En halv människa

Jag känner mig inte hel längre, jag har tappat en del av mig själv... i och med att jag inte bloggar mer. Meeeeeeen nu är det så här mina vänner, att jag har börjat jobba. Närmare bestämt i måndags (ovanlig dag att börjar jobba på, tycker ni inte?) så jag pallar liksom inte riktigt. Svänger runt och städar hela dagarna och sedan bums till stallet. Dessutom gillar ju min dator mig väldigt mycket, ni vet så där supermycket att den hoppar upp i famnen på mig och ger mig våta kyssar. Nej, Blogg.se VÄGRAR att samarbeta i mitt rum, plus över allt annars, då internetet är lite sämre där(läs mycket!), så det funkar liksom inte. Fuck Blogg.se btw som inte kirrar appen, då hade jag pallar blogga ordentligt, men inte nu!
 
Arghhhh... #ett djupt andetag senare# Iaf så gick vi ju på bio i tisdags, jag och mina kära vänner, Julle, Stina, Linne, Elin och Joar. Vi kollade på(genom fingrarna) Chernobyl Diaries. Och jag flämtade tydligen så högt att dem framför oss garvade(A) Men hallå, den var ju läskig!
 
Min lilla ponny då, jo damerna har fått sellis i hagen nu utav Mona Lisa, ett 4-årigt halvblod/fullblod. Supersnygg liten tjej som dock inte riktigt får vara med och latja än. Brudarna går slickade mot varandra och kickar så fort ML kommer i närheten, bitches! Men Tanis och ML går nu ute dygnet runt iaf, härligt med en riktigt hästsommar för ponnyn<3
 
I dag ska jag snart ut på landet och lassa hö med pappa och brollan. Sedan blir det hem och handla lite och däcka i sängen igen. Min säng, min älsklig!
 
Emme goes carrot!

Uppsatsskrivning på schemat

Det har hänt en hel massa sedan jag bloggade sist vill jag lova. En massa kul, och okul.
 
Åkte ju ut till Stina. Vi gosade med valparna(söta som tusan när de rultar omkring och försöker skälla), klappat på Isak(väldigt social häst), käkat massor med mums, glott film(säkert fyra stycken, ANKA!) och ridit. På tisdagen red jag först Goliat men när vi inte fick någon trav bytte vi och jag red Mimir igen. Först var vi på banan och sedan red vi ut en sväng med Mimmi i höggsta hugg:) Dagen efter red vi ut på en riktig tölttur. Först red jag Goliat, och som sagt, tölten är hans starka sida, och det gick prima ballerina! Sedan hoppade jag upp på Jonatan och vilken häst! Skitläcker tölt hade han, och en härlig galopp:)
 
När jag kom hem på onsdagen(stina, ängeln, skjutsade hem mig då vi 12.25 (då bussen gick) glatt kollade på klockan från hästryggen(A)) drog Cathrine och jag till stallet. Det var dags för dagen D. Qinne skulle besiktias och säljas. Vi red ut en ordentlig tur, vi två med våra hästar. Och det var som om hästarna visste att det här skulle bli sista turen tillsammans för dem skötte sig så bra! Blev nog den bästa turen vi haft, då Tanis som annars brukar tagga sönder och flippa lite i bland när vi är ute var nu hur lugn som helst och galopperade lugnt och avslappnat. Och Qinne, vilken prins, han var snäll som tusan han med. Sedan kom veterinären och Maria. Han gick självklart igenom utan anmärkning, fina hästen! Jag och Emma följde med Cathrine till Strängnäs där Qinne numera bor. Han var jätteduktig på transporten och busade sedan omkring i sin nya fina hage. Han kommer att få det så bra, men usch vad jobbigt det är i stallet nu utan honom. Den LÄCKRA hästen, usch vad jag saknar honom!
 
