Solvalla

OMG what a day, det var igår. Vilken helspäckad dag det blev. Stina och jag träffades på stationen typ halv 9 och traskade till Åhlens för att hämta ut biljetterna på ATG-ombudet. Men det öppnade förståss inte förän 10, hallå, tänkte dem inte på Stina och mig eller?!Men, men vi tog tåget till Upplands-Väsby och sedan pendeln till Solna. Därefter buss till nått ...torg (har jag för mig) och sedan en till buss till Solvalla. när vi väl var framme blev jag taggad till tusen. (Mer än innan alltså, hahah). Vi traskade runt ett slag och träffade sedan Dalle och Viktor, toppenroliga snubbar de där. Vi satt med dem på E-läktaren och hade världens bästa utsikt över banan.

Pics from tha day:






Invigningen,fett snygga hästar!


Järvsöfax, det ni, avis va?!


Torbjörn Jansson och Inside Broline.


Björn Goop.


Dalle, men en väldigt konstig min, hahaha.


Viktor, Stino and I. (Min frissa är störd, I knowe).


Coolaste bilden ever, tagen av mästerfotografen Dalle;)

Trav, trav, trav, det är så jäkla kul! Det går så fort och man blir så taggad så det är helt sjukt. Hästarna är så sjukt häftiga, sånna muskelpaket och ja... herregud, det är bara sååå coolt. Vi drar lätt dit nästa år igen Stina! Helt klart! TACK för en helt underbar dag Stina!

 Vi kom tillslut hem igen och jag drog en snabbis till stallet och red ut barbacka med repgrimma på Imsan. Mys!
...

idag har jag varit hos Lotta och ridit Snoddas i ridhuset tillsammans med Lotta och Kalle. Longerade sedan Esak och dubbellongerade/tömkörde en sväng med Pressen. Saknar honom något otroligt, han är en sån underbar liten häst. Och som han var pigg sedan! På banan skötte han sig exemlariskt men sedan i skogen blev det piggelin. Han trav/taktade hela tiden nästan och skuttade runt och hade sååå kul. Han är så mys den ponnyn<3

Sedan snabbt hemtill pappa och fixade kaninerna och sedan till stallet. Red ut på Imsan och tömkörde Tanis en sväng. De går ute nu dygnet runt, skönt men hoppas inte myggen äter upp henne helt, min lilla Bejbi<3

Jahapp, ska sova nu så jag kan plugga i morgon.

Juste, har kommit på det att jag skriver så jäkla snabbt på min dator nu, för att jag bloggar så mycket, hightec jag är asså, hahah.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Elitloppet nästa

Ska dit med Stajno. Ska bli megaskoj. Är dock trött som en , jag vet inte vad, då jag inte sov så mycket. Men vem bryr sig kommer bli taggad på tåget. Har aldrig kollat på trav sådär på riktigt, så det ska bli intressant.

I går kväll komm Jesse och Becky och vi kollade på en film "10 things I hate about you" och jag tyckte den var jättesöt. Sedan satt vi lite vid datan och gick sedan för att ta ut pengar. Fick springa till bussen sedan så rörde på mig ordentligt igår:)

Jag igår:



Är nu taggad på fest efter snack igår. Vill dansa, haha.

nepp nu måste jag sminka mig, ha en bra dag my lovers<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Montana<3

Nu händer det mycket runt min lilla ponni. Jag vill ju verkligen inte bli av med henne, och Anna vill inte det heller. Så just nu lutar det åt att jag ska prata med min farmor om hon skulle vilja bidra med lite pengar i månaden och så ska jag fråga SHV om de vill betala 500 i månaden som de sa förut, och så kanske Becky vill bli medryttare och paya lite oxå. Så har jag henne i samma stall som Imsan ska till och så har jag kvar henne ett år till. Tänk vad otroligt kul det vore. Så hinner jag rida in henne ordentligt och få henne så fin som hon bara kan bli.


Min älskling<3

Hoppas, hoppas som sjutton att det löser sig till det bästa, vill, vill verkligen ha denna underbara häst som min!

Nu vet ni vad som händer:)

...

