Stalldag

Drog ju ut till stallet i solen. Det var så härligt väder att Tanis fick stå naken en stund igen, och sedan när vi red skippade vi ländtäcke, hajja sköööönt! Och jag red i bara tröja. Är det vår eller är det vår, och jag bara glider runt i solbrillorna hela tiden, lovely!

Sedan drog jag hem och slängde i mig käk för att sedan pallra mig vidare till Linne. Vi drog direkt till hennes stall och fixade iordning lille Alle Balle (love that nick name). Jag fick linda, tänk vad jag älskar att linda, hahaha. Men är man dressyrnörd så är man:P Han blev iaf riktigt snygg i bruna lindor och schabrak. Sedan begav vi oss på det livsfarliga vandringen till ridhuset. Jag trodde alvarligt att jag skulle rammla och dö flera gånger, halt som sata alltså!

Väl framme, vi överlevde utan några rammlingar alls faktiskt, körde Linne igång att värma upp. Eva kom och de hade lektion. Det var superkul att kolla, jag älskar att kolla på lektioner och clinics och sådant, för man får så mycket tips hela tiden. Sedan blir jag alltid så sjukt sugen på att sitta upp också, men men:P

Snyggt ekipage måste jag ju säga, Linne kirrar några bilder på sin blogg, dock blev det ju ridhusbilder, vilket ju är lika med skit, så... Men det var iaf kul att se Linne rida, det var snyggt och dem är så fina ihop:)




Linne och Inka förra vintern, knoddilurisar:P






Jag smäller av

Hur härligt får det egentligen bli? Jag blir helt överlycklig (vilket Linne kan övertyga dig om via vår fackonversation) att slen skiner och det är VARMT! Jag var helt slut när jag kom hem, hade Converse och skinnjacka och ändå var jag hur varm som helst. Det är 8,3 (!) grader i SKUGGAN, och 12 på Linnes ballefjong, hajja varmt och häääääääääääääääääääärligt:D.D:D::D:D:DD:D:D:D

Nu är det jag som byter om och drar till stallet och ride ut i solen, so long suckers!










Morning

Är hur trött som helst, blev inte mycket sömn i natt(A). Men har nu iaf fixat en outfit och ska ta och sminka mig inför skolan. Vi har ju dugga idag, är lite nervös faktiskt, men det går förhoppningsvis bra, jag har pluggat som en galning, så jag hoppas att det är tillräckligt.

Efter skolan ska jag till stallet och rida ut i ljuset, hoppas det spricker upp och blir lite sol också:) Sedan drar jag hem och käkar och sedan till Linne, för idag ska jag följa med när hon rider lektion med Allyson. Blir fun:)

Have a good day peps!



Saknar Stiiiiiiiiiiiiiiiina<3







Det går precis lika bra med selleri

Hemma från skolan och har snackat med Linne, vi garvar åt PA och Roffe, hahaahahahahah!

Ska nu ta mig i kragen och plugga en sväng, sedan blir det middag, jag är hungrig, min mage pratar med mig, fast jag precis tog en macka, hmmm:P

Ser att det är bilkö utanför mitt fönster, härligt att stå ute i solen iaf, vädret is fabulous! Vart helt varm när jag gick till skolan i skinnjackan, jag blir helt lycklig:D

Nejmen slutan nu då, plugga var det!




I morgon ska jag kolla på Loppfia när hon rider sin Grand Prix-polle, fun, fun:D






Kändisar

Tanis och jag är med på Hööks hemsida till och med, tuffingarna 1 och 2;)









Tjingeling

Tjenare där. Pluggade massa igår så kom liksom inte på något kul att blogga om:P

I morse var jag i stallet och släppte ut hästarna, Tanis var så ivrig idag att hon till och med bankade lite försiktigt i boxväggen:O Fy på ponnyn! Iaf så är det bra varmt nu så det blev lite täckesbyten idag. Sedan drog jag hem, tog 7-bussenk och var hemma igen 09.20, snacka soft!

Skolan börjar 14.15, vi avslutar en kurs idag, lite sorjligt faktiskt, men men. Så innan det ska jag plugga ch käka lunch, få se vad man slänger ihop för något mums.

Efter skolan drar jag hem och pluggar igen. Hard work work!

Gårdagens uteoutfit:













Ansiktet - Äckligt

Poppar sönder den låten just nu, tack Isse för tipset:P

Internettet hos pappa fuckade igår och nu fuckar hela nätet på mobilen, så skaaaaa verkligen uppdatera min telefon nu, it needs to be done! Men iaf, så därför ingen bloggning i går.

I dag satt jag kvar med en klasskompis och pluggade en timme efter skoltid och sedan gick jag hem i solen. Jag kan inte sluta att poängtera att solen skiner, det r bara för härligt, inte för att den inte lös när det var en massa snö, men ändå:) Älskar att det är vårkänslor i luften, tror till och med att jag ska ta skinnjackan i veckan, ska ju bli hela 6 grader på torsdag, om man kan lite på UNT (vilket man aldrig kan).

