Valleborg

Käkar sillmiddag, klassisk Valborgskäk, och solen skiner faktiskt. Har hunnit med en kanonritt i ridhuset med Julle också, min rosa ponny var så duktig!

Nu taggar vi Valborg med en systemetkasse och till den ska jag rocka min nya tischa, sweet!

Snart kommer sällskapet och sedan är det fest!



Matvraken

Två pics från Stinas och min supermiddag. Mat in my heart!



Vilken helg

Erik och jag hann med en sväng på stan i lördags. Jag råkade shoppa lite, som vanligt. En lång svart kavaj och en topp med fransar fick följa med hem denna gång. Nöjd! Blev en pizza också, härligt att mysa runt på stan med grabben:)

På kvällen blev det röj! Ordentligt krök hos Kim först, sedan massor med dans på Salu innan vi körde ett stopp på Williams. Sedan hem och totaldäcka:P

Var all alone med grabbarna grus hela kvällen. Riktigt nice, Eriks kompisar är så sköna!

Igår låg vi döda i sängen hela dagen. Bakissöndag, standard!


Jag vet

Jag stavar som en kratta, en kratta stavar fan bättre än jag, fan...


Projekt odla man

Jag har alltid tyckt att det är fullt med lång man, förutom på islandshästar, friesrar och sådana raser såklart. Tanis man har fått frisering minst en gång i månaden för att den ska vara rak och lagom kort. Superviktigt, allt ska vara kortklippt, även hovskägg, kronrand, öron och svans.

Men inte nu längre. Har totalt bytt stil och vill nu ha ett naturligt utseende på Tanis. Hovskägget växer som ogräs och manen börjar likna något, I like:)



Gröt a' la julstämning


Häst är bäst!

Blev en flippad tur med ponnyn, hon var livrädd för allt och allmänt stissig, knas. Men vi fick två riktigt fina galopper som jag kan leva på ett bra tag:)

Provade indianhackamoret och det satt fint. Ska rida på bana nästa gång med det så att jag kan känna in mig mer på hur det fungerar. I morgon blir det den nya repgrimman istället:)

Även den lilla vite fick ut och skutta idag. Det var länge sedan jag red honom så jag vinglade mest omkring på den lille hästen och skrattade. Blev lite galopp och bus på banan. Jag var dock master på att hoppa upp på honom. Tjoff så var jag uppe!

Det var två riktiga linslusar som ville vara med på bild, hela tiden:


Dagens outfit

Kör en helomvändning och har en söt outfit idag, får se om Erik känner igen mig;P



Tagga Valborg!


Tagga helgen!

Är så satans taggad för helgen, ska liksom bli en toppenhelg:)

I morgon ska jag ner på stan en snabbis efter jobbet. Banken, Systemet och Claes Ohlsson ska få sig besök och sedan ska jag hem och städa. Fixa fint innan Erik kommer och hämtar mig så ska vi dra och handla. På kvällen ska jag tända massa ljus och så ska vi mysa till Rock of Ages. Awesome!

På lördag har jag utsläppet och sedan ska jag rida massa. Ska prova det nya hackamoret, blir grymt spännande! Saknar redan min fina lilla ponny<3

En sväng på stan ska Erik och jag hinna med också. På kvällen blir det krök och röj på Salu med ett helt gäng, taggar satan! Nya klänningen och nya pucken, mums!

Nu är det torsdag och jag ska ut till pappa efter jobbet. Mysa med kaninerna och hänga med farmor och farfar.

Nu, jobb!


Tagga ridning

Ny repgrimma och ett indianhackamore, nu ska det ridas!



Massa skoj

Hejsan, blogg-appen har legat nere så någon bloggning har det ju inte blivit av. Men har iaf haft ett par toppendagar.

I fredags var det Stina-time! Vi sprang runt på stan och jag shoppade som en galning. Fick med mig hur mycket som helst. Känns bra att få uppdatera garderoben lite då jag ju bytt stil helt typ:)

Sedan gick vi och käkade på Villa Romana. GUD vilken god mat. Stina och jag njöt oss igenom varje tugga, en total fröjd för två matvrak. TACK Stina för den godaste födelsedagspresenten ever! När vi var runda och trinda gick vi till Terassen och bubblade med ett glas vin.

Vaknade på lördagen hos Erik och hann mysa lite med grabben innan vi drog in till stan och jag till stallet. Red ut en sväng på en pigg ponny och körde sedan chillkväll med Erik.

