Partyyyyy


Långfredag!

Nu drar jag på middag hos Erik och sedan är det fest som gäller. Det är vår idag har jag bestämt, har strumpbyxor och skinnjacka, kör rockstilen med kängor. Detta plus en systemkasse fick min präst till granne beskåda. Jag lovar, I'm a good girl;P



Hög mysfaktor

Att gå igenom Uppsala en tidig morgon, solen lyser över hustaken, man är helt ensam, kyrkklockorna slår och det börjar slå ut små krokusar längs huskanterna, det är hög mysfaktor det.



Hej fredag, torsdag

Hej hur mår ni nu inför långhelgen? Jag känner att det ska bli bra, full rulle som vanligt, häst, påskmiddagar, en pojkvänsflytt(jag ska inte byta pojkvän, jag lovar) och häng med kompisen. Tjoho!

Igår fick Malin och jag påskägg av en tant på jobbet, idag fick vi varsin hundring så att vi skulle kunna köpa tulpaner till påsk. Woopwoop

Nu har Tanis och jag tagit en kanontur i solen. Repgrimma, sadel och ett glatt humör. Min ponny är bäst<3

Nu ska jag hem, käka, fixa mig och dra ner på stan för bio med Julle, standard!


Och eftersom bilduppladdningen suger på en rumpa så får ni klara er utan bild.


Smart

Knapra på en kexchoklad med hörlurar i öronen, ingen bra idé, det knaprar väldigt högt!



Påskmiddag, woopwoop!


No motivation

Jag kan bara inte komma på vad jag ska blogga om. Har liksom inga idéer alls. Tråkigt, för jag vill ju vara rolig, skoj och jättekul. Men icke, är helt tom i skalet.

Men, idag iaf ska jag först ner på stan för några ärenden, springa runt lite. Sedan är det födelsedagsmiddag för mamma. Hon fyllde år i söndags så nu blir det frieri med påskmiddag, woopwoop!

Igår red Julle och jag i ridhuset en svängsiluring. Kaosartat pass med mycket folk men Tanis var söt så det gör inget:)


Nu ska jag jobba, hepphepp!



Bird is the word

Hej hallå där små blåbär!

Har haft en bra dag, började dock dåligt med att jag var på dåligt humör på jobbet(vrf?) men sedan blev jag glad igen:D

Drog ner på stan och filade med Nicci. Tryckte en supergod räksallad och pratade runt. Mysigt!

Sedan fick jag skjuts(tack Nicci och Oli) till Julle. Spenderade resten av kvällen där med godis, en häxrulle och friends:)

Nu är det en trött sill som ligger i sängen och som vill sova, så vrf inte, jag lyder, god natt!


Kategori Random

Erik ringde mig mitt i natten igår. Dem var på Interpool och ville att jag skulle komma dit. Jag sov, men vadfan, såklart jag kör! På med clothes, mejk och spikesen. Redo tjej!

Efter en sväng på Interpool drog vi till Oli på efterfest. Sweet!

Idag har det varit en riktig standardsöndag. Bakis i sängen, chips och cola. En sväng förbi stallet och fixa och ta in hästarna. Ett stopp på Maxi och nu ska vi hämta pizza. Tipptopp!



En spontanare, why not?!


Uttråkad?

När man kirrar kläder, smycken, hår och smink för att gå till Konsum, då är man fan ordentligt uttråkad alltså:P



Stress

Jag har problem med stress, har och har haft så länge jag kan minnas. Detta pga att jag har mycket för mig om dagarna. Jag jobbar heltid på ett ganska stressigt jobb, jag åker till stallet och tar hand om min häst och åker sedan hem och umgås med pojkvännen.

Jag har haft tal om stress i skolan både på gymnasiet och på universitetet. För jag har erkänt för mig själv att jag har problem. Alla stresssymptomer stämmer in på mig.

* Jag är konstant trött, även om jag sovit 8 timmar. Är ofta så pass trött att jag knappt orkar resa mig om jag sitter på huk. Gör jag underskåp i kök när jag jobbar så sätter jag mig alltid på golvet för att jag inte orkar hålla uppe benen i hukställning. Ibland när jag åker bil somnar jag helt plötsligt, kroppen liksom "stänger av".