Ska nu efter lunchen ta och sätta mig i sängen och plugga grammatik. Det känns rätt så bra, men det är så mycket svårt liksom. Så pluggeliplugg blire nu. Sedan tar jag bussen till stallet och drar till ridhuset med Cathrine. Får se vad vi hittar på, hon bprde egentligen gå riktigt hårt idag, men jag pallar nog inte det än, så vi får se.

image descriptionimage descriptionimage description
Tanis i förrgår, mobilappen laggar som vanligt:/






Bonjour...

...madame, blablablablablaaaaa... En låt ur Skönheten och Odjuret som jag just nu sitter och trallar på.

Kom hem från stallet för en stund sedan och ska nu skriva ut ett papper och sätta ´mig i soffan och plugga. Sedan blir det middag, jag typ hungrar ihjäl, har bara ätit frukost idag:S

I stallet var det iaf helmys. Det var så varmt i solen uppe vid skogen där hästarna stod att jag tog av Tanis täckena, så fick hon stå naken och njuta en stund, så himmla härligt. Sedan när vi skrittade ut hade hon bara ett fleecetäcke på sig och jag tog vårjackan, hur skönt!

I kväll blir det pluggande och sedan film. Det känns faktiskt riktigt skönt med en lugn helg för en gångs skull, men det är bara för att jag är sjuk, hade jag varit frisk hade jag gjort dansgolven osäkra;)




I bland är ju vi bara sådär galet snygga:P




Vååååååååååååååååååååååååååååååååår

Olen riktigt strålar och det är typ 4 grader i solen. Hur underbart vårigt kan det inte bli. Så nu är det jag som drar till stallet i kappa och brillor. Det blir en skrittur i solen med Tanis, gud vad härligt Blir nästan avis på mig själv. Jag ÄLSKAR våren, det är den bästa årstiden, den är så undebar!



Jag och Gibbe i våras:)




Lördag

Morning, eller jag vaknade halv 10 men iaf. Har legat i sängen sen dess och kollat på TV, nu blir det frukost och sedan ska jag plugga lite. Det regnar ju så jag blir inte direkt taggad på att dra ut och rida, så vi får se. Vill skritta ut en sväng barbacka med repgrimma, vore ju så mysigt, men vi får se om det blir bättre väder.

Sedan drar jag till pappa och pluggar och sover där, det var allt för lång tid sedan jag var där så.

Hoppas ni får en härlig lördag:)


New pjucks

Snart kommer nya heta partyklackar hem till Linne och mig. You are gonna be jealous;)



Myspys big time

Linne och jag ligger i sängen och datar oss/kollar på Skavlan. Det gick bra i stallet, Tanis var asfin och jag fick beröm för att Tanis var en så fin ponny av en dam som har uppfödning. Hej jag blev överlycklig:D

Sedan åkte vi hem i vanlig linneochemmehemfråbdtalletanda:P Vilket betyder garvande och dåliga skämt.

Nu kör vi chill hela kvällen, gosigos!


Tattoo

Jag vill ju tatuera mig mera, jag tycker det är skitsnyggt verkligen!

Här är några jag vill göra och några som jag bara tycker är jädra snygga:






Vill ha en text på axeln, men längre upp och mer till höger, och annan textstil.



Vet att Linne lagt upp denna, men den är ju bara så snygg!



Typ en sånhär fast med körsbärsblommor och längre ner på höften, ursnyggt!






Bildbomb

Här kommer bilder från ett dressyrpass med Julle i vintras. Bättre sent än aldrig(A)
































































Changed plans

Tanis kommar att få gå idag i alla fall. Linne följer med till stallet och rider Tanis. Det är hoppträning i ridhuset så vi får hålla oss på banan, hoppas den inte är allt för slaskig bara:/ Men det blir kul ändå. Så får Linne känna hur hon känns nu för tiden. Det blir spännande!


Så nu har jag käkat lunch och väntar på att Linne ska bli klar så att vi kan dra till stallet, jag taggar!
















You may say I´m a dreamer

Den lyssnar mina grannar på. De är ett ungt par på typ 25 och dem lyssnar alltid på wierd music, typ inte liksom normal ungdomsdunk utan helt random låtar, den ena konstigare än den andra. Hahaha.

Aja, låter dem lyssna på vad dem vill, we can´t all be the same. Letar upp lite roliga bilder från arkivet:)





Jag och Becky 2009:)



Ylva.


Moi och Pressen<3


Jag och Ingrid, julafton 2009.


Pegge och Maritza.


Simpe och Julle.


Tanis, första gången vi tömkörde ute, Linne fotade.


Loppis.






Fredag idag då

Vilket ju borde innebära en fet utgång, men icke, det får bli en vit helg för mig. Skönt att slippa vara bakis hela helgen dessutom(A)

Idag vaknade jag kl.11. Har inte sovit så länge på länge typ, så det var bra skönt! Har drömt massa konstiga drömmar, i en var jag med i ett krig ute i en skog och gömde mig för elaka mördare och fy vad rädd jag var, gömde mig i en grop och det stod en precis bredvid mig, jag bara tänkte " nu kommer jag att dö". Så sjukt obehagligt!