På torsdagen åkte C och jag ut till stallet på morgonen och plockade undan. Allt är så konstigt i stallet just nu, ingen gigantisk häst som står och surplar krafft och ingen Cathrine som skojjar runt. Buhuuuuuu, nu bölar jag!
Nåväl, städade hos Britta och tog mig sedan hemmåt. Linne och jag glodde en rulle, Parfymen, och tänker nu varje gång vi ser en parfym på en smått galen nisse som blev alsmäktig. Sedan drog vi ner på stan och shoppade. Hehe, fick hem lite saker, visar en annan dag. Drog sedan hem till bruttan igen och glodde två rullar till:P
 
I fredags, älskade midsommar, hade Tanis och jag en riktig midsommartur. Solen sken från en klarblå himmel och när vi skrittade hem sjöng jag både "Den blomstertid" och "Nu grönskar det". När jag kom hem skyndade jag mig som aldrig för och träffade sedan Linne på Hemköp. Shoppade ingredienser till kvällens firande. Malin kom också och vi satt oss på bussen som tog oss till Alunda. Hos Elin blev det fest. Roligt fölk, mumsig mat, god dricka och massor med kubbspel blev det, en grym midsommar med andra ord! Efter mycket om och med kom vi tillslut hem på natten, efter att en buss åkt förbi. Cykeltaxin som denna natt gick tog Linne hem till sin mor och sedan vinglade den hem.
 
I går vaknade jag halv 1, gött var det! Kajsa och jag rullade till Linne(jag ÄLSKAR när Linnes mamma är borta, inte illa menat, men då bor bruden typ 5 min bort<3) för en bakisdag. Elin och Malin kom också och det blev film och pastasallad. Sedan en sväng till stallet och rida ut en tur i kvällsljuset. Dock på en väldigt larvig ponny, haha, hon var fjollig för ALLT. Men, men, söt är hon väl ändå.
 
I dag kirrade jag hästarna på morgonen och hann beta Tanis typ en timme innan taxin kom och plockade upp mig. Cathrine och jag drog till Famulus där hela ridvägsföreningen hade samlats. Nu blev det ridvägskirreri för fulla muggar! Två nya ridvägar lyckades vi fixa i hop på två timmar, bra jobbat! Efter lite välförkänt fika tog vi oss en sväng förbi Högby och kollade/snackade runt lite:P Nu är jag tillsist hos pappa igen och chillar här tills i kväll. Sweet!
 
OM du pallade läsa denna uppsats ger jag dig ett MVG och en guldstjärna! Bilder, i mängder, kommer...
 
 
 

Islandshästridning

Snart är det jag som hoppar på bussen och pallrar mig ut till Tilde där Stina är gårdsvakt. Jag TAGGAR! Älskar att vara där och bara chilla runt med alla djuren. Och valparna, kommer bli så mys att se dem:)

Bilder från förra sommaren när Julle och jag var ute och hoppade med Palli och Nalle:








Pyssel

Gjorde tre pannband i veckan.  Jag gör pannbanden oftast av typ gamla skärp eller andra pannband som bara är av läder.



Ett som jag bara fixade om lite då det var lite glapp i trådarna. Det som jag fixade var av ett skärp som jag sytt fast två pärlrader på, supersnyggt är det!



Det här gjorde jag av ett gammalt pannband. Limmade först fast ett vitt band på, och sedan ett svart spetsband ovanpå. Har länge velat ha något i spets, och det blev riktigt fint, är nöjd:)




Detta gjorde jag av ett halsband som jag typ aldrig använd, har väl ärvt det från typ mormor eller nåt. Sydde bara på skärpbitar som "spännen". Blev också väldigt fint.

Dock har jag ett problem. Detta är riktiga dressyrpannband, därför behöver jag nu ett nytt dressyrschabrak, hehe(A) Det här skulle ju passa perfekt, ha redan fingrat ganska mycket på det i butik;)





Måndag den 18 juni

I går åkte vi först en vända till Ulva Kvarn och gick runt i regnet och fikade. Mumsade i mig en fet chokladkaka, var mätt hur länge som helst efter den bamsingen. Sedan drog vi till Fullerö Handel och då, då var det jag och Marita som hittade grejer. Skulle lätt kunnat köpa upp hela stället, MASSOR med finfina grejer fanns det där vill jag lova. Fick med mig en tandborstsmugg iaf:)

I dag har jag ridit på långtur med Cathrine. Qinne besiktias på onsdag och åker kanske efter det, så vi får passa på. Suger att han är som han är, vill INTE få bort dem från stallet:(((((((

Lite bilder på katterna och kaninerna:


Miranda alias Schmutzli.






Tiger.


Lillen, alias Loppis.






Plutten, alias Pluttsson.






