Outfit and this night's look


Det blev utsläppt "lockburr" idag. Lite galet men äsch jag gillart:)


Jag trotsar vädret och den lilla kylan och kör på bara ben, är det sommar så är det:)

Plus mina highheels och lilla partyväskan ofc. Provade en lite mer sotad look än jag brukar, blev supernöjd men oskillad som jag är så fixar jag ju inte detdär med ögonbilder så ingen pic blev det, tyvär.

Nepp, nu ska jag fixa det sista och sedan drar Filip och jag ner på stan där girlsen väntar:)

Ha en helkul lördagskväll people!

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Tjingeling Pling

Har haft en sådan sjukt nice vecka alltså. Lebina är en sjukt härlig häst och vi har blivit rätt bra polare vi två:) I går hade vi "tävling". Har alltid det sista dagen. Eller vaddå, lägret har bara varit två gånger, men ändå:) Först var det dressyr då och när jag red fram kändes det riktigt bra. Hon är rätt svårriden den damen men jag fick fin form på henne. Sedan väl inne på banan blev det ingen vidare form men det gick prima ändå. Hon är så mjuk och följsam. Sedan hoppning på utebanan. 90 hoppade vi. Blev ett stopp på ett hinder som var precis efter en stor vattenpöl så anridningen blev lite knasig. Sedan rev vi sista hindret, men äsch, vad gör väll det. Tror ni inte att den lilla hästen tappar en sko då oxå. Åhhh... hon är bra på detdär minnsan. Gick ner till stallet och Nina skulle slå på den igen. Bec och jag var förståss med och hjälpte till. Hon har hela sulor oxå så det blir lite mer att hålla i men det gick bra.



 Efter lunchen och en massa stress vid broddningen var det terrängen. Gick prima ballerina. Men Bina var ordentligt trött efter veckan och den långa framridningen från dressyren så det blev inte så mycket taggande;) Men hon var underbart duktig!Sjukt kul!Och självklart drar hon av samma sko igen. Hoven var lite trasig så svårt att slå på bra. Sedan fick Bec och jag helt själva slå på den igen. Det var jättebra träning och det är så roligt att få göra det på riktigt liksom. Så nu när det är tappskor på Sävas hästar rycker vi in;)



Efter Säva, vi stack typ sist:) som vanligt, tog vi vår färd till Lotta. Vi hjälpte till med lite hästflyttningar och haggrindar. Sedan skulle vi ut med Peppe men den lilla skitungen såg ut såhär så det blev endast rykt:)

 




Kardborrar, Peppes bästa kompisar och våra värsta ovänner:)

Det var så himmla kul att komma till Lilla Bärsta igen, har saknat det som sjutton. Blev helt till mig och pussade massa på Peppe. Såhär möter Snoddelinus oss, glad och sällskaplig, som vanligt:)




Peppelito var duttig och jobbade lite på stallplan i alla fall:) Fina lillkillen<3






Japp, det var gårdagen det. Nu ska jag fixa naglarna för i kväll är det utgång å G. Men Filip, Hanna och Jesse. Röjj på Kalas;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Torsdag och ösregn

Vaknade tidigt i morse eller var det i natt av att det regnade som tusan. Min första tanke var, -Fasen oxå, nu måste vi skippa ridningen i dag och så rider vi upp för provet i morgon och så blir det ingen tävling. Meeen så blev det ju förståss inte. Lite regn har väll aldrig skadat nån? Lebina tappade en sko i går och på den var det inga broddhål. Så jag har altså ridit med bara brodd fram och hon är lite halkig så. Men Jarko slog på nya bakskor i morse med broddhål så det gick prima att rida. Även om det var lerigt, tacka vet jag broddar alltså:) Red upp alltså idag för Gudrun Orava. Det gick bra, även om det i trappan nerför först blev lite knas. Men det är så sjukt kul. Asså ni som inte ridit fälttävlan, ni måste prova. Det är typ det roligaste som finns! Lebina och jag var sista ekipaget idag, i ordningen alltså. Så alltid inför vi skulle rida blev hon så taggad att hon gallopperade på stället eller småstegrade. Härliga hästen:)

På eftermiddagen hade vi "lydnsdsövningar" på marken. Men vi red upp barbacka förståss:) Då slog jag typ mitt finger, så nu har jag så jäkla ont att jag knappt kan röra det. Hoppas som fasen att det går ner till i morgon, kan inte rida med detta! Fick typ avbryta övningarna i ridhuset och leda med andra handen bara för att det gjorde så ont. Asså, hallå, sluta, jag vill inte ha ont!

Nu ska jag äta och sedan plugga på dressyrprogrammet till i morgon, om jag nu kan rida då...

Sv:Stina
TACK för att du alltid är så supportive! You rock girl<3

Sv: Stina
Jag rider mer än gärna med dig på lördag:D

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Bloggning

Heeej, jag vet att jag är så tråkig. Men jag är så trött när jag väl kommer hem att jag bara inte orkar skriva en massa:( Trist, meeen ni får nog klara er. Jag är ju på läger nu. Rider Lebina, en underbar häst som jag hunnit med att rida typ 2 gånger tidigare. Hon är grymt mycket att jobba med men det gör det bara ännu roligare. Hon är duktig på terrängen och det gör att jag  tycker det är roligare, jag behöver inte vara så nervös över att det ska hända nått, när hon är så säker och duktig.

 Jag, japp jag, tycker det är lite läskigt detdär med hoppning och fälttävlan. Inte så jag tänker på det sådär, men när jag väl är där, framför hindret kan det bi lite läskigt, särskilt om jag inte känner hästen. Men om jag har en säker och bra häst så känns det liksom så bra. Då är all den där nervositeten nästan helt borta. Aldrig så att jag skulle avbryta och vägra hoppa men nervös blir jag. Och hästar, känsliga som de är, märker ju sådant, därför behöver jag en häst som känner mig och som själv är säker på sin sak. Jag vet egentligen inte vad det är jag tycker är läskigt. Att rammla av är ju inte så farligt, jag menar visst, man kan gör asig väldigt illa men och? Hoppning är ju kul. Det är svårt att riktigt förstå hur man tänker ibland. Oxå en annan sak som jag kan nästan få ångest för är i fall jag rider en häst och inte får den i form. Vissa hästar är ju bara så svåra, jag menar, herregud, jag är inget proffs, långt ifrån, men jag lyckas ändå få form på många. Asså, knasigt skrivet men ja, ni fattar nog. Det var som när jag var i Halland och när Stina och vi bytte hästar. Jag fick verkligen INTE form på hennes häst. Jag kunde inte.Jag kämpade som en idiot men det var omöjligt! Detta bidrog till att jag satt av och vägrade rida Leia igen. Otroligt dummt förståss, jag kunde ju bara ha kämpat mer, mer och mer och till slut kanske fått form på henne. Men jag skämdes bara så otroligt mycket för att jag red så dåligt att jag bara inte kunde fortsätta. Men vad gör det då om man inte får form på hästen, ingenting. Rid på bara. Men jag kan bara inte tänka så. Det fanns folk som tittade på och jag var livrädd att Veronica skulle komma förbi och se hur dåligt jag red. När jag sedan hoppade upp på Caprice märkte jag att jag för guds skull inte hadde fått honom så lösgjord på de dagar jag ridit honom som Stina fick på en halvtimme. Detta resulterade i att jag fick ännu sämre självförtroende. Att inte få hästen i form är den största rädslan jag har när rider.  Lyckas jag inte så hänger det med mig länge och jag kanske inte vill rida den hästen igen, på ett tag i alla fall. Det är surt men sant.

