Depp

Det blev inte Sköld jag fick rida, det lev Karmen istället. Och oj vad bra det gick, så sjukt nöjd. Fick ihop henne så himla bra, hon gick som en gud. Härligt, härligt. Vi red öppna och sluta och hon tyckte det var jobbigt men hon var jätteduktig. Pappa och jag Hade redan innan bestämt att vi skulle åka till Bassies stall och hämta grejjer. Vi åkte dit och jag gick in till henne och klappade lite och så. Det var så grymt jobbigt. Har inte träffat henne sen i somras och det var liksom som vanligt förutom att hon inte var lik glad och trevlig. Åhhh... jag saknar henne så. Började förstås grina i bilen hem. Fyfan att det blev som det blev. Jävla skit. Hon betydder ju fan allt för mig, fattar ibland fortfarande inte att jag inte har henne kvar. . . Älskar henne förevigt...
Xo Xo Miss Emli

Rasmus

Idag cyklade man till bussen som vanligt då då, men det var så sjukt kallt, typ 3 grader, mina händer frös typ till is. Usch såhär kallt behöver det väll inte bli på en gång. Sedan på Akka så fick man Rasmus och vi hade markarbete. Det gick väll hyffsat och avtravningen gick kanon men ha är så seg, synd för han är en urmysig häst annars. Nu är man hemma och har precis ätit mellis och läst lite, "Ljudet av ditt hjärta" såklart. De är så grymt bra. Snart ska jag iväg på ridning på Säva, blir dressyr och Skölden igen antar jag. Det blir nog kul. Säva är ju faktiskt super mega bra. Hehe, tycker faktiskt det. Åh blir galen snart, har inte fått fotona, porträtt och klass. Apa, pappa ska ringa och fråga var fasen de är. Vill oxå ha Horze kattalogen NU. Väntat typ yberlänge jue. Aja ska fixa mig nu och fodra kaninerna.
Xo Xo Miss Emli


Hard work work

Juste ska jobba tre dar på lovet oxå, yej. Gud va glad man blev, Åsa messade idag. Då tjänar man väll ihop typ tusen spänn, nice. Köpt jackan nu kommer om 7 till 9 dagar, spännande. Näpp nu ska jag dra och kolla på film, fan länge sedan jag gjorde det själv nu ju. Blir nog Bridget Johns dagbok. Tjarå.
Xo Xo Miss Emli


Donna

Tjalala, e nu hemma efter en underbart härlig promenad med Tonsan i det fantastiska vädret. Älskar hösten! Så grymt fina färger och friska vindar. Hon var pigg och glad och lagom lydig. Hehe, men hon är bara för underbar. Älskar henne<3  Jo idag då, började ju 12.15. Jag trodde ju att uppsatsen skulle vara klar idag så jag pluggade ju skiten ur mig i morse och så ska den typ vara klar på torsdag?! Dah, vad snopen jag blev. Haha men nu kan jag ju bara förbättra den då. Men men kaninerna, Plutten och Lillen började med Krafft i förrgår, ojsan vad glada de blev, hehe. Lakris äter året runt för han har lite svårt att hålla hullet. Gulliga de är. jahapp ska köpa jackan, den som jag la upp för nåra dar sen. hoppas bara den finns kvar, ska kolla direkt.
Xo Xo Miss Emli


Stressad

Shiet, nu måste jag skriva klart uppsatsen och jag har typ apa lite tid på mig. Dessutom håller jag nu på att ladda ner nått jävla program som gör så att jag i över huvud taget kan se pp. Det sög ju lite väl mycket. Mammas dator är apadålig. Så nu får vi se om det funkar, annars blir jag grymt sur. Måste ju hinna fixa mig och äta lunch oxå innan bussen går 11.51. Åh måste, måste, måste hinna.Aja, vi höres väll i kväll.
Juste ska navända mina nya skor i skolan idag, hoppas att folk kommenterar dem.:)
Xo Xo Miss Emli


Snoddas och Hera

Dagen började med att man var grymt trött och inte pigg på att gå upp. Klockan 6 som alltid men det är extre jobbigt direkt efter helgen. Lotta har köpt en ny dressyrhäst, en jättefin fux tre år. Fick leda ut honom och han var jättemysig. Vi skulle sluta dagen klockan 2 då Lotta åkte iväg till barnens skola men Bec och jag höll på med den j-kla eltråden och så hade vi inte hunnit halma och vattna boden så vi slutade typ kvart över 3 istället. Arbetsmyror som man är. Haha. Men måste säga det att jag trivs sjukt bra på Lilla Bärsta. Det är mysigt. 

