Suck

Jaha, så hade man tydligen inte fått studiebidraget än, så man kan inte betala stallhyran, känns ju bra, NOT! Åhhhhhhhhh! Få helt enkelt ta med mig dosa och kort till Norrköping och fixat där, dah. HAhaha, jaja.

I dag har man varit på clinic på Akka. Fett najs, förutom att det snöade och var fuktigt och knasigt i luften. Men det var kul att titta, vi kollade främst på exteriör och takt. Först var det Robban, Taminka och Fittipaldi som visades upp, sedan red Eva på B-day för Erik Lettes fru. Det var kul och lärorikt. Drog sedan till skolan och pluggade/garvade åt Julles snygga bilder:P

Träffade veterinären på bussen hem, najs, kul att prata lite:) Sedan fixade man till ninisarna och red sedan en sväng på hästen. Tanis var pigg och glad, det är så UNDERBART att rida igen, har saknat det så mycket, och Tanis med, hon tycker det är jättekul nu:)

NU blir det packning för HELA slanten ska sägas. För i morgon drar jag och klassen plus tvåorna till Norrköping, Skogslotten och basmaskinskörningen! Äntligen, som vi har sett fram emot detta:) Feeeeett najs ska det bli:D





Herregud, vilken dag

Vår klass är nog den sjukaste EVER! Vi är helt enkelt helt galna, plus lite korkade, det hjälper ju till(A). Efter lunchen today tog vi minibussen till Tolboda. Där kollade vi på två sjukt fina hingstar. Jag blev HELT in love! Precis, jag menar PRECIS sånna hästar som jag vill ha, lagom storlek, lite grövre, skäckar och mycket man och svans, kan det bli bättre?! Så här såg snyggingarna ut:

Sambesi























Sam’s Maverick

























De andra hästarna:




Fölet kallade vi för Luddis:P

Resan hem sedan blev minst sagt spännande. Först mötte vi en hel massa militärbilar, med militärer i av någon konstig anledning(!), glassgubbar, brandmänn och stridspiloter. Vi blev stoppade av polisen, hahahah, fy fy Lollo INTE köra för fort, hahahahah:D Men Linne blev ju nöjd, "Här har du dina männ i uniform" sa Evelyn tydligt inför polismannen. En hel bunt med fnissande tjejer och en lärare som bodde i fjällen. "Titta en katt"  "Vart?" "Till höger" Linne kollar glatt till vänster. Sjöhästar, kalla tår och rysska flyktingar. OMG säger jag bara, kan inte sluta garva!

Drog hem till Linne sedan och såhär bra gick det för henne att göra mumsiga mackor i micron, osten skulle vara LITE smällt:P









Vill ha sommar

...
...

Linne undrar vad jag har tagit

Jag fööööööörstår inte vad hon menar:P
...
Har trallat runt hela dagen och befinner mig just nu hos pappa och väntar på att Marita och Emil ska komma hem så att man kan få lite mat i maggen, den är nämligen väääldigt hungrig.
...
Lalalalalaal, ja, vad mer har jag att erbjuda, hmm, typ NADA. Så tjingeling:P
...

Babybus

Jag skrev precis värsta braiga inlägget och råkar jag klicka på nån jä-la Faceapp så allt försvinner, TACK! Men iaf så igår så var filmen galet läskig! Det blev Joar, jag, Bella, Linne, Julle och Stina, fet naaaaaaaaajs<3Vi typ skrek hela tiden, speciellt när alla luckor öppnades i köket och när bruden blev nerdragen från ungens rum, fan vad vi SKREK. Usch så läbbigt. Men jag gillar skräckfilmer, man får värsta adrenalinkicken för att man blir så rädd, men huuu så scary det är!

Efter filmen drog Bells och jag in till stan och chillade på Max t tag, sedan förbi Kalas för att gratta bästa Hannisch<3 Sedan hem och kollade "Camp Rock 2" fett söt movie! Nu ska vi snart ner på stan och jag ska´köpa buuuuuusskort, najs:D






Scaryyyyyyyyyyyy

I kväll äre filmkväll at my place, vi ska se "Paranormal Activity 2". Hajja läskigt! Jag kommer iaf skrika som ett barn:P Men fett najs med lite folk och trevlans, me LIKE!



