Leeeeeeeeeever

Har bara så mkt för mig att jag inte pallar dra igång datorn,men ikväll kommer förhoppningsvis en update:)


See ya people


Hoppsan(A)

Jag som är bakis, trött och förkyld skulle efter att ha städat hos Britta och kirrat hästen åka hem och städa och sedan ligga framför TV:n hela kvällen med en kladdkaka. What happens om att inte Cathrine hör av sig och frågar om jag vill med ut. Jag menar HALLÅ! Klart jag kommer, bangar fan aldrig på att festa;)

Så nu är det all in, igen, hare gött folket!










Helluuuuuuuu

Jobbate järnet på jobbet som vanligt. Till fika var det julmys med peppisar och lussekaka. Mums!

Nu är jag hemma eftersom Emma är så snäll och kirrar Tanis idag. Så Brollan fixar käk och jag ska chille en stund innan jag sätter igårn och fixar mig för kvällen. Sköööönt att slippa stressa som en galning, för en gångs skull:P

Moi today:












Min kanelbulle

Jag saknar att:

Festa med dig, kirra spontanlunch med dig, käka chirrar med dig, sova med dig, snacka grabbar med dig, snacka med dig i tele och phonerna lägger av hela tiden, skacka rumpa med dig på högtalarna på BJ, kolla på skräckfilm med dig, cykla med dig, tölta med dig, fotta egopics med dig, åka buss med dig, jaaaa, JAG SAKNAR DIG HELT ENKELT JULLE!


 









Tooooorsdag

Jobbat all day, plus att jag var uppe på skolan under lunchen och snackade med Johannes, och jag fick VG!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D :D :D Happyface på mig alltså:Dn Asnice!!!!!!!!

Drog sedan till stallet och gjorde Tanis lite fin och sedan kom Heidi och vaccinerade. Blev en snabbis i stallet så jag var hemma klockan 7:O Helt galet skönt!

Har nu städat mitt rum, kirrat massa pryls hemma och så så det känns najs.

I morgon har man planer kan ju sägas, big plans;) Börjar med att jobba, och på lurren ska jag till banken och H&M. Efter jobbet träffar jag Bells en snabbis och sedan till stallet och kirra allt. Bananen får vila i morgon med eftersom hon vaccinerades och ska ta det lugnt. Plus att jag har brådis. Drar hem, fixar mig, drar till Lisa på födelsedagsferre:D Ska bli myyyyys!

Sedan är det FESTA HELA NATTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Med Bells, Lisa, Elin och förhoppningsvis även Linne Pinne plus flera:)











Uuuuuuuuppsi(A)

Här var det mycket bloggande minsann, eller? Hehehehe, men jag har ju fuuuuullt(!) upp hela tiden. Men okej, en feeeet uppdatering nu då.

Lördag:

Bells och Lisa kom ju till moi och vi började drinka samtidigt som vi fixade oss. Det blev ju några drinkar, speciellt när jag skaffade så jädrans stora glas. Självklart shottade jag innan vi drog till bussen oxå(A) Sedan på White var det ju billigare i baren till 11, så det blev några till shotts och Breezers. Sen säger jag bara, minneslucka hela kvällen. Kommer fan inte ihåg mycket(A) Men kul vare;)


Hahahahah, dragen brud(A)
Söndag:

Var en död fisk när jag vaknade, drog till stallet, red iiiinte(A). Sedan hem till pappa och firade Mova som fyllde år i måndags. Supermysigt med hela familjen och gott käk:)

Måndag:

Jobbade, drog till stallet. Red barbacka på banan med Cathrine. Vi åkte hem. Kastade mig in i duschen och fixade mig innan jag drog till Bella. Där höll hon och Lisas syrra Elin(härlig brud det där) hus. Så vi förade, hade skoj!!!!! Blev ju några drinkar då, plus en Breezer på bussen in till stan. Där drog vi till Terrassen och Måndagsklubben och röjde järnet! Drinkar och shotts, och jag som bara skulle dricka EN drink och bara lägga ut 100 spänn. Uppsi(A) Thats me;) Men det var fett najs, skojjjjjjjj!

