Mucho niceo lördago

Julle och jag har pysslat massor i stallet idag. Flyttat hö, bytt hagar, putsat grejer, ätit mackor och ridit. Red en längre tur där vi stannade och fikade vid kyrkan. Sjukt mysigt tyckte både vi och hästarna. Skritt eller galopp höll vi oss till idag, roligast så:P

Nu har vi tryckt varsin pizza och ska nu hugga in på chipsen och dippen. Blir en skräckis, standard!

Älskar våra lördagar, they are awesome!



Mot stallet!

Kepan är på, nya tischan och conversen. Woopwoop för heldag med Julle!!!!!



Mot stallet!

Kepan är på, nya tischan och conversen. Woopwoop för heldag med Julle!!!!!!



Tröttast i stan, ajaj kapten

Känner att jag börjar bli trött när ögonlocken känns tunga, jag fryser lite lätt och kroppen är sådär härligt mysavslappnad.

Erik jobbar och sliter hela dagarna, kommer och hämtar mig om en halvtimme. Hoppas jag fortfarande är vaken då:P

Nu, TV för att hålla mig vaken, check!


Helg!

Fredag today, sweet! Ska äntligen till stallet idag, känns som om det var typ hundra år sedan jag var där. Saknar ihjäl mig efter min ponny. Rida, pussa och mysa med min bebis, jippie!

På kvällen ska jag till Erik, ska bli så mysigt, är helt galet saknarsugen.

Pusspuss



Mot middagen!


Hahaha


Like life

Eftermiddagen och kvällen som skulle spenderas ensam hemma i sängen med vräkande regn totalförändrades och blev grym!

Julle och jag drog en sushi på stan, körde några klipp och gick på bio med Malin och Per. Grym film, The Bling Ring, grym mat, grymt folk och grymma prylar. Och nu chillar jag på ballen i väntan på mannen och sängen. Grymt!



Midsommar

Midsommar blev nice! Vallvik blev intaget av ett gött gäng folk, sprit, god mat och glatt humör. Vi har gjort massor med fina midsommarkransar, druckit, kollat på midsommarstången vid campingen, käkat midsommarmat, poppat musik, dansat, myst, haft massa sex(A), insett att jag måste köpa en keps och bara umgåtts.

Sjukt nice midsommar med andra ord, nästa år intar vi morsans hus för fest!



Midsummer morning!

Erik drog nyss till Arlanda för att hämta folk, jag äter frukost och känner mig taggade för helgen. Solen skiner, det är 22 grader kl.07.26 på morgonen och svalorna flyger runt därute.

Ska hoppa in i duschen nu och sedan fixa håret, packa väskan och dra på mig clothes. Slängde ihop en nice Midsommarlista i går på Spotify som jag ska poppa sönder.

Sedan bär det iväg till Vallvik. Midsommar kommer spenderas med härligt folk, sprit och förhoppningsvis bra väder. Nu kör vi!!!!




Ett halvår

Helt sjukt att jag och Erik har varit tillsammans så länge. Helt sjukt! För ett år sedan skulle jag skrattat om någon sa att jag skulle ha ett stabilt förhållande just nu. Tyckt att "du är nog inte riktigt klok du" om den som sa det. Men nu står jag här, lyckligt förälskad och jätteihop med världens finaste kille.

Så det händer, precis när man minst anar det så dyker han upp, Mr Right. Fast ännu snyggare, muskligare, roligare, bättre(!), mysigare och underbarare än man någonsin vågat drömma om.

Min man, mitt kex, min korvrumpa och bara min min min finaste pojkvän!



Tjena, tjena, tjena

Nej men hej där! Sitter just nu i en varm bil och väntar på grabbarna som är inne på Systemet. Jag glömde legget hemma, hehe(A) Sedan drar vi en sväng till Nickis café och fikar lite, grymt mysigt:)

Ha det bra, säg god dag!



Världens bästa man

Erik och jag hade en så sjukt mysig kväll igår. Vi låg i sängen och kollade på Patrik 1,5. Älskar den filmen, bölade lite i slutet hehe.

Eftersom vi setts lite mindre i veckan så var det så skönt att bara ha massa tid att mysa. Lycka!

Jag har verkligen världens finaste pojkvän! <3



Hej kexen

Söndag, skönt med en till ledig dag liksom. Vaknade bredvid en sovande man. Det finns inget som är så rofyllt som att se Erik sova, damn vad söt han är då! Haha, bara så att ni vet vad ni missar liksom:P

Julle och jag har varit ute och ridit idag. Grisrundan, favoritturen helt klart! Skavsår i rumpan, hej här är ni igen. Det är fan mer regel än undantag nu för tiden att jag får skavsår när jag rider. Måste lägga på lite mer fläsk på gumpen så den blir mjukare, chips here I come!

Nu är jag hemma, skrapat ihop det sista i kylskåpet och lyckats misslyckas totalt med en omelett. Frans är missnöjd:(

Nu är det städning som gäller. Ikväll hoppas jag hinna mysa lite med mannen också. Vore sweeeeeeet!

Hej hopp, gummisnopp!



Fett me' latch

Hade en awesome kväll igår med tjejorna. Partade hos Stina, rockade loss på BJ och avslutade på Williams. Damn vad vi är snygga brudar, hetast i stan!

