Gott nytt år


Kompis

Fick två nya polare i går. Den vita är hos pappa och heter Chips. Denhär gulleråttan heter Magnus.

Jag höll faktiskt på att skaffa tamråttor för en massa år sedan och då skulle de heta så. Så äntligen fick jag dem, om än i lite mer enkelhanterat format:P


Min älskling

Kunde ju inte låta bli att gosa lite med kaninerna. Lillen fick följa med in och kirra nytt vatten:)


Juleafton, again

Nu kör vi julafton hos pappa. Jag dör på hur fint och mysigt Marita gjort det:D

Vår fiiiiiiina gran:)


Todays look:


Dagens ridpass

Bella, jag och Emma gick till ridhuset, som var toooooooomt! Det är ju juluppehåll, snacka om att man blev lycklig. Jobbade igenom henne i skritt och trav bara på spåret, krävde bara en bra form, annars bara tuffade vi på. Sedan hoppade Bella upp och gjorde typ samma sak. Travade sedan av henne en sväng också.

Hon var jättefin, även i vänstervarvet som hon har jobbigare i. Toppenfin:)

Lite pics, skitsuddiga, men iaf:)

































Backoffice

Sitter på Backoffice nu och har kuverterat en massa brev. Är nu totaldött tills någon kommer med fler brev, sååååå chillar lite nu(A). Har även växeltelefonen bredvid mig, hahh är aslarvig och är nervös för att någon ska ringa, även fast jag tagit ett samtal idag plus att jag satt i växeln hela förra sommaren, fjollfia alltså:P

Vid halv 5 drar jag och Bells till stallet, nu blir det väll ridhuset iaf, skitväder ute ju:O Blä på det. Men i morgon blire minus igen, härligt att slippa lerhelvetet, det är hemskt!!!!!!! Aja, ska fota Tanis så ni får se my little ponyhesten i taadays outfit:)

Sedan blir det inte en så fasligt sen kväll, skönt! Så ska väll chilla med datorn och Tv:n, my best homies:P

Some pics from the arcive;)


Hahahahahahahha, halloween för typ hundra år sedan, hahahaa!


Camarobejb, saknar den pollen<3


Tajpen och Pressen, snuttipluttisar<3


En kattebis hos Britta.


Ett tomtegäng i skolan:P


Hahahhahahaahahahh, Tanis och jag förrförr sommaren:P


Jag och Caprice förra sommaren:)




Lurrelunch

Det typ regnar/ är molnigt/ är lite blått på himmlen. Jahaja, tjusigt hörru. Så vi får väll se om vi knölar in oss i ridhuset eller om vi kan vara på banan idag. Taggar iaf stallet, saknar TanisenBananisen<3

Btw så har jag kollat upp massa med min kurs nu, schema och sånt, är faktiskt riktigt taggad:D Kommer bli kul tror jag:)

Haha, fyllepic på moi(A)


Mornings

Goder morgon. Ska strax börja jobba, klockan är inte riktigt 8 än:P

Idag ska Bella förhoppningsvis med till stallet och rida,och träna på att linda. Ska köra med rosa outfit idag med nya schabraket, snyggit värre:)

Har vi tur så får vi skjut ut oxå med Emma, och mamma kommer med morötter och hämtar, greeeeeeat!!!

Nepp, nu äre work som gäller!


Julen

Tja där ni små och stora. Okej, nu får ni en snabb update om min jul, plus vad jag fått i julklapp, hittils, ska till pappa på fredag och fira där:)

På juldagen gick mamma och jag upp supertidigt och hon (ängel som hon är) skjutsade mig till stallet. Så släppte ut pollarna och kirrade till allihop och sedan red Tanis och jag ut. Jaaaa, ut. Så jääääkla härligt, äntligen! Vi red en sväng i alla gångarter och både hon och jag var helglada. Hon var superpigg och började takta såfort jag kortade tyglarna;P

Sedan drog jag hem och bara hade det helmysigt hela eftermiddan och kvällen. KKäkade julmat och bara chilade framför TV:n med mamma. Kollade på Wolfgang Amadeus Mozart, gillar den, men pallade INTE kolla på hela, fett lång ju:P