På söndagen var det dax. Dagen med stort D. Gödselsugardagen! I toppenväder fick vi klart hela övre hagen. Nog om man var trött efter men det var kul också! Sedan middag hos pappa med farmor och farfar:)

I måndags gick jag runt i koma hela dagen, fett trött! Blev lite för lite sömn helt enkelt... Men jag piggnade på mig när Stina, jag och Julle drog till ridbanan efter jobbet. Trots regn och tung ovalbana så gick Tanis sjukt bra. Tränade fattningar och det gick bra när det gick. Plus att hon var väldigt fin i traven, prinsessan<3

Igår blev det lite betning, skutt och bus på fältet med Julle( och hästarna). Sedan stallmöte med hela gänget. Kändes kanon:)

Nu, mot jobbet!


Scills that kills

Vaknar 06.38 av ett sms från Julle som frågar var jag är. Helvete är det lördag och jag har glömt utsläppet i stallet? Nej, helvete, det är fredag och jag befinner mig inte på bussen till jobbet. FML!

Ringer Malin som sedan kommer med mina kläder och hämtar mig. Andas ut!

Nu sitter vi iaf och äter frukost. Ska precis börja städa igen. Taggar dagen då det händer massa kul. Stina och jag ska hänga massa och sedan ska jag hem till Erik och "sova".

Jippijo jippijej!


Älskade Gunvald

Linne, jag saknar våra BeckNeck-kvällar!



Top notch!

Följde med Julle och Stina efter jobbet ist. Precis som jag visste att jag skulle göra:P Blev pälsglans, Helosan och liniment på Granngården. Sedan ett stopp på Donken. Sweet dude, Donkenbrudarna regerar!

Sedan hem och duscha och fixa sig. Självklart missade jag sedan bussen så jag hann med en sväng på stan med mamma. Blev TVÅ väskor för 348;-. Thats what I call flyt!

Nu mot el boyfriendo, hungrig på mat och man!



So damn true!


Woopwoop för onsdag

Börjar dagen med Cola till andra frukosten, mums! Känner på mig att detta blir en bra dag:)

Efter jobbet ska jag hem och duscha, snygga till mig och dra en macka. Sedan är det jag som drar ner på stan. För idag ska det shoppas. Gummistövlar, converse och ett par svarta ska förhoppningsvis med hem. Samt kanske en ny väska eller något annat roligt krafs.

När jag känner mig nöjd åker jag till Erik för middag och mys. Ska försöka dra med honom hem också, så jag slipper sova ensam. Pusspusspuss



Hej där, blåbär

Idag är det tisdag, andra dagen, tre dagar kvar till helg. Taggar helgen då Erik och jag ska ta det lugnt. Bara slappa och slira runt i fulkläder. Men förhoppningsvis blir det middag på lördag. Ska klura ut någon flashig meny!

Idag ska ridhuset intas av en vit, en fux och en brun ponny. Dock hoppas jag på att solen skrynklar sig igenom molen snart och värmer upp så att vi kan rida på banan istället. Vore sweet!

Jag är hungrig, jag vill ha en feting pannkaka med grädde och sylt, mums!


Morsning korsning

Hänger i Stenhagen och väntar på bussen. Den går om en kvart. Vilket flyt...

Jag är inte bitter, nej nej, bara jävligt hungrig, duschsugen, Eriksugen, sängsugen och värmesugen. Mycket!

Var precis ute och red med Cathrine. En svängsiluring i blåsten. Pigga hästar, plus att Tanis ska brunsta snart. Det märks så tydligt. Hon gnäggar som en galning så fort hon är ensam. Reagerar inte ett smack på skänklarna och tappar fötterna mer än vanligt. Är liksom lite lost i skalet. Typiska brunsttecken. Min lilla knasfibbla<3

Nu vill jag att bussen kommer, faktiskt, precis nu på momangen! Bussarna borde liksom åka när jag vill, jag ska bli busschaufför!

Hestarna idag:


Saknar!

Fan! Jag är en sådan sucker för Erik alltså! (Okej, det lät bara äckligt:P) Men jag hatar att vara ensam. Jag vill ha honom här hela tiden. Kan han inte bara flytta in i min säng och vara här hela tiden. Så att så fort jag kommer hem så kan jag pussa på honom. Jag vill det!

