Dino is back in town

Bara så att ni vet, helt okej(plus fullkomligt möjligt) att ringa/messa mig nu igen. Jag älskar Dino<3


Lycklig tjej

Går ut i hagen och Tanis kommer mot mig, lycka<3


Nomnom

Blev ett nytt busskort och en skjorta. En rödrutig. Kommer vara snygg instoppad till jeans, eller öppen över ett svart linne. Måste btw köpa ett par vanliga jeans. Var flera år sedan jag hade ett par blåa. Grymt snyggt ju.

Nu kollar jag TV och mumsar på lite ice cream med chokladsås. Nomnom





Socialfreak?

Ska ju ta och pallra mig ner på stan och byta busskort, samt införskaffa något litet roligt. Tycker jag förtjänar det efter denna förmiddag. Men Linne kan inte följa med, och Stina får jag inte tag i. OCH JAG HAR JU INGEN TELEFON!

Så nu funderar jag starkt i att skita i att dra ner på stan, är ju så fruktansvärt tråkigt att vara på stan själv. Står knappt ut med det. Älskar att vara själv hemma, och i stallet, men inte på stan. Dötrist!

Äsch, ska fixa mig nu och cykla förbi Julle, vem vet, kanske Stina sitter där i sin ensamhet och väntar på något skoj:)


Inget flyt

Skulle prova ut en dressyrsadel till Tanis idag, men än en gång så sabbar mobilen för mig. Så det blev ingen sadelprovning. Vilket gör att jag egentligen skulle ha kunnat jobba idag. Men, men jag får fan skylla mig själv, supa bort Dino så där...

Iaf så red Tans och jag ett trimmpass i ridhuset. Galoppen fuckade sig totalt, när den var skitbra i går, haha. Men annars gick det ganska bra, fin vissa stunder och trilsk andra.

Städade iaf hos Britta efter och ska snart dra ner på stan och byta busskort och handla käk.

Ska till stallet i kväll igen då Ann-Sofie och hennes häst flyttar in i dag. Superspännande med ny häst:) Taggar!


SUCK

Världens planer för i morgon, för att jag skulle hinna och allt. Tanis skulle skos på morgonen, sedan skulle vi rusha till ridhuset för sadelprovning. Fick nu reda på att jag inte ens ska sko i gamla stallet längre, utan på Säva. Och allt detta för att jag inte har min förbannade telefonjävel här, annars hade jag ju hängt med, nu gör jag inte det och är grinig. SUCK! Har tagit ut cash och fixat! ÅHHHHHH!

Aja, får lite sovmorgon i stället så nu ska jag banne mig ha en mysig kväll. Ska duscha och sedan krypa ner i sängen och kolla TV, men choklad, så det så!

Changed plans

Hade tänkt att ta mitt pick och pack och dra till pappa, men utan telefjant (alldeles för lat för att åka och hämta den:P) så struntar jag i det. Blir i stället middag på Magnussons med Stina och Julle. Pretty damn nice if you ask me;)



My man

Nu ska jag och min man ta och mysa lite. Kryper ner i min säng under duntäcket och ska slockna. Hur mysigt är inte det?! Min man, min säng! Nomnom

Känner mig naken, rädd, exposed

Utan min telefon. Döpte den till Dino i fredags då jag trodde att jag tappat den på jobbet. När jag hittade den hemma så fick den ett namn, för att visa hur mycket jag tycker om den. Just en schysst morsa som sedan super bort Dino bara några timmar senare.



Min älskling

Red ut med Jenny och Emma. Hade det supertrevligt men något var lite knas med Tanis. Hon bockade, vilket hon aldrig gör. Red igenom henne på banan efter för att dubbelckecka. Hon var fin i skritten och traven men bockade igen i galoppen. Kollade igenom ryggen på henne men hon reagerade inte på något.

