Chillarkväll med bääääbisen

Nu ska vi faktiskt kolla film också, jag tycker det är kul, i jul, hahahahah:P



Moi igår, jättesnyggt, jaaaaag vet(A)





Tjolahoppsan hejsan folket

Ligger i sängen hos Linne med datorn i knät, Linne ligger bredvid med sin dator i sitt knä. Vi är sociala peolpe:P

Vi ska ha pluggkväll, meeeeeeen det har liksom inte riktigt blivit av än(A) Men vi lagar mat, potatisgratäng med skinka. Så nu väntar vi på käket, så länge äter vi godis(A) Massa!









Shopping

Linne och jag gled runt på stan igår på lunchen. Trallade runt överallt och jag hittade grejer jag vill ha kan ju sägas, MYCKET fina saker! men iaf så köpte jag detta: (eller köpte det idag för mitt kort är dumt i huvet och inte funkar)








Dock är färgen lite knas, de är mer turkosa än blå:P





Papercut

Heeeeeeeeeejsan hoppsan (är en kanin)! Äntligen hemma och sitter i köket och lagar mat. Det blir något så otroligtmegasuperduperexklusivt som...potatis, köttbullar och ägg! Nobellmiddan kan dra åt pipsvängen, här är det grejer alltså. Nja, kanske inte. Inte direkt min favvoriträtt precis, meeeeen man tager vad man haver.

I dag jobbade jag, jag plockade papper, tog av häftklammrar från papper, jag staplade papper, jag rättade till papper och jag, jo, faktiskt så rörde jag PAPPER! Suck, jobbet är trist och tråkigt, men ganska kul ändå. Eller, ja, typ(A)

Efter drog jag till stallet och red ut en sväng med Emma. Fick skjuts hem också (som vanligt numera) och, ja, nu sitter jag ju här.

Hmmmm, i morgon ska jag vara hurtig och cykla till jobbet, för ska till Linne efter och plugga. Vi ska ha pluggkväll, så jäkla bra!












Well done Emilia

Jag har lånat en fet bok på biblan, som jag trodde jag kunde ha till engelskan. Jag har gått och släpat på den i flera dagar (den väger en del) . Och så kollar jag upp det idag. Jag ska inte ens ha den boken! SUCK!!!!!!!!!!!

I bland undrar man varför man inte kollar upp grejer innan man gör nått alltså. Men det är ju typiskt moi oxå, herre gud:P







My new man

Har en ny man i huset. En väldigt sexig sådan;) Han namn är Dante! Och han har en bror som heter Dagobert, han bor dock i Eriksberg, hos sin brud Linnea.

Jag tycker om Dante. Han är snäll. Och snygg. Jag gillar hans fluga. Den är grön. Och stentuff.












Dagens outfit

Hade bråttom som en galning i morse, som alltid, dock missade jag två bussar(A). Men några pics blev det iaf:P








Hittade ett par jeansshorts hos pappa i helgen. Ett par gammla avklippta killjeans, vikte upp kanterna och ett skärp i midjan, hur snyggt! I like!






Åhhhh Gud, kom

Linne och jag diggar en ny låt. Vi kollade ju på Solstorm i går och den handlar om en massa superkristna nissar i en sekt typ, och då sjunger dem en låt i eftertexterna tror jag. Som bara fastnade på våra huven, så nu sjunger vi den hela tin, hahahaha:P

"Åhhhh gud, kom, åhhh gud, ge mig frid, åhhh gud, kom...."

Vi är jättestabila, jag vet(A)

Iaf, så idag efter jobbet gick jag till bussen. Då ringer Linne och bah !Hallå, när går din buss?" Så vi tog samma buss:D Och så bah "Buhuhu, jag vill ju hänga med dig ju (kollar under lugg på Linne) Och det tar ju faktiskt bara en och en halv timme att städa så..." #blink, blink#

Så Linne henkade till Britta, hon läste högt ur min bok och vi snackade engelska när jag städade. Sedan till stallet där vi drog ut en tur. Linne på Tanis och jag på Stig (eller Åke, eller vad nu min cykel heter).

MYYYYYYYYYYYYYYYYYSDAG med andra ord:D Plus att vi fick wienerbröd på fikat på jobbet:P



Typ världens sexigaste äpplen(A)



Och världens sötaste LinnePinne<3






Söndags kväll

Jaha ni folket. Vad händer i kväll då? Jo man kanske ska ta och sova, till exempel. Är trött so jag vet inte vad, så nu blire sängen, som jag redan ligger i iofs, men jaja.

