TAGGA VALBORG

Jag taggar Valborg som 17. Först hade jag no plans men nu har jag hur mycket som helst att hitta på. Dock har jag ett problem, spriten. Jag har liksom ingen cider, såndär mysig "parkdricka". Suck! Meeen jag får göra min egna blandning och vara nöjd med det:P

Nu ska jag duscha och sedan chilla hela kvällen och vila upp kroppen inför i morgon, can be needed(A)



Utan kläder

Lyssnar på Maggio och fixar mig. Har en såndär snyggdag idag tror jag, känner mig riktigt het idag, hahah, meeen love that feeling:P

Letar btw efter en svart skivväst som ska finnas på Gina, eller jag vet att den finns i vitt men jag gillar inte precis vitt skin #ryser# så hoppas att den finns i svart. Ska nog pallra mig ner på stan någon dag och kolla runt lite. Har klädabstinens just nu, damn!

Nu, på vernissage!















Bä, bä, vita lammmmmm

Igår red Tanis och jag en sväng på fältet. Barbacka och i fina isistränset:) Skrittjobbade lite men sedan drog vi en repa galopp, lite bus sådär, och sedan skrittade vi av.

På kvällen gick Julle och jag på Battleship, riktigt bra film för att handla om ailiens. Är inte något fan av ailiensrullar, men denna vhandlade om så mycket annat också, så den var najs. Plus att grabbarna var heta;)

I dag ska jag ha Docsmöte om en timme och sedan vid 1 drar Marita, jag och pappa på en fotoutställning i Heby som en kompis har. Ska bli kul!

I kväll vet jag ej än vad som händer, den som lever får se...



Moi igår:












Hurt, hurt

Var ute och sprang/powerwalkade en sväng alldeles nyss. Hur skönt som helst, dock eftersvettas jag typ fortfarande, efter duschen, wierd?! Men skönt vare att komma ut och röra lite på fläsket, speciellt i det här underbara vädret, lovely! Mobilen säger btw at det ska bli 18 (!) grader på onsdag:O Hur wounderful skulle inte det vara, hope so! Då är det jag som slänger mig på backen och soooolar, lätt!




I´ve got a hangover

Shit vad jag är trött. Totalt heldöd för att vara exakt faktiskt. Lovely! Men vi hade skitkul i går, tack brudar:D

Becky och jag förade hos mig och sedan drog vi ner på stan och mötte upp Manda på Agave. Sedan drog vi till BJ, och sedan Williams. Träffade kul folk och drack drinkar, precis som man vill ha det. Det var superkul att festa med Manda och Becky, måste göras om, lätt!

Är nu hemma efter några timmars sömn och pluggar Docsmöte, hej jag skriver good stuff:P Men nu blir det frukost, min mage skriker och gapar, så bäst att lugna ner den lite.






Ooooooold pics:)





Fessast


My new word

Senaste ordet är tydligen "lovely". Linne har iaf konstaterat det genom att lyssna när jag pratar, och jag yppar tydligen ordet minst tusen gånger om dagen. Så, lovely, that´s the new word.

Lovely,
lovely,
say that you love me,
fool me,
fool men,
say that...



And so on, Julles, min och Linnes låt för tillfället.







Sköna böna i det gröna

Sitter i soffan hos Britta och väntar på bussen. Snackar även med lillkotten. Hon nynnar/sjunger/skrålar, mycket vackert, eller?! Aja, var i stallet i morse och kirrade hästarna. Sedan satt jag och solade medan frukostmackan blev imumsad. Hääärligt:D

När jag kommer hem ska jag städa hemma och sedan ha Docsmöte. I kväll blir det partyyyyyyyyy! Finally lite festa, I love it!

Linne färgar håret, det blir spännande:P. Linne är btw känd i min blogg, hon är tuff!


Cozy day

Har haft en sådär supermysig dag idag. Åkte ut tidigt i morse och släppte ut hästarna. Sedan fixade jag allt och hämtade Tanis i hagen. Slängde på skydd och repgrimma och skrittade sedan till banan. Red runt där en stund i alla gångarter. Hon var så duktig även fast jag typ ramlade av för att jag garvade så mycket! Haha, har en sån jäkla träningsvärk på insidan av låren så jag knappt kunde hålla mig kvar:P

När vi kom tillbaka, och efter Tanis betat massor med gott grönt gräs, hämtade pappa mig. Men när vi körde, JAG körde, förbi Högby så kunde jag ju inte hålla mig från att svänga in. Var där och gullade med alla miljoner lamm i typ en timme. Asså jag DÖÖÖÖÖR för dem är så söta! Träffade även Ingrid :D och vi har typ sökt samma kurs till hösten:D:D:D

När jag tillslut kom hem till pappa så fixade jag till kaninerna och har även glott två filmer nerkrypt i soffan med popcorn (pocorn som Julle och jag så fint säger, Linne är mer korrekt).

