Wow

Såg typ världens tuffaste tatuering idag, en skeletthand på ovansidan av handen, jag typ dog så snygg var det, mums!!!!!


Lever livet


Wrong day

Kanske inte bästa dagen att platta håret på, ösregn + plattat hår = not good friends!


Gott

Inget slår en limpmacka när man är riktigt sugen, mums!


Moooornings


Tog tag i mig själv och sa att jag skulle ha sovmorgon idag. Dock gick det inte så bra när dem började såga/slipa/grejja i huset bredvid halv 10. Men jag sov längre än jag tänkt från början iaf. Så nog är jag pigg och glad idag:)

I går vart det grillkväll ju med Julles grannar, riktigt mysigt:) Sedan film och chipsätande, hoppsan:P

I dag ska jag nu skicka in två arbeten och börja fixa frukost, för just nu är min mage väldigt hungrig, den vill ha mat, nu! Tolv ska jag träffa mamma på stan och sedan pallrar jag mig nog iväg hem till damen och hennes man. Simpevakt i kväll! Plus plugg, en jäkla rest som jag inte visste att jag hade, på en bok jag inte har, kan det bli bättre? Nej, tror inte det, suck...

Nepp, plugg vare, måste skynda innan magen börjar skrika på mig. Ha en bra dag!

image description
My princess<3








Ich bin sat

Mätt som en plätt med grillat i maggen ligger jag i Julles säng och vilar. Trött som ett as efter dagens hårdträning med ridläraren Sofia! Tanis och jag kommer vara stela som pinnar i morgon:P

Nu är det chill som gäller!!!

Bjussar på en bild à la Julle, sånna som hon alltid tar, hett med ben;P


Sneak peak








Lunch

Sitter och käkar lunch nu, kyckling med färskpotatis (sommarfeeling). Har fått pippi på kyckling nu och käkar det typ två ggr om dagen:P Snart kommer det väl att sticka ut små fjädrar ur öronen på mig.

Var iaf och släppte ut pollartna i morse och fick dra av Qinne en sko som satt fast med bara två sömm. Han måste ha varit lite snurrig i boxen i natt. Så fick dra av den och raspa till lite. Fixade även till båda hästarna och nu är jag alltså hemma igen.

Strax drar Julle och jag ut med mannen till stallet. Ska blir skönt med lite träning, om nu Tanis kan koncentrera sig vill säga, hormonerna snyurrar väldigt mycket i huvudet på henne nu nämligen, tokjänta:)



En av mina favoritbilder på Tanis, Linne har fotat:)





Mums

MÅSTE ha detta pannband från Hööks.  Ursnyggt ju, jag är lite svag för grönt faktiskt, tror dessutom att Tanis skulle vara urläcker i grönt. Så nu är det bara att hitta schabrak och lindor som matchar:P








Montag

Hello! Ligger nerkrupen i sängen och ska chilla framför TV:n innan jag däckar, skönt!

I dag var jag först i skolan på förmiddagen och pluggade med Justina. Vi fick massa gjort, så nu är jag riktigt nöjd:) Sedan var jag en snabbis på stan innan jag drog hem. Drog sedan till stallet och kirrade massa i mitt nya fiiiina skåp:D Vi har köpt skåp till sadelkammaren, så nu är det hur fint som helst där. Skåp med tränsen på utsidan längs ena väggen och sadlar på andra sidan. Niiiiiice! Sedan red Cathrine och jag ut. Tanis var riktigt fin i traven, dock brunstar hon igen så vi focuserade mest på att bara gå frammåt och vara positiva.

I morgon är det utsläpp i stallet och vid lunch drar Julle och jag ut och rider ett hårdpass. Träning, träning!

Moi today:














This or that

tömköra / longera

c-ponny / d-ponny

Musik/Utan musik när du rider (äntligen lite lugn och ro)

Rotborste/Piggborste(använder inte någon av dem, rotviska och ryktskrapa ska det va!)

Pälsglans/Glitterspray

western/hästpolo

Bloggen/ facebook

rida utan träns/ barbacka

Mocka / Fylla höpåsar

Hoppning / Dressyr

Sporrar / Spö

Liten blogg / Stor blogg

Skimmel / Svart

Ridtravare / islänning

Söt tjockpälsad shettis / Vältränad kortklippt halvblod

privatstall med drygt folk / ridskola med trevliga människor

lång man/kort man

Envis häst som är charmig / Ocharmig häst som gör allt du ber om

rida i hoppsadel för evigt / barbacka för evigt

Kolla på hopptävling / dressyrtävling

aldrig mer rida / eller alltid ha tattig och trasig, ful outfit?

vara i stallet själv / eller med någon?

