My beloved

Hej mina fina, favoritläsarna! Igår efter jobbet snyggade vi till ponnyn och sedan körde vi ett dressyrpass på fältet. Julle fotade och jag och Tanis finade oss. Ett toppenpass då vi var lugna och avslappnade båda två, grymt fin känsla:)

Bilder kommer när jag pallar med datorn, det är typ paj så det blir någon gång:P


En sneak peak får ni iaf:)


Kosmiska tvillingar

Blev lite sugen på att se Tur och Retur, gullig film ju. Aja, idag är det tisdag och jag är på bra humör, är väl typ alltid det egentligen, hoppas jag:)

Efter jobbet ska Julle och jag till Agersta. Spana och shoppa ska vi, eller iaf hon. Får se om jag hittar något jag behöver. Får inte köpa för köpandes skull, typ...:P

Sedan ska vi till Hööks och Willys för handling. Vi ska alltså låta Vera och Kajsa jobba för fullt, rulla runt som dårar, med oss dårar på, toppen!

När jag kommer hem ska Erik och jag mysa, jag typ saknar ihjäl mig efter honom. Vill pussa på honom NU! Får nöja mig med att börja jobba igen och längta tills sista städet där vi får kakor:P



Montana

 
Lite bilder på Tanis för några veckor sedan, då det ännu inte blivit grönt. Busponny:P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Välkomna till mitt liv

 
 
Jag måste ses som världens snurrigaste människa. Kommer inte ihåg ett dyft, ständigt virrig och har alltid noll koll. Men har man en virvelvind som yr runt i huvudet hela tiden så har man. Stress kallas min vind och den gör sig påmind hela tiden. Speciellt när min kära blogg alltid kommer i klämm. Men, inte ska vi ändra på det som inte går att ändra, så vi kör på ändå.
 
Helgen har spenderats med mina radartjejer, Julle och Stina. Tänk att tre funkar så bra, precis för att det är vi:) Lördagen invigdes med häst. Ljompa gick på transporten och vi bar i väg till staden vi älskar, Muppsala. In i stadskogen och ut på trottoarer, glada människor och en daimglassig mule. Helt klart en toppen morgon med dem tuffaste i stan.
 
På eftermiddagen drog vi tre till El Stockholmo för middag med Jules släkt. God mat, trevligt folk och mycket skratt, tårarna sprutade och Blomiga Fjädern och hans bror underhöll oss till max!
 
Solvalla intogs av Stina och mig igår. Regn i mängder, Amanda med grabb, Duncan och australiensiskt uttal i engelska hanns med innan två trötta, blöta och leriga tjejor åkte hem för att mysa på varsitt håll med sina pojkar:)
 
I dag blev det ridnign efter en slitsam dag på jobbet. Alla fyra pollarna med ryttare tog sig till banan för markarbete. Tanis tycker det är så kul, även om hon var lite trött så kunde hon både bocka och galoppera på volt. Pluttponny! Duktiga hästar och ryttare var det!
 
Nu bilder och sedan soooooooooooooooooooooova!
 
Lånar btw Brollans dator, därför jag pallar skriva så mycket:P
 
 
 
 
 
 
 
 
 

At Solvalla


Fredag hela veckan

Det känns alltid som fredag, veckorna går liksom så fort att det alltid är fredag, typ. Skönt är det ju iaf då det är favoritdagen:)

Nu är jag hemma, Kajsa och jag brassade på i 180, som vanligt när det är hon och jag. Jag trampar som en galning och känner mig stentuff när jag susar förbi folket.

Nu är det städning som gäller, kan ju bara inte få nog...(A) Men det blir bra då det ser ut som fan och hans moster här hemma.

Sedan kommer herrn hem. Han den där som jag håller kär. Den där sexiga karln som jag lyckats fått på kroken och halat in. (Tänk vad ni vill:P)

Nu, mot städskåpet!

Rosen<3


Tanisen


True shit


Ponnyt


Kunde jag inte laga mat?

Bitch please.