...

Intresseklubben antecknar, right?! Sorry:S

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Lång dag

Har hunnit med mycket idag, men orkar verkligen inte skriva nu, är så sjukt slut, trött som jag vet inte vad. Dessutom har jag ont i hela kroppen, träningsvärk som fan. Haha, var länge sedan jag red såhär mycket på en dag. Så det blev inte mycket till bloggande idag inte. Sorry:(
Men en bild får ni i alla fall:)


Halland, saknar det som fan<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Har nu landat i Uppsala igen

Eller asså jag flög ju inte men ändå:) Är hemma, och kommer nu vara det tills skolan börjar igen. Apropå skolan så saknar jag alla så sjukt mycket, har ju inte träffat alla på så länge, ska försöka mig på en fest igen troligen, hehe, får se hur det går;P Meeen satt på bussen idag från kvart i 2 till tio i 9. Jamen ja, vad kul att spendera the whole day on a fucking bus. Supertrevligt. Speciellt när första busschafören inte har någon jäla aning om var han ska köra någonstans. Men så kan det gå, sista halvtimmen snackade jag i alla fall med Filip så det var kul:)

I mogon börjar Fälttävlanslägret med stort F. Äntligen, har längtat så länge och nu är veckan finally here. Det ska bli så kul och jag och Bec får efter typ hela sommaren spendera tid tillsammans, så skojj!


Miss ous<3

Ska nu sova så att jag är pigg och fräsch till i morgon, hoppas att vädret tillåter för massa uteridning, inte så skojj att rida i regn:S

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Firande

Jippie, borde kanske inte skriva nu eftersom jag är så sjukt trött, slocknar snart fast kolckan knappt är någonting. Meen idag har även Pelle och Ulrika anslutit plus Anna med familj. Vi har ätit underbart gott(as usual) smaskat på tårta och druckit skumpa. Bästa kusinen hade förståss shoppat cider oxå, så...

Firat mig och andra har vi gjort och kollat på minicirkus och haft så skojj! Fick extra present oxå, presentkort på Hööks på 200kr. Toppensnällt!

Varit och fikat oxå, på cafe'et Emma i Emmaboda:) Och äntligen, efter så mycket tjat, shoppat beiga chinos till Kråkan, finally! Vädret denna dag har ju varit helt underbart, regn, regn och åter regn. Herregud vilket busväder, men i min nya regnjacka har jag inget att klaga på när man är utomhus. Även fast tygskorna blev genomblöta.

Hejsan hoppsan vad skojjigt man kan ha med släkten, gillar det så mycket att träffas allihopa såhär. I morgon åker Jock och jag hem med buss, mamma är sjuk så hon kan inte köra. Blir typ 8 timmar på en mysig buss instead. Happyface:( But whatever,med brollan blir det ju helt ok, vi har ju så kul nu för tiden Jolle och jag. Äkta sommar, Jolle och jag är kompisar, något som vi inte är resten av året, tråkigt nog:S

Aja, internet är segt så det blev ingen bild, hare good.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Den svenska sommaren

I dag däremot från igår är det skitväder, eller ja det regnar faktiskt inte så det är helt okej. Vi drog oss iväg till Tingsryd idag och jag knypplade ihop en massa grejjer, hela kalaset kostade 871 spänn! Och detta fick jag av min släkt, asså hallå, hur snälla får man bli egentligen. Grejjerna kommer upp någon gång, sålänge får ni bild på den överfulla påsen:)


Gillar Börjes skarpt, billigt och bra!

Sedan blev det shopping i Emmaboda, kom hem med två plagg, detta kollade jag på men det blev inte köp, hade inte råd;)


Körde på osminkat idag, skönt att bara skita i mascaran för en gångs skull:)



Denna bara skrek på mig, har i flera år letat efter en ljusrosa topp med lite spets på. Så det var ett självklart köp.


En snygg jeansjacka, ofc I buoght it.

Japp, detta var en riktig köpardag. Nu måste jag dra, ska fixa lite things och sedan äre nog midda. Meen hade två trevliga samtal med Stina idag, helt supernice, saknar dig som fan ju. Ska försöka att hinna med några till samtal i kväll, me vem vet.

Japp, det var det det, lite trist inlägg men sådant är ju tyvär livet;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Jag längtar hem...

...till mina brudar. Stina och Linne, ni gör mig så happy all the time. När alla är hemma ordentligt är det vi som gör stan osäkert, vi ska röjja järnet. Parta hela tiden. Miss you guys<3 Vi har alltid så kul ihop, vårt lilla gäng, som när vi sitter i Green Room och har deep talk, peppar varandra till att våga saker eller när vi snackar i mobil med högtalare i Halland varje dag bara för att höra hur det är. Vi är så lika vi alla, jag liknar båda er så mycket. Och vi har samma humor alla tre. We forever and ever I just say, LOVE YA<3


Pussar<3

XOXO Miss Emli


Todays day

Japp, idag var det mer liv minsann, eller liv, asså vi tog det rätt lugnt men ändå. Drog till Öland, jippie, älskar öar, speciellt Öland och Gotland. Eller vaddå, hur många andra stora öar finns det i Sverige, äsch, flumm. Meeeen i alla fall så var det toppen.


På Ölandsbron, när vi precis kört på.

Vi åkte till en stor strand och badade och bara solade och chillade. Det var MYCKET folk där kan man ju säga, fullt. Men vi hittade en bra plats i alla fall:)


Kusin Sara, i skuggan, haha.


Jag idag på stranden.

Sedan har vi åkt hem till huset och ätit god mat,som alltid här, det är så nice när man är matfreak, alltid massor med smaskigt käk:P Gillart.

I morgon ska vi till Börjes Tingsryd och shoppa järnet, hoppas på en massa bra fynd som passar plånboken, hehe, gillar ju att shoppa så...