Vi träffas typ varje dag, två nätter i veckan sover vi på varsitt håll liksom, annars ses vi varje dag. Men det är just dem gångerna när vi inte ses som jag saknar honom så jäkla mycket. Blir liksom Eriksjuk och bara tänker på honom hela tiden. Fan jag trodde inte att man kunde börja sakna någon efter bara någon timme men som jag saknar honom nu. Då åkte jag ändå från honom vid halv 2 idag liksom.

Så utan Eriks sällskap i kväll fick jag kompensera med massor med gottis istället. Inte lika bra, men det fick duga.

Nej, nu måste jag sova så att det snabbare blir morgon. Ska jobba på ordentligt och snabba mig i stallet så att jag kan komma hem till Erik. Pussas och kramas massa massa<3








Hey you peps

I fredags blev det Mama med Erik, Oli och Nicci. Läskig film vill jag lova. Jag kollade bort alla läskiga scener och skrek som ett kid. Fett scary!

Igår släppte Julle och jag ut hästarna och gick sedan med Tanis till ridhuset. Longerade och fick faktiskt galopp i båda varven även om vänster var så sjukt jobbigt tyckte ponnyn. Haha, fyfan vad Julle och jag sprang, dagens workout!

På kvällen kom Julle till mig och vi käkade middag och mös runt. Jag hade värsta klädångesten ever. Kommer alltid på vad jag ska ha på mig men inte igår. Gick igenom hela garderoben flera ggr om men kom till sist fram till samma kläder som jag valde från början, haha!

Sedan drog vi ner på stan och hängde, skönt att få dra en drick med polaren:)

Nu är jag hos Erik och det är käk, My man is the best!



The movies

Efter hölassande, höplockande(ur Julles barr) och taccos kör vi bio. Woopwoop!



Hästarna

Igår red Stina och jag. Barbacka med remont, båda två, fast jag med bara nosgrimma, inget bett. Var typ flera veckor sedan jag red med bett nu, jag gillart! Vi red Kvarnenrundan, en perfekt runda om man inte ska vara ute för länge. Skritt och trav. Hästarna njöt och vi med. En skitsnygg islänning och en toppenfin ponnyplutt. Kanontur med hästis och bästis.

Tanis var superfin på remonten. Går lika bra som med bett, jag kan ställa och böja och hon lyssnar så bra. Känns kanon då jag inte är så sugen på att stoppa in bett igen, trivs bättre utan:)

Idag rider Becky men imorgon ska Julle och jag jobba Tanis. Ska försöka oss på galopp på lina. Hoppas det funkar.


Ponnyerna

Julle och jag har shoppat gottis idag, godis och en varsin french hot dog och äpplen och carrots till hästarna.

Tacka Gud för att ponnyn inte hade rullat sig idag. Hon var så ren och fin så efter Beckys superborstning i går. Lovely!

Ponnysarna och vi flickor gick till banan och släppte hästarna. Tanis körde arabtrav(där ser man så tydligt att hon har arab i sig) medan Ljompa galoppade runt. Busdjuren<3



Ren häst

Jag är glad att det inte var jag som var i stallet igår. Becky fick jobba ordentligt. Min häst är en riktig skitgris, hoppas hon inte ser ut såhär idag...



Muppuggla!

Fick migrän idag. Dunkande, tryckande migrän. I love it! Så en sväng på stan och massor med mys med pojkvännen var ju bara att glömma. Tack!

Ligger nu i sängen och väntar på att tabletterna ska verka helt.

FML!


Dienstag

Hellu, hella! Hur mås det? Bara bra hoppas jag:)

Igår red Linne, jag och Cath ut en barbackatur. Supermysigt var det. Red med remonten och hon var så fin så:) Min lilla ponnyplutt<3

Idag ska jag lämna in min ridstövel, kedjan har fuckat upp och det tycker inte jag är kul. Vill använda dem hela tiden, mina fina:)

Sedan ska jag ta bussen till Sunnersta och Erik. Taggad!


Sexiga bruds, right!


Söndag

God morgon mina små gryn. Antar att ni fortfarande sover sött. Men jag är hurtig, på väg till stallet. Woopwoop!

Igår gick Tanis och jag till banan för join up. Det var en sprallig dam vill jag lova. Rusade runt och bockade och sparkade bakut. Busfia<3

Idag ska vi till ridhuset och försöka oss på lite galopp. Tar repgrimman så slipper hon känna pressen av bettet och formen. Hoppas på att det går bra, annars rider vi ut en sväng, bra det med:)

Sen ska jag hem och hjälpa Erik att flytta, vi packade massor igår. Spännande!

