Skadad för livet?

Hej jag taggar redan fest för nästa helg, är det verkligen friskt att vilja supa ner sig hela tiden? Vet inte, men faaaan vad kul det är;P Jag vill dansa!!!!!!!!!!



Har typ ingen dansbild på mig, så fick bli en på pyret istället, sexy and she knows it;)








Okey, I will tell you the story

I lördags då alltså. Julle kom till moi vid 6 typ, jag stod i duschen såklart. Men vi kirrade käk, potatis i ugn, kyckling (som verkligen inte ville bli stekt, vi fick äta i omgångar) och kantarellsås.  Heeelt okej med andra ord, även fast Julle fuckar allt och har på ketchup, haha:P

Sedan drar vi igång. Fixar drinkar, tar en till, och en till, shottar som fan. Dansar gärnet i mitt rum, men bästa låten, I´m sexy and I know it. Sedan, på något jäkla mirakulöst sätt, CYKLAR vi ner på stan på Vera, vilket betyder att jag sitter på sadeln och Julle står upp och trampar. Att vi kom till stan är fan galet! Sedan drog vi till Terrassen och chillade där, med...en P2, ofc;P

Träffar Bells på stan och börjar vingla till BJ, stannar i en gränd och shottar upp resterande ur våra vodkaflarror. Sedan dansar vi hela natten på högtalarna, its our place;) Sedan drar jag till Terrassen igen...

Iaf, vilken jävla kväll, sjukt vad kul man kan ha med lite (!) sprit i kroppen(A)

I morgon ska jag kirra pics, har inte vågat kolla igenom bilderna än, I guess att jag inte kommer komma ihåg hälften, uppsi(A)


Här vare nyktert!






Pluggmåndag

Sitter nu i köket hos pappa och skriver på min uppsats. Jag har försökt ladda ner gratis word till min datorm typ hundra ggr, men det vill aldrig funka. Sedan tänkte jag använda den stationära datorn som mamma har i sitt rum, men ikke sa nicka, där fick jag inte ens igång tangentbordet. Så fick ta en tripp till pappa, lånar nu Maritas dator, så nu blir det skriva av.

Men ganska skönt, har släppt ut kaninerna, så nu är de ute och skuttar i sina linor, jag har precis börjat käka lite lunch, youghurt med mysli, och så skiner solen in genom käksfönstret, pretty damn mysigt alltså. Just nu skriver jag om rennäsansen, spännande:)

Sedan ska jag fixa till kaninerna och dra till stallet, får se om jag hinner rida, har lite plugg kvar, och det är ju faktiskt i morgon som jag har prövningen, så...:P

The rabbits<3





Plutten





Jag lever,men knappt

Heeej,bakis som fan,kan ju säga att det blev x-antal shottar to much i går. Men vilket röj det blev,hade rysligt skoj,but will tell you tomorro:P Nu ska jag chilla vidare framför tvn och käka lite godis:)


Förfekke

Nu är det jag och Bullen som förferrar, med musiken på höööööööööööööööööööööööööööööögsta, fö fan!!!!!!!!Drin kar, nej vi snodde inte alls lite fårn mamma(A), Mumsigt ju;P

Sexyga bitchezzzzzz








Lördag, jajjemen

GIck upp i skaplig tid och drog ut till stallet med Cathrine vid 10. Vi red en långritt på 2 timmar:O Var sååååå skönt, solen sken, hästarna var fina och ja, det var bara så gött!

Men smarta som vi var så tog vi inte med oss nått att äta, eller åt särskilt bra frukost, så det var ett par hungriga brudar som åkte hem sedan. Så nu har jag käkat pastasallad, och mumsar nu på lite chirrar, mumsigt!

Nu äre jag som chillar innan man ska börja fixa sig inför kvällen. Bullen kommer hit så kirrar vi middag och sedan blire fekke hela natten. Dock ännu lite oklart vars, but time will tell.









Svar:

I know Amanda, thats why a bought it(A) ofc:P





Yeay

Jag pluggar, och det är kul:D






Stan och JullisGullis

Jag satt och pluggade i godan ro när Julle bah, "Lunchdejt?" japp sa jag. Så bruden pallrade sig hit och vi gjorde pastasallad av det vi hittade i kylskåpet och skafferiet. Blev bra gött också, Hells Kitchen, släng er i väggen.

Drog ner på stan sedan och shoppade lite nödvändigt, shampo, balsam, mascara och en ring(A)

Så nu är jag hemma igen och taggar pluggkväll. Skriver på uppsatsen, får låna brollan computer (TACK), och det är faktiskt kul. Konsthistoria, I love it:D
















Friday it is

Fredag vilket betyder feeeest, men inte i kväll. Jag ska chilla och tagga inför morgondagen då det blir röj! Hänger med JulleBulle och vi får se vart vi hamnar, spännande:P

Nu ska jag sätta igång med pluggandet, det suger bara att man inte får använda sig av Wikipedia i skolarbeten, bästa sidan ever ju:O Hahaha, aja, lär väll hitta nått, I guess.

Sen ska det betalas räkningar, ringas samtal och fixas allmänt idag. Tradig dag med andra ord.









God Natt

Nu är det sussa som gäller, är crazytierd! Ögonen typ faller ihop.

Iaf så drog jag ju till Britta och städade, sedan red jag ut med Emma. Det blev mörkt och trist men mötte Jaana, Linn och Anna, så det var kul:D

Har käkat, duschat och glott lite på TV, var för trött för att palla plugga. Men i morgon kör jag all in, plugg HELA dagen tills jag får ont i magen. Jepp!


Yeahhhhhh, heta bruds!





Härliga höst

Jag gillar hösten bra mycket, man får dra på sig en gosig tröja, vantar och tända ljus när man kommer hem. Det är en sån klar luft ute och när mna är ute och går kan man sparka på en massa löv.

MEN, ibland är det lite drygt, som när det regnar och verkligen öser ner, heeeela dagen. Mörkret, i går när Cathrine och jag skulle hämta hästarna i hagen såg vi inte ett smack, knappt handen framför oss. Vi irrade omkring en stund innan vi insåg att hästarna stod typ 20 meter ifrån oss. Det är sådär rått i luften så att man fryser som en gris oberoende på hur många jackor och halsdukar man ha på sig.

Men typ som den dagen förra veckan när Tanis och jag var ute. Jag hade halsduk, mysigt, men inte säkert, jaaag vet, ett tunnt ländtäcke. Solen strålade från dendär höstblåa himmlen. Det blåst lite friskt, bara sådär mycket så att hästen blir lite gladare, luften är klar och träden lyser gula och oranga. Då är hösten som finast.










