Nyårsafton

Sitter här nu och har läst bloggar, väntar på att det förbannade håret ska torka så att jag kan platta det, mamma tog med sig fönen till Mjölby. Har städat som en galning och tagit en hurtig promenad. Duschat oxå såklart och ska nu snart sätta igång med plattningen. Gud vad kul vi kommer att få det ikväll girls. Längtar;)

Har fixat in alla mina bilder på hårddisken nu, skönt att ha allt sammlat, så nu kan jag inte lägga upp någon bild, orkar inte.
 
Läser Twilight för andra gången nu igen och älskar Edward mer och mer för varje sida, alltså kan man vara mer underbar eller? Eh, nej tror inte det. Vill ha ett litet maraton med er tjejer när New Moon kommer ut på dvd, kul det skulle vara va?! Ett gäng dreglande brudar, hahaha, men seriöst de är så grymt snygga, haha.

Nepp nu måste jag faktiskt dra.
Men folk får ha en kul kväll och natt. Är det nyårsafton så är det ju liksom, hehe.  Så...GOTT NYTT ÅR!!

Kyssar<3

XO XO Miss Emli


29 läsare

Jippie, fattar inte att jag har så många läsare, vilka är ni egentligen? Men som sagt KUL att ni läser!<3


Här kommer lite bilder från december månad typ:


Mina grymt "snygga" lussebullar som jag bakade med farmor och pappa till julshowen.


En liten bild på några fina tomtenissar;P


Peppe bäst på Akka, snyggast som vanligt lilla älsk<3


Jag i bilen på julafton.


Ingrid och jag goes hetingar på julafton, hihi.


Julklapparna jag fick hos pappa:
* ROSA LAPTOP (kombinerad jul-och födelsedagspresent)
, från marita och pappa
* Kopp med frukt, från Joar

* Pengar, från Anita och Henry

* Choklad, från farmor, of course

* Andra Twilightboken, från marita och pappa

* Rosa smyckeskrin med ängelhalsband, från Emil

* Ceriserosa fleecetröja, från farmor

* FLICKA, hästfilm, från marita och pappa

* Lilia schal, från Mova


Fick självklart grjjer från mamma och Jolle.

* Ett vitt baslinne

* Ullstrumpor

* Varma sockor

* Presentkort på bio

* Godis

* Sovtofflor, gostofflor, från Joel



Mina naglar på jul, rosa med glittertoppar, hett.


Halsduk jag köpte på mellandagsrean, från Gina.


Dataväska, rosa lack och krokodil, kan det bli snyggare?! Från H&M.




Koftor från Veromoda.


Enkelt linne från Gina.


Japp en liten uppdatering över decembers bilder.

Har städat hos Britta idag, drog sedan hem med seg buss och tog en promenad med Filip och Faro, mysigt, måste göras om. Har sedan kollat på TV och käkat massa godis. Får värsta ongesten så nu har jag bestämt att mitt nyårslöfte för nästa år är att jag ska sluta äta godis, jag menar vad får man ut av det? Svar: INGENTING. Så ska sluta, blir nyttig frukt isället och natutgodis.

Kollade på Camp Rock idag, den var ju jätttegullig!

Ska fixa lite i mina bilder nu och sedan kolla en stund på TV med mamma, sedan sleepa så att jag kan gå upp tidigt imorgon och städa, hehe. Måste ju vara snyggt när ni kommer girls.