Sedan drog man hem till Bec och kollade på nya  kissen, Hera. Urmysig misse, men så knasig. Äkta tvååring häst liksom, vinglig och höll inte riktigt koll på benen, haha, men som sagt cute. Kollade oxå en massa annonser på Shettisar. Både fodervärd och salu. Är grymt pepp på Shettis. De är ju sååå mysiga och roliga. Men svårt att hitta nått som passar perfekt. Lite kräsna är vi nog men ska det vara häst så ska det.
Hehe, ja långt inlägg igen, som vanligt. Ska kolla Riverside nu och sedan på Hollywoodfruar med mamma.

Xo Xo Miss Emli


Happy

Tack för de fina kommentererna. Hihi, nu blev jag glad. Oki nu är jag klar med växtdelen av uppsatsen. jippie, bara en aslång djurdel kvar. Men men. Ska hem till Bec imorrn efter lilla Bärsta, kolla på bebiskatten. Åh måste ta med kameran nu ju. Gullit. Lyssnar än en gång på den braiga låten "Love is my drug". Gryyymt bra. Nej nu måste jag faktiskt gå och lägga mig så man orkar upp imorrn efeter långhelgen. Måste komma ihåg att kolla på Riverside imorrn. längtar till det<3 Aja natti natti.
Xo Xo Miss Emli


Plingen

Halloj, har precis kommit hem från att ha varit hos Ingrid ett bra tag. Fick leda Blackie till stallet förbi Granis hage och oj vad snygg hon kunde bli då då. haha, ston och hingstar asså. haha. Men lite kul, det var en jättefin welsch Mountain i stallet då med. Martin skulle kolla när nån red den. Kul. Jahapp sedan gick man upp till huset och kollade runt lite på youtube, käkade bullar och sedan lunch och stack sedan hem. Men så grymt kul att vara där, jag typ bodde liksom där förut så... Jahapp det suger ju rätt hårt att folk inte kommenterar, det känns lite lönlöst då liksom. Men nepp nu ska jag skriva på uppsatsen, den ska ju faktiskt vara klar på tisdag så. hehe, lite brått.

Xo Xo Miss Emli


Morning

Åh vad skönt att få sova lite. Jahapp, börjar ju fasen alltid med det,hahah. Jag tycker det är lite tråkigtt att folk inte kommenterar, gör det så blir jag jätteglad:)
Jo the explonation of my name kommer här: Em står för mitt namn, Emilia, och Li står typ för Millan. Och så hette faktiskt Lisa och jag detta coola namn på buzz förra helgen så. haha, japp det var det. Denna dag spenderas nog bara hemma. Pappa och Marita har kommit hem efter fjällvandringen och blev glada över städningen, weey. Ska städa hos kaninerna, plugga till uppsatsen och typ chilla lite. Nice när man ska jobba imorrn, hårt. haha, nej men det är kul på Lilla Bärsta. Kommer lite pics här:

Jag vid Sass pool.


Random bild bara.


Vi, gullisar, saknar dig Bec.

Xo Xo Miss Emli


Clothes

Jahapp, nu har man varit runt på lite olika sidor men gud va dåliga de flesta är, de har ju inget på sidorna. Tråkigt tycker jag.


En jättefin blus på H&M, gillar skarpt.


Och en grymt snygg fuskpälsväst. gud så snyggt det är med päls men skulle aldrig våga ha det. Tråkigt för det är såå rätt.


Dessa skor är även dem från H&M. Snygga.


Och en snygg och billig jacka från ellos. Gillar den ganska bra tror jag.

Vad tycker DU om dessa plagg e dom snygga. Ge en kommentar och säg vad du tycker.

Nepp måste sova nu, sussa gott.
Imorrn kommer jag med förklaringen till mitt namn. Läs då.

