Uppdatering

Nu kommer en liten uppdatering över veckan typ.

I torsdags så gick vi, lite folk från klassen plus Pelle såklart, på "Snabba Cash". Och jag har aldrig kollat på Johan Falk så kjag har liksom typ inte sett Joel Kinnaman något innan, förutom i "Tjenare Kungen" typ. (Där han är grymt snygg fressten, måste se om den SNART) Så jag blev positivt överraskad kan man väll säga, herregud vad han är snygg, galet, med backslick och rakat, och med brillor, (julle;) ) Råå het är han alltså. Men filmen i sig var oxå väldigt bra, helt klart sevärd, sugen på uppföljaren nu.

I fredags så hade vi jumpa med Mehran och det var galet kul. Sämsta kondisen här och har sådan träningsvärk så det heter MYCKET men det var kul. Sedan drog Becky, jag och Julle hem till mig och vi gjorde grönsakspaj och chokladbollar med fiberhavregryn, smaskens;) Hyrde film oxå, "Inglorious basterds", bra film. Och jag lärde mig när vi var på Konsum att chokladen heter Palle Kuling och inte Kalle Kuling som jag alltid trott, haha.

I går Lördag åkte jag hem till pappa men fick sitta på bussen i en och en halv timme för att det hänt en olycka. Sedan till stallet och tömkörde ut med småponnysarna i den djupa snön. Klockan tre var det tömkörningskurs för Tomas i ridhuset. Satt och lyssnade och frös som en gris. Riktigt intressant när han jobbade, använde så mycket kroppsspråk vilket fungerade perfekt. Var oxå kul att se hästarna i arbete, leder ju dem bara. Uffe och Therese kom på kvällen. Uffe rider fälttävlan och ville att jag skulle komma och rida hans hästar och träna för honom på hans fälttävlansbana. KUL!

Idag var det kurs igen, var i stallet och kollade några timmar, åkte sedan hem efetr att ha flyttat ner Peppes grejjor till Blåa stallet. Ponnyerna kommer att stå där nu, alla vill stå i Gråa stallet, tråkigt tycker bäst om det ju:( men men sånt är livet.

Japp och i morgon är det APU. Kul som vanligt. Oj nu måste jag sova. TACK om du orkade läsa, du är värd en kram:)

Juste idag är det Joars namnsdag, GRATTIS, grattis:P

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Söndag

TACK så grymt mycket för alla fin fina kommentarer, jag är peppad som sjutton på att hon ska komma nu.
Anna ringde mig ikväll igen och berättade lite nytt. Montana är inte alls 150 utan 147 i mank. Upps tänkte jag. Rider alldrig ponny nästan men på Dodley går det ju bra så varför inte nu. Dessutom så är hon välbyggd. Hon är född 1996, är alltså 14 år. Mer info finns på hemsidan: 
http://shv.org/hastar-foderhastar-varmblodskorsning.html

Hon är inte i kondition för tillfället, så hon lär ju ha päls som en isbjörn;) hon blir lätt stressad så jag måste ta det väldigt lugnt med henne till att börja med. Det blir med andra ord ordentligt med jobb med den hästen, men det är bara kul och nyttigt.

Så det med utrustning, jag behöver grejjer som passar på stor ponny. Tack så jättemycket TottE för ditt erbjudande, har du ponnyprylar oxå?

I morgon får jag en artikel och bild på Montana, är så taggad. Töntig som jag är så blev jag ju bara tvungen att sy ett nytt nosludd till henne. Det är rosa och brunt, vändbart. Hehe:)

Mejlade hon som jag skulle ringa, så väntar ivrigt på svar.

Självklart får ni komma och kolla så mycket ni vill när jag fått lite ordning på allt, kommer säkert att behöva lite hjälp ibland;)

Det är ju bara lite tokigt att hon heter just Montana. Som Montana på Akka (för er som inte vet). Vet inte riktigt vad jag ska kalla henne, typ Montan, Monni, Mona. Tips?

Längtar, längtar, längtar tills hon kommer.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Världens BÄSTA dag<3

Japp det är idag. Jag har nog alldrig varit såhär glad förut, jag går omkring på små rosa moln.