Annandagjul, väcktes av mamma tjugo över 10, var läääänge sedan jag blev väckt på morgonen, så sjukt skönt att slippa larmet. Fixade mig supersnabbt för Anna och Love kom på fika:) Sedan drog mamma och jag till IKEA och shoppade massa. Drog sedan till stallet och körde lite join up med Tanis. Sedan hem och då kom Julle. Vi käkade middag och Julle åt typ hundra skinkmackor:O Hahaha:P Chillade sedan i mitt rum värsta länge och bara hade det najs:)

Sedan har jag jobbat, och varit i stallet. I dag vet ni ju vad jag gjort, så. Japp.

Julklappslista då, here you go:

Från mamma:

* Svart/vita flanellbyxor

* Strumpor

* Yllestrumpor

* 200 spänn på bio

* 500 kronor till rummet

Från Brollan:

* Guldmönstrade vinglas

Från Sjöblommarna:

* Italiens kokbok i kassa (årets julklapp, matkasse)

* Ceriserosa handdukar

* Presentkort på IKEA





En julig bild på Bamse<3






Shopping

Hittade inte riktigt allt jag ville ha på rean, men ett par nya ridbyxor och ett schabrak fick följa med hem.

Brallorna var assköna, om än rätt fula, men blev tvungen att kasta mina blåa, plus att dessa endast kostade 215;- så de fick bli mina:)

Schabraket har jag ju dreglat över ett bra tag, så vrf inte lixom;)

Hahahahahaha, pallar inte ta om bilderna, så de fick bli uppochner(A)


Still alive, I promise

Tja, tja! Läget med folket tro? Jag tog en liten paus nu i jul med bloggen, skönt ibland vettni, även fast jag kommer uppdatera er om vad jag haft för mig, ikväll kanske:P

Aja. Är på jobbet, klickar på datorn, det vanliga. Efter worket ska jag och Linne+ Bells till Hööks och reeeeeean :D

Sedan ska mamma och jag runt halva stan, i neeeeeed a carpet! Ska försöka flörta till mig att vi köper morötter också och drar till stallet med (A)

Have a good day lovers<3


En bild på vår fina gran:)


Dagens:


GOD JUL

God Jul people! Ha det bäst gullrumpor<3










Älskade häst

God Jul. Julaftonen är äntligen här, bästa dagen på året, härligt! :). Har redan haft julfika med mamma och Jolle. Nu ska jag se på julkalendern och sedan är det gröt och skinkmacka. Efter det åker vi till Ica och fikar, hon messade igår, så så får det bli. Grymt mysigt:)

Then åker vi till Britta för Kalle och julbord, längtar efter maten, det är det bästa med julen! Och sen åker vi till pappa. Jenny fixar hästarna åt mig idag, men åker dit och ger lite julgodis till älskan<3

GOD JUL!


Dreggel

Mumsar på Aragorn och Legolas. Kollar på Sagan om konungens återkomst. Bättre filmer finns ju inte, they are terrific!













Hej, hej sommar

Julle och jag, blåa kläder och feta stövlar, shit, sexigare bruds får man leta efter;)










Its done

Dagen började med skinkmacka på jobbet, mysigt värre. Slutade 2 eftersom det var helvdag. Drog då till Britta och städade och traskade sedan till stallet och kirrade allt. Gick sedan till bussen och vad gör jag om inte missar bussen!!!!!!!!!!!!!! Mina boots var plaskvåta och jag var hungrig, iiiiinte topp alltså! En halvtimme senare hoppade man finally på bussen.

Har nu kirrat granen med mamma, ätit middag och duschat. Plus slagit in julklapparna. Väntar nu på att julskinkan ska bli klar så att mamma och jag kan sätta oss med tända ljus och julmust och en varsinn fet skinkmacka. MUMS!

I morgon gäller det för 17, shit alltså, julafton alltså. I love it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Gaaaaaaaaammal bild på granen hos pappa:)






Dagens:


Kväller dan före dan före dopparedan

Tjaaaaaa, var på worket, as usual såklart men på lunchen hann man med att träffa både Julle och Bells och Brollan min. Jolle och jag kirrade julklapp till honom och mamma, samt att vi fixat till pappa med. Sweet dude att ha det klart.