Diggar att jag hör grannens chatljud från fejjan genom taket.


Natti, natti. Sov så gott, and remember, ehhh... ja, nått. Tänkte komma på nått bra men lyckades uppenbarligen inte. Aja, sleep tight:)




Jag är ungefär lika smart som jag ser ut, but I like it:P







Så Linne

Har fixat, are you happy now? Omg att jag är korkad alltså. Suck! Men kul är det, hahahahhaahahahahah

Linne och jag alltså, vi är fan bäst på allt(A)





Morsning korsning

Inte för att det är morgon, snarare väldigt mycket kväll, men ändå:P

I går drog ju folket till pappa och hade filmkväll. Mys! Först blev det The Reaping och sedan Jalla Jalla. Helt okej första rullen, ingen skräckfilm så (även om jag flög i luften x-antal ggr) men ja, rätt flippad typ:P Jalla Jalla är ju bara för skön, hahaah!

Linne sleepade over så i dag har vi bara haft det gött. Gick upp, släppte ut kaninerna och gjorde frulle. Tog med den ner till vardagsrummet och glodde film. Först The Holiday och sedan, när vi fixat till kaninerna och gjort lurre (asabasagod sallad!) så kollade vi på Solstorm. Till första filmen (som jag sett typ 100 ggr, love it) så bölade jag som en gris i slutet, hahah. Solstorm var superbra! Riktigt bra svensk film. Gillart!

Sedan tog Linne och jag oss till stallet. Hur i h-vete vi lyckades ta oss dit tillslut är fasen inte lätt att veta, men vi lyckades. Två brudar (rätt pantade), en cykel (med nästan punka bak) och masssor med prylar (ostabila grejer) = Linne och jag i ett nötskal! Vi lyckas alltid lika bra, tänk vad vi är bra:D



Min lilla räka<3






Hurry Curry

Herrejesus vad jag har brått nu. Ska träffa Linne(igen) på stan om en timme typ. SKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYNDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!












Morgonpigga Emme är i farten

Jag har redan varit ute i stallet och släppt ut hästarna, samt mockat, halmat, fixat hö och sopat ordentligt i stallgången. Det ni! Drog sedan hem och halvslumrade en stund och nu sitter jag i köket och käkar frulle. Ägg och bacon, hur gott!

Hade ju filmkväll igår, och vi såg Screem 4, har ni sett dem filmerna? Det hade inte jag. Jag var bombis på att de var bra, men hallå, de är ju fett b. De är ju som Scary movie redan ju, hahahahahah:P

Nu ska jag cykla och lämna tillbaka filmen, och sedan blire stallet med Linne:D




Dagens outfit at work


















Sweeeet, dude

Tjaaaa, nu sprängdes Linnes korv, i kastrullen alltså:P Hahahaghahahah!

På jobbet, snabb lunch så att jag hinner blogga lite oxå:P Hehehe(A)

Efter worket, juste jag ska få fortsätta en vecka till. I dag får vi reda på om vi dfår en månad till, HOPPAS! Aja, efter jobbet ska jag till stallet och mocka, fixa foder och gosa lite med ponnyhesten. Sen är det rusch hem och filmkväll som gäller:P

Jag har btw total blackout när det g'äller music, help me! Jag kommer inte på nått. I am the DJ today, och så kommer jag inte på ett skit. SUCK! Pluus att Spotifyn vi använder inte är connektad till Face så vi kan inte ta mina YBERbraiga listor:P

Aja, tjingeling lovers!


OLD pic:P



Tjaaaaaa

Had the funniest evening EVER yesterday (ja min engelska äger). Rockade loss på White som fasen. Förade hos Bells med en liiiite för överförfriskad -ulle (A) och drog sedna ner på stan. På bussen hann det bli liv i luckan kan ju sägas. Mina groggar är inte att leka med:P

White var fun! Lite lite folk sådär på en onsdag men najs place! I like it! Inte lika kul som Kalas (kalas i mit <3) men this will be the new place, lätt!

Dock vette sjutton varför min kamera låg hemma och sov. Den skulle vart med! Vilke sexiga pics det hade blivit då alltså(A).

Nu käkar jag för att sedan dra till JullisGullis.

Me today:

















GRATTIS

Idag, IDAG fyller bloggen 2 år. Herre min skapare vad gammal den är. Och jag är precis lika flummig som när jag började, hahahaha stabilt(A)








I LÖÖÖÖVÖE my header

Asså hajja snygg den är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Gosigosgos

Bäddat nytt i sängen, och changat till duntäcket. Hur mys!