Kyssar<3

XO XO Miss Emli 


Mode

Känner att det var ett tag sedan som jag la upp bilder på snygga kläder och accessoarer, så här kommer några, eftersom jag är medlem i ellos så fick jag katalogen igår och då hittade jag lite fina prylar.
Bla. dessa godbitar:
Denna underbara väska fastnade jag för direkt, asså är den mig eller är den mig, blir köp så snart jag har lite koll på pengarna;)
Dessa benvärmare var ju rätt söta dem med.
Är detta det snyggaste festmodet eller vad, så gryyymt hett på dansgolvet!
Snyggaste sandalerna till sommares varma fester.
Super läckra boots, passar perfekt till paljettlegginsen.
En grymt snygg vårkavaj som går att matcha till allt. Såg en liknande på VILA, härligt rätt i vår.
Lite snygga grejjer, right?!
Blir sååå shoppingsugen nu, vill vara miljonär och shoppa loss. Härligt med fashion, eller hur!
XO XO Miss Emli

Massa stallet

Var i stallet tpday. Vi red ut i det underbara snögnistret, Lotta på Snoddas, Hanna på Dodley, Bec på Esak och jag på Kalle. Vi galopperade massa och det var sååå kul. Kalle som har haft vintervila två veckor är överlycklig nu. Han är en så härlig häst, gillar honom skarpt. Sedan fixade vi lite i stallet och sedan tog Bec och jag en tömkörningstur med Pressen och Tajpas. Så mysigt, hästarna tyckte om det med även fast Tajpen blev liiiite övertaggad ibland, hehe.
På lördag håller Lotta lektion för oss, kul. Och så blir det nog en tur igen med småponnysarna:)
Kom hem och kollade på en film, "The Women", efter en skön dusch. Ska väll äta snart och sedan typ lata mig med ännu en film, hej tjockis, hehe. Ha det bra, så hörs vi imorgon igen.
Zwierka och jag i sommras.Bec och Hanna i bakgrunden.


Xo Xo Miss Emli

Längtar till nyår

Asså är SÅ glad för att nyår kommer bli den bästa ever. Klockan fem it is. Det ligger en konsum rätt nära mig som vi kan gå till och köpa ingredienser till tha pizza. Passar rätt bra va?! Åh är sååå taggad nu, jippie:P Hur ska vi göra med översovning? Jag har typ 5 sängplatser hemma. Men går alltid att fixa fler;P
Asså måste bara säga det att jag är så grymt glad över att jag började på våran megasuperyberbraiga skola och har fått chansen att lära känna så mycket kul folk. Vi är ett härligt gäng och vi har otroligt kul ihop.
Min mejl och phonenummber är följande så att vi kan comunicejta.
[email protected]  0708359389
Love you all<3
Xo Xo Miss Emli

Jippie

Ni verkar ju vara jättepeppade ni med på min ide', vad kul. Det går en buss 9:an som stannar utanför mitt hus typ, praktiskt eller vad, hehe. Har ni något bra förslag på vad vi ska käka? Ska vi köpa pizza från pizzerian nära mig eller ska vi äta nått annat?
Mycket har hänt sedan jag uppdaterade ordentligt sist. Det har hunnit vara julafton, den bästa dagen på året enligt mig, jag har varit massa i stallet och på stan oxå. Har tolkat efter Pressen, grymt kul, och ridit Kalle en massa. ÄLSKAR att vara hos Lotta. Ska dit imorgon igen.
Igår var Bec och jag på stan och fyndade lite prylar. Jag köpte 2 koftor, en gosig halsduk, ett linne och en urläcker dataväska. Underbara bilder kommer, hehe.
Gick sedan på bio med Plingen, Ika E och två killar jag inte kan komma på namnen på just nu, hihi. Vi såg som sagt Avatar och jisses vad den var bra. SE den, helst i 3D vilket var grymt coolt.
Idag kom armbanden, som Bec och jag beställt från cocoo. Så nöjd. Älskar mitt rosa.
Ha det bra, pussisar.
XO XO Miss Emli

Stan

Varit på stan med becky hela dagen. Nu ska jag snart på Avatar med Ingrid, Ika E och nåra till. Men grymt kul att folk verkar pepp på nyår, grymt kul;P