Och ja, jag sov med smink och är trött:P


Friday night

Red en supertur med bästisen. Tanis gick i form på repgrimman!!!!! Min häst är bäst!!!! Så duktig, fin och samlad i traven. Sen att jag knappt fick stopp i galoppen då hon var så pigg tänker vi inte på, okej(A). Svettig blev hon med, lilla Stinky<3

Nu har jag duschat och snyggat till mig. Sitter på bussen till el boyfriendo. Tagga massa mys!




Friday

Härliga fredag, nu är det helg igen. Dock har jag ju haft en kort arbetsvecka, tre dagar, men skönt med helg, det är det.

Efter jobbet ska Julle och jag ut och rida. Jag är sjukt taggad, sådär supersugen! Sadel och repgrimma, sedan kör vi. Ut i solen med bästis och hästis. Tagga!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Erik är sjuk nu också så jag vet inte om jag ska dit, men antagligen drar jag dit och gosar ner mig i sängen bredvid honom. Ortens favorit!



Wealthy dinner, go me!


Svärdet är dåligt

Hej, hej, heeeeeeeej! Jag hoppas att alla mina söta små läsare mår bra, superbra, precis idag. Det gör inte jag. För vad tror ni då har hänt? Jo, precis, ni hade rätt, jag har blivit förkyld igen. Min favoritsyssla ni vet. Det där som jag är extra bra på, snora och snörvla, hosta och skrutta mig. Den är här igen!
Så nu ligger jag typ naken i sängen(gick hem från stan och det blev VARMT) och glufsar choklad. Nice

Vad har jag då haft för mig när jag inte låtit bloggen fått följa med? Jo, en hel massa förstår ni.


Torsdag: Stallet. Bio med Julle. The Host. Sjukt bra rulle! Deep och bara grym! Fick även ett påskägg av Stina. Jag bölade som en gris när jag öppnade det!

Fredag: Middag hos Erik med Åsa och Calle. Trevligt och gott:) Sesan blev det krök, ordentligt, hos Pontus. När vi dragit ihop ett gäng for vi på fest i Bergsbrunna. Blev ett ordentligt hallabalou då man ju blir lite knäpp när man intagit alkohol, jag blev lite extra känslosam och så, men ska försöka släppa det. Sedan skulle vi ner på stan men då ramlar Erik och stukar foten. Så det blev en natt på akuten(min sjukhusoskuld(okej jag föddes inte i farstun) är nu alltså tagen).

Lördag: Vaknar, två halvdragna knegare i varsin säng i en korridor och släpar oss hem till Sommarro med taxi. Dagen spenderas i sängen, halvt medvetslösa. Släpper in hästarna.

Söndag: Släpper ut hästarna. Dagen spenderas i sängen, pizza, godis, läsk och chips inhaleras.

Måndag: Äntligen fick vi luft! Citygrossrally med rullstol och sedan grillning hos Lobban. Mums på det! Släpper in hästarna. Spyr som en katt på gödselstacken. Matförgiftning? Mår bra, hem till Erik, mår dåligt. Helt klart matförgiftning.

Tisdag: Hemma från jobbet. Äter typ vindruvor och en macka på hela dagen, Erik skruttig med foten. Piggt par! Sträcker vaden.

Onsdag: Jobba! Äntligen! Har trappstäd hela dagen, haltar som en kärring med min vad. Stallet, snabbt. Dessutom ont i nacken och handleden, blä. Hem till Erik och gosa ner sig i sängen. Äter två tuggor på salladen. Död!

Torsdag, idag: Jobbar. Snoret droppar från näsan hela dagen. Men skam den som ger sig, en riktigt bra dag blev det, hann till och med gosa lite extra med mannen, fest<3


Våren har även haft sitt intrång(så säger man verkligen inte va?!) Jag poppar skinnjacka hela dagarna och njuter av solen. I fucking love it!


Dagens uppsats#dagens visa#

Nu, städning av lägenhet! Sedan dusch, fiskgratäng och Berra. Over and out!



Some pics



Still alive

Sorry men ni slipper mig inte, helt. Jag lever, men helgen tog en helomvändning i fredags natt då Erik the man stukade foten. En natt på akuten blev det sedan. Jag är alltså här(i Sommarro) typ dygnet runt och tar hand om min skrutt. Uppdatering kommer när internet och allt rullar på igen:)

Min man är ett troll med sexiga tänder!


RSS 2.0