Hurrycurry

Eller inte, jag har tre kvart på mig att fixa mig nu, så skönt! Gick upp tidigt och skrev på uppgiften, men kunde bara inte komma på något bra att skriva, så ska se vad de andra skrivit och får lite inspiration. Har nu ätit frukost och ska ta mig ur köket till mitt rum. Hmm, vad blir det för outfit idag då måntro? Får funda lite på det.

Efter skolan ska min grupp sitta kvar och fixa lite på en uppgift till på torsdag och sedan ska jag ringa Julle. Då är det vi, om hon henkar direkt, vilket jag hoppas, till Lutis och hämtar ut mitt Börjespaket:) Skickade efter i torsdags och det kom igår, tufft ju! THen we walk home to me och chillar. Halv 6 ska jag följa med på en till provridning, spännande!:D:D:D


Clothes vare ja, yes yes...



Jag och min snigel i lördags:)







Sängen i mitt <3

Nej vet ni vad. Här ligger jag och verkligen försöker få min hjärna att få ihop något bra till skoluppgiften, men inte fan går det. Är helt blank, även fast jag försöker med chokladterapi. Är helt enkelt för trött. Så det bli till att dra av sig kläderna och krypa ner i sängen. Så går jag upp lite tidigare och skriver klart i morgon i stället. Vi ska bearbeta det i skolan i morgon, så det är ingen panik, men måste ju ha fått i hop någonting i alla fall. Så, så gör vi.

Mot drömmarnas land, och vidare....



Busan<3







Plugga, plugga, pluuuuugga

Hmmm, undrar om Blogg.se-appen inte tycker om mig?! Den vill i alla fall inte göra som jag säger. Dumma app!

Aja, var i stallet och red ut i snön, totally wonderful, trust me! Så nu är jag hemma, nyduschad och insmord med nya boddybuttret, så nu luktar jag som en pepparkaka typ, mums! Har käkat och ska nu ta och plugga det sista inför morgondagen, meeeeeeen, jag orkar inte. Uppgiften var lite seg faktiskt, inte sådär skoj direkt. Men jag ska inte klaga, det finns dem som har det värre, vissa pluggar faktiskt matte, stackars jävlar. Hehe(A)

Fulmmmmmm, japp, thats me:P Jo, okej, men nu är det såhär. Jag vill hellre kolla på shos på nätet än att plugga. Ska köpa nya partyklackar. Men det kan jag göra snart, bara skriva lite till, okeeeeeeej?! Jopp, nu blire så, jorå.








Pretty damn okey

Halvligger i sängen nerbäddad under filten, värmeelementet på, Schweizernöt i högsta hugg och datorn och plugg i knät. Sweet afternoon if you ask me:)










Vaken igen

Tja, I promise I am alive. Men är sådär dagen efter, dagen efter-bakis still, så är lite seg i kolan. But I will try to update you a bit, anyway:P

Okej, i fredags, nu kan jag typ vars man går in och ut på nya stället, snurrigt värre(A) så iaf drog jag till stallet och kirrade till båda hästarna. Hade ju totalt glömt att jag hade Qinne också, så det blev vila för Tanis del. Men iaf så hämtade pappa mig och vi drog och handlade och till Systemet och runt lite. Najs:) Sov hos pappa och kollade på halva Distric 9, sick rulle alltså, hela filmen var som ett skämt, tyvär!

Aja, gick upp early i lördags och jag körde med skodan till stallet. Svårt att köra en ny bil, den var seg och kopplingen var lite annorlunda, så trodde att jag körde på 2:an hela tiden när jag var på 4:an för att det var så knäppt. Hehehe, ja.

Sedan red Tanis och jag ut! ÄNTLIGEN! Vi red ner till sjön och galopperade en massa. Shit vad härligt det var, vi hade hellajbans:D Ten mum came and piced me up, sweet att slippa paya bussmess liksom, och vi drog och handlade massor. Så när jag kom hem blev det storstädning med Linne som garvade åt nått på datorn och partymusic.