Igår ringde Marita (min låssasmamma) mig för hon hade pratat med en på sitt jobb (Anna) om en häst som hehövde fodervärd. Anna och hennes dotter Jana (japp Stina och Linnea det är hon) har en häst (Irma) som kommer från SVH Svenska Hästars Värn och nu visste de en häst som behövde fodervärd därifrån. Hon tänkte på mig och pratade med Marita. Idag ringde jag upp henne och fick reda på följande:

Det är ett sto, korsning varmblod/halvblod, 150-155 i mankhöjd, heter Montana, har varit ridskolehäst tillsammans med Irma. De blev vanskötta och fick nästan ingen mat. Hon har stått på ett akutstall sedan i höstas men nu behöver stallet boxplatsen. Hon står i Avesta i Dalarna.

Hon behöver någon som tar hand om henna, gosar, pysslar och rider. Så snabbt som möjligt. De har Irma i ett stall (Famulus) där Bassie stått förut och gör nu. De har ändrat lite där och nu ingår allt i stallhyran. Mockning, in- och utsläpp, foder, halm, täcken. Jag behöver inte betala något utan skickar bara fakturan till SVH.
Jag kommer att ha henne till maj ungefär. Kan bli längre.

Montana kommer NÄSTA helg till mig. Det är inte riktigt klokt, är så överlycklig så att det finns inte:)
Men det ingår typ ingen utrustning med henne, de ska fixa en sadel och något täcke men resten får jag fixa själv så nu undrar jag om någon har lite utrustning som ni inte använder och vill sälja till mig? Storlek full och 145 på täcken. Regntäcke och vintertäcke skulle uppskattas väldigt mycket. Schabrak, grimmor, lindor, longergjord, longerlina och träns har jag men allt annat är av intresse.



Det är så sjukt, är gladare än någonsin, en sådan här chans får man ju liksom bara inte dissa.


Skriver inget om veckan eller annat p.g.a att jag ville tillängna detta inlägg till Montana. Men ska bara säja det att Bettan (som äger Bassie) ringde mig i går och frågade om jag ville bli medryttare igen. Men nu funkar ju inte det;(
Men får ju ändå träffa henne varje dag nu så det funkar nog:) Och så kan jag ju ta henne någon gång ibland.

Älskar redan Montana. Ska ringa en tjej i morgon kväll och få reda på mer om Montana och be henne skicka bilder.

ÄLSKAR MITT LIV<3<3<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Torsdag

Det är dethär med rubriker, hur jobbiga är dem inte, men utan rubrik, hur snyggt skulle det bli då liksom, hehe. Kul live, men så tycker jag det är svårt asså, hahah.

Igår skulle jag ju blogga på kvällen och lägga upp massa pics från pappas birthday men när jag kom till mamma så satt jag migframför TV.n och käkade, sedan kom jag ju på att jag skulle duscha oxå, och så funkar inte internet hos mamma. Blä, blev sååå dissapointed (stavning, hehe). Ingen i huset har internet som inte är lösenordsskyddat. Åhhh så det blir lika lite bloggande från mamma som vanligt, tråk, tråk. Men sånt är livet, ja sånt är livet så mycket falskhet bor det här....

Ett li som sagt, hahaha. Men idag ska jag i alla fall stanna kvar en stund och vänta på att Bec blir klar med nån kurs och Sass ska komma. Sedan blir det hem och käka med folket och sedan bio med people from tha class.
Snabba Cash of course.

Bec sleepar över sedan.Nepp nu ska jag kolla bloggar, as usual.

 

Pussar<3

 

XOXO Miss Emli


Hej alla mina små älsklingar<3

Tycker det är så kul att ni läser bloggen, det är ju liksom det som gör det värt att skriva. Tack för de fina kommentarerna oxå förstås.

Idag är det onsdag vilket innebär stalldag, med stort S. Så det sög riktigt ordentligt när jag fick migrän i morse. Har inte haft det på länge och har typ aldrig fått det på morgonen så idag var en riktig otursdag. Jag gick och la mig och vaknade vid 11. Kollade på två filmer med Mova som oxå är hemma idag och har nu kollat på Ponnyakuten på svtplay. Det var sååå bra, vill oxå vara liten ponnyryttare och vara med  på det lägret, såååå cute.