Nepp, nu måste jag stänga av så ha det så bra. Juste, underbart väder här, hörde att hemma i Uppsala var det regn och åska idag, hehe, inte avis på er. Meeen det behövdes som fan, var ju torrt som fnösske i backen hemma. So deal with it.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Jag igen

Jaaa, vill så gärna blogga massa kul nu, är grymt bloggsugen men kommer förståss inte på nått kul att skriva om då. Juste måste ringa lite folk, får inte glömmas, vill veta hur ni har det och så ju. Meeen, ja, nu då. Happ, liksom kan man försöka få ut något ur lilla huvet nu när jag sitter här. Nej.

 Åhh, vad jag vill ha en egen lägenhet, eller ännu hellre en egen villa. Som man får inreda och fixa alldeles själv. Okej, kanske såntdär tungt jobb som byggen och sånt kan man ju lämna över till några sjyssta boys men ändå. Asså att få måla, tapetsera, köpa massor med möbler, köksgrejjer, lampor, gardiner, mattor och sånt där kul. Asså, jag verkligen älskar inredning. Men har man nått att inreda då, nej. Mitt rum hos mamma är ju rätt klart och det hos pappa (ser förj-kligt ut) orkar jag inte göra nått åt. Speciellt inte när man inte har råd.

Kollar (som vanligt) på H&M sida och hittar såndana underbara saker som bara VILL flytta hem till min alldeles egna lägenhet som inte finns men som vill vara min nu. Gud vad jag vill bo inte hemma!


Massa fint, vill att H&M i Uppsala ska ha Homesortimentet.


Och detta, o my god säger jag bara, vill ha!


Sååå chiqt, glammigt som fasen.


Asså, It speaks to me, soooo cute!


Servetter, hur fina får de bli, man vill ju inte ens använda dessa, så söta är de.

Detta var bara några grejjer som jag VILL ha. Kolla in själv på hemsidan för mer ögongodis.

Japp, nu fick ni nått att läsa och glo på ett tag i alla fall, bloggar mer i morgon, I hope.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Semesterdag

Ja en riktig chill semesterdag äre today. Tråkigt väder så sitter nu inne och tar det lugnt. Var och kastade gammla grejjer på förmiddagen och var på en megaloppis och köpte en liten pryl till Stina;) Det är bara en liiiiten grejj, men ändå, haha. Har ätit omelett och blev efterrätt med glass och hallon igen. Jag igår när vi åt glass:)


Tjusigt värre, hehe.

Apropå (stavas det ens så?) glass så är jag otroligt tråkig. Tar alltid samma, antingen Dajmstrut eller Magnum Mandel, ingen variation här inte, men har varit lite duktig och varierat mig på senaste tiden. Har köppt Cornetto Jordgubb två gånger, jag vet sattsigt, she's living on the edge. Hahahah. Meeen, ja, glass är gott...

Läser nu "En shoppaholic i väntans tider". Den är sååå bra, humor rätt igenom, riktig tjejbok, och man känner så väl igen sig i vissa situationer. Ett hett tips till dig som inte läst Shopaholicböckerna, gör det!

Kollar nu runt lite, ska snart börja med middagen I guess. Meeen, ja , hmmm, nepp, kommer inte på nått mer.

Men ha det bra hörni, kul att ni läser<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Hey babies<3

Jolle, smartot, tog med sig sin dator ner förståss. Och så funkar internet i huset, jag menar hur mycket tur får man ha?! Grymt nice ju, så nu kan jag läsa bloggar, blogga själv (förståss), kolla face och annnat även nu. Fick lite abstinens i går i bilen ner för att jag inte hunnit blogga i morgon på mogonen. Hallå, liksom hur bloggalen får man bli. Men det är ju kul och så är det så roligt att läsa efteråt liksom. 

I går åkte vi bil i typ massa timmar. Stannade i Mjölby hos mammas kille och käkade lite lunch. Sedan raka spåret till Stina i Bromboda. Kusin Sara och kusinbarnet Sigrid är oxå på plats så här är det livat. Käkade massa god mat igår när vi kom och smaskig glass med hallon, både sås och färska. Jummi:)

 


Mumsimumms:)

Idag har vi åkt in till Emmaboda en sväng fölr inhandling av present till nya kusinbarnet. Vi hittade en ybercute rosablommig sparkdräkt. Körde sedan till Trekanten (japp, det hette faktiskt så) utanför Kalmar och grattade kusinen som blivit pappa. Och hans sambo oxå förståss.
Sedan ville vi bada i havet så vi åkte till en fin strand men självklart blev det då supermolnigt så ingen, förutom Sigrid, ville bada. Åkte på en mysig väg sedan tillbaka till badet hemma och alla utom jag tog sig ett dopp. Asså hallå, det blåste och var molnigt, då vill man faktiskt hellre ligga i en brassestol med en handduk över sig, hehe.

Har nu precis käkat och vi ska strax spela spel. O no säger ju jag, hatar spel, av alla sorter, nästan, oki Tecknet och Gurkan är ok, men andra, nja:S

Jaja, herrå, ha det good, Love ya<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Kvällen idag

Känner att mina rubriker alltid är så otroligt givande, mycket fyndiga. Haha. Jaja, såhär såg det ut på min säng för ett tag sedan.


Detta plus en massa andra saker och kläder ska med. Och skor förståss.

Tänkte att nu ska jag sitta ute på balkongen och blogga, vad mysigt, men ärligt talat så nja, blev inte så peppad när jag gick ut. Det har börjar bli kallt och datorn måste förståss laddas så jag sitter i sängen som vanligt. Men såhär ser det i alla fall ut därute, så jag får låssas att jag sitter på en av de små stolarna och andas frisk luft:)




Mysigt va?! Jag älskar vår balkong, även fast jag knappt använder den så finns den där och är mysig:)


Mamma köpte två  böcker till mig idag, så gulligt.Dessa:


Har läst många böcker av Marian Keyes, hon är jättebra. Sophie Kinsella oxå. Love chiclitböcker, typ det ända jag läser, massa glamour, kläder, fester och girlpower, det gillar vi;)

Lyssnar på Joshua Radin. Har länge undrat vad han hette han som sjöng så bra på en skiva som min låssasmamma hade. Lyssnade på en av hans skivor hela förra sommaren. Under samma period läste jag Twilightböckerna så nu kopplar jag låtarna till Twiligt, vilket ju bara gör dem ännu bättre förståss!

Nepp, ska prata vidare med Linne msn nu, ha de!

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Seg som sjutton

Jag har fortfarade inte städat och börjat packa, hallå, hur oseriös får man bli liksom. Filip ringde för en stund sedan och behövde hjälp med bilen, så nu har man varit ute med mamma och bilen och hjälpt till att starta Filips bil. Haha, knasigt men nu fick vi i alla fall träffas innan jag åker i morgon, haha. Måste ringa han någon dag, var ju ett tag sedan vi snackade, typ några dagar:P

Nej, nu SKA jag sätta på Spotify och börja röjja här, både i mitt rum och till musiken, good combination där:P

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Today

Komm hem för en timme sedan typ, försöker städa lite i mitt rum men det går väll inte sådär superbra, hehe. Meeen jaja. Cyklade ner på stan och mötte Linne, vi skuttade runt lite överallt och shopping blev det ju, kom hem med detta:


Lite snygga trosor behöver man alltid:)


Lite småprylar, den andra rosetten fick Linne, japp you dont need to pay me:)


Och denna fina sak. En enkel klänning, like it, funkar både utan och med skärp.