Vilken kväll det sedan blev. Smockat kök med folk som kirrade taccos, trevlig middag med finfina presenter och glass med hallon såklart;) Förkrök. Som fan! Grannarna klagade medan vi hoppade upp och ner och dansade järnet, party, party kan man ju säga, shit vilket liv! Bilderna är ju ybersexiga, vadfan hände med mig liksom, ser ut som hej kom och hjälp mig, på varenda:O(A)

Sedan tog jag, Linne, Filip och Stina oss ner på stan, efter drinkar och shots. Det blev White hela natten och rumpor som skakades stod härliga till.


Igår drog jag, Emma och Cathrine till Skyttorp för provridning av en lite islandshäst. Men info på Elit. Sedan drog vi såklart förbi Max och efter en krånglig och lång beställning fick vå efterlängtade bakismat. MUMS! Vi drog till stallet och skrittade/promenerade en runda:)

På kvällen när jag kommit hem ringer Julle för att hon slutade tidigare och jag ger den utmärkta iden om att jag drar hem till henne och sover där. Sagt och gjort ses vi på Ica en stund sednare och inhandlar choklad, plus skrämmer livet ur Julle(A) Kollade på The Grudge och Skönheten och Odjuret, LOVE that movie, även om jag typ blir tårögd för Belles lilla pappa, när han springer för sitt liv, lille vän:( Hahahh.

Idag har jag varit i skolan, tidigt, började 8, så nu har jag käkat lurre och ska städa hemma innan jag pluggar lite och drar till el stable:)

UPPSATS.SE!!!!!!!!!!!!!!!



Några SNYGGA bilder från i lördags(A)








I´va got a hangover

Bakis och helt död, trött som 17 säger jag bara. Igår var iaf sjukt kul. Vilket röj alltså, till och med grannarna klagade, då är det på topp! Nu ska jag bädda sängen och krypa ner där, jag är död!




Friday

Äntligen stundar helgen och det är fredag. Sitter på jobbet nu och längtar till lunchen då äntligen Julle och jag ska träffas. Vi pratar i telefon flera ggr om dagen, men vi träffas så sällan, så det blir kul:)

Vi ska kolla efter ett par nya partypjucks till mig och sedan en sväng förbi UL för nu jävlar ska det skaffas busskort!

Efter worket drar jag till stallet och kör lite join up på banan. Äntligen lite variation. Sedan hem och käka och slänga mig framför tha television.


Blodsockerfall.se

För att i ena sekunden vilja slå till någon, till att böla som en gris, snacka om blodsockerfall. Mamma kom precis innanför dörren, och då bara small det. Jag grät som en bebis! Av ingen som helst anledning. Så hon sa att jag skulle äta lite, och det gjorde jag, så nu är jag glad och sprudlande av energi igen:) Härligt! Kände inte igen mig själv där ett tag, riktigt läbbigt:S















Vad fan händer???

Jag är skitförbannad! Jag som i princip aldrig är arg ens. Nu är jag så förbannad att jag skulle kunna slå sönder datorn. Slänga den på golvet och hoppa på den. Jag är superarg. Det är läskigt:O

Datorn fuckar, internetet fuckar, studentportalen fuckar, ul fuckar, shit vad jag är lack!

Plus att hela lägenheten är fylld av matos för att fläkten fuckar. Så det luktar matos i mitt rum, vilket gör mig så jävla förbannad!

Det är fan obehagligt att vara såhär arg, usch:S Nu måste jag försöka få i mig nån mat, så att jag förhoppningsvis lugnar ner mig. Suck!













Ja, okej, nu så

Är lite lugnare nu, även om jag är förbannat sur på UL, så ska jag lägga det förflutna framför mig, eller hur är det nu Pumba säger:P Aja, skitsamma, sånt händer. Typ bara mig, men ändå(A)

Nu har jag gjort klart referatet och ska bara läsa igenom det igen innan jag skickar in det. Sen ska jag göra en till uppgift, eller iaf börja på den. Men just nu börjar bli trött, så ska kirra lite middag, får se vad som hittas i köket. Yeap, yeap.