Duktig ryttare på ponny ”utan kapacitet”/Dålig ryttare på ponny med mycket kapacitet

Brunt läder / svart läder

Häst/Ponny

Rosa/Lila (HATAR lila)

Mobil/Dator

Nellie Berntsson/Linn Strelin

Hööks/Börjes

Valack/sto/hingst

Ridhus/paddock (beror på årstiden)















Mot Valla!

Nu är det Stina och jag som pallrar oss iväg till Solvalla och ELitloppet, TAGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!











News in my wardrobe


Jag vill ha en islandshäst!

Hade ju redovisningen i går. Och ja, det gick faktiskt bra, jupp, så var det! Drog sedan snabbt som attan, tyckte jag, till stationen och ser att bussen gått för 2 minuter sedan. Galet glad jag blev! Men då hoppar Linne av bussen så vi hinner ses en sväng:)

Sedan var det mot Nolmyra vägskäl som gällde. Och det gick ju bra, som sagt, jag är väl inte den skarpaste kniven i lådan alla gånger. Vilket denna dag resulterade i att jag klev av på hållplatsen innan, clever!

Gårdagen spenderades alltså i Hökebo med Stina och Julle, plus alla djuren. Vi duschade hästar, barfota, med kallt vatten (mysigt varmt vill jag lova:P), vi gjorde pizza (Julle gjorde, jag pratade i telefon), kollade på Hundtricket och Pretty Woman (Julle kollade på Pretty Woman, jag sov) och sedan bäddade vi ner oss i sängen och däckade.

Sov som en stock, väldans skönt med bruttan bredvid sig:) Sedan var det upp som gällde och efter frukosten med ett fullt ägg blev det ridning. Jag har aldrig ridit en häst som varit så knepig att få tölt på. Då är jag inget pro, jag menart, INGET pro, vilket gjorde att det blev extra svårt på denna herre. Men han kämpade ju på ändå, lille Mimir. Sedan blev det byte och jag fick skutta upp (läs kliva upp) på Elvis, 4 åringen. PPluttig sak det där med världen HÄFTIGASTE man! Fin galopp hede mannen också.

Sedan fixade vi runt en massa och drog sedan hemmåt till Simpes glädje:P

Gick en sväng på stan sedan med Bella och Linne och nu ska jag snart ut till stallet med Cathrine, naaaaaaajs!

Pics from the day:



Elvisp!


Mimir






Rakel












The last day, kind of

Nu börjar jag bli lite nervös inför dagen. I dag är liksom sista dagen (nästan) i skolan och vi har en fet redovisning. Det är en tävling mellan de olika grupperna och vi ska vara i stora föreläsningssalen. Plus att vi har en jury som bedömmer oss och typ två klasser som ska kolla på, som vi inte känner.

Så nu börjar det pirra lite i magen. Men jag har läst på mitt manus bra och vi är en bra grupp, så det kommer att gå bra, helt klart! Men nervig får man ju vara.

Nu ska jag till stallet och släppa ut odjuren, så får jag något annant att tänka på en stund. Längtar så in i norden efter Tanis nu, stallet, here I come!










Kråka

Tjenare där!

I morse drog jag till Julle och gick en promenad med henne och mannen i soooolen, i shorts och linne, gött!
Sedan var det skola och sedan drog jag till Britta och städade. Sedan la jag mig på terassen och solade en sväng, hoppas på lite färg på min likbleka kropp:P

Sedan städade jag hemma och nu är jag hos Linne, och nu är det jag och Mufflonfåret som drar ut och cyklar, svängeleng:D


image description






Ibland tycker jag faktiskt om lila


5 saker ni inte visste om mig

1. Jag är extremt konflikträdd

2. Jag tror att mitt ena ben är lite längre än det andra (har nämligen väldigt svårt att bara stå helt rakt, vill "vila" på ett ben hela tiden)

3. Jag är väldigt lat när det gäller skolarbete, ger aldrig det där lilla extra som skulle kunna ge mig bättre betyg, är alldeles för lat för det

4. Jag är väldigt mörkrädd, iaf när jag ska sova, då finns det monster överallt

5. Jag har ett ärr på min hand där min kanin bet mig för 7 år sedan






Ett chips?