Xo Xo Miss Emli


Ett inlägg till

Hallojsan folket, igen.
Tänkte eftersom Julle skrev lite om det på sin blogg att det vore grymt kul att träffas på nyår. Jag kommer med ett litet förslag här, notera ett förslag, kom med egna ide'er oxå. Så kan det bli perfa;)
Jo tänkte såhär att vi kanske först kan vara hemma hos mig, min mamma bor på tiundagatan, vilket inte är så långt ifrån Julles place. Och där kan vi kanske käka nått smaskigt och sedan kan vi dra hem till Julle. Asså bara ett förslag, tänkte liksom att det är lite enklare att få plats allihop och käka hos mig, typ, bor i en 4:a, lite skillnad, hehe. Kommentera och säg vad du tycker så att vi får igång detta nu. Vore så otroligt skojj ju. ;)
XO XO Miss Emli

O.M.G

Jag har haft det så stressigt och sååå mycket att göra nu i typ en vecka så jag har inte skrivit något, sååå tråkigt. Vill ju skriva. Men det blir ordentlig ändring på det när min lilla rosa laptop finns framför mig. Nu ska jag läsa allas bloggar. God fortsättning och massa pussar<3
XO XO Miss Emli

Herre gud

Ojsan ojsan så länge sedan det var jag skrev något här på bloggen, en hel vecka, uschane mig vad dåligt. MEN ja har hafte e så totalt yberstressig vecka så jag har knappt hunnit med att andas. Har mått pyton p.g.a att jag varit så stressad, men det har nog alla varit denna vecka.
I måndags så var jag hos Lotta, bec var sjuk. Vi löshoppade Snoddas och Esse och de var så duktiga även om Snaddas sprang i slow motion, hihi. Sedan en sväng med Pressen förstås. Gullis. Lotta och jag bestämde oss för att vi ville ha snö, det var ju bara lite fruset då.
I tisdags vaknade jag och kollade ut genom fönstret och såg... SNÖ och en helmassa desutom, jippie. Lycklig som få säger jag bara. Bec och jag tog oss en sväng på stan på morgonen och åkte efter lunchen till akka för repetition av showen.
I onsdags så hade vi Realgymnasiets julmys, vilket blev väldigt lyckat tycker jag, mysigt när vi gör något allihopa, good work elevrådet:) Tog även det fasansfulla sprutan. Hjälp, men seriöst den kändes inte ens. Sedan en snabbis till Pepsi och sedan till Säva. Re Cannon och det gick väll sådär. Hade ingen riktig ork men men. Denna dag var det brorsans birthday, jippie, hela 16 år är han nu, GRATTIS Jolle.
I torsadgs hade vi projekt hela dan, var först i skolan och sean ute på Akka för sista genrepet. Jag blev självklart sjukis av sprutjäkeln och tuppade nästan av. Men klassen jobbade på som bara den och vi äger ju så.  Åkte raka vägen hem sedn och gick och la mig vi 7.
Denna dag var man faktiskt pigg som en mört och åkte till stallet vid 8. Bec och jag gjorde Pressen fin med flätor, lindor och nytt vintertäcke. Han är väl för söt. Sedan körde Lotta oss till Akka och där fick vi låna en hage,snällt:) Alltså sedan hade vi ju showen. Det var så jäkla kul, och oj vad vi kämpade allihop, är så stolt över vår klkass. Pappa filmade så när jag blir duktig och lägger upp filmer på youtube så får ni se. Själv var man med på tömkörningen(förstås) men Pressen, sedan som fuktionär hit och dit och i gymkhanan på Jeflin(som skötte sig väldigt bra för övrigt). Oj vad man var slut sedan. Alla var så jäkla bra, och det blev väldigt pampigt med all bra musik.
Nu orkar jag faktiskt inte skriva nått mer på pappas blädator. Hoppas du orkat läsa. Längtar efter min data nu.
Pussisar.
XO XO Miss Emli