Älska ju att köpa saker så blev inte besviken över dagens fynd.

Några bilder från bussen i fredags:







...

Jahapp, det var det det. I kväll ska jag bara chilla och packa inför morgondagen.I will tell you what we should do then. Oki, vi ska till min moster Stina och sedan kanske en sväng till Skåne och bo hos en av kusinerna (har väldigt många nämligen). Sedan kommer typ hela släkten till Stina i helgen och vi ska käka och ha det bra. Grymt kul ska det bli, älskar min släkt, för vi har så kul tillsammans, det är så mysigt att sitta och lyssna på när alla pratar och så. Det kommer bli mys med andra ord. Min moster bor i Småland, typ vid Emmaboda.

Håller på att ladda över alla Hallandsbiler på datorn från minneskorten, hehe, e lite seg jag. Nepp nu orkar jag inte skriva nått mer, bloggar en gång till i kväll.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Gråmulen dag

Jag tycker faktiskt bara att det är skönt, lite svalt för en gångs skull. Härligt att inte smälta bort varje dag. Kommer säkert att bli smällhett idag bara för det, haha. Ska nu på en liten tripp till Enköping med pappa. Sedan stressa in till stan igen och sedan duscha och ner till city till Linne. Är trött, fast jag sov typ 10 timmar, är helt röd i ögonen oxå, usch ser ut som jag vet inte vad:(

Jahapp, juste, kommer att ha ett uppehåll här i bloggen då jag ska bort nästa vecka. Har ingen internetdosa så har liksom inget internet så blir det lite svårt. Så ni får helt enkelt klara er. Blir tråkigt att inte blogga, gillert ju väldigt mycket. Men jaja, det sissta inlägget kommer i morgon. I kväll kommer uppdatering från shoppingen. Hoppas jag hinner förbi Hööks oxå.  


Helt random bild.

Nu måste jag fixa mig, pappa är strax här.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Regn

Lyssnar på Rix FM party och vill verkligen sjunga med och hoppa omkring, men är to tierd. Somnade nästan på bussen hem från pappa. Juste, är så skillad, skulle ta bussen 13.40 ut till pappa idag. Tror ni inte att jag lyckas med att gå en hel timme för tidigt, men det kommer jag först på efter att ha undrat i typ 20 minuter var bussjäveln är. Så gick hem och glodde på TV i en kvart tills jag behövde gå igen. Haha, sååå mig, lyckat alltså.


I morgon träffar jag denna underbara girl, vi ska dra på stan en stund, miss you<3

Har fixat massa till kaninerna idag och så. Är nästan helt frisk, FÖRUTOM att jag hostar, är lite hes fortfarande och täppt. Fasen vad denna är seg, vill verkligen inte vara sjukling. Men det är väll värre idag med för att jag sov så dåligt i natt;)

Har precis käkat, sån där potatis med feta och soltorkade tomater, Stina visst e det gott?! Fast våran var förståss bäst. Ska nu kolla runt lite på datan och sedan sova, need it truly.

Sv: Hårinpackningen kostar 50 spänn typ.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Party på Kalas

Vare igår ja, blev röjj;) Haha inga detaljer nämns, haha:PMen lite bilder, vi var populära framför kamerorna.


Fin min alltså, haha.Jesse ser inte direkt överlycklig ut;P


Gruppfota, så cute;D


Jag och Erik.


Kommer inte ihåg vad hon hette(Jesses kompis), Jesse och jag.


Naaw, så fina.



Visste inte att jag blev fottad där, därför min fina vimsblick;P


Jesse, jag och Erik.

Träffade mycket kul folk igår, det gillar vi;P

Måste nu dra, ska till Ica och chilla lite, sedan stress igen. I morgon blire stan med bästa Linne, köpa lite småsaker bara, måste förbi Hööks oxå.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Åhhhhh...

Jäkla förkylning, är fortfarande lite förkyld, och småhes. Drygt, vill vara 100% frille ju. Grrr...Meeen vad gör man, dör man? Haha, dåligt rimm I knowe. Asså detta väder är ju insane, det behövs ju vatten NU! Allting är ju snustorrt nu för tiden. Helt sjukt ju, fyrisån är nästan helt upptorkad, man ser liksom stenarna som ska egentligen ligga flera meter under vattnet, hallå. Men det är varmt och skönt så man ska väll inte klaga. Eftersom det är det ända vi gör, vi blir fan aldrig nöjda med någonting. Antingen är det för varmt eller för kallt, för regnigt eller för torrt. Let's live with it, det är såhär vädret är, liiiite svårt att ändra på liksom.


Stinas och mina cyklar de sista dagarna, saknar Halland (sagt på bred Hallänska) och min Stajno<3

Jaaa, nu ska jag nog snart dra, borde ha stuckit för ett tag sedan men är väll lite seg, hehe. Är i alla fall peppad på krogen ikväll, nähä, menar hon, hon har ju skrivit det typ HUNDRA gånger, dryga unge. Hahaha. Men det ska bli kul.

Vet ni någon bra hemsida eller så, hästshop som har massa rosa prylar? Jag ÄLSKAR ju rosa så. Ponnyprakt vet jag redan, någon annan?

Gud vad jag är torr just nu, mina ben behöver jag smörja in typ flera gånger om dagen, (inte för att jag är duktig och gör det meeen), helt galet, har aldrig varit såhär torr förut. Intressesmurfarna hoppar högt.

Nepp till mammis place nu och städa, vilket jag inte gjort på typ en månad. - Här var det ju fint, fan vad fult!

Love you all<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Movienaight

Jupp, Emil och jag kör på det i natt. Hat kollat klart på "Vid världens ände" nu och ska nu kolla på någon annan. I morgon drar jag hem till mamma för att vara duktig och städa och sedan till Hanna för lite chill. Ska föra där sedan och på kvällen blir det utgång på Kalas. Röjj, Ica henkar oxå, skojj, skojj:)


Me and baby<3

Kul inlägg I knowe;P Men måste stänga av nu, så ha en good naight people.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Ännu en dag

Japp, är förståss lika sjuk idag, eller egentligen är jag nog sämmre än igår faktiskt:( Förkyld och kan fortfarande inte prata. Usch! Vet inte hur det blir i morgon nu alltså, lite svårt att prata med folk när man behöver skrika hela tiden och det fungerar ju inte. Åhhh... blir verkligen ALDRIG sjuk på sommaren så detta är liksom bara ren otur, blir galen på det.

