Hej igen

Vi har sammlat vuxenpoäng idag. Vi har mognat ordentligt och blivit stora flickor vi. Gick med blommor och ett kort till en gubbe. Duktiga vi. Och så har vi käkat god lunch, igen. Asså vet att jag skriver att vi äter hela tiden men det får vi faktiskt för vi rör så jäkla mycket på oss. Cyklar, rider och promenarar med hundarna hela tiden så vi förtjänar faktiskt det.


Och så en finn blommbild från trädgården, det finns massa fina blommsisar här.

Kollat klart på den knasiga filmen och jag har nu skickat iväg fodervärdsunderlag (typ) till SHV. Dukitiga jag alltså. Busan verkar må toppen, blev vaccinarad här i dagarna och det gick tydligen superbra, så good.

Ska nu snart till stallet och rida, blir hoppning i ridhuset tror jag. Och så ska vi försöka komma hem itid så vi kan käka lite middag ikväll. Vi fångade ju ponnyer igår så kom hem rätt sent, haha. 

Pussar<3

XOXO Miss Emli 


Hej, förlåt

Jag uppdaterar sååååå dåligt, jag vet men hinner och orkar faktiskt inte, tyvär. Även fast jag vill. Vi har det toppen anyway. I dag är vädret lite grått men det är rätt skönt faktiskt så kan man chilla inne ett tag innan stallet som vi kan ta tidigare idag, skönt. Handlade idag så nu har vi mat s det räcker de sissta dagarna nu. Kom just på att vi glömde att köpa mysli (hur fasen hittar man tyskt y?). Åhhh det som vi verkligen VILLE ha. Typiskt.

Världens bästa Linne har sin birthday idag, GRATTIS! Tänka sig att den dagen vi längtat efter så mycket äntligen är här. Nu ska här röjjas;P Massor med grattiskramar till dig<3

Ska borsta på shettisarna idag oxå. Och rida förståss.

I går red jag Stinas häst Leia. Vi ville prova att byta och de gjorde vi frståss. Red på banan utanför ridhuset. Och jag har seriöst inte ridit så dåligt på flera år, fick inte hästen i form ens. Herregud var arg och besviken jag blev på mig själv. Såbytte vi hästar och Stina fick form på henne på en gång. Fatta om jag kände mig värdelös. Har aldrig varit så besviken på mig själv, hajjar inte hur dåligt jag faktiskt red. Tror kanske att jag är bättre än vad jag är, fyfan vad värdelöst. Usch, jag red verkligen som en nybörjare.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Bilder igen:)


Eddie.


Stina är skillad, steker pannkakor OCH pratar i telefon, samtidigt:)


Lunch, härliga lunch, haha.


Haha, måste ju bara skriva med sylten, namnet på våra små skyddsänglar. Alla djur vi har hemma.


Nya smeknamn har de allihopa.




Och så våra kära vänner grisarna frörståss, haha.


Tomt vart det:)


Leia.



Så fina tilsammans.


Caprice snyggingen.



Stina kämpade på så att både häst och ryttare var helt slut.



Hon har inte lätt för att jobba den hästen, men Stina rider henne jättebra!


Min finis<3


Tilda.


Charlie bejbi.


Haha, måste ju bara prova att cykla på minicykel. Hahaha.


Harry Potter, Ronald Wesley, hahahahahahahh.


Eddie ponken gos.


Mums, en toppenfin rabarberpaj;)

Jag ska försöka uppdatera i text oxå, sorry att jag inte gjort det än.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Snabbt inlägg

Har fixat hundarna och ätit frulle. Ska nu chilla lite med en god bok (som vuxna alltid säger, haha) och sedan en promenix med hundarna som nu ligger utslagna på¨golven:)

Kom igen nu, snälla kan ni inte kommentera, det blir så mycket roligare att blogga då, please?!

Hoppas ni har det toppen, som Stina och jag:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Bilder i mängder

Here they are, dock inga från idag:(


Stajno med smaskiga nya glassen. På bilresan ner.


Jag med min glass:)


På badstället.


Badstället, haha.


Jag på badstället, herre gud sluta skriv badstället, hahah.


Me in tha car.

Torsdag:


Stina hos Stina:) Snyggaste miinen asså:P


Underbaraste havet:)


Stina hittade en snäcka, jippie.


Coolaste vattnet, grunt och så korsade liksom vågorna sig, fett grymt, hahah.


Stina kan gå på vattnet, shes Jesus.


Haha, självklart, fjortisar som vi är,(haha not)
så skriver vi Stina and Milla was here och så datum.


I bland så blir man lite kort, hahah.


Jag ser ut som ett ruffs, haha.


Asså döda djur typ förföljer oss, det är fett skumt. Först massa döda kopparödlor i Emmaboda, sedan minst 7 döda fiskar på stranden, grymt wierd.


Beautiful girls<3


Moi.


Haha, snygga snäckmannen.


Så jäkla cool bild, love it.

Midsommarafton:


Coolaste Stina, she can do enything that girl:P


Cykla utan händer, sånt därsom jag INTE klarar.


Jag kan dock ta kort och cykla samtidigt, haha.


Asfint föl som vi ville ta med oss hem.


Bildbevis på att det faktiskt inte var en endaste kotte i Laholm.


We<3


På bussen till Halmstad:P


Haha, Stinas stackars cider.


På pubben, så mys med finaste Stajno.


Ingen kommentar.


Sååå skum bild I knowe men min outfit för midsommar i alla fall:)


Stinas outfit:)


Haha, DJ, så kul vi hade åt det alltså. Haha, vid busshållplatsen där vi mötte boysen;)

Lördag:


Innan: Lunch, grillat och smask:)


Efter: Haha, gillar vi käk eller vad?!


Eddie och Tilda, värdelös bild men ändå. Bättre kommer.


Och min bejbi Charlie, sweeti.


"Våra" hästar. Leia och Caprise. Stinas och min.


Lycka


Jag och Caprise.


Stina och Leia.


Fina Caprise.


Alba och Stajno.


Birke (Sigrids ponny).


Namnet på denna kommer jag inte ihåg, men fin är den:)

Så där ja. Nu har ni nått att kollla på tills imorgon då jag bloggar ordentligt:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli









En snabb uppdatering

I onsdags åkte jag, mamma och Stina iväg. Stannade först och köpte glass någonstans, härlig bröllopsstrut blev det, jjummi. Fortsatte sedan vår tripp. Stannade och handlade i Söderköping och såg självklart en brat vid ett sånt där telefonreklamgrejj. Hahaha, alltid brats vid sånna:) Stannade sedan vid en sjö och käkade och doppade fötterna i det iskalla vattnet, och kollade in våra vita ben, hehe., Stack sedan till min moster och gjorde mumsig mat och gick sedan och kollade på kräftdammen. Stajno och jag tog oss sedan en kvällspromenad runt lite grand, så mys och vi sjöng för full hals.