Lucia

Sanka Lucia kom med sina ljus,
det var just därför som vi har komit till ditt hus...
Tror inte riktigt att den går så men..
Det är Lucia och tredje advent gott folk. Känner att jag inte riktigt gjord det julfint och juligt här på bloggen, så därför laddar jag upp några julebilder.
Igår lördag så stack Bec och jag efter frukost med Hanna till Hööks. Köpte träns, grimma, torrshampoo och glanssprej till Peppe. Sedan tog vi e sväng till Granngården oxå, där köppte vi två fleecetäcken. Behöver dock sy upp dessa p.g.a att de var liiite stora, hehe. När vi väl var i stallet så provade vi allt och de satt så fint. Han är grymt snygg i tränset. Bilder på grejjerna och Peppe kommer:)
Idag vaknade jag sent och har tagit det almänt chill. Kollat på lite filmer på TV:n, städat, lussefikat med mamma och jolle och nu sitter jag här hos pappa. Hatar denna Macdator, jag vill göra blanksteg mellan styckena, men nej det vill inte datan, argh...
En bild till, ska sedan sy lite.
Julgranen hos pappa för massvis med år sedan.
Sitter här i Jolles julklappströja från förra året som han växt ur. Gud vad praktiskt det är med brorsor;) Jättemysig.

Xo Xo Miss Emli

ERIK VANN!!!

Woho, Erik vann, jag som velat det typ från början och japp nu är jag nöjd. Även fast det var synd att Calle inte vann. Jaja, jag är nöjd ändå, han är så jäkla BRA!!!!


Erik Grönwall


XO XO Miss Emli


Julbak

Var i skolan och hade engelskaprov, jippie, uppsats;( Aja, gick väll bra. Det kom en equieterapeut (stavning) på eftermiddan och det var kul och lärorikt.
 Gick sedan på stan med Hanna och köpte en gullig kofta, bild kommer. Köpte lite annat oxå. Sedan till Hemköp och sedan en vinglig cykelresa hem. Hehe. Sedan kom folket och vi bakade pepparkakor och gjorde mozartkulor. Sedan pizza som blev megisgod. Kollar på Idol, dah förstås, och vet nu faktiskt inte vem jag vill ska vinna. De är ju lika bra, vet inte vem som är mest värd, alltså båda förstås. Så blir glad vilket som;) Nu ska Hanna blogga, så herrå.


Bild från valborg, fint ljus ju.

Love to you all<3

XO XO Miss Emli


Hannisch Bananisch

Du e kul du, hahahahah. Men jag vet han e så grymt snygg, men gillar nog mer Jacob ändå, men de är snygga på olika sätt. Hahaha, råååååheta I knowe. Hahahaha.
Har ätit massa gott nu, nötter, apelsin, soppa och annat smått. Farmor är så duktig. Men träffar henne inte innan tisdag nu för hon ska till Alex och co.
Ska shoppa some christmaspresents tomorrow och sedan julbaka med folk på kvällen. Härligt, det blir mys. Hanna och Bec sleepar over, as usual, och det blir då lite dåligt med bloggandet. Hehe. Ska sedan på lördag till Hökks och köpa träns och glanssprej till Peppe liten. Kommer bli snyggast ever då. Sedan till stallet och köra förstås.
Ha en underbart härlig helg people och njut av att vi närmar oss julen ännu mer, bara 14 dagar kvar liksom, jul, jul, strålande jul, glans över...(sedan kan jag inget mer, hehehe).
Måste sova nu, men hare. Pussar
XO XO Miss Emli