I dag ska jag till hagen och fixa Tanis en massa, varför får ni se;)


Höökskatalogen kom idag, jippie. Längtar alltid lika mycket till nästa. Hittade detta underbara täcke som jag ju bara måste ha. Tanis bejb kommer bli så ponnypluttgullig<3


Så himmla fint, typ finaste jag sett:)


Dessa var ju oxå så söta, har letat länge efter ett par rosa lindor som är riktigt rosa, dessa var ju perfekta då ju.

Så nu behöver jag bara köpa ett snyggt rosa schabrak och luva och sedan är det fulländat:) Love pink soo...:)
Ska kolla klart på tredje Piratesfilmen som Emil och jag började kolla på igår, men trött som jag var slocknade jag hela tiden så vi gick och la oss istället. Tröttis jag är.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Heeeeej

Lite dålig uppdatering här ju. I går hade Linne och jag det helnice, ofc. Vi gick ner och badade massa, solade och jag komm lätt fram till att Linna INTE är en lantis, hon kan ju inte ens gå barfota i sand, hahahah. Åkte och handlade och skuttade runt på Maxi ett tag, pratade dialekter och folk såg snett på oss, haha. Såg på The Holiday innan oxå, jag har sett den typ hundra gånger men inte Linne (inte Stina heller kom vi på när vi snackade med henne i bilen). Asså den är fan en kultfilm. På kvällen glodde vi på New Moon och gottade oss med godis:)

 I dag har vi chillat och sedan stressat som fan, hahaha. Red över Imsan och älsk till stallet och verkade Tanis, asså  inte vi då, hovis ofc, haha. Det var heltoppen att komma tillbaka till stallet, så mys att bara få vara där igen. Tell you tomorrow about that more;) Var så skojj att rida älsk igen, hon var toppenmys<3

Farmor hade födelsedag ida så vi har firat henne i kväll. Med massor av god mat och hela the family, så mys. Vi har kört badminton, alla vi "barn". Så kul att träffa alla tillsammans. Sitter nu nere i soffan och lyssnar på när killarna kommenterar nått spel på X-boxet. Och jag har varit superhes hela dagen, kan knappt prata nu, blä:( 
Men är förhoppningsvis frille imorrn igen.

Två till vimmelpics, cute we are<3





Taggar nu inför fredag då det är utgång igen;P Partey, partey!

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Sommar

Snacka om att det är sommar på riktigt nu alltså. Solen gassar, vattnet i sjön är varmt, gräset (som visserligen börjar bli gult nu i torkan) är grönt, hallonen i växthuset börjar bli klara och allt är sådär allmänt supersommrigt. Bättre kan det ju inte bli. Hade ingen feber i natt, skönt, men är nu i stället lite mer förkyld, men what ever, jag klarar mig. Linne kommer hit, blir kul, det är ju inge i klassen som varit hemma hos pappa än så det blir skoj. Vi ska sola, bada och allmänt chilla, så nice.
...
När jag var liten hade jag en "egen" häst, Listo (Lizsto Mani) hette hon och var ett angloarabiskt sto. Gammal som gatan men ändå världens underbaraste häst. Ica hade "sin" 1Q (Förste Qurator) som var arab han med, oxå gammal. Så medan andra stolta struttade runt på shettisar hade vi varsin vit arab att galoppera fram på ängarna med, snacka om alla flickors dröm. Underbart var det i många år. Efter ett tag tog jag över båda två och skötte dem så ofta jag kunde.Här kommer lite blandade bilder på mina skyddsänglar<3
...
Lizsto och jag en jul för herrans många år sedan. En bit av Försten oxå förståss.

Gillade tydligen rosa redan då;)

Finaste<3

På bete i Vänge.

I trädgården hos pappa, hoppar högt som sjutton:)

De bästa av vänner man kunde hitta<3

Hittar man inget träns så får man väl improvicera:)

Vårlycka<3

Hon var verkligen en riktig drömhäst.
...
Ska nu hoppa in i duschen, så herrå, ha en bra dag!
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli


Lite bilder

Har kollat igenom lite bilder som pappa har tagit så här kommer några:)
...
Älskar dessa bilder, så fint med det gula i bakgrunden.
Min bejbi ser en aning trött ut, haha.
Denna bild är sååå fin, kaddilopp, kaddilopp (galopp).
Busan<3
Lugn och fin för en gångs skull, haha.
Kvällssol.
Lydig som få<3
...
Det var lite bilder det från typ några veckor sedan. Och jag VET att jag är för lång, men det funkar för oss och jag ska ändå inte tävla och rida massa avancerat så det går.
...
Nepp nu blir det en kall dusch och sedan kanske lite film med farmor, pappa och älsklingsbrorsan:)
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Kul dag...

...NOT. Har haft feber hela dagen och bara mått allmänt superdåligt:( Sov några timmar ute på en filt i gräset, skönt. Kollat på första Piratesfilmen, love them ju. Kollar nog på andra i kväll oxå. Gullig du är Linne, men smart som jag är glömde jag my candy hos mamma, haha. Men har massa schweizisk choklad:) Väntar nu på att pappa och jag ska ta en sväng till hagen och kolla älsklingen och Imsepimsan<3 Skulle ju ridit henne idag men det går ju fan inte, varken pga att jag är sjuk eller pga värmen. Det är sjukt vad extra dåligt man mår när man har feber OCH det är 30 grader ute. Inte nice någonstans alltså.
...
Nej, det är för varmt här uppe så måste gå ner på undervåningen, herregud smälter ju här.
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Feber

Min natt var väll ingen höjdare direkt. Det tog säkert tre timmar innan jag somnade, sedan hade jag värsta febern hela natten. Och man får ju så konstiga drömmar när man har feber, kommer inte ihåg dem nu men de var konstiga i alla fall. Usch säger jag bara. Och jag som skulle städa idag. Ligger framför TV:n och försöker att få luft, så täppt nu oxå. Jäkla skit, måste ju vara frisk nu för sjutton, har verkligen inte tid att vara sjuk.

Kollade på ett arkeologprogram för ett tag sedan, har kommit på att jag tycker sådant är ganska intressant. Gräva efter ben och prylar, coolt ju. Mammas kompis är typ arkeolog och vi var på någon utgrävning när jag var mindre, det var häftigt.

Haha, ja jag är väll lite snurrig av febern oxå, hehe.

Ska kolla upp när bussarna går ut till landet, så kan man ligga ute i hängmattan och kurera sig.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Ett typ modeinlägg

Japp, i brist på annat så gör jag ett sådanthär inlägg. Jag menar alla gillar vi ju mode, right?! Sitter här i sängen hos mamma och mår uruselt. Tror att en riktig jävla förkylning är pågång. Fan alltså::( Jag som fan ska parta både onsdag och fredag. Är ju taggad som fan och så blir det såhär. Men ska sova länge i morgon så att jag vaknar till. Jag är fan ALDRIG sjuk på sommaren så detta suger ju hårt. Lyssnar på Spotify och kurerar mig med en flarra wather. Hoppas att jag blir frille.