Nu middag, sedan förhoppningsvis skräckfilm:D

Tanis förra veckan:



What a night

Jag spenderade inte en endaste krona idag när Cathrine och jag drog runt, tycker att jag är värd en klapp på axeln faktiskt, inte lik mig(A) Hade sedan ett braigt stallmöte med stallgänget idag:) Plus att jag sedan hade lektion för C och det gick hur bra som helst, dem var superduktiga idag, båda två:D

När jag kom hem fick jag duscha och käka halva middagen innan Bella, Linne och Julle hämtade upp mig för en sväng om i Red Berry, myspys på hög nivå:)

Nu har jag laxat räkningarna och ska ta mitt pick och pack och krypa ner i sängen. Har morgonen i stallet i morgon så tidigt blire.

Hattifnatti småungar!

image description
Superhet bild på mig och Bells:P







Eftermiddagens plans

Nu ska jag byta om och plocka ihop lite grejer, för snart ska jag och Cathrine dra en repa i Boländerna, våran favoritsväng. Blir morotsköp och kanske, kaaaanske något mer(A) Sedan drar vi till stallet och har stallmöte. Efter promenarar vi en sväng med hästarna. Becky har redan ridit men jag är ju så snäll och följerr med Cathrine iaf:P




Järngänget igår:)






My princess























































Finally spring

Vädret är ju underbart! Jag invigde min gröna jacka idag, och den är bara sååååå snygg! Solen riktigt värmer och brillorna kan vara på, how lovely!

I går hade vi först Presenteralektion och sedan drog jag på lunch hos Julle. Sedan gjorde vi det vi längtar efter så länge, i faktiskt 3 år nu, vi gick till Evolutionsmuseet. Vi gick runt och kollade på alla gammla(!) djur och sa "Wow. Men kolla vilken konstig. Ehh, VAD är det där?". Sedan gick vi till dagens höjdpunk, våran kompis, raptorn. Som vi båda två egentligen är lite smårädda för. Speciellt när vi precis innan kollat på Juressic Park, scary shit alltså! Men tuffare kan man knappast bli!

Sedan drog vi till stallet. GUD vilket ridpass! Min häst var magisk! Hon har aaaaaaldrig gått så bra, helt otroligt! Hon tog i som aldrig förr och åhhh vad fin hon var. Massa bilder kommer senare:D Men apa vilket träningsvärk jag har:O I hela ryggen, benen och aset. Shit alltså, Julle vet hur man tränar både häst och ryttare vill jag lova! Så nu jäklar ska vi börja träna på allvar, hon, jag och Tanis, once a week, totally awsome!

I dag har jag träffat mina pluttar på stan. Julle, jag och Linne gick omkring lite överallt och uträttade ärenden. Samt att jag fick med mig hem en jeansjacka och en sjal, me VERY happy!!!!!

Moi today and my new things:

 














Sneak peak










Fuck S

Min S-tangent fuckar sig, fuck på den! Därför kan inläggen alltså se vedervärdigare ut än vanligt fram tills jag tar mina feta fingrar och plockar bort tangenten, meeeeen det lär ju knappat hända de närmaste tre åren sååååå, ni får överleva med lite färre S.







Duktig flicka

Från och med idag börjar mitt godisförbud. Jag får inte längre äta godis, chips och andra onyttigheter. Jag har i princip inhalerat godis denna helg, bara för att liksom ha begäret fullt för åtminstonde en dag eller två frammåt. Cred till mig som stod emot idag när Julle satt och smaskade på min godispåse. Dock var det väääldigt svårt att inte låta en liten bit slinka ner, men jag höll mig. Så nu är det morötter och dipp som gäller, halleluja!



NO MORE!







Barnrumpa

Här sitter jag och bölar som en annan småunge. Har precis kollat på näst sista Ponnyakuten och är hur nostalgisk som helst. Buhuuuu. Vill inte att det ska vara slut:S Alla dessa gulliga små barn som varit å duktiga under lägret med sina gulliga ponnyer. Lätt mitt favoritprogram!