Så nu ska vi jobba från marken ett par dagar och sedan testa att rida igen. Hoppas det inte är någonting, men hon bockae ALDRIG så något knas är det:/


Tipptopp

Hade stearin i barret, doppade tydligen håret i en marschal, bra jobbat! Har ont i sidan, kommer få ett fett blåmärke där. Dessutom ser det ut som om jag har varit i slagsmål. Är helt blå över ögat.
Är det fest så är det, tydligen...



To die for

Hade jag haft 2 lax till övers hade dessa prytt mina fötter, nomnom!


En ny människa

Morgon, nu är jag i livet igen. FIck i mig en halv pizza, lite glass och 2 liter cola igår, utan att kissa, snacka om att vara uttorkad:O

Nu mår jag iaf bra, fortfarande sliten såklart men grymt mycket piggare. I dag ska jag till Britta och faktiskt ta och rida. Tanis och jag tar nog en mysig skrittur. Hoppas att det inte regnar.

Nu ska jag käka andra halvan av pizzan, sugen!


FML

Har nu förflyttat mig till köket. Fått i mig cirka en matsked saft och mår förjävligt. Klockan är halv 4, I go girl!


Saknar min ponny helt galet mycket


The WORST hangover EVER!

Fan, fan, fan! Dricklekar och vin gå inte ihop. Kommer knappt i håg någonting efter det att dem flesta dragit igår. Har spytt som en gris och mår nu inte allt för bra. Mobilen är hos Elin och jag fick med mig en blommig sko som substitut. Nykterist javisst!



Höst?

Vänta lite nu, det var liksom mörk ute när jag vaknade i morse. Inte okej. Höst, redan?! Det har ju inte ens varit sommar! Gillart inte, samtidigt som jag längtar helt galet mycket efter hösten.

Att rida på hösten kan ju vara det bästa som finns. Hästen är sprallig av vinden, solen strålar och himlen är sådär höstblå, när det verkligen är blå liksom. Detta plus höstiga löv, en väst över tröjan och klar höstluft är ju bara så underbart! Längtar!


Dagens bus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens ridplan

Idag ska Tanis och jag ta det lugnt, eller iaf jag. Vi ska rida barbacka till banan och sedan köra lite join up där. Jag är fortfarande förkyld så jag orkar inte rida ordentligt, men hon behöver springa av sig. Så så får det bli:)


Saknar min ponny


Så sant

 Du vet att det var en herrans massa år sedan du började rida om:

… du en gång i tiden tyckte att vojlock var snyggt.             

… du har longerat dina kompisar, kratsat hovarna på dina föräldrar, installerat tyglar på cykelstyret och råkat ut för ordentliga skrapsår efter att ha cyklat med ett spö som fastnade mellan ekrarna.             

… du kommer ihåg hur det var att ramla av hästen, studsa upp igen och vakna dagen efter utan att känna varken stelhet eller värk i kroppen.      

… dina första helskodda ridbyxor var skodda med äkta skinn och skavde outhärdligt mycket efter varje tvätt.      

… du använde shortchaps med fransar och tyckte att det var det snyggaste plagget någonsin.      

… du har köpt magic gloves just för att namnet antydde att de var magiska.       .      

… du hjälplöst har åkt skidor på skorna efter en envis shettis som dragit mot en saftig grästuva.      

… du ibland funderar över hur man fick tag i hästfakta och andra hästmänniskors åsikter innan bloggar och internetforum fanns.      

… du fortfarande tycker att det känns halvbusigt och lite förbjudet att rida ut barbacka i gympaskor.      

… du har provat dig fram genom åren och känner en enorm tacksamhet gentemot de hästar som stod ut med att du red med tyglarna på fötterna för att du behövde händerna till annat, sprang och hoppade upp bakifrån, stod upp på ryggen på dem, red flera på samma häst och allt annat du kunde få för dig.         

… du tycker att det är obligatoriskt med kavaj på lokal tävling helt enkelt för att du en gång lärt dig att det inte fanns några alternativ.      

