Wednesday

Tror det stavas så, hehe. MVG i engelska nästa;P
...
Idag var sista dagen hos Lotta då jag fick ledigt i morgon för att jag jobbade i lördags, fick ett påskägg med ett par urläckra Piceaur (stavning?;P)ridstrumpor. Lite sorjligt men Bec och jag åker ut nästa vecka och rider och skuttar ut med småponnysarna. LaserBjörn var ute i dag och det var helkul att kolla på när han undersökte och jobbade med hästarna. Kalle, superstjärnan, var förstås hur jämn och fin som helst:)
...
Sedan tog man bussen hem och käka mellis och sedan vidare till Säva för träning. Hade Skölden och vi hade markarbete. Bomserier med framdelsvändningar. Mycket jobbigt med detdär tycker ju Sköld men han skötte sig ändå hyffsat. De som inte var nere och galopperade var på andrta halvan och där red jag dressyr för fulla mauggar, och vilken häst alltså. Försökte oss till och med på en galoppriruett och han var megaduttig. Super dressyrhästen alltså. Är så jäkla duktig. Skulle lätt vilja rida massa dressyr på den pollen.
...
Sedan till stallet för att ta hand om mina små älsklingar. Imsan är min dessa två veckor:) Men det blev vila för dem idag, då onsdag är vilodag. Nya hästen kom idag oxå och den är så jäkla SNYGG. Typ nordis fast riktigt tjusig. Kommer kanske bild nån dag.
...
Nepp nu ska här läsas och sedan knoppa. Läser "Alla var där" och den är grymt bra!
...
Pussar<3
...
XOXO MIss Emli

Vår

Det är så härligt, våren är faktiskt här på riktigt nu. Äntligen, sol och värme är ju bara så ybernajs liksom. Såg en fjärill i lördags och en såndär hårig larv var ute och spankulerade på vägen i går. Hästarna vill vara ute länge nu och de får de oxå, våra går ute till 6 nu.
...
Clipper kom från ulltuna i går med värsta megabandaget, ska ha boxvila i 6-8 veckor, igår gick även Smauri och gjorde illa sig. I senan och ska nu stå på box i 3 veckor. Hoppas det bara inte smittar så att älsklingen oxå blir trasig;S
...
Hos Lotta är det toppenkul. I går red jag Snoddelinus igen i ridhuset och fick visa han för Ove Stensson (hovslagare och han som var ute på Akka när vi tränade exteriör, dommare).  I dag var vi på Akka och hon red Kalle för Erik Lette.
...
Min lilla busis var bäst i förrgår. Tömkörde henne för första gången och hon var sååå duttig. tyckte det var lite knäppt först men i slutet jobbade hon till och med, lilla älsk<3
...
Nu ska jag snart iväg och longera ponnyn och gosa med de små kaninungarna:)
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Men vad kul...

Det käns ju så¨otroligt värt att blogga när det inte är en kotte som läser. Tråkigt, tråkigt, men i och för sig så är ju alla på praktik och har kanske inte tid då. Men i alla fall, trist.

Idag har jag ändast tillbringat dagen i sängen och läst ut min bok, "En shoppaholics bekännelser", läst den förut, och datorar mig nu. Har faktisk käkat frulle oxå och damsugit men ändå tagit det rätt llugnt, tjockis här:P

Ska strax äta mat och sedan ut till gulleponnyn<3 Visst är det härligt med det "fina" vädret? Vill ha sol och värme NU! Det ösregnade i går ju, men skönt att det inte var snö.




Mitt hjärt är den finaste<3

Jahapp, skojj inlägg.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Fashion


Det vi alla älskar och bara inte kan få nog av, speciellt såhär i vårtider. Affärernas nya vårkollektioner skyltas det med överallt och vem blir inte nostalgisk då och längtar till värmen kommer. Här kommer lite plagg och accesoarer som jag finner av stort intresse;P







Sockersöt kjol från H&M.

Sköna shorts, oxå dem från H&M.

Yberläckra leggins, skulle passa underbart till en svart kjol eller klänning, H&M.

Finare på, underbar sommarblåsa,Ellos.


Kan ju bara säga att det blir köp, absolut ett måste till stranden, Ellos.