Okej girls, ikväll få man komma hem till mig vid 7 och så går vi och hyr film, eller om nån tar med sig.
Ju fler dessto bättre;) Man får sleepa över om man vill.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Fredagens dag

Jahapp ja igår var jag duktig och städade hos Britta på morgonen, och gosade med de små kissemissarna förståss. Är ju hur söta som helst och bara så mysiga. Stack sedan till skolan på lunch och kollade in linnes nya brillor, fett heta. Hade sedan lektion i typ 40 minuter kanske och slutade sedan:) Toppen, gick en stund på stan med dessa efter:


Hetaste brillorna ever!


Och Becky ofc.






Och så en skum pic på mig.


Min outfit igår, typ, haha.

.....

Sedan drog vi till stallet, Stina, jag och Becky. Stina och jag kom som vanligt på nya roliga skämt som champangegalopp och fullgalopp, hahahahahahah. Gud vad jag garvar när jag är med Stina alltså, hahaahah.

Väl i stallet fixade vi i ordning pollarna och Becky red min prinsessa.
 


Min Bejbi är en riktig player har jag kommit på, hon har nu ny pojkvän, Charlie:)


Min älskling går lös från hagen som vanligt, lydigare ponny får man leta efter.


Bejbi fick en ny kompis idag:)


Stina och bassie.


Fina.













Min älskling är föralltid den finaste<3

....

Sedan hem och hade världens myskväll;P Tack för den<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli



Torsdag

Jahapp, så var ännu en torsdag i livet avklarad. Var i skolan där Linne och jag hade mattestuga tillsammans, hahah. Mobbade barn vi är eller vad, hahaha, men vi är bäst ändå<3


Hahaha, skönaste (och sannaste) affischen ever!


Hahahahah, vi är sååå bra;D


Hahahhah, Linne har ju haft sönder sina brillor så sålänge kollar hon med "handögon".

Vi på mattelektionerna alltså, hahaha. 

Min outfit today:


Suger på att ta dessa bilder dock, mer praktiskt hos pappa där jag har en spegelgarderob.

Min Bejbi var bäst idag, älskar henne så det gör ont<3 Red ut i skogen med Stina och Bassie och det gick toppen. "Jobbade" lite på volter sedan oxå, älsk var så duttig, försökte verkligen.


I nya flocken. Nysläpp idag, fungerar toppen.


Vackraste ögat på jorden<3


Varför är man inte miljonär, då hade du varit min förevigt, vill inte förlora dig. Du är det bästa som hänt mig på så otroligt länge, vill föralltid ha dig vid min sida<3

Lite depp jag vet, men jag vill så gärna ha kvar henne, älskar henne så jäkla mycket!

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Uppdatering med bilder

Japp, fler pics från lördagen hos Elin, som var toppen:)


Dagisklassen träffar hästar för första gången, hahah.


Linne och Fabian.


Elin och Bebban hade lite delade meningar om detdär med fotografering, haha.


Poppe var finast, förstås:)


Daisy smakar lite på Linne, Konsumkassen var extra intressant.


Eften Linnea och jag hade käkat blev det dans i mängder. Bugg till The Baseballs, som vi alla älskar;)


Snyggare "marshmallowsätare" får man leta efter;)


Fjortisar är vi allihopa, allihopa, allihopa.


Ofc en egopic;P


Finaste Akleja (stavning?).


Partygirlsen:)


Jesse och jag, så cute:) Sent på kvällen då vi satt oss i en ring med massor av gosiga filtar över oss och bara snackade och mös. You are the best you ladies<3


Och så en galen bild på Majken och Ludde på morgonen efter.


Japp det var en snabb sammanfattning av de dagarna. Supermys vare, måste helt klart göras om!:)

......

Japp, så idag då. Akka på dagen, red Charlie. Gick inte sådär toppen men fick honom att slappna av i slutet och arbeta på fint då. Det var målet, så jag är nöjd. Men red Imsan barbacka igår med bara repgrimma på långtur så hade sådan jäkla träningsvärk när jag hoppade av Charlie, gick som en cowboy;)

Sedan hem en sanbbis till pappa och fixa ninisarna för att sedan dra till Säva. Red Paulin på fälttävlansbanan. Gick skit, kan bara inte rida den hästen, han är så jäkla tjorvig, knepig som fasen. Men det var kul och Becky rammlade av vid vattnet, hahahah.