Ti(A)
sdag:

Jobb och sedan stallet, red ett ordentligt dressyrpass på banan med Cathrine. Var sjuuuukt död på jobbet(A) Hem och pysslade lite hemma innan jag slocknade i sängen.

Onsdag, idag alltså:

Jobbade, men höll på att somna innan fikat, så sjuuuukt trött:O Vet inte vad som hände. Aja, drog till stallet efter och red ut i mörkret. Var så sköööönt att rida ut igen, tröttnat lite på banan nu:P Nu väntar jag på att maten ska bli klar för jag mår illa för att jag är så hungrig:( MAAAAAAAAAAAAAT!

Dagens outfit:















Hello My partypeople

Nu blire Terassen med Bells och Lisa. Ja vad säger man,I love to parteeeeeey;P


Alive

Lever,men mår fan inte bra,länge sedan jag var såhäääär bakis,uppsi(A)


All in,nothing out

Nu jävlar kör vi,full som en kastrull,yeaaaaaaaaaah med Lisa och Bella!!!!!!!!!!


Godisdagen

Men inget godis idag då, eftersom man är duktig och har godisförbud. Japp. Aja, har iaf varit ute och ridit på förmiddagen, käkat lunch och ska nu städa lite. Sedan fixa sig och dra till Anna på fika. Mys!

När jag kommer hem ska jag byta om och dra till stallet och släppa in pollarna och sedan hem och käka middag och fixa mig så kommer Bells och så ska vi föra här;) Naaaaajs:D










Chillerill

Kom hem för en stunde sedan. Cathrine kom till stallet så fick skjuts hem, så skönt! Så har nu duschat och käkat två rostmackor, plus att jag har ett glas hallonsaft på sängbordet.

Hallonsaft, hallonsaft, bätrre saft ha ringen haft...

Juste, jag är lycklig igen, har fått tillbaka 160-sängen, hur naaaajs!

Ska chillerilla hela kvällen och gå och lägga mig i skaplig tid, för i morgon ska jag, Cathrine och förhoppningsvis även Emma till stallet tidigt. Markarbete på banan står på schemat, fuuuun!

Kvällen/natten i morgon = feeeesta! Bella och jag ska röja sönder stan!!!!!!!!!!!!! Jag har festabstinens, så det blir sjukt naaaaaaaajs!











Hissoman

Hahaha, kollar på 4:an och dem snackar just nu med en snubbe som gillar hissar, han filmar dem och tycker det är helspännande med hissar. Ja, jag gillar ja hästar, vissa gillar hissar. 1500 hissar har han åkt i, kul!


Jag har skrivit ut mig från Arbetsförmedlingen, känns bra, så kan jag ta det chill idag. Ska chilla lite nu och efter lunch dra till stallet.

Btw, det var 4 MINUSGRADER när jag gick upp för en timme sedan:O Kaaaaaallt! Fast i morgon skulle det bli 6 plus, så, ja.




Snart kommer det att se ut såhär ute. SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ<3








Hejsan hoppsan mina små gurkor

Har haft en riktigt härlig dag. Drog till stallet och red i solen, uppskattat av både mig och ponnyn kan ju sägas! Gick sedan till Britta och satt på Vinyl 107, poppade musik och städade. Gick till bussen drog hem och duschade och sedan drog mamma och jag till IKEA. Hittade förståss en hel massa som jag vill ha, samt som jag ska köpa:) Plus att jag inhandlade detta:









Sol, blå himmel och kyla

En riktigt fin höstdag med andra ord, härligt:) Sov hos pappa så ska nu ge mig ut och fixa till kaninerna, har kollat på film och ätit frukost redan, mys!
...
Jag fick ett samtal från chefen idag om att jag ska få fortsätta jobba:D:DD::D:DD:D:D:D:D Jag är ÖVERLYCKLIG:D På måndag börjar man med hårda tag igen, hur najs!
...
Efter kaninerna käkar jag lunch och sedan ska jag rida ut i solen med nyklippta Tanisen<3, sedan till Britta och städa och sedan hem.
...
BRA dag med andra ord:D
...
...
...
Shot, shot, shot! Saknar den galna sommaren;)
...
...
...