Tuggummirosa sötsak, H&M.

Har lagt upp denna förut, men bara så mig, vill ha, Ellos.

Älskar ju solglajjor över allt annat, så dessa blir det köp av, H&M.

Så mig, right, synd att de inte var bruna, Ellos.

Haft dessa oxå uppe tidigare. Mova har köppt liknande så det blir till att låna till sommarens partyn, Ellos.

Jahapp, kände att det inte blivit nått mode på länge så här kom lite. Hoppas att du fick lite insperation.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Fullspäckat schema

Denna dag har varit full av massa hästar. Åkte till Lotta och red först ut på Kalle med BecEsse. Vi red en sväng ut i skogen och Kalle var pigg och lurig, men kul, som vanligt;) Sedan tog vi en skrittur med Dodde och Tajpen. Blev ridtur för Bec och promenad i den underbara leran för mig. Tajpen seg som sjutton på bortvägen, och piggelin på hemvägen, allt i sin ordning med andra ord:) Sedan red jag Snoddelinus i ridhuset ett tag. Gick bra men hade ingen plats då det var tränare där oxå med Pigge. Pressen liten tog vi ut på utebanan och han fick jobba i den djupa snön. Vilke lyft han fick i traven alltså, supersnygging:)

Jahapp sedan bar det av till stallet och då hade jag bara en och en halv timme på mig. Uppsi, blev stressigt så Imsan körde jag join up med i corallen. Hon har bra självförtroende den damen. men kom in rätt snabbt, ville dock inte följa mig då men efter att ha skickat runt henne ett bra tag så följde hon mig superfint. Duttig polle<3 Montelitanis fick alltså stå idag med, tyvär. Men i  morgon blir det andra bullar. Ska försöka mig på lite tömkörning för första gången med henne, spännande:) Men borstade i boxen en stund ooch hon är ju bara för underbar min lilla Tanis<3 Så otroligt fin och snäll. Gosigare och gölligare ponny får man leta efter. Klippte ner hennes 2 decimeterlånga :O man i förrgår. Den är nu typ 7 centimeter och så jäkla snygg! Blev grymt nöjd. Kommer bild nån dag.

Ja, det var min dag i ord det. Sitter nu i sängen och bara VILL hitta på något, vill kolla film med friends. Men alla har så fullt upp ju. Men, men man överlever nog:)Hoppas du orkar läsa min tråkiga blogg, vet att jag inte skriver nått skojj, men sånt är tyvär livet;P

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Nepp, nu MÅSTE jag skriva

Har som sagt haft så fullt upp i mitt lilla huvud så jag inte orkat skriva nått, men nu kommer det. Jag har efter mycket om och men (ville först helt klart ta över henne) bestämt mig för att Montan får komma någon annan stans efter sommaren. Jag har dåligt med pengar, skulle behöva lägga ut vartenda öre på henne, inte tillräckligt med tid för att hinna med både skola, kompisar och ponny, inte tillräckliga kunskaper för att rida in och utbilda en så gammal häst dessutom vet jag inte vad jag ska göra efter gymnasiet. Tyvärr, jag ÄLSKAR ju denna häst mer än något annat men jag kan bara inte. Men har pratat med Annette och det kommer nog fixa sig bra. Till och med kanske så bra att hon hamnar i Uppsala så att jag kan fortsätta ta hand om henne några gånger i veckan:)! Så toppen det kan bli liksom.
...
Praktiken, som vi har denna och nästa vecka, har jag som sagt hos Lotta. Vilket passar mig perfekt då jag aldrig hinner vara där annars. Jag älskar ju att vara där. I måndags red jag Kalle, ut. I förrgår verkade jag Pressens fossingar:) och tömkörde Snoddas. I går red jag Snoddas i ridhuset.
...
Idag har jag tyvär varit hemma då jag mått rätt dåligt. Mycket oxå p.g.a stressen som jag utstår varje dag. Men hemma innebär film och har idag kollat på Bröllopsfotografen och Tjenare Kungen. Den förstnämnda har jag inte sett förut och jag har hört att den skulle vara dålig, men nej, den var så himla gullig, rolig och bra. Den andra har jag sett förut men måste ju bara se den igen, för att allas våran älskade JOEL KINNAMAN är med, jag menar får man vara sådär snygg. Han är het, har ni inte sett filmen, kolla, ett måste!
...
Nu blir det ett par helspäckade dagar framför mig. Lotta med familj åker på skidsemester och under tiden tar jag hand om deras pollar. Så otroligt kul att få ett sådant förtroende och så nyttigt. På lördag åker Bec med ut så vi får 3 hästar var. Jag ska även ta Imsan på lördag så mycker ridning blir det:)
...
Nepp, nu hoppas jag bara att alla har det bra och att ni i klassen trivs på era APU:platser.
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Orkar inte skriva något