Sedan till stallet och fixade allt och är nu, efter mycket om och men här. Trött som jag vet inte vad men är ändå uppe och skriver till er:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Gårdagen

Började med att man gjorde klart allt plugg, duktiga jag här;) Sedan drog man till satllet med Linne. Vi red ut en sväng med Imsan och Tanis<3.
 
Bilder från detta:


Linne och Imsing Pimsing.


Min Bejbi, finast som alltid!






Jag VET att jag är för stor för henne;(







...


Sedan snabbt hem och duscha snabbt som attan och sedan bussen till Elin med Linne. Girlsen mötte oss på vägen.


Plus Elin och Sophie.

Vi stack till stallet och självklart måste Stina och Jesse skutta lite på ridbanan;)




Ledsen, men nu måste jag faktiskt knoppa, så fler bilder kommer i morgonkväll. 

Pussar<3

XOXO Miss Emli
 


Äntligen

Jag är klar med alla mina arbeten, okej det var i och för sig bara två stycken men ändå. Skönt! Fast måste erkänna att jag inte sattsade så mycket på dem, tyvärr. Jag brkar vara duktig men inte nu längre, känner att mina betyg bara blir sämre och sämre. Men är man skoltrött så är man.

Ska ta imsan i dag och imorrn. Linne gör sellis idag så hon får rida Imsan. Går säkert bra, Imsan är ju typ världens snällaste. Bluir en skogstur, mys:)




Imse Pimsan och Bejbi<3

Måste käka lite och byta om, brottom nu.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Kväller

Precis kollat klart på Cinderellastory. Supercute film det där. Älskar sånna där amerikanska filmer där det är så gulligt, så mysigt och man blir så glad av dem:) Och heta pojkar tycker vi ju alltid om, haha;P



Stallet var mys, gick en promenix med Bejb och Jaana red Imsan, Anna var oxå med. Så trevligt så. Och bejbi var gulligast ever, as usual, hehe.

Pepp på grillkväll i morgon hos Elin, supermys ju. SKA ta massa bilder då, måste ju ta kort på Poppe oxå. Skoj, skoj!

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Lovade ju egobilder

Japp, så här kommer några, vet inte varför jag lägger upp dem men jag har tråkigt, så varför inte, hahahaha;P










Bilderna är gammla som gatan men what ever;)

Har, om ni inte märkt det ännu, v..ä..l..d..i..g..t tråkigt. Vädret suger så man vill ju inte vara ute, hela lägenheten behöver en ordentlig städning och jag är på tråkigt humör bara för att jag har just så tråkigt. Åhhhh, vad sjutton ska jag hitta på, håller på att somna för att jag har så tråkigt. Och mammas bil är sönder så jag måste åka bussen till och från stallet vilket bara gör det ännu tråkigare än det redan är, åhhhhhh.

Jahapp, intrressesmurfarna antecknar intresserat. Hmmm, vad ska man skriva nu då? Jaaaaa..... nepp, kommer inte på något, fan.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Regnet öser ner

...utanför mitt fönster, skojj väder här alltså. Men så blir det ju ibland oxå, tyvärr. Ville ut till stallet och gosa med pollen nu ju, men det blir nog fram mot kvällen när det förhoppningsvis har blivit bättre väder. Nu vill jag bara ha filmkväll, någon som är intresserad? Sugen på att bara mysa.

SKA ta bilder nån dag, men batterierna värkar ladda sig väldigt långsamt, satt i dem i laddaren i går morse och det lyser fortfarande rött, hallå liksom, haha.

Gårdagen var fett chill, hade mina nya leggins och blus på kvällen, fett snyggt, älskar heta outfits, haha. Synd att man inte tog kort bara. Men vi skuttade till Ekonomikumparken och käkade med Becce och Jesse. Sedan skulle de dra på fest med linnea och jag var lite opepp, jag fortfarande förkyld dessutom, sååå... Men vi stack ut på en cykletur i stället, helkul var'e. Vi drog runt på massa ställen som vi alldrig typ sett förut så det var skoj. In en snabbis på gränby centrum oxå och sedan möta upp filip. Blev filmtajm med Baksmällan hos honom, fett kul film, garvade ordentligt alla tre;)

Har nu en riktig latisdag framför mig, käns lite depressing men jaaaa, vad ska jag göra åt saken liksom. Någon som vill hitta på nått så är det bara att höra av sig!