Idag ska jag ta det lungt fram till 4 då jag drar till stallet och fixar och släpper in hästarna. Sedan ska jag rykta lite på Tanis innan jag drar hem igen. Saknar henne jättemycket bara för att jag inte var där igår:P


TV-eavning

Har faktiskt inte pluggat ett dugg, ovanligt(?) för jag har liksom ingen ork i huvet, typ som på föreläsningen idag. Jag kunde inte koncentrera mig för fem öre. Så det blir plugg hela helgen istället. Så ikväll blir det bara TV, chillerill!

I morgon ska jag plugga på förmiddagen och sedan drar jag ut och städar hos Britta och till stallet, om inte Backy är frisk, vi får se. Men det blir iaf inget festande för mig i morgon, wich sucks, för jag är taggad till tusen, jag VILL parta!












En lista till(A)

Klädsel

Vad har du på dig idag:
Just nu har jag mina gosiga rutiga pjamasbyxor, en grön topp och min pälshoodie, sjukkläder, hade INTE detta i skolan, haha:P

Vad använder du just nu för skor:
Just nu? Ljusblå gosestrumpor.

Favoritfärg på kläder:
Hmmm, på brallor, svart, lätt! Annars gillar jag det mesta, hatar dock lila och rött på mig, nada snygga, typ:P

Senaste person som:

Sov i din säng:
Me, myself and I.

Du pratade med: Mamma, jag skulle ta upp räkorna ur frysen.

Du delade en drink med: Är det meningen att man ska komma ihåg det(A)

Du gick på bio med:
Julle, Linne och Joar.

Du gick på stan med: Fan vad länge sedan jag gick på stan, kommer faktiskt inte ihåg:O

Skällde på dig: Ehehehhe, Linne igår när nag var sur på mamma(A)


Senaste

Låt du hörde:
Svalkar vinden - Den svenska björnstammen, my favorite right now

Mat du åt: Middan igår, palla käka lunch idag när man har massa gott:P

Kram:
Julle, i lördags, Linne fick ingen kram igår, jag är ju sjuuuuuk

Puss:
;)

Fest:
Vad räknas som fest, förkrök?? Krogen? eller hemmafest? Aja, festade iaf med Julle och Isse i fredags/lördags;)

Känslan:
Jag är taggad på pppppppparty!

Resa: Bilresan hem från Konsum igår?:P

Glädje:
I´m allways happy:D

Gången du var utomhus: När jag gick hem från skolan i sooooolen, vår is in the air, doddododdododododo

Saken du köpte: Chips och fil:P





The partyrockers i fredags:P





En lista

Hur gammal är du om fem år? 25 år

Vem var den sista du träffade? Klassen

Hur lång är du? 173,5 cm, haha, det är viktigt med dem sista 5 millimetrarna(A)

Vilken var den senaste film du sett? Bra fråga faktiskt, men det är nog Jennifers Body, i lördags at Julles place.

Vem ringde du senast? Cathrine

Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Japp, det blir plugg och chill med chirrar och kladdkaka:P"

Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda med nya

Vilken ögonfärg har du?
Blåååååå som havet

När vaknade du idag?
En stund innan 9 av ett samtal från ett konstigt nr, som tur var var det någon som ringt fel, för hörde bara mummel, tur för jag har extremt sexig morgonröst när jag är förkyld :P

Vilken är din favoritplats?
Stallet, utan tvekan!

Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på vem jag sover med;)

Har du någon gång spytt på fyllan? Absolut inte(A)

Tycker du om att mysa?
Nej men verkligen inte, det är så omysigt! Vem gillart inte?!

Kan du några andra språk än svenska? Engelska och “”tyska”

Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vill du veta det? Näääärå, hehe(A) En bit kladdkaka:)

Välj ett ärr på din kropp? Okej, nu har jag gjort det

Flirtar du mycket? The girl loves to flirt;)

Vart togs din profilbild för din blogg? I mitt gamla rum, by moi

Vilken var den senaste bok du läste? Elsas Värld i mitt <3








Eftermiddagen börjar såhär:


Svalkar vinden

Poppar musik och glider hem i solen, VÅR!!!


Torsdag

Idag har Tor namnsdag, som alla andra torsdagar, eller?!

Mår inte bra. Är helt tjock i huvet och allmänt superhängig, plus att jag har ont i varenda muskel, plus träningsverken från helvetet i magen och insidan av låren från barbackaridningen igår. Härlig känsla alltså. Men ska till skolan idag. Jag måste dit liksom, fick inte missa gårdagen egentligen men då mådde jag sämre än i dag, så nu kör jag!

Har ätit frukost och kollat massa bloggar nu på morgonen. Har sovit som en stock, i typ 9 timmar, pretty damn sweet if you ask me:)

Cathrine fixar åt mig i stallet idag så slipper jag åka ut. Becky och jag har ju matchat så bra så hon är också sjuk nu, vilke tajming alltså:P Så det blir till att ligga i sängen hela eftermiddan/kvällen och trycka gottis och plugga, heeeeeelt okej alltså;)

Nu ska jag ta och försöka komma på vad jag ska ha på mig idag, blir skruttoutfit med en varm halsduk och en snodd mitt på huvet, palla vara snygg när man är sjuk liksom.