Har så fullt i mitt huvud nu att jag inte orkar skriva något nu. Praktiken är superkul, verkade Peppes hovar idag, fick hjälp av Ove och det var helkul! Nepp, uppdaterar någon annan dag...
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Ett inlägg till

Är nu hemma hos pappa. Kollade på Outsiders, Dating in the dark och The Hills idag. OCH käkade upp nästan en hel chokladkaka, jag har blivit så sjukt onyttig nu för tiden. Vilket jag mår väldigt dåligt för. Har liksom inte brytt mig om vad jag stoppat i mig på flera månader, inte bra, speciellt inte för mig. Usch, usch.
...
Men åkte sedan till stallet och gosade med min bebis<3 Eftersom det blev ett såhär "underbart" väder så var hon smutsig som en gris. På morgonen var det varmt så hon fick gå ut utan täcke! Vilket resulterade i att hon var sjöblöt när hon kom in och rullade sig då ordentligt i torven. Och ja, ni hästfolk vet ju hur pollen ser ut då. Men efter en ordentlig borstning så var hon fin igen, om än fortfarande lite blöt. Så det blev vila för na idag. Var inte så sugen på att gå ut i stormen.
...
Hon är helbra i sitt ben nu så i morgon blir det corallen, äntligen efter typ två veckor.
Är nu på apadåligt humör, vill INTE vara här, vantrivs så sjukt mycket hos pappa nu, av någon konstig anledning. Sa till Bec senast i morse att jag ville till pappa då jag inte varit här sedan i typ onsdags, men såfort jag sätter foten i huset vill jag till mamma. Det suger apa att det är såhär. ;(
...
Nu är det praktik i två veckor hos Lotta. Ska bli sjukt kul, förutom att jag glömde alla skolpapper till APU:n i skolan, hehe.
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Igår och idag

I går hade man det rätt nice. Var i stallet länge och bara var i hagen med hästarna. Måste bara säga det men min ponny är bäst! hon är så jäkla underbar<3 Här koimmer bilder på älskot:


Ett gäng, det är Montana, Imsan, Bassie, Nisse, Erika och Gola som står tillsammans. Tycker så mycket om att de står i flock, så bra för hästarna!


Finns det en gladare känsla än när ens häst kommer emot en sofort man kommer in i hagen? Nepp, det är så härligt.






Jag som ville ta en exteriörbild på henne, men det ville inte hon, skulle ju stå nära hela tin;)


Min älskling<3


På kvällen drog man ner på stan för bio med Sass, Nea, Bec och Sophie. Måste bara säga det att filmen var sevärd, så otroligt bra men sorjlig, hela biografen satt och bölade i slutet. Men jesus vad het han är, han är verkligen drömkilllen, så jädra underbar på alla sätt, hans röst och hans leende, jummi, jummki säger jag bara. SE den, du måste!!!

Stack sedan hem med Bec och vi kollade på Bond och knoppade sedan. Nu snöar det apamycket, usch, vill ju ha vår för sjutton, men men, hoppas bara att de la på täcket på älsk så hon slipper dethär uschet.

Nepp nju ska jag lata mkig med en chokladkaka och TV tills jag åker till stallet. So long babes<3

XOXO Miss Emli


Lördag

Tänkte just på hur det var när man var liten, en vanlig lördag. Man vaknade tidigt och skuttade upp till TV:n och kollade på morgonbarnprogram. På dagen städade mamma och pappa hela huset och man fick sitta i en soffa eller så för att inte bli blöt om fötterna. Man fick det berömda lördagsgodiset, som ju var så underbart.