Efter jobbet trallade Linne och jag runt på stan en svängeluring. Vi skulle köpa klappar till varandra. Tänkte på smycken och gick runt halva stan för att hitta några vi vill ha men ikke. Samtidigt som vi sa att "Visst vore det nice med nya clothes till nyår". Så till H&M bar det av och checkade kläder. Vad hittade vi om inte två helt underbara klänningar som båda kostade 150 spänn, vi betalade varandras så hade man kirrat julklappen där med.

Min klänning alltså, den är så snygg. Jag får typ spontanorgasm på den, så jäkla het! Men no pics, you have to see it yourself;) Men döhet alltså!

Sedan drog jag hem och städade hela placet och nu ligger jag i den nybäddade sängen och ska kolla på House, missade tisdagens program ju:O

Natti lovers<3










Todays outfit


Lördagen




Det är Linne som döljer sig därunder, hehe:P






Checka in fransarna! HUUUUUUUUR läckre som helst!






Vems är barret tro?






Moi i lördags på middan










Picupdate med Tanis

Löshoppningen i lördags:





Qinne.




Tanis gick faktiskt fram till det rosa hindret flera gånger, hon har koll den bruden:)




Jag ääääälskar kvallan på ridhusbilder alltså!


Barbackatur i söndags:
















Ridpass i ridhuset igår, hahahahah fulaste bilderna i stan alltså:





Hur smickrande får det bli, hahahaahahahahahahahh!











Tierd?

När man lyckas somna till typ 100 ggr framför datorn på jobbet har man nog lite lätt sömnbrist...


New plans

Träffar Brollan i morgon ist,så ska precis till att börja jobba igen.

Sedan så är jag väldigt opepp på ridhuset,känner att det var år och dar sedan Tanis och jag gav oss ut, så det får bli en lång och härlig promenad istället, med hovkratsen i högsta beredskap. Samtidigt så får jag röra lite på fläsket, har faktiskt gått upp ett kilo, så det ska bort:P



Onsdayyyyyy

I dag blir det kirreri av juleklappar på lurren. Ska träffa Brollan och se vad för tröja han vill ha. Ska till cervera oxå. Men vi får se vad som hinns me.

Sedan stallet och ridhuset,vill verkligen inte dit,men det blir ju styltor nu så:S

Men,men, det blir nog bra:)


Update från lördagens äventyr

Drog på middag med Brolle,mamma och Stina på Spessito. Käkade en helt gudomlig pasta med rökt lax,räkor, parmesan och massssor med grädde. Mumsfillibabba alltså! Sedan skulle jag iväg på förkrök,och, lat som jag är pallade jag inte ta två bussar och åka runt halva stan så promenerade till Berga där Bells plockade upp mig. Vi hämtade Linne och drog till Elin för föreri med Pirates och Mange Bjuder;)

Sedan tog vi bussen men jag hoppade av och traskade till Julls och Isse gör mer föreri. Kan sägas att det blev några drinkar plus det hederliga shotten precis innan vi drog. Bussen till White och röjde runt där med SwitchBitch hela natten.

Tog faktiskt ( har typ hänt 2 ggr) bussen hem och traskade genom slasket och en gullig Bells i telebobbon home. Sedan blev det svartoch jag vaknar med telefonen och headsettet i sängen och halva benet utanför. Yes,it was a fun night;P


Tisdag

Det är julafton om 4 dagar:O Och jag har inte köpt en endaste julklapp,hajja stressen! Så i morgon lunch är det jag som springer runt på stan kan jag lova!

Det blir en lite annorlunda jul i år,för Marita och "barnen" åker upp till Laxå. Så jolle och jag åker till pappa på kvällen och firar med honom. Sedan dagen innan nyår har vi julafton hos pappa med allihop,så jag behöver faktiskt bara kirra klappar till pappa,mamma och Jolle tillsvidare.

Moi today at work:


Catch the bus

Skulle fylla på busskortet med en hundring (en vigselring för hundar?) idag. Kollade plånkan och vad hade jag inte där om precis 4 20:lappar, två 5:or och 3 enkronor. Surt sa räven, så fick plinga mamma och fick en tjugolapp av henne.
...
Typ såndär vanligt flyt som bara jag har:P
...
...
...