Summer feeling


Hellu, hella

Halv 10 träffades jag och Justina utanför Carolina i morse. Sedan  snurrade vi runt i Kåbo ett bra tag, vi letade nämligen efter ett 8:kantigt hus! Jag var hundra på att det var vid Evolutionsmuseet men ikke, så var det inte! Men vi hittade iaf, till slut, med hjälp av iPhonen, thank god for the phone!

Sedan drog jag till Julle och vi cyklade till mig och kirrade lunch, pastasallad. Vi kommer ju att bli små pastasallader snart, för sjutton det enda vi äter:P Sedan drog jag till stallet och kirade till Tanis. Pussade på henne i hagen lite också och tog av täcket, för huxflux så blev det sol och värme. Så underbart!

Nu är jag nyduschad och väntar på Joar, vi ska söka lägenheter idag, spännande!!!!










Mot stallet

Nu bär det av till stallet och Tanis, läääääängtar efter henne<3











Home again

Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma igen efter en helskön helg. Har bara chillat och tagit det lugnt. Vi har myst i stugan, jag har somnat i soffan varje kväll(A), käkat kinamat med allihop, fikat massa, tryckt sjuka mängder godis, och framför allt bara haft det riktigt mysigt:)

Blev även ett stopp på en loppis idag, jag gjorde ett välbehövligt inköp:


SHOOOOOOOOOOTGLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!







Lista


Vad är klockan:16.54

Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Emilia Anna Marie Westerlund Geidnert

Smeknamn: Emme, Milla, Millan, Ems, Skrutten, Kakan, FylleNylle, Emlis:P

Husdjur: Tre katter, två kaniner, fiskar och massor med gulliga små damråttor:)

Hårfärg: Brunett är hett

Favoritfärg:
ROOOOOOOOA!

Piercing: Öron

Tatuering(ar): Ett hjärta på ovansidan av handleden, men ska ha fler!

Födelseort:
El Stockholmo

Bostadsort: Muppsala

Har du varit kär:Jao, dock länge sedan

Kaffe eller glass: Vilken fråga, glass såklart!

Snuttefilt eller kramdjur:
Eh... gosedjur dårå

Salladsdressing: Farmors eller Julles special special:P

Färg på strumporna:
Svarta som Julle köpt till mig(A)

Lyckotal: 7, why...I dont know

Bästa semestern:
Cykelsemestrarna, lätt! Och Halland för 17!

Favoritmat: Julemat in my heart

Bästa veckodagen: Friday is partyday!

Senaste låt du har lyssnat på: Norlie & KKV - Samma barn

Tandkräm: Colgate, förmodligen.

Favoritgrupp/artist: Norlie & KKV, Daniel Adams Ray, Petter, Den Svenska Björnstammen, Makinen m.m

Vilken är din bästa egenskap:
Positiv, nästan alltid iaf:P

Vad gör du: Vad tror du?

Vilket djur skulle du identifiera dig med: EN katt;)

Favoritgodis: Svårt, men choklad är ju a girls best friend

Vilken/vilka sporter gillar du mest: Ridning, diggar även badminton, dock suger jag på det(A)

Vilken film såg du på bio senast: Titanic 3D med Julle

Senaste köpa skiva: Shit, det var inte igår, ingen aning

Bästa kompis: Jag har sjukt många bätisar, love fridends<3

Är du homo- eller bisexuell: Love men!













Poppar sönder

Spelar Norlie & KKV heeeeel tiden nu, peciellt Pressad av tid, den är såååå bra! Poppoffer:)

Snart kommer Marita och hämtar mig och sedan drar vi en snabbis hem till pappa och hämtar lite grejer och sedan drar vi. Mot Laxå!

Denna helg ska jag chilla från Face och bloggen. Ska ha med min telebobbon hela tiden, måste ifall det skulle hända Tanis något, men annars ska jag knappt peta på den. Får se hur det går:P

Nu, TAGGA chillhelg!!!!



I send you a smile:)







Mums

Mina mixar är bäst, mumma!



Sammsas i sömnen

Lyssnar på Den Svenska Björnstammen och kirrar lunch. Drog ut till stallet i morse och släppte ut pollarna i det fina vädret. Jag och todays weather is nooooooot friends! Jag har varit som en tvättsvamp hela dagen, blöt som en sjögurka.