Uppe med tuppen

Jag tycker iaf att det är vääääldigt tidigt(A) Men,men ska väll upp ur sängen nu och fixa frukost. Sen blire plugg! Btw så taggar SwitchBitch och jag fest i helgen som fan,nu skare bli röööööj!
En pic på min bejbi<3


Kväller

Har nu varit i stallet, var på banan igen, skönt! Även fast det blev ett rätt kasst pass, så var Tanis supergosig i stallet, kan det berott på morötterna?! Tjockisponny:P

Kom hem sent så är nu duschad och så har jag käkat. Plus bråkat lite med mamma, vad härligt, har jag sagt att jag vill flytta?

Nu blev ju klockan fett mycket :O så pallar inte plugga nått i kväll. Går upp tidigt i morgon i stället och pluggelipluggar.

Sedan ska jag till Britta och städa på eftermiddagen och sedan till stallet med Emma. Så hem sent igen alltså.

Hahahahah, värsta surisinlägget, men jaaaa, jag är på rätt dåligt humör just nu:P









Shopping

Drog ner på stan vid 10 för att gå på möte hos Arbetsförmedlingen, var urtråkigt, men skönt att ha det gjort. Sedan snackade man med Linne och vi bah i våra tankar "Åh, vi bara måste gå på stan tillsammans idag". Så det gjorde vi:D

Jag trallade runt själv ett tag först innan hon kom ner med bussen och jag säger då det. Har man en Ipone så är man aldrig helt med i svängarna. Hade telefonen framför näsan hela tiden samtidigt som jag gick runt på H&M och Åhlens, gick in i x-antal nissar kan ju talas om(A)

Det blev inköp för min del kan ju sägas. Så UNDERBART att köpa lite nya kläder. SÅ blev två nya partytoppar, blusar ofc (det ända(!) jag har på mig nu för tiden:P). Köpte även skyddsplast och två skinns till phonen. Samt en mössa, då min gammla försvann på Kalas förra året, och ett par nya vantar. Så NAAAAAAJS:D

Sedan gick vi hem till Linnes mamma och gjorde typ VÄRLDENS GODASTE LUNCH! Gjorde lax i ugn med philadelfia (palla stava rätt), feta, basilika och soltorkade tomater. Till det stekt potatis. Hej jag kom till mathimmlen, det var GOTT!

Nu ska jag snart till stallet. Pluggar gärnet i kväll.





















Chillerill

Har fixat mitt CV och pluggat lite på kvällen nu oxå. Käkat och har nu legat framför tvn ett bra tag,hur mys!mumsade upp en hel 100grammare(A) Kollar på House nu,mitt favvoptogram:D


Tradig dag

Har haft på mig mjukisdress hela dagen. Samt att jag nu har en yllehalsduk virad rund ryggen då den gör så fruktpåse ont! Och magen med. Jag mår pyton, hate it. Men har iaf pluggat rätt mycket idag. Emma fixar Tanis idag eftersom jag mår så bad, toppengreat tjej alltså!

Så nu ska jag låna brollans computer och fixa ett CV till i morgon, hehe, ska på möte hos arbetsförmedlingen, så ska fixat:P

Annars så har jag väll haft en gaska tråkig dag. Skulle göra hela dagen om man fick ha filmkväll i kväll, lääängtar efter film och gos, iofs kollade jag ju på film igår, men ändå:P










Mornings

Eller ja, jag gick faktiskt upp 9 och käkade frukost samt läste ur engelskaboken. Sedan så skulle jag ju "bara" slappa liiite i sängen och läsa en halvtimme. Men somnade såklart. Men nu har jag borstat tänderna och klätt på mig, samt satt mig vid skrivbordet, så att det blir plugg, jag somnar alltid i sängen, iaf när jag ska plugga, hehe:P

Som sagt så ska jag plugga hela dagen och sedan till stallet vid 5. Ingen rolig dag kanske sådär, men I have no choise. I have to studdy!


Min lilla fisk, visst är hon söt!





Clever girl

I dag skulle telefonen kopplas över til Iphonen. Great tänkte jag och taggade inför måndan. När jag kollar mejlen på morgonen har jag precis fått ett mejl från Tele2 om att jag byter opperatör i morgon. Jaha, det sög ju tänkte jag, men så jaja. Det blir i morn istället.

Den andra telefonen, den vanliga alltså säger hela dagen att simkortet är inaktivt. Och jag bah ""-Dumma Tele2, som ändrar sig liksom, fuck them" Så har inte kunnat messa eller ringa idag.

När jag kommer hem på kvällen har jag x-antal missade samtal och mess på Iphonen. Det var ju bara OPPERATÖÖÖÖREN som skulle bytas i morgon, inte telefonen. Suck på ikketekniska personer alltså!














Så var det kväller

Gääääsp! Är hemma och har duschat, käkat och ska nu dra mig till min säng. Den vill ha mig, big time! Och jag vill ha den med, hajja sweet att krypa ner där.

Kom hem sent eftersom jag var i stallet först vid 6 och då red Cathrine och jag på utebanan på Säva. Emma har fixat så att vi ska får börja rida där. Jag är så överlycklig så att jag nästan började gråta när Cathrine sa det! Nääärå, så fjollig är jag inte (även om jag fan gråter åt allt) men jag blev fett glad:D

Så red där, Tanis blev helt kollrig för hon blev så pigg så jobbade ett tag och hoppade sedan av så fick hon tralla efter mig lite istället. Sen red jag Qinne en stund. Jobbade igenom honom i traven och tog en galopp i båda varven. Han var toppenfin och lyssnade bra, men han var pigg och lite busig, den mannen alltså:P

I morgon ska jag plugga till kvällen då jag drar ut till stallet samtidigt som Emma. Så ska upp tidigt, så det blir mycket gjort. Skönt, skönt!


Vad hade hänt här då? Räckte inte hårsprejet till eller? Slickat.se






Måndag

Har varit helt nere hela dagen. Vi har ju avlivat Lakris i dag och det är riktigt tungt. Tyckte vääääldig mycket om honom! Vi har begravt honom också, och ställt upp fina stenar runt omking graven,så det känns lite bättre. Så har inte direkt varit på världens gladaste humör. Vilket resulterar i att jag faktiskt tar en day of från plugget. Har fixat till kaninerna, kollat på en film och vänar nu på att Marita ska komma hem. Tänkte nämligen be henne att klippa mig. Mina toppar ser ju förjävliga ut rent sagt, så det blir najs.
...
...
...
...
...
...
...

R.I.P Lakris











Hejsan där

Fotfarande lite sliten och trött efter helgen. Därför har jag inte pallat blogga.Haft full rulle.