Nu till något roligare, clothes and accesoaries.



Gillar ju rosa skarpt så blev förälskad i denna sötsak. Så feminin och romantisk.



Som ni kanske märkt, haha, så älskar jag ju leopardmönstrat. Har redan en leopardklänning men
 denna kan man ju få dreggla över ändå:)



Superchic, passar såväl till vardags som till lättare fest.


Har länge velat ha en stor och bylsig blus som man kan ha till shorts och få en snygg outfit med lite stora halsband.
 Denna är ju rosa oxå, så...



Ett supertrendigt skärp. Så cute.


Enkelt men så rätt, gör en enkel outfit lite snyggare.


När jag var yngre älskade jag stora örhängen, nu för tiden använder jag typ endast mina mönstrade vita pärlor. Men det är synd för det är sååå snyggt med ett par bigga earrings. Grymt fint.


Har alltid haft svårt för kilklackar men Ica och jag hade en diskussion om det igår och kom fram till att det är rätt snyggt ändå, beror förståss på vilka skor men ände. Dessa är totally gorgeous.


Så läckra!


Vill ha ett par nya highheels att parta i. Men det är svårt att hitta när man är så kräsen. Dessa godingar är så fina men kostar förståss skjortan då:(




Så, hoppas ni fått lite tips ändå, eller vad man nu vill med detta. Men jag älskar verkligen kläder, accesoarer och skor, och väskor förståss;) Ska jag fortsätta med dessa inlägg? Är det skojj? Vad tycker ni fressten om min klädstil, bra/dålig? Jag försöker alltid få en liten personlig tuch på mina outfits. Gillar att mixa och matcha:)

Så, nu måste jag sova så att jag orkar städa i morgon och rida. Ska ta Imsan oxå så.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Bloggtorka

Åhhh... kommer verkligen inte på nått att skriva om. Vill ju ha en känd blogg egentligen som många läser och så men jag kan bara inte komma på något kul att skriva om. Jag skriver ju bara om min vardag och vad som händer i mitt liv. Har ni några tipps, är det något speciellt ni vill läsa om? Partyn, kläder, hästar vad som helst. Snälla hjälp mig att bli en bättre blogg.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Min planering alltså, suck

Jag är ju en tidsoptimist ända ut i fingerspetsarna, och så kan jag liksom inte planera min tid heller. I dag skulla jag ha varit ute och städat vid 11 så att jag kunde komma hem i bra tid då det är gäster hos pappa som jag inte träffat på aslänge. Meeeen så igår när jag kom hem till mamma (kunde bara inte sova hos pappa, det funkar liksom inte) så snackade jag med Ica och det resulterade i att man var hos henne till 4. Hehe, vi skulle sova men sedan ringer hennes kompis och vill komma över och jag bara orkar inte det, så gick hem i den då redan ljusa morgonen. Vi snackade igenom oss ordentligt vilket var skönt. Nu jäklar ska vi börja träffas ofta igen!


En random pic oxå.

Japp så var ju liiiite slocknad i morse så "råkade" sova till halv 2. Hehe;) Men herregud, sitter i köket nu och det är fucking 31 grader i SKUGGAN. Hur i helskotta ska man orka att vara ute i detta?! Det är helt sjukt. Men ändå rätt coolt, värmen gillas ju:) Så det blir till att rida sent ikväll. I går när jag gick till ica typ vid 12 fick jag gå i bara shorts och linne för att det var så varmt, sjukt ju. Lätt tropisk natt. 

 Have a good day people!

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Det ska va...

...reagge på sommarn och massvis med sol... Den önskade Jesse igår på dansgolvet och då röjjde vi ordentligt. Sommarlåtar gillar vi ju:) En till pic från gårdagen, elller var det idag fressten? Hahaha.


Cuteisar vi är<3

Idag tog Linne och jag oss en tur. Cyklade (fast på varsinn) cykel till Granngården, där jag köppte detta:


Mina småbejbisar kommer bli så glada, det var ju inte direkt igår som de blev bortskämda direkt, stackarna:)


En ny snygg partväska har jag letat efter länge så blev överlycklig när jag hittade denna. Ett snyggt sommarlack och en ring är oxå något jag behövt. Armbanden är väll inte heller helt onödigt;)

Me today:
 





Linne igår hos mig innan Kalas. Haha hon bara måste prova om hon fick plats. Lilla Linne alltså<3

Det var superskojj igår. Det blir förhoppningsvis utgång på onsdag igen. Röjjer järnet nu, grymt kul. Någon som ska ha hemmafest fressten, taggad;)

I dag har det varit sjukt varmt. När vi var på stan typ smälte vi och när jag tog bussen ut till pappa var det så varmt på hela bussen att det typ rann om en, mysigt alltså;(

Ska nu strax till ponnyn och gosa så rider jag nog en sväng i morgon. Måste ta kort på henne med allt rosa ju:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Partynight

I går ja, det blev ordentligt röjj på Kalas. Var där med Filip, Linne, Hanna och Jesse. Grymt kul. Vimmelpic kommer här:


Snyggaste partygänget alltså<3


Linne är assöt på denna, haha minen.

Drar nu ner på stan med Linne som sleepade over. Och vi ska cykla, jag har äntligen lärt mig att skjutsa, hah. Vi bara körde i går och det gick så nu jävlar, hahaha. Kan man skjutsa på styret så måte man ju fan kunna skjutsa på pakethållaren liksom. Blir en sväng i city och sedan till Granngården, måste köpa ny flughuva till my love<3 Japp, uppdatering kommer i kväll igen, då jag ska till Britta och städa efter stan.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Montana

Herregud vad jag älskar den hästen. Skulle kolla henne så åkte till hagen. Gick in och när jag ser henne börjar jag prata med henne, hon lyssnar intresserat och när jag är närmare kommer hon fram. Så söt:) Kollar igenom henne och sen står jag på en sten och klappar på henne. Pappa fotar och då passar jag på att låta honom hålla i na ett litet slag. Jag hoppar upp och sitter sedan där på världens bästa ponny i bara shorts. Hon hade inte ens grimma och bara stå där. Så underbart snäll. Vi gick en bit och sedan säger jag halt och då stannar hon direkt. Sitter där och klappar och kliar på henne. Antagligen första gången någon rider helt barbacka och utan träns på henne. Så fin och snäll. Helt underbar, hon är verkligen min vän<3







Tänk vad en liten häst kan göra en glad:) Hon har ju haft väldigt mycket problem med mygg och sådant. Varit helt knölig och så. Men nu har hon inte blivit ordentligt borstad på länge och det ger ett sorts fett i hårremmen som gör att insekterna inte biter på samma sätt. Hon har nu knappt en knottra på hela sig. Så underbart. Hon mår så bra. Får verkligen bara vara häst och beta och klia på Imsan.