Ett happyface

Jag vet en som är väldigt glad nu, jo det är Julle för jag äter nämligen hennes favoritgrej just nu, ketchup! Det du Julle, en liten applåd för mig va?! :P


















Write a book

Jag ska börja skriva en bok. Jag har ju WordPad som Linne så fint förklarade, så jag ska börja skriva lite när jag har tid och lust. Jag vill ju typ bli författare, så ska örja fila lite. Dock vet jag inte än vad jag ska skriva, en hästbok, eller en "vanlig" bok. Men cvad ska jag då skriva om? Jag har bara skrivit hästgrejer förut, så fortsätter nog på det spåret.

Jag älskar att läsa, och att skriva, så why not liksom. Linne skriver just nu en hästbok, så då blev jag oxå värsta peppad. Så, ja, så får det bli :D












Hej hallå folket

Nu är det kallt, nollgradigt utanför köksfönstret, i skuggan och hela gräsmattan är frusen. Mysigt faktiskt, det betyder ju att vintern snart är här, och jag längtar efter snön riktigt mycket faktiskt. För det betyder ju också att julen är på g, vilket är helt UNDERBART! Jag längtar sönder mig tills vi ska julpynta stallet, proppa hela stallskåpet fullt med pepparkakor och rida med juloutfits. Så myyyyys!

Aja, hahaha, idag ska iaf jag och Linne till stallet (för sista gången för Linne) och rida. TTanis ska även bli av med pälsen, klipp, klipp.

I kväll ska jag till pappa och sova där. Ska bli asskönt, så kan jag gosa med kaninerna på torsdagen, samt chilla lite.



 My princess<3











Changed plans

Nu är jag påväg till akka för att kolla på clinic med linne pinne,fett naaaaajs:D


On my way

Nu drar jag till stan.:)


Tisdag den 15 november

Todays plans is att nu ligga kvar i sängen och chilla, kolla lite jobb och så och sedan kirra lunch. Halv 1 går bussen in till stan för ännu ett möte hos arbetsförmedlingen. Sedan ska jag till stallet. Men måste hem emellan för att käka lite, annars orkar jag inte.

Ska rida Qinne idag, ett dressyrpass på banan. Blir skoj:) Sen hem och chilla hela kvällen igen. Skööönt då jag ju fortfarande inte är hundraprocentig liksom.




Stajno och jag på Valla förra våren:)







Outfit

From yesterday:

















Just so you know

Så har jag börjat blogga på Elit igen, so check it out!



www.elitdressage.blogg.se













Daim

Jag Ä L S k A R Daim, det är det godaste som finns! Ligger just nu i sängen och smaskar på en sådan. Linne och jag har nämligen godisförbud från och med idag, men en gång i veckan får man äta choklad, så jag valde idag:)













Helt okej

Sitter nu på bussen hem från arbetsförmedlingen. Det var faktiskt helt okej, nyttigt och bra liksom:)

Nu ska jag hem och käka lite,plus damsuga mammas rum:/ Sedan stallet:D


Eller?

Ställde larmet på halv 9, vaknade 11 och bah, whaaaaat? För visst ställde jag larmet, eller?! Suck alltså, haha, aja, sovit ut ordentligt iaf, skönt.

Nu har jag käkar frulle och ska fixa mig för att dra till arbetsförmedlingen, jippie! Not...