Nu sover man tills nån väcker en, man kollar definitivt inte på TV på morgonen. Mamma städar alldrig, det är det jag som gör, när jag orkar:P Och lördagsgodis, hur underbart hade det inte varit om man fortfarande gjorde så, nu äter man typ mer godis i veckorna än på just lördagen.

Tänk vad gammal man har blivit, det var ju så enkelt när man var liten, man lekte hela dagarna och hade liksom inga bekymmer. Man red en gång i veckan och de andra efftermiddagarna var man hos olika vänner och lakte. Tänk om det fortfarande var så, så underbart. Kan en unge ens vara stressad?Tror inte det, de tar liksom allt som det kommer, medans vi strewssar ihjäl oss varje dag, det är ju sjukt.

Hehe, japp mina tankar såhär på morgonkvisten. Idag ska jag snart ut till stallet och ta en lång prommis med Montelli Tanis<3 Sedan hem och städa hela lägenheten, jippi;( Och sedan till stan för att gå på bio med Bec, Sass och Nea. Vi ska se denna heting jobba på skärmen:



Alltså helt seriöst, det borde vara olagligt att vara såhär jäkla snygg, han är typ universums hetaste människa. Vill oxå vara sådär snygg, fast tjej då:P Remewmber me heter den nya filmen. Verkar asbra, jag menar i vilket fall som helst så ser jag ju den bara för att han är med;P

Pussar och ha en härlig lördag mina älsklingar<3

XOXO Miss Emli


En händelserik dag

Dagen började med engelska, som alla fredagar, hade muntliga nationella idag och Bec och jag snackade hur mycket som helts, Ida fick avbryta oss till och med, haha. Men det var fett kul och jafg fick VG, nöjd. Sedan lunch med alla, smaskigaste pastan, älskar den med tomat, salami och fetaost, jummi, jummi. Efter det mentorstid och vi snackade och kollade på studentgrejjer, vill ju ha en rosa studentmössa men det finns ju typ inte, tråkigt tycker jag men inte Becky, som hatar rosa, knäppisen:P Bussen till Fyrishov sedan som vi fick springa till, är vi borta eller vad, haha. Sedan jumpa med Mehran, så jäkla skojj, han är så bra, man blir grymt taggad även om jag suger apa på idioten, hehe, dålig kondis här.

Efet lite mellis hemma tog jag den underbara, märk min sarkasm, bussen till tha stable. och min lilla ponnygulöl var typ helt bra i sitt ben, jippie! Tog en lång promenad ner till sjön tillsammans med Bettan och Bassie. Härligt, och varmt. Har tränat värsta mycket idag ju, duktig man är, först jumpa, hårt, sedan prommis hem och sedan till bussen, sedan en bit till stallet(Bettan plockade upp mig, hehe) och sedan värsta hurt pormmen med ponnyn. Stålt jag är:P

Käkade Cupidosallad i dag med och mamma vill nu att jag går och sätter mej med henne i soffan och kollar på tha Television. Ska, kommer ropar jag:P Nepp ska kolla BDB och sedan face, sen ska jag ¨å.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Massa engelska

Jag som skulle plugga en hel massa ikväll. Har jag gjort det, eh... nej. Asså fastnar på olika bloggar och Face så fort jag kollar på en dator. Så dåligt. Jobbar massa på studieengelskan i morn. Alltså, Jesse du får inte störa mig, hehe. Vi är ju så bra på att plugga du och jag:PUpps nu är klockan mycket ju, ska sova. Men herregud, vad ska man ha för ny smak på chips, makrill, eh tror INTE det. Jäkla reklam på radion, blir ju tokig. Nepp nanna kudden ska jag göra nu, efter man fixat sig i typ en halvtimme, segt.


Har två tjockiströjor på mig här så jag är faktiskt inte sådär fet.

Pussar på mina små gulliga läsare<3

XOXO Miss Emli


Tjingeling

Onsdagen, alltså igår, så var man på Akka då och snackade dressyr. Åkte sedan till stallet och tog hand om lilla ponnyn, som var sååå mycket bättre i lilla benet. Tog en prommenix och hon är väll un gefär så pigg och livlig som en liten häst kan bli, dock inte dum. Gulleplutten<3 Sedan till Säva och red två lektioner i rad på Skölden. Vi tränade på öppna och sluta och det gick väll sådär även om Krirri var positivt överraskad att det gick så bra:)Men det vra kul, i slutet var vi dock så trötta båda två att vi knappt orkade ta i nått mer:).