Pappa och Ica har massa gammla bilder på Tanis som jag ska försöka få tag i så att ni får se, har inte sett dem själv så blir spännande:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Gårdagskvällen alltså

Haha, har aldrig så roligt som med Filip och Linne. Vi har exakt samma humor alla tre och har sjukt kul ihop. Vi tog oss förståss en random promenad och hamnade på många nya ställen. Gick igenom kolonilotter och träffade då på ett gäng som, precis som oss var ute och spatserade.
...
En mamma med sina två ungar. Så cute. Eller som Linne säger, -Den stora är Filip och de små är jag och Emme:)
De var fett cute och jag sa det minst 1000 gånger, hehe. Men så de lät, ungarna typ visslade som fåglar, fett coolt.
...
Men any way så hade vi sjukt nice, gick in på både Ica och Konsum och köpte oss en glass och drickor. Haha, det gick ju sååå bra att betala;)
Gud vad jag garvade den kvällen alltså, rammlade nästan omkull flera gånger av skratt. Och när jag rammlade ner från räcket dog jag nästan, hahahaha.
Juste, dagena ordvits (som bara jag tyckte var kul). Äsch, nu kom jag ju inte ihåg den, aja, haha.
...
Kollade sedan på film hos Linne och chillade. Drog hem med Filip och somnade kanske typ vid halv 1. Så var ju liiiite tierd idag på worket.
...
Hade det nice på jobbet idag. Käkade massa kakor och dracka tre choklad. Mums.
...
Ska hjälpa till med maten, som vanligt och sedan till ponnyn<3
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Linne och jag

Sitter här hos Linne och har det trevlans, ska dock gå typ nu, hehe. Vi snackade på msn och hon bara, ska du komma hit och så gör vi käk. Jippie sa jag och vi möttes på Tjonsum och handlade grejjer till pastasallad. Så nu har vi sittut ute på deras underbara balkong och chilllat med käk och en varsinn cider. Nice, nice. Ska nu ut med Filip så bye, bye, love ya<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


My haircare

Just nu följer dessa med mig in i duschen.


Detta är för torrt och skadat hår och passar mitt hår perfekt, som är just torrt och skadat. Det ger en härlig doft men gör inte håret så mycket volym, vilket jag ju inte gillar. Volym alltså;)


Jag har aldrig varit duktig på inpackningar, det längsta jag har sträckt mig till är att ha i balsamet länge. Men köpte nu denna. Och är såååå nöjd. Mitt hår blev helt annorlunda, är nu mjukt och topparna (som såg för-ävliga ut) mår nu toppen. (haha, stina och jag internskämt)

Mitt hår har jag typ alltid hatat, slängde alltid upp det efter jag borstat det i en knut på huvet för att få undan det eller så plattade jag det. Men har ju kommit på att om jag inte borstar det blir det rätt bra, får snygga lockar som håller ordentligt. Så kan nu ha håret utsläppt, helt fantastiskt. Borstar det typ aldrig längre, haha. Men ska dock slinga det nästa vecka då, Hanna is my hairgirl. Älskar ju slingor och speciellt nu på sommaren vill jag ha ljust hår.

Japp, det var ett helt inlägg om hair det:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Hej hopp

Denna dag har spenderats med rätt så slappt jobb. Malin och jag har suttit i reseptionen typ hela dagen och det har knappt ringt en kotte. Så slappt, men kul ändå. Har varit ybertrött hela dan så har hällt i mig två choklad och en latte. Gillar ju inte kaffe men skulle knappt orkat vara vaken annars så, hehe.
...
Har kommit på just för en stund sedan, på bussen att Tanis får vila rätt mycket i sommar. Denna vecka kommer jag till hagen så sent, hinner inte sätta igång henne för att nästa vecka kunna rida. För vecka 29 drar jag på semester igen och vecka 30 är det ridläger och de två veckorna efter det äre jobb igen. Hon får traskas och chilla denna sommar. Men sedan blir det hårdträning i höst igen. Men det känns bra för hon tränades så mycket i våras så det är bra att hon får vila och bara vara häst med kompisarna i hagen en sommar.
...
Ska ner och hjälpa till med maten nu och sedan förbi ponnyn innan man ska hem till mamma igen. Och SKA sova tidigt. I morgon blir det mycket jobb igen.
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Uppsi, borde sleepa nu

Sent som vanligt sitter jag här, men what ever. Får väll va en zombie i morgon igen då, hehe.

Me today:


Har kommit på att jagg faktiskt gillar mitt hår skarpt. När jag är smart och inte borstar det blire såhär, självlockigt och rätt snyggt faktiskt. Det har blivit rätt så blekt nu oxå, men vill ha nya slingor så det blir ännu snyggare. Fixar det nästa vecka.

Efter en busstur mötte jag upp Filip för en av våra berömda promenader. Gick till stationen då han skulle hem till glada Stockholm. Traskade på sådär som vanligt och pratade om allt mellan himmel och jord. Mys, mys:)

Nästa vecka är jag ledig, äntligen. Blir mys med alla mina vänner men ska oxå vara hemma med farmor och farfar.

Jag VET att mina blider, outfitbilder/fjortisbilder what ever you call it är jättetråkiga, men ni får helt enkelt leva med det:D

Pussar<3

XOXO Miss Emli 


Hemma igen, hos pappa

Jobbat hela dagen, tills jag fick ont i magen. Hahah närå, men har kämpat på ordentligt. Lärt mig ungefär hundra nya grejjer, men i slutet av dan satt det rätt bra. Käkade Cupidosallad till lunch, ofc. Nyttigt är bra.
Är nu hos pappa och umgås. Trevlans, trevlans. Tar bussen in till stan ikväll igen dock då bussarna här ute går så dåligt på mornarna:( Meeen what ever.
Det är ju sommarreor nu ju, någon som vill dra och shoppa på lördag kanske? Bara måste hala in lite fina sommarfynd. Juste är taggad på fredag girls, we gonna rock the party! Yey;P
Bloggar roligare inlägg ikväll I believe. Hare tills dess. Ska göra pastasallad nu, hehe.
Pussar<3
XOXO Miss Emli

This day

Har varit duktig med bloggandet idag:) TAACK för alla gulliga kommmentarer, de gillas!

Me today:


Linne: H&M
Shorts: New Yorker
Solglajjor: Åhle'ns







Min bejbi blev sååå fin i sin rosa grimma, måste köpa mer pink till na, passa ju perfa till hennes bruna färg.