Min helg

I fredags åkte jag ut till stallet iaf. Bara för att jag saknade hästen så mycket:) På kvällen glodde jag film, To fast and to furious. Jag är inget bildfan alls men jag älskar dem här filmerna, mums! Tycker de är supercoola när de brassar på i 190 och tuffar sig. När Erik kom kollade vi klart och sedan däckade jag.

I lördags blev det först en ordentlig stalldag. Vi kirrade sommarhagen och en ridväg. Fint blev det, men långt ifrån klart. På eftermiddagen blev det en sväng ner på stan för shopping. Tro det eller ej men det var faktiskt skönt att gå på stan själv, jag som annars hatar det, men det var nice:)

På kvällen kom Erik och hämtade mig och vi drog till hans gamla hemtrakter, fick se allt och lite till tills vi kom till Björklingebadet där han dukade upp fetaste picknicken med allt sådant vi älskar att käka. Jag började nästan gråta för att han var så gullig<3

Senare drog vi hem till honom och jag visade upp min present;) fick världens finaste ros också, naaaaw!

I går blev det en lugn dag, chillade runt en massa och bara umgicks, skön dag! Däckade genom halva Jesus Christ Superstar. Jag gillar att sova:P



Redo

Efter en fartfylld dag blir det frieri med pojkvännen nu. Med andra ord precis lika fartfyllt!



New in


Breakfast time

Hungrig som en elefant var jag så nu börjar jag bli nöjd, ett ägg kvar bara. Sitter på balkongen och kollar på utsikten, tillsammans med en skraltig duva.

Idag är det fredag, taggar satan till helgen då den blir hur lugn och mysig som helst. Ska hänga i stallet och med Erik, perfect!

Ska ner på stan för lite inköp idag efter jobbet, kirra lite new stuff inför lördag...;)



Titta vad jag hitta, två trollungar


Jumms!


Yes


Onsdag idag

Hej, länge sedan bloggen fick någon uppmärksamhet. Jag har liksom ingen motivation just nu bara, men det släpper:)

Lördagen blev kul, en skoj fest helt klart. Sedan blev det ett stopp på Salu innan Erik kom och vi drog hem. Jag mådde apa, tänka sig, festa två dagar i rad funkar tydligen inte längre. Jag har blivit gammal...

Erik och jag hade taccoskväll i söndags. Jag dör vad mysigt, och GOTT. Mat in my <3

Jaha, hur mår jag då, ja inte är jag 100 iaf. Halsmandlarna är svullna, jag har en fet förkylningablåsa i käften och energin är inte riktigt där. Men jag kämpar på ändå. Hej och hå!

Efter jobbet ska jag slinka in på Nelins och köpa glass(kan knappt äta så det är typ det som lätt slinker ner) och sedan dra hem och slänga mig i sängen. Kurera mig lite, känner att det behövs.

Nu, jobba!




Hej alla mina små glada fiskpinnar

Gårkvällen blev vildare än planerat. Erik och jag drog till Franco och grillade, fett gott med jordiga rädisor och massa mums. Sedan blev det såklart en sväng ner på stan också. Vin och drinkar och glada nissar. Var en pigg tjej när vi kom hem:)

Idag har Julle och jag stallat järnet. Ridit långtur med fina ponnysar, fått skavsår på gumpen, väntat i solen, knaprat kakor och fjollat oss.

Ett stopp på Liqusini för bootsinköp och sedan en fet pizza. Tacka Gud för pizzan, bakismat i mitt <3

Nu taggar vi fekke, looking good from tip to tor;)





Säger som Sessan

Nej, den är min!




Tjabba, tjena, hallå

Är på jobbet idag igen, känns bra, vill inte ligga hemma i sängen längre. Gud så grönt och fint det är ute nu, sommaren är helt klart på g, härligt!

Efter jobbet drar Kajsa och ner på stan och fixar lite ärenden. Sedan ska jag hem, städa lite och sedan in i duschen och fräscha till mig lite. Får se vad Erik och jag hittar på ikväll, men vi ska ta det chill iaf. En bra fredag alltså, mysmys:)

Jag och världens finaste i måndags:


Torsdag

Hellu, lägonet med er då? Här är det snorigt, slemmigt och allmänt bläigt. Isch!

