Torsdag

Sitter i skolan och har precis gjort klart mitt reflektionesdokument. Innan gjorde jag engelska nationella som var såååå tåkigt. Vi har hållit på med CV:n och sånt dredan så det var tråkigt. Sedan gick det nog inte så himmla bra heller så. Men men, idag har jag så jäkla ont i ryggen. Träningsvärk som fasen från igår. Red Camris<3 på Akka och det gick  super, har aldrig gått så bramed honom trots att jag typ inte hadenågon riktig struktur på min ridning. Men han kämpade på ordentiligt och var gull som vanligt. Sedan red jag Rolf på Säva. Markarbetemed självständig ridning på andra sidan. Gick relativt bra, är nöjd. Han var duktig så. :)

Idag ska jag till pappa en snabbis och fixa kaninerna och sedan till stallet och tömköra älsk,får se om det går bra;) Hon var jättegull igår då jag stod inne med bara Bassie som sellis och ryktade, hon var så duttig<3

Ska skicka in grejjs nu,höres!

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Måndelli måndag

Hovdag idag då på Akka, bara älskar dessa dagar då jag sitter klistrad med öronen vinklade frammåt på föreläsningarna och sedan jobbar jag hårt på de praktiska delen. Och Roger och Bossan (haha, nya smeknamnet) är så himmla roliga, man garvar hela tin. Och så är det så otroligt nyttigt. Verkligen asbra aatt lära sig, gillart skarpt;)

Ponnin var lugn idag, härligt. Jobbade henne i corallen och tränade på galopp. Var så duktig och avslapnad i dag. Skönt, mysis<3


Haha, snyggt;)

I morn ska jag städa först på morgonen och sedan till skolan. Hoppas få med mig nån och gå på stan efter skolan så jag kan handla upp min shoppinglista, hehe.

Jaha... hmm... Ja, vad ska man skriva mer? Nepp kommer inte på nått. Fressten borde jag faktiskt sova nu, ska kolla runt lite först bara, hihi.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Tjingeling

Hellu, mycket bloggande här minsann. I fredags var det nationella svenska B. Blev nöjd med min artikel får se om Ida är det oxå. Kom såklart på att jag inte skickat in jävla Special project heller i fredags så IG på mig, smart...not. Jaja, efter provet gick vi på stan, jag, Bec, Sophie, Elin och Linnea. Vi traskade runt lite överallt och jag hittade massa som jag ska köpa, har cash nu så då jäklar;P Flammsade runt ett tag och sedan to tha stable till ponnin. Hon var inte mer värd en att bli korv den dan alltså, hon är lite i trots nu då hon får mer press på sig, busis<3
Sedan hem där Sophie och Bec väntade på mig i trapphuset, jag menar är man en tidsoptimist eller vad, hehe. 
 Efetr mycket om och men så träffade vi allihop utanför Konsum, Jag, Sophie, Bec, Linnea, Stina, Julle, Amanda och Jesse. Vi flamsade runt på Konsum först och sedan till pizzerian och snackade pojkar. Haha, vad vi än snackar om så slutar det alltid med att vi pratar om heta gossar. Så det blev en massa - Ah, men ellerhur! - Typ hallelujamoument! -Amen alltså det borde vara olagligt att vara så snygg!
Haha, vi alltså, skönaste gänget ever, har så jäkla kul med er, garvar så käkarna rammlar av, hhahaha!

Blev läskig skräckis sedan oxå, Mandy Lane, fett läskig, skrek som en galning och mosade Linneas ben som jag höll i. Haha, usch vad läskigt det var. Tog dock inga bilder denna dag, tråkigt, men men sånt är livet.

Igår åkte jag ut till ponnin och vi tog en prommis, hon var gulligast hela tin. Sötnos, Montana<3 Sedan kalas hos Hanna, med BP och andra. Tog massa pics med en massa systemkameror, värsta glammgänget alltså. Fett skojj vare i alla fall.

Idag har jag varit hemma och softat framför TV:n då jag var så jäkla trött, sedan när jag skulle till stallet fick jag migrän så snällaste Jaana fixade Tanis. Supersnällt! 

