Kläder, skor, anccesoarer

Åh, vad jag är shoppingsugen, vill ha vill ha vill ha KLÄDER, SKOR, och ANCCESOARER!!
Kollade runt lite och hittade massa snyggt.

Hittade denna underbara jacka när jag var på stan i dag med mamma. ÄLSKAR den. Men har inte råd. Buhu, kostar 700.


En snygg väst oxå.

Denna underbara väska finns på H&M för 100 kr.


Funderar verkligen på att köpa dessa, så söta och nu när jag, (smart nog) har slarvar bort min ena vita vante så behöver jag faktiskt nya.

Och jag har brutit mot mina strängaste regler, jag var inne på Skopunkten idag.
Asså jag är lite stolt faktiskt, har alldrig varit inne på den i stan. De har noll kvalla på sina grejjer men nu är det så att jag vill köpa två par nya skor och jag är inte miljonär så då tänkte jag köpa därifrån.
Men nu så fuckar sig datajäveln, eller så är det blogg.se som vanligt så det går ike att lägga upp nåra fler bilder. Ahhh, blir galen. Ville lägga upp pics på de skor jag vill ha ju. Meh, .

Aja, vad tycker ni, ska jag köpa nått av detta?Kommentera gärna.
Pussar, måste sova NU!

Xo Xo Miss Emli


Hallojsan

Hej, lovade ju en uppdatering idag oxå, med bilder. Jobbat idag igen då, halv 9 till 5, det sliter rätt mycket på kroppen alltså, men med Malin där så blire grymt mycket roligare. Vi har gjort lite annat än bara plockat papper idag så det var okej. Imorrn slutar jag 12 men börjar 8, lite tidigt men jaja. Ska ju till stallet efter, till Lilla Bärsta och köra ponnyer.:)

Har köpt lösögonfransar idag och ett nagellack som behöver blandas lite för att bli snyggt men men. Och hittade den fina halsduken på H&M som jag ville ha, ni vet den gammelrosa. Men denna var brun, samma fast fel färg, blä. Kanske att man ska vara så duktig och sticka en egen. Asså hur coolt vore inte det liksom.

Lite bilder nu då.



Mova och Joar (som inte riktigt vill vara med på bild) i Askersund.



Mova fick kameran en stund och tog denna på oss. Pappa, Marita och lilla jag förstås.



Ett gulligt litet hus.


Haha, när vi gått förbi Maritas gamla hus som hon bodde i för länge sedan så blev det lövkrig mellan Joar och Mova, som som vanligt retas HELA tiden, haha, Joar fick springa lite, haha.


Snyggaste vi.


En julros, hahaha. Utanför Maritas nya kompis blommaffär. Haha.


Jo men det blev tyvärr inga fler bilder än från Askersund, lite tråkigt, jag tar alldrig bilder längre, suger hårt på det. Blä på mig själv. Men men, när vi åkte i lördas, efter mycket om och men så åkte vi till Anita och Henry(Maritas päron) och åt riktig husmanskost, gott:), sedan till stugan och frös nästan ihjäl innan vi eldat och det blev megavarmt. Kollat massa på TV, käkat goda mat (som Joar lagat:) ), gått promenixar och drukit glögg, haft låsasmorföräldrarna hemma i stugan på middag, träffat lite annat folk oxå oxh handlat en del med. Ojsan hoppsan. Men först och främst haft det riktigt kul, mysigt;)

Tack än en gång för alla fina kommenterer. Love to you all.

Xo Xo Miss Emli


Hej mina älsklingar

Ojsan hoppsan vad det var länge sedan man uppdaterade, men jo jag har haft det bra, uppdaterar ordentligt imorgon med pics och så men nu lite snabb info.

* Jag har varit i Laxå, hos mina låtsasmorföräldrar, i deras stuga, det var jag, Marita, pappa, Mova och Joar. Vi hade megakul, träffar ju aldrig Joar så det var kul;).

* Jag jobbar nu, idag onsdag till fredag. Med Malin, så det är uthärdligt, haha.

* Jag mår bra:) Ett tag sedan jag kände mig såhär glad faktiskt.