Tanis och jag gick ju till ridhuset och tömkörde. Började utan snodden men då vinglade hon bara omkring, men när jag att på den blev hon så himmla läcker. Behöll formen hela tiden, bara flöt på fint på spåret och på volterna, i skritt och trav. Superhärlig var hon:) Sedan la jag ut tre bommar som hon fick trava över på rakt spår. Hon var jätteduktig där med.

Nu har jag ingte så mycket kvar i skolan så nu ska jag ta och sattsa på att någon av dem dagarna jag har morgonen i stallet så ska vi tömköra. Toppenbra träning, för både mig och henne då hon är ganska knepig att tömma.

Efter stallet gick jag, som en michelingubbe, till Britta och städade. Nu är jag hemma och har duschat, äntligen lite fräscht och varmt vatten på kroppen och knoppen.


Hetaste matchningen ever!




Hoppsan, hästen "rymde"(A).

















WTF

Hur många som helst har checkat in bloggen idag, why? Men gu så gla jag blir #flashig dialekt# Härligt härligt:D

Det blev ingen tömkörning idag, kör på det i morgon i stället. Så red ut med Cathrine. Var ute typ en timme på ett par pigga pollar! Det blåste plus att Tanis är brunsttjurig så hon var lite extra kollrig idag:P Men hon var grymt fin! Jäklar vad fin hon var i traven, tog i som satan i gatan! Sedan skulle vi trava av, och jag haltade henne efter Qinne som travade iväg. Då började hon skutta så vi tog några galoppsprång(A) men hon var skitfin då:D

Nu har jag precis tryckt lite pastasallad som jag slängde ihop och ska strax hoppa ner i sängen, är riktigt sugen på att sova, känner att min säng kommer att vara extra mjuk i natt, gosigos:)



Saknar min lilla Camris Bejb! Måste cykla dit någon dag och pussa på bebisen<3








Tjululuuuuu

Jag pluggade ett tag i morse, sedan drog jag till Julle. Hon har fått pippi på promenader, så sagt och gjort å gick vi en hurtig promenad. Riktigt härligt var det och solen kom faktiskt fram också. Sedan kirrade vi lunch och sen drog jag till skolan.

Nu käkar jag lite mellis för snart drar jag till stallet. Becky sa att Tanis brunstar, och mycket, så vi får se hur humöret håller sig idag, ska tömköra nämligen, och hon är redan lite mer piggilin då, så det blir spännande:P

Taggar iaf stallet, vill dit NU! Ska gratta Cathrine också, om fyllde år i går. Con gratz bruden:)

Nu, ombyte!



Knoddar:)







Yesterdaaaaaaay...

...all my troubles seemed so far away,  now it looks as though they`re hera to stay, oh I believe it`s yesterady

Ja, iaf så pluggade jag klart Docsmötet med gruppen och sedan drog jag till Julle på lunch. Blev, tamtadadaaaaam pastasallad! Och en mumsig sådan. Linne var där också, så sedan körde jag cykeltaxi med henne hem till na.

Linne och jag kollade på The House Bunny, käkade chips, gosade i soffan, grejade med Chiccan, skojade och bara hade det sådär Linne&Emmemysigt:D Sedan snyggade donnan till ig och vi cyklade till moi.

Hemma hos mig blev det pyttipanna, vår favoriträtt typ, hahahaah. Sedan snyggade jag till mig och vi drog till Williams där Julle huserade:)


Det gick btw bra på intervjun, alla var supertrevliga på stället och det kändes bra:)

Nu ska jag plugga/chilla innan skolan som börjar 1. Efter ka jag till stallet, saknar Tanis bebis<3










Nervös

Sitter och äter frukost och börjar bli nervös. Jag ska nämligen på intervju om en timme. Sökte jobb på Ren Jämt och nu ska jag alltså dit och prata med dem. Det är spännande, samtidigt som jag blir nervigare och nervigare. Men det kommer nog att gå bra:)






Last year in Laxå

Det var ett år sedan jag var i Laxå! Ett ÅR sedan! Helt sjuk ju! VIll vara där mycket oftare, love it there!

Förra året åkte vi dit, grabbarna, jag och Marita och pappa. Vi var där på påsken och det var 20(!) grader varmt. Vilket innebar att vi låg ute på gräsmattan och pressade hela dagarna. Hur najs var inte det.