… du har kallat skäckar för ‘indianhästar’.      

… du kommer ihåg hur vansinnigt arg det kunde göra dig när någon sa att hästar var hamburgare.      

… du fortfarande känner lite ilska inom dig av hamburgerskämten.      

… du känner dig fem år gammal när du åker förbi en häst i en hage, upplever hur världen står stilla och du tänker ‘oh, en häst!’ innan verkligheten tinar igen och du kan återvända till det samtal du hade innan du fick syn på hästen.      

… du faktiskt tror att din favoritponny under barndomen var den vackraste hästen i hela världen ända tills du får se bilder på den.

 

 


Hästprylar

Beställde precis hem ett par boots och ett par strumpor från Hööks. Dem har fraktfritt fam tills i morgon så jag tog och passade på. Bootsen har jag velat ha länge och strumporna kommer att matcha min nya outfit som jag ska införskaffa mig, så fort jag kommer till Hööks igen. Det ska storhandlas då nämligen;)
 
 

Go go

Det blir Sälen i jul, i like!!!


The time is rushing

Tänk att jag inte börjar skolan denna vecka. Precis som förra året. Tänk att jag faktiskt är vuxen nu. Jag jobbar och bestämmer själv vad som händer nästa dag. Inget krav på skola och inga läxor.

Läser på bloggar och facebook om så många som börjar skolan igen efter sommarlovet. Men jag är inte en av dem. Jag saknar skolan något otroligt, det måste jag erkänna, men nu är den tiden över.

Tiden går så fort, jag är 20 år nu och börjar redan planera om var jag vill vara om typ 10-15 år. Hur min familj ska se ut och hur jag ska bygga mitt kök. Snart är jag där, helt vuxen med en egen familj.

Men även om tiden går fort, så hinner jag uppleva allt jag vill uppleva under tiden. Jag tar dagen som den kommer och försöker göra det bästa av situationen. Jag trivs med mitt liv och mår bra.

FLummigt inlägg, men jag skyller på febern...

Smäller av

Nu skrattar jag så att jag gråter i stället. Martina Haag i mitt hjärta, hon skriver så sjukt roligt!

[...] jag behöver få tag på en bil så att jag kan komma över till honom. En traktor eller vadsomhelst.

-Det står en gammal permobil i förrådet.[...]


Buhuu

Kollar på Extreme Home Makeover och bölar som en gris. Jag klarar inte av det programmet alltså. Gud vad glad jag är som har det så bra!

Man ska inte klaga, jag lever och mår bra, och det gör mina nära och kära också. Man får sådanna tankeställare av sådanna här program.

Suger btw att böla när man är förkyld, det blir så grötigt i huvet då, suck!


Pigg tjej...

Not! Kände mig okej i morse och käkade frukost och hoppade upp på Kajsa. Redan på vägen till jobbet kom feberfrossan. När jag bytte om var det förjävlig så det var vara att pallra sig hem igen.

Vaknade för en kvart sedan. Så det blir till att glo TV hela dagen och bara ligga i sängen. Har blåbärssoppa också, toppen när man är förkyld:) Plus att det ju är så gott, nomnom!


Working hard

Har storstädat lägenheten idag, samtidigt som jag snörvlat och varit heltrött. Men nu är här fint:)

Drog ut med Emma och betade ponnyn litegrand också. Hon var bra lerig men hon får klara sig:P

Nu myser jag i sängen med chips och saft, nomnom!

Är lite piggare nu så orkar förhoppningsvis jobba i morgon:)


Lucky me

Nu är förkylningen här på riktigt, det är bara att tacka och ta emot!


Hoppsan

Vaknade nu, klockan 12. Sjukt länge sedan jag sov så här länge, men Gud vad skönt det är!

Igår efter Britta och stallet drog Julle, jag och Stina en repa på stan. Först Skeppet och sedan något nytt ställe bakom Rådhuset. Gött var det iaf. Vi träffade btw David Batra också, haha dagens garv!