* Jag har koncentationssvårigheter. Har alltid varit dålig på att plugga för att jag inte kan koncentrera mig. Jag är konstant rastlös. Har jag inget inplanerat en dag så blir jag frustrerad. Som idag, jag har inget att göra på hela dagen och får nu nästan ångest.

* Jag har dåligt minne. Otroligt dåligt! Har en veckolista på mobilen där jag skriver vad jag ska göra varje dag och som jag kollar flera gånger om dagen. Trots det glömmer jag bort hälften. Mitt korttidsminne är katastrofalt. Jag gör en grej och sekunden efter måste jag kolla om jag gjort det.

* Jag har problem med magen och huvudet. Samt att jag är sjuk hela tiden. Får förkylning efter förkylning. Det var många år sedan jag känt mig riktigt frisk. Jag är liksom alltid halvsjuk.

* Hade jag inte haft den kropp jag har och dem generna jag har hade jag varit fet. Har ett konstant behov av att äta någonting, det är en del utav rastlösheten. Har hela tiden ett sug efter någonting att äta, helst chips eller pizza.

Men vad gör man då om man blir rastlös och uttråkad av att vila. På senaste tiden har jag blivit bättre på att bara vara hemma och ta det lugnt någon av dagarna i veckan men nu vill jag inte ens vara hemma. Hemma betyder avslappning och mys men nu vill jag knappt ens det. Vara ensam hemma är det värsta jag vet, är Erik här är det toppen och vi kan ligga i sängen hela dagen, men är jag själv så blir jag rastlös. Jag vill hitta på något, inte ligga i sängen och glo.

En till anledning till att jag är så stressad är för att jag känner mig stressad för att jag inte hinner med allt jag vill. Jag vill leva ett liv som inte bara innebär jobb, stall och familj. Jag vill hinna hänga med mina kompisar, promenera i skogen, vara hos pappa och gosa med kaninerna, pyssla, sy massor, läsa böcker, se filmer, skriva, laga mat, rita, ta körkort, lära mig om smink, läsa historia, engelska, religion, geografi, biologi, NH, gå en promenad i solen, kolla på fotboll och massa mer. Men det hinns inte med.

Jag har svårt att säga nej, jag har svårt att inse att min kropp säger ner. Att festa när jag är sjuk, hinna med 10 grejer på en dag och hinna slinka in en dejt med kompisen är alltid självklart för mig även om kroppen säger nej.

Veckoschemat är alltid fullmatat. Planerna för nästa vecka börjar redan veckan innan. Varje dag har minst 3 "to do's" som jag ska hinna med.

"Du kan inte göra dig av med hästen?" sa min läkare. Va?? Det är som att säga "Kan du inte göra dig av med ditt barn, det blir ju så stressigt" ALDRIG! Det är Tanis som får mig att landa. Så fort jag sätter foten innanför stalldörren slappnar jag av. Stallet är min fristad. Tanis är min psykolog. För henne berättar jag allt eller så är jag bara helt tyst. Hon är en häst, hon är lugnet själv. För en häst finns det ingen tanke om morgondagen, hon lever i nuet, lugnet, där jag vill vara.

Jag har börjat slappna av mer även i stallet. Jag har mestadels ridit dressyr med Tanis genom åren. Det har varit det vi kämpat med och blivit duktiga på. Men att rida med bett och sadel ger inte alls samma frihetskänsla som när man bara slänger på en repgrimma och hoppar upp. Mitt mål nu är att få Tanis och mig till ett samspelt par även utan sadel och träns. Ett lugnare och mer avslappnat sätt att umgås. Jag inspireras av NH men vi går vår egen väg. Vår väg till en naturligare och lugnare vardag.

Vad jag kanske skulle behöva är att gå och prata med någon ibland, stresshantering. Men att trycka in även det på mitt schema känns omöjligt.

Jag älskar min utsida, men när är det dax att älska även insidan?


Ponnyt

Tanis fick ha sin favoritfärg idag, rosa. Hon ääälskar rosa, såklart! (Jag är glad att jag har en ponny plus att hon är ett sto) Rosa lindor och ludd:)

Borstade ute i solen, så sjukt skönt, varmt och mysigt. Plus att hon fäller som en get nu, flaxflax på pälsen. Den bästa känslan är btw att dra händerna över en solvarm hästrumpa. Ljuvliga känsla!