Onsdag

Mums, har precis käkat lunch. Ska nog ta mig en sväng till Ica och köpa typ kakor, fett sugen på något smaskigt:P

Simpe och jag promenerade i skogen för en timme sedan, hur mysigt som helst, varmt och skönt. Så härligt att få vara lite hundvakt också, det är verkligen det ända som jag har fattat i hela livet, en hund. Så det är grymt kul:) Speciellt när Simpe är så snygg också!

Har pluggat klart för idag så nu blir det film och TV resten av kvällen, gött!



Saknar Tanis, kommer ha abstinens som 17 i morgon. Becky tar nämligen tisdag,
torsdag och idag vilar hon så Cathrine kirrar. Så nu saknar jag min lilla bebis<3







My new case


Nonstop, Snickers och Plopp

Hej, det snurrar godissånger i mitt huvud, INTE stabilt!

Ännu en fin dag ligger framför mina fötter. Solen skiner och det är redan 17 grader i skuggan. Härligt:) Dagen kommer att spenderas i skolan, till typ 2 och sedan hemma hos Julle för hundvakteri. Juste, mååååååste till banken också och föra över cash, laxa räkningarna snart ju:/

Ska ta och plugga i kväll också, och så kommer Simpe och jag ta en ordentlig promenad i stadsskogen, nu när han är pigg och kry igen. En mycket bra plan tycker jag minst sagt.

Nähä ni, nu ska jag fixa mig och dra till skolan, ha en bra dag folks!



Planerar btw ny tatuering för fullt nu, vet dock inte vad och var, men ett citat ska det va iaf, mums!








Myspys på högsta nivå!

Tillbringar eftermiddagen och kvällen med mina kära Stina och Julle. Drog ut till Månkarbo efter skolan. Vi har varit på en tripp till Björklinge, till Sanna som plåstrade om Julles spikade fot, brudarna har ridit och jag fotade och nu är det käk på g. Pretty damn nice om ni frågar mig, det är gött å leva!


My new dress

Hade min nya klänning idag. Ääääälskar långklänningar, så skönt!



 

 

 


Hellooooooooo

Svalorna piper/sjunger/skränar (vad säger man egentligen?) utanför fönstret, så mysigt, för för mig så är verkligen svalor = sommar. Lovely!

En dag av plugg ligger framför mig, detta är vrkligen veckan från helvetet! Tre (!) redovisningar, plus två andra uppgifter som jag borde göra klart också. Mama Mia! SÅ jag längtar stört mycker efter nästa vecka, eller kanske veckan efter då verkligen allt är klart, förutom tentan då(A) Fuck, måste börja plugga till den också. Damn.

Aja, överlever gör jag nog ändå, förhoppningsvis. Helgen blir iaf underbar, då jag på fredag, efter skolan, drar till Hökebo och hänger med Julle, hundarna och hästarna. Gött! Hela lördag också och sedan på söndag, om det funkar, så drar Stina och jag till ELITLOPPET! Fun, fun, fun!!!!!

Gick upp extra tidig idag, så nu har jag typ inget att göra innan vi börjar, suck. Ja, jag ska fixa naglarna!










Highway through the danger zone

Vilken sommarvärme hörni! Har glidit runt i shorts hela dagen och bara njutit fullt ut av den underbara värmen. Lovely! Nu är sommaren på g:D::D:D:D:D::D:D:D::DD

I morse drog Tanis och jag till Jenny och skodde, hon var lite drygare än vanligt, men sedan var hon lite gnäggig också, Habbe stod och snackade med henne och Dinne hela tiden, så that´s the reason.
Sedan drog jag till Julle och käkade lite med henne och Pinnen innan det var möte i skolan. När jag kom hem igen (skriver hem om Julles place numera:P) så messade Cathrine, så jag hängde med henne en runda till Boländerna. Dock behöll jag plånkan i bilen, för jag har fan inte ett korvöre över till hästprylar nu alltså:/

Nu har jag käkat middag och pluggat, så det blir lite TV innan bruttan kommer hem och hämtar mannen.



Bjussar på ett oranget happy face!







Me today


Hundvaktaren is in the house

Hej!

I torsdags kväll drog jag spontant ut till stallet klockan 8 på kvällen och red ut en barbackatur, hur mysigt som helst:D Sedan så vrf inte dra till Joar liksom. SÅ jag hoppade upp på Åke och började trampa. Vad som brukar ta en halvtimme tog nu 45 minuter, då ett visst bakhjul inte ville aggera schysst och ha luft i sig, din jävel!