Aja, vi hörs i kväll, love ya<3











TinTin

Filmen var helskoj, plus att den verkligen var i 3D, heeela filmen, så den var bra, pappa läste alltid TinTin för mig och brollan när vi var små, så jag gillart:)

Sedan drog vi till Max och käkade, såååå mys att bara hänga med familjen:D Sedan gick Joar och jag hem, så hann man snacka lite också, mys, mys!'

Nu ska jag typ kolla nån film som går och sedan sooova, fryser ordentligt om benen efter promenaden dock:S Men med duntäcke och yllefilt så blir det nog varmt snart:P

Juste, kvällens outfit: Och nu fuckar datorn, så det får bli i morgon((A)






Söndagskvällen spenderas

med familjen. Vi ska gå på TinTin och sedan ut och käka. Huuuuur mys:D

Fick ett mess från arbetsförmedlingen om att jag ska på möte i morgon. Så kollar jag ett brav jag fått och jag ska vara där tre ggr nästa vecka, och två ggr nästnästa:O Fy 17 vad TRADIGT! Jag kommer ju att somna, herregud! Suck alltså, men då får jag ju något att göra, eller hur var det nu...

Sitter nu i sängen, den LILLA sängen, fick byta, så nu har jag min 105:a istället för 160:in jag hade innan, ledsen tjej!

Aja, hehe, jag ska iaf börja fixa mig snart, tar en outfitpic till er sedan. Blir nog svarta braxer, en blus och några shoes, kan inte riktigt komma på vilka än bara, jopp, de svarta klackarna får det bli. Skinnjacka eller kappa är då frågan. Hmm Iphonen säger att det är 2 grader ute, så det får nog bli dunjackan I believe:P

Nope, göra sig lite snygg vare ja;)









Look what I got

Köpte dessa snyggisbraxer på Gina förra veckan. De är jättehöga i midjan och sitter som en smäck, my new favorite:)















Solen skiner

Japp,det är faktiskt soligt och fint,härligt!:D Är påväg hem från stallet nu,har ridit och fixat allt,Tanis och jag hoppade stockar i skogen idag,både hon och jag var helt lyriska:D

Nu ska jag hem och städa lite,liiite alltså, palla vara duktig:P


Mitt partydjur

Jag saknar min festis!












Lörredagen

Cathrine och jag har verkligen kört en heldag idag. Först drog vi och köpte klippmaskin på Hööks, sedan träffade vi pappa på Granngården och kirrade spån och morötter. Drog till stallet, fikade med lussebullar, blev såklart ett stopp på Ica Väst på vägen ut, och fixade sedan stallet. Drog till Liqusini och var på loppis, tillbaka till stallet och red. Hem, fast förbi Ica Väst igen och sedan hem, hem.

Sweeeet day alltså:P Nu ligger jag i sänger, kollar trav och bloggar. Brollan kirrar käket ikväll, pommes och chickennuggets, MUMS! Sedan ska jag ligga här och glo och mummsa choklad heeeeeela kvällen, gosigos:D














Cathrinedag

Cathrine och jag åker alltid runt halva stan på lördagar, haha, det är liksom vår grej, samt att poppa Moves Like Jagger i bilen. Idag ska vi tillsammans med pappa dra till Granngården och köpa en pall spån. Sedan en sväng förbi Hööks och se om dem har inne klippmaskinen, för då blir det köp! Najs, najs. Sedan till stallet och rida ut i ljuuuuuset, men med denna dimma får det bli reflexer iaf ju:O

Sedan ska jag hem och fixa lite hemma, vattna blommorna och sånt. Blir en chillkväll all by myself sen, tråkigt men det blir nog bra.