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Tjingeling badring

Sitter i sängen med Linne. Vi har solat, fett nice:) Me like solen. Hoppas på att man blir brun nu oxå. väntar för tillfället på att de andra, vilka det nu är, ska komma och vi sska dra till parken(någon) och chilla.

Jobbade lite longreining med pollan idag, hon tyckte det var helskumt, men var duttig bebisen<3

Vi chillar järnet, mysigt. Har shorts vilket man ju älskar. Men blir leggins till kvällen, kan ju bli kallt. Och tar med en tröja.

Ha det bra my lovers<3

Pussar<3


XOXO Miss Emli


Egopics

Har kommit på att det var jävligt länge sedan jag la upp några tjusiga egobilder/fjortisbilder what ever you call it. Men har nu hittat batteriladdare så nu ska mn ta en massa bilder. Så får ni se mitt fina fejs again, haha.


We bouth look crazy på denna jag vet, men orkar fan inte koppla in hårddisken:)

Tanis bejb blev vaccinerad idag, snäll med bremsen. Mot botuluism, stelkramp och influensa. Är så sjukt blank och fin min ponni, love her<3

Oj vilken kväll, snackat med folk<3 hela natten käns det som, är sjukt trött nu, så slocknar snart.

SKA börja skriva mer skojjiga saker, hehe, så ni har nått vettigt att läsa;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Morgondagen

Ja ni vet väll, ni i gänget att vi snackat om det att vi ska ut och grilla i nån park i morgon? Jo men det ska vi i alla fall. De som vill kan komma tidigare och sola oxå, nice right?! Vi drar typ vid 6-tiden från min apartment to a park och käkar och chillerillar. Så om ni kommer på kvällen kom till mig, typ klockan 6. Så drar vi sedan. Vill ni ha med er folk till parken så är ju det förståss chill, men party hos mig blir det inte, hehe. Om man vill sola så kom runt 2-tiden. Mamma är hemma så det blir inget röj, men 2,25 cider får man ju dricka, hahahah;) Japp, så nu har ni en invitation. Bra, bra:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Kul att läsa min blogg

Jag bara deppar ihop hela tiden ju;( Fuck allting!

Sitter nu här efter att ha varit och ridit en sväng på älsklingen. Hon var toppen idag, red med Stina och vi busred ordentligt, så skojj. Glömde bort att vara ledsen då. Sedan duschade jag henne, hon var så jäkla rädd, men stod kvar för att hon litar så på mig, finaste ponnin<3 Så underbar. I morgon kommer veterinären och ska vaccinera henne. Spännande.

TACK alla underbara vänner som finns där varje dag, ni är de bästa som finns!!!!!!!!

Japp sitter här och borde verkligen ha pluggat supermycket nu, och borde sova oxå, men är på så jäkla dåligt humör att jag bara inte orkar. Lärarna kommer väll få damp på mig i morgon, men jag bryr mig faktiskt inte ett dugg. Känner att jag bara vill sova nu, typ massa år så man slipper ta tag i sitt liv, hatar det. Allt som måste göras hela tiden och allt man måste uppfylla. Fy fan vad livet suger...

XOXO Miss Emli


Mår INTE bra just nu

Fuck allting just nu alltså, mår apadåligt. Skolan fuckar sig helt, har massa som ska in, eller okej två grejjer men ändå, och jag kan bara inte plugga. Orkar inte, är så jäkla skoltrött just nu. Och annars så, ja det jag skrev i tidigare inlägg, mitt självförtroende ligger inte på topp. Jag vågar ingenting, hur dålig får man bli? Åhhhhh.... vad ska jag göra med mitt liv? Det känns så jäkla onödigt nu, vad gör jag egentligen, ingenting, orkar inte detta. Fuck allting, måste klara av det, men kan jag?

XOXO Miss Emli


Skolan...igen

Sitter ute på terassen, mysigt värre:) Har inte pluggat ett dugg, inte bra,inte bra. Linnea och ag hittar på nått skojj efter skolan, fett nice, chillerillar på bryggan tror jag, fett cosy.