Och kolla hur fint jag hade det i fönstret i förrgår, gosigt!






Jag älskar mitt rum<3 Det är så rosa, och fint och mysigt och och bara bäst:D






Nostalgi

Jag kom på precis vad jag ville göra med maten, jag mosade potatisen, hade i smör, majs och korven. Precis så brukade vi äta när vi var på cykelsemester hela familjen, på pappas sida då. Så nu sitter jag här och mumsar och tänker på våra cykelturer. Åhhhhhhh vad jag vill göra omet, det var så myyyys!












Bilderna är från när vi var på Öland 2008? Vi har även varit på Gotland och Äland. Det var fett najs, galet kul och värsta familjegrejen:D Vill LÄTT göra om!






Pannkaka

Tänk den som fick käka det. Mums för den. Jag är så osugen på kokt potatis och stekt korv så det bara går inte. Har INGET kul att blanda i, samt att jag är för lat för att palla göra nått(A).

LALALALAALALLA, jag kommer inte på nått. Ska käka nu, blblblalllal





Dagens

Fick bli en slapp outfit today. Med brills, så hade ETT lager mascara idag, inggggget mer på ögonen, cred till mig!
















Badring

Tjenare där. Nyss hemkommen från dagens uppdrag. Det vill säga vara hos pappa och i stallet. Skruvade och fixade grejs i stallet idag, det blev bra:D Okej, det var pappa som skruvade, tänk mig med en skruvdragare liksom. INTE säkert nånstans(A)

Så nu käkar jag lite, har inte ätit middag idag, palla. Äter nu fil med musli och banan, mumma! Sen ska duschen få sig en kompis och sedan är det SÄÄÄÄNGEN som gäller.

Kom på en sak. Jag älskar min säng. Den är mjuk, fluffig och bara världens gosigaste. Speciellt på morgonen av någon konstig anledning(A)

Jag är en mupp, tjingeling:D


<3




Heeeeeeej

Sitter på lunchen och snackar med LinnePinne. Vi pratar om att vi ska på stan i morgon. Linne ska köpa en rosa stekpanna. FIIIIIIIIIIINT!:D Och jag ska skaffa biblotekskort och låna böcker, på engelska, skillat vettni:P Närå, det är till engelskakursen som jag pluggar nu.

Vädret denna dag är fantastiskt:D , det är kallt, typ 13 grader, det regnar och blåser typ storm, samt att man till och med fryser innomhus (sitter med halsduken på). Härligt väder med andra ord:D ...typ.

Efter jobbet ska jag till pappa och fixa till ninisarna och plocka ihop lite grejer till stallet. Sedan rida ut i regnet och skruva upp krokar och grejer i stallet:D Kommer bli fett bra, dock en död nisse som kommer hem sent i kväll:S Men, jajajaajaj, I like it:P


Gammal pic på Loppis<3







New header

Älskar min nya header (made by Linne, med lite hjälp av moi) its so sexy, I love it!

Dessutom så har min dator craschat totalt, så vi får se hur det blir med bloggningen, tills jag får hjälp av nån jäkligt smart jävel att fixa den:P

Men love ya, as you know:D







Hahahaha, jag kom på en sak

Tror att kameran ligger i rykthinken. Smart va?!:D Ska checkat in tomorrow.

Nu är jag hos min bruuuuuuud! Vi ska ha en fett skön kväll, med BeckNeck, gottis, Ciccan (som actually var gullig idag), myskläder och bara såndär gosigostime som Linne och jag har. Äntligen har jag fått cykla in på infarten (där jag höll på att bli påkörd), åka upp i den tröga hissen, öppna dörren och knna doften av pyttipanna, gå in i Linnes rum och bara slå sig ner i sängen och bli glad för att jag är här igen. H:Ä:R:L:I:G:T!










Den du, med smör på

Blev en tidig morgon för mig i dag. Emma kom och hämtade mig kl. 7 i morse, så:P

I går drog man till Gränby och träffade Julle och Bells. Vi shoppade käk och gjorde sedan middag hos Bella. Sedan drog vi till Skeppet och chillade där med varisn P2 och cider. Fett najs!

Så kom hem för en timme sedan och har lagat mat nu, samt käkat. Det ni! Jag är en hurtig bulle:D  

 
Uhääääuääää #bölar som en bebis# jag har tappat bort min kamera:O Den var inte i västen i stallet, its GONE!!!!!!!!!!!!!!!! Jag gråååååååååååååååååååååååter!!!!!!!!!!!!!!