Marita, jag, pappa och Mova drar iaf dit på fredag och anländer till Uppsala igen på söndag. Vi ska ha det så nice! Jag längtar efter stugan och alla mysiga människor:)

Detta blommade förra året när vi var där:
















Mooooornings

Skulle upp vid 9, meeeeen somnade om, Julle väckte mig vid 10, gött! Jag kan inte sova längre, om jag in te är bakis, för då får jag typ ångest över att jag misar så mycket av dagwen. Jag är redan frustrerad över att klockan är så mycket. Detta trots att jag ska vara hemma hela dagen. Jag ska plugga och inte ens åka till stallet. Men måste ut i det fina vädret, blir väll en promenad senare typ:)

Bion igår var superbra, men hallå, cry babies vi var! Bölade som sjutton. Inga gråtfilmer på bio igen med andra ord, hahaah:P Men det var mys iaf, Julle och jag typ satt på varann, lipsillar.



Blommmmmmmma!






Mooooooovie

I kväll blir det bio med Julle. Titanic, I´m gonna cry my eyes out! Buhuuuu. Nääärå, asså seriöst så har jag faktiskt bara sett Titanic en gång, och då var jag typ 15 eler nått, så kommer inte ihåg något. Så det blir nog bra:)








Diensdag

Skojja om att ponnyn var pigg i går eller. Hon visste precis vad det innebar att få komma in på banan. Släppte henne och sedan bar det iväg i full kareta! Hon galopperade, sparkade bakut och bockade, hon hade helkul med andra ord. Pluttan vad söt hon var:)

Efter stallet fick jag cravings, vilket innebar att jag drog till Julle. Vi käkade kladdkaka, ovanligt va?! och kollade på Inglorious Bastards.

I morse drog jag ut till stallet på morgonen och släppte ut dem och red sedan ut en sväng. Tanis var pigg, precis som vanligt numera:P Men nästa vecka ska vi äntligen börja galoppera igen, hon kommer bli överlycklig, jag lovar!

Håller nu på att kirra lite lunch, det blir pastasallad och sedan är det skolan som gäller. I kväll har jag inga planer än, vi får helt enkelt se vad som händer och fötter:)










En såndär måndagsupdate

Well, well, here I am again. Lever och mår bra gör jag, precis som man bör efter en helg;)

I fredags drog jag ju till Julle, fick skjuts dit, pretty damn nice med tanke på att det typ var snöstorm ute:O Nu gjorde vi oss snygg och förade ordentligt. Precis som en fredagskväll ska spenderas:P Sedan drog vi till BJ och dansade järnet, ja, jag har massa nya blåmärken på högerbenet, hett! Sedan drog vi till Williams och sedan...

I lördags sov jag till typ 12 och sedan cyklade jag till Julle. Vi låg i sängen hela dagen och käkade onlinepizza och kollade rullar. Bakisdag.se, sooooft! På kvällen gick jag över gatan till Lisa och hade BP-mys. Vi åt taccos, spelade spel och hade det allmänt superhärligt:) Thank you peps<3

I går drog jag ut till stallet på morgonen och släppte ut pollarna. Kirrade till båda och grejade sedan runt en massa, fixade en hage och myste med Qinne och Tanis i hagen. Sedan red jag och Cathrien en sväng i ridhuset och sedan ut. Tanis var TAGGAD! Hur pigg som helst, läääängtar tills vi kan galoppera igen, hon är helt flippad nu, piggponny! Men majgad vad fin hon var i traven ute, vilken häst! Plus att hon var så pigg att hon tog några galoppsprång, busis:P

Vi hade söndagsmiddag hos pappa igår också, så det var kul. Käkade hemmagjorda pommes, det är typ fett(!) gott! Bestämde även att jag ska med till Laxå nästa helg, sweet!

I dag ska jag först städa hemma nu och sedan dra till skolan vid 2. Sedan är det stallet som gäller. Tanis och jag ska till banan, det är någons som behöver springa av sig lite nämligen:P


Moi i lördags:




Soooolar

Sitter utanför stallet insvept i Tanis pyamas och solar, gött liv!


Jag ser det snöar/regnar/blåser

Lovely weather we have today, right! O nooooo!

I morse var jag hemma tidigt så kunde chilla lite innan skolan, alltid något:P Väl i skolan hade vi föreläsning om minoritetsspråk. Ganska intressant, men jag typ halvsov mig igenom lektionen, var väääldigt trött! Fick btw G på min hemtenta, happy face I promise you:D När jag kom hem igen slängde jag ihop lunch, en konstig lunch, det fick bli fiskpinnar med potatissallad och en grönsallad. Wierd, I know:P

Sedan drog jag till Britta och sedan till stallet. Emma och jag red ut på våra kusar i det underbara vädret. Tanis bara studsade när jag skulle sitta upp, fuck the rain tyckte hon nog:P Men vi red en ordentlig tur, eller ja, skritt och lite trav för Tanis och min del, men ändå. Skojja om bruden taggade eller, höll nästan på att resa sig en gång när Brimi töltade iväg framför, hon ville INTE vara sist, hahaha.