Hello people

Linne drog för en stund sedan. Jag lagade värsta sattsarmiddagen åt oss,mättabruds alltså! Gott blev det och sedan cyklade vi till tjonsum och kirrade chirrar och ice cream. Legat i sängen och glott på tv heeela kvällen,soft som fasen:D

Linne och jag alltså,tjockiskvällar we like:P


Today its friday

Wich means paaarty, men inte i dag. Det får faktiskt bli en helt vit helg för mig, heeeelt otroligt, men är man sjuk så är man faktiskt:S But it sucks för jag är taggad till tusen, som vanligt:P

Nu ska jag fixa mig och dra till Britta och städa. Sedan dra till stallet och rida med Cathrine och i kväll kommer Linne och vi ska laga sattsarmiddag och kolla på Idol, myspys på höööög nivå alltså:D

Och så fuckar bilduppladdningen, så bläää!


XOXO Miss Emli

Hahahahah

Just nu mumsar jag Marabou Premium Mint och kollar på Parlamentet, gosigt som fan ska sägas:P Hahahaah, älska Parlamentet, jag döööör, haahahahahahahahahahah!
















God Kväll Folket

Det blev inget Ikea för moi today. Så när jag var ute och promenaerade med Qinne kom Linne så jag stannade kvar i stallet ist. Dessutom hade jag inte hunnit in till stan tills vi skulle åkt ändå, så äsch. Kanske drar dit på söndag istället.

Så Linne och jag hade det sköj i stallet istället. Det var fett najs då det var så länge sedan vi var där tillsammans. Min torsdag blev bra bra ändå liksom, när man fick träffa Bebisen och allt:P

Nu kollar jag på Robinson och ska snart ta en mandarin, är riktigt sugen på en sån:)



Jag och världens bästa<3





Me, myself and I


Mittbena är inte riktigt min grej alltså:P






















BTW

Hallå, hej, jag är såhäääääär happy folket! Ni är ju en hel massa som läser, and I like it:D

Tänkte bara säga det:D







Sjukt litet barn

Ligger i sängen och snörvlar, ingen fräsch tjej här inte. Usch, usch, förkyld som fan. Plus att jag har ont i axeln och lite i nacken från fallet igår, hehe, så jag tycker lite synd om mig själv faktiskt:P

Aja, idag ska jag iaf till stallet och rida Qinne, med eller utan Linne, vi får se. Sedan ska jag hem och fixa mig och käka middag och dra till IKEA med Joar och Marita. Ska försöka mig på att köpa skohylla, hatthylla och en rosa tvålpump om jag hittar en:) Najs, najs.

Nu kollar jag på TV, hoppas det går något bra, jag har iaf käkat frulle redan, så det är bra. Plus att jag knarkar citrusfruits och blåbärssoppa, mumma:)


Loppis<3






Goddagens, eller kvällens

Red med Cathrine på utebanan, och vad hände om inte att Tanis och jag gick omkull:O Hahahaha, galopperade och så bara snubblar hon till och vipps ligger vi på backen. Hon reste sig på en gång och stod och frustade sand en stund. Lilla gumman, stackars häst alltså, mamma är ju helt galen. Min lilla bejbi<3

Aja, det gick ju bra, nemas problemas med oss två, sånna tokigheter alltså:P Sedan åkte vi hem och nu ligger jag i sängen och kollar på Greys, inte Grace som jag skrev igår, hahaha, snurrigt:P

I morgon har jag massa planer, som vanligt. Aja, nu börjar det igen, tjing!








Hmmmm, what to do

Jag har a b s o l u t ingenting att göra. Det är inget kul på TV, datorn är seg och jag är för sjuk för att orka göra något utanför lägenheten. SUCK! Hatar att vara sjuk!

Aja, ska iaf vid 16.40 ta bussen till stallet och kirra mockning och foder innan Cathrine kommer. Då ska vi rida en sväng och sedan när jag kommit hem fixa mig och dra till Bells som oxå är sjuk och kolla på film. Skööönt, hoppas jag bara pallar rida, så jag inte typ tuppar av när jag hoppat upp, hehe:P

Lalalaalla, rastlösbrud.se!!!! JAG VILL FESTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


















MY LOVE





Jag har hittat typ världens finaste tröja, I want it!!!!!!!!!!! Såg den på Gina igår, ska önska mig den i julklapp tror jag bestämt:)






Beslutsångest

Hallååååååå, vad ska jag göra???????????? I går snackade jag med Bells och hon vill att jag drar till White med henne i kväll. KLART jag vill, är partytaggad till TUSEN, som alltid iofs:P Men var lite halvkrasslig i går och i morse mådde jag inge bra alls, men nu känns det bättre, ooooooch jag ska ju bara slappa tills jag ska till stallet, så kanske repar mig, för vill dra ut!!!!!!