Moves like Jagger

Like that sooooong! Poppar RixFMparty och taggar på att bussen kommer om...ett tag. Ska väll plocka ihop grejerna och gå ut snart, typ:P Aja, tänkte bara säga att den låten är bra. Maroon Five - Moves like Jagger

Juste, ett arband också, och ringen ska på, mördarringen ni vet, den jag alltid cuttar folk med, hehe(A) Aja, so long, have a nice lördag folket<3






Inviger min ena påfågel today. Snyggt!






Sånt jäkla flyt

Nu,när jag har snyggat upp mig fett mkt, sexy mama I just say;), så vill jag ju fota och visa er, och så...ÄR KAMERAN I STALLET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och jag som när jag var i stallet bah, aha, detta sög ju, nu skulle man fotat massa. Den ligger i västfickan. SMARTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!



Tjena hoppsan

Ändrade planer för kvällen kan man väll säga. Har haft full rulle hela dagen, åkte 10 och kom hem för en halvtimme sedan. Planen var först att städa hemma, handla och chilla framför datorn hela kvällen. Men inte hanns det med inte:P I stället ska jag duscha och fixa mig och sedan dra till Bells och käka. På kvällen drar Julle, jag och Bells ner på stan för en drink. Hur mys!

Nu är det duuuuuschen som vill ha mig!








Asså liksom bara för att...

...bevisa att jag är hur normal som helst så står jag och steker korv och ägg nu. Klockan 12 på natten, en fredag.  Vaddå, seriöst, brukar ni roa er med annat?:O Ofta strickjacke?! MEN, jag har inte ätit nån midda, fick brått ner på stan efter duschen liksom, så käkar nu ist:P

Aja, var ju på bio, Rasmus och jag såg Friends with benefits. Tyckte faktiskt att den var riktigt bra, se n är jag ju typ den mest okräsna människan som finns också, men ändå:P Plus att Justin Timberlacke är med, ögongosid gillar vi;)

Är nu bra trött, efter en tuff arbetsvecka med stallet efter. Så ska blir skönt att sova lite. Dock ingen sovmorgon för i morn drar vi ut och rider klockan 10, jag och Cathrine. Men det blir naaaajs:D










Välkommen in

Poppar Maggio, det är Maggiofredag just nu på worket:P Har lunch.

Solen skiner ju, samt att det finns några ulliga och gulliga moln på himmlen. Vill vara ute och glida runt på stan med brillsen i högsta hugg. En annan dag kanske.

Efter worket, ska slutahalv 5 ist, ska jag till stallet och rida en snabbis. Sen hem och käka, duscha, fixa sig och sen blir det bio. Undrar vilken movie bara:P

Helgen blir lugn, inget festande här inte, men är ju fortfarande lite snuvig så det passar nog rätt bra.

Nu flög det förbi en plastpåse framför fönstret. På högsta vångingen, blåser det mkt ute?

Have a good friday people:D







Tja mina små reker

Reker, räkor fast på stockholmska, okej?! Hahahh:P

Iaf så har man haft en najs dag. Som alla andra dagar typ. Fast med massa ont i ryggen idag, mindre fun kanske. Kontorsjobba alltså, hahah:P Men i morgon är det fredag för sjutton, häääärligt! Det betyder macka på morgonen, och mumsigt fika på eftermiddan, på jobbet alltså då då.

Herre gud vad jag är skum, stod i duschen och sjön på först "...

Nu glömde jag bort det helt, men det var först nån låt och sedan nån dansk och sedan en till, Natterau. Jesus alltså, flummmmmmmmisch(A)

Men jag är en kalkon och ni är mina små reker, okej. Natti skruttisar:P


Massa gammal bild. Från typ ettan, hahahah:P





Juste, hehe(A)

Som den tekniknörd jag är (inte) så var det nada fel på telebobbon. Bara nått nätverksgrejs som inte funkade. Så jag är kontaktbar igen:P

Och jo Amanda, jag vill VISST ha en Iphone, så det så:P



En vanlig torsdagskväll

Ja, här står jag i köket med en tischa och gosestrumpor och lagar omellett. En helt vanlig torsdag i september. Tänka sig, att jag står här, (eller okej jag sitter vid köksbordet med datorn faramför mig), och knaprar på en morot.