Är nu hemma och har käkat, plus är frusen som fan, så nu är det duschen som gäller! Varmt och mysigt:) Sedan ska jag göra mig snygg, för i kväll drar jag till Julle, för nu ÄNTLIGEN ska vi ut och röja dansgolven igen, woop, wooop!











Världens bästa Stina

Snart intar hon landet igen, snart sätter hon ner foten på svenska mark igen, snart får jag se hennes leende(mellan tårarna, jag kommer störtböla!!), snart är hon faktiskt hemma!

Det här halvåret har rusat fram i rykande speed. När vi lämnade Stina på Arlanda kändes det som om hon aldrig skulle komma hem och nu känns det som om det var igår vi lämnade av henne.

Nu kommer hon faktiskt hem hur snart som helst. Jag är överlycklig att dagen närmar sig, den som jag längtat efter så länge!

Världens bästa Stina, ja, snart är hon hemma igen:)



































Torsdag

Tja, tja! Är nu hemma efter stanrundan med Julle. Först drog vi till Taco Bar och käkade, riktigt mysigt litet ställe, med god mat. Sedan var vi runt halva stan, gick hit och dit, överallt. Härligt att det blev lite finare väder också, när jag cyklade hem blev jag helt slut, fick dra av mig alla kläder så fort jag kom innanför dörren.

Kom hem med massa grejs, 3 par trosor, rakblad, Turkisk Pepparshots och ett par nysulade och nyklackade pjucks. Dem lackiga hämtar Julle i morgon. Love new things:D

Moi today, körde lite tuff streetstil:P









And the new panties:P









And hello

Ligger på mage i Julles säng och chillerillar. Kollar bloggar samtidigt som Torsten Flink sjunger på TV:n och Jack Sparrow sjunger på Spotify. Feeeeeeeest!

Har varit i skolan på morgonen och slutade tidigt, så nu chillar jag här en sväng innan jag och damen drar oss mot stan, bli nog lunch på vägen också:)
I eftermiddag blir det plugg, massa plugg!

Kväller

Åhhhh, det gick så bra att rida idag:D Tanis var pigg som satan, när vi skrittade fram gick hon snabbare än när hon travar typ, hahah. Hon var så himmla fin i formen också, jobbade på som satan. Sedan travade jag några varv i båda varven. Hon var superfin, men blev lite flåsig. Hon har ju trots allt vilat ett bra tag nu, så konditionen är inte den samma. Men hon var så härlig, använde verkligen energin rätt hela tiden.

Har nu pluggat lite och ska krypa ner i sängen, börjar 8 i morgon, lovely! Meeeeen en liten bit choklad och lite TV får det nog bli först(A)

I morgon är det full rulle igen som gäller, från morgon till kväll;)








Plugga, plugga, lilla gråsugga

Sitter i köket och har pluggat järnet fram tills nu. För nu är det stallet som gäller, byta om och kirra en macka, sedan drar Kajsa och jag till busshållplatsen.

I dag var jag i skolan och hade Språk och Samhälle-lektion. Sedan var jag hos Julle en sväng och försökte lugna ner tjejen lite grand, so she´s still alive:P När jag kom hem käkade jag lunch och pluggade.

Spännande dag jao! I kväll blir det mer plugg, massa, massa att kirrekirra. Höres later folket!



Mitt lilla bus för två sommrar sedan:)






Tja, tja bloggen

Heeeeeeeeej, igår hade vi det supermysigt (som vanligt) hos pappa. Så jaaa, jag har faktiskt firat en ordentlig påsk.