På torsdagen drog vi vidare men stannade vid havet och solade och traskade runt en massa. Sååå härligt! Blev ordentligt bruna båda två, känner mig så fräsch och snygg nu ja, haha. Seda hem till Pelle, Sigrid och Ullrika och chillade lite. Sedan stack mamma och vi åkte till stallet för att kolla in pollarna. Det visade sig vara en ridskola som bara är för underbar. Vi skulle lätt kunna hänga där dagarna i ända, så mysigt och fint.

I går stack familjen och vi har varit ensamma sedan dess. På kvällen stack vi med cyklarna till Laholm för att fira Midsommar. Vi kommer in i "stan" och det är inte en kotte där, totally empty. Vi går runt halva stället i jakt på en busstation och efter mycket letande hittar vi den, precis då kommer oxå bussen till Halmstad dit vi ville:) Skojj med flumm på bussen dit. Kom dit och  skullle ta en varsin cider. Då kommer såklart polisen så vi vänder oss snabbt som fan och Stina häller ut hela sin i en blomrabatt, jag lägger min lite snyggt så att inget åker ut. Hahahah sååå lyckat. Men vi klarade oss i alla fall;D Gick till en pub/restaurant och käkade värsta goda mozzarellahamburgarna med kyckling, smaskens:) Och tog varsinn cider till, min Hallon var superb, haha. Och kollade självklart in boys, that we like;P 

Traskade sedan mot bussen. Gick omkring i säkert en kvart och letade efter vars bussen hem skulle gå när vi hittar en tavla där allt står, hahahah. Så vi går dit och träffar ett par sköna dudes som vi snackar med på bussen oxå. Haha killar är så mesiga när det gäller sprit. De hade med sig nån blandning om de tyckte var sååå stark. Vi fick smaka och bah - Eh, det är bara såntdär vi dricker, hahahh. Hahaha, pojkar med sin söta öl alltså. Taggade till på fest som fan då de skullle på en men vi sket it. Hundarna måste få komma ut en gång till och nepp, orka gå långt.

Toppen kväll helt klart!!!! Cyklade sedan hem i bäckmörker typ och tog en snabbis med myshundarna som var så härligt gulliga, som vanligt.

Nepp nu ni, hoppas ni orkat läsa:S Måste hjälpa Stina med käket nu, skja sedan cykla till Maxi och handla, hoppas vi hittar bara, har stakat ut en egen väg på Eniro, så vi får sem, hahah.

Pics kommer, I promise.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Helloj

Hade en toppen midsommar igår jag. Berättar senare, ska nu ut med hundarna:)

TACK Kusinen, hoppas din midsommar var toppen med,bilder p alla hundar kommer:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Heeeeej älsklingar

Jag sitter vid datorn nu på Henriksfält (typ) och bloggar medans Stina står i duschen. Bilder från i förrgår och igår kommer i kväll I guess. Vi har det såååå bra, folket åkte för ett tag sedan och nu ska vi strax ut med hundarna. Det är Tilda (vorsther), Eddie (rottis) och Charlie (borderterrier). Så härliga hundar alltså, även om Charlie inte riktigt har fattat att vi är roliga människor än, haha.

Var i stallet i går och kollade vad det var för hästar vi skulle får rida. Det är en jättefin ridskola med massa superfina ponnyer och hästar. Vi har typ tre hästar som vi "har", och kanske om vi vill en treåring och en typ fälttävlanshäst oxå:) Och några gosiga shettisar, så toppen det kan bli med andra ord.

Midsommar i dag då, det betyder gott käk och kanske en ripp in till Laholm, om vi hittar, hehe. 

Men grymt najs har vi det här, kollade nyss på "Den otroliga vandringen 2" och jag bölade förståss som en tok i slutet, hehe. Har lekt en massa med kusinbarnet Sigrid oxå, så skojj:)

Nepp, ska ta något att äta nu, ha en toppendag nu people, är det midsommar så är det;) Röjj ordentligt nu, åt oss oxå;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli 


Måste blogga

Vi sticker ju snart så måste blogga innan. Stina kommer vilken minut som helst och här sitter jag i pjamas, stabilt alltså;) Har äntligen packat klart allting typ, ska hoppa in iduschen snart, när Stina är här så hon slipper vänta där ute, hehe. Fint väder idag så vi stannar nog och badar på vägen, första doppet. Vi åker idag till min moster Stina (känner många Stinor jag, haha) som bor utanför Emmaboda i Småland. Där bor vi i natt och sedan åker vi ner i morgon till kusinen.


Bejbsan älskling<3


Jag är så taggad nu alltså, ska bli så sjukt jäkla roligt. Meeen kommer sakna my friends och ponnyn något otroligt<3 But you will survive, jag kan ringa, fasty inte hästen kanske, vad skulle hon svara? Gnaga lite på telefonen kanske:P

Japp, detta är sista inlägget innan i morgon kväll tror jag. Känns konstigt att inte få blogga hela tiden när jag ju gör det hela tiden nu.

Nepp, ska fixa klart lite grejjer nu, höres. Ha en underbar dag people<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Duktig men inte dukitg ändå

Körde hem från bussen, till och med på fyrans växel:) Skojj detdär med att köra bil ju:)

Gosade med kaninerna och Lakris hann förståss med att bli biten i nosen av Plutten. Nosade på varann genom gallret när Larre var ute och spatserade så då gick det som det gick. Dumma Plutten.

Tog en promenad oxå, så somrigt och underbart. Varmt och soligt, gräset kittlar på de bara benen och bina och hummlorna surrar på blommorna, fåglarna kvittrar vackert och korna idisslar där de ligger och solar i gräset. Så underbart sommrigt som det bara kan bli helt enkelt, mys.

Gosade med hästen, gud vad jag kommer att sakna henne;( Gullegumman, min bejbi<3

Gick till Sassa, hurtigt värre, det är typ en mil sa mamma. Kände mig ordentligt duktig då jag:)

Hos Sass kom Hanna, Sessan, Bec och Nea. Vi skuttade runt, hoppade studsmatta, målade naglar;), fikade och käkade MYCKET mat. Kom hem och åt igen, inte bra, inte bra. Skulle lätt kunna äta dygnet runt om jag bara fick chansen, såå mycket tycker jag om mat. Knäppt, I knowe, hahah. 