* På lördag är det PARTY, med STORA bokstäver. Halloweenparty med tha gang. Love you<3

Nepp, en bättre uppdatering kommer tomorrow. Nu måste man kolla de 50 mejlen och snart krypa ner i sängen, börjar halv nio imorrn. Tomorrow we höres again<3


Xo Xo Miss Emli


Fredagsmys

Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör, nu är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör...

Japp, så är det, har precis ätit, tacos fast med typ kycklingfajitas eller vad det nu heter, gott i alla fall. Jolle stack precis, men mamma och jag ska kolla lite på TV och mysa with some candy typ. Fick oxå veta att Malin en som jag ibland jobbar med kommer nästa vecka oxå, så det blir kul:)

Jo vi var ju ute hos Lotta, jag och Becky. Vi tömkörde Pressen på utebanan och på en skogsväg som var jättelerig. En av oss tömkörde medan den andra höll ett par andra tömmar som satt fast i selen bakom honom och slog och drog och så, för att han ska vänja sig med skaklarna sedan. Han var så dukktig och gick i form 24/7 som vanligt. Så duttig. Men på ett ställe i skogen fastnade han i leran och höll nästan på att få ner oss oxå i leran, haha, på tillbakavägen tog han värsta hoppet, hahaha, oj vad min fot(hade jumpadojjor, klantigt jag vet)blev blöt och geggig, men vi fick oss ett gott skratt. Vi kommer att få rida och hålla på med Tajpas så mycket vi vill när vi är där hos Pressen, så kul. Grymt bra att vi kom till Lotta, hon är bäst!!

Jo, tänkte på  en sak bara, ni som kommenterar, ni som inte skriver namn, kan ni göra det vore ni snälla. Annars är det lite dificullt to knowe vem det är, liksom, hahah. Tack på förhand.

Jahapp, detta blir sista inlägget tills på tisdag. Så sakna mig inte för mycket nu. I'll bee back:)
Ha ett härligt lov.


Härligt att va ärlig, hahahahaahah.


Kyssar, xo xo Miss Emli


Trött

Åkte ju hem efter lunchen, hade så sjukt ont i magen och feberattacker. Direkt hem tog en ipren och sov sedan en timme, nu mår jag prima igen om än en aning trött. Nepp nu ska man iväg till Pressen och tömköra, får se om jag uppdaterar ikväll, måste nog det. Ska ju iväg nu imorrn, till Laxå, kommer hem på tisdag sååå...
Men men ska ha lite fredagsmys hemma hos mamma först, mysigt. Nu måste jag nog dra, några pics först bara:


Pressen

Pressen

Doddis

Esse


Mörka jag vet men de är fina, "våra" små ponnisar<3

Xo Xo Miss Emli


Bråttom

Mamma kommer strax och hämtar mig så jag ska fatta mig kort, säger man så? Jaja, lyssnar på musik och skriver på arbetet, Sadistiska uppsatsen, hahahah, Bec och jag asså. Laddar upp nåra pics från måndagen:


Esak


Doddley


Jag och Pressen  XO XO Miss EMli


Skit allting

Hatar skolan just nu,asså inte ni folket men asså allt arbete,suger. Jag är så sjukt jäkla mega missnöjd med mitt resultat på spelet, fick G. Asså för att de typ var opersonligt och typ tråkigt. Man bah, jahapp, kul, shysst, fan vad jag är dålig. Fick tillbaka tre andra arbetne idag oxå. VG, G+ och G+. Och Ida bah jo jag vat ju att du sattsar hårt i skolan. Jo men visst när man får så dåliga betyg. Jag suger på allt fan. Och igår på Akka red jag Camaro och det gick så jävla BRA. Supermegakul. Eva bara-Har du köpt en ny häst eller. Hon sa också att det gick jättebra. KUl, så grymt nöjd. Sedan på Säva red jag Legge. Säger bara jag kan inte rida den hästen, han är för svårriden för mig, jag suger. HATAR mig själv just nu. Typ ALLT jag gör suger, hela mig. Åhhh, blä. Längtar tills lördag när vi åker to Laxå,typ jag, Joar, pappa och Marita, nåra dar i stillhet. Precis vad jag behöver innan jobbet.