På morgonen drog jag till stallet igen, nu med nypumpade däck, dock världens jädra motvind i stället, "thank god!" Tanis och jag hoppade på fältet. Och vilke hopp sedan, hon tog ordentligt språng varenda gång och kunde till och med rulla på galopp på volt över båda, min duktiga skruttis:)

När jag kom hem drog Stina, jag och Swimp till Moga Hage och promenerade, vackert ställe alltså, jag älskart! Sedan stan med brollan och kirra clothes till studenten, mys att umgås lite med Jokk:) Efter det blev det Simpevakt hos Julle och sedan filmkväll med bruden:)

I går var jag först i skolan, på en lördag(!), och sedan Simpevakt hela dagen. Vi glassade i solen och kollade film, som jag btw bölade som en gris till, tydligen min grej just nu, sorjliga movies. Red ut en sväng med Tanis och sedan hem till Julle igen, och sov över.

I dag har jag vaknat, käkat en redig frulle med bruden innan hon drog och sedan glott en film. Simpe Mannen har varit lite loj ett par dagar, still are, men han är på bättringsvägen, helt klart. Sist vi gick ut tog han med sig bollen och vi busade lite med den:D

Nu är det plugg som gäller och lunch. Sedan kommer Linne och vi ska dra en rulle, och kanske varsinn glass i solen:)

Muuuuuuuch to read, I know:P


The sexy man!






Still alive

Tja, tänkte bara säga att jag lever och mår bra. Är just nu hundvakt så Simpe och jag chillar i trädgården. Myyyyyys!


Landet<3


Jag kommer att överleva, jag kommer att dö

Är så vansinnigt uttråkad så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag kommer att dööööööööööööööööööö!

Igår gick Stina och jag en långpromenad med mannen i stadsskogen, hajja mysigt, skogen och jag alltså, vi har en thing going on;) Nej, men jag gillar skogen:) Sedan drog vi med Julle till 19 och lyssnade på Hildas kusin som sjön. Sedan drog vi till Williams och hade helskoj, garvade typ halvt ihjäl mig ibland:P

I dag har jag sovit länge och sedan städat hos Britta. Gick förbi stallet också och tog av täckena på hästarna och försökte gosa lite med Tanis, men hon ville bara käka, så jag gav upp, haha, tjockisponny:P

Nu har jag käkat och ska hoppa in i duschen. Sedan är det pluggeri som gäller, suck vad kul.









Onsdag var det ja

Hej hopp plopp! Hur är loägonet med er då tro? Jag mår bara bra, om än lite rastlös då jag just nu sitter och smaskar socker i form av en kladdkaka. Hur det går med mitt godisförbud vet jag inte, asså jag äter inte GODIS, men allt annat får tydligen inhaleras i mängder(A)

I går hängde jag med Linne the Pinne. Först gick vi på stan och jag fick med mig hem en långklänning och en skinnjacka, dock måste jag byta jackan då jag knappt kan röra mig i den för att den är så tight. Suck att jag alltids impulsköper, utan att tänka efter först. Men sedan cyklade vi iaf hem till mig och beställde mobilskal och kakade lunch, plus bakade kladdkakan då:P

Sedan vill vi ju hänga hela kvällen också så vi drog hem till henne och pluggade, kollade film, käkade och flammsade, som vanligt med andra ord.

I dag har jag varit i stallet och tömkört Tanis på banan. Hon var så jädra fin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fuck att jag glömde både kameran och mobilen, damn vad läcker hon var!

Nu ska jag städa och sedan dra ner på stan och byta jackan. Sedan är det plugg som gäller hemma hos Jonna, och i kväll får jag se vad som händer, kanske blir det plugg då med.

Ha en bra dag!!!!!!!!!!!!!!:D


Haha, jag började sakna Tanis redan när jag stod och väntade på bussen hem, stabil unge alltså:P





Mammas moster och jag

Hemma hos Lillkotten och vi har faktiskt pluggat lite, i typ en kvart, innan kvinnan tröttnade och började flippa. Så nu ska vi keeeeeeka lite och sedan ut och cykla, taggade tjejer:D

Snuttepluttfnutten och jag<3









Dagens failpics













Playing with Siri


Mot stan


Andra frukosten för dagen

Kom hem nyss och sitter nu i köket och smaskar lite fil. Åt ju liksom frukost 6 i morse, så blev lite hungrig igen. Det är så skönt att komma ut till stallet på morgonen. Bara knata runt i stallet helt själv och ha det sådär mysigt med hästarna. I like!

Becky rider idag, men snäll som jag är tog jag morgonen ändå och fixade allt, skulle ju ändå kirra till Qinne, så why not:) Plus att jag ju har en förkärlek, tell me why, för att mocka Tanis box. Tänk att jag gör det varje dag, och ändå tycker att det är precis lika kul varje dag, haha, sick bastard!