Jag och min lilla fnuppis:)






Look suprised

Om UL-center, plus alla deras anställda ligger i småbitar utanför stationen i morgon så är det jag som har sprängt skiten!






Vinyl 107

Poppar musik hos Britta och väntar nu på bussen. Taggar en helkväll med datorn i knät,ska skriva klart och skicka in mitt referat plus göra om min notis till en skönlitterär text. Blir kul:)

Just nu har jag ett sjukt sockersug! Chokladkakan kommer med andra ord att dö idag. Mums!

My karate kids;)


Torsdag

Idag äre full rulle hela dagen, precis som vanligt. Är nu i skolan och ska sedan till Britta och sedan hem och plugga!

Dagens:


HHmmmmm

Vad ska jag göra. Jag kan sova till halv 9 i morgon. SÅ nu funderar jag på om jag ska ta om kolla på Sex and the city. Eller ska jag sova nu? Jag har ingen aning, meeeeeen det blir nog första allternativet, min chokladkaka vill nämligen käkas upp(A)

Jo så får det bli;) Yeap, yeap!







Dagens look:

Hade en "ny" blus på mig idag. En som mamma hade när hon var ung:) Älskar den, superfin ju!



















Shopping

Det blev lite kraffs på Rusta, plus att vi hittade Patricks bok på Maxi:D



Filten ska jag använda till ett ländtäcke, har velat ha den superlänge så det var najs. Rosa diskborstar, jag menar, klart man köper;) Fett fint, en till stallet och en hemma, tjuuuuusigt!

Nu kollar jag på Livet blir bättre, my favorite, har kollat varje onsdag nu, I like it:)






It works again

Är nu hemma efter skolan, som var riktigt kul idag, men gud vad jag behöver läsa på ordklasser, dont remember a shit alltså! Drog ner på stan men på ul vare smockat så jag pallade inte vänta:S Nu har jag käkat lite och ska dra och handla lite med mamma, för här ekar tomt vill jag lova.

So long!

Sexy pic på mig och min lilla kanelbulle:)


Wednesday

Blogg.se-appen på telen fuckar så det blev inten bloggning igår. Men hade ingen tid heller, så det gjorde inte så mkt:P Iaf så har jag nu på morgonen varit i stallet och släppt ut pollarna och haft lite markarbete/hoppning med Tanis i ridhuset, det var gökul, både hon och jag taggade satan:D

Nu har jag duschat och slängt i mig lunch, så nu ska jag snygga till mig och dra till skolan. Efter drar jag till UL, pallade inte igår. Och sedan är jag hemma och pluggar hela kvällen, so I will write more then:)

Ha en bra dag, kexchoklad!



Yeah, mannen, yeah!





That was it

Dagen går mot sitt slut och jag ska nu bara skriva ut mina arbeten och sedan är det sängen som väntar.

Så, nu är det klart, plus att jag bytte vatten till kaninerna. Great, så nu ska jag sova. ÄÄr helt slut efter en dag med bara stillasittande, tur att jag gick ut en sväng iaf, annars hade jag sovit som en stock redan.

II morgon drar jag hem till stan på morgonen för att dra till skolan. Är där till 12 och sedan ska jag försöka hitta vars jobbet ligger nu, de flyttade i fredags:P Så får väll leta lite, hehe, men har ju koden iaf. Slänga i mig lite lunch och sedan jobba till halv 5. Då drar jag till upplysningen och ska önska en föreläsning om vilket busskort jag ska ha, det är ju kluriklur det där med busskort alltså. Så drar jag till stallet och fixar till båda hästarna. SEDAN drar jag hem och sover, kanske hos pappa, vi får se, börjar ju 13.15 på onsdagen så... vi får se:)

Aja, sov gott nu, det ska jag iaf!



En pic på Dante, så crazyhet!






Work it baby, work it

Nepp, nu ska jag ta och röra lite på mig. Börjar bli trött, som jag alltid blir när jag inte gör något, fysiskt alltså. Så tar mig en promenad ner till sjön nu ja. Drar på mig lite kläder och sedan går jag ut i snön. Ska bli fett mysigt. Känner att jag behöver få igång kroppen lite, annars orkar jag inte plugga mer.