MÅSTE packa nu, har inte gjort det, hehe. Juste, det finns internet dit vi ska så ni slipper inte mitt bloggande;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli 


Tisdagen idag

Ska strax skutta till bussen för att åka ut till pappa. Ska köra lite igen och gå en promenad tänkte jag, så mys, det var så länge sedan jag gick ut och gick hos pappa så måste, så härligt! Ska ta en promenix oxå med ponnyn då:)

Har shorts och bikini på mig, det är så härligt att man äntligen kan ha det igen. Värmen kommer nu, och solen, jippie:)Äntligen.

Har kommit på att jag trivs rätt bra med mitt hår nu för tiden. Så Linne jag ska nog slinga det igen bara och inte rakpermanenta igen. Älskar slingor och jag känner mig så mycket snyggare i det;)

Mitt rum ser ut som jag vet inte vad, kläder ÖVERALLT och väskor lite här och var på golvet. Hehe, ska packa och städa i kväll.

En random pic oxå:


Min Bejbiälsk<3

Nepp nu måste jag faktiskt gå, bloggar igen ikväll I belive, skojja ofc I do;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Juste

Jolle har köpt en raoter så nu kan jag kolla på Tv och blogga samtidigt, yes. Är du nöjd nu Linne? Hahahah. Så praktiskt. Kollar nu på Two and a half men, ofc, inget annat kul går ju så...

Taggar inför i morgon då man ska få träffa BP again. Så länge sedan, kommer ihåg när vi fortfarande träffades ofta, det var så kul saknar er som fan nu<3

Nope inget mer bloggande för ikväll, see ya people;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Aktiva jag

Hurtar runt som en riktig hurtbulle jag.Har hunnit med så mycket idag liksom.  Mamma sjutsade ut mig och då fixade jag till kaninerna. De sitter nu permanent i uteburarna, då är det sommar på riktigt:)


Alla burarna, rätt många, hehe.

 
Lillen (Loppan)


Lakris (Larre)


Och Plutten (Plutten, har inget smeknamn stackaren).


Körde sedan bil, på banan idag igen. Backade rätt mycket, parkerade några gånger oxå. Och så körde jag till korsningen, och fick förståss möte då. Haha, fick typ lite panik men de andra förarna var snälla och väntade, hehe.

Sedan en snabbis till Busan och kollade henne. Vilar idag, i morgon en promenix och sedan har hon ett ordentligt lov medan jag är borta.


Busan idag<3

Sedan hem med bussen, blev förundrad för det tog bara 15 minuter att komma in till stan, så skööönt. Brukar liksom sitta på bussen i minst en halvtimme sååå.

Hoppade in i duschen och möts av detta när man kommer in i köket.


Omelett och en massa sallad som mamma fixat. Så snällt:)

Ska nu börja tänka lite på vad jag ska packa i morgon, är så dags nu, haha.

Haft en toppendag, super:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Lyckliga hästar

Var i Björklinge på betessläppet. Fick se ett släpp, med bland annat Linnes och mina älsklingar, Sander och Camaro. Alla andra var redan i hagen. Vad härligt det var att se dem vara så lyckliga, de rejsade omrking och betade, hittade kompisar och busade. Så underbart, det är så man ska se hästar, en stor flock på runt 30 hästar i en enorm hage med sjö. Så härligt och de kan verkligen vara hästar där. Underbart helt enkelt!

Camaro boy<3








Han var hellivlig och var supersnygg när han sprang omkring<3

Ni kanske har sett att jag fått VÄRLDENS SNYGGASTE HEADDER oxå?! Made by STINA, så snygg. TACK gullet, så fin<3

Mamma är hemma så hon skjutsar ut mig till pappa för att jag ska driva lite car idag igen:) Och fixa med ninisarna och sedan ut till pollen<3

Höres i kväll igen, bloggfreak som man är, hahaha.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


God Morgon

Har precis ätit frukost och måste ju bara blogga innan man sticker liksom;) Det skulle vara skinande sol idag med 17 grader. Det är helmolnigt och 11 grader, hoppsan då. Hata UNT. Känner mig så stressad nu sista dagarna, drygt. Många jag vill träffa innan vi åker.Men en snabbis till Sass i morgon blire nog:) Träffa BP lite grand, yes<3

Är ganska trött men inte så jättefarligt faktiskt. Kommer säkert somna på bussen ut bara för det, haha.

Bara för det blev jag jättetrött nu, hahaha, lyckat liksom.

Nepp ska fixa mig nu, måste klä mig och slänga på lite mascara så folk inte blir rädda när de ser mig, hahaha, närå;)


Min bejbi<3



...



Pussar<3

XOXO Miss Emli


Dessa älskade vänner

Tänk, vad skulle jag göra utan er? Ni är bara för underbara, stöttar mig när livet suger, gör mig glad och bara är sådär supersnälla. Ni finns alltid där, oberoende på hur man mår. Man kan garva sig galen med er, göra pinsamma saker utan att någon bryr sig och framföralt ha så jäkla kul. Flumma runt som småbarn och skratta så att tårarna sprutar. Ni gör min vardag underbar<3

Japp, that's my friends that. Hahah.

Har kört bil på Plingens utebana. Backade, körde mellan två hövagnar och körde faktiskt hela vägen hem och parkerade tjusigt oxå. Haha, så kul, men läskigt, är ju inget proffs direkt på att köra;) Men det var kul.

Red sedan en sväng med ponnyn. Pappa var med så det gick så bra så. Men tror ni inte att hästskrället smiter två gånger igen när jag borstar. Men bara en kort bit och sedan vände hon och kom till mig igen, men ändå. Förbannade häst alltså:( Grrrrr. Men hon var så duttig sedan, red upp i skogen lite, och galoppade och travade på stäckan dit. Det är så kul men henne för hon har typ shettissteg, så otroligt korta, så i traven skuttar man upp och ner hela tiden och galoppen blir jättekort när hon ska gå långsamt, haha. Men puss på henne<3

Taggar nu inför morgondagen då Linne och jag ska till typ Björklinge på släppet av akkas hästar. Ska bli så kul att få se dem faktiskt kunna bete sig som riktiga hästar. Skopjjsigt. Upp tidigt ska man, träffar Linne på stationen 08.40 så...
Men det blir chillerill:)

Har fått massa nya kläder, eller nya, ärver dem från mammas kompis dotter. Hon köper nya kläder hela tiden typ, måste vara så. Och sedan tröttnar hon på gammla så då får jag dem:) Fick bland annat en underbar klänning som kommer att användas flitigt på klubbarna i sommar;)Partyt, party.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Jäkla väder