Mår bättre nu, men inte helt okej. Men blir piggare nu närman får vara med polersarna;) Vi äger.

I helgen ska det bli solning, förhoppningsvis, m vädret tillåten. Ni in tha gang får komma och chilla lite och käka ute på gräsmattan. Sommarkväll, nice;)

Har köpt nya leggins vid lunchen idag. Leopard, fett heta. Köpte ett cute halsband och turkost nagellack. Sommrigt och fint. Like it.

Ska cilla mera nu,och plugga i kväll. Jaana är ängel och fixar tanis idag. Men vad jag saknar henne nu alltså, min Bejbi, har inte träffat henne på två dagar, längsta tiden ever;(

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Sovmorgon

imorgon alltså, fett nice. Har kollat på Ugly Betty och sitter nu här med min cutei (datan) i knät, hehe. Sitter vid datan al the time nu käns det som och då får man ju ide'torka. Vilka sidor ska man gå in på? Kommer aldrig på några kul när man sitter vid datorn ju.

Åh vad härligt det är med bra polare hörni, känn er träffade, ni vet vilka ni är<3 Pepptalk är vad jag behöver just nu, haha;P Ni är tha best people<3

I morgon, alltså, orkar jag verkligen rida? Asså missar ju alltid det roliga på ridningen, uscheli uscheli. Inte bra någon stans.;( Men får se, får ju lite sovmorgon i morn ändå så...

Bilder var det ja, eh uppsi inga nya här inte, så ni får nöja er med några gamla:


Tajpen (som har åkt;( och Peppe liten<3



Min bejbiälsk<3


Linne and I;)


Hos Julle och gjorde värsta äckliga "falukorven", hahahha, a time ago.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Sjukling

Sitter i skolan med Rasmus, Linnea, Becce och Julle. Vi pluggar/busar/knasar oss som vanligt. Är sjuk som fan, förkyld och mår allmänt dåligt. Har typ inte ätit nått på flera dagar, inte bra så då är det verkligen nått fel på mig. I morgon blir det plugg i skolan igen med folket och sedan programridning på Säva. Sedan treornas studentskiva på kvällen, kommer jag orka? Hatar att bli sjuk, blir ju alltid det vid fel tillfällen, damn. Hate it!

Stina, ängeln, fixar Tanis mat idag så att jag kan åka hem och sleepa och kurrera mig nu. Borde sticka nu ju, men orkar inte, att bara gå till bussen, nej orkar fan inte.

Kollar nu på Rasmus när han provar sin klättringsutrustning, fett coolt. Linne och jag vill klättre nu, hehe.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Ibland undrar man...

...hur dåligt självförtroende han kan ha. Det som har blivit så otroligt mycket bättre under den tid jag gått på världens bästa skola, innan vågade jag knappt prata i klassrummet. Men ibland är det liksom som bortblåst ,självförtroendet, och man blir världens största fegis, varför ska det vara så? Så jäkla jobbigt:(
Hatar att jag är en sån mes! Det hade varit så mycket enklare annars...


XOXO Miss Emli


Sitter i skolan

Japp,duktig här, ska skriva en grejj om typ marknadsföring, jobbigt. Men Jesse, Becce och Linne är här så det är skojjsigt;P Girlpower!

Juste min bejbi har visst blivit riden massa,typ inriden och lite tränad så nu jäklar ska det ridas. Ska börja träna henne ordentligt nu,kul,kul:) Rider massa med Stina nu,fett nice. Bassie är så snäll så det är perfekt.

Ledsen att det aldrig kommer några bilder men jag bor hos mamma nu på heltid så jag kan inte ladda några batterier till kameran, hehe. Men ska leta reda på batteriladdaren så jag kan ta en massa pics. Ica var med i fredas och red och hon tog bilder på oss,Bejbi och jag, så får väll dem nån dag;)

Värmen som är nu är ju bara så underbar. Älskar den, solen is my best friend. Hoppas man hinner sola nån dag så man blir lite snygg;P

Höres,my lovers<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Röjj utav helskotta

O.M.G vilket röjj det blev i går, fett nice. Okej liten uppdatering här av mitt partyliv;P