I dag har man gjort klart hemtentan, jag och Linnea ägde som vanligt, mattesnillen här! Har även käkat cupidosallad och ängnat Greenroom en extra vistelse i dag. Vid 6 var det förälrdamöta som typ halva klassen var med på oxå. Dock hade det nog varit mer värt att skitai det då jag blir så ledsen när folk klagar på vår skola. Den är nämligen, hör och häpna, har "aldrig" sagt det förut, världens bästa. Jag har utvecklats så otroligt mycket som person bara den tid jag gått här. Förut skulle jag säkert inte ens vågat skaffa en blogg för att jag var så rädd för vad andra skulle tro om mig. Mitt självförtroende var väll inte på topp förut direkt. Nu älskar jag mig själv, haha Bec är du nöjd nu?! Nej men jag trivs så mycket bättre med min personlighet nu:)Hehe happy:P

Japp det var mina dagar det. Här kommer nåra pics som jag lovat så länge, från, hehe, världens bästa skola:P


Jesse när hon kör klackarna i taket.


Tre små busfrön.


Ingen kommentar:P


Anna var VÄLDIGT glad!


Pelle med någon knasig min:)


Och självklart en tjusig fjortispic;P

Haha, vi är bäst<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


OMG jag är här igen

Japp ett inlägg kommer hgär. Men inget långt sådant då jag måste springa till bussen strax. Jag är så jäkla stressad nu för tiden att jag i går kväll somnade med migrän. Vaknade igen vid etttiden av att mitt huvud höll på att sprngas. Jag hade inte ätit någon middag för jag ville ju bara sova så käkade lite yoghurt. Men sprang sedan sabbt in på toaletten och spydde. Tog tabletter och gick och la mig igen. Vaknade av pappa som frågade om jjag inte skulle gå upp, men sov ju så dåligt så jag skippade ridningen idag. Sov alltså lite längre och är nu pigg som en mört. Ska till Akka nu och käka lunch. Måste dra så jag hinner.
Pussar<3
XOXO Miss Emli

Onsdag

Jahapp och så  har ännu en dag gått till sitt slut. Sitter här i sängen och har precis läst bloggar. Är förkyld som fasen men det blir skola för lilla mig i morgon ändå, duktig här:P Vill liksom inte missa något speciellt inte när vi ska få måla på våra små djur i morgon.

Hovis var i stallet i morse och verkade Tanan. Hon var lite orolig, några av kompisarna gick ju ut i hagen, varför skulle inte hon oxå få göra det då, tyckte hon. Men mutad av typ 20 morötter så stod hon still och lyfte snällt på tassarna:) Gulle ponnin<3


Montis<3

 Hon var dock bättre i sitt ben idag, fick stå med bandage i natt så. Önskar att jag kunde lindat i kväll oxå men men.
Har oxå städat hos Britta idag och kollat på oändligt mycket TV. Usch vilken slöis man blir när man är sjuk. Vill vara friks NU! Detta suger apa ju. I morgon blir det körkortskurs oxå (trust me I knowe att jag är sen som fan), äntligen.

Nepp nu nyser jag snart ihjäl mig, borde slockna rätt snabbt, så go natt och drömm söta drömmar<3

XOXO Miss Emli


<3Montana<3

Vad ska jag göra? SHV vill att jag tar Montan på foder. Typ så fort som möjligt. Men stallet vi står i nu (som både jag och hon trivs i) kostar 2500 i månaden, vilket är på tok för dyrt för mig. Och jag vet liksom inget annat bra stall som inte kostar så mycket eller har plats så jag vet inte hur jag ska göra. Dessutom vill jag ju att hon ska få stå med Imsan nu när de är så bra vänner.Anna kollar runt på stallplatser typ, men då bara för Tanis.




 Anette på SHV frågade om jag inte hade någon kompis som skulle vilja deöla Montis med mig, har jag det? Jag vet ju att du har så fullt upp Stina och Becky? Skulle någon vara intresserad så snacka med mig. Jag vill ju hur gärna som helst ha kvar henne, jag som skulle få ha henne till sista september och nu verkar det som om det inte blir så, vad ska jag göra?!