I fredags kom Linne till moi och vi fixade oss, eller hon var redan huuuur fin som helst, lockigt hår och så söt så, men jag plattade håret och fixade mig. Sedan sprang vi till bussen och drog oss ner på stan. Träffade folket (jag menar folket, vi var många:D) utanför China River och skuttade sedan in och åt. Det var supergott och alla typ rullade ut. Jag fick värsta rycket och mådde inge bra alls. Inte kul.

Sedan tog vi alla bussen till Stina där det förkrökades. Jag blev bättre och mådde sedan toppen:D Vilket ju resulterade i x-antal drinka, och en vodkashot med Julls. Vi hade hellajbans och röjde runt, lite väl friskt för min del då jag KRASCH rammlade in i vitrinskåpet och kraschade hela rutan:O Hade glöas ÖVERALLT!!!!!!!! Så blev en dusch, bandage på armen av snälla Stinas mamma, Tack gulliga Sanna! Samt en söt liten unge (Linne) som tvättade blusen som blev lite blodig, vilket innefattade hela blusen i handfaten, som sedan Linne och Amanda fönade torr, hahaah, cuteipies, puss!

Efter den lilla exidenten drog vi med bussen in till stan. Vägen till BJ var minst sagt rolig, det jag kommer ihåg(A)
Röjde på BJ hela natten tills jag drog hem...

I lördags vaknade jag för andra gången vid 12 och drog efter frullen till Cathrine. Sedan var det bakistur till stans alla hästaffärer. Vi var på Sporren (hej jag hatar Sporren, för man har aldrig råd att köpa nått där), Hööks, Granngården och Liqusini. Det blev en ny grimmsiluring, muuuucket fin blev den:D Vi svängde förbi Max också för pommes och mozzarellasticks, plus VATTEN! Kan säga att det vart uppskattat!

Red och var i stallet och drog hem och duschade. Fixade mig och käkade och tog bussen till Bells. Hade filmkväll med Linne och Bells, samt Stompe som satt på golvet och smaskade på mattan:P

Drog hem, och sedan på efterfest...

I går, söndag åkte vi till Arlanda med Stina. Först var vi hos Stina och mös runt lite. Sedan åkte Linne och jag privattaxi med Björn i svarta bilen till Arlanda. Åhhhh vilken grej alltså. Hade så kul där, vi blev ett helt gäng och man var först endast taggad för Stinas roliga resa. Men när hon skulle gå. Jag bara, näärå, jag gråter nog när jag kommer hem. Men kattsingen, jag störtböla som en gris! Tårarna sprutade på oss allihop, det var galet sorjligt!

Åkte hem och drog till Emil och vi drog till bussen hem till landet. Hade söndagsmiddag hos pappa och det var helmysigt, om än för att jag hölll på att frysa ihjäl hela tiden för att jag var så trött. Har väll inte sovit sådär jättemycket denna helg(A)

Moi i lördags:

















Changed plans

Blir inget skola idag. Så har nu käkat lunch och tänkte ta och slänga på mig springskorna och ge mig ut på en promenad i solen. Blir inget springande för jag känner mig inte riktigt helkry för det, har hostat lite men vi får se, om andan faller på så:P

Aja, skööönt iaf att dra ut och röra lite på sig också. Synd bara att jag inte har någon gosig väst att dra på mig, borde fan införskaffa mig det nästa vår, älskar västar, de är sååå gosiga:D

Men, men nu ska jag plocka undan och ge mig iväg. Hurt, hurt!







Jag vet någon som är väldigt glad just nu

Lika glad som kexchoklad:D











Fredagens plans

Just nu sitter jag och pluggar för fulla muggar, har antligen hittat och läst en novell som iiiinte var tusen sidor lång, skönt! Så nu pluggar jag på, och det går faktiskt bra, känner att jag actually inte suger helt på engelska:)

Aja, sedan blir det väll nån sorts lunch, det man hittar vill säga, kanske pasta och nått till typ. Hittar säkert på något gott, ibland lyckas jag ju liksom, nejmen jag tycker faktiskt att jag är rätt duktig, får det tråkigaste att bli gott faktiskt. Typ(A)

Men sedan ska jag fixa mig och vid typ 4(?) dra ner på stan för att träffa Amanda för vi ska förbi skolan och hälsa på lite, blir nog mys:D

Och sedan ska vi hem och Linne kommer typ för då ska vi fixa oss inför kvällen!!!!!!!!!!! Först China Garden, sedan förkrök at Stajnos place och sedan BJ hela natten! För det är farwelleavening for Stiniiis i kväll:( Kommer sakna sönder dig kvinnah! Men det ska iaf bli en oförglömlig kväll, med finaste folket och fullt ös medvetslös!

Myplans for today alltså, then you know:P


Some of tha people:D Från julavslutningen på Fyrishov:D








Morgon små vänner

Vaknade klockan 8 och är nu pigg som en mört. Riktigt härligt att för en gångs skull vara uppe i skaplig tid. Nu ska jag fixa frukost och sedan börja plugga. Uppdaterar mer sen,pallar inte skriva mycket på mobilen:P. Min morgonlitteratur, så pluggar faktiskt redan lite grand.


Inredaren är i farten

Städade ju och fixade då lite i mitt rum. Så gjorde ett lampträd, hahaahah:P





Ganska piffigt om ni frågar mig:P





Dammsudd

Jag kommer ju att bli en liten damråtta av allt dethär städandet:O Har nu kommit hem efter massa städande och ridande och gud vet vad. Iofs har jag ju bara städat etttttt hus, och bara ridit eeeeen häst, men ändå.

Nu har jag käkat lite mellis, så blir det städning för hela slanten igen, jippie!!!!!!!!! Suck och stön, aja, it has to be done, skulle bara se hur det ser ut här, fysjutton alltså!

Nepp, nu kör jag igång ifånen och poppar musik tills öronen trillar av. Städa, städa!












Lättareklamen

Jag bara ääääälskar Lättareklamen just nu. Den är ju bara för söt. Den blåa fjärilen som flaxar omkring och så sjunger dem denhär sången:


Om du var vaken skulle jag ge dig

allt det där jag aldrig ger dig

men jag ger dig min morgon
 
jag ger dig min dag








Just love it:D








Klockan är halv 10

Tjulululuuuuu, har nu varit i stallet och ridit ut i mörkret (!) med Cathrine. Vi snackade som vanligt om allt mellan himmel och jord, najs, najs:P Desutom var Tanis väldigt gölli idag. Puss på ponnyn<3

Nu är jag iaf hemma och har duschat plus käkat middag. Så nu blir det väll datorn en stund och sedan sleepa. Upp early i morn för jag har utsläppet. Sedan ska jag till Britta och städa, sedan tillbaka till stallet och rida och sedan hem och städa, SEN ska jag plugga. Pust, blev helt virrig av att bara skriva det.