I onsdags efter att ha ridit på dagen på Akka Robban och hoppat en caprillibana (gick bra och han var mysig, säker häst vilket passar mig perfekt i hoppningen där jag blir lite nervös) var det ridning på Säva, fick Paulin, ponny, fett gull men pigg, hehe. Var på fälttävlansbanan och hoppade, grymt skojj!
Sedan fixade man sig snabbt och droog ner till VIP med Jesse. Men det var fett mycke folk så barerna var överfulla, tråk. DJ:en var ingen höjdare så det blev inte så mycket dans, men mycket ändå;P 

I torsdags var det studnetskiva på BJ för Joar. Fett skojj, blev ordentligt drag där, dans, massa snacck med kul people och mys. Drog sedan runt lite på stan tills man tog taxi till Hanna, Ica och jag sleepade över och blev väckta tidigt av Doris, såklart. Sedan en långprommis omkring i boländerna för Ica och mig och sedan till stallet och red ut en sväng. Sov hos Ica, grymt mys!

Igår vare partey hos mej. Kom massa folk, mycket nytt oxå och det blev röjj. Härligt, härligt;P Men grannarna blev väll inte direkt överglada, 4 pers kom upp och klagade. Jag, som den fegis jag är, sprang självklart iväg med benen på ryggen varje gång, hehe. Men snällt folk fixade det bra;P Skojj fest som fan<3

Nu sitter man här och somnar snart, blev inte mycket sömn i natt;P men man överlever. Pics kommer förhoppningsvis nån dag;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Party all the time...

Japp that's my life nu för tiden. I onsdags stack man till VIP med Jesse, i fredags v ar det skiva på BJ med massa kul folk, och idag blire party at my place. Nice, nice. Uppsi har brått, måste städa, handla, duscha och fixa mig, herrå my lovers<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Tappskokompetens

Jajjamensan det har jag det, fett coolt. Men gud vad läskigt egentligen att jag nu får slå på skor alldeles själv utan nån Bosse som kollar att allt står rätt till när man är klar. Kommer sakna måndagarna med Bosse och Rogge (hehe, Amandas smeknamn på Roger). Det har varit grymt kul. MVG fick man allt, duktig här.

Har ridit Tanis eller Bejbi som hon för tillfället kallas, haha. Hon har varit så jäkla duttig och vi har galopperat massa oxå. Men idag var hon dryg, hon har verkligen sina dagarden hästen. Men gull är hon ju ändå. 

Blir massa party denna vecka då man på onsdag ska till VIP och på torsdag på Studentskiva och sedan i helgen, lördag, förhoppningsvis ska ha fest hemma. Men ska kolla upp först om det funkar. Partey för hela slanten med andrta ord, me like it!

Japp, i morgon ska man till stallet tidigt då hovis kommer, hoppas Bejbi står stilla och är duktig. Med mat funkar nog allt, hehe. Så blir en lite stressig morgon, men jag får då tid över på eftermiddan, får se om man hittar på nått med nån då, förslag?

Nepp, ska kolla face en gång till och sedan läsa lite. 



Pussar<3

XOXO Miss Emli  

Aktiv bloggare

Eller inte. Har hänt mycket denna vecka. I tisdags var jag med Linnea och Jesse till Eke och fotade Pegge och Maritzis. Fick även prova att rida Maritza. Gudarns vad kul det var, hon var helmys men pigg som en jaaaa... nånting, pigg i alla fall. Fett skoj och det såg så bra ut när både Jesse och Linne red. Finis pollar, ska lätt med fler gånger.
 I onsdags red jag Camaro på Akka,  gick bra, självständig ridning vilket passar oss bra, då jag kan kräva lite mer av honom. Duktig som har är kämpade han på men när det blev för mycket sammling bockade han, hehe, duktiga Camris<3
Sedan följde Linnea med till Tanis och hon visade sig från den bästa sidan alltså, inte. Gjorde däremot vädens finaste capriolsprång, konster kan hon ju;) Försökte lära henne fina cirkustrix men Linnea och min hjärna fungerade inte riktigt så vi sträckte oss så långt som att hon skulle lyfta höger fram när man sa lyft. Hehe, men det funkade faktiskt, till slut.

I torsdags red jag ut på älsklingen tillsammans med Stina och Bassie. gick kanoners, galopperade till och med. Duktig ponni<3 Har bestämt med Stina nu att vi ska rida tillsammans minst en gång i veckan så Tanis får lite träning.