Är värsta nervös nu och vet verkligen inte hur jag ska göra:(

XOXO Miss Emli


Vilken dag

Eller så kan jag väll egentligen inte säga, jag har ju inte gjort något men är man sjukling så blir allt så mycket jobbigare you knowe. Tanan var fortfarande tjock i benet så det blev bara en kortkort promenad. Men hon var bättre än i ¨år, typ lite, minimalt. Hovis kommer på onsdag morgon så funderar på om jag ska låta henne stå med stallbandage i morgon natt. Om hon inte är bättre i morgon. Knasiga ponny<3

Ska rida Imsan i morgon och hela helgen, så om nån vill hänga med till stallet nån gång i helgen så kan vi ju rida tillsammans, om ponnyn tillfrisknat vill säga. Vilket jag hoppas som sjutton på.

Super Elin, är helt klart intresserad av att köpa skydden, snällis:P

Nepp, min data är seg men här kommer lite fler pics from tha party;P






































Var det någon annan som tog bilder, typ Linnea, skulle inte ni kunna vara änglar och lägga upp dem på face eller så?! Är ju alltid kul med pics liksom;P

Sammanfattning av festen, DET VAR GRYMT KUL;P

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Sjukling idag

Har kollat på "Underbar och älskad av alla" och "För min systers skull". Grymt bra filmer, även om jag bölade som en gris till den sissta. Och jösses vad snygg han var i den förstnämda, kolla in honom, han är het:P
...
Ska till stallet vid typ 4 och borsta lite, vill att hon vilar idag med då hon fortfarande var så tjock i benet igår:(
...
Kolla in Joars face för bilder från gårdagen, hehe.
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Bloggar mycket idag

Hehe, nu när jag bara är hemma kan jag hux flux blogga hela tin ju, skojj. Var i stallet för nån timme sedan och hon är fortfarande svullen, ännu mer än i går. Hon är dock inte halt eller så. Underligt och tråkigt, vill ju inte att hon ska gå och göra illa sig sådär. Humpf:(
...
...
Du Elin, du snackade ju på din blogg om att du vill rakpermanenta ditt hår. Haha vilket sammanträffande då jag oxå ska  göra det;) Pascal ska hjälpa mig, han hade nått bra grejjs som han typ får billigare från nått ställe. Snacka med honom vet jag. Snyggingar vi kommer att bli:P
...
Kollade mitt konta i dag då jag fått ett annat oxå och hoppsan jag har 966;- spänn på mitt bankomatkort. Gissa om jag blev liiiite lycklig. Hehe nu ska här shoppas;D
...
Juste Elin och Jesse, kan ni kolla om ni hade några ponnyskydd som ni vill bli av med? Vore super då jag börjar tycka det är lite jobbigt att linda nu:P Måste köpa skydd snart.
...
Orkar inte skriva nått mer.
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Förkyld;(

Uschane mig, är seg och trött. En riktig megaförkylning är helt klart på väg. Alla är ju sjuka nu, så tråkigt:(
...
Har precis varit ute med familjen och tagit nästa års julkort. Vi stod/satt/låg/klättrade på en stor snöfisk som pappa gjort utanför garaget. Bilder kanske kommer, hahha. Sedan ville Emil stajla såklart så det stannades ute ett bra tag till och fotades för fulla muggar, så roliga bilder det blev, hahahahah.
...
Ska snart till stallet och gosa lite med ponnyn. Hon har varit svullen i vänster bak i ett par dar nu så hon får vila, oxå för att jag inte orkar göra något nu. Hoppas hon är bättre, ska gå promenad eller vara i corallen i morgon.
...
Blir inget Lotta i morgon, ska precis messa henne. Tråkigt för jag älskar ju att vara där men vill inte bli sjukare än jag redan är, då är det bättre att sova och kurrera sig lite hemma.
...
Så, intressesmurfarna antecknar intresserat (Bec och jag alltså, hihi) Men kommer mer pics from tha party tomorrow då jag glömde datan hos mamma, hehe.
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Hallojsan folket