Nejni, nu ska jag komma på nått sköj att blogga om tror jag bestämt, får se vad jag kommer på. Btw så gååååår det ju inte att ladda upp bilder rån H&M längre:O Hajja ledsen jag blev i går när jag sammlat på mig en massa bilder och så bara fuuuuunkar det inte, ledsentjej alltså:(




Någon av de första bilderna som jag tog på min älskling<3









Miss Emlis kök

Kollade på Pluras kök igår när jag väntade i Solna. Där gjorde dem hemlagad pytt i panna, hur gott! Så jag blev så himla sugen, vilket resulterade i att jag just nu sitter och äter just hemlagad pytt i panna. Min är kanske inte lika flashig, innehåller bara stekt potatis, köttbullar, lök och ägg, men den slinker ner bra fint ändå:)

Drog ju ner på stan och träffade då upp Julls och Stajno, Stajno i en MYCKET fin duffel, I love it! Men hon drog och fikade så Julle och jag gjorde lite inköp, eller iaf jag. Har nu handlat på mig grejer som behövdes, känns bra skönt!

Nepp nu ska jag fortsätta att njuta av min exklusiva lunch, hare gött!

Moi today:















Serri?

Är detta ens ett ord???

contransmagnificandjewbangtantiality

Stod i novellen, har aldrig sett ett så långt, man glömmer ju bort hälften när man ska uttala det:O








Fade in to darkness

Poppar music på Ifånen och har precis käkat frulle. Skulle egentligen gått upp tidigare, men jag är lat(A) Så...

Men, men. Funderar lite på hur dagens planer ska se ut. Ska ju in till stan och fixa lite grejer, men vill duscha innan, och pallar inte duscha än, så blir nog så att jag pluggar till typ 12, duschar, drar ner på stan. Smart ide ju:P

Drar till stallet till kvällen så att man kan rida med Cathrine, samt få skjuts hem(A)

I morgon ska jag till Britta och städa, samt städa hemma, samt till stallet OCH plugga. Jag har inte en aning hur jag ska hinna få klart allt plugg till nästnästa vecka. Men MÅSTE lösa det på något vänster. Suck på att min självdisiplin är totalt obefintlig. But, hey, thats me(A)


Nej ni, nu ska här pluggas, det vill säga krypa ner i sängen igen och läsa novelljäveln så att den blir klar någon gång.

Jag veeeeeet, jag ska försöka blogga nått kul också, detta var ju pretty boring liksom, men aja, tralalalalalalaal



Hajja hur höstig och fint det är ute nu, myyyyys:D






Skoorgasm

Jag säger bara, jag vill HA!!!!!!!!!!!!!!





















Solna hela dagen

I dag åkte jag klockan 7 till Solna. Åkte med Britta till hennes jobbarkompis och sedan var jag där hela dagen och städade. Samt chillade lite framför TV:n. Så har typ damm i barret och luktar rengöringsmedel. Mumma:P

Aja, var rätt chill, fick erbjudande att fortsätta städa där, plus hos hennes dotter. Men det ligger ju så långt bort:S Aja, knas, knas. Britta kom och hämtade mig sedan vis halv 6 och vi åkte hem, hej jag somnade i bilen, men regnet smattrande mot rutorna och mörkret som var, ja, mörkt. Slocknade iaf, skönt.

Åkte till stallet och mockade, blev ingen ridning idag, både för vädret och tiden. Men gosade lite med ponnyn iaf, gosisen<3

Nu är jag ju hemma och ska blogga lite och sedan sova. Upp tidigt i morgon och plugga. Samt int till stan och göra lite ärenden. Fix, fix.


Fyfan vad fula vi är Linne, INTE okej!






Update

Okey, nu en liten update från i fredags. Skriver mest för att det är kul att kolla tillbaka på senare, om än för att jag vet att ni är rysligt intresserade(A)

Iaf så drog jag till Bells vid 8. Jullis var där också och efter en stund kom även Nica. Vi förade på lite glatt och fjantade omkring som vanligt:P Julls och jag tog lite pics, men sen dog batteriet på kameran, såklart, därför namnet på albumet på face:P

Sen gick/vinglade vi till nästa förkrök hemma hos Bellas jobbarkompis Susanne. Hittade lite kul folk och vi snurrade runt där ett bra tag. Julle och jag skrev på kylskåpet av någon anledning och drack/spillde drinkar. Med taxi tog vi oss till staden och på något mirakulöst sätt gick vi till BJ. Bella och jag skulle ha deeptalk på vägen dit kommer jag ihåg, men vi sluddrade så mycket att ingan av oss hörde vad den andre sa, så vi gav upp, hahahaha:P

På BJ dansade vi flickor på högtalarna, heeeeeela natten. Hade mina svarta klackar (smal klack) vilket resulterade i träningsverk som heter duga dagen efter. Men vi körde järnet och det var helkul!

Sedan drog folket hem och jag...



Snygga bruuuuudar:P






Proof

Bevis på att jag minsann dansade gärnet i fredags, på högtalarna på BJ.



Det är mycket blåare och svullnare irl.







Söndag, vilodagen eller?!

Bellsi och jaghåller på att söka kurser, så har full rulle här. Dessutom är jag fortfarande jättetrött, så det blir sängen efter detta alltså. Vilket betyder update tommoro instead.

Har levt loppan hela dagen idag med, tänka sig var hurtig jag är:P Även fast jag somnade med datorn i knät vid 5, liiiiite tierd kanske(A)

Aja, tjingeling och använd badring (om ni ska bada och inte kan simma) eheheheh(A)









Hahaha

Vilken TUR att jag har min lilla Linne Pinne! Det var fööööööörstås inte blogg.se som fuckade utan jag som när jag bloggat från mobilen automatiskt ändrat en inställning. När jag sedan pratar med Linne så fixar hon allt. Tack för att du har hjärnan jag saknar babe, du är bäst!