Okej, nu ser maten ut som en jäkla röra och jag börjar svettas lite i strumporna. Men, jaja, asså det var ju mysigt ett tag iaf(A)






Asså fuck

Jag är så ohytech så jag döööööööööööööööööör. Nu har mobilen nått nätgrejsfel så kan inte göra nått med den heller, kul!Så ni får allt ta och skriva på face om ni vill ha tag i mig, APAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! I hate to be stupid!!!!!!!!!!!!!!!




En Iphone 4, JA TACK!







Helllllluuu

Sitter på jobbet, och ja, lunchen tog väll slut för en kvart sen, men jag tar lite längre idag(A). Pappa och jag skulle luncha, meeeeen hans minna är ju sjukt bra också så han hade glömt det. Så det fick bli en mumsig sallad från Hemköp ist. Funkar alltid bra den salladen, fett god!

Iaf så ska jag till stallet efter jobbet och sen hem och duscha, äta och data mig, det enda jag hinner nuförtiden liksom:P Men jag trivs som fisken i vattnet i stallet. Jag ÄLSKAR att vara där, och så får jag ju vara med Tanis massa, min lilla beeeeebis<3

Men hallå, jag saknar ju Julle, har inte träffat kvinnan på apalänge:O INTE okej, okej? Så nu får vi ta och planera nått för sjutton gubbar bruden. Bestämt!








Japp Linne

Jag vet att jag är rolig, men hänger man med denna brud så är man kul:P





Jäkla flummbarn<3





Bara för att

Skulle bara säga att Linne är en sånhär:













Dagens snygga jag

Hade en såndär härlig dag idag då jag kände mig supersnygg hela dagen. Älskar de dagarna. Så skööööna!

(Kände att det bara blev dagar och härligt i dem meningarna.)

Aja, workade och fick reda på att vi får jobba en vecka till, me HAPPYFACE:D Najs, I whant it! Iaf så (nu sa jag iaf, inte i alla fall, Julle får tuppjuck!) efter jobet drog jag till skolan och hade möte om engelskan. Så nu ska här börja pluggas ska jag säga! Oj, oj, but I can do it! I have to, so...

Drog till stallet och red en sväng i mörkret, blev typ becksvart ju:O

Och nu ska här sooooovas!!!!!!!!












Ser ni lite av the office in the background oxå, nice:P





With BellsiBus

Efter worket today drog jag hem en snabbis och mötte sedan Bella på stan. Vi drog till Gränby och shoppade lite småprylar. Hade presentkort från studenten på Guldfynd, så shoppade lite där:) Sedan drog vi hem till Bella och jag låg och läste Solo medans hon plockade grejer(A).

När vi skulle med bussen sa Bella att vi skulle gå av vid Stadshuset. Jag bah, whyyyyyyy???? Hahahaah. SÅ vi gick av och jag typ dog av hunger, hade varit hungrig sen jag slutade och så sa Bella att hon bjöd mig på midda på Max. HAPPYFACE jag blev!!!!!

Nu chillar vi på min säng och ska snart soooova, är trötta hestar!

Dagens shopping:


Ska ha ett i taget, hajja snyyyygt!


Också att ha ett i taget.


En svart ring har jag velat ha superlänge, denna var rätt liten, men fin ändå, så.


Och puder och fondutaion.







Dagens

















Nämen

Kolla vad jag hittade på min säng när jag kom hem. Någon som känner sig skyldig?! :P





Det var från Julle, hon har ju varit på Franska Rivieran (stavning?). Najs, gillar att få kort:D Speciellt såhär snygga, hahahaha, Julle alltså;)




Som sagt

Drog till jobbet i morse, satt och snörvlade plus hade feber i en timme. Sen drog jag hem kan ju sägas. Jag var en död fisk. Så åkte hem till pappa och kröp ner i soffan med tofflor och täcke, kan ju berätta att det var precis så gosigt som det låter:P

Kollade på 3 filmer, filmfreaket has spoken(A). Det blev Life Of Brian, Mr Deeds och nån till med en fett het man i. Jag gillart! Gosade med kaninerna också plus snackade med Marita och pappa. Mycket trevligt!

Drog sedan till stallet och skrittade ut, en lugnt tur.

Så nu är det jag som ska sova, hattifnatti!



Nej jag ligger inte alls i sängen och fotar nått random:P







Suck, suck och eh...SUCK

Ja men vad roligt, I welcome you, såklart. En nu förkylning. Underbart. Bara för att jag haft fullt upp en massa och kan slappna av i en halv sekund så blir jag sjuk igen. Härligt!

Vet att det inte är bra, att jag behöver ta det lungt och blablabla, men jag pallar inte. Vill leva livet för 17. Vila kan man göra i graven.