Börjar tröttna ordentlig på detta väder, bara regn hela tiden och usch, fysjutton alltså! Man blir ju bara så opeppad på att gå ut liksom. Arghhh... vill ha sol NU!!!
...
I går hade man lajbans. Stina, jag och Linne flummade som fan på bussen ner till stan, väntade på nästa buss och tog den till Lutis för inhandling av godis. Herregud vilka knas vi var alltså, fick många blickar, hahaha. Men vad sjutton, man ska ha kul. Stina tyckte vi var lite väl pinsamma ibland;) Stina kom oxå på en ny look som hon ska börja göra, hahah, så het. Och så kom vi på -Oj! Mycket praktiskt;) Men som sagt KUL hade vi, hahahahah.
...
Kom på att jag åkte 7 bussar igår, det är ju helt insane (stavning?). Snacka om att jag tjänar på att ha köpt my beloved sommarlovskort.
...
Sleepade over hos Linne, Jesse kom oxå och vi hyrde först en aswierd movie. Så strange var den alltså. Men sedan kom Filip och vi hyrde en bättre, Ice Age 3. Jippie, dessa filmer äger, garvar sig trött på dem alltså, hahah.
...
Kollade på Mean Girls på morgonen och nu är jag hemma hos pappa för att jag ska köra lite bil. Väntar på att Marita ska komma hem med den bara, för lilla bilen är typ sönder.
...
Jahapp, nu taggar jag inför resan till Hallandsåsen. Stina och jag kommer att ha SÅÅÅ much fun alltså:)
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Ändrade planer

Sitter hos Linne nu, at her dads place. Lyssnar på Linne som lär sig att spela gitarr på Stinas gitte. Det låter underbart, ofc;) Vi ska ha movienaight hos Linnes mamma instead för att vara hos Stina. Skoj, skoj. Mys och gottis:)

Nu vill JAG spela gitarr, yej.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Hemma från shopping

Håller nu på att göra pastasallad, igen. Det är det ända jag äter nu för tiden, men det är ju sååå gott. Och inte så värst onyttigt heller:)


Hade typ inget hemma så det fick bli gurka i:)


Köpte dessa leggins som jag så länge velat ha, är sååå fina, så glada liksom, love them. Vi var först på stationen så nu har  jag köpt mitt första sommarlovskort,yej:)
Sedan tog vi bussen till Gränby centrum där vi skuttade omkring ett tag. Drog sedan till Hööks för att bli besvikna över att inte kunna köpa nått;( Men men, gick sedan till coop för inhandling av något att äta som vi hade råd med, det blev riskakor. Sedan bussen hem igen. Linne och jag hade skoj, som vanligt:)



Och jag just nu.


Har på mig mitt favoritlinne, det står "You & Me?". Så hett;)

Ska fixa lite nu och sedan träffa Stina på stationen 18.15. Det blev tyvärr ingen hund men det blir skojj ändå:)

By the way, jag vet att jag skriver som en kratta, missar bokstäver hela tiden och så. Förlåt men jag skriver snabbt och då blir det så.

Ha en good lördag<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Fullspäckat schema

Som vanligt, pust. Ska vara nere på stan 11.15 för att träffa Linne. Vi ska dra till Gränby centrum och windowshoppa lite. Vi bara kom på det sådär helspontant igår. Spontana things gillar vi ju. Sedan ska jag till pappa för att köra lite bil och sedan en snabbis till ponnyn och kolla henne. Hon vilar idag (träningsschemat säger så). Efter det in till mamma för att packa väska till Stina som jag ska träffa på stationen typ 16.15. Bussen till Knutby med Gibbs (världens sötaste cockerspanielvalp) och så myskväll hos Stajno. Heltoppen dag med andra ord:)

Käkar frukost nu, läste tidningen lite grand. Det är ju idag the big wedding är. Coolt att hon äntligen ska gifta sig, hur gammal är hon egentligen? What ever, kul är det i alla fall.

Ha en toppendag my lovers:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Kollar på TV

Japp, det är helt otroligt, tittar verkligen aldrig på TV, några gånger i månaden kanske. Hinner bara inte. I och försig skulle jag ju kunna sitta framför TV.n när jag annars är inne på datorn, men nej, så tråkigt. Kolar på film, men har sett den så många gånger så just nu kollar jag på fotboll, eller lyssnar snarare, skriver u nu, hahah.

Är superhungrig. Jobbigt läge alltså. Sååå sugen på en mumsig fruktsallad a la Hanna, vore så mums. Tänk att man kunde varit ute och partat nu och så sitter man här och har trist i stället, dåligt, dåligt.


En random pic oxå;)

Stökigt och dammigt i hela lägenheten igen. -Här var det ju fint, fan vaaaad fult! Hahahaha.

Borde gå ut på en promenad och röra på mig, meeen nej, tror icke det du.

Men ni har det väll bra va? I hope so:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Hemma igen

Städade i typ 3 timmar, duktiga jag:) Skulle sedan ut och jogga med ponnyn. Tog ut henne och borstade, står alltid lös då hon ju är tränad så och har aldrig kronglat förut. Tror ni inte att hästjäkeln rymmer då, förbannade hästjävel:O
Fyfan var lack jag blev, och besviken som fan. Jag som varit ledare så länge och så bara dissar hon totalt och rymmer. Hon springer ut på åkern och jag fångar henne, blir aslack och hon blir stissig. Ställer tillbaka henne och ska fortsätta kratsa så går hon iväg igen, denna gång långt bort, travar längs hagen och kompisarna gör det ju inte bättre när de skriker som idioter och springer med längs staketet. Jag går efter henne och hon kommer faktiskt tillslut till mig.

I bland blir man bara så jäkla arg! Hon har ALDRIG gjort något sådant här förut så blev så chockad. Men hon har blivit lite dryg när hon kommit till betet. Det är så få hästar och det blir så flockiga då. Jobbigt;O

Ville träffa Filip i kväll men han var i Stockholm, vilken osis;( Saknar ju!

Blir tråkkväll hemma idag;( Hoppas ni har skoj!


Pussar<3

XOXO Miss Emli


Börjar bli finare:)

Vädret är just nu liiite bättre, solen tittar faktiskt fram lite grand.

Är inte taggad för kvällen, kommer vara ensam och uggla framför TV:n. Vill inte det, tråkigt ju:(

Ska ta 3:bussen ut till Britta för en storstädning, jippie...not:(

Jahapp, intressant, as usual.

:(

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Grillkväll med girlsen

I går solade jag ett tag, hoppas på färg, mysigt men lite trist att vara själv. Men, men mötte upp linne och vi köpte godis på Konsum. Jag har börjat äta godis igen! japp, har hållit mig borta från sådant i typ två månader men så på bion i förgår så kunde jag bara inte hålla mig. Linne sa att jag ju kunde äöta godis på sommaren men sluta gen när skolan börjar, vilken ide', så smart.