My bitch, my brain, my love:P






FUCK BLOGG:SE

Dumma, dumma, DUMMA jäkla blogg.se till att ALTID krångla, vad är grejen???????????????????????????????????? ... ... XOXO Miss Emli

BAKIS

Är bakis som ett as, så pallar inte blogga ordentligt i kväll. Det får bli i morgton, så får ni en ordentlig uppdatering om vad som hände i går:P Varit i stallet och skrittat ut lite ostabilt en kortis. Sitter nu och käkar middag och strax blir det TV:n som får sig en friend. Där är jag klistrad tills typ 10. Upp early tomorroooo så, blir i säng tidigt, kommer ändå inte palla hålla ögonen öppna, så det blir chill. Och blogg.se verkar inte gilla MissEmli just nu för den fuckar helt här, men inte på elit, apaskruttt!!!!!!!!!!!!! XOXO Miss Emli

TAGGA FEEEEEEEEEEEEST

Är hos Bellsibus och vi ska strax börja dricka. Sedan drar vi vidare till ett annat förkrök, kul! Är SÅHÄR taggad!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blogg.se fuckar fortfarande, så no pics:S But you will survive:P XOXO Miss Emli

Freddedagen

Hejsan hoppsan. Blogg.se ser heeelt sär ut, vad hände nu liksom? Aja, iaf så har jag gjort massa idag med hittils. Linne och jag träffades nere på stan klockan 8, hurtigt! Gjorde lite ärenden och gick en sväng på stan, det var SÅHÄR mysigt, jag och min lilla bebisbusis<3 Drog hem och käkade lite snabbt och åkte till stallet. Tömkörde en runda och sedan bussen hem igen. På busshållplatsen mötte jag Manda, så hade sellis på tha bus, najs, najs:D Nu är jag hemma och ska käka lite lunch, seeeent, promise, I know, iaf så gör min mae det, den vara mucket hungrig! Sedan blir det plugg, har lånat en konsthistoriabok också, så nu har jag att läsa kan jag ju säga. I kväll blir det att festa! Förar hos Bells och drar sedan till BJ och partar hela natten, jag är GALET TAGGAD:D XOXO Miss Emli

Tuffa jag

Jag bloggar från min telebobbo,jag är såhär HAPPY:D


Skillat

Har bara käkat mackor idag så åt massa till middag, två stora portioner. Vilke självklart resulterade i att jag nu mår illa för att jag är så mätt, hahahaah, lyckat:P

Och JA, jag älskar p-smilesar, dem är liksom så mig:P

Eheheeheheh:P

Bara så ni vet:P











Hola people

Jag poppar youtube på min Iphone, ja, jag är SÅHÄR cool! Jag är typ överlycklig för att jag har en ny telebobbo, samt en riktigt tuff en. Lyckligchey.se:D

I dag har jag varit på språng hela dagen. Åkte ut med 07.10-bussen och släppte ut pollarna. Mockade och fixade allt till Tanis och Qinne och sedan drog jag till Britta och städade. Vet inte vad som hände men det tog suuuuuuperlång tid där, var där från 09.15 till 13. Hajja länge:O Åt lite lurre där oxå, detta mumsiga:






Erkänn att du blev lite avis;P Linne började nästan dregla när jag visade bilden:P



Drog sedan till stallet och red ut med Linne. Men vi fick brått hem sedan, för Qinne skulle få gaddarna raspade så vi fick typ trava hem, hehehe, TYPISKT mig(A)

Nu är jag hemma och ska precvis käka, muuuuucket hungrig tjeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!! MAT in my heart!!!!!





FullRulleKanelBulle

Pluggade först en massa hemma, läste en novell som typ är HUNDRA sidor lång, är det inte det som är grejen med noveller att de ska vara korta?, aja, läste ur boken oxå på busshållplatsen och på bussen. Drog då till stallet och lunchade plettisarna. Samt mockade och fixade till min ponny<3

Åkte till pappa och fixade massa med kaninerna och medan de var ute kollade jag en film, samt åt massa, det har inte funnits ett damkorn hemma de sista dagarna, så jag var bra hungrig(A)

Åkte sedan in till stan med pappa och Marita och drog och hämtade Ifånen. Så har nu installerat massa på den och hämtat lite appar. Hej jag är skillad, neeeejdå, det var inte alls brollan som hjälpte mig(A) Men först den 24:e flyttas nummret över, så först då kommer jag börja använda den for real:D

Aja, nu är jag trött, så det blir lite bloggning och sedan SÄNGEN! Har morgonfodringen i morgon, så bussen går 07.10. Hurrt, hurrt!




My new love:D








Look what I found outside my door this morning

Ett par Converse, I already love them:D














Btw, my Iphone is soon in the house

Fick brev idag där det stod att min nya bebis går att hämta ut på Lutis redan idag:D Dock hade jag ingen tid today men imorgon ska jag hämta my new precious.
















Nehej du Kajsa

Inte är det varje dag denna donna behagar vara min bästa vän inte. Jag som alltid är så snäll mot na, och så bara tappar hon kedjan, hela tiden! Det blir allt ett stopp på nån verksta eller lite hjälp från någon händig person här alltså. För såhär kan vi ju inte ha det!

Jag hoppade av bussen för att cykla hem och dusch, käka, precis det jag ville göra. SSå hoppar jag upp på Kajsa och trampar iväg, växlar och så bah, DOOOOOOHHHHH, så dör den lilla jäkeln!

Gick hem i rask takt och vände sedan uppochner på cykeln och började mecka. 20 minuter senare är kedjan på plats och jag på sämre humör än någonsin, suck!

Aja, nu är hon hel och fin igen, lilla Kajsis:D









Käkar, igen

Eftersom det inte blev någorn frukost, och lucnhen var inte så stor, så har jag lagat mat igen och sitte  nu och äter, hehehe:P Vaddå hög ämnesomsättning, jag skulle fan äta hela tiden om jag fick, hehehe(A)

Men iaf så kör jag på past med räkor idag med, men idag stekte jag räkor, lök och vitlök med curry istället. Blev riktigt gott, men det hade ju varit bra med en creme fraich (hur i h-vete stavas det?). Men är man lat så är man. Palla cykla till Konsum nu liksom:P








Kanske ska starta en matblogg, med MissEmlis underverk till maträtter, vad säger ni, en smart ide´? HAHAHAHAHAHAHAHAHAH, O NOOOOOOOOOOOO






Tjabbatjenahallå

Vi säger så, tjabba tjena hallå, tjabba, tjena hallå, tjabba tjena halå, lalalalaalal


Hade ju morgonen idag i stallet så åkte ut med 07.10-bussen. Släppte ut pollarna och mockade Tanis och Qinnes boxar, samt fixade allt foder och vatten. Sedan städade jag på skullen och gjorde nya rep att hänga vattenhinkarna i, så piffigt:D

Så sedan åkte jag hem efter lite mer fix. Käkade ingen frukost innan jag drog i morse så gjorde lunch på en gång nu när jag kom hem. Det blev ris och fiskbullar, mummismaskens:P

Nu ska jag städa hela lägenheten, mamma kommer hem i natt, sedan ska jag plugga och även checka in lite kurser som jag vil söka till våren. Spännande:D


The hood is in the hood:P





Home again

Efter att ha käkat drog jag till stallet. Red ut i mörkret och Tanis såg ut som en vandrande julgran med alla reflexer, men hellre för många än för få:P

Fick skjuts hem så ha nu käkat två mackor och ska flytta mig till TV en stund. Men ska upp tidigt i morgon och släppa ut hästarna så det blir ingen sen kväll.