Lång dag...igår

Skrev ju inte igår men nu gör jag.
Var ju först på Akka, as usual. Red Kronos, vi red självständigt och det gick apadåligt, tyvärr. Fressten stavas tyvärr med 2 rr i över huvud taget, eller tyvär. Jag blandar hej vilt.Aja, sedan hade vi prov, Linnea tyckte att man skulle ha med sig en havrehink när man longerade och Pascal skrev sitt namn med K. Hahahha, vi är så lyckade, haha. Sedan drog Bec och jag till Peppe och tömkörde honom, och han gick så jäkla bra. Hans sammlade trav är något gudarna skattar sig lyckliga över. Den är så fin, han jobbar på som sjutton och är så snygg. Pressen är den bästa helt klart. Efter det så åkte vi till Säva och borstade Legge medan Bec garvade så hon höll på att tuppa av. Tror det var något skumt i det där vaniljsaltgrejjset till Zellan som Linnea bad oss smaka på, haha. Hade sedan hoppning, och woho det gick jättebra, eller efter Bettan och Bassie hade gått ut ur ridhuset, så att jag kunde koncentrera mig på hoppningen istället för Bax. Legge gick riktigt bra faktiskt i avtravningen. Duktig polle.
Idag ha vi haft massa projekt (julshowen för ni som inte vet) och faktiskt kommit fram till en hel massa slutsatser. Ska baka lussebullar jag och så gjorde vi tömkörningsbanan. Har nu plattat håret och ska snart äta lite Schweizisk julemat.
Måste dra men see ya, pussisar<3
XO XO Miss Emli

TACK!

Tack för alla fina kommenterer ni ger mig! Det värmer.
Speciellt tack till Kusin vitamin som verkar läsa bloggen:) Pressen är megafin:) Hon hälsar tillbaka! Kramar från lillkusin.
Sitter här och tycker inte om datan, papas är en mac och gör allt annorlunda mot vad jag vill. Grrr...
Onödigt inlägg men sånt är livet;P
XO XO Miss Emli

Prov imorgon

Hade helt glömt bort att vi har prov imorn, läste på elins blogg att vi hade det. Men det är ju inget svårt, bara logering, löshoppning och tömkörning så läser igenom det innan jag ska sova och sedan en gång på bussen.
Farmor är här och det är så mysigt, härligt. Väntar på att vegolasangen (haha Becky) ska bli klar och ska sedan typ kolla på TV. Städade hos kaninerna nyss och gosade med dem, mina små gullisar<3
Lite bilder på mina älsklingar:
Lillen
Plutten
Och Lakris såklart men har inga bilder på honom på pappas dator.
Ganska lyckad dag i skolan idag, det var bara lite kaos, hahha.
Såv sött.
XO XO Miss Emli

Farmor kommer

Har kommit på just nu faktiskt att jag verkligen inte tjänar ett dugg på att börja så sent på tisdagar som jag gör, det är bara en ursäkt för att sitta vid datan länge och det behöver jag faktiskt inte. Lite onödigt med andra ord, men får börja bli duktig och gå en promenad på morgonen då istället. Jaja, inte särskilt intressant, jag vet.

Igår så var det praktik då, målade skåp och red oxå. Jag red Kalle(som vanligt) och Bec Esse som vanligt. Lotta red Snoddas samtidigt och berättade lite hur jag skulle göra med Kalle och så, det gick så bra sedan, han är så rolig att rida. Vi pratade även om jullovet och vi kommer typ vara där varje dag, jippi:) Jag har Dodley, Snoddas och Kalle att rida och Bec har Esse och Dodley att välja på. Och självklart så har vi Pressen oxå.

Körde Pressen idag med förstås. Tömkörde lite som uppvärmning och körde sedan med rocken. Vi kunde till och med sitta i den båda två idag och köra. Blev lite tungt då men när vi körde själva så gick det super. Man kan verkligen inte tro att han inte var inkörd förut. Han är så otroligt duktig och jag tycker bara mer och mer om honom för varje gång vi är där. Han är så personlig och aretsvillig, man kan bara inte låta bli att älska honom. Och så är han ju en sån goshäst oxå.



Tvättade svansen på honom innan vi gick ut och gjorde honom så fin i manen och så, han är riktigt bortskämd nu, hihi. Vi ska börja vara där på onsdagar oxå, så kul. Det blir lite stressigt, först Akka sedan Pressen och sedan Säva men det blir KUL!!! Älskar vår lille ponny.


Är han söt eller är han söt.


Pressen fick en liten kompis. Katten älskade att sitta på hans rygg, så varmt och gosigt.