I dag ska Linne och jag hänga. Vi ska på stan först (jag hittade inte alls massa grejer igår som jag MÅSTE ha) och till Norrlands, där jag ÄNTLIGEN ska kirra ut mitt nya kårleg. Sedan bikar vi hem till moi och käkar lunch, can tell you that it´s gonna be... PASTASALLAD:D

De bruna gänget i hagen idag:










































My weakend

Hello people. En update såhär på måndagskvällen passar finfint va?! Ni får en iaf:

Lördag
Drog till Stina, kom sent såklart, tidsoptimisten i ett nötskal, och skickade ett fint mess.

"Sry, I´m lat as usual. Ser you in a bit:)"

Stavning på iPhone in my <3

Mös runt hos Stina och i lokalen med folket. Kollade på när Jennifer sminkade massa och det är ju bara så coolt, jag vill också kunna ju! Duktig tjej iaf:) Sedan drog vi till lokalen igen och förade, i en timme, vilket innebar tre drinkar och två shots, jepp, jag var redigt packad sedan, flummade som fan vid bussen(A)

Sedan drog vi till Williams och var där en sväng innan vi (Stina, jag, Amanda och Hilda) traskade till Salu och röjde runt! Grym kväll med brudaran med andra ord<3


Söndag
Kom hem vid 10 och drog till Linne och mös. Kollade på film och sedan slocknade vi, trötta tjejer(A). Sedan vaknade jag till och drog till stallet med Cathrine. Red faktiskt ett riktigt ordentligt pass i ridhuset och på banan. Bananen var skitläcker och glad och positiv som vanligt:)

På kvällen drog jag till Julle och Stina och vi fläskade gottis och kollade på Pirates (när vi inte sov:P). Gött!

I dag

Gick upp i skaplig tid och drog nr på stan och mös runt med Bella. Käkade lunch på Cupido också, mums! När Bella drog blev jag rastlös så Kajsa sa till mig att hon ville hänga med Vera, så vi drog till Julle och hängde med brudsen:)

Sedan drog jag till stallet och red ut en sväng med Cathrine. Och jag fick vänstergalopp på Tanis TVÅ(!) gånger:D:D:D:D:D:D:D::D:D Skitfin var hon hela passet, min finfina gullesnuttponny:D


Nu chillar jag framför TV:n och taggar i morgon då Linne och jag ska hänga lite:D








Solglajjer innomhus?


Fläskarkväll

Stina, jag och Julle har fest!


Fuck the weather

Nu är det jag som drar ut och springer!


Still in bed

Det vräker ner utanför fönstret så jag är inte direkt taggad på att gå ut. Dock är jag så rastlös att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, plus att jag inte kommer på några kuliga bloggar att kolla. Men nu ska jag ta fram chipsen, så då blir det bättre:P



Sexigt:P






Lörredag

God morgon! Har drömt så mycket mardrömmar i natt alltså, uschannemig. Men sov länge iaf så är inte trött. Dock finns det något annat jag är trött över, och det är vädret. Suck alltså, var det inte idag vi planerade in att det skulle vara strålande solsken och 20 grader? Äsch, vi kör på grått och regn i stället. Blä!

Cathrine och jag red ut i går. Tanis blir så jäkla het när vi rider med någon annan, så nu måste jag börja rida ut själv också, jag hatar när jag behöver ta i henne för att hon ska tagga ner. Så det får bli lite ändring. Men hon var väldigt fin stundtals, speciellt i galoppen där hon tog i så fint:)

Blev en pizza igår, Cathrine och jag drog till Capri och cashade pizza. Mums! Sedan blev det "The Descent" hos Julle. Och gud vad vi skrek, scary shit alltså:O Hahahah, fjollfiorna var i farten, usch så läskigt:P

I dag är det Stinadag. Jag ska strax käka frulle och sedan börja fixa mig för en dag med Stina. Det är "Välkommenhemparty" at her place med öppet hur på dagen och föreri på kvällen, sedan ska vi göra stan osäker, det ska festas så mycket som det går, jag har abstinens!











Skräckisrulle på g! Stina, jag och Julle är ihopkrupna i sängen. Jag skrek i introt, stabil början:P


God Morgon

I går hade jag tenta plus rännde runt halva Uppsala hela dagen så hann inte blogga. Kan ju säga att det inte gick allt för superbra på tentan(A) Men jag hade pluggat, men dock inte på rätt saker tydligen:/ Så det är bara att boka 8:e juni, omtenta!