Jahapp, det var det det, hare gött, och käka kött (om du inte är vegetarian då, då får du käka gräsmattor).


You dont have to say anything, I know that I am sexy;P






Moi today
























MissEmli the toppchef

Jag slängde ihop det jag hittade hemma och det blev fan gott. Riktigt lyckat faktiskt:D







Receptet till denna utsökta rätt är:

* Koka pasta

* Stek räkor och lök

* Blanda pressad citron, pressad vitlök, olivolja, salt peppar och lite färsla kryddor

* Mixa allt och ät, helst med sked(A)







God Morgon

Hejsan hoppsan och god morgon. Hoppas ni har sovit good, det har jag, jag är helt tuvilad meeeen ändå lite seg.

I dag har jag planer ska sägas. Först ska jag nu, efter att ha kollat på TV och smaskat lite chips och godis(A), äta lite frukost, det jag får i mig vill säga, är ganska mätt:P Sedan ska jag städa hemma, damsuga och torka golven. Efter det ska jag duscha och sedan dra ner på stan, för idag ska jag till Arbetsförmedlingen. Jag är bra nervös, skulle velat ha någon med mig, men jag får ta och klara mig själv:P

Sedan ska jag ut till stallet och rida. Så kommer hem sent och kommer väll slänga mig på sängen och knoppa på en gång.

Jupp, have a great day people:D









Söndagsegdag

Är hur trött som helst. Pallar ingenting. Iofs göööör det ju inget eftersom klockan är 9 och jag ska krypa ner i sängen och kolla TV, men ändå:P

I dag åkte Cathrine och jag ut till stallet vid 12. Red, fixade i stallet och fixade nya isolatorer i andra hagen. Samt var riktiga skogshuggare. Har klippt ner grenar med sekatör (stavning?) från vagen till bron. Hurtigt värre. Sedan drog vi till Rusta och Coop, så kom hem vid halv 6 typ.

Lagade mat och drog till bussen för jag hade insläppet. Jag står och väntar på bussen, redan gaska pissed för att jag inte ätit nått, och så bara KÖR BUSSHELVETET FÖRBI!!! Hej jag blev lack som ett bi kan jag lova! SUCK! Så väntade en halvtimme och tog nästa.

När jag kom till stallet hade det regnat ett tag plus var kolmörkt så det var ju great, hahaha.

Men de hade haft söndagsmidda hos pappa så fick skjuts hem iaf, H.Ä.R.L.I.G.T!

Så har nu ätit och ska kolla TV. Sover i mammas rum för där finns ju TV, hajja sköööönt!











Bakis.se

Har knappt sovit något så är trött som ett as. Gick upp vid 7 och åkte ut och släppte ut hästarna samt mockade och fixade foder. Sedan åkte jag hem och sov en stund. Efter det åkte jag och Cathrine på shoppingrunda. Först till Hööks där jag hittade ROSA höpåsar, me HAPPYFACE! Sedan en sväng till Granngården också, och sedan till stallet.

Nu är jag hemma och har varit på Konsum och handlat pizza och chirrar. Det plus godis, mjukisdress och TV.n gör min kväll. Bakis + mums = MissEmlis kväll!

I går då, vad hände då? Jo jag drog till Linnes mamma och vi hade mys och kollade på sista Piratesfilmen:D Sedan drog Linne och jag in till stan och väntade på 20:an i 20 min. Vi satt på bussen, förkrökade, taggade tills vi var på ändhållplatsen, där vi skulle av, och buschafören bah "Ska ni verkligen hit?" Vi ringer ett samtal och visst skulle vi inte hit, vi skulle åkt bussen ÅT ANDRA HÅLLET! Heheheh, så en och en halv timme senare, med skoj i bussen, var vi i Bergsbrunna. Där vi skulle på fest, i en lokal. Efter att ha sprungit runt (så gottt det går när man nästan kissar på sig/snubblar runt i fyllan i klackar/fryse som fan) hittar vi ett par grabbar som säger att det inte ens FINNS någon lokal där.

Vi hoppar på bussen, som av någon anledning står på busshållplatsen. "Men hej, jag går inte int till stan, jag ska till garaget" Men han var snäll, så vi fick åka med till Lindvalls Kaffe (vare så?) så vi trallade till BJ därifrån:P Röjde där till stängning. Julle och jag dansade på högtalarna hela tiden:P

BILDER:





































Taggat litet barn

Jag fick ändra lite på planerna för jag blev så galet hungrig. Det är grejen när jag ska fixa all mat själv och har mycket att göra, jag fixar inget ordentligt så jag blir apahungrig igen efter en timme. Så nu väntar jag på pizzan i ugnen, och seeeen ska jag till Konsum och till Becce, får väll ta det i samma veva så slipper jag dra hem emellan.

Klockan 8 ska jag till Linne, vi ska kolla film med hennes mamma, mysigt:) Och sen röjer vi. Jag är SÅHÄR taggad! PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!



Min brutta ska dansa såhär i natt med:P






Kvällens plans

Nu ska jag cykla på Kajsa (som ska få nya rosetter) till Konsum och handla virke, blir det gammla vanliga med Sprite och lime, men jag gillart:P Ska även ta ut lite cash. Sedan hem och käka, samt duscha. Sedan till Becce och hämta dricka, och sedan hem och fixa sig. För sen drar jag antagligen till Linnes mamma och chillar där innan vi drar på förferra hos Linnes skolkamrat. Sedan är det BJ och festa hela natten som gäller!!!!!!!!!!

Har nu varit ppå jobbet och fått en ryggsäck plus en bioticket, så nu ska här gås på bio:P Todat I look like this, at work.




















Dah

Jag är visst kreativ och uppfinningsrik när det gäller mat Julle, kolla bara hur fint(A)











What a friday

Regnet öser ner, det blåser typ storm och jag är allmänt opepp på att gå ut just nu, vilken tur att det blir först vid halv 3 då:)

För nu ska jag städa, fixa runt lite hemma och käka lunch, sedan ska jaf fixa mig och dra till jobbet för avtackningsfika. Blir väll ganska najs tror jag. Efter det drar jag till stallet. Myyyys i detta väder kan ju säagas:S Men ponnyn måste röra på sig.