NU blir ni väll happy va, när de urtjusiga picsen från partyt kommer, hehe, vi bjuder på oss själva oki?! Jesse du skulle ju vara en ängel om du la upp dem påp Facebook. Supersnällt då min kronglar här hos mamma:(








































Fler kommer senare:P

XOXO Miss Emli


Usch vad jag har blivit tråkig

Skriver inget kul här längre ju, och laddar aldrig upp bilder. Har läst igenom massa gamla inlägg och de är ju roliga. Men ja vad ska man hitta på att skriva då? Har ingen aning. ska strax åka och städa:( Känner på mig att jag kommer att bli ordentligt sjuk snart, mår inge bra alls och just i dag är jag på sjukt dåligt humör, värsta deppdagen:(
...
Här en pic i alla fall:
...
...
Jahapp, längtar till i kväll när jag bara ska vara hemma med mamma och ta det lugnt, behövs då jag stressar sönder min kropp just nu, har aldrig varit så stel och haft så ont i min nacke som jag har just nu, blä:(
...
En aning deppigt inlägg I knowe men ni får leva med det.
...
XOXO Miss Emli

Underbaraste skolan

Har sagt det förut men säger det igen, ÄLSKAR min skola. Seriöst det är den bästa skolan ever. Alla är så jäkla bra, så sjukt skönt folk som går på REALGYMNASIET Uppsala<3 Vi har fan aldrig tråkigt. Jag menar t.ex igår på matten, haha normala samtalsämnen vi hade, right:P och idag när Linnea, jag och Jesse kollade snygga killar på google, luncherna som alltid är fullspäckade av skojj, eller i alla fall om man får mat som inte luktar kattmat (Jesse, hahah), och green room, det bästa rummen av dem alla som alltid är fullt av kaksmulor och annat skojj;)  Ja och sist men för sjutton inte minst, våra fantastiska lärare som ALLTID bjuder på sig själva till 110%. Jag menar hur kan man ha det bättre? Kolla Stinas eller Jesses bloggar för att se tidernas bästa film som våra underbara lärare gjort. Jag lovar ni kommer garvaXD Realgymnasiet forever<3
...
Red Bassie idag, gick bra men hon var lite knasig, inte som förut. Tog sedan en sväng med Montan i corallen. Hon var så sjukt duktig! Lyssnade grymt bra. Lydig som få:)
...
I morgon ska jag slappa, oki, ska städa hos Britta och till stallet men annars, hihi. Men är grymt partysugen, vill festa:P
...
Ska kolla ponnyakuten nu och sedan typ gå och sleepa, så ciao.
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Fredag

Hejsan hoppsan, nu är det fredag och en hel seg och slö helg ligger framför mig.Skönt, ska typ bara slappa. I onsdags följde Pascal med mig till stallet och vi red Montan i corallen, det gick jättebra.Det var kul och nu jäklar ska jag börja rida henne;) Puss på ponnyn. Igår red jag Imsan och hon är kul men ojsan hoppsan vad hon inte kan jobba i höger, jobbigt, jobbigt så jag trodde att jag skulle åka av några gånger;P Hihi. Tog en prommis med Montan men hon var lite tokig,men söt och tjusig i sitt nua Realtäcke,ska ta mer bilder så ni får se ponnyn:)

Alla i klassen ärtyp förkylda nu,kan det vara Julle sompussade på alla på festen som är orsaken? Hehe,men jag börjar oxå bli förkyld, tråkigt, tråkigt:(

Veterinären kom idag och vaccinerade Montan oh Pimsing. Hoppas det gick bra och att ponnyn var snäll.

Nu ska Jesse läsa Linneas blogg.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Segt

Börjar nu,men vill INTE. Ska rida Imsan idag, kul:P

XOXO Miss Emli


Oj oj oj

Gudarns vilken helkul lördag vi fick people. TACK för att ni var där och förgyllde den undebara kvällen. Måste definitivt göras om.
Seg, måste sova nu, är såååå trött. Men jag kommer senare i morgon till Akka för hovis kommer. Så rider inte. Har inte pratat med några lärare men är man lat så är man;P
Montan var snällast idag och Imsan mysig men lite dryg:)
Vill sova NU.
God natt<3
XOXO miss Emli

RSS 2.0