Ha  en toppenhärlig lördagskväll people, love ya<3








S&M

Min, Julles och Linnes BÄSTA partylåt, denhär röjjer vi till vill jag lova;)

Jo Stina, jag vill skriva love på handleden, fett fint ju:) Jag ska bara skrapa ihop money och sedan vill jag görat:D

I dag var man ute och red med Stina, det blev en spännande tur, som vanligt när vi rider;P Men rolig, kul med pratsellis till bussen sen oxå, me like. Tanis var så söt så och såg ut såhär:






Me yesterday:








Tatto

Jag vill ha en tatuering, eller egentligen flera, det är så SNYGGT! Vill, vill, vill, men vågar jag?



Röda ögon

Linne googlar på röda ögon och jag slappar. Har slutat men ska ut och städa, men inte riktigt än, chillar lite i gröna rummet först, fett skönt. Mina naglar är korta, men lysande röda, länge sedan man hade röda, men åh så snyggt det är, me like it:)

I kväll blire pappakväll, drar dit och bara tar det lugnt, lugn dag today känner jag:P Men vi gillart. Solen skiner igen, efter snön, hallå lixom, bestäm dig, haha.

Jag var fett trött igår, höll på att somna i sängen vid typ halv 9 igår, låg och läste och ögonen bara föll ihop, haha. Så somnade vid typ 10. I morse vare typ såhär härligt att vakna, jag var ordentligt utvilad och solen lyste in genom persiennerna. Vååååår


Läser denna serie igen, asså jag längtar tills jag får läsa igen, då är böckerna bra asså:)

Skooooooooooooooolan

Sitter i gröna rummet med Linne Pinne Plutt. Red SafranAkka idag, vi var 4 pers där, hahaah, FETT skönt! Tränade bakdelsvändningar och jag och Safran var riktigt bra tillsammans, vi bara var såhäääär bra. Helhärlig ridning idag altså. Han är faktiskt min favvo efter Camris, hehe:)



Nu ska jag typ traska hem och chilla, blir till att fixa naglarna, de ser ut som blääää, ALLA har skivat sig, dah! Solen skiner och jag kommer dra på mig solglajjorna och bara gliiiida hem.

 Och Linne bara snackar skit, hon tyucker hon är snygg, fett cool, sexig och en räkmacka. Som man kan gliiida på. Raooooowr, mums!!!!!!


Min BÄSTA vän






















Ignorera mig på denna, hahaahahahahahah













Känner att vi måste ta fleeeeeeer bilder på bara oss två, dessa var de jag hittade i hela bloggen, som inte var krogenbilder. More, more, more säger jag bara:)

Bästa vän Snuttetufflan<3




Ninininanananan

Jag har lite tradigt, borde plugga, meeeeeeen har faktiskt gjort klart en hel grejj redan så... Det blir lite bilder från förra våren:)


Min Bebis först gången jag dubbellongerade henne:)



Jesse och Maritzis.


Första gången man kunde beta med hästarna.


De underbara dagarna på terassen i skolan, chill!


Man hittade mammas gammla Raybans, love:P


Men gled runt på stan med dessa tuffingar.


Man åkte till Elin för grillkvällar med mysigaste gänget:)


Man hade en crazy valborg:P


Man skuttade runt med Peppe<3


Och BÄST av allt, man blev kompis med denna brud!<3<3<3


Vår

Nu ÄR det verkligen vår på riktigt. I söndags hade jag skinnjacka, men nu kör jag på vårkappan, den funkar bra den med. Solen skiner, typ varje dag nu, jag glider runt i mina glajjor och bara steker. I går hos Lotta var det vårflod i alla hagar, inte mycket lera utan bara flooooooder av vatten som forsade ner i diket. Det finns ingen snö på vägarna, Tanis gick ut naken igår och jag är i stallet i bara ridbyxor, inga långkallingar här inte. Det är VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!