Men nu lite bilduppdatering:

LÖRDAG:


Mina liljor jag fick av farmor på min födelsedag.


Ringen jag fick av Joar,Emil och Mova.


Ljuslyktorna från Jolle.


Jag dukar i mitt rum, fullt där och i vardagsrummet blev det.


Svarta damerna:P


Jolle, Ica och Axel när vi kollade roliga klipp på Jolles data.



Ica och Axel pousar hej villt, haha.


Blommorna jag fick av Ingrid och co. Rosa, I love it.


Tjusiga rosa tulpisar, mycket snyggt med färska blommor, vill alltid ha det hemma, så fräscht och hett.


Lite presenter. Svart bunke med mått, Hästlexikon, armband med berlock, svart/vitt armband och väska.


Kort från Plingen, flaskpost med valfri önskning, skumpa, affisch,
rosa klubba, armband med nitar/strass, ängelberlock och kort.


Det grymma kortet Ingrid gjort, värsta konstnärligt, eller hur?! Älskart;P


Den hetaste affischen ever, fick från Hanna, ska upp på väggen hos pappa. Han är så het, jummi;)


Och lilla jag med min nya klänning.

Nää inte orkar väll jag ladda upp typ 20 bilder till i detta inlägg. Då skulle ju ingen orka kolla. Så bilderna från i måndags och igår kommer senare, i ett annat inlägg. Mamma kommer snart och hämtar mig så ska väll slänga mig i duschen innan. Hatar att bara vara hemma och dega, blir så slö och käkar bara en massa godis. Känner mig SÅ ofräsch. Men vad är väll livet utan lite slöa dagar. Det skulle ju kunna vara tråkigt och olyckligt och alldeles, alldeles underbart.
Haha, hej jag har tråkigt. Men nepp ska hoppa in i duschen nu. Bloggar ikväll igen, hos mamma.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Sova nu...

Är trött som en elefant (om de nu är väldigt trötta när de är trötta?) men lovade mig själv att blogga en gång idag. Pappa fyllde 50 år idag vilket firades med tårta och presenter, vad annars:) En riktigt mysig kväll blev det med god mat, härligt sällskap:P och fina blommor. Pappa fick en snowboard av Marita så av oss andra, Mova, jag, Joar och Emil fick han ett bidrag till ett par pjäxor. Joar filmade och tog en massa bilder, tackar:)


Denna tog dock jag, hehe.

Nepp datorn har dåligt batteri och jag slocknar vilken sekund som helst nu så sov sött och dröm om enhörningar och vattenfall.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Helg, helg, helg

Ojsan hoppsan vilken händelserik helg. I fredags gich jag hem till mamma efter jumpan, som var skojj. Åkte sedan och handlade med mamma, massa mat och annat bra och ha. Hem och käka middag och sedan lite städ i köket.
 Lördagen startade med massa städning och plock, medan mamma lagade mängder med mat. Folket började strömma in vid 4 och det blev snabbt smockfult i vår lilla 4:a. Men massa trevlans, fick roliga presenter oxå, bild och beskrivning kommer. Massa andra pics från kvällen med förstås. Åt delikat mat och smaskig tårta och drtack rosa (of course, jjag fick välja) skumpa. Ett riktigt lyckat kalas blev det med andra ord. Härligt att träffa så mycket välkännt folk på en och samma gång. Bec och Hanna sov över oxå, förståss;)

Söndagen, idag alltså började vid halv tio och det blev en riktigt ordentlig frukost, tror alldrig att jag ätit så mycket frukost på en gång, hahah. Sedan vara hemma och skuttade runt lite. När Hanna åkt stack Bec och jag till stallet. Tolkade efter Peppe och tömkörde ut en runda med Tajpas. Kom på att Peppes gjord passar bra på Tajpen oxå så det var perfa, ska tolka för första gången efter honom i morgon och ndå är det ju bra att ha en bra gjord. Så det var super. Ska ta med ett till schabrak till stallet imorgon oxå, så Tajpen får ett eget. Och kameran, ska ta massa kort, hoppas jag, hehe.

