En snabb uppdatering

I onsdags åkte jag, mamma och Stina iväg. Stannade först och köpte glass någonstans, härlig bröllopsstrut blev det, jjummi. Fortsatte sedan vår tripp. Stannade och handlade i Söderköping och såg självklart en brat vid ett sånt där telefonreklamgrejj. Hahaha, alltid brats vid sånna:) Stannade sedan vid en sjö och käkade och doppade fötterna i det iskalla vattnet, och kollade in våra vita ben, hehe., Stack sedan till min moster och gjorde mumsig mat och gick sedan och kollade på kräftdammen. Stajno och jag tog oss sedan en kvällspromenad runt lite grand, så mys och vi sjöng för full hals.

På torsdagen drog vi vidare men stannade vid havet och solade och traskade runt en massa. Sååå härligt! Blev ordentligt bruna båda två, känner mig så fräsch och snygg nu ja, haha. Seda hem till Pelle, Sigrid och Ullrika och chillade lite. Sedan stack mamma och vi åkte till stallet för att kolla in pollarna. Det visade sig vara en ridskola som bara är för underbar. Vi skulle lätt kunna hänga där dagarna i ända, så mysigt och fint.

I går stack familjen och vi har varit ensamma sedan dess. På kvällen stack vi med cyklarna till Laholm för att fira Midsommar. Vi kommer in i "stan" och det är inte en kotte där, totally empty. Vi går runt halva stället i jakt på en busstation och efter mycket letande hittar vi den, precis då kommer oxå bussen till Halmstad dit vi ville:) Skojj med flumm på bussen dit. Kom dit och  skullle ta en varsin cider. Då kommer såklart polisen så vi vänder oss snabbt som fan och Stina häller ut hela sin i en blomrabatt, jag lägger min lite snyggt så att inget åker ut. Hahahah sååå lyckat. Men vi klarade oss i alla fall;D Gick till en pub/restaurant och käkade värsta goda mozzarellahamburgarna med kyckling, smaskens:) Och tog varsinn cider till, min Hallon var superb, haha. Och kollade självklart in boys, that we like;P 

Traskade sedan mot bussen. Gick omkring i säkert en kvart och letade efter vars bussen hem skulle gå när vi hittar en tavla där allt står, hahahah. Så vi går dit och träffar ett par sköna dudes som vi snackar med på bussen oxå. Haha killar är så mesiga när det gäller sprit. De hade med sig nån blandning om de tyckte var sååå stark. Vi fick smaka och bah - Eh, det är bara såntdär vi dricker, hahahh. Hahaha, pojkar med sin söta öl alltså. Taggade till på fest som fan då de skullle på en men vi sket it. Hundarna måste få komma ut en gång till och nepp, orka gå långt.

Toppen kväll helt klart!!!! Cyklade sedan hem i bäckmörker typ och tog en snabbis med myshundarna som var så härligt gulliga, som vanligt.

Nepp nu ni, hoppas ni orkat läsa:S Måste hjälpa Stina med käket nu, skja sedan cykla till Maxi och handla, hoppas vi hittar bara, har stakat ut en egen väg på Eniro, så vi får sem, hahah.

Pics kommer, I promise.

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0