Gjorde smaskig pastasallad när vi kom hem och stack sedan ner på stan för att vänta på bussen. Där träffade man Hanna som vi chillade lite med, hahah.


Behöver man vila så behöverman, haha:)

Sedan bussen till Elin för grillkväll. Linne och jag blev förståss superrädda och skrek och hoppade när en bil tutade på oss, hahahah, såååå vi. Stina och Elin mötte upp os och så traskade vi hem till Elin och käkade. Spelade kubb och Sophie, jesse och Becce kom oxå. Tog några bilturer och hade helskoj.


Gosiga kossor.





Linne i sina nya supersnygga brillor.









Vi kollade på film oxå, den första Sex and the city-filme, ofc, men alla slocknade så vi såg inte klart, hahah.

...

Idag, morse, vid bussen.


Fina tottosar.


Och en fin Linne.

Självklart börjar det att regna när vi sitter på bussen hem, så när vi är i stan öser det ner, vi går till 9:an och den ska gå om 2o minuter så vi springer snabbt in i St: Per och kollar in Hello Kittybutiken<3 Så cute things dem hade där alltså. Massa rosa, me love. Sedan runt lite mer och sedan hem-. Sitter nu och små¨fryser med gosekläderna. Vill INTE ut och städa nu alltså, och jogga med hästen, OCH köra bil. Åhhhh vädret suger:(

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Bilder i största allmänhet:)

Japp lite random pics bara:)


Me, i tisdags.


Gör så god mat nu för tiden. Pasta, tomat, rädisor, feta, salladslök, citronolja, basilika salt och peppar. Jummi. I går käkade jag spagetti med pesto och tomater, såååå gott. Blir något liknande till ikväll.



Lakris


Lakris


Lillen


Lillen


Plutten


Plutten

Linne ville ha några bilder på kaninerna så här får du, söta va?!

My baby yesterday, hann faktiskt med en snabb springtur:)


Best friends<3

Ha en underbar dag!

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Sjöäängens Express

Peppe Liten är så duttig, andra gången vi körde honom ute och vi körde hela tiden, duktig som få alltså. Gulleponnin<3

















Erkänn att han är den snyggaste shettisen ni någonsin sett?! Han är så grann denna ponny<3

Japp, de var det det.

Pussar<3

XOXO miss Emli


Jahapp

Marita är ännu inte hemma, kommer om tjugo minuter typ:( Så det blir tyvär vila för pollen i dag IGEN. Men hon håller på att ställas av så träningen minskas nu. Jaana rider i morgon och så blir det vila på fredag igen, jogging på lördag. Men ska kolla igenom henne igen,(var där i morse oxå) och pussa lite på na. Min lilla prinsessa<3
...
Ska ju se SATC ikväll, ska bli såå skoj, har velat se den jättelänge. En riktig tjejfilm är bara så vad jag behöver just nu, eller ja, det är ALLTID kul:)
...
I morgon kväll ska man till Elin på grillkväll igen, fett chill, hoppas på att vädret tycker om oss och att det blir fint.
...
Kaninerna är så glada nu när det finns så mycket gräs att skutta i, ställde äntligen ut uteburarna idag till Larre och Loppan, Plutten ska få en snart han med:)
...
Vill till hästen NU!
...
Vilka roliga inlägg hörni, typ världens ointressantaste inlägg ever, dessa senaste, haha, men ni får överleva, de blir roligare när jag har något att göra. Hos pappa är det dött så...
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Onsdag

Bilder från dagen kommer ikväll. Var hos Lotta och körde ut en tur med Peppe. Red sedan Snoddelinus, ut på en tur med Bec och Esse. Skoj, skoj.
...
Väntar nu på att tiden ska gå så att man kan åka till hagen och gå ut med älsklingen<3 Ikväll blir det bio med girlsen:) "Sex and the city" ofc.
...
JAG FICK STALLPLATSEN! Jepp, lyckligare får man leta efter, yes, yes, yes.
...
Har tråkigt, igen!
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

T..r..å..k..i..g..t

Det har jag minsann, klockan är för mycket för promenad eftersom jag inte ätit än så... har MEGATRÅKIGT!
...
Svar till Elin: Japp de är gammla vänner. Martingalen hade jag helt glömt bort men jag vill gärna ha förbygeln(med martingalgrejjset, haha), med lite nya hål så passar den perfekt, så snygg. Vad vill du ha för den? Den andra får du tillbaka när jag ger dig pengarna typ. :)
...
Jahapp, fantasin är som bortblåst så kollar väll på en till film I guess. Mysigt, men tråkigt att mysa själv. Vill ha nån här;)
...
Gammal pic på Bassie och Frida<3
...
Nepp, det blir inte roligare än såhär, men tycker ni inte att jag blivit duktig på att blogga? Typ varje dag ju, ofta flera gånger på en dag oxå, applåder till mig:)
...
Nu stänger jag av datorn, film var det ju, haha.
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Denna dagen tisdag

Sitter vid pappas dator hemma hos pappa (nejmen menar du?).
...
I morse var man på Fyrishov och kollade på en inspelning av "Postkods kampen". Det var kallt som in i jag vet inte vad. Blåste som sjutton och lite regn då och då. Satt ju högst upp oxå, såklart, haha. Var där till typ halv 2 så gissa om jag frös. Har precis tinat upp ordentligt, varit som en isbit om benen hela dagen. Men det var skojj ändå:)
...
Tanis fick vila idag med, ut på joggingtur i morgon, eller ridning, får se.
...
Har tråkigt nu, kollade just på "Populärmusik från Vittula", lite obehaglig och knäpp film men rätt bra ändå:)
...
Vill hitta på nått NU! Blir väll en promenad kanske, men det blåser ju så kallt:( Får se, jaja.
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Mode

Lovade ju ett modeinlägg så här kommer det. Gillar ju H&M (som ni kanske märkt, hehe) så här kommer fina plagg och stuff från dem.


Tänk denna med ett snyggt bälte och stora halsband, så söt.


Söt sommarklänning, till klackar eller platta, så fin.


Med ett brett brunt bälte, så¨snygg.


Vill verkligen ha ett par jeansshorts, dessa var snygga, lite ljusare, så rätt.


Passar till allt nu på sommaren, en liten lätt handväska måste man ju bara ha.


Sååå mig, passar oxå till allt, det ärdet som är så praktiskt med leopard.


Äkta partyklackarna till sommarens utekvällar, grymma.


Urheta strand- eller stanskor, piffar upp en enkel look.

Japp, dessa tyckte jag mycket om, hoppas ni fått lite insperation i alla fall.

Sitter nu och har rätt trist, vill att det ska bli morgondag så att man kan gå ut igen, har suttit instängd hela dan, typ;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


New handbag

Yes, den är sååå chic alltså, en riktig modeväska, me like<3




Den har dock inte denna färg riktigt, mer åt det mintgröna hållet. Men såååå snygg.