It's good to be the king


Morning babes

Sovit ut ordentligt idag, galet skönt. Julle och jag glodde From Hell igår som blev klar typ halv 11. Sen drog jag hem och tvärdog. Trött tjej!

Vaknar idag med en täppt näsa och lite ont i halsen. Kommer jag få en förkylning nu mån tro? Säkerligen, det var ju faktiskt på tiden nu...

Idag ska jag till Britta och stallet, och på kvällen blir det till Julle för tårta. Mumsismaskens!

Bild på mitt extremt ostädade rum. Ska storstäda hemma i morgon.


Hej hopp, gummi...

Hej, hallå, tja! Jag lever och livet rullar på. I onsdags kväll blev det middag på Tzatsiki för festeri för Julle. Jag har längtat så mkt efter grekisk mat så det var nice! Promenerade sedan runt en sväng i Stadsparken:)

Igår blev det filmkväll hos Julle. Såg "I spit on your grave" en sjukt obehaglig film. Drömde mardrömmar efter det:/

Efter jobbet ska jag till Tanis. Vi tar en sväng på banan idag. Ska fixa en snygg outfit och rida ett ordentligt dressyrpass, taggar!

I kväll blir det filmkväll hos Julle igen. Ska bli så sjukligt skönt faktiskt att bara chilla denna helg. Inte så ofta det blir så liksom(A)


Mot staden!


Grattis!

Vet ni vad det är för dag idag? Jo det är Julles födelsedag! Grattis, grattis, grattis bruden!


Bevis

På att varma gubben faktiskt gjorde ILLA mig, så det så!


Mina små sockergryn

Dock har Plutten typ fått gråstarr:(

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86c29606ee67a0000604.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502a86f0ddf2b314da0005cf.jpg" class="image">


Gårdagens ridpass

Red först ut en sväng i skogen med Emma & Brimpa. Hade hacket och rosa outfit. Fint, fint! Travade mkt på skogsvägarna, skitbra då hon verkligen behöver lära sig att lyfta på dem där små hovarna. Dock taggade hon så det blev lite slängigt och en galopp också:P Men vi hade kul:)

Sedan körde Tanis och jag en sväng på fältet. Har inte kunnat rida där på hela sommaren då det varit typ en meter högt gräs, men nu är det slåttrad och fin. Saknat den riktigt mkt faktiskt.

Jobbade på stora volter i skritt och trav, fick lite halvbra form men då längde jag till dressyrlädren och då gick hon jättefint. Kom om henne ordentligt och fick superfin form i både skritt och trav.

Jag blev så himla glad, för det är så bra att kunna rida ordentligt även på hacket, så att hon kan få slippa bett ibland. Så nu ska jag försöka planera in att rida bettlöst en gång i veckan:)

Min ponnyskrutt och jag i lördags:


Värmt utte

Bikade i shorts till worket i morse, en sisådär 12 grader ute, skönt! Dock vet jag att det blir varmt när jag drar hem, så då blir det gött!

Idag ska jag till pappa. Förbi stallet först men sen dit. Pussa på mina älskade luddjur(kaninerna) och umgås med min familj, dvs pappa och Marita. Ska bli så skönt då jag verkligen längtar dit!

Höres folket, ha det gött kött!

Random bild på det stora luddjuret<3


Lucky me

Kolla vad jag hittade på golvet på Maxi igår, lycka!


