Wow

Jag skaffade mig inte en pojkvän, jag skaffade mig en kock!


Löööördagen

Den första oktober var det ett år sedan Erik och jag träffades för första gången på Williams, raggade på varandra, gick hem och knullade och vaknade upp med känslan att detta var faktiskt en riktigt trevlig grabb. Tacka Gud för Williams alltså, jag fick min drömman liksom. Love!!!

Igår var det min tur att sköta fireriet. Det blev trerätters! Och jag som inte ens kan laga mat! Men tji fick jag när Erik totalt älskade min mat och även Nicksan godkände min förrätt med bravur. Master!!!!!

Blev såklart en sväng till Williams sedan med våra kära vänner:D

Bloggaren

Hej mina kära! Hoppas allt är bra med er. Livet rullar på, jobbet, stallet och hemma. Dock vill jag verkligen flytta nu. Stressar tusen ggr värre när jag bor hemma och måste städa upp efter mamma och Joel hela tiden. Så allt är väl inte riktigt bra. Har brutit ihop flera ggr de senaste veckorna bara för att jag är så stressad. Är snurrigare än vanligt och kommer verkligen inte ihåg ett skit. Kan inte slappna av en sekund för det bara snurrar i huvudet hela tiden. 

Meeen, man överlever. Ikväll ska Erik och jag mysa lite extra för att det var faktiskt ett år sedan vi träffades:) Jag ska laga trerätters, wish me luck!

Shopping

Blev tvungen att uppdatera stallgarderoben lite. Kände att jag nog måste köpa lite nytt(A) Plus två hönät, något välbehövligt iaf:P


Hästpromenad

Jarkko kom och skodde pollarna i torsdags, snygga fötter har dem nu:) Sedan blev det en promenad i skogen, nöjda hästar och en nöjd jag. 

Gjorde mitt första försök till mirakelflätor på Tanis också. Blev dock inte så snygga:P

Food orgasm!
Williams med trion<3
Min finaste
Romantiska grabben

Erik fixar värsta myset medan jag ligger i sängen och skruttar med mitt ben. Myyyyyyys!


Kulturnattisch!


Fredag i mitt <3


Hej hopp

I lördags hämtade Jennifer upp Lisa och mig och vi åkte till Eskilstuna till Sassa och Fredrik.

Först fikade vi på ett mysigt litet fik, blev en räkmacka, favoriten! På kvällen blev det mastermiddag made by Feffer och Lisa. Jumms!

Senare kom det fler tjejer och vi krökade järnet. Blev en ordentlig utekväll med massor av dans och goda drinkar. Svettades floder! Men nice var det. Härligt att träffa flickorna igen:)

Det var Sassas födelsedag, därför blev det fina ljus på pajen:)


Tankeställare?

Följ onlynaturaal på insta. Sjukt duktig tjej som jobbar med sin häst lös.Lördagsförmiddagen

I lördags drog Cath och jag till stallet. Hon red Ljompa och Tanis och jag promenerade. Sjukt mysigt och Tanis var överlycklig över att gå lös större delen av turen. Katten och jag<3Provsminkning

Efter att ha städat och duschat, vad gör man då i väntan på pojkvännen? Jo man flippar och ställer sig och partysminkar sig, såklart! Alltid bra att träna lite:P


Älskar btw min kvalla på närbilder, såååå bra(A)


RSS 2.0