Slängde på repgrimma och halsring och skrittade till ridhuset. Skrittade runt, styr bara med rumpan och hon lyssnar väldigt bra, lite svårare i vänster bara. Sedan travade vi lite också. Hon är endast aningens svullen nu så det var lugnt.

Sedan gick vi runt lite löst och sedan gick vi hem. Löst då med, hon är så duktig tills vi kommer till Säva där set ligger en massa hö på backen:P

Sjukt mysigt pass, avslappnande och med en bra känsla hela tiden. Puss på ponnyn<3


Stallet, here I come

Nu är det stallet som gäller! Blir en skrittur i ridhuset. Repgrimma och halsring. Tagga ponnymys!<3



I väntan på våffelmannen


Freitag

Veckan har gått så fort! Riktigt räsersnabbt. Men jag är väldigt nöjd över att det är fredag då en förkylning definitivt är på g. Har ju varit jättetrött hela veckan och riktigt frusen. Hade megaont i halsen i morse och är lite halvsnorig. Vad härligt, nu var det ju endå typ tre veckor sedan jag var sjuk så...

Igår var det iaf toppenmysigt i stallet. Ponnysarna skötte sig så bra och jag fick skjuts hem med Cathrine:)

Efter jobbet ska jag skynda mig hem och slänga mig i sängen, sova någon timme innan Erik kommer, vi ska käka våfflor idag:D



Pluttarna igår<3


Still världens tröttaste Mippsan

Har slutat för dagen och sitter på första bussen. Är trött som ett djur. Skulle helst av allt vilja dra hem och däcka...

Julle och jag hade ju en stankväll i måndags. Gud så skönt det var, få snygga till sig och hänga med kompisen. Blev en QP och sedan Django unchained. Bra film! Vidrig, men bra. Plus massa läckra hästscener;)

Igår sågs äntligen Erik och jag. Blev tvungen att krama om honom riktigt hårt flera gånger bara för att jag saknat honom så mycket. Bästaste grabben<3

Nu är det stallet som gäller, dubbelpromenad med båda hästarna står på schemat. Ska bli skönt att få komma ut och gosa med dem lurviga djuren. Bara få slappna av lite och traska på:)

Sedan ska jag skynda mig hem och hoppa in i duschen. Då är det Erik-time! Jippie:D




Världens tröttaste Mippsan

Har haft en tung dag på jobbet. Malin, jag och Julle har jagat på riktigt bra. Men huga vad sliten jag är. Trött i kropp och knopp. 
 
Tanis, det klantarslet, har ju lyckats pluppa upp ett så litet sår som knappt syns på ena bakbenet och är nu lite svullen. Så det blir promenader i några dagar tills det gått ner. Tusan alltså, jag som var så suger på att rida idag, hade plockat fram westernprylarna och allt. Men vi körde lite flyttövningar i ridhuset istället medan Malin och Julle red. 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, själv även denna natt. I går gick jag ju på bio sent så då kunde inte Erik komma och idag hänger han med en polare. Det var lääänge sedan vi var ifrån varandra såhär "länge". Haha, men jag tycker det är skitjobbigt. Ska pussa sönder honom imorgon, massa massa gos!
 
Nu ska den frysande, trötta och skruttiga Mippsan ner i sängen, hej hopp!
 
Pic från Franko(alias Wingman)s födelsedagskalas:)

Nu startar vi veckan

Har sovit lite oroligt då Erik inte mått tipptopp men jag är pigg iaf. Idag lånar Cath Tanis, hon ska rida med en kompis. Det gillar jag så bra med Tanis, hon är så enkel, vem som helst kan rida henne:)

Idag ska Julle och jag ner på stan. Vi ska käka middag och gå på bio. Ska bli grymt mysigt!

Ha en bra måndag folket:)

Längtar till sommaren!


Chill

Blev en riktigt mysig middag hos Cath i går. Massa god mat och härligt sällskap:)

Sedan chillade Stina, jag och Julle på Willians hela kvällen tills världens bästa pojkvän kom och skjutsade hem oss<3

Nu har mannen precis dragit för någon timme och jag ska till stallet en sväng, tjingeling!