MEGA APA på dåligt humör nu. Skulle behöva en E+R+J helg tror jag. Med massa pepptalk. Typ. Hatar mig själv.

 

Xo Xo Miss Emli


Sitter i skolan

Vet inte vad jag ska göra, ska snart presentera spelet och jag har några kort som inte är aminerade än, bra. Eller inte. Stressad. Ojvad typ alla är pådåligt humör idag, alla verkar vara ite småsura, haha, jag med. Ska efter skolan till Britta och städa, jippie:(Men man får ju money:) Nepp nu måste jag dra, juste har picsen nu från helgen och i måndags, kommer fler sen men nu en söt på Esse (Esak).


Xo Xo Miss Emli


Väntar...

Ojsan hoppsan vad sjukt lång tid det tar att ladda bilder över msn, herregud. Somnar snart. Men det kommer ialla fall bilder från i fredags, i lördas och igår.

Jo igår så tökörde/longerade vi först Esak. Longerade fast med två tömmar, han gick fint men var väldigt nervös, mer än vanligt men hann hade inte gått på nåra dar så. Men sedan gjorde vi samma sak med Doddley. Gick sååå bra efter att Lotta kommit in och sagt lite mer hur vi skulle göra, han var såå duttig:) Sedan tog vi loppan Pressen oxå. Han älskar typ kardborrar, hade hela pannluggen och manen full, precis som förra veckan. Så "gulligt", haha men han är söt med sin tjocka mage.

 Tömkörde honom och gud vad han hade svårt i högervarvet. Men grejjen med honom är att han har så sjukt lätt för att jobba, börjar på en gång, men i höger varvet gick det inte lika bra, men det är bara att jobba på. Hoppas han kan lite mer så vi kan ta med han på julshowen, det vore såå kul. Och Lotta verkar verkligen lita på oss för 100% och det är så kul, trivs bättre och bättre för varje gång. Så det blir nog fredagar efter skola vi är där med.Blir perfa och om vi får rida Doddley och Esak ibland oxå så är det så sjukt bra. Wieeee, fasen vad bra det är.

Jahapp, hoppas bilderna hinner laddas över idag, annars så blire tråkigt. Tjululu, see ya.

XO XO Miss Emli


Ojsan hoppsan

Ingen uppdatering här inte, ommer i kväll, jag lovar. Sitter nu i skolan och Bec och jag ska jobba engelska, blä, inte pepp för fem öre. Men men måste tyvärr göras.

Men måste bara säga det att Bec och jag ska börja köra in Pressen och typ ta hand om hennes andra två ponnyer oxå, Esak, som vi hållit på lite med och Doddley som vi tömkörde/longerade igår. Vi får rida och tömköra och å. Jippie, så grymt kul. Ska ta lite bilder from Bec så jag kan lägga upp här.

Nepp, nu ska här jobbas så man hinner med bussen 16.12 eller kanske pappa kan hämta sk ringa han nu, höres, pussar.

XO XO Miss Emli


En lång kort helg

Ojsan hoppsan vad mycket man har hunnit med denna helg. I fredags så stack vi, Bec och jag på stan en stund, köpte två mysiga tröjor, pics kommer nån dag. Sedan hem och käka och sedan till Julle. Snodde denna bild, fina vi är.


Sedan efter det roliga besöket i Julles mysiga lägenhet så tog vi bussen till stan. Där blev det bio, nötter, hallondricka och vindruvor som ur folks synpunkt var lite fööör  nyttigt, hahaha, Fame, grymt bra och Bec och jag dansade vidare till Hanna som stod och väntade på oss vid bussen.

Väl hemma blev det lite TV och mer vindruvor och sedan hopp i säng. Nästa dag igår alltså stack Hanna och Bec till stan och jag råstädade hela lägenheten. Sedan kom de hem och Sass och lisa kom med. Så blev lite stressad, tog emot Bec, Hanna och Sass i bara troser och BH, men det är ju liksom sååå mig, haha.
Vi drog sedasn till Lutis för dagens inköp av mat och snacks.
På vägen hem höll jag typ på att tuppa av, var helt slut, tror att en megaförkylning är på väg, usch, så efter lite vila i trappuppgången gick vi upp och började med pizzorna.

