Tjingeling Pling

Har haft en sådan sjukt nice vecka alltså. Lebina är en sjukt härlig häst och vi har blivit rätt bra polare vi två:) I går hade vi "tävling". Har alltid det sista dagen. Eller vaddå, lägret har bara varit två gånger, men ändå:) Först var det dressyr då och när jag red fram kändes det riktigt bra. Hon är rätt svårriden den damen men jag fick fin form på henne. Sedan väl inne på banan blev det ingen vidare form men det gick prima ändå. Hon är så mjuk och följsam. Sedan hoppning på utebanan. 90 hoppade vi. Blev ett stopp på ett hinder som var precis efter en stor vattenpöl så anridningen blev lite knasig. Sedan rev vi sista hindret, men äsch, vad gör väll det. Tror ni inte att den lilla hästen tappar en sko då oxå. Åhhh... hon är bra på detdär minnsan. Gick ner till stallet och Nina skulle slå på den igen. Bec och jag var förståss med och hjälpte till. Hon har hela sulor oxå så det blir lite mer att hålla i men det gick bra.



 Efter lunchen och en massa stress vid broddningen var det terrängen. Gick prima ballerina. Men Bina var ordentligt trött efter veckan och den långa framridningen från dressyren så det blev inte så mycket taggande;) Men hon var underbart duktig!Sjukt kul!Och självklart drar hon av samma sko igen. Hoven var lite trasig så svårt att slå på bra. Sedan fick Bec och jag helt själva slå på den igen. Det var jättebra träning och det är så roligt att få göra det på riktigt liksom. Så nu när det är tappskor på Sävas hästar rycker vi in;)



Efter Säva, vi stack typ sist:) som vanligt, tog vi vår färd till Lotta. Vi hjälpte till med lite hästflyttningar och haggrindar. Sedan skulle vi ut med Peppe men den lilla skitungen såg ut såhär så det blev endast rykt:)

 




Kardborrar, Peppes bästa kompisar och våra värsta ovänner:)

Det var så himmla kul att komma till Lilla Bärsta igen, har saknat det som sjutton. Blev helt till mig och pussade massa på Peppe. Såhär möter Snoddelinus oss, glad och sällskaplig, som vanligt:)




Peppelito var duttig och jobbade lite på stallplan i alla fall:) Fina lillkillen<3






Japp, det var gårdagen det. Nu ska jag fixa naglarna för i kväll är det utgång å G. Men Filip, Hanna och Jesse. Röjj på Kalas;)

Pussar<3

XOXO Miss Emli


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0