Så, see ya later:)








But hello

Skriver ett referat på en text (gud var proffsigt det lät) och skriver ordet språk hela tiden. MEN jag skriver fel hela tiden:O Skriver spårk istället. Jag menar spårk, blir ju som spork, en spoon/fork, en spork.





Mååååååndag

Tja, tjo, tjena! Sitter i köket hos pappa och snackar med Julle i telebobbon, plu har gjort första uppgiften till skolan. Och har börjat på den andra. Det känns bra, riktigt bra:)

Igår had vi det toppenmysigt, käkade salladsbuffe, my idea:P ofc, men ja, vi får välja vad vi vill äta när vi firar våra födelsedagar, så det är najs. Sedan blev det en fet fruktsallad. Jag har med andra ord massa gott att smaska på idag.

Fick roliga presenter kan jag lova. Av Joar, Mova och Emil fick jag ett helt sett med rosa bunkar, muffinsformar, en muffinsbok, servietter och sockerkaksmix, hur cute, nu ska här bakas! Sedan fick jag 4 tusen (!) spänn av farmor och farfar, som jag smart nog ska lägga på körtkortet, celver girl, I know. Av pappa och Marita fick jag en gullig hjärtskål med 1000 spänn i tior:D och ett presentkort på att jag ska får göra en canvastavla. Jag vet precis vilken bild det ska vara, favoritbilden på mig och Tanis. SÅ himmla fint!

Somnade i soffan igår, trött som en lax, så sov till halv 10 idag, så är nu ordentligt utvilad, galet skönt asså. Nu ska jag plugga vidare och sedan chilla hela dagen. Becky tar stallet och jag fixade till kaninerna i går så jag har liksom nothing to do, så jäkla sweet!



En liten bonde, ute och spatserar i gröngräset.






Birthdayfirande

Nu kör vi:D


HAPPYFACE

Kolla vad jag fick av Bells och Julle:D

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_185546092.jpg" class="image">


Taggad!

Nu ska Julle och jag ut till stallet och ha photoshoot, tagga!!!!!!!



Mary Kay

Linne och jag var på Mary Kay-party i kväll. Vi fick prova massa grejer, dricka massa vin och snacka. Så har nu babymjuka händer och ett riktigt välsminkat face. Var toppenmysigt, plus att Ina skjutsade hem mig också:)

Skulle ha blivit en fet utgång men kör kanske imorn ist. Vi får se;)


My night

Avslutar kvällen med chokladtårta, cant be better:P


Lördag, eller?

Virrtanten är i farten och var helt övertygad om att det var lördag idag, trots att jag då skulle missa en hel dag. Man blir som sagt bara äldre och äldre:P

Äter nu en riktig baddare till frukost för sen bär det iväg. Ska till stallet och rida och sedan städa hos Britta. Pappa hämtar mig och jag ska dit och sy lite grejer. Then town again, på kvällen sminkparty med Linne, nice:)

Fullspäckat schema som vanligt, men det blir najs!

Random picsiluring:


Hey

Har nu käkat, det var så sjukligt gott. Precis vad jag ville ha, mummis! Nu smaskar jag på lite godis och ska väll snart ta mig en bit tårta. Gosh I´m happy I´m not fat. Jet(A)

Moi today;)




My new mirror, goldy and nice:)













19 januari, wich means?

That its my birthday! Totally awsome. Jaaaa, helt sjukt är det ju.

Iaf så vaknade jag av att mamma och Jolle kom in till mig sjungandes och med presenter. Fick en bok/två böcker av Brollan. Jessica Anderssons "När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var". Sedan får jag Patrik Sjöbergs bok nästa vecka:) Great! Av mamma fick jag två till vinglas och 500 spänn:) Och så fick jag 500 av min moster, sweet dude!

Drog till skolan och hade lektion i typ 2 timmar. Sedan gick jag och Justina runt på stan, kollade efter böcker till skolan. Det var najs, kul att lära känna nån på en gång liksom:)
Sedan drog jag till jobbet och workade, samt fick en present, ett biokort. Hur najs!