Today is a good day, if you smile

Hej, skrev precis godmorgon men det är ju fan eftermiddag nu, så tog bort det. Jo men tja, hur är läget? Här är det bra. Vaknade klockan 7 och var pigg som en mört. Erik vaknade turligt nog två timmar senare så att jag hann ligga och ha tråkigt i two hours. Nice:) 
 
Vi myste runt som vanligt och käkde frukost. Har varit ute med mamma och lunchat hästarna och nu sitter jag här och väntar på att nagellacket ska torka så att jag kan börja städa, dagens uppdrag nämligen. I kväll är det Julle som rullar hit(för hon är ju sådär megatjock så att hon kan rulla hit, jag har tränat henne på att trycka tio påsar chips om dagen och det börjar arta sig nu) för att fixa sig. Jag ska kirra hetaste frippan på´na, nomnom! Sedan är det middag hos Cath som gäller, galet taggad! Ska bli skönt att hänga med brudarna:)
 
Sedan, efter, en stund senare är det Julle och jag som drar ner på stan och gör gatorna osäkra. Fram med knogjärnen och kedjorna så ska vi nog få en gemytlig kväll.
 
Okej, nu får lackjävlet vara torrt! Pallar inte vänta mer, vill ju städa, det som äääär så kul! I jul, hej hopp!
 
Kexet och jag förra helgen, mums men rapsoljig man, slick, slick!
 

Glad blundande ponny


March

Kollar igenom mina inlägg som jag skrev för ett år sedan. Vilket otroligt skön tid det var då. Jag pluggade, vilket gjorde att jag hade så mycket tid för annat. Jag kunde vara i stallet när jag ville, rida på dagarna och träna ordentligt i ridhuset. Julle jobbade kvällstid och vi hängde varje dag, lunchhaket it was! Vi festade en hel massa, dansade järnet och hängde med kul folk. Träffade snubbar på rad och körde järnet. Jag kunde ha på mig snygga kläder, springa runt och välja nya outfits för varje dag.

Det är som ett helt annat liv om man jämför med min vardag idag. Nu har jag ett heltidsjobb, som städare(jag älskar btw mitt jobb, det är inte det) men det innebär att jag hela tiden går runt som en luffare, jag får liksom aldrig dra på mig ett gäng schyssta clothes och bara dra och hänga med någon. Jag kan bara rida kvällstid, vilket begränsar träningsmöjligheterna då man helt enkelt inte är lika pigg på att rida ordentligt efter en tung arbetsdag. Festandet med min kanelbulle hinns liksom inte med längre, då varken hon eller jag har ork eller tid.

MEN, vad jag trivs! Bredvid mig ligger nu min pojkvän och sover. Han är precis vad jag behöver, en trygghet som gör att jag hela tiden känner mig sådär pirrigt lycklig! Han är mitt allt<3 Tanis och jag har startat en ny fas där vi är mer inriktade på att allt ska bli enkelt och kul. Dressyren är inte lika viktig, att vi ska bli ett harmoniskt och sammansvettsat par är nu topp-ett på listan. Jag har världens bästa kompis i stallet. Att Julle flyttade in har vänt upp och ner på min stallvardag och gjort den helt kanoners toppenbra! Detta plus det faktum att jag och morrhoppan faktiskt ska ut och röja järnet idag gör att jag känner mig som bäst i världen! Love life!

 


Goddag, hej, hola

Igår var awesome! Hade jättekul med Sonja, snackade runt om allt och inget och red på ponnyn.

Idag har jag varit trött, jättetrött! Gått omkring i dimma hela dagen och knappt orkat lyfta benen upp för trappan på lunchen. Så jag bestämde mig för att strunta i att städa idag och gå och lägga mig istället. Sagt och gjort, nu har jag sovit i två timmar och känner mig nu pigg och glad:)

Erik kommer snart och vi ska chilla ikväll. Skönt, gosa ner sig mellan alla kuddar och pussas:)


www.mumset.blogg.se

Eriks nya blogg, typ:P

Idag ska jag hänga med en gammal skolkompis i stallet. Hon ska rida Tanis. Funfun!:)

Sedan ska jag hem. Hem till mannen, mumset, kexet, snyggingen, smasket! Ska bli så skönt, bara få krypa ner i sängen och gosa en massa, precis det som jag tycker så mycket om. Erik the man!