Fan vilken wierd dröm jag hade i natt btw, jag drömde att Linne skulle göra en sånhär tatuering, sexigt på en brud liksom, hahahahahah:P








Fet kväll

Jag äter kladdkaka med hallon, har käkat fläskpannkaka med jordgubbssås och har chips och en semla i kylen. Kompis det går bra nu;)


Längtar

Snart så kommer Linne plinga på dörren. Hon ringde och ville att jag skulle komma över, men jag orkar inte gå, så då kommer hon hit i stället. Vi ska chilla och baka kladdkaka:) Jag som saknat min lilla snutt<3






image description



image description




Jag och mitt troll<3






Aaaaaaaaatjoooo

Så låter jag ungefär var tionde minut. Härligt, är toppenförkyld och mår alltså skit!Kände redan igår att nu jäklar är det på g, meeeeen jag har faktiskt varit frisk hur länge som helst nu, så det var väll på tiden I guess.

Aja, drog ut till stallet i morse med Cathrine och hon hjälpte mig att mocka, orkade inte, satt på en halmbal och snörvlade istället(A) Sedan drog vi till ridhuset, jag red, orkade inte gå. Men red ett ordentligt pass iaf. SKritt och travjobbade och sedan tränade jag fattningar. Red barbacka och det gick himmlans bra i fattningarna då, för det är ju mycket enklare att sitta till ordentligt utan sadel.

Efter att ha släppt ut hästarna igen drog vi till Grangården, självklart hade de leverans på morötter på torsdagar så det blev bara lite käk till Qinne. Sedan körde vi till City Gross och Cathrine köpte den rosa hinken till mig, HAPPYFACE:D, fick med mig 2 flarror liniment också. Sedan styrde vi mot Hööks, där det blev boots och äntligen!!!!!! en rosa hovkrats:D 50 spänn blev det då jag hade ett fullt rabattkort, sweet!

Är nu hemma, och kommer att förbli det resten av dagen. Skulle egentligen gå i skolan, men att gå dit och sitta där i 3 timmar och sedan gå hem, det pallar jag INTE. Skulle typ svimma på vägen, så nope. Käkar nu Pyttipanna (Linnes favvoriträtt) och ska sedan krypa ner i sängen och glo TV. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!



Denna outfit körde vi på idag, fast annat pannband och dressyrskydden. Cathrine sa flera  
gånger att Tanis var så söt i sitt ludd, och jaaaaaa, hon ser ut som en liten gulleponni då ju:D







Snacka heldag

Cathrine och jag drog ut till stellet, efter ett stopp på Mackedonken för ett inköp av massor med nuggets(A). Fotade Qinne och satt oss och käkade, det var inga hungriga brudar efter den måltiden kan jag lova. Sedan kom pappa och vi kopplade på transporten och körde till Åby gård och hämtade massor med hö. När vi kom hem lassade vi upp allt på skullen och höll typ på att tuppa av av trötthet efter, men då var det bara att sätta igång med mockning och fixeri av stallet.

Tanis fick vila idag, både Cathrine och jag var heltrötta och jag tror att jag håller på att bli förkyld, för jag är extra trött:( Men åkte sedan till stan och letade(!) efter en jäkla damsugare på någon mack som vi kunde städa bilen med. Lämnade och bytte bil och drog till Maxi för handling. SÅ jag fick min semla iaf:)

Vilke dag! Heldag.se alltså. Men det är ju det vi är bäst på:) I morgon blir det morgonsläppet i stallet med Cathrine och sedan drar vi runt stan och shoppar hästgrejer. Typ morötter, boots, liniment och en till rosa vattenhink.

NU ska jag sooooooova! Natti, natti babes<3


Jag och mitt <3







Vilken kväll

Spenderar tisdagskvällen med PonnyAkuten och en temla, kan det bli bättre!



Semeldagen

Låter som lemmeldagen, eller stavas ens lemmel så? Aja, vill iaf ha en fet semla när jag kommer hem från stallet. Mums!

Har varit i skolan, gick dit och hem som vanligt och det var ju helt underbart väder, solen verkligen värmer, helt supermysigt:D Sedan ruschade jag hem och käkar nu lite lunch. Sedan drar jag och Cathrine till stallet och fixar allt och väntar in pappa för sedan drar vi till Knivsta och hämtar hö. Så det blir till att röra på fläsket idag. Träning alltså, ska inte dra på mig för mycket kläder bara, vill ju inte se ut som en dränkt katt:P

I kväll ska jag börja plugga till en dugga vi har nästa vecka i grammatik, mitt favvoämne, lätt (NOT). Så jag måste kämpa lite.

Men hare bra, vi hörs i kväll:)











Reading

Är verkligen helt inne i Elsas värld nu. Vill inte lägga ifrån mig boken, snacka om bra bok då alltså!



Pluggilugg

Nu ska jag skriva klart recensionen och sedan är det till att ligga i sängen hela kvällen. Jag vill ha filmkväll! Får se vad min lilla lopphoppa har för sig kanske;)









Min dag

Drog ut till stallet tidigt i morse med Cathrine. Vi släppte ut hästarna och fixade stallet. Sedan blev vi lite sega så vi kirrade massa i sadelkammaren, så nu är mitt skåp pretty nice. Sedan plockade vi in hästarna efter att ha pulsat i den djupa snön, de stod förstås längst bort:P

Vi traskade till ridhuset och jag körde lite markarbete med skrittbommar och först en liten kavallettibock och sedan la jag upp den på högsta. Gjorde en liten övning där jag travade/galopperade (hon galopperade efter hindret ibland) travade till bommarna, saktade av till skritt och skrittde över bommarna, gjorde halt och sedan trav igen och hindret.