Aja, nu är jag hemma och ska äll till att bädda sängen lite och byta om till myskläder. Mamma kommer hem snart och då är det middag som gäller. Kyckling med klyftpotatis och tzatsiki. Kan det bli bättre, dont think sooooo! Mumms!

Jepp, men vi höres soon again, just so you know:)



I´m sexy and I know it;)





Systemet, here I come!!!!!

Shit asså, 20 barre för fan. Helt otroligt. Ja ÄR faktiskt vuxen nu. Gud alltså.

Är på jobbet nu, slutar 4 så uppdaterar er om min dag when I'm home:)


Kvällsmys

Kollar på Livet blir bättre och tänker på hur bra jag har det. Blir lite gladare av godiset också:P


Idag är det onsdag

Sov ju hos pappa, gör det mycket nu, för det är så jäkla skönt. Jag kan i princip inte slappna av när jag är hos mamma, för då är jag ju i stan och vill alltid hitta på något, men hos pappa finns det liksom inte så mycket annat att göra än att slappa, så det är nice:)

Men iaf så kollade jag på The Experiment. Den handlade om ett gäng männ som skulle göra ett psykologiskt test på ett fängelse. De blev uppdelade i två grupper där ena "laget" var fångar och det andra vakter. Sedan psykade dem varandra så jäkla mycket, ledaren för vakterna var sjuk och nääää, fyfasen vilken obehaglig film. Inget jag kommer se igen om man säger så, SJUKT obehaglig! Dock var Adrien Brody med och hade så sjukt sexiga tattueringar, MUMS!




Detta är inte samma, men så sjukt sexig!





Snart ska jag till skolan, har varit ute i stallet och fixat allt och varit hemma och städat mitt rum och så, så nu käkar jag lunch för att vid kvart i 2 dra till skolan:)




Ja vad säger man

Filmtajm in my heart!



Like a G6

Hellu people, läget mån tro? Guess i´ts all right:) Efter en hård övertalning (tog en halv sekund) så fick Linne med mig på att festa i helgen. På lördag kör vi all in! Förkrök hos mig och sedan FEEEEEEEEEST! Shit vad jag är taggad! Var alltför länge sedan (nyår) som jag festade för fan, nu ska det bli ändring!

Yeap, så äre. Men iaf så hade jag ju registrering i går i skolan. Campus Engelska Parken, Nordiska Språk in now my new home. Känns sjukt bra. I går hade vi lite allmän info och idag gick vi igenom en massa plus lärde känna varandra lite grand. Nice! Jag är sjukt taggad att börja plugga igen, it feels good to be a student, really good!

Jopp, men så äre iaf. Nu har jag ju käkat lunch, nyttigt som fan(A) och ska nu ta och blogga lite och sedan dra till stallet. Blir till att sova hos pappa ikväll tror jag minsann, får se, men börjar 14.15 i morgon, så det är ju chillerill liksom;)



Have a good day foks:)









Lunch

Nyttigt liv? Vad vare för idiot som kom på det? Nu skare ätas!


Hej snyggingar

Var i stallet i morse och har nu kommit hem och käkat, mkt:P, snackat med Julle och duschat. Nu ska jag börja fixa mig för halv 3 drar jag. Ska förfasen registrera mig idag:O Jag är så nervös, men det ska bli fett spännande! Så vi bah kör! Eller, ja, jag bah kör:P

Juste, har nu slängt upp mina första nya inlägg på Elit, så checka in den bloggen nu guys;)










Kväller peps

Har haft en göskön dag. Red ut en sväng först och travade sedan igenom henne ordentligt i ridhuset. Härligt:)

När jag kört hem fortsatte jag med leksakerna och fixade till kaninerna. Sedan tog pappa och jag in pollarna och drog hem och hade söndagsmiddag. Det är fan det mysigaste på hela veckan:) God mat och mys med familjen. Äntligen blev det Avatar på nya Bluereyen:P Love that movie, så jäkla häftig. Men sorglig som satan:(