Haha, måste fan ta en snygg bild någon gång:P


Ridhuslös isglass

Piffade upp Chess idag. Lindade benen med vita lindor och slängde på ett vitt schabrak. Dressyrhästen. Vi taggade till för ett bra pass i ridhuset men självklart var det dubbellektion just då. Det kallar jag flyt...

Men vi höll till på banan en stund iaf. Hon var fin i början, riktigt fin i skritten. Men sedan kom piggheten och hon ville helst leka galoppör:P Fick dock in riktigt fin trav också, Cath är så duktig:)

Men huvaligen vad kallt det var. Alla frös som tusan förutom hästarna som svettades?! Mina lår ramlade nästan av. Meeeen nu är dem varma och gosiga igen!

Hann pussa pyttelite på ponnyn också, ska pussa massa på henne i morgon<3




El onsdag

Igår efter jobbet trallade jag runt på stan med Stajno och Julle. Skönt att få fjolla sig lite med brudarna. Fick även med mig en apskön dödskallering. Nöjd tjej!

Drog sedan hem till Linne och mös runt. Fina katten ju, sötnöt! Linne också, så söt så:P

Sedan gick jag hem till Erik och vi traskade hem. Fick med oss en temla också, nomnom! Nomnom på mannen också, den bästa jag har<3

Nu är det onsdag och vi kör järnet. I kväll ska jag hålla lektion för Cath. Spännande, jag tycker ju att det är så kul:)

Bebisen igår:


Världens finaste<3


Visste du att:

Jag hatar att gå upp på morgonen. Det kan vara det värsta som finns. Verkligen. Ligger nu i sängen och bara önskar att jag kunde sova minst tre veckor till. Få slå ihop ögonen en gång till och få sooooova länge. Få upp när man vill liksom. Men icke! Jag är en hurtig typ som nu ska gå upp och käka frukost. Samt läsa lite, doktig chey!

Kvitter, kvitter!


Trött tjej

Är sliten efter dagen. Känner att sängen är det enda rätta nu. Sova, sova, sova. Typ det bästa som finns!

Hade en bra dag på jobbet, Malin och jag har gjort så fint på firman. Lappar och snygga mopphängare:P

Stallet var mys. Hästarna var lugna och glada och vi med:)

Men som sagt jag är trött, så nu är det tänderna som ska borstas, kroppen som ska smörjas och sedan sängen som ska intas, nytvättade sängkläder dagen till ära dessutom. Sweet!

FUCK MY LIFE! Tvätten är ju kvar, MUPP!


Måndag

Vad jag längtar till stallet. Vill gosa med min fina ponny. Ska chilla med repgrimma idag. Bara köra avslappnat och ha kul. Blir en skrittur med JulleBulle och LjompaFjompa.

Julle och jag hade btw typ världens skönaste helg. Snackade om allt mellan himmel och jord och bara njöt av varandras sällskap. Plus att vi hade askul i stallet, tänk vilken lycka att stå i samma stall:)

Nu kommer damen i fråga pratandes runt hörnet:)


Glass

Julle och jag har gosat med kaninerna. Nu var det Hancoock och glass och nu är det stallet som gäller. Sol och pollar:)


Tjenare mannen

Igår skulle Erik och jag ta en lugn kväll, kirra käk och glo film, somna tidigt. Meeen så blev det inte. Först supernice spontanmiddag hos Oli. Mästerkocken regerade, god mat! Sedan blev det födelsedagsfest hos Franko. Så tidigt i säng blev det ju inte. Men en supernice kväll istället:)

Idag har Julle och jag roulat! Sprungit runt i stallet, ridit i ridhuset, käkat hamburgare, glott på småkids på söta ponnyer, blåst halvt iväg på promenad hemåt. Och nu ligger vi i soffan och ska dra andra rullen. Julle&jag-night precis som det ska va:D


Jag och Nicci igår, standard!