Jag är fortfarande i livet, tänka sig

Hej och hå, länge sedan jag satt vid en dator vill jag lova. Snodde pappas Mac en sväng nu. Jag är sjuk/allergisk, så går runt och är supertrött och snuvig som fasen. Men har varit hos pappa nu i en vecka typ och har det bra med farmor och farfar. Njuter av att vara ute på landet och bara slappna av. Till och med mina naglar mår toppen nu, vilket dem inte gjort dem senaste månaderna. Jag har det verkligen hur skönt som helst.
...
I dag ska vi ha en utflycktsdag då vi snart ska åka till Ulva Kvarn, som man inte behöver veta vad det är som Uppsalabo, Stina och jag kom fram till det:P ska bli mys iaf.
...
På tisdag åker dem hem igen så då drar jag till Tilde och myser runt med Stina och alla djuren, längtar efter att få se Semlans små valpar:)
...
Jag har även varit på Vårdcentralen, efter typ ett års "väntetid", Linne var med som support. Det känns bra, tog en massa blodprov och grejs och nu går jag på allergitabletter, är tydligen pollenallergiker, lovely!
...
Har glott en massa på fotboll också, blivit värsta sortens huligan som skriker som en tok, Linne och jag hoppade runt som fan i fredags:P Men KUL är det!
...
Har pysslat lite igår, gjorde tre pannband som jag bara längtar efter att få prova, men orkar inte rida idag heller så  blir kanske i morgon, fett fina är dem iaf!
...
Ska blogga massa bilder och skrutt när jag pallar, nu ska jag fixa mig.
...
Ha det bra mina små skruttungar<3
...

...
...
...

New, new, new

Vad gillar ni nya blogg.se då? Har länge tyckt att dem behöver en uppfräschning så jag är nog nöjd:) Dock undrar jag om man behöver uppdatera appen också? Den är rysligt ikkefungerande för tillfället nämligen. Någon som vet?

Mornings

Vaknade mitt i natten av att jag inte mådde bra, hade ont i halsen hela dagen igår, så nu kommer den, förkylningsjäveln! Jag blir oftast sjuk när jag slappnar av, och tack, här kom den. Härligt!


Nej men tja!

Hejsan hoppsan folket! Pluggade klart sista uppgiften med Justina igår, känns skönt att vara klar. Sedan drog jag ut till pappa och hade deg mysigt med farmor och farfar:) På kvällen blev det såklart fotboll och jag gapade och skrek som en riktig huligan, men kul var det!

Farmor väckte mig vid 1 idag:O Länge sedan jag sov så länge, men hade så jädra ont i kroppen igår, så det behövdes nog. Har myst massa med kaninerna idag och tagit en promenad med farmor. Snart ska jag till stallet och rida med Becky och sedan blir det stallmöte.



Blev väckt nu, sweet!


Lycka!

En rosa tandborste, Folktandvården räddade min dag!


Sakta av till skritt, och gör halt

Stopp i galopp och rubriken kunde man alltid läsa i Min Häst. På sidan för brevvänner, så gulligt!

Åkte ut i morse och fixade till båda hästarna innan Tanis och jag gav oss ut på en lugn mystur. Skulle bara bli skritt men det var lite mygg ibland så då fick det bli trav. Red på hacket och kortade bara tyglarna när vi skulle trava, men höll ingenting. Fick ingen form såklart, men hon sprang på bra iaf.

Lite pics fick det bli:














Tanis fick agera packåsna då jag släppte ut dem andra två med täcken först, men det blev för varmt.






Hahahah, Tanis ser fett frånvarande ut på denna, hon tänkte nog på gräs, eller morötter:P





Mot Joar!


Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest

Shit vilken kväll det blev igår. Länge sedan jag festade ordentligt:P Förade hos Linne med Elin och Malin. Hade hur kul som helst, dansade och sjöng för fulla muggar, tror inte att hennes grannar gillar oss, eller hela Eriksberg för den delen, satt typ hela kvällen på balkongen(A)

Cykelturen ner på stan var nog den högljudaste ever. Linne och jag gatrvade konstant, hahahahhaha, jag dööööööööör! Sedan var vi på Williams hela kvällen och röjde runt med massa folk, sweet!

Bilderna på face says it all(A)


Blusen jag köpte igår, som är gröööööööön och så jädra skön!