Efter drog jag till Britta och sedan till Jonna och pluggade. Sedan drog jag till stallet och Cathrine, jag och Jenny red i ridhuset. Tanis var pigg(hon har inte gått på typ en vecka) och lite stel i skritten, men väldans fin i traven. Skitläcker faktiskt:) Det var en bana framme med låga hinder och bommar så vi jobbade på där också. Hon var så duktig så, även fast hon inte rktigt visste om hon skulle hoppa eller gå över hindren, så det blev något mellanting:P

När jag kom hem drog jag direkt till Julle och vi hade skräckkväll igen med brudarna. Gött!

I dag ska jag snart till Jonna och plugga igen, sedan till skolan där vi ska ha redovisning och sedan till stallet. I kväll kommer jag att vara död, så blir nog film hos Julle igen. Men det är bra att jag har så fult upp, då slipper jag tänka på annat.

Nu, duschen!



Min älskade<3








Känslan...

...när man hör grannen snarka genom taket är oslagbar, it's gonna be a lovely night.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_201961857.jpg" class="image">


Mumsimyspys

Tja, vaknade för en stund sedan av att Julle ringde. Jag blev så trött huxflux när jag käkat lunch så jag kröp ner under filten och slocknade. Hur mysigt som helst, älskar att sova middag, haha, barnrumpan has spoken:P

Nu snackar man med Tufflan och taggar skräckkväll i kväll. Hos Julle, med brudsen, precis vad jag vill ha:)

Lite gamla bilder, så ni får något att titta på också, sommarbilder:



Linne och jag drog till Väsby och hängde med Amanda en dag:)


Mannen, som förhoppningsvis snart infinner sig i Muppsala igen, snyggo!


Promenad i solen, förra året. Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!



Förrförra sommaren:P


Peppe förrförra sommaren:)


Hahahah, bruttorna förrförra sommaren, sexy mamas;)






And then the nice day of the weak...

Pluggdagen. Med stort P. Släppte ut hästarna i morse och har nu handlat och käkat lite. Så nu är det sängen och blocket/alla tusen texter som ska få sig en ordentlig omgång.

Blev ju en spontan utgång igår, vi körde lugna puckar men det var kul ändå:) Julle och jag, partydjuren;P

Men jag måste hitta på något i kväll/eftermiddag, jag kommer ju bli knäpp om jag ska sitta här och uggla hela dagen, usch, inte min grej!

Nu är det sängen som gäller, tentan är ju i morgon liksom, så det är väl lika bra att ta tag i skiten:P


Längtar till sommaren, speciellt nu när det regnar!







Cozy day I´ll just say

Var ju i skolan ett bra tag och jobbade på. Sedan träffade man tjejerna på stan och vi köpte Cupidosallader och drog till "den hemliga mysiga parken". Hur gött som helst alltså, med Stina igen liksom, I like!!!!!!!!!! Sedan drog Stina och jag runt på stan och kollade på grejer och shoppade loss litegrand:) När vi tröttnade drog vi till ån och chillade med Rasmus och Julle.

Så nu är jag hemma och tar en paus i pluggandet. För i kväll blir det skiva, hahah. Julle och jag ska dra och festa lite på Flurran med Rasmus. Sweeeet, festsugen som fasen, så detta blir kanoners;)


Stinas och mina fossingar på Valla för några år sedan:P






Hej och hå, i det blå

Gårdagen var fantastisk:D Stina kom hem:D Länge sedan jag var såhär ybermegasuperduperasglad:D Nu är hon HEMMA igen:D Så vi kan hänga hela tiden:D JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:D

Okej, Amanda hämtade mig i stallet igår, hon fick klappa lite på Tanis och kolla runt i stallet:) Sedan drog vi förbi Akka och gosade med grabbarna i hagarna. Åhhh vad härligt det var att se dem igen, speciellt Camris förståss. Mitt hjärta<3

Sedan hängde vi hos mig tills vi körde till Arlanda! Och där stod vi i spänd färväntan och bara ville att "Inkommande" till "Ankommet". Och sedan bara kom hon ut genom dörrarna. Stina, världens bästa Stina!

Vi åkte hem till henne och fikade och bara snackade om Australien och allt tufft hon varit med om, shit vad jag ser upp till dig Stina!

Kvällen blev katastrof, så Julle och jag kollade på skräck och glömmde allt annat förutom adrenalinet som pumpade på högsta!