I kväll blir det krogen, hur vart och med vem är ännu oklart men ut ska jag. Är festsugen som jag vet inte vad, PARTYTAGGADBRUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!









Mobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Jaha, nu är en Iphone 4 på väg till moi då. Snacka tuffing jag är:D

Har förståss hittat massa fina skal också(A) Love it!!!!!























Och det finns ju ett apafint playboyskal med tuffsig svans och öron, meeeen det går ju inte att ladda upp bilden:(





JIPPPPIE

Här är man poppulär kan man ju säga. 12 (!) kommentarer på ett inlägg, kanske man ska fortsätta att kommentera på storbloggarna:P

I LIKE!!!!!!!!!!!!




Sv: Tack JullisGullis, du är så söt:)




Hurt, hurt

Jag har redan varit riktigt hurtig i dag. Gick upp 9 och åt frukost. Läste samtidigt ur engelskaboken. Sedan drog jag till Lutis och handlade och var hema 10.15. Så nu har jag laddat upp alla bilder på face och ska nu blogga på elit. HURTIGT jobbat säger jag bara, och klockan är 10.48. Well done!









Och från vilken planet kom vi ifrån sa ni?

Linne och jag har just snackat över msn, med cam, och i tele samtidigt. Vi har garvat, sagt konstiga saker, tagit allt vi sagt och gjort "took it to far-grejer" av allt, spånat vidare på varenda ord tills vi inte längre kommer ihåg vad vi startade med.

Ibland undrar jag vad jag gjort om ja inte träffat Linne. Hur sjutton skulle någon stå ut med alla mina onstigheter om hon inte hetat just Linnea Sörensen. Jag vet fan inte. Vi är så lika att det blir läskigt ibland när det gäller humorbefriade tillfällen. Vår humor är fan så låg så den är UNDER marken, hajja dålig den är liksom.

MEN så kul vi har. Vi kan göra fan allting kul. Vi kan garva så att vi ligger på marken och vrider oss av skratt, (vilket hänt x-antal ggr till och från stallet tex).

Vi kommer fan aldrig att dö, för vi förlänger livet med minst 100 år varje gång vi träffas, det är ju sjukt. Och vi kommer fortsätta skoja tills vi är gammla och grå, så vi kommer fan aldrig dö.

Aja, ville bara sägat, att vi har så sjukligetmegaotroligtapasuperdupergaletkul, varenda gång vi ses. Naaaajs:P











Stinadag med stort S

Tänka sig, vilken dag. Jag låg i sängen och pluggade, fortfarande i pjamas och utan att ha hunnit borsta tänderna. Då ringer Stina och frågar om jah vill följa med till Madonna och köra ut en sväng i solen. Jag sa "Nja, jag vet inte, tror inte jag pallar." NEJ, såklart jag sa "JAAAAAAAAAAAAAAAAAA, lätt, när är du här?"

Så drog ut till Almunge och fotade som ett djur. Samt gosade med Madonnis (som btw är galet gullig!) och fick lite tid med Staaaaajno. Så galet skoj att bara snack, bilturer till och från Almunge tar ju ett tag så vi hade det väldans trevlans:D

Stina skjutsade mig till stallet och var med där ett bra tag också, så nice:D

Nu ska jag blogga massa och lägga upp massor med snygga pics på fejjan. Så håll utkik;P



Tuffe bruder #gotländska#





Vad hände?

Gjorde 6 (!) inlägg i går. Har man nada att göra då eller?! Aja, jag gillar ju att blogga så:P

Dagens planer är nu att jag ska plugga, det vill säga läsa ut min bok, läsa noveller på datorn och läsa om englands konsthistoria. I nian på bilden hade vi konsthistoria och det var så himmla kul! Jag älskar konst och historia, så mixen är ju great. Så detta kommer nog att bli riktigt kul:D

Sedan ska jag ta 15.35 bussen till stallet och hänga med Emma där. Och på kvällen till Linne. Vänta nu, jag skrev precis dethär igår också va?! Aja, lite repetition har aldrig skadat någon:P

I kväll kommer det nog också upp ett inlägg här eller ett album på face från Linnes och min galna lördag. Men inga filmer, they are for ous only(A)

Solen skiner och himmlen is blue, I like:D


På Skeppet i lördags:P Självklart med varsinn P2, namnam!







Taggad på feeeeeest!



Me


+


She




=


Partiiiiiiiiiiiii:D









A happy bitch

Snacka glad brud när jag går in på TV.nu och kollar om det är nått på TV ikväll och ser att Charlies Änglar går klockan 10. Me happyface kan man ju säga! Jag som inte ens sett den:P

Så nu är det jag som kryper i mjukisdressen, ner under täcket i mammas rum (mamma och Benny är nu i turkiet en vecka, SKÖÖÖÖNT) och smaskar i mig äppelpaj med vanlijsås och ett stort glas vatten.

Jag blir ju nästan avis på mig själv:O













Fade in to darkneeeeeeeeess

Idag städade jag värsta nogrannt i hela lägenheten. Så nu är här rent och snyggt kan jag lova! Sedan hämtade pappa mig (han var i stan, jag är inte bortskämd) och jag körde från Ica Väst till stallet. Gick väll rätt bra. Lämnade lite prylar och så skulle vi åka till pappa. MEN, det bilen stod i en grop, så jag fick inte bort den därifrån. Försökte minst 6-7 ggr utan resultat. Så pappa fick köra upp så bytte vi sedan:P

Jag chillade med en skål musli och film i soffan. Det är typ det skönaste som finns. Bara få slappna av och bara ha det så bra! Bled Änglar & Demoner som jag faktiskt inte sett än. Naaaaaajs varen iaf:D Fixade till kaninerna och körde sedan i möööööörkret till stallet, så fick greja lite med helljus och sånt, hej jag är skillad(A)

Nu är jag hemma sedan ett bra tag, fick skjuts hem med Emma. Så ska glo lite TV tro jag och sedan sova.

Morgodagens planer är att först plugga, ska läsa massa och ja, läsa massa. Sedan stallet vid 4 och efter det till Linne för fixelitrixkväll. Greja massa med bokningar och skit. Blir goooooooodie:D

Nej ni, nu blire chillerill. Vrf har jag inte typ vindruvor hemma, hajja smaskismarrigt det vore, det ska va gött och leva, annars kan det kvitta, fiiiint och leva, annars kan det kvitta....

Suck vad jag är dryg, hajar inte hur jag pallar hela tiden:P




Hej, jag gillar alkohol(A)






Vänta lite nu

Är man knäpp om man pratar med sin cykel, och tycker synd om den för att den inte stått hemma över natten. Samt att man klappar lite på den och säger förlåt? Jag vet inte, kanske, men jag gillar faktiskt Kajsa (är det knäppt att döpa sin cykel förresten, för i så fall känner jag flera knäppisar).