Skjorta, kavaj och röda byxor

Suck, har självklart fått den låten på hjärnan, även fast jag inte kan en line mer än just dem orden, haha!

Tentan igår gick ju bra, absolut, lätt full pott, eller not! Så sjukt mycket literatur till den jädra tentan, så allt som liksom inte fastnat var förståss med. Skrev på allt, men kunde inte mycket, tagga omtenta på omtentan!

I går tog Tanis och jag oss en härlig tur i solen. Hur mysigt som helst var det. Först var hon lite seg så vi skrittade mycket men sedan skulle vi galoppera lite och då blev det liv i luckan vill jag lova. Vi sprang fort, fort! Blev en extra repa galopp och hon var så duktig så, älskade ponnyskrutt<3 Blev lite finlir efter med tvättning av svans och man, dock var det jävligt farligt med en blöt svans så hon fick ett ryck och slet sig en gång. Sedan gick det hur bra som helst, knasis:P

I dag kom pappa, Marita, Jolle, farmor och farfar och hämtade mig och vi for till Stockholm och träffade farbrorsan med fru och barn. Så har hängt med släkten ifdag, mys! Käkade lunch på golfklubben, typ hur gott som helst, rimmad lax med dillstuvad potatis och sedan någon chokladgrej med hallonsorbet, mums! Hann även med ett stopp i "centrumet" och shoppade lite(A) Men skatteåterbäringen har ju faktiskt kommit nu så kunde unna mig lite;)

Nu är det middag, firre igen, käkar bara fisk nu för tiden, mums!










Sleepy head

Något vajsing är det med mig, helt klart. Däckar hela tiden går alltid omkring och är trött om jag inte har fullt upp med något. Usch, jag blir så trött(haha) på det! Somnade i bilen hem från Stockholm i dag och pallade inte leka tagare med min kusin för att jag är så seg. Fuck this alltså! Jag SKA boka tid på vårdcentralen nästa vecka, så är det bara!



Fredagslyx

Saltgurka till middagen, inte illa!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_205864810.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_205864810.jpg" class="image">


Nytvättad totto

Idag fick Tanis tvätta manen och svansen, mycket tjusigt, dock ingen överlycklig häst:P


God morgon, god morgon, hör fåglar sjunga glatt

Usch vad jag hade svårt att somna i går, låg och vred mig hur länge som helst och bara tänkte på fel saker. Inte kul, så är lite småtrött fortfarande. Dock drömde jag att Frida levde igen, och att jag hade henne och Bassie i stallet, som mina. Underbara dröm, saknar dem något otroligt, mina fina fuxar<3

Har nu ätit frukost och sitter och pluggar för fulla muggar. Skulle egentligen till skolan nu och plugga också, men då måste jag köpa lunch och så, stannar hemma tills det är dags i stället. Så kan jag käka lunch hemma och plugga sönder huvudet mitt!

Efter tentan ska jag till stallet och rida ut en sväng förhoppningsvis, härligt väder idag ju:) Saknar Tanis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!















Vitt ska det va

Preppar morgondagens tenta med att inviga mina fina vinglas.



Tröttmössa?

Nej men vaddå, jag sov inte alls en timme, med huvet på min hand tydligen, vid köksbordet, oavsiktligt...

Eyelinermärke på handen, som hade myrkrig ett bra tag!


Suck

Nickar man till 3 gånger under ett lopp av 5 minuter är choklad enda utvägen, tentaplugg it is!


Sjung om studentens lyckliga daaaaar

Jorå men så att eh... Blev en veckopaus i stället för en helgpaus denna vecka, men det går ju pricis lika bra det, eller hur?! Aja, i tisdags tog mina kära bröder, och Ica, studenten. Tänka sig, att dem där små pyrena har blitt så stora, helt sjukt. Det var liksom inte ens meningen att JAG skulle ta studenten, och så går småbrorsorna och gör det, tänk vad tiden går fort. Ett år sedan jag och min underbara klass splittrades, sick alltså!