Bilder på grabbarna grus:)
















































Å vilken härlig dag

Vi grillade hos pappa igår, hur mysigt var inte det, och hur gott! Och just nu så struntar jag i att jag inte är hungrig, jag äter iaf för jag vill fan inte gå ner mer. Så det så:P

Btw så få du gärna svara på en undersökning som jag och en kompis håller på med. Det vore awsome!:)
http://www.surveymonkey.com/s/83YBYSG

Taggar lektion 8-10, värsta tiden, lätt, hahaa, alltid så seg då:P Men, men, I will survive, för sedan kommer Amanda och vi ska hänga tills vi drar till Arlanda. Så det blir nice:D

Nepp, nu är det fixeri som gäller, ha en bra dag!

Some pics jag tog i går:























LÄNGTAR

I morgon åker vi och hämtar Stina. Asså vi H Ä M T A R henne!!!!!!!!!!!!!!!! Hajja att jag är typ såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääär överlycklig över att kvinnan snart befinner sig i svennebananlandet igen, det är så nice! STINA:D :D :D :D :D :D :D
...
...
...
Stina och jag på midsommar förförra året, du och jag forever and ever honey<3
...
...
...

Little black

Mina älsklingar fanns inte så dessa fick följa med hem ist, same good:)

image description


Boyfriend

Suck, Julle har fått mig att börja lyssna på Boyfriend och nu sitter den helt klart på hjärnan, det ända som snurrar runt därinne just nu. Men okej, jag erkänner, den helt okej faktiskt, även om jag typ ligger dubbelvikt och garvar när jag ser videon, hahahah!

Tja! Mår faktiskt ganska bra idag. Har inte ätit någonting dessa dagar så jag har gått ner 3 kilo. Shit alltså, inte likt mig liksom, jag som alltid äter. Men nu har jag slängt ihop en supermumsig pastasallad som jag ska börja smaska på snart, så får jag i mig lite iaf.

Släppte ut hästarna i morse och Tanis betedde sig som en hingst, hahaha, skrek och fjollade runt som sjutton, till och med för Raggiz, hahaha, tokiga ponnybus<3

Nu är jag i stan igen och ska hoppa in i duschen, ska till en klasskompis och plugga vid 1 och sedan en sväng på stan. Har hittat ett par shorts som jag bara MÅSTE ha! Dem är så jäkla heta! Så hoppas så in i norden på att dem har kvar dem på H&M. Whant them so badly!

I kväll blir det söndagsmidda hos pappa, har varit där hela helgen ju och det är så skönt, älskar trädgården just nu också, massor med blommor:)

Nu, mot duschen!















A sunny day

Iaf just nu, för en halv sekund sedan var det molnigt.

I går kollade jag på "Flickan som lekte med elden". Har fått pippi på dem rullarna nu, så strax blir det sista filmen. Like them a lot!

I dag var jag i stallet på förmiddagen. Tanis har ju brunstat i typ tre veckor snart men just nu är hon som värst, Becky berättade igår att hon bara flamsar och skriker hela tiden:P Så bestämde mig för att hon ska få vila tills hon är som vanligt igen. Hon har ju liksom bara en sak i skallen just nu, att Qinne ska bestämma sig för att bli hennes man, och då känner jag att hon lika bra kan få fjolla för sig själv. För om hon inte kan koncentrera sig så blir jag bara grinig och då blir det bara pannkaka av alltihop, så då skiten vi i det helt enkelt:)

Men borstade, snyggade till lite med saxen och oljade hovarna iaf. Plus att vi gick ut på fältet så att hon fick beta ordentligt, glad häst vill jag lova!





















Hästabstinens

Jag vill starta Elit igen och verkligen sattsa, jag vill sattsa på hästarna och bli duktig. Jag skulle vilja rida flera hästar varje dag och verkligen bli riktigt riktigt bra. Men det är den jäkla tiden som gör att det inte går. Även fast jag har ganska mycket tid nu så blir det ändå svårt. Jag skulle vilja vara hos Lotta och ridaq flera gånger i veckan och bara bli bättre. Samt att rida lektion med Tanis så att vi skulle kunna utvecklas snabbare.

Men, jag har ju en lösning, Julle är skitbra för oss. Att rida för henne är jättebra, att få tips och någon som säger till en vad man ska göra, och som pressar lite extra hela tiden. Det är super!


Tanisabstinens!!!!!