Köpte även en ny mascara, jippie.

Har haft en toppenmysig eftermiddag;) Bakade världens konstigaste rabarberpaj oxå, blev liiiiite mycket rabarber, haha. Men godkänd:)

Jaana tog Tanis idag då hon ändå skulle vila, tipp topp.

Ska nu fixa klart maten, färskpotatis (första gången jag kokar potatis) och gravad lax, jummi:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Today

Har städat hela lägenheten, behövdes kan man ju säga. Fixar mig nu för att dra ner på stan och inhandla my baby, en grön krokodilskinnsväska som jag får i sommarpresent av mamma, så gulligt<3

Detta väder suger ju, blir på tråkigt humör när vädret inte är soligt, usch. Men lyssnar på Gyllene tider och blir gladare:) Ska vara duktig och gå ner på stan, i dugget. Ska försöka snåla till mig en hundring till en ny mascara oxå.

I går var Stina med mig till bejbi och red, vi red i ösregn, gick till sommarhagen från bussen dessutom i ös, hahah. Det var en upplevelse det, hehe. Men vi överlevde, det blev filmkväll hemma hos mig sedan köpte pizza oxå och chips, så nu har man ångest som fan haha. Meeen fett mysigt vare, och kollade på snygga bilder gjorde vi oxå hahahaah, blink;)

Bloggar mer i kväll, tror jag.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Härliga friends

Vaknade för en stund sedan, hehe, trött eller vad, meeen jag somnade nog närmare 3 i går så... Linne och jag fixade käk, eller okej Linne kollade på medan jag fixade, hehe.


Jag slängde ihop typ världens godaste maträtt. Såååå smaskens. Pasta, gravad lax, tomat, dressing på citronolja, svartpeppar, salt och basilika. Blanda ihop det och mums. Try it, you won't be dissapointed!


Linne tyckte oxå det var gött.


En random Linneapic.


My look.

Vi stack sedan till Filip där en efter en avbokade sig från kvällen:( Men vi hade det härligt ändå. Vi traskade ner på stan och gick runt lite för att komma på vad vi skulle göra. Det slutade med att vi gick på bio, "Kommisarie SPÄCK", så sjukt jäkla kul. Våran humor alla tre så det skriker om det, hahaahhah. Grymt kul, se den!
Sedan när vi väntade på Linnes buss träffade vi Stina som var påväg till bussen. Så snackade med henne oxå, nice, nice. Hanna ringde och kunde hämta upp oss (privatchafören Amanda körde) så vi lämnade av Linne och sprang till stationen. Stina stack till sin buss och Filip och jag åkte med hem till Hanna. Där blev det fullt mys, med film och chill. Ofc så gick Filip och jag hem, promenadälskare som vi är, haha. Så skönt, snackade oss igenom allt mellan himmel och jord, sådär som vi brukar, mys, mys. Hemma typ 3 så slocknade på en gång.
TACK för en toppenkväll<3


Pussar<3

XOXO Miss Emli


Hemma igen

Var på en jogging/promenad tur med älsklingen<3 Hon var så snäll och duktig även om hon blev lite hispig nu när det typ blåste storm ute. Men bäst ändå<3

Fixar mig nu inför kvällen. Linne kommer strax och då ska vi grejja käk, nån pasta med lax blir det nog, mums. 

Har kommit på att jag har en asbra partyklänning som jag aldrig använt, super. Gillart grymt. 

Jahapp, nepp ska klicka på "Spara och publicera" och kolla face en gång till, hehe, facebooknörd som man är;)

Ha en toppen lördag my lovers och njut av livet!

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Gårdagens dag

Bildbomb från gårdagen, Jesse du får gärna lägga upp dessa på Face om du vill;)


My outfit.


Min fina frisyr, gillar skarpt flätor.



Innan avslutningen, väntan i foaljen.


-Kan vi få komma in snart.


Efter stack vi hem till mig efter att ha väntat på bussen i tre år. Sallad och sedan TottEs avskedsfika,
 kommer sakna dig!




Denna bilden blev sååå fin, tjusiga flickor.


Lilla Bec.




Smile.


Tårtatagning.


HippieJulle.





Jesses coola närbilder.


Elins hår utborstat.


Elins hår plattat, lika snyggt hela tiden:)


Stajno in my dress:)


Cuteisar!


Me, readdy to party.


Vi drog efter lite småförkrök hos mig till Ekonomikumparken. Där var det dött som fan så vi stack till
 Julle för lite mer förkrök;)




Hottie, hottie.















Sedan stack vi till Ekonomikum och röjjde järnet i några timmar kanske. Snackade med nytt folk, garvade och var lite småsura över duggregnet först, men det glömdes snabbt bort, haha. Skojj som fan var det iaf;)


Fina.


Jippie, ni fick en bild på min urhightech mobil oxå, haha.



Fler bilder från parken har Jesse. Sedan drog vi ner på stan och bytte till klckar, sedan var det röjj på Kalas. Dansade järnet och hade kalle kuling. Traskade sedan hem tillsammans med Lov och Julle.

...

Japp det var min fredag det. Nu siter jag fortfarande i pjamas och vill bara sova, gääääsp. men ska strax ut till sommarhagen och ta en promenix med älskling och sedan GÅ till 55:an. inte skojj, men har ingen cykel ut och både mamma och pappa är borta så kan inte få skjuts. Apa. Och i detta fina vädret:(

Ikväll ska man gratta Filip som fyller 18 today, GRATTIS bästa du:) Blir utgång någonstans, härligt:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Skolavslutning

Den är klar och nu har vi sommarlov! Avslutningen var mysig, bilder och tal och självklart den blomstertid nu kommer, så mys. Härligt värre, vädret däremot suger ju apa. Vill ha sol och varmt men vi överlever väll. Just nu är girlsen här och vi har käkat sallader och cheesecake, mums. Nu taggar vi till inför kvällen som börjar på Ospontana festen och avslutas på nån kul klubb. Röjj blire;)

Vi är så tjusiga allihop, pics kommer så ni får se hur heta vi är, eller är nu i alla fall, hahahaha.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Kvällen innan dagen med stort D

Lyssnar på partymusik och röjjer gärnet. Haha, jupp i mitt rum hemma. Har plattat håret och målat naglarna så känner mig lite snyggare inför i morgon;) Att det alltid ska vara så mycket fix inför skolavslutningarna. Klänningar som ska inhandlas, hår som ska fixas och smink som ska hottas upp. MEN det är ju kul. Tänk att vara kille och bara kunna fixa håret och kläderna, så tråkigt. Men rätt soft iof. Äsch tröttsnack här. SKA sova nu, eller jo snart då, hehe.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Tredje inlägget idag:)

Ojsan hoppsan vad jag är duktig på att blogga idag:) Här kommer bilder från dagen:









Down the steps for the walk to Stadsparken.