Lycka

Vad är lycka om inte när ens ponny kommer galopperandes i världens fart till en i hagen. I går när jag lunchade hästarna stod Tanis uppe i den andra delen av hagen. Jag ropade och visade höpåsarna och hon började långsamt vandra neråt. Men så ropar jag igen och då sätter hon fart. Kutar som en galning och gör typ en slidestop en bit från mig och kommer fram. Skiter fullständigt i det goda höet på backen, vill hälsa på mig först. Jag säger bara KÄRLEK<3
...
...
...
...
...
...
...

Snow

Jag älskar snö,just nu ser det ut såhär utanför kontorsfönstret.


Hey lovers

När man vaknar med headsettet under ryggen,bh:n på snedd och sminket i hela fejjan,då vet man att det var röj kvällen innan:P


Glasspinne

Cathrine och jag drog ju ut tidigt, skönt. Vi kirrade en enkel lörhoppningsbana och hoppade båda hästarna. De var jätteduktiga båda två och tyckte det var helskoj :) Tanis hoppade pretty bad, men hon hoppade iaf varje gång:)

Sedan fick jag skjuts till Britta av Cath och städade där. Then stod jag i snöovädret och väntade på bussen i en kvart, var BLÖT sedan kan jag ju säga. Snöslask överallt!Men nu är det typ minus så det ligger ju kvar på marken, häääärligt :D

Ska nu, efter en varm dusch, kolla på julkalendern. Har missat en vecka :O Så det blir till att kolla ikapp. Plus skriva i Tanis bok ordentligt.

Chillerill eftermiddag alltså, soft :)






Loppis och snöööööö<3






Sucky weather

Är hos Britta och ska precis dra igång och damma. Tur att man är inne nu alltså:O


Friday för fan

Som jag spenderar som en pansionär med att kika på På Spåret. Med det är med moster som är på besök, så det är mys. Eller, ja, snart, just nu bloggar jag i mitt rum, men går snart till soffan. Ni måste ju få en update först liksom.

I dag efter worket träffade man bebisen på stan. Vi drog hem till moi och poppade music och har lagat en fet middag. Så har vi käkat och sedan poppat ännu mer. Vi TAGGAR inför ugången tomorrow med andra ord!

Så nu drog damen på dejt och jag kirrar datan lite. Dessutom fyller brollan 18 today:O Hajja att lilla, lilla brorsan har blivit så gammal. Shit asså, helt insane!

Helgen innebär plaaaaaans. I morgon bitti drar Cathrine och jag till stallet tidigt och ska löshoppa! Hajja fun! Sedan ska jag städa hos Britta. Sedan hem och chilla lite och sedan födelsedagsmiddag för brollan. Efter det FET utgång!

På söndagen blir det sova lite och sedan till stallet och rida, ska prova en dressyrsadel då:) Then home och adventsfika med folk. Sedan till stallet och ta in pollarna och efter det birthdaydinner för Jolle Polle hos pappa.

PLANER med andra ord, hej och hå. Men det är ju det jag gillar, fullt ös medvetslös skare va för fan! :P



My little loverbunny and I <3






Julklapp

Fick precis en julklapp från jobbet. Full med polkagrisar,mums! :)


Peppisar

Käkar pepparkakor hela dagarna,precis som jag vill ha det:D


Lucia

Juste, dt är ju lucia i dag för 17 gubbar. Så mamma och jag kollade på luciafirande på TV:n och ät lussebullar i morse. Hur gosigt som helst:) Dessutom kom det ett luciatåg till jobbet också. Ett stort gäng 10:åringar från musikskolan typ, var supermysigt, vi fick lussebullar och peppisar oxå. Haft en riktigt mysig lucia med andra ord:)










Last weekend

Oki, i lördags drog jag ju till Julle i Hökebo. Gick av tha bus vid NOLMYRA VÄGSKÄL, jag kommer ALDRIG ihåg det namnet, och säger fel minst 10 ggr när Julle bokstaverar det för mig. Iaf så kom hon och Hugge och mötte mig vid bussen. Det låg 5 cm snö på backen och jag tog med mig solen:) Vi hälsade på alla hästarna och gosade med hundarna och bara njöt av allt. På kvällen blev det middag a la moi och massa rullar. Dead Silence, Captivity och en snutt av Ice Age. Jag typ dog på Dead Silence, den var apaläskig och jag skrek till x-antal ggr (A). Dog i mitten av Ic Age så vi kröp ner i "vår" säng och fick fossingarna värmda av Mimmi.