Däckad

Hade varken tid eller ork för att blogga igår. Hade det supermysigt på middagen i lördags. Vi var så vuxna och drack vin åt mumsig mat made by Nea. Supergosigt hade vi det och Manda skjutsade oss till bussen sen:)
Då drog jag och Becce till Linne och förade. När vi kom ner till stan träffade vi Stina och Hilda och drog till Terassen. Sedan blev det en sväng till Williams också såklart:) Hade helskoj dock blev det ju några glas vin to many(A)

Igår röjde Jenny, jag och Cathrine ridvägar med vägföreningen, kommer få en superfin skogsslinga. Sedan tvättade Jenny och jag hela stallet. Kan lova att jag var ganska död när jag kom hem, speciellt då jag sovit 4 timmar:P

Somnade 20.45 i går, däckad tjej efter en härlig helg:)

Min outfit på middagen:


Me and my horse


Lördag är det

Åkte ut till Britta och städade i förmiddags. Sedan gick jag till stallet och Tanis och jag tog oss en sväng. Det märks att det är någon som orkar bära sig bättre i galoppen nu. Hon blir så taggad när hon vet att vi ska galoppera att hon idag faktiskt blev lite jobbig.

När hon vet att jag precis ska fatta så stannar hon och så fort jag lägger på skänkeln börjar hon backa, och småresa sig. Hon bara krullar ihop sig och skuttar av glädje. Sjukt gulligt, men lite tröttsamt mot slutet:P

Skulle först bara jobba lite övergångar och fattningar på rakt spår meeeen så blev det inte. Jobbade mycket på volt i alla gångarter. TTräningen för Pascal har verkligen hjälpt mig jättemycket då jag nu vet bättre hur jag ska få med runmpan på henne. I dag kände jag verkligen hur hon höjde hela ryggen och trampade under sig.

Men fattningarna satt inte så bra, käns att hon vilat två veckor. Blev mestadels höger men fick in några bra vänsterfattningar också. Galopperade båda sammlat och i full rulle, skojj!

Tanis vart så svettig så jag fick duscha henne ordentlige efteråt. Dock är inte det hennes favoritsyssla så hon stod mest på bakbenen, speciellt när det var ansiktet som var svettigast:P Tokponny<3

Hade denna outfit idag, snyggt som tusan!


Mysmorgon

Vaknade 8 och var helt utvilad, hur skönt som helst. Nu kollar jag på Kit, älskar det programmet, gammalt och spännande:)


Nice light


Fina fisken

Ligger i sängen, med TV:n på. Har en fet mozzarellapizza som väntar på mig, chirrar och saft i köket. Min kväll kommer att bli kung!


Myspys

Drog till stallet en kortis och betade hästen. Hon blev så glad så:)


Jo men hallå

Det var ju såhär igår. Linne följde med mig til stallet. Det var typ hur länge sen som helst som hon gjorde det sist, så det var VERKLIGEN på tiden. Vi red till Jaana först och hälsade på alla hästarna. En hel flock av fuxar och skimmlar som hade det så härligt i sin stora hage. Hennes nya häst var toppenfin:) Kul att vara där, så mysigt ju!

När vi red hem stannade vi till i ridhuset och jobbade en stund. Linne red först och sedan när jag hoppade upp var hon perfekt värmd och jag bara gled runt där på min fina ponny. Hon var superfin verkligen:)

Sedan blev det en flippad busstur hem, precis som det ska vara när Linne och jag har varit i stallet:P Middag blev det hos mig och gos framför TV:n med mobilerna i högsta hugg:P

En sweet Linne&Emme-dag helt enkelt!


Muppkalas

Har precis käkat frulle och pratar med min lilla loppa i teleflonen. Huvudet känns bättre, men inte helt bra än:(

Vi planerar iaf morgondagens utgång och Linne skriver en roligt meddelande på face:P We are knäppa!

Ska ringa pappa nu, vi ut dit och glo film idag, pallar ju ändå ingenting annat.

Bild på min bebisponny:)

Men sweet!

Vaknar av att man har en sån jäkla migrän. Somnade med en molnande migrän. Vaknar efter man sagt att man inte kommer till jobbet 3 timmar senare och har migrän. Happy little chicken...