Sv: Joho du Julle. I think he's hot, trust me I do;)

Nu äre sängen som ska få sig en polare, haha har en 90 säng här och den är så tiny. Man ramlar ju ur:O nästan:P

My little ponylover<3


Söndag

Drar till stallet nu och rider ut efter en mysig frukost, I like it:)

Tanis igår:


Rats

Här har ni by the way Chips och Magnus, söta typer detdär:P


Found stuff

Går igenom en massa gamla leksaker och hittade dessa, dem kaaaaan man ju bara inte slänga. De får flytta in i Tanis fönster, lätt!


Movietime

Har precis kollat på Sherlock Holmes, bra film. Han var så sjukt bright och kunde räkna ut allt ju, plus att Jude Law är så snygg, grrrrr;)

Nu blir det till att hjälpa till med middan tror jag allt och sedan ska vi se andra Transformers, mums:D

Pic from my spot in the sofa, pirajjjjjorna:)


Nu äre lördag

Drog till Julle efter en dusch efter stallet. Vi såg Insidious. Det var det LÄSKIGASTE jag har sett, Paranormal är barnkalas om man jämför. Det var sjukt! 3/4 av filmen såg jag genom en centimeters lucka mellan mina fingrar. Kan ju säga att jag sov med tänd lampa och partykaninen i ett hårt grepp. Never been so fucking scared in my life:O

Smart som man är så har man, efter att ha åkt samma buss tusen ggr, fuckat upp busstiderna så att jag nu tog en senare buss såklart, suck på mig alltså! Aja, är påväg till stallet och ska skritta i ridhuset, det är haaaaalt ute nämligen. Sedan ska jag städa hos Britta och efter det hem till pappa och chilla hela helgen. Soooooooft!!!!!



Det snöar:D


Am I lycky or what

När jag kom tillbaka från morgonfikat sitter Rasmus i stolen på kontoret, så jag får scanna hela dagen:) Jippie:D



Fredag igen

Sista ordentliga dagen på jobbet, hajja soft! Men ska jobba hela dagen på Backoffice och det innebär massa nytt. Gick igenom allt igår men ändå, så är nervös som fan! Aja, förhoppningsvis så överlever jag dagen:P


In tha car

Är på g hem nu. Köpte ett blommigt block med datum i, fett smart:) Sedan drog vi till Granngården och Hööks. Men det blev ingenting. Skorna fanns inte inne och tränset skulle de få in i cob om några dagar. Dock fick Linne och jag typ ryck, för de hade fått in massor med nya schabrak och lindor. Jag hittade ett knallgult set som jag bara måste ha! Så sjukt snyggt! Det fanns dessutom ett grå/ceriset som var crazysnyggt med. Jag ÄLSKAR Hööks!!!!!!!!!!!!



Jaowsaaaaaa

Tja, tja bloggen:) Käkade precis lunch, hungry brud alltså, mums. Min aptit is back:D

Efter jobbet, är duktig och slutar 5 idag, så drar Linne och jag först en repa på stan, ska köpa ett block till skolan, och sedan blir vi hämtade av pappa. Vi ska till Granngården och köpa morötter och sedan till Hööks och shoppa loss ordentligt. Fick ett presentkort ju på EN lax:O Hajja happyface jag blev:) Så ett par nya ridskor och ett snyggt träns blir det, samt pälsglans.

Sedan sover jag hos pappa, ska bli mysigt att kolla på film och käka choklad, jag är fan king på det alltså;P

kramen

Moi today, med fläääääätor:)


Hello hotties

Drog till stallet efter jobbet och träffade ÄNTLIGEN Cathrine. Hon har varit borta alldeles för länge!:P Vi traskade en promenad med hästarna och drog sedan och handlade. Blev ett stopp på Donken också, mums;)

Jag har bestämt att jag på måndag startar upp Elit igen. HHar blivit riktigt sugen på att börja hästblogga igen, så så får det bli, får se hur länge jag pallar denna gång;)

Kollar på Livet blir bättre, fyfan vad sjuka människor det finns alltså. Det är så hemskt vad människor kan vara elaka mot varandra ibland alltså. Usch, jag är glad för att jag har det bra alltså!