På söndagen gick vi upp med tuppen och tryckte en ordentlig frulle. Sedan gick vi ut och TOLKADE efter Hugur:D :D :D Hur härligt var inte det! Körde på vägarna och det gick riktigt bra, när inte de steniga stenarna döck upp och fick mig att falla som en fura, pladask ner i backen, men gud vad kul det var. Träningsvärk.se kan ja säga. Blev faktiskt ökade galopp oxå, shit vad kul det var! Sedan bytte vi och jag grisepassade fram på Hugur, knepig grabb detdär.

Solen strålade, det var 2,5 minusgrader och snön låg där så fint. Hästarna var sådär härligt lurviga med is i pälsen och hundarna sprang omkring och busade. Julle och jag tryckte god mat och massa gottis. Kan man ha det bättre? Dont think so:)

Pics from thr tolkning:


Hugur och Nalle.




Yeah, Julletuffing!








Snyggo 1 och 2:P







Dead blog

Min dator tycker inte om mig längre, jag använder den aldrig längre (tänkte skriva "jag sätter aldrig på den längre", men det lät lite, jaa, ni hajjar:P). Högst typ tre ggr i veckan klappar jag på den, så den är lite grinig.

Jag jobbar hela dagarna, är sedan i stallet och hinner sedan inte blogga, allt detdär som ni redan vet såklart:) Men iaf. Men jag hatar det, min blogg liksom, den är ju totaldöd nu, har knappt nåra läsare alls nu och jag sakanr det som sjutton att bara slänga upp random inlägg som jag sedan inte hajjar ett skit av när jag läser det några månader senare.

Min blogg, min älskade älskling<3 I miss you babe! Men nu kör vi, lite kort info, måste ju kolla på House klockan 9, my favorite program!

Oki, nytt inlägg och info om helgen som var:)







Adventsmys

Sitter i soffan med mamma och mumsar nybakta lussebullar till Slaget om Sverige. Hur myyyyyyys,I love it!


FINALLY

I dag ska jag träffa JULLE! Det var typ sjuuuuukt länge sedan, vilket gör att jag är taggad till tusen:D Jag ska snart bli skjutsad till bussen av mamma, tack:P Och sedan bär det av till Hökebo och Tildes gård och Julls. Julle tar hand om gården denna helg och jag sleepar där idag, vi ska rida, kolla på skräckfilmer, äta och gosa med hundarna. Ska bli helt underbart!

I går efter jobbet drog jag runt på stan en sväng, kirrade en massa things och så. Sedan hem till Emil och Joar. Vi kirrade taccos och kollade satt i fotöljerna hela kvällen, med först På Spåret (hur mys är inte det!), I taket lyser stjärnorna och sedan My Bloody Valentine. Var lite skrajsen när jag skulle hem sedan, hehe:P

I dag drog jag ut till stallet redan vid kvart i 7 och släppte ut hästarna och sedan tog Tanis och jag ett ORDENTLIGT pass i ridhuset,både hon och jag dröp av svett efteråt. Hon var jättefin! Superkul pass!












Tors dag

Jo men det blev ju ett fint dressyrpass idag, eller? Vi traskar alla tre taggade som sjutton till ridhuset, där det är tääääävling! Så det blev ju väldigt lyckat. Så vi gick hem igen och drog hem sedan. Riktigt surt vare, men, men.

Aja, jobbat idag då, såklart. Var väll som vanligt, förutom att jag poppade partymusic som sjutton, sittdansade järnet, eller så mkt man kan utan att skämma ut sig totalt, på en kontor liksom:P

Har nu duschat och käkat. Ska typ knoppa nu, är astrött.