Idag har jag hunnit med att äta frukost, käka upp det sista godiset(A), målat klart köksluckorna, städat köket och just nu ligger jag nerkrupen i sängen och kollar på Seven Heaven, btw är det programmet så cute, visst?! Och äter upp resten av pajen Linne och jag kirrade i går. Tjockisbarn.se(A)

Aja, vi höres senare, hare gooood!









FN och SB- dag

Linne och jag har hängt heeeeeela dagen. Så jäkla gött! Vi är båda halvkrya så det är sjukligt skönt att bara slappa,fast jag varit cykeltaxi,traskat runt på stan och sprungit i trappor värsta mkt. Nu kollar vi på grace och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat till oss(A) btw är bilden skitful,blev nått knas,hehe


Idag är det tisdag

Vilket betyder absolut nada. Jag håller knappt koll på dagarna längre, när det inte är någon skillnad på helg eller vardag så why should I?!

Aja, snart ska jag cykla ner på stan för att möta upp bebisen, vi ska chilla runt opch kirra busskort och annat nödvändigt, blir en titt på Household oxå för att se om något till rummet ska inhandlas:P

Sedan ska vi hem och käka lunch, jag ska plocka grejer och måla klart köksluckorna, förhoppningsvis i kläder då, och inte i bh och trorsor som Linne säger är det ända jag alltid har på mig hemma, hahaha, kanske sant ifs:P

Slänger upp en dagens sedan, love ya<3



Vi ska btw kirra bilderna från i fredags också(A)





Måååndagen

Det blev längre i stallet än jag tänkt,så nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på tv. Självklart med en godisskål i högsta hugg;P Pallar inte ens sätta på datorn i kväll,rätt skönt dock. Aja,Tanis guuula/gråa outfit today:)


Tja,tja

Ligger i soffan hos pappa och har precis kollat klart på you've got mail. Nu ska jag ut och fixa till kaninerna och sedan ut till stallet och rida. Och efter det hem igen och fixa mitt nya rooom:D


Sööööööööööndag

Jag har fixat och trixat heeeela dagen. Gick upp i skaplig tid och så målade jag väggen en gång till. Sedan fick käksluckorna i kokvrån oxå bli roooosa, men ska måla ett lager till i morgon, det räcker inte med ett när det lixom var blått innan:P
...
Sedan drog jag ner på stan och chillade runt lite och kirrade present till Emil, brorsan fyller 18 today, happy birthday!
...
När jag kom hem hade färgen på väggen torkat, så blev ju lixom tvungen att möblera oxå:P Så mammas grejjer är i mitt gammla rum och mina i MITT! :D Happyface:D Ska bara kirra dörrmatta, skohylla, !hatthylla, (eller vad man nu säger, där jackorna ska hänga och korgarna med vantar och sånt ska stå) plus ett rosa duschdraperi, så är det klart:D
...
Jag är såhääääääääääääär nöjd, dock känns det jättekonstigt nu, men jag vänjer mig:P
...
Nu är jag hos pappa och vi kirrar käk. Födelsedagsmiddag liksom, mumma!
...
Nu ska jag socialisera med mina syskon, herrå!!!!!!!!!
...
...
...
...

Snyggt.se

Nu har jag målat väggen en gång till plus köksluckorna! ALLT är roooooosa nu!!!!!!!!!:D


Love it

Älskar när man vaknar på morgonen och det finns kladdkaka i köket.