Jag, Stina, Sara och mamma pallrade oss iaf ner till Thoren och firade en glad Brollan. Solen kikade dessutom fram och det blev varmt och skönt. Efter kramar och massor med blommor/flaskor/djur gick mamma och jag och tog emot Ica som sprang ut från Jensen. Sedan satt vi ett helt gäng vid Gunterska och kollade på dem kära studenterna som röjde runt i sina flak. Var det någon som var taggad och bara ville hoppa upp på ett flak, ja! Det var det! Men jag njöt av bara känslan som låg i luften, hela stadens invånare liksom lever upp på studenten, det är så hääärligt:D

Efter ett stopp hemma drog vi ut till pappa där det var mottagning med massa folk. Fick även en födelsedagspresent från Ingrid, en bok om tatueringar och myter, lovely! Hade det supermysigt med alla goa människor och massssssor med mumsig mat, plus världens godaste jordgubbstårta made by min låtsas mormor:) Efter dem trevligheterna drog mamma, jag och Joar till Ica och firade bruttan. Blev ett par gubbar och chokladdoppade marshmallows, gott!

På kvällen bikade jag och Joar till Williams där en hel drös med trevliga girls (som råkar vara mina fina vänner) befann sig. Mumsade drinkar och höll låda med babesen:) Vid stängning tog Joar och jag våra cyklar med upp till slottet, då vi skulle kolla på Venus, som skulle befinna sig, väl synligt, på solen i uppgången. Dock var det så mycket moln, så vi såg ingenting, förutom en massa hustak som vi försökte klura ut vilka hus dem hörde till.

I går var det två trötta nissar som tvingade sig ur sängen och drog till skolan. Pluggade en massa med pluggfolket och fick sedan skjuts av min mor till Stina. Sedan, efter lite mys vid köksbordet med vindruvor klappade vi på Juno som körde oss ut till el stable.

I dag har jag provjobbat på Ren Jämt. Var först på SGU och städade runt och efter lunch var vi på något visningsstäd i Fålhagen. Helt okej dag, ska dock kirra bättre skor tills efter midsommar, FÖR DÅ BÖRJAR JAG JOBBA! Känns för jädra gött alltså, cashflooooooow!

Nu ska jag plugga hela kvällen till morgondagens tentajävel. Nu ska den sitta för fasen, palla omtenta IGEN! Men jag klarart för fan, såklart, I can do this!




Lilla jag när dagen begav sig förra året.







Hej vad det går!







Dagens ridpass

Stina hängde med till stallet i dag och vi red en sväng i ridhuset. Det var fullt på banan och för blött på fältet, så ridhuset fick det bli.

Jag red först, gör alltid det, så att jag kan mjuka upp henne innan, så att man får känna på henne när hon är riktigt fin, i stället för i början då det är lite stelare. Skrittade fram på volter och gjorde lite halter, hon lyssnar bra där, jag behöver bara spänna magen så stannar hon, och det gick bra. Böjde igenom henne i sidorna ordentligt också.

Travade sedan på spåret och stora volter, hon var mjuk och fin som vanligt:) Sedan tog vi galopp. Fick en fin i höger och vi rullade på på hela spåret och på stora volter. Sedan fick vi fatta om ett par gånger innan vi fick vänster. Jag blir alltid så nervig när vi ska galoppera, bara för att jag vet att vänstern krånglar, vilket självklart stressar upp henne, ingen bra kombination alltså. Men Stina bad mig att andas och bara fatta om till det blev rätt och vi körde på. Gjorde sedan två vänsterfattningar och rullade på på samma sätt som i höger. Hon var så duktig och bar upp sig bättre på kortsidorna än hon brukar. Duktig tjej!

Travade av en vända efter galoppen och hon var supersnygg! Hade sådant go och power i steget, och bara flöt på hur stabilt som helst.

Stina jobbade i alla gångarter också och det var riktigt tjusigt! Det är så härligt att se någon annan rida henne och verkligen se hur jäkla fin min ponny faktiskt är. Helt otroligt att jag faktiskt skapat detta jag har nu, en supersnygg dressyrponny liksom, magiskt!

Blev lite bilder, suddigt, men alltid något (jag vet btw att jag ser ut som en mupp i fejjan:P):























Stiiiina på min fiiiina:
















Otur

Letar just nu efter ett nytt ljusblått schabrak till min blåa outfit, då schabraket jag har nu är så blekt att det ser vitt ut. Hittade detta som är i perfekt färg, kan man bara ta bort det fjolliga emblemet!




Birthdayparty

Nu är det dags för moi att fixa till mig lite inför kvällens födelsedagsmys hos Stina. Jag menar, röda strumpor till gula byxor, dont think so. Snygg ska jag bli, give you an outfit pic later babes!