Hahaha, gullig bild på Tanis förrförra vintern. Snart har jag haft henne i TVÅ år! :O
Helt sjukt vad fort tiden går när man har roligt:) <3






Julmums

Kolla vad jag smaskar på,mormorbröd med julskinka och skånsk senap #dregglar#


Det snöööööar :D


Skruttinlägg, hahha

Julle ville att jag skulle blogga så....Hera you are Bullen!

Tamtatadaaaaam, random pics tagna från...sängen:


My roooooom








Moi :P







Ochhhhhhh, PARTYKANINEN!










Weeeeeell

Blev ju ingen ridning alls idag istället. Jag bara dog på jobbet. Blev helt slut, så åkte ut till stallet och fixade allt och tog bussen hem igen. Var där en halvtimme bara, men hann klappa lite på Tanis ändå.

Jag stressar ju så mycket att jag aldrig hinner slappna av liksom men idag på jobbet gjorde jag typ det, bara kände hur sjukt trött jag är av dethär flängandet. Så har nu legat i sängen sen jag kom hem. Sköööönt att äntligen få slappa lite. Grymt härligt.

Kollar på nått fjolligt program på 9:an nu men klockan 9 börjar House, mitt favoritprogram:)



Det är juuuul, I love it!!!!





Kusinvitamin

Juuuuste, du berättade ju det förut. Fett coolt ju! Han verkar så himmla mysig:)

Kraaaamar :D

Todays outfit


Tisdag äre today ju

Tja,tja,fikar på jobbet vilket innebär en banan och a glas of water. Blev ju inte ridhuset igår så får bli det idag,med Emma. Beroende på om det är smockat i ridhuset eller inte så ska jag träna på lite övergångar eller fattningar,vi får se:)

Tanis julpyntade box:D


Första dagen på veckan

Blev en barbackatur i mörkret i stället med Cathrine som promenerade Qinne. Var mysigt, travade lite volter på skogsängen och hon var jättefin, plus att hon behöll formen i halten efter:D

Vi tog bussen idag, så blåste nästan iväg när vi väntade på den:P Men nu har jag duschat, käkat och ska nu kolla på julkalendern på SvtPlay. Kollade igår kväll med Emil och Marita. Och i morse kollade jag, fixade mig och kirrade frulle så låg jag i sängen och käkade frukost och tittade på julkalendern. Hur mysigt som helst:D

Och nu SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖAR det:D Tänk att det är 5:e december och vi har knappt haft minusgrader liksom. Men nu ska det va minus hela veckan:D Broddade Tanis idag igen. Så himmla halt på grusvägarna nu ju.

Nu ska jag mysa resten av kvällen, hare gooooooood!









On my way

Är på bussen till stallet nu,Frida övertalade mig till att sluta halv istället,rätt skönt ju :)

Ska väll antagligen rida i ridhuset med Cathrine,blir najs. Kör dressyroutfit med beiga dressyrschabraket,dressyrskydden och dressyrtränset med swarowskipannbandet,snyyygt!


Sweet night

Kollar som sagt Beck - annonsmannen, och mumsar fruktsallad. Vilken söndagskväll alltså, myspys!!!!!!










Vit helg

I fredags efter en chill barbackatur med Tanis och ett stopp för att mysa med Sävahästarna med Jenny,var jag hemma och chillade hela kvällen.

På lördagen gick jag upp tidigt och drog till stallet med Cathrine och Jenny. Vi red i ridhuset och Tanis hade värsta dressyroutfitten och var så DUKTIG! Superfin liten gulleponni<3

Promenerade till Britta och städade och gick tillbaka till stallet där pappa hämtade mig. Hade värsta kirrardagen igår alltså. Städade till kaninerna, städade och julpyntade mitt rum och sydde Tanis halstäcke. Linne kom också och vi bara hade det mys. Glofdde på Hidalgo och "Det våras för ... vad det nu var. Dödströtta var vi redan klockan 10 så vi knoppade i säng efter det.