Nu sitter jag här i soffan hos pappa med sötsaken i knät. Ska snart käka, Anita och Henry är här och vi ska typ fira pappa lite. Han fyller 50 på tisdag. God mat igen, trevlans, älskar ju god mat, är en riktig tjockis;)

Nepp, nu ska jag gå och vara lite social, faktiskt, alla är ju här så, nepp inte Jolle, han är faktiskt i Norge, (sagt med norskt uttal, haha) på prao. Kommer sakna min lille bror.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Skolan

Sitter nu här i greenroom. Har rast så jag skolkar inte,hehe. Har precis haft englskaredovisning och det blev hackigt som sjutton, men snackade om hundar och det var kul:) Ska fortsätta med mitt roliga "Special Project" u, orkar inte, det är tråkigt. Måste mejla Nina idag oxå, Bec och jag får INTE glömma det.
 Vi har jumpa idag igen,kalle kuling, det ska bli riktigt skojj, är taggad:P

I morgon är det öppet hus hemma hos mamma. Det kommer lite släkt oh vänner så det blir kul,massa god mat ska vi göra. Ni i BP,jag ska ha fest i februari, hör av mig mer om det när jag får lite datum.Samma sak för er i klassen, jag ska ha party för eroxå,eller för mig,med er,haha,konstigt där;)


Peppe äsk<3

Blir inte till stallet för än på söndag, saknar redan pollarna:(
Men man ska nog kunna överleva. Ska städa som en idiot i morgon,innan alla kommer vid 4:a.
Juste Julle,klart du får låna filmen,du kan få den på tisdag:)

Nepp nu ska jag ha rast en stund till och sedan jobba.

Pussar<3

OXO Miss Emli


Äntligen my beloved dator

Japp, nu sitter jag här med min lilla älskling. En riktig sötsak, rosa och tjusig. Och internet funkar prima, i mitt rum, jippie. Asså vi har inte trådlöst hos pappa men av någon anledning så fungerar det ändå, så lycklig:)

Idag var det en jobbig dag i skolan, ligger så sjukt mycket efter i matten, måste faktiskt börja jobba på lektionerna igen. Sedan en rolig redovisning om GI, haha. Efetr det buss hem. Träffade Joar och vi satt och pratade, blev mycket skratt som alltid när man är med Joar, hihi:P

Ja och sedan hem då och kollade på en film, "Nyckeln till frihet". Något du sett Julle? Se den annars, mycket bra. Ja asså alla kan ju se den, hahha. Jäklar vad klockan blivit mycket, måste verkligen sussa NU, annars blir jag sombie i morgon och det vore ju lite läskigt;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Stalldag

Hellojsan, denna dag är ju min riktiga megastalldag. Först Akka, sedan stallet (Lilla Bärsta) och sedan Säva. På Akka rad jag Fittipaldi, som jag aldrig ridit förut. Så det var skojj. Han var kul men mycket att jobba med, men är ganska nöjd. Amanda var ridlärare för mig idag och det var roligt. Här är han:


Fittipaldi

Sedan vidare till stallet och tömkörde ut en tur med Tajpas och Pressen. Tajpen brukar mer eller mindre få ryck och takta som en galning men inte idag. Han var jättefin och lugn, hettsade upp sig lite snabbt men jobbade honom lite lätt och då slappnade han av igen. Finis:)


Tajpas Papilio

Efter det var det ridning på Säva. Tänkte fråga Krirri om man kunde få önska häst för nu har ja ridit Cannon och Legge så mycket och så fick jag Zwierka. Jippie, älskar henne ju, min favvo på Säva. Vi hade dressyr och tränade på skänkelvikningar idag. Gick hyffsat men jäklar vad het hon var, hon var inte såhär när jag red henne förut. Men vilken sammlad galopp, kändes som om hon bockade, så mycket arbetar hon med ryggen. Så härligt. Hon är en riktig fuxmärr, som jag älskar såklart, hehe.


Nu ville jag ju lägga upp en bild på henne oxå, men datorn tycker inte om mig idag, är seg som jag vet inte vad och bara blä.