Stina smilar upp sig, så tjusig så:)



The masters of vattensprutning.


Jesse och Passi (som byter skola, kommer sakna honom:()


Sjuklingarna.


Lunch...


Tjusigt värre:)


Lärarna käkade med oss idag, men inte Mehran, han var väll för feg, hahah.


And ofc Julle med hetaste minen:)

Har kommit på detta, jag lyssnar mycket på radio och musiken som spelas nu på typ Rix FM är så bra, typ bara partymusik. Så nice;)

Jahapp, ska väll måla naglarna nu typ, black, som är snyggast tycker jag, passar till allt, så practical.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Skolan alltså

Haha, vi har så sköna lärare:) Vi hade lekar i stadsparken, typ stafett. Och vattenkrig, hahaha, alla bjuder så mycket på sig själva vilket är så kul. Fett skojj vare iaf. Köpte dojjsen och gjorde klart plantan, blev asdålig men, men. Är nu hos pappa och försöker tagga till inför ridningen i kväll. Ska först rida ut med Jaana och sedan till Säva för igenridning. Är apatrött just nu, slocknar vilken minut som helst, gääääsp.
...
Vill bara vara hemma hos mamma nu och kolla på nån film och bara mysa:) Men det kanske man har tid till nu när det snart är sommarlov och allt. Hoppas, hoppas:)
...
En av pappas bilder, smaskens med smultron.

Nepp, boring inlägg I knowe but thats the way the cookie crumble. Haha Bruce den allsmäktige.
...
Pussar<3
...
XOXO Miss Emli

Denna dagen

Har jag nämt förut att jag hatar UNT:s metrologer?! Idag står det att det ska bli 21 grader om strålande solsken, tittar ut och möts av världens gråaste himmel med 13 grader. Hallå, åhhh blir så trött på det! Och i morgon när det är avslutning ska det bli regn och 15 grader:O blä vi ska ju vara ute hela dan ju:( Uscheli uscheli på vädret nu alltså.

Jahapp, sitter här på morgnarna oxå, tycker ni inte att jag är duktig, bloggar hela tiden nu ju. Kul tycker jag. Ska försöka hinna med ett modeinlägg snart så ni får kolla lite på snygga grejjer.

Måste fixa mig nu till skolan, det är ju Reallekar today. Fett skojj;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Sista onsdagen innan sommarn...

Så var ännu en dag avklarad, eller nästan då, ska ju inte sova nu. Men, men var ju på Akka och vi fick rida barbacka! Fett skojj, vi rde fram lite självständigt och hade sedan kadrilj, så skojj. Hade Rasmus och han var supergullig,(som vanligt) men seg som en jag vet inte vad, morrade till ordentligt däruppe några gånger och någon form fick jag ju inte men det var ett lyckat pass ändå:) Betade Camaro sedan oxå så man fick klappa lite på hästen<3

Stack sedan efter lite snabb chill med Julle och Linne till Britta och städade, vilket ju tog lite längre tid nu när kattungarna är så söta;)







 Sedan en promenad med Bebis<3 Hon gick lös mycket och var så duktig, är verkligen polare med den hästen. Tänkte på det idag, hur mycket jag faktiskt tycker om henne, hon är så jäkla underbar<3

Till Säva bar det sedan av, skulle gått men fick skjuts av en trevlig tant:) Vi hade gymkana men Rolf och Karmen och det var toppen. Superskojj även fast vårat lag inte vann. Fika efteråt och detta var sista lektionen på Säva, kanske ever:( Sorjligt som fan men jag har ju ridlägret kvar i alla fall:)

Hämtade grejjerna i stallet idag oxå, lite sad var det, saknar det redan, och allt trevligt folk (blink, blink Stina, haha). Men livet går vidare, haha, tyvär:(

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Morgon

Nu väntar man bara på att klockan ska bli prick så att jag kan gå till bussen där Linne väntar. Sista dagen på Akka idag, soft då vi bara har ridning och sedan slutar. Hoppas, hoppas på att jag får Camaro! Sedan ska man städa hos Britta och efter det dra till sommarhagen och rida ut en sväng på älskling och sedan är det avslutning på Säva.

 Vädret är fint och allt är bra, härligt:) Bloggar i kväll, med Stina som förhoppningsvis sleepar over. :)


Lilla Bejbsan<3


Pussar<3

XOXO Miss Emli


Kväller

Sitter och kollar på Parlamentetavsnitt och garvar som en tok, hahah. Och käkar jordgubbar, kan det bli bättre?!
 Mys, mys:)

Kul att det är så många som läser bloggen, love you all<3


Belgiska gubbar, smaskens:)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Tjolahej

Är på glatt humör igen:D Jippie!

Idag har man haft Bondemässa och min grupp (Linn, Pascal, jag och TottE) vann! Tjiho, fett kul, vi hade fårproduktion med hö och minigrisar som bisysslor (heter det så?) och vi var så bra. Vann morötter, med blast, de andra fick på påse, hahaha. De är nu uppkäkade av Linne och mig, blev ju lite hungriga på stan, hahah.

Gick sedan på stan med Hanna och Linne:) Toppenkul! Kollade mest på shoes.

Denna fick följa med mig hem, love it, så het på;)


100 spänn;O , världens kap.


Dessa ska jag köpa på torsdag:)




Vill ha en outfitspegel! Dessa blir så dåliga:(


Me;)


Stina i sina nya assnygga brills.


Linne i sina nya pjucks:)


Toppendag med andra ord:) Hemma nu och har precis käkat.

Om jag bara får stallplats nu så kommer jag att kunna ha kvar Bejbi<3! Är överlycklig just nu, hoppas det finns kvar bara! I sommar kommer nog Tanis att få vila rätt mycket, då hon har fått lära sig mycket på kort tid nu och behöver tänka igenom det och för att det är inte världens roligaste ställe de står på nu, ingen Stina liksom:(
men jobb blir det förståss, bara inte så mycket, hon ska få ta det lugnt och bara få vara häst:)

Sommarlov snart, bara 3 dagar kvar, helt otroligt. Tänk vad tiden har gått fort, är inte pepp på att det bara är ett år kvar, skulle kunna gå kvar i våran underbara skola livet ut typ. Love it!

Ha det bra my lovers<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


...

Lägger upp bilder från dagen, har ingen lust att skriva nått:(

























...














Miss Emli



Trött som fan...