Det var toppenkul! Tanis och jag taggade och hon tog galopp efter hindret ibland:) Dessutom, var hon asfin i traven. Grejen med att när hon taggar så använder hon energin helt rätt. Hon rusar inte, eller slänger upp huvet utan hon sätter energin i rumpan och får ett sånt tryck i traven och flashar i steget. Härligt!

Sedan skrittade vi ut en sväng i solen. Sicken toppendag alltså:)

Blev lite pics:








Dagens outfit, brun/beige:)




Tröttisen<3




Haha, bitch:P















Suddenly it happens




Att man är ganska snygg;)





Nu jäklar är det lunch, muuuuums!


What color are my eyes?



I´ll think they are pretty blue.





Söndagskvällen

Yejjjjj, nu ska jag snart till stallet och ridhuset. Jag taggar! Eller? Är trött som ett as för att jag degat hela dagen, så det är galet bra att jag drar ut nu, annars hade jag lätt somnat(A)

Tar med mig mitt candy från igår, så får Cathrine och jag lite energy. Najs:)


Längtar till våren då jag får dra på mig mina beloved guldpjuks. Hajja häääärligt:)






Amen asså hallå

Ligger i sängen, som jag gjort de senaste typ 5 timmarna(!) och försöker verkligen plugga. Men jag är så rastlös så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Palla en promenad nu liksom, jag skulle bli plaskvåt om fötterna och halka och bryta benen minst 100 gånger, så näää. Hmmm, ska nog ta och sätta mig i köket med Elsas Värld och en apelsin, och ha fönstret till mitt rum lite öppet, så blir det nya tag om en stund. Smart, så gör vi!












Piff

Diggar mitt usb, tjusigt!



Fixed it

Jag tog helt enkelt bara bort blogg.se-appen och installerade igen, så nu jävlar ska det bloggad:D



Bild på Julles och min ybermumsiga lunch förra veckan som hon ville att jag skulle fota:P


HJÄLP

Jag skrek precis rakt ut! Skulle radera några bilder och så bah försvann allt, trodde jag lyckats ta bort allt. Snacka rädd jag blev. Men everything is still here:D




The friday

I fredags drog jag ju till Julle och vi förade järnet med Isse. Lekte lekar, snackade flams och dansade. Jag stod och studsade upp och ner hela tiden(A) Sedan vinglade vi ner till BJ och dansade runt. BJ och fredagar hör ju liksom ihop;) Efter drog vi till Williams en runda innan vi på trötta ben traskade hem till Julle för säng/soffa.

Så hade en mysig bakisdag i går. Var hemma hos Julle till typ 3 och bara degade tills Bella och Linne kom och skjutsade hem mig, lyx!Sedan drog Cathrine och jag en snabbis till stallet och sedan vare hem och middag.


Pics på sminkningen jag körde på i fredags:













Helllllo peps

Vaken och naken, nääärå, sitter (fullt påklädd) i sängen och chillar lite. Hade utsläppet i morse så har släppt ut hästarna och fixat till Tanis och Qinne. Gick hemifrån 7 och kom hem 10, skönt!

I går kom Julle och Linne på middag och sedan gick vi genom regn/snöovädret till Linne och dregglade över Top Gun. Gillar Cruise i den alltså, hetman!

I dag ska jag plugga och bara ligga i sängen tills Cathrine och jag drar till stallet. EN härlig dag med andra ord. Ska försöka komma på lite kul inlägg också, would be nice:)



Hahahaahah, snyggingar!





Bakis

Blir ingen ordentligt bloggning idag kan jag ju lova. Är så bakis att jag glömmer vad jag gör hela tiden. Hoppsan(A)

Aja, hade sjukt kul igår med Julle och Isse iaf, sweet!






Iiiiiiiii, feel like a newborn

Den har jag stått och vrålat när jag väntade på bussen hos Britta. Bokstavligt vrålat, och jag gillar att jag bara kan två lines i den låten, så det blev lite enformigt, men den är bra, så what ever(sagt precis sådär som Julle säger det, det liksom hördes i mitt huvud).

Var ju hos Julle och käkade en amazinglurre, precis som vanligt, jag typ dör på hur lyxigt det är att dra dit typ varje dag, me like! Sedan hurtade jag till bussen och flåsade i Julles öron som var i lurarna, också precis som vanligt, jag är tydligen en riktigt flåsfia jag:P

Så nu har jag städat hos Britta och kom precis hem och ska nu käka med mamma, mys:) Sedan är det kirreri inför kvällen, blir en guldsminkning idag med nya glittret, sweet!

Nu är det maaaaat!








Hej, hej sommar

Bara för att jag precis sagt att det var så underbart väder och så så bara saknar jag sommaren något fruktansvärt. Mycket beroende på hur underbart sommarväder det är på Ponny Akuten också, men ändå. Julle och jag har snackat om det ett tag nu, hajja härligt att bara dra ut i solen och njuta!