Min blev megis, skinka, champinjoner, feta, soltorkade tomater, ost och på toppen massa rocula (stavning). Mums. Sedan chips, glass, mängder med vatten och TV. När lisa gått hem för att knoppa, så blev det dans, i mängder. Röjde runt ordentligt, lyssnade på massa gammla skivor och sjöng för fulla muggar. Åhh vad kulit det var. Sedan sovis.
Morgonen var nice, mysig frukost och hem med folk, en skjorta genom fönstret, haha och dammråttor som tittade fram under soffan. Hahaha, lyckad helg med andra ord.  Så nu sitter man hos pappa och ska snart ut till kaninerna och städa. Men åhh vill bara krypa ner i soffan med min gosiga pälströja och gosa med en film. Gosishumör. Blir nog ett till inlägg tonight. Pussar.

Xo Xo Miss Emli


Tjalalalala

Juste vi hade ju prov igår, Häst- och stallskötsel. Gick väll sådär, rätt bra tror jag, men jag är fasen inte haj på foder, men vi får väll se hur det går. Och vi fick tillbaka matteproven idag, ahahhaah, alla fick fan IG, oj oj oj vad vi är bra. Herregud, 9 var G och jag fick 5,5, jippie vad man är bra. Men det är skönt att inte vara ensam om att vara apadålig. Haha. Nepp nu kom,mer lite pics, hehe, snygga, jag vet, hahahah.









Hehe, lite fin fina bilder, hahah. Höres förmodligen inte imorgon, hinner nog inte, får se på lördag men e man busy så e man hahaha. Tack för att ni läser och kommenterar<3

Xo Xo Miss Emli


Störda vi e asså

Herregud, sitter och snackar med Hanna och Bec på msn och vi bara apalarvar oss, sååå kul, men herregud om nån läste vad vi skrev, vi e så mobbade ibland asså, hahahahahah. Älskade ungar<3<3<3

Men men , seg jag vet inget bloggande igår. Efet förra inlägget behövde jag kanske en liten paus, vet inte. Jaja, intresseklubben antecknar intresserat. Men igår red jag Camaro på Akka och det gick över förväntan. Bättre än jag trodde, han är lite knepig och har blivit mycket felriden men det gick rätt bra.

På bussen hem pratade jag med busschafören apalänge, hahah, han kom från Bosnien och hade haft hästar när han var liten. Det är så kul med trevliga människor som vågar prata med folk de inte känner. Själv är jag rätt blyg och är inte den som tar mest plats direkt.

Men men, på kvällen hoppade jag Karmen och det gick väll sådär, lite över förväntningen där oxå faktiskt, men nästa hoppning ska jag få en tryggare häst sa Krirri. Jag blir ju lite nervig näre e hoppning och tycker bättre om dressyr. Sa det till krirri och vi kom överens om att nästa hoppning så får jag inte Karmis, det gick ju bra asså, men en lite lugnare häst vore bättre. Asså nu låter jag som värsta nyböjaren men asså, orka förklara, ni fattar nog.

 Idag gjorde jag klart mitt spel och vi ska provspela efter maten i dag. Med folk som knappt vet vad som är bak och fram på en häst med ändå. Hehe. Jaja, imorron ska lite folk på bio, folk från klassen, det blir nice. Sedan ska Bec och Hanna sova över. Och lördagen ska först spenderas fejjandes i hela lägenheten inför att lite polers från BP ( Basement People, hahah)kommer, längtar. Älskar er alla, pussar<3

Xo Xo Miss Emli


....

Gud vad jag hatar mitt liv just nu, för ett år sedan var mitt liv perfekt, det är det fan inte nu. JAG HATAR DET!!!!
Det finns inget bra, du är fan så jäkla fel. FAN, fan varför blev det såhär.
Trodde inte att det skulle sluta så snabbt, hur kunde det då betytt något för dig från början.
Fan vad värdelöst, hatar det mer än något annat.