Är sjukt trött, somnade i vanlig ordning på jobbet idag, suck alltså, jag är fan inte stabil(A)

Pusspuss










Passar på

Det är endå en stund kvar på lurren, så vrf inte blogga lite. Iaf så, hmmm när fan bloggade jag ordentligt sist? Aja, vi kör från lördag. Efter jag ridit drog jag snabbt som 17 hem och kastade i mig en scones innan jag pallrade mig till nästa buss. Julle och jag drog till Agersta och kollade runt, samt dregglade mycket(!) över sverigelindorna och täcket, så snyggt! Och islandshästar alltså, de är så läckra, går faktiskt i funderingar nu om min nästa häst ska va en isis, but I have to learn more, sicken tur att man har Julle alltså;)

Aja, sedan drog vi hem till mig och chillade en hel massa, Linne kom och vi käkade värsta supermiddan med mamma, Benny och Brollan. At the eavening drog vi ner på stan och gick på The girl with the dragon tattu med Joar oxå. Filmen var BRA!:)

På söndagen åkte jag till stallet, om än liiiite senare för det var någon som var lite tierd(A). Julle kom till ridhuset och kollade lite innan vi drog till el stable igen. Pappa kom och hämtade oss och sedan hade vi söndagsmiddag där och kollade på tredje Transformers<3

På måndagsmorgonen var det ett pack med trött folk som tog bussen in till stan igen:)

Sweeeeeet helg alltså:)

Bifogar en bild på Julle i sitt nya hår, het brud!


Dagens outfit:


Hejsan mina små gullrumpor

Bloggdrottningen är i farten igen, nej men igår hängde jag faktiskt med min lilla räka. Vi drog hem till moi och kollade roliga klipp på youtube med garvande ungar, städade(well I did) och käkade fläskpannkaka, glass och ostbågssnurrar. Samt kollade på Systrar i jeans - andra sommaren. Vi hade det riktigt myspys med andra ord:)


Min ponny

Det enda negativa med Tanis är att såfort det är en dag då jag inte ska ut till stallet så saknar jag henne så att det gör ont. Jag skulle fan bo i hennes box om jag kunde. Älskade ponnyskrutt<3


Vänta lite nu

Bussen går 07.00 från stationen, och hämtar upp mig 20 över, jag gillart inte!

Aja, jag är inte bitter:P Är påväg till stallet och ska släppa ut heeeestarna. Sedan tar Jag och fixar allt samt plockar fram goseländtäcket. Som jag gjort själv. Det är två tjocka fleecefiltar som jag sytt ihop. Give you a pic later:)

Sedan är planen att dra med Julls The Bulls till Agersta och checka runt lääääget, jao:P Blir sköj iaf, älskar att se nya place, man får alltid lite inspiration liksom.

Hörs later, aligator:)


Mot Julls


Wate a minute

Varför ser Barnaboken ut som ett paket Onkel Bens ris?


Lördag, eller?

Trodde hela dagen igår att det var fredag, så idag äre ju lördag då. Men nej, jag har bara TRE helgdagar, hej jag är glad:D

Mamma gör frukost nu(A) så jag ska bara klä på mig och sedan käka så kan jag dra till bussen. Becky och jag ska rida i ridhuset idag och träna på fattningar. Blir spännande:P

Sedan ska jag till Britta och städa och sedan tillbaka till stallet och typ fixa lite innan jag släpper in dem. Och sen hem och chilla hela kvällen, skööööööönt!



Jeffrey Campbell

Asså dessa skor är ju verkligen de snggaste som någonsinn gjorts. Jag ääääälskar verkligen Jeffrey Campbellshooooooes!













































Knas

Asså jag haft värsta knaset i några veckor. När det är lunch är jag inte hungrig, samma gäller middag. Ibland har jag tillochmed mått illa, som nu. Mamma har kirrat värsta goda middagen och så bara mår jag illa som fan och får inte i mig så mycket. Det SUGER, och jag som verkligen älskar att äta, hahahah, asså ni vet ju hur jag är, kan alltid äta lite till liksom.