Idag har Julle och jag cyklat runt halva stan och shoppat hästprylar, ätit sushi( JAG åt och det var apgott!), skralltat fram som en tant och fjollat runt som vi är så bra på:)

I stallet blev det en ridtur med Jenny. Tre glada tjejer på tre glada hästar. Tanis gick i klockren form på indianhacket, jag var så lycklig att jag kunde trilla av pinn. Världens finaste ponny.

Dagen avslutas med mys med pojkvännen. Har haft typ en superbra dag. I love it!!!!!

Puss på er!


Master!

Kan vara den bäst stekta potatisbiten i världshistorien, fett king!



Mot kalaset!

Har studentklänningen på idag, rockar den med spikesen och nya kuvertväskan, hett, så rätt!



Because it's friday

Jag råkar tycka att mitt liv är ganska ointressant just nu, eller ointressant och ointressant, men jag följer bara de gamla hjulspåren och traska på. Känner att behovet att skriva ner vad jag gör hela dagarna är rätt tråkigt. Men mina vänner vill att jag bloggar, så då ska jag väll göra det?!

Veckan har bestått utav jobb, stall och, och, nej just inte så mycket annat än studentfirandet i tisdags då. Men nu är det fredag, känns att det behövs.

Idag är det festeri som gäller, Stina den fina ska ha kalas nämligen. Passar perfekt då jag som vanligt är partysugen. På med klänning och heels så är jag nöjd!

Veckan har dock varit lite rörig då pojkvännen jobbat sent, vilket ha inneburit att jag har sovit själv två nätter, ingen höjdare precis. Just nu saknar jag ihjäl mig och längtar som tusan till nästa helg då vi ska spendera precis all tid tillsammans. Tagga midsommar!

Nu, jobba jobba jooooobba!

Snygga bruttor:


Studentfirande

Igår var jag, brorsan och morsan i Stockholm på studentuppvaktning. Träffade mycket folk som det var riktigt länge sedan man såg och tryckte en hel massa god mat och fika. Grymt trevligt:)

Vad jag saknade min student, det var en så kul dag. Samtidigt som det var en avslut på en lång skoltid så känns det liksom bra att det är över nu, för nu är jag vuxen.

Gårdagens outfit, min favoritklänning:


Söndag

Igår åkte Julle och jag ut till stallet i värmen. Vi typ svettades ihjäl men tänk, nu är verkligen sommaren här. I love it!

Det blev ett dressyrpass för Tanis och mig. Julle stod i mitten och höll lektion för oss. Något av det bästa jag vet då jag tycker dressyr är rätt tråkigt om jag rider själv. Det gick skitbra och vi var tre nöjda typer som gick hem till stallet sedan.

På eftermiddagen blev det en sväng på Gränby för lite shopping och sedan drog vi till Mawlin i Ramsta på grillkväll. Hur mysigt och gott som helst. Mums på mat och trevligt sällskap!

Nu väntar jag på att Erik ska vakna. Ska dra igång ett tvätt sålänge. Sedan väcker jag honom för jag vill ha frukost! Hungrig tjej, hej!



Kråka

Såg precis en kille gräva sig i näsan, fräscht! Nästan som Julles tischa...


Nu, mot Erik för fredagsmys!

Puss på er snyggingar!


Hästhelg

Även fast det egentligen inte ens var helg, för den ligger ju framför mina fötter just nu, helgen alltså.

I onsdags lastade vi på Ljompa och rymdvagnen for oss till Ekerö och stallet.

På torsdagen var det upp upp och iväg till stallet och borsta, putsa och trimma till den gula ponnyn. In på gården dröste det in islänning efter islänning och jag befann mig verkligen i mitt esse, mitt i en hel hög med härliga hästar.

Klasserna gick bra och Julle kom hem med två finfina rosetter. Ljompa the man och jag blev btw riktigt bra polare, känns toppen att lära känna grabben bättre:)

Tillsammans med mina fina vänner Stina och Julle och ponnyt fick vi uppleva både det ena och det andra. Flygande rosetter, Pelargoooner, hamburgare i toppklass, Donken, skinande tagel, pikébrännor, svettiga tjejer och kameramasters.

Tack för en toppenhelg! (Även fast det inte var helg)...


Den försummade bloggen

Nej men hej, vågar jag säga det, stackars bloggen som inte fått någon uppmärksamhet på så länge, lille vän.

I fredags var det firmafest och fet utgång på Flurran som gällde. Härligt att få snygga till sig, dra på klackarna och dansa järnet. Kvällen fick avslutas när Julle och jag tackade adjö till fötterna som inte längre ville vara med. Härligt! Träffade sedan grabbarna på O'Connors:)

I lördags red Julle och jag ut, mystur med dem bästa. På kvällen blev det en gammal standardkväll med skräck(Julle och jag ligger ihoptryckta mot varandra, kollar genom fingrarna och vrålar högre än offren på filmen), middag(Julle äter litegrann och jag trycker flera portioner), samt inhalering av snask(Julle och jag krigar om att få i oss mest chips med dipp, Cola och godis). Love!

Söndagen spenderades i stallet med hagar, myggor, hästar, en skinande blank transport och trevligt sällskap. På kvällen blev det favoritkäket med Erik, pizza!

I veckan har jag jobbat och varit i stallet. Njuter av sommaren gör jag också, woopwoop!


Bilder:


RSS 2.0