Cyklade till Konsum och köpte käk, Oliv och mats grekiska sallad. Och vindruvor, ska vara duktig i kväll då jag satt i mig en påse chips redan, hehe. Fetto I knowe. Ville fortsätta cykla då det var så nice, men lat som man är sitter man ju här nu.

Japp, det var det det, juste 2 bilder från igår kommer här:


Mando and I, for the best<3


Lilla jag under modeshoutingen, hehe.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Trött, som vanligt

Sitter vid datan så sent på kvällarna nu att jag alltid är megatrött på morgonen, vilket iiiiinte är bra. Har fixat över money så nu ska Linnea och Elin få sina efterlängtade pengar, är seg som sjutton, I knowe.

Tanis var gull idag, som vanligt, men de var fortfarande ute när jag kom vid halv 8:O Tog snabbt in Imsan och älsk då de bara stod och frös vid grinden. Alla de andra ville ju oxå in men de blev insläppta efter 8. Asså jag gillar det INTE. De är inte så erfarna stallägarna och då  blir det sådär. Tycker så jäkla synd om dem när de står i regnet och verkligen VILL in. Vad är problemet liksom, när alltid minst en av dem är hemma. Usch!


Min älskling är finast, som vanligt<3

Borde läsa mina anteckningar till nationella i morgon men gör det till frukost istället då jag är liite för tierd nu. Så det blir till att sitta i typ 5 timmar i klassrummet i morgon, jippie, not. Men med smaskig macka, äpple och lite candy borde det ju funka, hehe.

Mår så dåligt nu över att jag inte äter som jag borde. Är otroligt onyttig hela tiden och det är inte bra. Men det är så svårt att sluta då jag i princip inte kan bestämma mig för något och sedan hålla det. Hur lyckades jag förut, mådde så mycket bättre då ju. Fyfasen vad dålig jag är, måste försöka och ändra på mig!

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Seg eftermiddag

kommit hem från skolan där vi på sista lektionen hade Yepordy (stavning?). Fett kul och mitt lag (Pascal, Stina, jag och Linn) ägde. Hanna kom och hälsade på idag och vi käkade massa jordgubbar, mums. Mattelektionen gick ut på prat då ingen verkade hajja nått. Korkade klassen, hehe.


Min outfit i skolan.


Min outfit nu;)

Mysdress och candy i sängen med datan, kan det bli bättre? Vädret är ju skit, värsta blörsnön och allting, hallå var det inte vår nu. Hatar det med tomorrow skulle det bli sun again. Busan får vila idag med dån vädret ju inte är det bästa och hon tycker inte det är så kul att vara ute då. Jäkla väder, blir så less på det.

Blir nog mer bloggning senare.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Jäkla rubriker

Kommer aldrig på nått catchigt (stavning) som jag tycker passar.

Akkadag i dag då, först föreläsning med snygg-Axel, hehe, but it's true;P. Sedan löshoppning. Orkar inte skriva mer. To tha stable sedan då med Manda som jag träffade när jaf gick av bussen. Så blev en trevlig prommis till stallet. Min lilla gosis var duktig, har vilodag på onsdagar men tränade på att ta in henne i stallet själv och hon var duktig, fick morot och så gick vi ut igen. Betade lite oxå.

Sedan till Säva för dressyrlektion, tränade på sitsen idag. Red Lebina och det gick super, gillar henne. Har bara ridit ut på henne en gång tidigare så det var spännnande att testa na. Jobbade på ordentligt och hon blev rätt slut i avtravningen:)






Bilderna har mästerfotografen Filip tagit;)

Krirri är alltid imponerad av att jag rider hästarna så bra, kanske att jag verkat dålig eller nått förut.
Kul är det i alla fall. :)

Bilder från i lördags, för fler gå in på Vip:s hemsida;P




Partygänget;P

Tur att inga fler dansbilder kom upp på mig, ser galen ut på den som finns, haha.