Hahahah, men det är faktiskt skitjobbigt. För då äter jag så lite till middag och är sedan är jag ashungrig precis innan jag ska sova. It sucks!

Just some intresting knowledge:P







Typical me

Inser när jag går till jobbet från bussen att jag glömt att klippa bort märkesgrejen från ena kängan, sexigt:P



Mornings

Har en fett chill dag idag. Slutar 2 och i morgon är man helt ledig. Så jäkla skönt då jag verkligen tröttnat på jobbet nu, ska bli galet skönt att börja plugga.

Aja, drar då till stallet och tömkör Tanis i ridhuset en sväng. Hon ska få jobba ordentligt och ska försöka mig på att få galopp också:)

Sedan går jag en promenad med Qinne och tränar lite lydnad, han ska hela tiden vara koncentrerad på mig. Går i skogen, supermysigt och så får jag röra lite på mig också:P


My dress

Min nyårsklänning och julklapp från LinnePinne. Me like!!!!!!!!!















New earrings

Kunde ju inte låta bli att köpa nytt pynt till öronen när det var rea och allt. Jag är skitsnygg på bilderna, sidenjacka och fleecetröjan på vettni:P













Yeah, sexy mama;)








Goddagens för 17 gubbar

Jag vet inte, men jag har bara inte bloggat idag, vrf vet jag ej, tjohej:P Aja, iaf så var mamma, jag och Linne på Dinsko idag och de hjälpte mig att köpa ett par skitsnygga kängor. Isnt they great?!







Efter jobbet drog jag till stallet och fixade till båda pollarna. Men hann inte rida, för allt tog så lång tid och sedan skulle jag brodda. Då fuckar sig innerbroddarna på båda fram så kuttade sönder fingrarna och drog ut på tiden. Så borstade och gosade med Tanis ist:)

Nu kollar jag på Jönssonligan och smaskar After Eight, mummiskväll asså, gosgos:D







Vad säger man

After Eight är GOTT!


Mange bjuder


image description



Mange bjussar på lite roliga pics:















Popular people

Kändisarna is in town, eller snarare på en loppis i Rotbrunna, men ändå.

Linne och jag i SHV-tidningen, tjusigt:)


At daddys place vare

Hade det så gosigt igår. Efter stallet, Tanis och jag tog en skrittur, utan form på remonten:/, så hämtade pappa mig och jag städade och gosade med rabbisarna. In och duschade och käkade värsta goda maten. Sedan kollade vi alla tre på Man In Black och käkade stora chokladnallar, muuuuumsisch kan jag lova du!

Och så sov jag där, det var fett mys. Så pappa skjutsade in mig till mamma i morse så jag kunde sminka mig och byta kläder innan bussen. Ska börja att faktiskt bo lite hos pappa med, saknar det så mycket:)


Måndag

Var på jobbet 9 idag ist, uppsi(A). Aja, workar på och snackar med Julls. Det är sweeet, även om vi gäspar i kapp och jag hela tiden råkar börja sjunga:P

Efter jobbet drar jag till stallet och skrittar ut en sväng. Ska prova att bara rida med remontnosgrimma, och tyglar då, lite svårt annars:P Men vill ha ett allternativ till träns när jag longreinar (my own words are the best), så ska prova och se om jag kan få någon form på det:)

Efter stallet ska jag till pappa och fixa till kaninerna och sedan gosa ner mig i soffan i det yberjuliga vardagsrummet och mumsa julchoklad och kolla film. Myyyyyyyyyyspys!




Det snöööööööar:D:D:D


Första dagen på 2012

Tja, tja. Pigg och hurtig är jag och drog till stallet halv 8. Släppte ut hästarna och har kirrat allt i stallet, plus att jag gjorde bädden riktigt fin. Stod en lång stund och bara kollade på hästarna i hagen, där gick dem och bara hade det så bra. Så himla mysigt:)

Tanis igår:)


RSS 2.0