Vi satt och gosade med honom i boxen i typ en timme nästan, gullis<3

Provade en filt på honom oxå, ska sy ett litet fleecetäcket till honom. Och i helgen ska vi till Hööks och köpa nytt träns och glanssprej åt honom. Så bortskämd så:)

Idag kommer FARMOR, har inte träffat henne sen förra julen. För er som inte vet så bor min farmor i Schweiz.Med min farfar men han orkar inte följa med. Men åh vad det ska bli roligt, saknar henne så mycket ju.

Ska kolla julkalendern, och självklart Riverside, nu.

Höres. Pussar<3
XO XO Miss Emli


Som sagt rubriker

Känner att det är många som har svårt att komma på bra rubriker nu för tiden, haha. Så även jag.
Igår så stack Bec och jag till stallet och körde Pressen, ja snart kommer vi faktiskt att kunna säga så. Tömkörde en stund först och sedan med rokarden. Duktig som få är han den lille ponnyn. Bec kunde till och med sitta ibland på sätet. Han brydde sig inte för fem öre och det blev även lite mer trav idag. Och så hade vi satt fast skaklarna med lädergrejjerna nu oxå, eller ja i alla fall den ena, för den andra var sur och ville inte gå upp. Men det gick bra ändå. Gosade sedan med honom länge och väl. Juste han har flyttat upp i nya stallet nu oxå, vår lille lyxponny. Sedan åkte vi iväg på träning med Lotta. Hon tränar för Mattias(kommer inte ihåg efternamn) han som hade clinic på Akka förut. Det var kul att titta även fast Kalle var på bushumör och "inte alls" fattade vad Lotta menade ibland, hihi. Sedan hem till mamma och käka massa god mat.
Andra advent idag, känner mer och mer för en juldesign nu. Ska försöka mig på en imorgon kanske. Julpuntat mitt rum hos pappa nu, det är så mysigt, bild kommer.
Städade hela lägenheten idag och sedan bar mamma och jag iväg till IKEA. Köpte lite smågrejjer som behövdes och även lite annat.
Är nu hos pappa och har städat mitt rum här med. Juligt och mys. Kul att alla bloggar som sjutton nu, det är skojj. Juste Becky ha skaffat blogg, kolla den.http://becces.blogg.se/

Ska data mig ett tag nu och sedan försöka tvätta bort nått konstigt blått märke som jag fått på ena fingret, megawierd.
Aja, ha en kul praktikdag tomorrow. See ya. Pussar<3

Lite brådis...

Tog mig en morgonpromenad jag, duktig. Gick upp 09.15 och käkade frukost och sedan ut. Härligt. Ska nu försöka fixa ihop någon sorts lunch och sedan byta om. Ska till stallet ju. Har läst lite bloggar nu på morgonen, kul. Läser regelbundet, Kissies, Dessies, Fokis och Kenzas bloggar. De är roliga:) Har även varit och gosat lite med kaninerna, sötnosarna. Nepp måste dra nu, ha en härlig lördag gott folk. Höres i kväll, tror jag.
XO XO Miss Emli

Datanisse

Nu har jag kollat typ massa månader på min BDB, kollar igenom mina bilder, lite kul, men oxå så ledsamt när man minns allt som hänt...
...
Herregud, höll på att dö när Erik hängde löst, asså an ska ju vinna, fatta det. Ska rösta som en idiot nästa fredag.
Nu har Linnea och jag bestämt att vi ska ha en tjejkväll alla girls together nån gång på jullovet, så kom med förslag. Vi kan säkert vara hos mig, hos mamma alltså i stan. Detta måste vi verkligen göra, sååå kul ju.
Till stallet imorgon då, köra Pressen, kanske rida och sedan följa med Lotta på träning på Ubby, kul:)
Sedan hem till mamma, skönt, hatar typ, eller gillar inte riktigt att vara hos pappa nu.Mår allmänt dåligt psykiskt nu så det är väll det.
Vill börja blogga ordentligt nu, med massa modegrejjer och sådant, men vet inte om jag orkar.
TACK för alla kommenterer fressten, de betyder.
Natti, natti alla underbara människor, pussar.
XO XO Miss Emli