Up to date

Okej, börjar fan blogga lite dåligt tyker jag, men men, iaf, the story of yesterday:

Drog till stallet tidigt, träffade Stina en snabbis på stan, sedan drog jag och Cathrine till IKEA, käkade det första vi gjorde, hahaha, vi är alltid hungriga tillsammans:P Sedan hängde vi på Bauhaus också, och Citygross. Juste, en sväng till Hööks hann vi med oxå, och till Coralle:P

Fick med mig följande hem: Från Ikea, papperskorg till stallet, cerisa handdukar till badrummet:D, från Bauhaus, fääääääääärg plus roller, från Hööks, sadelgjordstunnel, en till rosa påse och nytt liniment.

Kan ju säga att jag är pank som faaaaasen nu alltså(A)

I går kväll då, taggade till ordentligt hemma och cyklade sedan till Emmy, eller ja, Linne fick hitta mig först, så jag hittade:P Vi började väll supa vid 8, massa folk kom så vid 10 var vi reeedigt snurriga(A) Så drog redan vid 12, CYKLADE hem. Om än snurrigt.

I dag gick jag upp tidigt, bussen till stallet vid 7. Så red faktiskt och kirrade allt på en gång. Bakisridning i mitt hjärta, blev en luuuugn barbackatur i repgrimma, myyys!

Drog hem och har städat lite, fixat och mååååålat:D

Nu väntar jag på att damerna Stina och Linne ska infinna sig hos mig, för tonight it is dinner at my place:)

Moi yesterday, jag var naughty teacher(A)













Roooooooooooooooooooooosa

Nu är häe rosa kan jag lova. Färgen visade sig visst vara liiite mer åt det rosa hållet än åt det cerisa, meeeen jag är glad ändå, rosa som rosa liksom:P

Har målat ett lager, ska kirra ett till, när detta har torkat, får se hur lång tid det tar, jag har noll koll på färg, även om jag målat typ hur många ggr som helst, hahah:P













Taggggggggggar feeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!

Poppar musik på högsta (sorry neighbors) och taggar till fekke! Ska till Emmy i Rikomberga (nära och bra, ska cykla dit, lär gå hem(A)) . LinnePinneSwitchBitch och jag ska röjjjjjja sönder hela stället!!!!!!!!!!!!!!!! The partyrockers is in the house tonight!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!












Trips

Drog ut till stallet med cathrine kvart över 7,klockan 11 träffade jag Stina på stan en snabbis och nu är jag och cathrine påväg till Ikea. Ska sägas att jag är hurtig,hurt,hurt!


Heheheehheheeh

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Sitter på Linnes säng och fjollar. Vi taggar fest i morgon, samt kirrar naglar, tittar på Chiccan, och jag skriver på hennes miiiiinidator, den är verkligen sk´jukt liten!!!!!!!!!!!!!!!!

Hello, hellu, ha det bra och lev tjohaaaaaa







Pollarna

Pallade faktiskt inte blogga nått igår kväll, kollade på TV ist, och vilken film gick då, jo Pride and Predjudice såklart, den boken jag läst på engelskan. Så det var riktigt naajs, love that movie:)

Men iaf så gick det bra på intervjun igår, jag kommer antagligen få det, och det verkar kul:) Sedan drog jag till stallet och red ut en sväng på Tanis. Det var bra mörkt så det gick lite knackigt ibland, men vissa bitar var hon väääääldigt fin! My princess<3

Sedan skulle jag fixa Qinne oxå, skulle bli en promenad men näää, blev ett ordentligt dressyrpass på banan istället. Den hästen alltså, han är så jäkla läcker! Jobbade försti lite med rakställning och serpentiner, för att han skulle kunna vara helt rak samt släppa i sidorna. Sedan red vi L:B-programmet. Han var jätteduktig och det var superkul att verkligen jobba igenom honom, duktiga totton!!!!!!