Fressten, tycker ni inte att jag borde skaffa nån snygg design? En massa rosa och fint. Linnea, hejsan, får man flörta till sig lite hjälp där, hehe.  Skulle vara nice då jag tröttnat på denna tråkiga, headern är dock utmärkt made by Jesse:)

Nepp, har verkligen inte tid med detta. Borde egentligen sova redan då jag helst vill se ut som en människa i morgon och inte en sombis. Så natti, natti;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Mår knäppt

Japp det gör jag, har mått illla sedan i lördags kväll. Yberkonstigt och det börjar gå mig på nerverna nu. Vill må prima ballerina ju. Men så går det ibland. Hade min nya handbag today, måste ta ort jue så ni får se. Ska strax till stallet och rida Imsan och köra join up med bebisen<3. Fint väder, det gillar vi. Jahapp kul inlägg... men kanske bloggar igen i kväll, får se. Ska nog bara duscha  och sedan gå och lägga mig när jag kommer hem fresten så jag slipper göra något annat än att sova här hos pappa. Det är så yberwierd men jag vill verkligen INTE vara här. :(
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Tanis<3

Ibland blir man ju bara så galen på hästen. Hon har fått för sig att hon bara måste stegra sig en gång under varje promenad. Men det får hon inte, blir så sur på henne. Vi gick på andra ställen som vi aldrig gått på förut och det var bland det farligaste som hänt henne, oj, oj, oj vad läskig typ en häst kan vara, hihi. Men skötte sig ändå rätt bra, gullisponnyn<3


Montana på promenix.

Men, men hon måste ju liksom kompensera för att hon var så duktig igår, hallå man kan ju inte vara en ängel hela tiden, hehe.

Japp, dagen spenderades på Akka då då som alla andra redan skrivit. Vi kollade på en hovfilm där man såg så sjukt tydligt hur hoven fungerar, det var H-E-L-T otroligt. Man fattar inte sådant föräe man ser det. Amazing helt klart.

Ska nu ÄNTLIGEN kolla på "Ponnyakuten". Så herrå, ha det bra, tack för gölliga kommentarer fressten;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Hejsan, I'm back

I alla fall för idag, man vet ju aldrig när jag bloggar liksom. Har så mycket att berätta en jag ser just nu ut som ett lik skulle jag tippa, orkar inte gå till spegeln och kolla. Men jag är så j-kla TRÖTT. Har svårt att hålla uppe ögonen och det gillas ju inte när man tänkte ha "Ponnyakuten"-evening. Men så går det när man är uppe hela natten.

I fredags fick jag reda på på morgonen av pappa att Donna inte lever längre... De fick avliva henne, världens vackraste och underbaraste hund. Jag som inte hunnit träffa henne sen i typ julas och har saknat henne så in i norden. Varför ska det bli så, varför ska en vän få dö. jag älskar dig för evigt gumman<3


Hade ingen bild på henne, men det kommer, jag lovar;( 

Så man är väll inte på det bästa humöret just nu, direkt. Men det är ju så konstigt detdär med döden, för det går inte riktigt att förstå. Jag grät förståss när jag fick veta det men sedan var det relativt lugnt för jag har liksom inte fattat det än. Det tar så lång tid att sjunka in.

---------

Okej, inget mer deprimerande prat här, även om det behövs!

I fredags så hade jag migrän så ponnyn fick vila, åkte sedan till Britta och åt massa god mat och sånt och var "social".

I lördags, eller i går då var jag först i stallet, orkar inte skriva allt som hände där men jag måste bara säga att jag tycker så OTROLIGT mycket om henne, Montana<3.
Sedan stack man hem för dusch och sedan till stadsparken med Filip och träffa massa folk och hade grillkväll, mys, mys förutom att man fick fettfläckar på brallorna från den jäkla korven. Men mys som sagt, med kubb, musik, massa gott och trevligt sellis. Men som jag förutspått så kom regnet. Så hem i ilfart. Väl hemkommen fixade jag mig och blev snygg och sedan ut till bussen som ju är typ 2 meter utanför min dörr.  Men vädret var ju G-A-L-E-T. Haglade, regnade och blåste som bara den, så blev blöt kan man ju säga. Men sedan träffade man folket i stan och förfestade lite utanför banken och sedan stack jag, Hanna och Sophie till VIP.
Där blev det party kan man väll säga, dansade loss som en galning. Så har träningsvärk utav hel-ete nu ;P
Skojj, skojj, sedan gick man hem för bussen skulle gå om en halvtimme. Så fick ännu mer ont i fötterna efter en helkvällpå dansgolvet i högklackat.;)