Nepp nu blir det sova, ska aktivera datorn imorgon, yej:P

Måste sova nu, pussar<3

XOXO Miss Emli


19 januari

TACK för alla fina kommentarer, ni är guld värda<3
Idag åkte jag först till Britta då och var duktig, sedan hem och käka lunch och bytte om. Sen till tha stable. Älskar det, stallet for ever säger jag bara. Tog en kort utesväng med Pressen och sedan gick vi in i ridhuset. Dubbellongerade och han gick som en klocka, sååå duttig<3  Dubbellongerade sedan Tajpen oxå, och han gick oxå megabra. Tycker det är så kul med småponnyer, det är ju inte så ofta som man gör så mycket annat än rider så nu när jag gör massa olika grejjer med hästarna så tycker jag att det är så grymt kul. Hehe, japp.
Som ni märkt, eller vad vet jag, så dubbellongerar vi, Bec och jag. Därför att Lotta sa at vi skulle göra det de första gångerna men oxå för att jag tycker att man har så mycket bättre kontroll då. Det är enklare att få hästen att jobba korrekt och ja, det är helt enkelt bättre enigt mig. Sedan beror det självklart på häst oxå men ändå.
Väntar nu på att alla ska komma hem och vi ska äta. Det blir bulgur"sallad" och lax. Smaskens, min favvo typ. Efter blir det paj, blåbärspaj och någon annan. Istället för tårta som jag inte är så förtjust i.
Pappas dator då, så du är bäst om du orkar läsa allt, hihi.
Kyssar<3
XOXO Miss Emli

My Birthday

Tjoho, det är min födelsedag idag, jag fyller 18 år, asså är man gammal då eller. Känner mig inte riktigt mogen nog att vara så gammal. Men det är en praktisk ålder, man kan göra så mycket.



Igår var det ju praktik och Becky och jag tog en lång skrittur med Kalle och Esak. Vi red en runda vi aldrig ridit förut och den var jättemysig. Kalle tyckte det var hellajbans att komma ut igen. Sedan gick vi en promenix med Pressen och tränade lite trix och lydnadsövningar. Han var gudaduktig, as usual. Kan buga riktigt bra nu<3Dubbellongerade sedan Tajpas och han var lydig och fin.

Så det blev en massa stallet igår och ska snart dit igen, ska till Britta och städa först. Jag är alltså ledig idag, inget skolk här inte.

Mamma och Jolle grattade mig nu här på morgonen och jag fick:

* Presentkort på 1000 kr för en säkerhetsväst

* Guldiga ljuslycktor

* Underkläder

* Svart kofta

Åt självklart tårta oxå. Kanske jag bloggar på den nya datorn nästa gång, hope so. Ska ju få den ikväll. KUL!

Nepp måste skynda nu, kyssar<3

XOXO Miss Emli


Ett liv som försvann...

Känner att jag är rigktigt tråkig här i bloggen, skriver inget roligt och inte på nått kul sätt. Vill ju vara kul och läsvärd men jaja. Älskar er i klassens bloggar, läser dem all the time, ni är bäst på att blogga<3

Igår hade vi juumpa, det var FETT kul. Vi gjorde lite olika övningar, tog pulsen, "parfotboll", hoppade och skulle hålla andan, Julle och jag ägde på det, hahahaha:P  Men som sagt det var riktigt kul, ska bli nice att ha detta ofta.

Sedan gick Bec och jag hem, med tunga saker så mina armar var typ 4 meter längre när vi väl kom hem till mig. Satte oss sedan på en buss ner på stan och gick runt där ett tag. Skulle köpa ett datafodral men hittade inget, eller vi var på Telia, ingen annan stans, hehe. Men någon som har något tips på var man kan köpa nått snyggt?  Handlade mat och åkte sedan hem. Käkade och glodde på Tv resten av kvällen.

Idag åkte vi till stallet. Kalle har gjort sig lite illa så han vilar för tillfället, men ska skrittas i morgon igen:)
Så jag red Dodley. Vilket var jättekul, han var liten som en jag vet inte vad men kul. Han är D-ponny, men jag är rätt lång så det käns väldigt konstigt för mig. Tömkörde även en galning till Tajpas idag. Ska jobba honom ordentligt på tisdag är det tänkt.