På myshumör

Skoldagen gick i rasande fart och efter att ha suttit på busse i typ en timme med Nea och ett yberirriterande ljud från bussen så var man hemma. Höll på att frysa mina öron på vägen hem. Såå kallt. Men men är nu hemma och pluggar inför morgondsagens "underbara" MEGAprov. Ett slutprov för en HEL kurs. Hoppas det går bra. Spelet ska vara klart på fredag oxå så det är mycket att stå i nu.

 Men åhhh vad jag bara vill vara ledig imorrn så man kan krypa ner i soffan med mysdress och täcke och käka godis, massa choklad och kolla på nån skojjig movie. Fatta vad mysigt det vore...


En bild på min snygga filt.


Hämtade TV:n hos Hanna igår fressten, tack för den, den funkar prima. Tackar, tackar:)

Men nu ska jag fortsätta plugga, blä, vill va hos mamma, det är mysigare där. Haha mammagris man är, nej men men trivs bättre där nu än här, typ. Livet är hårt ibland, tyvärr.


"Glömm dina bekymmer,
imorgon kommer nya"

Xo Xo Miss Emli


Livet går vidare...

Det blev tyvärr inget med stallet. Utan det stallet så blir det ingen häst. Så det var ju jäkligt tråkigt.Rätt så ledsen nu ja. Men allt går ju inte alltid som man tänkt sig så...

Men men, igår så var praktiken apakul, vi tömkörde Pressen och Esak. Pressen = shettisen som jag och Becky förmodligen ska bli "medkörare" på, Esak = en av Lottas barns ponny som ska säljas. Nästa vecka ska vi tömköra Pressen och Tajpas, som är en annan ponny. Det var så kul igår och ponnysarna skötte sig jättebra, Esak var sååå duktig.

Denna morgon gick jag upp kl. typ halv 10. Härligt att få sova lite. Hallå, det SNÖADE ju. Helt otroligt jag menar det är liksom den 13:e oktober bara. Coolt tycker jag, gillar snö men kanske inte riktigt än.

Idag blire plugg till provet imorrn, och lite fix med spelet tror jag. Upps nu måste jag läsa folks bloggar och sedan gå och fixa mig, stressad.

Xo Xo Miss Emli

Nervös

Herregud, har alldrig varit så nervös som jag är nu, väntar på svar från stallet där vi vill ha hästen. Tror jag tuppar av snart eller nått. Det verkade inte som om de var så pepp på en till häst kn man väll säga såå.... Åh blä, varför kan inmte allt bara lösa sig, tänk om man hade ett eget stall på gården, var grymt underbart det vore. Åhhh, vill verkligen åka och kolla på Rudolf och köpa han. Gud undrar hur det blir. Nervös, nervös, nervös....

Xo Xo Miss Emli

At Bec place

Nu är man hos Bec och har svarat på en annons om en shettis som heter Rudolf. Han verkar mysig,hittadde oxå en fin rokard för 2000typ,snygg. Hera knäppis är för mysig, gillar henne skarpt.

Tack för alla fina kommentarer. Det är jättekul<3

Nu ska vi typ fortsätta. Tjalalala.

XO XO miss Emli


Idol

Kollar på Idol och japp Jesse Erik är faktiskt bäst och nepp Linnea, jag tycker tyvärr inte att han Rahdi eller vad han nu hette var så bra, men lite gullig;) Mariette är oxå bra. Grymt bra röst. Jahapp, blir till att åka tidigt imorgon till Bec, kommer typ halv 10. Ska snart messa henne så hon vet,hahahahah. Nepp nu ska jag fortsätta kolla, höres tomorrow.