Sedan var jag lat, så mamma fick hämta mig(A)









Jag är i middagshimmlen

Där är mina följeslagare, pasta, köttbullar, tomat och en feeeet Tzatsiki. Det stavas GOTT!!!!












Dagens planer

Tja, tja. Nu har jag fixat massa i mammas/mitt rum, plockat över grejer och fixat och donat. Detta kommer att bli så bra. har även fixat över mina grejer till det andra badrummet, så det är naaajs:D

Nu käkar jag lunch, pasat med smarrig pastasås som jag kirrade i går, det är rysligt gott faktiskt!

Har sminkat mig och fixat håret, sedan ska jag nämligen på arbetsintervju på Addskills, ett itföretag, där jag i så fall skulle sitta i telefon. Är en bekant till pappa som jag ska till, så det ska bli spännande.

Sedan drar jag direkt till stallet och rider ut en sväng, har inte träffat min pony på TRE dagar:O Jag saknar nästan ihjäl mig!!!!!!!!!!!!!!!!

Aja, ska väll dra vid halv, kolla när det går bussar, Kajsa har ju fortfarande kedjan på sne, och jag PALLAR INTE FIXAT! Den hoppar ju ändå bara igen.Cykelskit!


Muuuucket fint:P







Piffigt

Har just nu svarta naglar med glitter på, skimmrar/glittrar så fiiiint:D








Hej,här har vi koll

Trodde helt säkert att det skulle vara torsdag idag,så hade planerat in att jag skulle till Britta nu på morgonen. Som tur var hajjade jag att det är onsdag idag precis innan jag hoppade i säng igår,hade varit lite snopet annars liksom,haha. Så typiskt moi:P Men jag har ingen koll på dagarna längre,lite drygt,ja:P


This day

Prövningen gick riktigt bra, plus att det var skitkul! Gillar att prata engelska och jag var fan rätt bra på det, so I like it:P

Sedan drog Rasmus och jag runt på stan, hittade massa fint på Indiska och en färg jag vill ha till väggen på UppsalaFärg. Sedan traskade vi runt halva stan för att sedan dra till skolan igen. Hahaha, det var så kul att sitta där i Green Room igen och skämta med Stefan och Mehran. Träffade massa lärare idag, kul:D

Klockan började bli lite senare så Rasmus och jag drog hem och fixade kladdkaka, med hallon, mumma:)

Nu har jag käkat middag, kirrat det långe inlägget med picsen;P och ska nu chilla hela kvällen med mamma och bara fixa lite hemma. Sköööönt!














Skolan in my heart!




Fina flickor

Ja, vi är nykterister, oskulder och har aldrig varit i närheten av en fest.
















































Problem är till för att lösas:P




Lite lätt dragen brud?






Yeah, Gynter is actually my father:P












































Vaddå, jag ser faktiskt ut sådär när jag tycker att något är gott(A)


Yeah, partykaninen:D
























A men vad fan ET, phone home, jag vill inte ha dig här!







































I skolan

Länge sedan man skrev denhär rubben alltså. Men nu sitter jag här, i Green Room och har precis gjort klart lärförståelsen på prövningen. Kändes bra, det var en artikel som jag skulle analysera, helt okej fun faktiskt.

Nu ska jag kirra (jag har fått kirra från Julle, säger det hela tiiiiden nu) eller, det är fan inget jag ska kirra, jag ska bara läsa igenom allt igen, typ, uppsatsen och det andra från läsgrejen, aja, ni hajjar, kanske, typ inte:P

Sedan ska jag faktiskt till Uppsala Färg och kolla på färg, ska flytta in i uthyrningsdelen, har glömt att säga det:O Så det blir feeeett najs, ska måla om en av väggarna, den är vinröd nu, till ceriserosa, ofc. Sedan ska jag kika om de har några snygga schabloner, för jag vill adda nått med guld i rummet, hajja snyggt!

Aja, tjing, tjing!


I miss klassen när jag är här i skolan, love ya folket<3





RSS 2.0