Snart glider jag runt såhär i stallet, utan jacka:D




UPPDATERING

OMG, sitter typ aldrig vid datorn längre, galet skönt faktiskt, med tradig oxå, vill ju blogga massa:P Och läsa bloggar, och kolla face, blir helt efter nu liksom, hahah. Det har iaf hänt mycket sen sist, Bella, Linne och Stina (och jag förståss) trallade runt på Gränby i söndags. Där köpte jag detta:



* Slingfärg (ska dra till Bells nån dag och fixa)
* H&M:s underbara parfym<3
* En silverring
* En guldring





Kände att jag behövde lite nya ringar(A) och jag betalade ju faktiskt allt med mitt presentkort så det är heeeelt okej:D

I går kom kiropraktorn, Håkan Lundell, och kollade hästarna. Och Tanis var jättefin! Inga problem alls längre, så det är bara att sätta igång med ridningen igen:D Fatta HAPPY jag blev. Så det blev en skrittur på en gång, så himmla härligt att sitta på hästen igen:D Sedan så lasttränade Jaana och jag våra hästar och Tanis var dunderduktig. Spetsade öronen direkt när baklemmen fälldes ner:) Duktig ponny<3

I dag fick man se nya ponnyn hos Lotta, Ramour alias Smulan. Hon var helgullig, det sak bli spännande med en ny häst:) Bec och jag fixade med Peppe, putsade och fejjade och Bec tömmade honom sedan, han var SÅHÄR fin, gick i form typ HELA tiden, och lyfte superfint på fötterna över bommarna:)

Skrittade ut på Tanis idag, och då såg hon ut såhär, ingen vidare genomtänkt outfit, med det fick duga, ahha:P





Min outfit däremot i går i stallet var genomtänkt.


Ljusblå och brun, strumporna med, och så fick Tanis ha den ljusblå/bruna grimman med brunt grimskaft:)



Och gårdagens outfit i skolan:P



God morgon och hej

Har ridit Snoddelinus, Imsan och tömkört lilla ponnyn. I fredags träffade man Bella och i går traskade man till Julle. Nu ska jag snart ner till Gränby för att träffa Bells och Linne. Najs, najs:) Lite bilder:


Imsepimse och Linn, som pussar på hennes rumpa, typ:P






Min ponnys outfit igår. Beige och snygg:)














Todays look

Kände mig riktigt snygg idag:P Det är så skönt att dessa två dagar ha fått sätta på sig snygga kläder igen och sminka sig så att man ser ut som folk, när jag bara är i stallet ser jag ut som en luffare så i dag var jag het;P






Heta budar, jag och Julle today.Vilket bevisades bokstavligen när Julle och jag satt på bussen, fasen vad populära vi var då;)







Tjingeling

 Jodå, jag lever, jag har inte snubblat framför en bil och blivit mos, I promise:P Haha, jaja. Dagarna rullar på och jag mår topp:) Julle och jag hänger hela dagarna och det är sååå najs:D Har varit i skolan och faktiskt fått jättemycket gjort samt bara fått slappna av lite i skolan, skööönt! Idag föjde Julle med till stallet och red Imsan, det gick super, dressyrekipage big time!




Min söta lilla dressyrponny<3


Julle och Tanis tävlar i att göra snyggaste posen, hmm, tror Tanis vinner:P


Dagens dressyrekipage.


Efteråt skulle vi ta nya exteriörbilder på Tanis, men den lilla nissen med rosa mössa var bara i vägen, hehe:P


Och en mystisk mörk skugga, vam kan det vara?!

Efter mitt stall drog vi vidare till Lotta. Snoddelinus busen skulle tävla idag så efter fix i stallet drog vi. Till Säva, för 80 cm, clear round. Han blev så fin, knoppar, klippt svans och glans. Lätt finaste hästen på plats, och som gjorde dagens bästa runda:)


Han ville inte stå still efter urlastningen, fanns ju så mycket nytt att se på:)Men iaf Hanna och Snodden.


Hanna, Eva och Snoddas.