Hoppas jag orkar jobba hela veckan bara:S Need money liksom.


Aja, sleep well my dears, pussochkram skumbanan:P


Tja, this is me, sexy mama I think(A)







Dagen efter

God morgon, hur mår ni idag? Ligger fortfarande kvar i sängen va?! Och ska görat resten av dagen? Sköööönt!

Jag var uppe med tuppen idag. SKjutsade Amanda och mig till bussen. 07.10 vart det, vi somnade om från alarmet(A) Så drog till stallet och tog ut hästarna plus mockade och åkte hem och slocknade igen. Vaknade kvart över 3 typ. NAAAAAAAJS:D

Blev inget fylleinlägg igår, Linne och jag glömde väll bort det någonstans i dimman, förkrökade nhos moi nämligen, blev najs, det kom fan folk asså.

Nu äter jag frukost och ska sen till stallet, mysigt. Ska pussa på min lilla älskling<3<3<3


Bilder kommer på face ikväll, dont worry;)









Ganska bra

Man behöver inte vara bra på att damsuga för att damsuga, jag till exempel, jag damsuger, men är inte särskilt bra på det ändå.

Dagens "Made by Emme":

Emme går och damsuger sitt rum, damsuger under skrivbordet, som står bredvid spegeln där hon sminkar sig. Hon drar damsugarmunstycket över golvet och huxflux blir det svarta streck över hela golvet. Hon har damsugit fast en bit kajal, som har fastnat på munstycket. Smart!












Lörredagen

Har varit i stallet på förmiddagen, så nu är jag hemma och ska sätta igång med städningen. Sedan hoppar jag in i duschen och efter det ska jag snygga till naglarna. Ska måla svart. Var typ ååååår och daaaar sen jag hade svart på fingernaglarna. Och jag har saknat det som fan, sääääärbarn!

Men iaf så kommer Amanda sen också, cyklar nog ner på stan och hämtar bruden. Bra med lite motion liksom:P
Samt att Kajsa känner sig lite utanför, hon har inte rullat på typ en vecka:O Stackars lite då.

Nu är det dammet som ska få sig en fight, jag ska huffa, och puffa, och skriva under vräkningsorden #skånska talad av en gris i Shrek#

Aja, men love ya people, tjingeling mina små bebisar!


Jippppie, solen skiner:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D


Och mina blommor är rosa:D





TAGGGGGGGGGA

I kväll/natt är det fest! Kulturnatten för sjutton gubbar!!!!!!!! Amanda, Linne och jag förar här och sedan kör vi stan. PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!












KUL, att det går så jävla bra för min blogg

Eller? Jag bloggar nada nu för tiden, eftersom jag inte har tid. Och det resulterar ju i att jag har nada läsare. Fun, fuuuuuun...eller?

Aja, blablablalsdlkkihjsr<ngböoj





Dagens outfit










Blus: Esprit

Kofta: Gina Ticot

Leggins: Vero Moda

Boots: Skopunkten

Sjal: Joy







Väska: Köpt i Egypten


Fredag

Orginell rubbe va?! Jag som alltid skriver nått konstigt och flummigt som oftast inte ens har med inlägget att göra, hahaah(A) Men sån är ju jag:P

Iaf så var det marängschwis, -swis, swisch (stavning??????) till emfika idag. Skojja om att vi blev glada! Så glada att Frida och jag tog en omgång till, mumma! Plus att jag fick ett usb idag av min chef, för att vi jobbat så bra idag:P Vi kommer att tävla nästa vecka också, med statistiken liksom ( i will not boor you more) så det är fun:P

Sen drog jag till stallet och Anna, som kanske ska bli medryttis på Bananen, var med och provred. Så det var kul:) Åkte sedan bussen hem med Jenny. Snacka om att jag har haft folk runt omkring moi heeeeela dan, najs:D

Nu ska jag sova, för i morn ska man vara hos Cathrine halv 8, vi ska ut och rida, Jenny också:) Nice!!!!


Raaaaaaaandom pic.





Tjulullu my bitcheeeeeez

Nu är det duschen som gäller och sedan ska jag till min älskade vän sängen! TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT fisk!

Pics o today:P



















A, fast eller?






Rosa gosedjur

Jag vill ha en gris:D








Tja, tjaaaaaaa

Siter på jobbet och det öser ner utanför fönstret. Myyyysigt. Nästan avis på Linne som ska ut och rida idag:P Mohahaahah! Evil jag är asså.