Så var rätt trött när jag kom hem vid 3-tiden. Idag stack man till stallet med Linnea. Vilken dag alltså, vädret gillade inte riktigt oss kan man väll säga. Hagel, regn och vindar, men en gnutta sol ibland oxå faktiskt. 
Tömkörde ute på rakt spår för första gången idag med älsk<3 Herregud var duktig den hästen är, fick så mycket beröm från Linnea oxå så man blev helt "rodnig" (ja, mina egna ord ÄR bra). Hon skötte sig prima ballerina och kunde till och med stå helt stilla och lugnt i stallet själv sedan oxå. Älsklingen är BÄST Montana och jag = friends forever<3

Pics from the day:


















Äntligen kan man gå ut och beta med hästarna, jag menar hur mysigt är inte det, älskart;)
Kan förhoppningsvis tömköra henne själv ute nu, hon var ju så otroligt duttig, busan<3

Jag har lite ändrat veckoschema nu oxå. Ska rida Imsan en gång i veckan och antagligen Bassie en gång i veckan oxå. Nice säger jag bara, så synd bara att man inte hinner vara hos Lotta och rida massa och tömköra och sånt;(

Nepp, nu ska här sovas så man orkar upp till hovvården i morgon. See ya Linnea vid ekonomikum i morgon bitti, och jag lovar, JAG ska inte dissa dig, hehe;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Hemma hos pappa

Min ponny var så gullig i dag. Ryktade länge och bara hade det mys. Jobbade löslongering sedan i corallen, duktig och hon lyssnar så jäkla bra. Lydig som få:) Gosis<3
...
Är nu megatrött, ska sleepa strax. Har även fixat lite med ninisarna, gölliga de med förstås<3
...
Tänk vad mörk hon var när hon kom, och så mycket päls.
...
Kul inlägg I knowe, men men.
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Torsdag, mycket att göra

Har haft mitt tal nu, nationellt prov och jag fick VG+. Jippie! Sitter nu och latar mig med bloggar och face. Tvättade håret för typ fjärde gången efter rakpermanenten i går och det är fucked up asså nu. Det ser ut som vanligt typ, fett ledsen ju;(!

Tack för kommentarerna, gillart;) Ska efter skolan till Britta och städa och sedan till tha stable och jobba älsklingen<3 Sedan hem till pappa faktiskt,måste dit och typ bara kolla läget liksom. Checka kaninerna och så.

Helgen blir galen, ska till moster i morgon och fira folk, sedan på lördag ska vi GRILLA, och det ska bli 2 decimeter SNÖ! Hallå, nu lägger du av! Blir lack på vädret nu asså, solen älskar vi ju, inte mer snö för sjutton.

Happ, ska fortsätta kolla runt och sedan äre lunch, hungrig, as always;)

Längtar efter ponnyn<3


Tanis, finast som vanligt<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


En bilduppdatering

Japp orkar och hinner för sjutton inte skriva massa då jag MÅSTE skriva på mitt jäkla tal så det blir lite bilder i stället.

Bilder från igår:


Jag med mina "nya" Raybansbrillor (stavning?).Mammas gammla blev mina nya;)


Snygg outfitbild va?! Med en nersölad spegel, kanske ska se över sådant oxå när man haft fest;P


Anna och jag var labbpartners i går på lektionen, smile:)


Jesse och Lovisa var bästa gruppen;P


Linnea goes cutie.


Annas och min partydrink, jummi;P


Såhär skönt har man det bara på världens bästa skola. Och ni vet ju alla vilken det är, haha.


Äntligen fick vi dendär perfekta hoppbilden, så snyggt!


Linnea goes wild and crazy och klätrar i träd vid domkyrkan.


Julle med våra nya homies in the background, haha.


Ingen kommentar;)


Simpe är skillad med tricksen, cirkusen nästa.

Idag:

Godislunchrast vart det med snälla Jesses candy.


Jesses outfit today, hihi.


Glassigare brudar får man leta efter, Linnea och jag;)


En fin bild på Imse Pimsan<3


Tanan goes fullblod med massa ådror, sötis<3


Och så  en egobild på mig i hagen, hehe.