Fick reda på av Lotta att Bamse, deras gamla russ, ska avlivas imorgon. Har gått och väntat på det men det kom ändå som en chock. Blev så grymt ledsen och bölade som en gris i bilen hem. Gosade med honom och gav honom massa godis som farväl. Det är SÅ tråkigt när djur måste tas bort, speciellt när man lärt känna dem. Men det blir nog bra, han är gammal och har ont i benen så...

Älskade Bamse<3



Snodde bilden från Bec, hoppas det är ok?

XO XO Miss Emli


Igår och idag

Igår var vi som sagt,står på allas bloggar,hos Linnea och chillade. Blev självklart onyttigt godisköp och jag åt såmycket att jag mådde illa, inte bra, inte bra. Vi var där jag,Julle, Bec, Stina, Linnea(förstås) och sedan oxå Jesse. Kollade på "Fjorton suger" och den var sååå gullig, storebrorsan var ju avissnäll, fin svenska där. Lagade mat oxå,eller ja Bec gjorde. Lyssnade på musik och kikade på grannar, hehe. Lägenheten var GRYMT snygg och vi alla blev megataggade på att köpa e gemensam, fatta vad kul det vore, värsta partyplacet det skulle bli.
Gick motvilligt hem efter middan och slocknade ganske fort när jag väl lagt mig på kudden.

Idag ska mamma och jag till banken på lunchen,blä, ska fixa nått nytt konto. Vi har även jumpa idag, känns lite konstigt men det blir nog kul,är man med vår klass så blir det mesta kul liksom;P
Bec och jag traskar en vända på stan efter och sedan blir det hem och typ käka och softa lite framför TV:n.

Nepp nu har jag egentligen börjat för typ 10 min sen, så, hehe.


Längtar till sommaren nu, faktiskt,hehe.



XO XO Miss Emli


Torsdag

Denna vecka har gått riktigt fort,tyckte att det var måndag typ igår.

Igår var det stalldag. Först tillAkka,red Bucek och det gick så jäkla bra,han var jätterolig och en helt klar favorit just nu,har rätt många,hehe. Vi red självständigt och jag tränade mycket övergångar och skänkelvikningar, och han lyssnade sååå bra,vi var verkligen ett team,så härligt med en sån känsla:).

Sedan till Peppe och tolkade, kul som sjutton och det blev lite rejs oxå. Han var så duktig och kämpade som sjutton. Blev värsta träningspasset, både för den på skidor och den som tömkörde honom som fick springa som en idiot;P

Efter det till Säva,red Cannon,hade hoppning. Gick rätt bra, även om det var lite tråkig övning, hoppade så lågt och han är roligare på högre hinder.

Sedan hem tillmamma och jag hade fått en hel drös med kläder från en bekant, så kul. Massafin fina plagg.

Imorgon kanske det blir E, R och J kväll,ska messa Hanna och kolla.

Ska kolla runt lite nu innan lektionen börjar igen,så pussar<3

XO XO Miss Emli


Snö

Måste bara yttra mig om dethär med snö. ÄLSKAR det, det är rent och vitt och lyser upp hela världen. Härligt, hästarna är oxå superrena vilket uppskattas mycket! Att det är kallt som i en frysbox gör mig inte så mycket, det är bara mitt fel att jag har för kalla kläder, inte vädrets. Så alltså, jag älskar att vi har fått en sånhär underbar vinter med snö och kallt, hehe ville bara säga det:).
Igår hade vi praktik, underbart kul, som vanligt. Red ut på Kalle och Dodde. Sedan tolkade Hanna och Ludde efter Pressen medan jag körde. Och ni skulle ha sett hans piaff, och vilken sammlad trav sedan, OS ponnyn. Helt galet vad han är fin alltså, borde filmat. Älskar att vara hos Lotta, och hennes familj är så trevlig, inte sura miner där inte:) Alltid glada och erbjuder sig alltid. Vi har fått ett skåp i stallet nu oxå, så vi kan ha Peppes prylar någonstans.
Det ska vara tömkörningskurs den 30 och 31 januari som vi antagligen ska vara med på, så peppad:)
Har varit duktig och tagit en promenad idag, efter bussen hem. Kallt men mysigt. Läser nu New Moon, igen, älskar dem såååå.
Måste kolla runt och sedan dra, pussar<3
XO XO Miss Emli