Och Julle tog reda på allt detdär med Snoddas namn. Han heter egentligen Sonett, men ska döpas om till Complett, men kallas förståss alltid för Snoddas:)


Papercut

Asså vad är grejjen med demhär nissarna som kommenterar ibland, random engelsmänn som skriver att dem är så glada över att man har hjälpt dem med sina blogga och skit. Knas:P

Bullen är med hos Lotta denna vecka, fett najs:D Linne är sjuk, INTE lika najs:( Men imorn ses vi igen, blir först skolan och PLUGGA sedan till Lotta och så ska vi kolla på träningarna på kvällen, blir kul. Och på onsdag är vi och pluggar på förmiddagen oxå för då ska Snoddas tävla på kvällen, Snoddelinus första tävling, lillkillen har blivit stor, bebisen<3

Nu är jag trött, ska upp och tvätta håret i morn så sova är det som gäller nu, natti<3


Och hästen var jättemysig idag, vi promenerade och hon var så söt, lilla hjärtat<3


Lilla lady

Sitter hos pappa och väntar på att klockan ska bli 7, för då ska jag ringa kiropraktorn igen. Hoppas han kan komma ut nu bara, helst typ imorn liksom:P
...
Skriver inget om stallet, blev inge bra alls idag, bara bråk.
...
Nu har vi ätit taccosoppa och ska väll strax dra igång en rulle, we are the familiy that looooove movies:)
...
Gammal krogenbild, vill att min lilla Linne ska vara frisk NU!!!
...


Svart

Lyssnar på Daniel Adams Ray och längtar till sommaren. Tänk att få glida runt i shorts och äta glass hela dagarna, bada och bara ligga i gräset och njuta av solen. Guuuuuud vad härligt!

I sommar ska jag ta en dag och bara fota en massa, Linne känn dig träffad! Jag ska ha klänning och ta en massa bilder med Tanis, så som alla andra gör, ahhaha, men det är ju så fint. Min finaste ponnyälsk<3






Sontag

Var och hade det helmys hos Bells i går, vi gjorde nachostallrik med massa grönsaker och käkade sedan jordgubbar och massa candy, gött!Fett kul att träffa Bella Bus igen<3

I dag ska jag typ chilla, ska plugga lite nu och sedan ut till stallet. Får se vad det blir idag, antagligen tömkörning. Sedan söndagsmidda at daddys place, kul:D




Lördag, härliga lördag

Satt hemma och glodde på TV hela kvällen i går. Haahah, det var så tråkiga program så att jag kollade på " spåret", hahah:P Men det var ju chill så jaja.

I dag har jag först städat hemma och sedan hos Britta. Nu har Anna och Love kommit, Anna var inneboende hos oss för massa år sedan så det är superkul att träffas:)

I kväll drar jag med praktiska 9:an till Bells. Vi ska chilla och kolla "Melodifestivalen", jag hejjar på Danny, lätt. Han låt är bra och så är han ju så snygg;)

Have a good day people<3


Me right now:P





I was born this way

Har jobbat två av hästarna i dag. Dubbellongerade först Esse, han var lydig och fin som vanligt, men Curre och Lusse levde nog rövare i hagen utanför ridhuset så ibland blev det någron rusning:P




Kalle och Esse.


Och Kalle drygar sig som vanligt, hah.

Efter lunchen longerade jag Snoddas, halterna gick sjukt dåligt men annars var han så duktig så, min lilla bebishäst<3


Han kommer alltid när man ropar, gullisen:)









Och så en hemskt dålig bild på Tuffs, hon ser typ livrädd/superarg ut;P


Mästaren på uppdatering

Japp, thats me:P Men iaf så har jag det sjukt najs på praktiken, skulle kunna flytta in i träskjulet (JAPP Linne, det är där jag vill bo;), fast vem fan vill inte det?!) så att jag kan vara hos Lotta all the time. Men iaf så var vi i stallet på förmiddagen idag och jag tömmade på Tanis, bilder komer här:




Körde på svart outfit i dag. Fick ett Realschabrak av Lotta i går:) Me happy, även fast det
gröna INTE är vår grön, dåligt! Men det är snyggt iaf:D


Imsan som pussas och Linne som se, ja, lite knasig ut:P


Travade henne lite på fältet efter skritturen.








Buskorven:P








Åkte sedan till Lotta och fixade, tog in hästar, tömkörde Pressen (som var jätteduktig och supersnygg, som vanligt) och så red jag Snodden en stund. Som vanligt blir ridhusbilder askassa, men Linne gjorde ett bra försök, och det är ju det som räknas:D


Jag och Snoddas är detdär suddiga i mitten:)


Kalle och Lotta.