Fredag

Mina rubriker blir bara bättre och bättre känner jag, hehe.
Började denna morgon som vanligt eller ja typ. Kolla på julkalendern, japp det är ett måste såhär i juletider och fixade mig. Sedan vart det till skolan för den ybersega engelskan och sedan extraengelskan som nog både jag och Amanda kan hålla med om är riktigt tråkig och lång, haha. Men försökte i alla fall räkna lite matte. Sedan lunch och sedan matteprov. Gick väll sådär, vet inte riktigt, eller ja rätt dåligt då. Sedan projekt. Känns som ett populärt ämne att skriva om nu, men det gick bättre idag, tråkigt dock att några gick hem. Hoppas inget mer knas blir nu.Men sånt händer även den bästa klassen.Tyvär. Stack sedan och städade.
Har ett stort(passande) problem just nu, hatar det, får mig att må så grymt dåligt. Vet orsaken och det gör mig ännu ledsnare. Måste ta tag i det och fixa det, det får inte fortsätta såhär, det är hemskt.
Vill bara att allt ska vara bra. Gör att jag mår dåligt annars oxå, åhhh varför just jag.
Kollar på Idol, vet inte vem jag vill inte ska stanna kvar, eller jo asså jag hejjar självklart mest på Erik. tror jag blir gladast om Calle stannar.
Äsch vill inte skriva mer.
Ha en underbar helg nu allesamman, pussar<3
XO XO Miss Emli

Knäpp dag

Känner att mina rubriker inte alltid är så genomtänkta.

Denna dag började typ bra, projektet är kul och vi har kommit fram till hela programmet. Men så blir det som det blir och det är sååå tråkigt. Många blir ledsna och det är inte kul. Så synd eftersom vi liksom har världens bästa klass, men inte idag. Alla blev nog på lite dåligt humör de sista lektionerna. Säger bara det, kämpa på Linnea, du är bättre än du tror.

Så när man skulle iväg och städa blev jag så opepp(men vem blir någonsin pepp på att städa?) så jag åker dit imorgon istället. Gick hem i det underbara vädret, så mysigt med all frost och kyla. Tycker om det.

Jolle fixade middan idag, skönt så slapp man. Det blev våfflor med glass och sylt, så har lite dåligt samvete nu. Nu ska man ju typ plugga matte men humöret är ännu inte på topp så orkar verkligen inte. Men gör det sen, när jag ska sleepa typ.

Nepp nu längtar jag bara till lördag då Bec och jag ska ha en heldag i stallet. Ska bli kul:)

Nu ska jag göra det vanliga, kolla runt lite och sedan sätta mig framför TV:n och chilla.
Ha det gött!

XO XO Miss Emli


Dålig dag

Maskeradhoppning idag på Akka då. Var aspepp på det och tyckte det skulle bli så kul med Camaro. Och så går det så här. Herregud, har fasen aldrig ridit så dåligt i hela mitt liv. Ok för er som inte var där eller såg, så red vi först fram, gick väll halvbra, Camaro koncentrerade sig mer på målargubbarna och hindren än mig. Så det var väll ingen bra början. Sedan när alla hade hoppat så fint och duktigt så var det min tur. Framhoppning först, första hindret jättefint, andra, nepp. Stanna, vägra och backa, tog om det säkert 8 gånger men det gick fortfarande apadåligt, fick typ skritta över. Sedan när hela banan skulle hoppas så blev jag ännu mer nervös och tog fel hinder förstås. När vi hoppade gick det megafort och han bara rejsade gärnet så det var bara att sitta kvar. Och när han kronglade som en galning på det jävla 5:an hindret så drev jag så mycket att jag typ tuppar av av syrebrist. Så snabbt av banan när jag tillsist var klar och av hästen. Står där och typ halvlipar och försöker att få in lite luft i lungorna. KATASTROF kallar jag det bara. Helvete vad dåligt det gick. Dock är det ju mest mitt fel, jag skyller inte allt på hästen. Jag är ingen tävlingsmänniska för fem öre och alltid när jag tävlar så går det så sjukt dåligt medan det kan gå huur bra som helst annars. HATAR ATT TÄVLA! Totalt värdelöst.