Har ingen bild på henne, men en från google får duga.













Its good to be the king

Ibland har man ju världens gulligaste brolla alltså. Titta vad som fanns i kylskåpet när jag kom hem, mummsisch!









Goder morgon

Goder morgon, både herre och fru, vi önska eder alla en fröjdefull jul, goder morgon...

Ja, det är ju faktiskt inte så jättelångt kvar tills det är jul. Bara typ 2 månader. Linne och jag har redan börjat planera inför pyntningen i stallet och vilka julsånger vi ska sjunga när vi rider:P

Sen så ääääär vi ju ett par riktiga julälskare båda två också, så det kan ju ha med det att göra(A)

Denna jul kommer bli så mysig i stallet, Linne och jag kommer rida med glitter runt hjälmarna, vi ska ut och galoppera i snön (jag kommer nog att få rida Qinne lite så), tolka, ha hela skåpert fullt med pepparkakor och lussebullar och bara ha det sådär juligt som det bara kan bli, myyyyyyyys!









Välkommen in

Hej jag vill ha Spotify premium igan. Nu lyssnar jag aldrig på musik längre, plus att jag för ett bra tag sedan plockade undan min radio från rummet eftersom radion hela tiden fuckade sig. Och headsettet till mobilen funkar inte. Jag lyssnar ju fan aldrig på musik längre, hur deprimenrande är inte det:O

Nä, usch och fy och blä. IIIIIII whant music, dodododddodo, IIIIIII whant music, dododododdood...

Aja, nu lyssnar jag på fläkten på datorn ist, funkar rätt bra det med, surrr, surr, suuuuuuuurrr.








Olanbator

#Olanbaaaator# Någon huvudstad i något land som jag lärde mig när jag var typ 3 barre. Hahaha, pappa hade som en grej att lära mig huvudstäderna i land på konstiga namn. Ganska tufft:P

Iaf så satt jag ju här i min ensamhet och knappade på datorn när Julle ringde. Hon kom över och käkade lunch och vi snackade om helgen och så typ. Riktigt najs att träffa Bullen lite också:)

Sedan drog jag tillslut ut till Britta och städade, var så seg i huvet (som jag alltid är dagen efter, dagen efter) så det tog TVÅ timmar. Klarar mig alltid på 1,5 eller till och med 1 timme ibland när jag ruschar. Men, men, det är ju cash så:P

LinnePinneSwitchBitch (vet, väldens sexigaste namn, Linnes nya fyllenamn, vi kom inte på nått till mig) kunde inte rida idag så jag skuttade till stallet sedan. Red ut i mörkret med Cathrine och fick sedan skjuts hem med henne och Jenny.

Så har nu bloggat på Elit och väntar på att jag ska komma på nått att göra:P Vill kolla film, nu när jag inte ska upp tidigt i morn, men lite svårt när man inte har någon TV på rummet och mamma och brollan sover. Daaaah,  vill bo själv, haja soft!

Aja, love you<3










What a weekend

Heliga makaroner vilken helg. Först nu sitter jag (fullkomligt nykter) äntligen vid en dator igen. Från fredags till måndag liksom, snacka om att jag haft fullt upp om jag inte hunnit blogga liksom:P

Men iaf så har detta hänt:

Fredag
Efter jobbet (som jag inte får behålla, hej jag är arbetslös) så drog Linne och jag till stallet. Vi red en underbar tur i höstkvällen på Tanis och Quinar. Härlig tur med härliga brudar och härliga hästar. Efter det åkte vi till pappa, käkade middag och bara snackade om allt mellan himmel och jord med Marita och pappa. Efter det film, såklart, blev

Lördag
Efter frullen drog vi till stallet och lämnade grejer sedan till busshållplatsen och blev hämtade av Cathrine. Nu drog de tre brudarna till hästloppis i Rotbrunna. Gled runt där i typ tre timmar, hittade massor med fina grejer, samt kollade på hästar och stall. Det var tre hungriga tjejor sedan så ett stopp på Max var självklart. Gott! Åkte hem och red, kollade hagar och fixade massor. Halv 8 var jag hemma igan. Vilken hästdag alltså, jag älskart!

Planen var först att Linne och jag skulle dra ner på stan för en drink, meeeeen om man känner Linne och mig rätt så blir det ju inte riktigt så(A) Drog hem till henne vid 9 och förkrökade som fan. Filmer och bilder från natten är SJUKA, kommer inte ihåg hälften:P Sedan tog vi bussen ner på stan och skuttade in på O´connors. Drog sedan till Skeppet och träffade massa välkänt folk:) Röjde runt där, ett braaaaa tag, gud alltså(A) Sedan drog Linne hem men jag var på O´connors en sväng igen:P

Söndag
Efter att ha sovit typ en och en halv timme gick jag upp och drog till stallet med Stina. Lite lagom bakis sådär liksom(A) Red ett dressyrpass som gick toppenbra! Tanis är BÄST!!!!!!!! Sedan hoppade man av bussen på Akka och kollade på tävlignar med Linne. Vi cyklade (jag är världens bästa cykeltaxi) till Djurmagasinet och kollade på en dissig papegoja och sedan till Coop och letade nudlar i hela butiken. Hem till moi och duschade och käkade och sedan hem till Linne för Jägarna/"sova över hela sängen med huvudet nästan i golvet". Drog hem och gjorde mig i ordning och mamma, jag och Jolle drog på middag hos Anna med familj. Jag har fått en ny hundkompis:D

Måndag
Vaknar av mig själv klockan 11, har sovit från 9 igår. Jag var trött kan väll sägas:P Ligger nu efter frullen i sängen och softar. Så sköööööööööööööööööööööööööönt! SSka snart till Britta och städa och sedan till pappa och fixa kaninerna.

Sammanfattning: JAG HAR HAFT TYP VÄRLDENS ROLIGASTE HELG:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D Samt hängt med min Bebis hela tiden<3

CRED till dig som pallade läsa, you are worth a hug!



Vi någonstans i dimman i lördags(A)





så börjar jag att yyyyyra

Yeah, yeah wowo, wowwwoow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Linne ocvh jagh poppar muuuuuuuuuuuuuuuusic hos henne, förar infööer en kväll på stan, drar först till connors och sen a till skeppet tror vi, vi får se;))))))))))))))))))) SEXY MOTHER FUUUUCKERS!!!!!!!!!!!!!!!!! E are!!!!!!





RSS 2.0