Min bejbi och jag<3


Träffade Ingrid en snabbis idag med, så trevlans, saknar henne alltid. Men det är så härligt med henne, när vi träffas känns det som om det var igår vi träffades sist, så härligt. Det är så det ska va, vi är samma gammla vi liksom.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Saknar Halland

Vill vara där igen, gå upp tidigt för att ge mat och släppa ut hundarna, cykla massa, rida på en underbar Caprice, vara i stallet, kolla till Vitöga, busa med Birke, laga mat och konstant äta, gå ut med hundarna, få en helgalen Charlie över sig såfort man säger hans namn, känna solens värme och göra dagens alla roliga skämt.
...
-Men de är ju goda i alla fall, det är det som räknas!  (skämt när vi käkade räkor)
...
-Men ditt jäla putto! (skulle säga pucko, men tänkte på idiot, haha)
...
-Han har bytt färg, ser ut som en svettfux. (svampat av Caprice eftersom han var så himmla svettig,
kom på efter att färgnamnet passade ju väldigt bra)
-Killar är dumma i huvet, det är ett fucktum! (hahahaahahahah)
...
Att vi sedan är så otroligt lika Stina och jag är ju bara så kul. Vår klubb innefattar liknelser som:
*Alltid hungriga och kan äta hur mycket som helst
*Stora fötter
*Tänker alltid på samma saker
*Stora händer
* Har alltid lätt för garv
Och massa mer förståss, som jag bara nu inte kan komma på.
...
Men asså, vi hade så sjukt jäkla kul, 24/7. En vecka som alltid kommer att ligga nära hjärtat<3
...
Japp, nepp nu ska jag hjälpa till med maten och sedan till hagen dit oxå min bror ska följa med, haha, han har ju för sjutton inte ens sett min ponny.
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Sommar som fan

Gud vad jag ÄLSKAR sommaren. Det är lätt min favvoårstid. Sitter här i bikini och shorts, så varmt och skönt alltså. Gick ner till sjön med Marita och farmor och tog oss ett dopp i det varma vattnet, det var lätt 23 grader om inte mer. Totally love this wether alltså. Det är så härigt (faktiskt) att vara hemma. Här där jag bott i nästan hela mitt iv. Sommaren här är bara för underbar. Kaninerna skuttar omkring i gräset och björkarna passlar sådär hemmamysigt. Blommorna lyser upp marken och man går omkring barfota i trädgården. Undrbart är det enda ordet som kan beskriva det.
...
Nostalgibild från Öland.
...
Marita och jag undrar över hur vi ska kunna hinna med att hitta på nått tillsammans vi alla i familjen. Vore ju sååå mys, då vi aldrig träffas längre och jag blir förundrad över hur liten koll jag egentligen har över vad mina styvsyskon egentligen har för sig på dagarna. Tråkigt, vi som var så otroligt tajta förut. Saknar det, en sådan fin familjekänsla det var då. Men alla håller ju på med sitt nu fr tiden och vi är aldrig hemma så det blir väll såhär då. Trist men hoppas att vi kommer på nått vi kan göra tilllsammans allihop, kanske en liten cykelsemester runt Uppland, vore topp ju.
...
Farmor ska med till hagen idag och kolla på ponnyn, saknar henne som fan nu.
...
Neppp, nu ska jag ut igen och fortsätta att njuta av den svenska sommaren.
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Hatar uppackning

Borde packa upp min tunga resväska som är proppad till toppen mad grejjer, men orka. Åker till pappa snart så det får bli i kväll. Juste köpte ett par nya ridbyxor i Halland. Det ligger en hästsportsbutik precis granne så vi drog ju dit en sväng såklart. Brallorna hade kostat 1200;- men var nu nedsatta till 300;-. Fatta vilken tur man kan ha. De är ljusgula och helskodda, supersnygga. Köpte ett par matchande ridstrumpor oxå och såklart en rosa grimma. Pic kommer på grejjerna, ska prova grimmseluringen idag.

Nepp nu tjatar mamma på att jag är seg, så herrå. Ha en toppendag.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Finally home

Herregud hur mycket kan det krångla egentligen. Skulle ta ett tåg från Malmö till Stockholm och sedan ett till Uppsala. I Malmö är tåget tydligen inställt. Tar ett annat till Lund för att ta Stockholmståget därifrån. Blev ordentligt försenat. Sedan springa till Uppsalatåget och gå av i Knivsta för buss till Uppsala. Och till råga på allt är det första gången jag åkte tåg själv. Men jag lyckades ju, stolt faktiskt:) Käkar lite nu då jag knappt åt nått på typ 8 timmar. Noooot good.

Alltså, är ju hemma nu från den underbara veckan nere i Halland. Usch säger jag bara, kunde lätt stannat några veckor till, måste göras om nästa sommar igen! Saknar redan det lilla yrvädret Challe. Bejbiboy<3

Farmor och farfar har anlänt till pappa så ska dit i morgon. Och äntligen få träffa min lilla ponnybus, saknar henne Bejbsan<3

Ska sleepa nu, see ya lovers<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Filmer från hoppningen idag

Hoppade idag igen, bana denna gång. Det går inte så bra för mig och Caprice men ridhuset var nyvattnat så det var halt på vissa ställen vilket gjorde att det gick rätt dåligt. Men men, sådant är livet, haha.






Pussar<3

XOXO Miss Emli


Supersnabbt inlägg

Förlåt, hinner verkligen inte skriva. Har haft sååå fullt upp idag, legat och stekt på stranden någr timmar så nu är man härligt brun, mer än förut alltså, haha. Ska nu städa innan vi drar till stallet för sista ridningen:( Vill inte, har så underbart kul i det stallet. Kommmer sakna Caprice som fan ju:(

Herregud vad kul Stina och jag hade igår, kolla in hennnes blogg för roligaste filmen ever, bjuder på att jag ser/låter ströd. But whatever, har man skoj så har man:P

Är sååå taggad på party nu, var så länge sedan nu ju. Hemmafest någon, eller krogen? Partypepp så det finns inte;P

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Näst sista dagen är här

Vill absolut INTE åka hem, har det så jäkla bra här, trivs som fisken i vattnet och är inte pepp på att jobba nästa vecka:( Stina och jag har kommit på att om vi inte får utlandspraktik så vill vi vara hos Veronica. Vi har det sjukt bra där och skulle kunna lära oss massor då Veronica är så duktig. www.stalltjarbyskog.se Kolla in hemsidan för mer info.

Nu ska vi ut med hundarna och sedan göra lunch, hedelig spagetti och köttfärssås blire today. Ska ta en vända med cyklarna till godisbutiken oxå och kanske en sväng till ridsportsbutiken som ligger granne.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Hoppat högt

Kolla in Stinas blogg för filmer när hon och jag hoppar. Hade sjukt kul, blev taggad som fan. Och Caprice är underbar, skulle lätt ta med mig den hästen hem om jag bara kunde<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


RSS 2.0