Mycket fint:P


trötttjej.se

OMG, jag pallar inte uppdatera någonting nu. Jag lever och har det bra, det får räcka:) Love ya<3


Gosade massa med kaninerna idag:) Och Plutten som varit lite skruttig
på sista tiden mådde nu prima igen:D (Lillen på bilden)




Heeeeeeeeeeejsan

Jag har så galet najs hos Lotta, ÄLSKAR att vara där<3 I går red vi i ridhuset, Linne och jag, och det blev lite bilder efter passet:)



Min lilla älskling<3






Världens finaste Snoddelinus<3

Sedan drog vi till stallet och jag promenerade min ponnyskrutt<3




Dagens pass

Tanis var SÅHÄR fin idag! Hon jobbade på helt galet bra, min toppenponny<3 Men hon lekte lite arab oxå, hahah, sprang omkring i värsta arabtraven och svansen på ryggen. Hmmm, undrar om det är arab i na oxå?!






















Hon jobbade så hårt att hon blev helt varm, svettig under nosluddet och ådrig:) Toppendag helt enkelt!


Woach, what happened?

I går blev det minst sagt en spårad kväll. Skulle först till Julle och chilla, med det blev party instead;P Drog till Vikkan på inflyttningsfest, trevlans, jag och mina bartybrudar körde på som vanligt, såklart<3 Sedan tog vi bussen in till stan och Linne och jag till en bil där Walle och Emil väntade. Sedan lekte vi volvoraggare och körde runt som galningar och det var Dante, R2d2, lasersvärd och pommes frites överallt, hahahaahah! Drog hem till mig sedan och kollade på "Strandvaskaren" och Linne och jag dog för att den var så läskig medans grabbarna bara garvade. Spårad kväll BIG time:P





Today

Sov hos Bullen, så efter godisätande framför "Sommaren med Göran", frulle och promenad med Simpe drog vi ner på stan. Träffade Linne och vi två drog till Granngården och City Gross. Köpte detta:






ÄNTLIGEN har jag ett glitterspö:D:D:D:D


Och så hade dem extrapris på B-vitamin, catsching!


And the look of today:P

Nu blir det till att dra till Bullen igen, me like;P Chillarkväll med massa gott och bästa selliset<3


BILDER

Pallar knappt skriva nått men detta är veckan i bilder, love it<3


Snoddas, min lille ponke<3





Linne på Esse, och hon är inte för lång, bilden är bara tagen uppifrån:P


Jag och älsklingen:)


Busungen är ute och springer:)



Spring Pressen, spring!


Men jag vill till mamma.


Hallå, har du nått godis då?


Jo men visst Linne, jättehett!



Utställningsshettisen är på g.




Min bejbi<3


Älskar ljuset!


Nisse.


Blev GALET nöjd med denna! Finaste älsk<3




En glad liten nisse was in town:P






Lille hunden var ute på promenad:P




Linne och Imse vimse spindel.


Skruttan fick gå lös sista biten hem.


Mitt favoritgäng<3


Tanis man med massa glittergel i, fetttttttt snyggt!




Hejsan bloggeeeeeeen<3

Jag ska snart ta och börja traska mot Bullen, det blir chillarkväll at her place tonight, fett mys! Har som sagt fullt upp, så det blir ordentlig bloggning först i morgon, I hope;P


Middan today, knäckebröd med stekt ägg och avocado, mums! Och självklart "Elsas mode", me LOVE that book!

Ha en kul kväll älsklingar<3


Galet

Har FULLT upp nu. Har ju treveckorspraktiken just nu så har nada time to say hello to the dator. Meeeeen det är fan skönt asså, fett chill!

Rider massa på Snoddas, som är så otroligt fin!, målar, tar in och ut hästar, äter, skojjar, plus har väldans kul med världens bästa! (Linne såklart) Vi garvar så mycket att vi typ tuppar av, flera ggr om dagen, då har man fan kul asså:P

Nu ska jag läsa "Elsas mode" och krypa ner i sängen:)

Blir förhoppningsvis en ordentlig uppdatering tomorrow babes<3


RSS 2.0