So damn true


Klockrent

Hittade detta citat på väggen i huset vi städade idag. Säger bara minnen till konfatiden:)


Tors dag

God morgon. Knappast någon som är uppe redan, men ändå. Igår blev det stan med min kära. Köpte ÄNTLIGEN nitarna, så nu ska här nitas! Mycket fint kommer det att bli:) Råkade få med mig ett dödskallearmband och tischa också(A) Helt insnöad på dödskallar nu alltså, men det är ju så fränt!
Nu är det jag som pallrar mig upp, för jag vill ha frukost, nom nom.

Ha en bra dag:)


Shopping, again(A)


Sol all day, right?!

Det ska vara sol, varmt och skönt i eftermiddag, ellerhur?


My friends

Ska hänga med min kära idag. Längtar efter henne så att det gör ont, min lilla bebisplutt! Linne och jag ska på stan en sväng då jag är i "stort" behov av några smågrejer:P Ska självklart ut och mysa med min andra bebis också. Saknar Tanis, min fina lilla polle<3 Now, back to work!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_5022027e9606ee1d4e0001cd.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_502202acddf2b356460002d3.jpg" class="image">


Shopping


On my way home

Har haft en galet skön semester! I fredags åkte vi ner till Småland och Bromboda. Mycket riktigt blev det en tidning och poppande till Gyllene Tider. Jag skrålade med i vanlig ordning och bara njöt av att ha flera lediga dagar framför mig. Hos Stina var det fullt hus och på lördagen blev det ett stopp på miljöstationen, svampplockning och bad. Hur varmt och skönt som helst i plurret:) Dock vaknade jag i lördags av att en väldigt aggressiv geting stack mig i armen. Så i söndags låg jag däckad innomhus hela dagen. Hade hur ont som helst plus att jag var helt seg i kolan. I går åkte Stina, jag, mamma, Brollan och Malin till Öland. Såg massvis med isisar och kor. Vi åkte till en gammal borg och där fick vi klappa på grisar, jag vill ha tre små gulliga grisar också:D I dag har vi hängt i Emmaboda och shoppat lite, har nu med mig en långklänning, två linnen, ett skärp och ett par nya pjucks. Gött liv! Har även inhalerat mat och efterrätter i mängder, mums, mums, MUMS! Snart är tåget framme i Uppsala igen, sweet:) Pic på gårdagens efterrätt, jag åt tre portioner(A)


Semester, here I come!

Nu jäklar ska det semestras. Precis så där som man gjort i alla år innan man började jobba på somrarna. Mamma, jag och Joel ska ner till moster Stina och hälsa på, plus att det kommer fler släktingar dit. Vi ska bila, stanna på en mack och köpa en glass och tidning och lyssna på samma skivor som vi alltid gjort. Jag är taggad!

Becke kirrar hästen så jag kan bara andas ut. Jag ska se till att inte kolla varken facebook eller något annat på dessa dagar. Skönt! Åker snart och kommer hem tisdag kväll, sweet life:)

Pic på Rasmus och Stina från i helgen. Haha, knasungar:)


Inga brallor?

Insåg just att mina shorts är väldigt korta...


Sovblogg?

Bloggar numera från min säng, när jag är trött, bra inlägg... Men jag har funnit mannen i mitt liv. Han är 160 bred, mjuk och alldeles, alldeles underbar. Min säng är min bästa vän för tillfället. Saknar honom hela dagarna, och har det bara hur gosigt som helst när jag är med honom. Sängen<3


Jobbet dygnet runt

Har superröjt i mitt rum i kväll. Har kastat/plockat undan massor med kläder, sagt hejdå till dem gamla partyklackarna och rengjort avloppet. Samt damsugit nästan hela lägenheten. Nu är jag helt död och glor lite på Morden i Midsomer innan jag totaldäckar. Puss, puss


Virrig brud

Vaknade av sms klockan 11 och bah, "Vad fan, ska jag upp redan?!" Haha, då är man lite snurrig i kolan alltså:P Så Julle, messa för guds skull inte så sent igen:P


RSS 2.0