Lovely days

Hellu! Var sjuk igår, och mår fortfarande inte bra. Har typ feber:/ Detta suger då Hanna, jag och Becky skulle träffas i kväll och i morgon skulle jag på födelsedagsfest. Men inget kul för mig nu inte. Ska hem till pappa senare idag, så ska jag ligga i soffan och glo på film hela dagen/kvällen. Blir mysigt:)

Saknar Tanis jättemycket, i morgon ska jag äntligen ut igen, Becky tog henne i går med, tack! Men usch vad jag inte gillar att vara borta från Tanis såhär länge, haha tre dagar, men hon är min lilla bebis ju<3

Ska unna mig vindruvor och en Hästmagazinet idag, ska be pappa att svänga in till Ica Väst.

Blir liksom ingen bloggning nu när jag är sjuk, svårt att komma på något kul att skriva om då:/

Ha det bra, jag ska kurera mig ordentligt!



<3







Just great

Så har man blivit sjuk också, what a lovely feeling. Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och dricka dagens första glas vatten...

Lev åt mig i stället, ha det så bra lovers:)


Torsdag

Moooornings peps! Jag har sovit som en gris, som vanligt, men vaknade dock av att jag mådde fett illa, hur konstigt är inte det?!  Aja, har Docsmöte nu och ska sedan plugga på lite om slang. Sedan är det jag, Julle och Linne som drar ner på stan. Har en 20%rabattkupong på H&M så måååååste ju köpa något(A) Sedan blir det lunch at my place, har jag bestämt.

I går kväll drog ju Linne och jag på en cykelrunda, I will show you some pics:P Hängde iaf på Bergas skolgård och hade träningspass, vilket inkluderade gungning, försök till snurrning på stänger och armklättrning. Mycket jobbigt vill jag lova:P När vi kände oss nöjda och hittat en enklare grind än den vi hävt oss över innan så hoppade vi upp på cyklarna igen. Nu tog vi oss mot Ulleråker och stannade på en bro och kastade sten. Haha, det var skitkul, det ploppade så roligt när de små grå föll ner i ån.

Sedan blev glasssuget för mycket och vi tog oss in till stan, självklart i perfekt tid till det att Julle slutade jobbet så alla tre satt vi oss vid domkyrkan och mumsade. Bella kom också:)





Försenade valborgsfyrisar

Hur najs var det inte att vakna till av att en massa fina fyrverkerier sprakar utanför fönstret, mysfaktorn är hög:)


Det ska va gött å leva

Har precis tryckt en fet grekisk sallad med tzatsiki och nanbröd. Snacka om att man har det bra! Brollan frågade för en timme sedan om jag ville ha pizza, "No way!" sa jag som redan käkat en idag(A) "Men det finns sallad också:P" Så en sallad blev det, och vilken sådan, superbra var den faktiskt, för att komma från en pizzeria, Miami Slice is on my brain now.









Valborgsmässoafton and some more

Heeeeej! Som vanligt dog jag lite där efter helgen va(A)

Min Valborg:

Morgonen spenderades hemma hos Cathrine på champangefrukost med massa folk. Sedan traskade hela gänget till Ekonomikum och hittade en liten "ruta" bland miljoner andra pers. Haha, hade skitkul och flummade runt med Cathrine. Halv 4 vinglade jag hem och drog till stallet. Och snabb som jag var så hann jag tillochmed med en ridtur på 15 minuter. Det ni! Pappa hämtade mig och skjutsade in mig till stan, ingen chans att jag hade fått plats på en buss liksom.

Väl hemma fixade jag mig och sedan kom Amanda. Vi gick över gatan och där hade Cathrines kompisar grillning så vi satt med där och käkade. Filip dök även upp en stund:) När Amanda och jag kom hem var det egentligen tänkt att vi skulle kröka som fan och dra ut, men vi totaldäckade så sket i krogen och drog ner på stan istället:P Träffade folk och Malin, jag, Linne och Amanda drog till Williams och hängde där:)

I går drog jag ut till stallet och släppte ut hästarna, åkte hem och sov till halv 2:P Hehe, gött! Sedan drog Cathrine, jag och Emma till stallet och red ut en långtur på två timmar i solen, våren och den underbara kvällen:D Dock flippade alla hästarna hahahah, knasiga djur det där. Men mys!

I dag har jag varit i skolan, hängt på lunch hos Julle med Linne, pizza och solljus på gården och sedan skolan igen. Nu är jag hemma och ska städa hela pleacet, looks like shit, I promise you! Sedan drar Linne och jag en cykelrunda:D :D :D :D :D


Pics from Valborg:








Tydligen Amanda och jag, om än något mörkt(A)












Frukostmums


RSS 2.0