När jag kom hem igen fixade jag mig och drog till Julle i regnet, FUCK THIS WEATHER! Regn och jag är inte kompisar alltså. Men iaf så förade vi med Linne. Jag hoppade upp och ner i säkert 5 minuter, hahahah och Linne garvade halvt ihjäl sig:P Sedan drog vi till Terassen och drack lite drinkar. Brudarna stack sedan men jag stannade kvar(A)

I dag har Julle och jag haft en fixardag. Gick dit i regnet, lovely(!) och vi drog ner på stan. Har nu lämnat in båda klackarna, så nu är jag snart redo för partygolven igen;). Sedan käkade vi på Cupido. Jag var verkligen sugen på en fet sallad så det passade perfa, även om jag fick trycka i mig det sista:P Sedan drog vi till skolan en sväng och snackade lite. Mys att glida in i Green Room och baa slå sig ner i sofforna och chilla lite igen:)

När vi kom hem till mig sökte vi kurser, skönt att ha det gjort. Har sökt en engelskakurs och två svenskakurser, får se vad det blir, hoppas på engelskan. Efter middag drog jag till stallet. Blev ingen ridning idag vill jag lova. Tanis var genomblöt och vi ville inte ut i regnet igen.

Nu ska jag ta och borsta tänderna och sooooooova. Är heldöd, blev lite lite sömn i natt kanske(A)





















Head bang:P
















Nu köööör vi


Action

Min ponny är lite busig. Bild som Linne klippt från förrförra sommaren:P










We whant to do this together


























Soon on my way

Har bestämt mig för vad jag ska ha på mig i kväll, det kommer bli en hitt! Plus att jag ska be pappa hjälpa mig med leoklackarna och bara slå på klackgrejerna lite bättre, vilket betyder att jag slipper vara djärg i kväll, jippie!:D

Ligger nu i sängen och chillar efter städning, lunch, duschning och fixning. Marita kommer snart och hämtar oss, soft att slippa bussen.


Ska bli nice att träffa puddingen igen, min lilla partypingla;)







Skalman is in town


En hel del uppdatering

Hello peps. Nu får ni lite update om vad jag haft för mig typ senaste veckan. Bloggen ligger på lut just nu, men det blir bättre.

Onsdag:

Julle, jag och två kompisar drog ut och käkade på kvällen. Vi var på någon italiensk restaurang och det var riktigt mumsigt. Sedan var vi på Plock en sväng och sedan drog vi till Williams. Var hemma typ 6 någon gång tror jag(A)

Torsdag:

Drog ut till stallet på morgonen. Vi fick hö i dag, 2,5 ton(!) SÅ det blev lassning, men nu är typ hela logen full med nytt fräscht grönt hö, känns bra! Efter stallet drog jag till Britta och städade och sedan åkte jag hem till pappa. Var ganska död kan jag ju lova, så efter middagen däckade jag i soffan, kvart i tio väckte Marita mig och jag gick och la mig:P 
 
Fredag:

Drog till stallet på förmiddagen och fixade allt. När jag kom hem kom Linne och sedan fick vi gäster. Så fikade massa tårta. Sedan åt mamma, jag och Linne påskmiddag. Sedan chillade bebisen och jag hela kvällen. Verkligen latkväll, vi kollade massa gamla bilder och dreglade över Joel i Snabba Cash.

Lördag:

Red som sagt ut med Cathrine på morgonen och hängde sedan med Joar när jag kom hem. Sedan kom Rasmus och vi hade ju tänkt gå på bio, men dem började typ 18 allihop, så det blev inget med det. Vi drog, bokstavligt, jag cyklade medans han åkte longboard efter mig, dtill Williams och träffade Sessan och folk. Hängde där och hade det kul som vanligt;). Vid halv 3 drog vi en snabbis till Terassen innan vi gick hem och däckade.

Söndag:

Vaknade klockan 3(!) på eftermiddagen. Så jag käkade och sedan hämtade Cathrine mig. Vi gick till ridhuset med Emma. Red på hacket, ville ha lite omväxling, och ta mig tusan, hästen gick i fin form på det med. Vi har aldrig fått någon riktig på det förut, men först släppte hon lite grand och sedan traskade hon på i vanlig form mot slutet. Kan säga att jag babblade "Braaaaaaaaa", "Duktig tjeeeeeej", "Älskliiiiing" hela tiden, haha:P

När jag kom hem fixade jag mig och drog sedan till Joar, vi chillade framför TV:n och sedan gick vi och hämtade min cykel som jag ställt på Williams i går. Sedan kollade vi en sväng på Natt på museet 2:) 

Today:

Hade morgonen i stallet idag, så kirrade allt och drog sedan hem. Nu sitter jag här efter att ha käkat lite extra. Sedan är det nämligen storstädning som gäller, skulle gjort den igår, men hann liksom inte(A). När jag är klar drar vi allihop till pappa för påskmiddag. Ska bli sååååå mysigt:) Sedan drar jag till Julle för förkrök och sedan styr vi stegen mot Terassen och Måndagsklubben;)


Holy macaroni, vad mycket att läsa, but thats life, thats life, thats what all the people says, You're riding high in April, shot down in May, but I know I'm gonna change their tune, when I'm right back on top in June.