Angåengfe föregående inlägg, Bella ringde och sa att blogg.se fuckadfe sig, så det var en try. Och det funkade ju uppenbarligen:P Inte så snygg dock kanske(A)

Jahamenhamen, efter jobbet ska pappa, jag och Marita åka runt lite, till Granngården och Citygross bland annat. Sedan ska jag hem till pappa och fixa till kaninerna. Så kommer komma hem SENT i kväll. Great, trött hest jag kommer va alltså:S

Men, sånt är livet, sååånt är livet, så mkt falskhet booor det hääääääär, den man förlorar, vinner en annan, så håll i vänne, som du har käääär, hans gammla flamma, hhona har fått korgen och hon vet säkert, vem jag ärrrrr, såååånt är livet.... LALALALALALALALAL:D


Måste ha den väskan igen ju, glömmer bort den hela tin:P






khgk

hbhhk.


En lama i en bil

Dagen har varit full med skoj, och mindre skoj. Fick jobba eftermiddagen själv då mina kollegor gav sig av på äventyr. Och såklart så krånglade allt på datorerna så det gick väll inte sådär toppenbra:P Men jag poppade Spotify och dansade på stolarna.

Nu är jag en trött sill, så palllar bara gå och sooooooova. Tjingeling!


En crazy pic på moi and Julls från förrförra nyårsafton:PDet ni, med smör på, hahahaah:P





Carl Sune Rudolf Andresson

Vi lyssnar på Suneljudbok på jobbet. Det är hiskeligt kul. Ibland skrattar jag så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Typ när Sunes kompis Jocke säger:

Jocke "-Vaddå, är du en såndär vegetarian? En sån som bara äter grönsaker ooch frukt, och gräsmattor."

Sune "-Gräsmattor? Äter dem verkligen gräsmattor?"

Jocke "-Ja, hela fotbollsplaner åt gången."


HAHAHAHAHAHAH, jag dööööööör! Och med den berättarrösten, asså det finns inget roligare!









Hellooooooooooppsan

Nu är det sängen, som ska tänka på refrängen. Trött och sliten efter en tuff dag. Linne och jag bar/staplade höbalar hela kvällen så man är väll lite tierd.

Lev väl, mina små djur:)

Oj, nu lät det som om jag skulle ploppa livet eller nått.

Juste, jag och Linne ska fixa en translation till min blogg. Till svenska, så att man ska kunna hajja var jag skriver, smart va?! Kan ju behövas (A) då jag alltid lummar som en galning här på bloggeluren. Hheeheheheh:P



Gammal bild på moi vid Sass pool. Ja, vrf inte liksom, hahahh:P




Dagens










Nejmenassåhallå

Vad har ni för er då? Kanske ska ni sova, det ska ja, efter en dusch och borstning av tänder, och borttagning av sminket, och påsättning (skärp er!) av pjamas, och krypande ner i sängen...

Om ett tag alltså. Men men, haft en helt ok dag på jobbet, och sedan varit i stallet. Nice, nice. Ska försöka vara duktig och ta outfitpic tomorrow, hinner aldrig nu, för springer alltid till bussen och väl på den slänger jag på parfym och sista lagret mascara. Snacka om tidsoptimist(A)

Men, men, ska försöka komma på nått skojj att blogga om, händer inte så mkt kul just nu bara, eftersom jag är på jobbet och sedan i stallet, och det skriver jag ju som sagt på elite om så. Ja...

Men iaf, jag har blivit så jäkla snabb på att skriva på min dator, det ni, coooooolt va?!:D


Bild från förra året hos Elin:) Kolla mitt hår! Det var ett tag efter jag permanentat det, ser ju helt knas ut, hahah:P







Middag

Kom hem för ett tag sedan från Joar. Drog dit och vi chillade framför först TV-spel (faktiskt riktigt spännande, haha, jag gillart) och TV med lite chirrar, finns ju så det räcker om man säger så(A)Iaf så lagade vi käk sedan. Det blev kyckling med klyftpotatis och wokgrönsaker.

Senare kom Emil hem och sedan Jolle också. Så åt vi middag lilla familiyn liksom, hahah, fett mys:)

Nu är jag trött, har bloggat och fixat och ska sussa snart. "Bara" kolla runt lite först:P

Tomorrooooo äre work igen, så vi höres i morn kväll busungar:D



Stans kanske tuffaste brud?!




Michelangelo, nananananan, men så svaaaara dååå

Ska nu hoppa in in to the schower, its my only desaire. Dance, in to the shooooooower...