Gick upp 9 och hade mysfrulle med Marita och drog sedan hem, till stan. Sedan chillade jag lite hemma och kollade på Playboy Mansion, love it, haha :P

Drog till stallet och promenerade en sväng med Tanis och sedan söndagsmiddag hos pappa. Kollade på värsta coola naturprogrammet:)


Nu BECK, annonsmannen :D





Myspys med min bebis

Tänkte bara säga tja och att Linne och jag har det mys här ute på landet,movienight.se :D


SUCK alltså!

Nej men vaddå, jag är inte alls supertaggad på fest. Asså vad fan är grejjen, hatar att det ska vara såhär, men lyssnade på lite musik, blev partymusik och jag VILL festa! Men ikke sa Nicke, har man nada cash så har man, plus att jag inte har ett skit att föra med, så, lifes a bitch!

Så kom hem för en stund sedan och har nu käkat lite pizza som brollan kirrat. Ska hoppa in i duschen nu och sedan glo på TV hela kvällen. Sköööönt, även om jag är SÅHÄR otaggad på det. Fuck the money alltså! Jag vill vara miljonär!!!!!!!

Aja, chilla vare. Suck, hahaha :P

















Worket

Har precis käkat lunch,pasta med mumsig pastasås. Gott,är alltid så hungrig på jobbet,även fast man äter hela tiden och inte anstränger sig ett skit,wierd asså :P

Efter jobbet drar jag till stallet och rider ut en snabb barbackatur på min prinsessa,ska bli sjukt mys :D Längtar efter henne redan :P

XOXO Miss Emli


Information

Kollar på Cinderella story, I love it! Plus att grabben är så snygg, mumms ;)

Okej, nu är det reklam, och ljudet drogs upp typ HUNDRA, hate reklam!

Aja, okej, nu, en ordentlig update. Få se, när bloggade jag ordentligt sist, hmm...ska kolla, #Kollar MissEmli#

Fredag:

Efter jobbet drog jag hem och fixade mig. Sedan träffade man Becky, för sent såklart(A), och bikeade till Lisa. Mös runt där me gammla vännerna och mumsade Snoddas. Vid tio drog Becky och jag ner på stan och förade vid cyklarna, hehe(A). Träffade Bells, Lisa och Malin och röjde på White till stängning, party, party;) Till BK med Bells och sedan hem på en vinglig bike.


Lördag:

Städade hos Britta och kirrade stallet. Skulle som sagt ha en helt lugn lördagskväll, men Cathrine övertalade mig att dra till henne. Såklart jag gjorde;) Så träffade massa gött folk där, plus att man snackade engelska typ hela kvällen, sjukt nice, jag älskart fan, english in my heart<3 Drog till Salu och röjde:)

Söndag: 

Drog til stallet och släppte ut hästarna. Hem och sov en sväng och sedan var vi på väg. Linne och jag mot GLOOOOOBEN! Vi fick skjuts av Linnes pappa, fett schyyst! Kollade på  kuren och det var superkul, dressage alltså, me gusta! Gled runt i annexet och hittade maaaaaaassa fint! Köpte ett swarowskipannband för 180 spänn, det är apafint på oxå:D

Veckan har inte varit så spännande så:P
 

Idag har jag workat och snackat med Linne i typ 2 och en halv timme, hehe(A). Plus att vi inte sa ett skit viktigt, hehehe, som vanligt:P Har talkat med Julls the Bulls oxå, she is in Tuppsala again, I like;) Wich means that we are going out tomoroooooooo. BJ och skaka skaka rumpa. Finally, Julls and me again!



Okej, now you got one, bloggar väll på worket i morgon, så hörs vi snyggingar<3









Hehehe

Bloggar ju som en galning just nu,typ hela tiden (A). Nej men jag drar till stallet direkt efter jobbet och när jag kommer hem typ vid 9 så kastar jag i mig käk,duschar och flyger ner i sängen. Så jag menar,näääär ska jag blogga hade man tänkt?

Aja, kör på två vita helger nu så att jag inte spenderar några money plus faktiskt tar och chillar lite oxå. På lördag ska Linne och jag till pappa och bara mysa. Kirra kaninerna, julpynta mitt rum och gosa ner oss i soffan och glo på film,jag menar huuuuur najs!

Love ya people<3

Btw slänger jag upp bilden på pannbandet jag köpte på Globen ;)


RSS 2.0