Xo Xo Miss Emli


Hemma bäst

Har precis kollat på "Hemma Bäst" tror i alla fall att den heter så och sitter nu här och är aslack på en jäkla fluga som flyger runt och studsar in i mig hela tiden. Seg och trög sådär som de blir. Äcklig ju. Aja inte särskilt intressant men, haha. Jo städade från typ tre till åtta. Oj vad rent och snyggt det är nu asså. Jo Mova fixade mat medans jag tog en välbehövlig skön dusch. Det blev ...tam ta ta dam... Billys panpizza. Nyttigt och bra, lite ångest efter särskildt som man käkade massa Beasås igår och chips och sånt. Men men ibland får man faktiskt. Vill lägga upp fina bilder på kläder typ. Ska kolla om jag hittar nått kul på nätet. Right back.
Xo Xo Miss Emli


Datajävel

Argh... hatar denna mega super yber dåliga dator. hade precis skrivit ett långt fint inlägg när datajäveln lackar och förstör det. Ahhhhhh........ blir galen.

Andas in andas ut. Oki nu äre bättre, haha. Jo nu så får vi se om jag får med allt igen då.
Jo bästa låten för tillfället, kanske till och med bästa låten ever är:
http://www.youtube.com/watch?v=nbjxTTBVH0o
Seriöst lyssna den äger.

Lite pics kommer här:

Hanna och jag.


Kulturnatten, Nea, jag(snyggt, hehe), Sass, Sessan och Bec.


Mando and me på Sass och Neas party förra helgen.

Jahapp nu ska man: damma,dammsuga, torka golven, städa badrummen och skaka mattor i hela jäkla huset, jippie,..eller not.:( Blä men det måste tyvärr göras. Komm ihåg fressten, LYSSNA på låten ovan, du måste. Och "Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya"

Xo Xo Miss Emli


Seg jag vet

Jaha jo igår sov Bananen över en natt till så det blev ju inga bilder igår men men. Jo slingade håret i förrgår kväll. Jopp, blonda slingor, this is the resoult:




Och såhär såg det ut innan, upps det ser ju fasen likadant ut men jaja det är snyggare nu, kolla själva nån dag:)
E nöjd även om det såg mega grått ut förut haha.
Jo vi har typ fixat massa med kaninerna, plockat äpplen, lagat mat setat med Joar vid datan och skrivit enguppsatsen. haha fan vad bra den blev. Även kollat på Twilight of course. love that movie.
Så lyssnat massa på denna underbara låt, lyssna och njuut:  http://www.youtube.com/watch?v=pXu0LuS-V18
Mina kaninisar här kommer pics för er som inte vet hur dessa gullisar ser ut:


Lillen
Plutten
Plutten

Lakris

Ja där kom det lite bilder.
Pussar<3


Fika och Hanna

Igår blev det stan och fikade med Hanna, Sessan, Sass och Lisa. Vi gick till Storken och jag käkade en supermumsig lax- och spenatpaj och en biskvie och en knasig juice. Sedan fick Sass sin presse och hon blev megahappy. Jippie. Efter skvaller och mys så drog jag, Hanna och Sessan till hemköp för inhandling av frukt. Sassa och Lisa drog typ till Synsam eller nått till nån optiker, hoppas det gick bra Lisis<3 Efter ett besök på Clas ohlson oxå för att Hanna skulle köpa rosa snigelreflexer så köpte jag slingfärg oxå innan fressten, hahha. Vi gick till Katte sedan och kollade runt lite för Hanna behöver lära sig, då såg vi Carolin af ugglas och Hanna sa -"Vilka stora skor ni har" Hahahahah. Hon menade skåp, hahah. Sedan hem till mamma och vidare med bil hem till pappa. I bilen kom jag på roligaste grejjen, Hanna fixar ju allt så om du har problem, ring Hanna. Mohaha. Näe vi kom hem gjorde vi typ sallad och sedan käkade vi. Pics kommer sedan, typ ikväll, datan är seg som fan nu sååå...
 Aja pussar<3


Godmorron

Oj vad skönt det var o sova lite längre today. Härligt, härligt. Men farligt, farligt. Hahaha, skojja:) Jahaja har precis käkat frulle och nu sitter jag här. Hmm... snart eller ja om typ nån timme eller så ska man iväg till Britta och städa och sedan cykla hem och plugga. Måste göra klart min engelska uppsats jue. Och borde förståss skriva på den anda uppsatsen med men... orka. Vill lägga upp roliga bilder så här kommer typ nåra, haha.