Friluftsdag i fjällnora ar vi oxå haft, fett kul säger jag bara och jag slog Pascasls rekord i stövelkastning, stolt! Lärde oss att tända eld med tändstål oxå, fett coolt. Skojj vbare!

Red ut på en längre tur i går med sellis. På Imsan, hon jobbade på ordentligt, duktig som få. <3

Lite bilder kommer här:











Pussar<3

XOXO Miss Emli


Bildbomb


Finaly är inlägget här Jesse och Linne. Hehe, hoppas ni fortfarande är vakna, det är jag knappt;P


































Pussar<3

XOXO Miss Emli


Promenad/springtur

Japp, duktiga jag är i farten. Var precis ute och sprang/promenerade. I am so duktig. Var grymt härligt att bara få komma ut i den friska kvällsluften och se skog och natur. Varit hos pappa idag efter stallet. Montis var ängel idag, tog oss en långpromenad och hon var livrädd när vi gick över bron men hon litar så troligt på mig att hon utan tvekan går över ändå<3 Det kan man kalla förtroende det<3
...
Har fixat massa med småbebisarna oxå (kaninerna) och solat lite med Emil och Mova. Nic, nice:)Är inte pepp på matteproven alltså, kommer att få så mycket IG, eftersom jag är dum i huvet när det gäller sånna prov. Jag förstår alldrig texten, liksom frågorna, de är så knäppt. Men man ska till Lotta imorrn, yej. Har längtat så för att äntligen få tid till det, härligt, härligt. Undra hur alla hästar mår?! Saknar dem något otroligt och liksom bara att få vara där.
...
På kvällen är det clinic med Maria, så taggad, ska bli fett skojj:)
...
Nepp, sussa ska man göra nu, herrå my lovers<3
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Valborgbilder

Snodde dessa från malin, hoppas det är ok:)


Linnea och jag gör finaste minerna ever;P


Haha, i busskuren, skojjisch;D


Haha, Linnea alltså, typiskt hon;)


The partygang.


Vid HumC (stavning?).

Fina vi är, ellerhur?!

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Valborg

Japp igår var det Valborg då. På morgonen åkte jag till stallet och red en sväng på Imsan, så sjukt härligt, värsta sommarvärmen och mys med rykt utomhus. Gosade lite med älsklingen oxå men hon fick stå i dag eftersom jag hade så bråttom. Halvsprang till bussen för att hinna. Då står jag där och väntar och så åker den förbi för att den var fullsatt. Och nästa buss med och nästa. Sedan kommer Manda, efter att jag väntat i typ 40 minuter. Nästa bussjävel åker förbi och nästa igen. Fatta vad lack jag var som hade bråttom in till stan och allt, hallå liksom vi var tre pers på hållplatsen, är det så svårt att trycka in oss liksom?!Men efter att ha väntat i typ en och en halv timme kommer en buss som stannar:)

Snabbt in till stan och hem till mamma för att duscha och fixa mig, samt förfesta lite på egen hand. Sedan ner till Konsum för dagens viktiga inhandling och sedan till Wasaparken och träffa people. Stack på en gång vidare till HumC men det var så smockat så alla drog. Men vi satte oss ett tag i parken ändå och kollade på folk och så;)Linnea, Jag, Anna och Malin drog hem till mig för kisspaus, hehe, och sedan vidare ner på stan. Men herregud vad med poliser, var asrädd hela tin ju, men inga som kom och hälsade på som tur var. Efter att ha dragit runt lite åkte vi hem till Linnea i Eriksberg och lunchade och snackade en HEL massa. Sass övertalade mig att dra till Lisa så vi stack dit, haha, vid bussen alltså, Linnea du är så rolig, hahah. Men vi borde hänkat på boysen, de var ju kul ju. Och skönaste busschafören sedan då, haha, hans kollega, hahaha.

Så till Lisa och körde lite men det började regna så vi drog in mot stan igen. Men anna och jag började bli trötta, mina fötter dog nästan så vi stack hem och sen gick jag och la mig, tröttis här alltså.

Japp, min Valborg det, hehe, fett kul var den.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


RSS 2.0