My outfit i onsdags:



















Liten update

Mysdag äre idag alltså. Var ute med Cathrien i stallet i morse. SKrittade ut en sväng, hade westerngrejerna så kände mig asfrän, hahaha:P Fett hett!

Nu sitter jag i min säng med Joar bredvid som lirar gitarr. Vi har precis käkat påsklunch, hur mumsigt!

Snart kommer Rasmus och vi ska dra på bio i kväll:)





Tuffingarna 1 och 2!







Mums

Nu blir det påskmidda med mamma och Linne. This feels good!



Sexy, sexy












VBT, Världens Bredaste Tunga:O













Tisdag, nej onsdag för 17

Veckan går fort vill jag lova! I går hade jag det argumenterande talet i skolan, och det gick bra. Gillar att hålla tal, det är skitkul! Sedan blev det heldag i stallet.

Vi har hyrt en gödseldamsugare i stallet. Den var kopplad till en fyrhjuling så äntligen fick jag köra lite, det är superroligt! Brumbrum! Från klockan 1 till 7 jobbade vi på. Vilket resulterade i att jag var helt slut, själva sugen som man gick runt med vägde typ bly, vilket gjorde att jag fick träningsvärk, som fan!

När jag kom hem kunde jag inte röra armarna, jag satt, med duschslangen mellan knäna för att jag inte kunde röra fingrarna. Jag satt i duschen och bölade i en timme! Hajja pain! Sedan fick mamma mata mig, hahahah, jag dör, men jag bara grät hela tiden för det gjorde så jävla ONT! Tog massor med tabletter men inget hjälpte. Så låg i sängen och vred mig hela kvällen.

I morse hade jag fortfarande ont i vänsterarmen och jag är fortfarande väldigt svag i båda armarna. This sucks! Haha, har haft svårt att cykla idag och att skriva har varit pain!

Okej, hahahah, jag lever och mår bra (typ). Käkade lunch hos Julle och nu är jag hemma och ska chilla tills i kväll då Julle och jag ska ut och käka med några kompisar;)



This is the man.





On my way

Till stallet för heldag, med kladdkakan i högsta hugg!


Baka, baka, liten kaka

Ligger i sängen med Julle, vi har tjockat glass med chokladsås. Mummsigt. Dessotom står det nu en fet kladdkaka i köket. Jag är fan master nu, kan ju nästan receptet utantill (har använt samma recept hundra ggr(A)). Jag är king!










I´m back on track again

Tja, tja! Är hemma, blev en väldigt snabb sväng i stallet så i kväll blir det plugg och bakning.

I lördags blev det ju verkligen lungt, såklart, eller? Julle mitt lilla festtroll messade, med världens övertygning att vi skulle ta det lungt, och sa att vi MÅSTE ut. Hej jag blev glad:D SÅ efter stallet, fix och middag cyklade jag till damen, det var ett par heta brudar vill jag lova;) Så vi drog till Williams och chillade en stund med lite drinkar.

I går gick jag upp early och Cathrine och jag drog till stallet. Var i ridhuset en sväng och det var några som var och kollade på Qinne, och det gick bra, hoppas, hoppas på att dem vill ha honom:) Sedan åkte jag till pappa och Marita, jag, Brollan och Emil hade söndagsmiddag.

I dag har jag varit i skolan heeeeeela dagen. Började en ny kurs klockan 8 och sedan hade vi grupparbete. Lunchen tillbringade jag hos Julle, vi åt fläskfile med potatisgratäng, glassigt värre! Sedan fortsatte vi grupparbetet och sedan hade vi handledarmöte. Cyklade sedan hem på typ 5 (!) min. Det gick rääääsersnabbt! Så drog till stallet och fixade allt och åkte hem med Cathrine. Tanis fick vila, tänkte ändå låte henne göra det, så det var bara bra:)

Ska ha ett argumenterande tal i morgon, så ska plugga i kväll. Efter skolan i morgon ska jag vara i stallet hela dagen så jag ska baka en kladdkaka till stallgänget:)


Bilduppladdningen fuckar, så inga pics:/






RSS 2.0