I fredags såg jag ut såhär:





Joar tog studenten så fin skulle man vara:) duktig som jag är städade jag innan hos Britta och gosade lite med kissemissarna som nu börjat gå omkring i huset, så söööta. Jaja, mötte Joar när han gick ut ur skolan, kollade på deras flak och så, blev tagg på studenten nästa år;) Åkte sedan till stallet och jobbade älsklingen i corallen. Sedan hem och firade med folk, skojj, skojj. Sedan på kvällen åkte jag till Stina som fyllde 18.

Fortsätter detta inlägg senare då Linne strax kommer över för solning och jag måste fixa mig, ser ut som ett vrak, haha.

...

Hos Stina var det skoj, vi spelade Kubb och Linne, jag och Stina förlorade fast vi vann ändå, hahhaha. Pinnar i buskarna och spindlar, haha. Kollade på Wall-e men slocknade typ hela tiden. Men det var mys, Stinas birthday och allt liksom<3

Red med Frippe igår och det gick så jäkla bra. Tanis jobbade på som bara den och kunder till och med gå i kort galopp<3 Älskar den hästen så att det gör ont!

Min outfit igår:








...

Idag har man solat med Linnea. Fett mys, hoppas på lite bränna. Käkat världens godaste sallad och shoppat på Konsum.
 Linne och jag vi är goda vänner, fastän väldigt liiiiika,
och en sak har vi nog gemensamt, vi äger<3

...

Och så har jag lyckats att göra det dummaste jag någonsin gjort i hela mitt liv, fyfan vad jag hatar mig själv. Förstår inte varför jag gjorde så, jag är verkligen inte sån egentligen men det bara hände, tänk att några minuter kan förändra hela ens liv. Jag suger!




Pussar<3

XOXO Miss Emli


Strömsholm

Där var vi (ettorna, tvåorna och treorna).  Så härligt det var, vädret var toppen så hade shorts och blev snyggt brun. Älskar att bli brun, känner mig så jäkla mycket snyggare då, än jag redan är då förståss, hahahah. Skojja;)
Men först kollade vi en snabbis på dressyren, sedan gick vi vidare till hoppningen och kollade på det länge. Shoppade förståss oxå, blev ett schabrak med matchande luva och ett par skydd. Nöjd:) Men detdär med att inte spendera pengar gick ju inte sååå bra, hahah. Kollade på framhoppningen oxå, intressant och så somnade jag typ på bussen hem, hehe. Liiite trött alltså:) Girlsen var toppenskojj som vanligt, vi äger hörni<3

Pics from Strömsholm:


På bussen, mästerfotografen är jag, haha.


Jag framför slottet;)


Linne, enda som bara hade jeans, haha.


Dressyren.


Min favvo i första klassen, så jäkla FIN.


Steeekarbrudarna;)


Den snygga fuxen.


Blev kär i denna assnygga hingst, jag tyckte att han hade värsta utstrålningen!


Fin.


Vinnaren.

Och så min lilla ängel i sina nya things:


Sweetheart<3


Schabraket.


Visst blev hon cute?


Red ut med Stina idag. Tanis bejbsan gick så jäkla bra. Var lugn och fin i galoppen och så avslappnad i traven. Sökte sig till och med neråt några gånger, älskling<3

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Onsdag

Herregud, dessa rubriker, nepp kan bara iknte komma på nåra roliga. Meeeen idag var man ju på Akka. Det stod i tidningen att det skulle bli 14 grader moln och regn, hallå, kan UNT skaffa sig nåra meterologer som typ jobbar i Sverige och inte i typ nått annat land. De  kan ju bara inte ha mer fel än så. Var ju sol och typ apavarmt hela dagen. Hade skinnjackan på mig när jag gick till bussen, den behövdes ju INTE idag. Men solen gillar vi ju:)

Akka red jag Charlie, vi var på utebanan och red självständigt. Gillar det bäst och speciellt på hoppbanan som är så stor. Det gick prima ballerina! Supernöjd med honom, så duktig. På eftermiddan hade vi tävling så det blev toppenskojj. Mitt gröna lag vann, jippie! Det var fett skojj och vi taggade till ordentligt, darrade typ som gammla tanter, hahah.

Sedan till stallet och tog en prommis med Bejbsan<3. Mysigt, hon fick käka lite inne sedan oxå, nöjd:)


<3

Drog sedan till Säva och red Paulin på utebanan. Det gick INTE bra någonstans. Han och jag passar verkligen inte ihop. Var på lite surt humör oxå så ibland åkte jag bara orkade inte sattsa på honom. Men han är lite gullig ändå:) Men det gick ändå skit.

Kom hem tidigt, tycker jag så ska nu kolla runt lite och sedan slockna så att man är pigg inför Strömsholm i morgon. Ska bli fett kul, med bästa klassen. Meeeen har inget kul fika, orkade inte dra och handla så det blir tråkiga mackor:(

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Bättre humör

Är nu mycket gladare och blev helglad när jag träffade Stina, som vanligt, vi har den bästa humorn ever och det går bara inte att vara sur i hennes sällskap! Vi skojjade om marsvinsljud, hoppandes på två ben och massa annat förståss. Tog oss en helhärlig tur ner mot sjön. Tanis var finast ever, jobbade till och med några steg ibland i skritten:) Hon är så jäkla villig till att jobba, försöker hela tiden göra rätt. Hon är underbar<3

Kom hem sent, förstås, och har precis tryckt i mig tre mackor till middag. Ska sova nu, måste bädda först bara, varför gjorde jag inte det i morse, åhhhh.

Akka i morgon då, tagg på ridningen! Men inte på lektionerna:(

Hade prov ju, gick väll sådär, orkar inte bry mig som sagt.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Eftermiddag

Jahapp, sitter i skolan med Stina och Linne. Är på asdåligt humör, som vanligt verkar det som just nu, är assur!

Men ni girls är de bästa, blir så glad av er<3

Stina och jag sticker till stallet ju och jag hoppas att Tanis är snäll, men det är hon ju så...

Juste, är det någon som vill sälja:
* martingal-svart-ponny
* regntäcke-ofodrat-135

need that så om nån har nått så vore det toppen:)

Nepp, nu ska jag försöka att bli lite glad, inte lätt.

Pussar<3

XOO Miss Emli


Seg morgon

Höll på att somna vid frukosten, lyckat. Måste börja sova tidigare på kvällarna, men kommer hem så sent från stallet och en stund vid datorn är ju given så...  Ska hoppa in i duschen och sedan fixa mig till skolan. Vi har prov och jag orkar bara inte satsa på det, men har pluggat lite gran i alla fall. Rider förhoppningsvis med Stina idag, hoppas, hoppas!



Pussar<3

XOXO Miss Emli


RSS 2.0