Har typ bara legat framför TV:n dessa dagar, är uttråkad så det räcker och blir över.

Idag ska jag till stallet, på eftermiddagen, har insläppet. Ska borsta massa på ponnyn, hon har blivit sååå fin i pälsen nu:) Sedan blir det filmkväll.

Men nu, Spykids, jey!!!!:D


https://cdn2.cdnme.se/1401187/7-3/pic_518b76389606ee7c05036c66.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1401187/7-3/pic_518b76389606ee7c05036c66.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1401187/7-3/pic_518b76389606ee7c05036c66.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1401187/7-3/pic_518b76389606ee7c05036c66.jpg" class="image">


The joy of being me

Sick again, sweet! Hade ont i halsen hela dagen igår plus att jag var helt slut i kroppen. Funderade flera gånger på om jag skulle gå hem men jag körde järnet.

Vaknade med ett snorfyllt huvud, skröplig hals och död kropp, jobb fanns inte på världskartan idag, tyvärr:( Blir hemma i morgon med, är helskruttig.

Kan iaf se något positivt och det är att Tanis har det så skönt i hagen nu, sol, gräs och kompisarna, lycka:)

Bananen igår:


Myspyshelg

På lördagen låg Erik och jag i sängen länge, skönt att få slappa lite:) Sedan drog jag till stallet och red. På kvällen käkade vi middag hos Åsa innan vi åkte ner på stan och fikade på Storken. Väldigt mysigt att fika med grabben, vi har faktiskt aldrig gjort det innan så det var toppen:) Plus att jag tryckte en Storken special, sjukt god chokladtårta, nomnom!

Igår hängde vi i stallet hela dagen, alla brudarna. Så nu äntligen är hagarna klara. Vi är så duktiga:)

Hade förväntat mig en ganska tråkig kväll för mig själv men grabbarna hade andra planer så det blev grillning hos Nicci igen. Top notch!

Nu, måndag och work, woopwoop!


Ponnybuset

Slängde på skydd och nya repgrimman och tänkte busa lite på banan. Men när vi kommit över bron ser vi att det är lektion där, så gjorde en helomvändning och galopperade tillbaka(verkligen). Sadlade och skrittade mot Britta.

Tanis är fortfarande dryg, beter sig som brunstig men hon börjar liksom aldrig brunsta. Men det är nog över snart. Tills nästa gång ska jag ha köpt munkpeppar.

Red in i skogen och red mot en stock. Vi rider väldigt sällan dit men hon har stenkoll, nu var det hoppning som gällde. Jippie! Ska lätt dra ihop lite hinder på fältet någon dag!:)

När vi kom hem red vi lite på fältet. Galopperade och vi bara rullade på, både på volter och upp för backarna. Grymt härligt:))))

Måååååste ta med kameran och fota djuret någon dag!


Rock of Ages

Tre svarta snygga brudar drog till Stockholm i går. Tågresan dit innehöll ett par tataltrashade strumpbyxor, massor med godis, sminkning, fotande och flummande, mina fina tjejer!

Föreställningen var grym! Satt och hoppade hela tiden, riktigt bra drag:)

En grym kväll med dem bästa, jippie!!!!



Fredagen den 3 maj 2013

Var sååå nära på att skriva 2012, men icke!

Jag hade en sweet Valborg, kul folk, god dricka och en het man, vad mer kan man begära egentligen?!

Onsdagen spenderades i stallet för ett galopprejs med bästisen. Tanis tyckte det var så kul och jag kände mig asball med westernsadel och långa tyglar. Första avsvampningen för året också, myspys!

På kvällen blev det grillning hos Nicci, mums på grillat, nomnom!

Igår chillade Stina och jag med gottis, massor med chips och godis framför War Horse. Bölfiorna 1 och 2!

I em drar Stina, jag och Julle till el Stockholmo och poppar Rock of Ages med brudarna. Taggar satan!!!!!!



RSS 2.0