Ja, det ska jag iaf göra. För sen ska jag till Joar. Så tjingeling pling badring:D


En bild på FullJulle från en fekke. Lilla damen befinner sig nu i st: Tropez, hääääärligt!






Well, well

Today är det söndag. Veckans tradigaste dag. Man vet att helgen är slut och att man måste gå och lägga sig tidigt. MEN man kan också chilla, på kvällen sitter man framför datorn och bara ta det lungan, rätt najs ju.

Äsch, idag ska iaf göras:

* Till Britta och städa, hann inte igår, suck vad jag INTE kan planera:P

* Till stallet och rida ut en sväng med Emma och Quinar (rätt stavning äntligen:))

* Hem och duscha/fixa sig och sedan til Joar och Emil för söndagsmiddag förhoppningsvis:D Mys!

Men nu ska jag blogga på elit och sedan käka frulle. See ya<3


Fick bli en bild från arkivet på mina beloved pjuks. They are my babies<3







Tja, tja bloggeeeeeeen

BellsiBus är here with me now. Hon ska sleepa over, fett mys:D Efter stallet drog Linne och jag hem till moi och duschade, sedan tog vi bussen till Bells. Traskade till Gränby och köpte food och drog hem och gjorde taccos och käkade maaaaaassa! Skojja inte att jag var hungrig, hade inte ätit nåååånting typ på hela dan.

Kollade sedan på Red Riding Hood, najs film. Men det blev inga chirrar här inte. Var mätt som en plätt, hehe(A)

Nu ska här sooooovas, natti, natti, mina små pluttisar<3

 







Tja kexen

I går efter jobb och stallet drog jag efter hambergs fisksoppa, lyxbaguette med brie och ett glas vitt till Bells och chillade film. Vi såg Sucker Punch och den var helt okej. Ganska kul faktiskt. Fast nog mer en grabbfilm då det är massa tv-spelsfighter och sexiga brudar. Men, men rätt bra varen.

I dag åkte jag hem vid 12 och har nu ätit frulle hemma. Todays plans is:

* Städa hemma, damsuga, palla nått mer liksom:P

* Städa hos Britta

* Till stallet med Linne, hon ska rida, jag ska coacha

* Hem och duscha

* Till BellsiBus igen för taccos och film, med LinnepinneSkrutt också:D


NAAAAAJS dag med andra ord:D



Mina smulor<3






En mupp

...är jag, såklart. Men det gööööör inget. Bloggar i korn, ska till Bells nu :D <3<3<3




Jag är en liiiten tullipan, som gillar att åka plaaaaan

Trallalalalalaalllaalalallalaalalaaaaaaa

Typ så, liksom bah.

Hemkommen, duschad och käkad(asså magen har fått mat, inte är jag uppkäkad heller?!) samt har nu en dum värk i ryggen #skåårrrrrrrande skånska#. Härligt. Har gjort så mkt denna vecka att jag är helt slut. Blir en chillarhelg igen med andra ord. Sköööönt.

FAST jag är så partysugen så jag knappt vet vart jag ska ta vägen, men vill kroppen vila så får den det, för en gångs skull. Heheeheh:P

Har fixat garderob till stallet, SÅHÄR skönt! Dock lite för få hyllplan samt inga krokar, men krokar ska jag fixa, snickarn är i farten vettni #norrländska#.

Näääni, vet ni vad. Nu ska här sovas, så att jag inte knoppar framför datorn i morgon på jobbet, vore ju lite tokigt liksom.

Förresten, vet ni, vet ni, vet ni??????? Jag ska få jobba två veckor till:D:D:D:D:D:D:D CASHFLOOOOOOOOOOW!



Old pic.




Torsdag

Det regnar, hääärligt ju. Eller?! Så det blir halmlassning i helgen eller i morgon stället. Ska hämta hö nästa vecka. Kan förhoppningsvis köpa av dem i stallet så länge.

I morse somnade jag nästan på jobbet. Var helt galet trött, fast jag sovit länge, knasigt:P Men piggnade till efter två kakor på fikat(A) Hehe, mumma:P

Efter jobbet drar jag till pappa och fixar kaninerna och sedan till stallet och skrittar/promenerar ut en sväng. Sedan hem. Kommer hem så sent nu hela tiden, fett jobbigt, hahah, men, men, sånt är liiiivet. Flumm:P

Denna vecka har btw gått värst fort. Tyckte liksom att det var måndag i går, tiden bara tuffar på när det händer så mkt hela tiden. Najs, najs.


Peppelito. MÅSTE åka ut till Lotta nån dag, miss it so much!






RSS 2.0