STINA DEN FINA FYLLER ÅR IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOLAGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hhahah, nej, men 20 barre har kvinnan blivit. GRATTIS STIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!










I dag är det faktiskt måndag, inte torsdag

Har verkligen noll koll på vad det är för dag nu för tiden, NOLL KOLL! Skulle någon säga att det var torsdag i dag så hade jag bara tackat och tagit emot, som sagt, noll koll.

I går kom min moster Stina till oss, hon ska vara här över studenten. Så det blev en mysig kväll med prat i köket:)  I dag åkte jag ut till stallet på morgonen och red. Har även varit i skolan nu och pluggat till omtentan. Nu väntar jag på att även min kusin ska komma hit, älskar släktträffar<3

Men i kväll blir det en repa till Stina som FYLLER ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!!!!!!! Glassa hos bruden och mysa med folket, gött!



Har mina bananben idag:)







Fina hoppetopponnyn

I dag var det markarbete på schemat för mig och Tanis. Dock var det tävlingar igår och nästan alla bommar plus sockerbitar var ute i hinderboden, så jag la bara fram tre bommar. Vi var ensamma så hade hela ridhuset att bre ut oss i, härligt!

Började med att trava fram ordentligt, gjorde lite serpentiner och bara tuffade på på spåret. Sedan tog vi galopp. Fick fatta om två gånger innan vi fick vänster men sedan bara rullade vi på, sammlade lite på kortsidorna och längde på långsidorna. Hon var jätteduktig och vi tog det lungt, så hon var chill hela tiden. Blev inte uppstressad alls:)

Sedan började vi på bommarna. Sist vi hade bommar med i leken var när vi tömkörde ute på banan. Och då hoppade hon över dem ibland, så ett hopp blev det först i dag. Sedan saktade hon av några gånger och skrittade över. Men till sist var hon jättefin och travade på bra över.

Det som är så roligt med Tanis är att hon gillar det här med bommar. Ser hon att det ligger framme och liksom fattar att det är det vi ska göra idag så blir hon så taggad! Hade martingalen också, har alltid den vid markarbete och hoppning, bara för att hon ska kunna focusera bättre och det gör hon sannerligen! Hon använder all energi till formen och bara flyter på. Samt att hon faktiskt inte blir lika låg i formen, hon går ju gärna bakom hand (tror att det är hennes exteriör som gört, hon är ju överbyggd bak), men här går hon i perfekt hoppform och bara tar i med bakbenen!

Ställde igenom henne ordentligt i dskritten, tar ledande tygeltag och låter henne bara följa tills vi tar andra tygeln. Hon blir så mjuk och smidig i kroppen av det. Idag var hon sjukt mjuk i traven! Kunde vända på en femöring.

Finaste ponnyn man har alltså, kanske ska bli hoppekipage av oss iaf;P


Markarbete i höstas.








Ge mig!

Snyggare ridbrallor har jag nog aldrig skådat, dock svårmatchade:/ Men jag har ju mycket rosa, så kanske...:P


















Söndag

Hejsan hoppsan, stopp i galopp!

Jag har under dessa degar haft full rulle kanelbulle. Har vaktat Simpe, som nu åkte hem i går:(, hängt med julle, Linne och Stina.

I går var Stina, jag och Joar i Stockholm då Joar sprang Stockholm Maraton. Vädret var inte det roligaste vill jag lova, har aldrig varit så frusen i hela mitt liv, vilket slutade med att jag gick till bilen med en ljusblå filt runt mig, jag såg ut som en smurf:P

I dag har jag storstädat hemma och ska nu till stallet med Cathrine. Har inte ridit sen i tisdags, saknar Tanis så att det gör ont. Men nu när jag haft Simpe så har jag inte hunnit med riktigt, så nu blir det ändring:)

Och jag har dragit av mig halva nagels på vänster pekfinger, så missar jag bokstäver (mer än vanligt) så är det därför, its pain!

Nu, stallet!!!!!!!!!!!!!!!!!


Blir nog ridhuset idag, eller vad säger ni?!






Montana































































Så hett!

Typ såhär såg den tatueringen ut, dock svart och mycket snyggare, men ändå, så heeeeeet!


RSS 2.0