XO XO Miss Emli



HYatar,hatar,hatar...:(


Ojsan hoppsan, tjolahejsan

Japp så känner jag mig just nu, haha, eller inte men ändå. Jahapp matteprovjävel idag då, skrev frågetecken på varje jäkla tal. Jag som verkligen kände innan att oj detta kommer nog att gå bra men nejdå. Inte ska man väll bli glad här heller, onödgt ju, så IG på mig.Blä blev apadepp efter och tänkte nästan gå hem men käkade lite godis och då blev det bättre;)

Sedan på stan med Bec en stund då, hatar henne, hehe, jäkla shoppaholic. Träffade Linea och Jesse på NeyYorker och de tyckte inte heller om Bec, konstigt asså;O, haha. Jahapp sedan hem med bussen och nu sitter man här då. Kollat bloggar och nu ska vi laga mat, Mova, jag och Emil förhoppningsvis. Marita åkte och hälsade på pappa.

Sedan blire Idol ikväll då, måste börja kolla varje fredag nu så man hänger med ordentligt. Tomorrow blire till Bec och kollar annonser och sånt. Kalla kuling.


En pic oxå:


På min fina jacka, den e mega mysig, varm och skön.


Blev en till på fina oss.<3<3<3

XO XO Miss Emli


Torsdag

Igår red jag Karmen då på markarbetet, gick sådär, blir bättre och rolligare på hoppningen nästa vecka.  Jaja, hämtade min jacka tillsist och den är prima, har den imorgon.

Idag så jobbade vi vidare med spelen och alla, typ, köpte små hästar på Lilla Rummet, stackars Julle, vi snodde din ide' allihop. Hoppas det inte gör något, :$. Men men målade i alla fall mina, en svart, en skimmel och en som jag ska måla typ brun. Haha, intressant, hahaha. Men ja, det är kul i alla fall.

Och så har jag köpt MYCKET godis idag. Haha, mycket mer är Jesse och Linnea, hallå då är det mycket jue, ahhahaah. Men det är gott ibland faktiskt, jummi. Sedan åkte Bec och jag till Britta för att städa, bec tränade matte medans hehe. Sedan hem tilll henne och pligga faktiskt ordentligt. Med lilla Hera skuttande runt oss. Haha, hon är sååå söt.

Var på H&M idag för att kolla på grejjerna jag vill ha men tror ni att det fanns eller? Nej, inget av det, varken halsduken eller ringen, blä. Blev lite lessen. Nu ska jag läsa bloggisar och sedan käka.

XO xo miss Emli


Riddag

Red Rasmus på morgonen idag då, hoppning. Gick bra, han är rädd för lila bommar så självklart hade vi lila på båda hindren. Han blir megatagg på det så det gick prima ballerina. Han e bra go. Stina hade med sig Zino fino idag oxå, här en pic på honom från i sommras:


Han är så fin lilla Plinis som jag kallar honom, haha.

Jo nu ska man till säva dårå och rida, hoppas det går bra, men det gör det nog. Sedan när jag kommit hem till mamma SKA jag plugga matte. Jag måste faktiskt.
Höres tomorrow again.

XO XO Miss Emli


Har tråkigt

Jahapp, sitter här och kollar bloggar, vad ovanligt tänker ni men ja, jag har liksom inget annat för mig så. Ingen är hemma, pappa har ju åkt på medical experiment, Marita är i stan, Mova är typ oxå i stan och Emil, jag vad fasen han är har jag ingen aning om. Det är ju kolsvart ute nu ju, tråkigt. Ahapp här kommer lite pics.


Vill ha något liknande, en stor mysig grå kofta.


Dålig bild men detta underbart snygga påslakansett måste jag ju bara köpa,
så grymt snyggt och det är sååå mig:)


Supermysig halsduk utan ändar från H&M, gammelrosa, min färg just nu, så fint.


En tjusig ring för typ 40 spänn, önskat mig en fin ring jättelänge såå, asså den är ju billig så det blir nog köp. :)


Jahapp, finfina grejjer där, vad ska man skriva nu då? Mmm... jag vet vi ska få en TV av Hanna och ha hos mamma. Japp intressesmurfarna hoppar högt. Men men jo imorrn blire Akka först då, hoppning med Rasmus, får se hur det går, hoppas jag får Karin. Sedan markarbete på Säva, hoppas på Karmen, det gick så stört bra förra veckan. Asså märks det att man har tråkigt eller. Nej nu ska jag kolla på Riverside och sedan typ käka nått och läsa. Höres tomorrow, ciao.