Men mest av allt saknar jag att ha häst på sommaren. Tanis går på bete dygnet runt och bara njuter av att få vara häst, man kan rida i bara shorts( jag kan seriöst räkna gångerna jag red med ridbyxor förra sommaren(A), man slipper alla dessa jäkla täcken, Tanis luktar sommarhäst, INGENTING kan slå den doften, hon har tunn fin päls, man slänger bara på träns och skydden och ger sig ut på en skrittur i solen, man kan duscha hela hästen efteråt, allt är rent och fräscht (förutom Tanis då hon rullar sig hela sommaren och ser ut som ett dammoln) och allt bara är sådär underbart härligt som det bara kan bli. Jag LÄNGTAR!
















Strålande väder

Solen verkligen skinskiner ute, det är helt underbart. Blir till att dra på sig glajorna dagen till ära.

Okej, jag erkänner, jag var inte i skolan idag. Jag skäms rätt rejält, men när jag vaknade av larmet kvart i 6 i morse var jag liksom inte så taggad. Dessutom så skulle vi jobba med några sidor ur en bok, vilket jag i princip kan göra hemma, dessotum var lektionen inte obligatorisk, så jag kröp ner under det varma täcket igen och sov till 9. Det var typ hur skönt som helst!

Så nu har jag ätit frukost och kollat på Ponny Akuten. Kollade på söndagens program där det var med ridande poliser, jag typ rös genom hela det inslaget för det var så COOLT! Hästarna gick förbi cementblandare, rök, förbi fladdrande parasoll och över flaxande pressäningar. Så jäkla tufft alltså! Nu är det Tanis och jag som ska börja träna lite miljöträning, går ju lätt att göra hemma (iofs inte riktigt lika avancerat) men iaf, med typ ikeakassar, däck, hinkar vad som helst. Det var riktigt läckert iaf.

Snart ska jag ta och göra mig i ordning och dra till Julle för lunch och lite chillerill. Härligt att gå ut i solen en sväng:) Sedan ska jag till Britta och städa och efter det hem och plugga för att senare i kväll dra till Julle igen poch köra en fet utgång med henne och Isse. Blir la najs!



Superrandom bild från arkivet, men söt varen ju iaf:)





Hej jag är en dålig bloggare

Julle konstaterade precis det. Hoppsan(A) Nääärå, men skit samma. I dag efter skolan, höll på att somna, early shit för fan, så plockade man upp Julle och vi gick till studentbokhandeln och sedan blev det shopping på Lutis. Vi drog ihop en sjukt mumsig sallad, mumsanamnam.

Nu har vi kirrat clothes till i morgon och chillat runt i min säng.

Snart drar jag till stallet och Julle till jobbet. Cathrine och jag ska till ridhuset och rida runt. Blir naaaajs:D



Här har vi hetaste brudarna i stan, shit var heta bruds! Höll på att skriva feta, hoppsan:P





Taggataggatagga

I morgon är det Julle och jag som drar till stallet. Det blir ridlektion för min tränare, JULLE!!!!!! Och vi ska ha den nya outfitten, den gula. Hajja snyyyyyyyggt!



Julle och Tanis:)





Kväller

Tjingeling! Var i skolan och hade redovisning, sedan drog hela klassen till ÖstGöta och fikade. Helmysigt:) Efter det ruschade jag hem och käkade och drog till stallet. På bussen var det en bebis som skrek, asså jag är verkligen INTE redå för att skaffa barn, snacka om att jag blev irriterad när den bara skrek och skrek och skrek. Hur 17 pallar dem, de borde ju ha värsta magmuskler:O

Emma och jag red ut i den djupa snön, det var helmysigt, hon red Svartur. Men Tanis var helt flippad, hahaha, hon var ashet! Hon låg på hela tiden, vi red bakom Emma, och hon kunde inte stå still en sekund. Gullunge alltså<3

Nu kollar jag på TV och ska typ sova rätt tidigt, blir till att gå upp tidigt i morgon, börjar 08.15 både i morgon och på fredag.










Onsdag

Sitter nu vid köksbordet och ska trycka en fet frukost, jag är hungrig! Sedan är det skolan som kallar. Först lite teamwork och sedan lession. Efter blir det nog en fika på stan med klassen, sounds nice I think:)

När jag kommit hem ska jag käka lite lunch/middag och dra till stallet, blir förhoppningsvis en mysig barbackatur med Emma och Svartur. Gud vad jag längtar efter Tanis, lilla mysan<3


image description







Plugga, plugga, pluuuuuugga

Efter skolan ruschade jag hem och slängde mig i sängen med datorn. Jag trodde aldrig jag skulle bli klar med allt, men nu är jag fan det. Har skrivit om en annons och knepat ihop en vetenskaplig artikel, skitsvårt när man inte får flumma när man skriver, jag som alltid när jag skriver en text liksom flyter ut och får allt till att verka overkligt och äsch, jag vet inte, men det är svårt att skriva så konkret.

Aja, nu ska jag ta tag i städningen här hemma, liksom behövs. Så nu drar jag runt med Linne i lurarna, shes my cleaninglady!


image description





Valentindagen

Grattis på Alla <3:ns dag allihop! Tänk att den dagen har kommit igen, som alla andra år. Eh, ja, konstigt va?! Äsch, juste GRATTIS ELIN PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!!!