Pussar<3


Sköldpadda

Jahapp, nu är man hemma igen då, red Sköld. Han var kul men långt ifrån vad jag förväntade mig. Så grymt pigg. Han har inte varit det förut så jag blev lite chockad. Men det var kul, vi hade öppna och sluta och det gick väll sådär, han tycker det är väldigt jobbigt men han kämpade på.

Tomorrow blire stan med Hanna, Lisa, Sessan och förhoppningsvis Becky. Så blire fika nånstans och sedan lite stan för mig och bananen;). Köpa slingfärg då:)  Sedan sover hon över hos mig, hos pappa. Hoppas på lite roliga pics då.Hehe.

Jahapp nu ska jag kolla på "Riverside" på svtplay och sedan Idolauditionen som jag lyckades missa igår. Bjuder på denna underbara bild på oss, hahahahahah.
Pussar<3


Safran och cykel

Jahap, idag drog man till Akka då och Bec var sjuk, tråkigt;(. Sedan när vi skulkle få hästar så sa de att jag skulle få Fittipaldi och jag har aldrig ridit honom förut så jag bah, -Kul! Men sen så kom Karin när jag precis börjat borsta på honom och sa att jag fick ta Safran istället. Och det ångrar jag inte. Han var så grymt kul att rida, var typ år sedan jag red honom så. Vi hade skänkelvikning och var på stora utebanan. Mycket självständigt arbete först och tjiho vad kul det var. Haha har nog en liten crush på den hästen nu, han gick apabrab och var så kul. Jahapp sedan sega bussen hem då. Hatar min/pappas cykel som Emil så smart råkade ta sönder i sommras. Den är så grymt paj så jag vågar knappt cykla på den mer. Vill ha en ny egen. Soon ska man cykla iväg till Säva för lektion. Hoppas man får typ Zwierka<3. Hehe fast jag gillar ju Kasper skarpt nu. Jaja får se.
Pussar<3


Hej again.

Jahapp, cyklade en lång bit typ hela vägen, då kom plötsligt Mova i Icas mammas bil. Jahap det var bara att cykla hem igen då. Men vikken bra träning sedan, lev helt slut. Bra att röra lite på sig. Emil fick dock ta sista biten när jag träffade honom typ hos Ica. Sedan när vi kom hem stod Mova och fixade supernajsigaste middan. Detta är resultatet:



Säger bara grymt gott och det innehöll ju faktiskt inte så mycket fett heller så, nice.
Pussar<3


Min första dag som bloggare.

Jaha så har en dag gått.  Hänt då, jo började kl.12.15 med att missa bussen så jag kom typ halv istället, lyckat. Sedan blev det lite jobb med natur- och djuruppsatsen. Och sedan prov, trodde (p.g.a. att jag pluggat typ obefintligt lite) skulle få typ IG men det gick bra. Sedan bar det iväg till zoologiska musee't på en rundtur. På vägen dit regnade det förståss så mitt plattade hår stod åt alla håll och kanter. Efter att ha kollat på äckliga maskar, läskiga spindlar och otrogna fåglar så var skoldagen slut. Då drrog man ner på stan med Bec och köpte de underbaraste skorna, snygga inte sant. Älskar dem.


På bussen hem träffade man Joar så det var trevlans. Nu har man sutit inne på datan ett tag och snart ska jag sticka ut med cykeln och möta Mova som går från 55:an, jippie. Skitväder. Jaja får  se om det blir nått mer idag annars mer imorrn.
Pussar<3


Välkommen till min nya blogg!

Gud jag, lilla jag har skaffat blogg, typ stolt. Får se om det går bra nu då om jag orkar uppdatera och hoppas nån läser. Ska fixa massa ikväll tror jag, tjingeling<3

RSS 2.0