Nejmen absolut, dethär tog inte alls typ 100 timmar längre tid än att bara skriva lite. Men japp, såhär ser min vardag ut unjefär, avis?! Haha, nepp nu har Stina övertygat mig om att jag faktiskt bör plugga, så, bye, bye.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Sista dan på lovet

Nu är den här, den sista dagen på lovet. Har kommit på att jag inte är ett stort fan av lov. Jag vill kunna andas och verkligen slappna av på ett lov, men jag hinner aldrig det. Jag ahr alltid så fullt upp att jag knappt hinner andas. Vilket ju suger, dessutom är det så tråkigt att inte träffa klassen, ni är ju bäst och jag saknar alla något otroligt nu. men vi ses i morgon, äntligen. Imorgon fressten ska vi vara på Akka och ha "Tappskokompetens-kursen", vilket ska bli grymt nyttigt.

Frippe har varit hos mig nu från igår till idag. Igår åkte vi till Lotta och jobbade småponnyerna på töm. Pressen skötte sig exemplariskt förutom att han rymde när jag tog in Snoddas, hehe. Tajpen gick kanon han oxå och Frippe fick lära sig att tömköra. Sedan åkte vi till Montan och löslongerade lite grand. Hon är så sjukt snygg i sitt nya träns, ser ut som en riktig OS-ponny;) Pratade massa med Anna oxå och vi ska försöka fixa så att det kan komma ut någon NH-människa och ha kurs för oss. Vore så otroligt KUL och NYTTIGT. Jag jobbar ju rätt mycket med NH på Tanan och att få lära sig det på riktigt vore grymt nice. Jag använder mig bara av böcker och sådant när jag jobbar, så mer vore skojj.

I dag tog vi ut henne från hagen och ställde upp henne utanför stallet för borstning, gick rätt så bra, mycket lugnare än ensam i stallet. Selade på och tränsade och skuttade ut i corallen. Och säger bara WOW, hon gick så otroligt bra. Dubbellongerade och hon jobbade såååå fint.






Hon har aldrig gått såhär bra, jobbade i form typ hela tiden, min superponny är BÄST<3

Fler bilder från dagen kommer, ska oxå försöka ladda upp filmer på Youtube så ni får se hur fint hon går:)

Ska hjälpa mamma att duka nu, see ya!

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Äntligen lite tid till bloggning

Jahapp, vad har man hunnit med sen sist då, jo har varit en heldag hos lotta, jag och Bec. Först tog vi ut busponnin (och då menar jag busig, han var galen den dan), ridit en mystur på en pigg Kalle och Esse och dubbellongerat Tajpen som var rätt pigg och rastlös. Pressen vår lilla guldponny busade järnet och bockade och flög omkring ordentligt, snacka om vårkänslor på hög nivå.


Borstning ute, pga mycket lera, hihi.




Finns inte många som är snyggare än denhär gossen<3


Bevis på busigheterna:)


Fick ner honom i vattnet tillslut;P

Japp det var Peppe liten det. När jag kommer till stallet på eftermiddan så ser jag att älsk har fått en broddspark på höger lår. Jippie tänker jag och blir ledsen. Men busan var inte halt eller något, endast ytligt:)

Stan igår, med Bec ofc.P, cyklade ner till Granngården och köpte upp mitt presentkort. Ett nytt träns (som var rätt litet men med nya hål sitter perfekt), en ny mindre repgrimma (den jag har är ju lite stor, en remontgrimma och ett supercoolt nosludd som det står Next...OS på. Jag menar hur coolt som helst, hon MÅSTE ju bara ha det.
Bilder kommer.

Till stallet sedan då och provade allt och kollade hennes sår, jippie, de hade läkt ihop superfint redan nu. Helt otroligt bra. Ännu lite ärr, hon har ju typ hundra stycken, ska ta kort på hennes knasiga bengrejj oxå så får ni se, haha. Juste, köpte en rosa "balja" oxå, ni vet sånadär som finns överallt i olika färger och storlekar. Har alltid velat ha en sådan och så fanns de såna för 50 spänn på clas olsson. Så en sån har jag borstar och skydd i nu, så snyggt.