Tråkig dag

Har verkligen inte gjort något vettigt idag, bara slappat och varit inne, dåligt. Men en lugn dag sådär varannan månad kanske man förtjänar?!
Aja pratade i alla fall med pappa igår kväll och det visade sig att han redan köpt datorn. Så nu ligger den i tryggt förvar någonstans i huset och väntar på min födelsedag. Bara att vänta, spännande:)
Kollat på Morden i Midsommer, gillart( ;) ) skarpt och faktiskt inte ätit något godis på hela dagen, duktig:)
Kolla runt på datorn sedan läsa och sussa.
Pussar<3
XO XO Miss Emli

Lördag 9/01

Vad tycker ni om min nya design, snygg va?! Det var jag och Jesse som trixade ihop den på min engelska igår, tjusigt värre:P

Igår stack man och fikade med Bec och Sassa efter plugget. Mysigt, kul att bara snacka! Måste göras om, gosisar.
Sedan hem med mamma och softade hela kvällen.

Idag vart det till stallet, men för kallt för att rida och för att orka vara utomhus, så vi tog en sväng med Pressen i ridhuset. Tränade lite bommar och han var så duktig, som vanligt;) älskot<3


Peppe skulle få knoppar men kom på att han absolut inte passar i det, denna blev dock snygg:)



Busungen i ridhuset.



Älsko är så snygg så<3



Finare shettis får man leta efter<3



Tränade trix i stallgången sedan, början på bugning:)




Kom på att jag aldrig lagt upp någon bild på Kalle (Kenzington) som jag rider,
men här har ni honom, med snöig mule, fina pollen<3



Blev lite pyssel i stallet som vanligt och Peppe har bytt box, står brevid Esse nu och Bamse har flyttat ner till blåa stallet. Kommer en ny häst, spännande. Åkte sedan hem och har städat hela lägenheten, käkat nu och ska kolla på "Scary movie". Jippie, älskar dem filmerna men det var såå länge sedan jag såg dem.

Imorgon kanske pappa och jag ska kolla på dator, får se...

Nepp nu måste jag sticka, ha det bra.

Pussar

XO XO Miss Emli


Skolan

Sitter i skolan och ska egentligen skriva på en engelskagrej, men jag orkar inte just nu;)
Blir soft helg nu, ska vara hemma och bara ta det lugnt. Men självklart till stallet i morgon och kanske på söndag, eller så åker pappaoch jag och kollar på laptops, vill ha min NU!
Har min nya klocka idag, med nya armbandet, så snyggt, rosa I love it.

Jesse och jag ska jobba men orkar inte som vanligt, latmaskar vi är, hehe.
Det är lite varmare idag, i morgon ska det bli 3 minus bara, så det blir bra om man ska rida ut.

Igår skulle jag vänta på bussen för att åka och städa, då kommer den inte så fick ta en som gick tjugo över istället för tio över. Sedan fick man sitta på bussen i en och en halv timme, asså hallå:O
INTE kul, men hade sellis av Dilan, kul;) Så kom till Britta apasent och städade,sedan när jag äntligen skule få komma hem så kommer inte de förbannade bussarna, väntade på två. Men inte fasen kom dem inte, hatar bussarna. Så fick sjuts hem, tur det;)

Nu måste jag dra, herrå.

Pussar<3

XO XO Miss Emli


Picsen

Här har vi dem äntligen:









































Här har ni dem, alla är inte ybervackra, men vi bjuder åtminstonde på oss själva, haha.
Bilderna är tagna mellan typ klockan 6 till halv 12 på nyårsafton för ni som inte vet. Vi hade kul, kan man väll säga ;P