Woopwoop


Went to see the doctor

Jag var hos läkaren igår och vi kom fram till att jag lider av en allvarlig psykisk störning. Neeeejdå, nästan bara(A) Nej men seriöst. Jag fick utskriven migränmedicin och vi konstaterade att det nog kommer att hjälpa. Känns väldigt skönt, huvudet vill jag ju ha med liksom.

Sedan kom vi även fram till att anledningen till att jag är sjuk hela tiden är för att jag stressar för mkt. Jag har bra värden på allt men det är alltså bara stressen som gör det. Precis som jag erfarande alltså. Jag som hoppades på att jag skulle ha brist på något typ och bara behövde ta en tablett om dagen och sedan skulle jag vara frisk. Men icke!

Vad gör man då? Hur löser man ett problem som är omöjligt att lösa? Tycker redan att jag hinner med alldeles för lite. Vill umgås med mina vänner mycket mer samt festa oftare. Men jag hinner ju inte!

Får helt enkelt ta och förtidspensionera mig, skaffa massor med cash och en chill lya på Hawaii. Problemet kirrat!



Jag blir överlycklig om folk:

* Går på rätt sida om vägen. Banvallen ligger utanför mig och jag går på den typ varje dag. Där möter jag folk, på cykel, med hundar, barnvagnar, springandes, alla muppar som är ute och skuttar. Men hur många går egentligen på vänster sida? Typ 2 av 100. Jag blir galet lycklig när någon går på rätt sida så att man slipper snida över hela vägen för att gå om någon "felgångare".
 
* Skjuter in stolarna efter sig. Hyffs ska det vara!
 
* Hälsar ordentligt när man köper något av dem i kassan. Trevlighet kommer man långt med:)
 
* Ger random folk beröm för något. Typ om någon har ett par riktigt glassiga skor och man går fram och säger det. Jag blir svinglad om någon kommenterar mina clothes liksom. Mer snack med randoms:)
 
 
 
Woopwoop!
 
 
Monkey face!

Paul plutt

Tanis och jag var duktiga idag. Jag hade utsläppet så vi kom sedan iväg till ridhuset i bra tid. Vi har inte ridit ett dressyrpass i ridhuset sen i november så det kanske var på tiden:P Iaf så jobbade vi med böjda spår idag. Mycket voltarbete och hon var duktig. Sjukt skönt att komma igång igen.

Sedan var det fotfix som gällde. Tanis och Ljomi fick nya skoslingar och dem skötte sig så bra så:)


El shoppero

Blev en massa onödigt idag, men brallor, trosor och strumpor stod faktiskt på köplistan så det var ju bra:P. Testen är bara mumsigt kraffs:)


Shoppinggurun regerar!

Uppsi, pengarna liksom bara hoppade upp ur plånboken, tihi;P


Kungen i djungeln

Nu drar Malin och jag till IKEA för att shoppa järnet åt firman. Vip!!!


Yooo

Wasssup peps? Här sitter jag på lunch och bara längtar ut till stallet, ut till min lilla prinsessa som jag ska gosa med så mycket:)

Jag har verkligen ingenting att skriva längre, livet liksom bara rullar på och jag har ingen fantasi längre. Meeeen what ever, bever. Wallah, wallah!


Tiiiiiisdag

Gomorron, gomorron! Hur är läget? Här är det förhoppningsvis bra, hoppas på att kroppen lyder mig och är pigg idag.

Ska köra lite join up med Tanis idag tänkte jag. För jag tror att det är bättre med snö nu, alltså mindre snö. Ja, vi kör på det:)

Sedan ska jag hem och gosa massa med mumset!

Typ precis som en vanlig dag för mig, tisdag, nu kör vi!

Älsklingen i söndags, finaste ponnyn<3


Jippijo jippijej

Alla tittar på mig, när jag går i mina gyllene skoooor! (Jag är inte så pigg som det låter, trust me.)

Fick feber en gång till när jag mockade men sedan dess har jag mått bra, förutom att jag är helt galet trött. Men hästen fick sig en lugn skrittur med Cath och Chessie iaf, okej jag var med också, hon kan ju inte gå själv.

Nu är det Berra och jag som spenderar natten tillsammans. Sovsällskapet infinner sig i morgon igen:)

Over and out!