XO XO Miss Emli


Lev livet som om varje dag vore din sista...

Mogonen började med att man läste massa, "Ljudet av ditt hjärta" såklrt. Läste från typ 8 till halv 11, nice. Åt risgrynsgröt till lunch, mums. Älskar allt som har med julen och göra så det var nice, hihi. Började 12.15 så det var najs. Vad kul vi hade på rasten idag när Mehran och Linnea "bråkade" om chokladbollarna, höll på att garva ihjäl mig, hahahaha. Nytt projekt då, ska göra ett spel. Verkar super, har kommit på massa bra ideer.

Ska hämta min nya jacka imorrn på posten, glömde legget igår. När jag satt på bussen hem idag så lyssnade jag på radio i mobilen och det var en rolig reklam. Det handlade typ om olivolja och det var en tjej som sa en massa saker och hon låtsades typ vara Amandavardet. Hahaha, skrattade massa, men tyst då så ingen började undra om man var knäpp eller så, haha.

 Jahapp, har kollat bloggar, ska kolla kompisars oxå. Hmnmm... jag ska nog försöka hitta lite roliga kläder, har en rabattkupong på VILA med 25 % så ska väl försöka hitta nått där.Aja skriver snart igen.


XO XO Miss Emli


Besviken

Äsch det blev inget med skäckshettisen, den var redan såld. Ledsamt, blev helt förälskad i den ju. jaja, livet traskar vidare.
 Var på Lilla Bärsta idag då och gjorde det vanliga. Tycker om deras hästar med, de är så väluppfostrede och fina. Drog eltråd med som vanligt nu, haha, men nu är det typ helt klart snart. Lotta sa oxå att vi kan få köra in Pressen om vi vill. Pressen eller Sjöängens Express som han egentligen heter är en svart shettis på 13 år. Han är tömkörd men typ inge mera så det får bli mitt och Beckys projekt tills vidare. Kulit ju, han e supermysig.

Jahapp man har oxå väntat på bussen i blåsten i typ 40 minuter, härligt:) Städat åt kaninerna och nu ska mamma snart komma och hämta mig så ska jag hämta ut min nya jacka på icas post. Exaiting. (Stavning?) ;P
Sedan hem till mamma och ta en dusch och typ kolla på TV hela kvällen. Sova länge i morrn så får se om det går nån bra film ikväll.

XO XO Miss Emli


Söndag

Söndagar är inte min favoritdag direkt, dagen innan skolan börjar och dagen efter lördag. Nej, inte bästa dagen. Jo angående häst så ja, Bec och jag ska köpa en shettis. Har dock inte pratat med stallet där vi ska ha den än men det går nog bra. Väntar nu på svar från annonsören.

Idag så har jag åkt till Britta och städat, tvättade även fönstren idag. Oxå kollat på film "The maid of honor". Bra, tyckte rätt bra om den. Ska välll kolla på en film till idag, orkar inte göra nått annat.

Igår skulle vi ju locka håret med plattången men det gick väll inte för bra, fick till nåra snygga men äsch. Kollade på "Alvin och gänget" som Hanna tjatat om och den var ju gullig. Sedan knoppade vi typ, apatrötta. Men lyckad E+R+J helg helt klart. Får se om vi hittar på nått nästa oxå.

Här kommer lite bilder från helgen:


Våra ansiktsmasker, första är Becs chokladmask som luktade så grymt mycket choklad, asså det blev lite för mycket, hahaha, sedan Hannas och min, värmande men rinniga, haha.


Hanna försöker locka Becs hår, haha, inte vidare lyckat.


Lyssnar på "Fuck you, fuck you very, very, very mutch" Haha, oj vad vi kunde sjunga fint.


Becs outfit yesterday, grå och gosig i mina tossor och min tröja.


Min outfit igår, grå jag med, men utan toffler, grrr. Haha.