Ska ta finare bilder idag, vet att hon ser lite knas ut på dessa;) Men hon är finast ändå<3

Japp strax ska jag med Frippe till Lotta och köra ponnyer och sedan till stallet och jobba älsk<3

Pussar<3

XOXO  Miss Emli


En hästdag

Japp, sitter här i sängen nu och ska strax kolla "Ponnyakuten", världens bästa program liksom. Har käkat så sjukt stora mängder godis under denna påsktid, eller vad man nu ska säga. Och det är inte bra någon stans. Mina tänder gillart inte. Juste, har ju rakpermanentat mitt hår, Pascal och Lovisa gjorde ett dunder jobb men det är ju väldigt knäppt mitt hår så den funkade inte helt. Får väll göra om det om ett tag igen. men, men skit samma.

Juste, jag ska jobba massa i sommar, veckorna 29, 30 och 31 blire arbete på inkassokontoret, haha. Mycket bra med money ju. Så det var ju bra. Dessutom så jobbar Malin dessa veckor oxå, så det blir skojj oxå;P Längtar till sommaren nu alltså, vill sola och bli brun, äta massa glass och bara kunna gå ut i linne och shorts, så jäkla nice. 


Imse pimsan<3

Idag vart det efter att man sovit en massa(mamma väckte mig 12, hehe) så stack man ut till stallet. Red Pimsan tillsammans med Sanna & Erika och Stina & Bassie.  Vi tog oss en riktigt härlig utetur och både hästarna och åtminstonde jag njöt av att våren äntligen är här.
Sedan fick älskot vila idag då det är onsdag och jag brukar inte hinna henne då, som idag alltså. Men hon var glag och gull i alla fall. Hoppningen på Säva gick väll sådär, jag kan ju inte direkt säga att Sköld är någon hopphäst. Varken han eller jag klickar direkt när vi hör ordet hoppning, men han kämpade på och Krirri blev impad över att det gick så bra så det var ju nice:)

Nepp nu måste jag sticka, ska till Lotta i morgon och så så måste jag snart sova oxå.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Jo men absolut...

jag skriver här varje dag och flera gånger om dagen oxå... NOT. Men men, har man inte internet hos sin far så har man  inte. Det är knas så ingen data där inte.



 SKA lägga upp en massa bilder från partyt, som blev SÅ LYCKAT!!! Så jäkla kul att alla kom och att vi hade så skojj;P

Har oxå ridit en massa på Pimsing och gullat med min ponny. Orkar inte skriva nått nu, men i morgon så.
Ska ut med Filip nu, så see ya;)

Pussar

XOXO Miss Emli


Påsk, långfredag

Jahapp ännu en fredag är påväg till sitt slut. Har varit hos Hanna i morse, sov över där från igår och vi cyklade till bussen på morgonen. Sååå härligt, snacka om vårkänslor här alltså. Tycker om att cykla, det är så roligt och ett så bra sätt att ta sig fram på.

 Åkte sedan till stallet och red ut en sväng på Imsan. Hon var så mysig och lyhörd. Red med långa tyglar och måste ju bara säga att den hästen är mysig, gullis<3 Skulle sedan på en promenix med ponnyn. Busig och knäpp var hon, stegrade sig, och argh... vad jag blev sur, hon testade lite, och jag som helt klart var säker på att hon var klar med det. Men sedan gullis som vanligt igen. Hon har ju separationsongest (stavning) och fick vara "själv" i stallet (Erika och Nisse var inne) utan Imsan i hela 5 minuter. Ojsan hoppsan vad synd det kan vara om henne alltså:) Knasis. Men det var bara ett litet ryck hon fick, vet inte varför. Respekterar mig till 90% annars. 


Montan bejb<3

Jaja, intresseklubben antecknar intresserat. Har käkat påskmidda med mamma och Jolle och det var smaskens, som ni nog alla vet så älskar jag mat, hehe;P Förbereder mig nu inför morgondagens party, hoppas på att alla sköter sig så att huset står kvar när mamma kommer hem;P

Nepp, ska kolla runt lite, läsa och sedan knoppa i säng.

Pussar<3

XOXO Miss Emil


RSS 2.0