Sitter nu och har ätit en fet frukost och ska snart göra mig klar för skolan. Sedan blir det till att stanna kvar och plugga ett grupparbete som jag ärligt talat inte gjort ett skit på, skäms på mig! Efter skolan ska jag hem och PLUGGA! Har en hel uppsats som ska in i morgon, men jag var så trög i huvudet att jag inte skrev så bra igår, men nu är det nya tag, kexchoklad. Borde städa hela lägenheten ochså, men det får nog bli i morgon, hinner INTE idag.

Nu ska jag snygga till mig, har mittbena igen, är fan assnyggt, och så lockigt idag. Pretty damn hot if you ask me;P Men kläder ska på också, lite kallt att dra ut naken, eller?!

Becky rider idag, lucky me, skulle ändå inte hunnit, så ska messa henne och be henne ge Tanis några Alla hjärtans dags-morötter, till min lilla bebis älsk<3












At lunchmammas place

Japp, Julle är härmed utnämnd till min lunchmamma. Är här och vi ska snart äta pannkakor, skojjaru hur gott eller, mums! Sedan drar jag ääääntligen och hämtar mitt andra Börjespaket, heheh(A) Och drar hem och pluggar efter det, sweet, not! Men blir great iaf:P
Damn, we are hot!








The worst hangover ever!

Julle och jag förade verkligen järnet igår. Vi shottade så det stod ut ur öronen på oss, plus några drinkar. Sedan drog vi till BJ och dansade järnet, högtalarna is our best friends;) Och mina nya pjucks var gösköna! Dansade järnet hela natten och det var nice!Blev bjudna på lite drinkar där med, så när vi kom hem till Julle slocknade jag direkt. Jag typ garvade mig till sömns, Julle började nämligen knapra på en morot, hahahahah!

Vaknade och mådde allt annat än bra kan jag ju lova. Så klockan 4 på em var jag äntligen i skick till att dra hem. Då mår man fan bra alltså(A) Aja, Julle och jag har haft två sjuktligt najsiga days, really sweet:)

Pics, sexy mamas;)




Jag körde på mittbena, first time ever, och det var fan snyggt, ny trend på moi?


Hahahahhah!






Jag och vår beloved shotflarra.








Det blev plötsligt soligt?


Rooooooowsa:D


KKvällens sminkning:)


Julle har en antenn?!




Eh, ja, mina nya skor då:P







Nu jäklar kör vi

Julle och jag taggar BJ med lakritsshotsen, hej jag var första gången på Systemet igår, tuffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing!, och drinkas. Nu blire en till, feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Here they are

Totally awsome, sköna och så jädra sexiga. I´m in love!









Istid

Sitter i köket, bara för att jag skulle äta lite nyttigare frukost, och det är så KALLT! Helt seriöst så är det 13 grader härinne, iofs vid fönstret, men ändå. Och clever som jag är så lyfter jag inte på rumpan och lägger mig i sängen, i mitt rum, där det är varmt. Nej, jag sitter snällt kvar här och fryser näsan av mig. If I only was born smart...










Yesterday and today

Tjabbaluring! Igår hade jag en heldag, som vanligt. Först vare skolan och vi var inte i vårt hemklassrum, så jag yrade omkring ett tag innan jag hittade vart jag skulle:P Efter skolan drog jag ner på stan och träffade Bells och Julle och gick till Systemet och UL, så nu ÄNTLIGEN har jag ett busskort, jag är lycklig! Sedan följde jag med hem till Julle och käkade mumsinamnamgod lunch:) Och sedan drog jag och Becky till stallet.

Becky red och jag promenerade med Qinne, så jag fick röra på mig ordentligt i går. Hej och hå. Sedan drog vi hem till mig och duschade och slängde ihop lite middag och gick till Linne för filmkväll med Bells, Lisa, Julle och Linne. Vi kollade på Blair Witch Prodject 2, men hallå, hur läskig var den då? Aja, lite kul iaf:)

Jag sov hos Linne så vi käkade chirrar med dipp till frulle, eftersom jag tydligen suger på att koka ägg, hahahah:P Nu är jag hemma och ska plugga lite. Senare drar jag till Britta och städar och sedan rider Tanis och jag ut en sväng. I kväll blir det UTGÅNG med Julle, vi ska daaaaaansa!:D :D :D




En pic på Hugge och Nalle:) Vill ut och tolka i snön!







Life is hard, wear a helmet

Ligger i sängen och borde ju verkligen skriva på dendär uppgiften, men hjärnan är luddig som bomull, det händer ingenting vettigt där inne. Så det får helt enkelt bli så att jag kirrar den någon annan dag. Just nu lyssnar jag på "När jag går ner" (bästa låten för tillfället;) och ska kirra naglarna lite. Behöver gå upp först vid 8 halv 9 i morgon, så det är chillerill.













Jamie leopard

Checka in pjucksen som jag kommer att festa loss i snart, heta or what!









One way, or another, I´m gonna get you...

Flashback till Mean Girls eller vad! Aja, kom hem från stallet för ett tag sedan och ska nu trycka lite mat. Sedan ska jag plugga järnet. Har en uppgift som ska bearbetas i morgon och jag har inte ens öppnat ett dokument:O Uppsi(A) Men det är ingen fara, vi har till nästa vecka på oss, så det är chill.