Japp då var det sagt, var fressten isprinsessa. Hade massa blått och glitter på både mig och Camris. Vi var så fina så, men vann inte, förstås. Men fick ett pris(massa smaskiga REALkarameller) för dagens kämpe, jippie:)

På lunchen var vi ute och tog en massa kort:


Camris, söt som socker:)


Charlie goes cute.


Stina och Jocke.


Lite frost.


Jocke dricker kallllt vatten:)


Poppe, han var så fin.


Promotion:)


Helado.

Ockej, nu kommer typ alla i klassen att döda mig. Jag kan tyvär inte ta med mig filmerna imorgon, det tog så lång tid att ladda upp så jag hann inte få dem. Dessutom ska jag inte till pappa imorgon så ni får stå ut till på tisdag. Sorry.

Hade dressyr idag på Säva, hade Legge, det gick oxå apadåligt. Blev stressad när Bettan och Bassie var på andra sidan och var på allmänt dåligt humör p.g.a i förmiddas. Så blä på den lektionen.

Nu ska man kolla på julkalendern snabbt och sedan sleepa.
Gonatt!

XO XO Miss Emli





Gudarns vad jag är seg

Har tänkt att uppdatera varje dag nu men har inte orkat, latmask eller vad? Men men, Lisas party i lördas var nice, kul att träffa alla och Maggen, DET var länge sedan. Sleepade över oxå, trött man var asså. Meen som sagt kul, pics här:


Min outfit.


Lösögonfransar är så snyggt, love it.


Partybarnet i snyggaste frillan<3

På söndagen så åkte jag och städade och sedan till stan och lyssnade på när mamma sjöng i kören och tittade sedan på fyrverkerierna. Det blev bara jag, lisa, sass och bec men det var ok ändå, även om vi splitrades innan fyrverkerierna.Det blev lite käkande på peparkakor och en slurk julmust. Julfeeling is in the air. Pyntat hemma oxå. Fint.

Igår så sjutsade mamma ut mig till stallet, studiedag men åkte till Lotta ändå. Bec och jag fixade först Pressen, tömkörde lite först, sedan fick han gå över skaklarna, backa in mellan dem och känna dem mot magen. Sedan gick jag med rocarden över honom och sedan satt vi fast den i balsnören på honom. Och han traskade snällt på , fick till och med lite trav. SÅ duktig, han är bäst, var som om han alltid gjord det, var duktigast. Nästa gång, på lördag ska vi prova att sätta fast rocarden på riktigt och tynga lite mer på själva sitsen. Busisponnyn.


Sötisponnyn<3

Stannade sedan kvar efter Bec åkte hem och målade några skåp. Nice, fick 200 spänn, Lotta är så bra, så snäll, perfa med lite julpengar ju.

Nu sitter jag här då som vanligt en tisdag, juste Ingrid fyllde år igår. GRATTIS till henne, messade men inget svar så ringer henne idag.

Det var ju första advent i söändas ju, mysigt, för de som inte vet så ÄLSKAR jag julen, det är det bästa som finns. Första december idag, blev tvungen att gå upp 07.15 och kolla på julkalendern, även om de inte alltid är bra så är det liksom julkänsla så jag måste:) Käkade oxå min första choklad ur chokladkalendern. Äckligt men oxå juligt. Nepp ska kolla Riverside nu och sedan käka lunch.

Ha en bra dag, pussar.

XO XO Miss Emli


RSS 2.0