Pussar

XO XO Miss Emli


I knowe

... att jag är seg, bilderna kommer aldrig upp, hatar mig själv för det men, jag har faktiskt inte hunnit, har skrivit massa i loggboken idag efter stallet, massa duktig.  Och igår red jag ut en sväng på Valle Kalle, han var gudasnäll, som vanligt, gillart, hehe. Tog en sväng med Peppe liten oxå och han var lite bus, gulis ponny. Mockade och fixade och så, Emma klagade för bublik idag över att Pressen är så bortskämd, haha, älsko såklart han är, hihi.
Idag red vi inte, det var ju KALLT ute, igår efter bion med Linnea, Bec och Jesse ( och Blondaa framför oss, hihi) så åkte jag hem och det var 30 minusgrader, herregudarns vad kallt. Det blev New Moon igen, men asså skulle kunna glo ut ögonen på dessa filmer, är SÅ bra, och smälter för Edward och Jacob, så HETA!
Ja det blev en snabbis med Pressen i riduset ed ländtäcke och sedan fix i stallet bara, gosade och boorstade lite på Bamse oxå, gullis.
Jäklar klockan är ju apamycket, ska sova NU, är ju för sjutton yoga imorgon i skolan, måste vara igg då.
Imorgon kommer bilderna, I promise.
Kyssar<3
XO XO Miss Emli

APA, mega sur nu

Åhhhh, jag som skulle ladda upp massa bilder, massa, och så har man självklart glömt den j-kla kamerasladden hemma hos mamma. Asså kan man bli argare, nepp.
Men okej, på pappas blädator är det jobbigt att läsa, men försök, snälla?!
Nyårsafton spenderades såhär: Becky, Julle, Stina, Elin och Jesse kom hem till moi. Vi gick till pizzerian och köpte pizza/sallad och traskade sedan (efter att ha väntat länge på maten) hem. Vi käkade och sprejade sedan ner både oss själva och badrummet(hehe) med massa glitter, hett. Sedan tog vi bussen till Julle, två bussar. När vi kommit hem till Julle så smaskade vi på snacks och annat och efter ett tag kom även Pelle. Vi partade loss ordentligt, hehe, ville haft med mig något så skulle jag varit roligare jag med, hihi. Men det var kul, lyssnade på musik och tog en hel del bilder. Linnea och Malin kom oxå, det var prima. Vid halv 12 gick vi till slottet och firade in det nya året där, inga detaljer eftersom det blev lite tokigt. Träffade Hanna, Amanda och Lisa där och det visade sig att Lisa skulle gå hem till sin pappa(som bor mittemot mitt hus) så jag följde med henne. Tack Lisa<3 Gick då hem och ringde pappa. Marita skulle in och hämta syskonen så jag följde med hem till pappa. Kul biltur hem när jag var så jäkla övertrött, haha.
Fredagen har jag ju redan skrivit om, totalt däckad dag.
I lördags åkte Bec och jag till stallet och tog ut småponnyerna på en tur. Red sedan Kalle för Lotta, det var så roligt och så lärorikt. Grymt kul.
På kvällen kom Hanna och Bec och vi hade det mys hos mamma. Vi softade massa och drog typ halv 11 på kvällen till Folkes livs, bara för att Hanna blev sugen på jordgubbar, haha. Köpte hallon oxå och en mjölkchoklad. När vi kom hem så fixade Hanna jordgubbar och hallon doppade i choklad, jummi säger jag bara, typ det godaste som finns, mums.
I går gick vi på stan, köpte lite prylar, en cute handbag, en plastlilja, en mascara och lite annat smått och gott. Svart nagellack t.ex som jag aldrig haft förut, hett. Drog sedan hem till pappa och kollade på lite film, gjorde taccos(mums igen) och fixade sedan massa med mitt hår. Klippte det och slingade det igen, så snyggt. Kollade på en film till och käkade hallon och jordgubbar igen, hihi.
Idag så var vi i stallet igen, red ut på Kalle och Esse. Tog en tur med Tajpen och Pressen oxå. De var busiga idag, älsklingarna<3 Imorgon blir det stallet igen för min del och sedan Bio med girlsen på kvällen. Kul:)
Orkade du läsa är du bäst<3
Ska läsa nu och sedan sova.
XO XO Miss Emli

1 Januari

Oj vilket party det blev igår, rätt livat kan man väll säge. Orkar inte skriva nått mer om nyår idag, är trött. Men åkte i alla fall hem till pappa i natt och sitter nu här och halvsover, är totalt däckad. Ska åka och hämta mina och Beckys prylar hos Julle nu. Bilder från nyår och ordentlig uppdatering kommer förhoppningsvis i morgon, får se, hehe.
Love you all<3
XO XO Miss Emli

RSS 2.0