Jag i en av tröjorna jag fick av Hanna, rosa, jey;P

Nepp nu ska jag kolla runt på folks bloggar och sedan typ hjälpa till med maten eller nått. See ya.

XO XO Miss Emli

Pan

Nu har Bec och jag kollat och mejlat på en super gölli shettis. Han e 12 år, körd och riden mycket och brun/fux skäck. Han kan heta Pan men vi vet inte. Han e megafin. Kostar 8 000kr men det är ju inte så farligt när man är två. Hoppas de svarar så snart som möjligt. Spännande. Aja höres i morrn. Nu ska vi typ snart käka och sedan göra Dumlechoklad och kolla på movie. Juste vi ska locka håret med och jag har fått lite clothes from Hanni, jippie, älskar att få kläder;)
XO XO Miss Emli





Becksson

Vi försökte fixa blogg till Bec oxå men då står det att hennes mailadress redan nvänds, hallå, eh nej. Så det sög ju så nu försöker vi komma på nått annat att kolla på. VILL HA SHETTIS NU!!!!



Onödigt inlägg jag vet men men, hahahaha.

XO XO Miss Emli


Shalalala

Nu ska man gå och duscha så Bec får sitta här ett tag. Igår vart det stressäta innan bussen gick halv 5 och sedan till bion och hämta ut tickets. Sedan träffade man Sass, Lisa och Sessan och vi drog till Donken, mitt och Becs "favvo" ställe. Blä, luktar fett och ischlopischlo. Men vi överlevde faktiskt. Sen till bion och tha movie "The ugly truth" var apabra, helt klart tips till andra, se den. Sedan påväg hem ett stopp i vasaparken och gungade och skrek lite, hahahahaha. Sedan hem och typ flumma runt lite, ansiktsmasker, macker, snack och Hannas konstiga sätt att äta nötter på. hahahaha. Underbara vi är. Vaknade today typ 11 och sedan vart det frulle. Nu har Bananen åkt men vi ses snart igen. Nepp in i duschen nu ju. Herrå.
XO XO Miss Emli

Skolan fortfarande

Sitter nu med bästa johanna och ska typ kolla runt lite på datan. Väntar på att Becky ska bli klar med en enguppsats. Jahapp, hade matte precis och jag fattar typ ingenting, jag e så dum i huvet ibland. Oki skriver kanske ikväll,får se.
XO xO Miss Emli


Skolan

Sitter häri skolan och har inte så mycket för mig, väntar på luchen. Är äntligen helt klar med mina stamträd. Lägger upp lite bilder som jag hade på USB:et.

Hoppträning med Zwierkan för ett bra tag sedan.

Zwirkur och jag på lägret.

Bassie och jag skrittar av efter första klassen.


Ylva.



Xo Xo Miss Emli


Ny design

Hittade min fina design hos design&makeup, upps tror tyvärr det är samma som Linnea hade för nåra dar sen. Hoppas det är oki i alla fall. Tyckte den var snygg oxå var den ju rosa så.. Haha, älskar rosa. Jaja nu har jag sagt det.
Xo Xo Miss Emli


Rubrik ja, vad ska man skriva...

Dagen började med att man som vanligt var väldigt trött. Sedan vare en kul dag, speciellt när vi spelade Linne'spelet och käkade kolor. haha, Jesses roliga blommsort, haha, fasen vad vi garva, hahaha. Åhh ha, jo men sedan skulle jag till moster och städa men missade bussjäveln så det sket sig. Mådde heller inget vidare så efter en stund på stan med Hanna och Becce (som Jesse säger) så åkte jag hem. Men hann köpa en ny kofta, gosig, korallfärgad. Har den imorrn med mina nya benvärmare. Så imorrn blire bio med friends och sedan sova över helg med E+R+J. We are the best. Blir lite pepphelg typ. Blev yberdepp på matten today. Hare ju lite tungt just nu, hatar det. Men men, Bec var go och garvig idag. Haha. Jahapp nu ska det typ bli kolla runt på folks bloggar och sedan typ krypa i säng och sussa. Trött.
Blir en pic oxå.

Busan



XO XO Miss Emli


RSS 2.0