Jag saknar Linne. Vi har inte setts sen typ i torsdags:O En fucking vecka sedan! Och inte snackat i tele sen i lördags, DET är fan inte normalt! Så nu är det jag som pluppar i headsettet och ringer gurkan, för jag vill prata med min lilla snigel. Snuttepltten<3
'








Chillerill in bed

Nu ligger Julle och jag i sängen och käkar godis, samtidigt som vi kollar på Seven Heaven. Vi har käkar frulle också, men blev så sugna på vårat candy:P

Börjar skolan 13.15 så vi kan chilla ett tag til. Sweet!










Full rulle, kanelJulle

Har haft en heldag med min kanelbulle idag. Just nu ligger hon faktiskt bredvid mig och mobilar sig. Vi glor på Van Helsing och jag äter godis. En suuuuuuris, ahhhhh!

Efter skolan drog jag till Julle och fick lunch, värsta lunchhaket där ju;) Sedan drog vi till Willys och köpte massa roooosa till damen, och en rosa sprejflaska till Tanis:) Efter att ha tabbat både armar och ben kom vi hem till bruttan igen och åt lunch/mellis? Gott vare iaf, gulaaaaaschis för fan, med gottebröd. Självklart hade Julle redan i går bestämt att hon skulle följa med mig till stallet, så så blev det.

Vilket ridpass! Det var fan det bästa passet ever, både Tanis och jag hade skitkul, och tränade satan! Jag har numera en egen tränare, JULLE heter nissen:D

Sedan drog vi hem och käkade och nu ligger vi här, båda börjar sent i morgon, så det blir sovmorgon med stort S. Skööööönt!

Fan vad jag saknar att blogga! Its my thing ju:O Love you peps<3



We, i lördags.








Vad händer?

Jag vet inte vad som händer, men jag verkar ha en bloggpaus just nu. Jag typ har annat för mig och sådär. Festar, är i stallet och ränner hit och dit. Men främst boggar jag inte för att appen inte fungerar. Jag har helt enkelt blivit för lat för att dra igång datorn när jag har phonen liksom. Men ska försöka att kirra den, typ:P
...
I dag har jag en slappardag hos pappa. Vaknade halv 10, och har nu ätit frukost och bytt vatten till kaninerna. SÅ nu ska jag blogga lite och sedan dra mig ner till soffan och dra på en rulle. Blir Snabba Cash, vill dregla lite över Joel Kinnaman, mums!
...
Ha det gött, love ya all<3
...
...
...
image description
Världens finaste ponny<3
...
...
...


Heta bruds

Nu är vi mejkade och klara med outfit, äntligen, det var fan svårt:P Nu börjar vi med drinkarna, blir hejhoppgoda drinks, trust me;)












Movienight

Med middag och en fet bit kladdkaka ligger Julle och jag i sängen och jäser. Batman is working on the TV, sweet!










Antidote

Totaly sick, jag frös som satan om låren när vi var ute idag. Så kom jag hem, drog på mig ylleleggins, mjukisbrallor, två par stumpor, gosesockar och tofflor OCH jag fryser fortfarande:O Crazy alltså! Så nu väntar jag på att Julle ska infinna sig. Hon ska sleepa över minsann. Det blir tredje gången vi sover tillsamans denna vecka, haha, så det kan gå:P

Är snaaaaart klar med plugget. Behöver dock lite hjälp, så ska be Julle läsa igenom det och kanske får något tips av kvinnan. Det är så bra, för vi kör alltid bearbetningar i skolan någon dag innan vi ska skicka in arbetena. Det är supergreat då man kan spåna tillsammans och få tips och ideér, great om ni frågar mig.

Gårdagens outfit:









Is TOTALLY in love i min "sidecutfrilla", den är så jäkla het!




Toooooooooooorsdag

Tjallala! Sitter hemma i sängen och ska fixa lite här innan jag börjar plugga. Ska skriva klart ett arbete och sedan kan jag chilla igen. Drog på lunch hos Julle efter skolan, lyxigt eller vad! Riktigt mumsigt. Sedan gick vi ner på stan i kylan, med en halkandes Julle och en påpälsad isbjörn som jag. Så nu har man skrivit in sig på Norrlands, hur najs! Så nu får nationerna se upp, för här kommer jag!

Linne och jag förra lördagen, höru, Linne, YOU are the strangler!






Back

Men bara för att bloggappen fuckar så blire liksom ingen bloggning, palla dra igång datorn liksom(A) Men iaf så i onsdags drog vi och kollade på en ny häst, dock inte intressant, tyvär. Sedan hade Julle, jag och Linne filmkväll och berättade massa läskigheter, så snacka om att man blev glad när Bullen sov över:)

Så igår drog vi värsta superfullen och hade en riktigt myspysmorgon. Sedan drog jag till skolan och pluggade massa. Then el stable och körde join up med Tanis. På kvällen drog jag till Linne och fi förade järnet, skojja inte om att vi drack liiite för mycket. Hehe(A) Ner till White och skakade rumpa. Sweet night;)










RSS 2.0