Ponnyluddet i sitt nya täcke:)


Stabila Emilia

Erik skjutsade mig till jobbet today, galet skönt! Tack baby:) Jag var taggad på en bra dag och en ny vecka. Har utvecklingssamtal och det känns riktigt bra. Käkar sedan frukost och då kommer den, febern. Jippie!

Jag måste hem och vila, självklart var plånkan at home, så det var bara att traska hem. Väl hemma slängde jag mig i sängen, 09.15. Vaknar NU av ett sms, 13.45! Trött.se kallas det! Känns dock mycket bättre nu. Ska chilla choklad och TV en sväng nu innan stallet. Hoppas bara jag är helt feberfri nu, har självklart ingen Alvedon hemma så...

Nu, el televisione!


Bakissöndag, standard

Heeeej, sliten brud ligger nu i sängen, har en naken man bredvid sig och däckar snart.

Igår blev det röj, blev middag och krök hos mig med gött folk. Sedan röj på Salu och sedan en sväng till Williams. Festa är det bästa!

Idag har Erik och jag legat i sängen och haft det nice, varit ute i stallet, käkat pizza, softat och varit hos pappa och käkat. Söndagen är nu slut och jag ska dö, korv med brö!

Seeeeeeexy!


Krök at my place

And I like it!


Fina ponnysar

Efter att ha kirrat allt åt båda hästarna gick Tanis och jag till ridhuset. Det var typ hur länge sedan som helst som vi tömkörde, men det gick bra.

Började skritta på spåret och la sedan in lite halter. Hon lyssnade helt på rösten och jag behövde inte ta i tömmarna en endaste gång. Lydiga lilla dressyrponnyn<3 Jobbade sedan på volt i skritt och trav. Först slängtravade hon och kunde inte hitta formen men sedan blev hon riktigt fin vissa bitar.

Det var ett sådant skönt pass då hon var så otroligt avslappnad hela tiden. Tjurade inte en endaste gång och lyssnade så bra. Finafina Bananen!

Sedan tog Ljompa och jag en tur. Jobbade lite och hittade lite knappar, men ville inte överjobba honom då han faktiskt inte är min häst. Men vi tog en härlig galopp. Sjukt skönt gung alltså. Fina lilla vita sockervadden!

Teamet today:


Lördag för fan!

Vaknar med panik, tror att det är fredag och att jag har försovit mig fett. Men icke, var precis i tid. Hann till och med att pussa lite extra på mannen.

Glömde såklart busskortet hemma men snällaste busschaffören lät mig gå på utan att paya:) Schysst snubbe!

Nu är det stallet som gäller. Tanis ska tömköras i ridhuset och Ljompilainen ska ridas en sväng. Ska förhoppningsvis få ett lass halm också.

Sedan är det snabba ryck hem som gäller. Erik och jag ska runt och handla, sedan hem och städa och sedan är det middag och krök at my place som gäller, taggar!!!!!


Vad gör vi? Nu kööööör vi!

Sexiga typer:P


Doktig chey!

Har städat på så bra idag, viftat runt med trasor och Fido. Vifft, vifft! Sedan i stallet var jag fett duktig, putsade upp alla mina träns, iaf dem som jag har framme. Snyggt och prydligt blev det:)

Nu har jag storhandlat, snackat massa med bebisen och duschat. Pizzan väntar in das owen och jag ska läsa lite. Toppen för kroppen!



Jabbadabbadoo

Breakfast time, fine for me då jag ju älskar att äta, helst hela tiden. Har en soft dag framför mina fotar. Sköna städ och sedan en tripp till stallet.

Men idag är det inte den lilla bruna som ska bli ompysslad av mig utan den lilla vita. Hans matte ska ju vara så förskräcklig och dumpa honom för två härliga dagar hemma hos familjen. Viiiilken hemska människa!?

Tanis ska dock få sig några morötter, bara för att hon är så söt, min kära lilla ponny<3

Sedan ska jag hem, okej, först ett stopp på Konsum för standarden, mozzarellapizza och chips, plus Cola:P Seeedan ska jag hem och mumsa! Ligga i sängen och softa som en annan soffråtta. Tills mannen, kexet, mumset, piraten intar min säng. Hej hopp för supermys!

Nu, en bapelsin gubbjävel.

Min ponnyhest idag och i morgon:)


RSS 2.0