STÄDA

Ska nu städa hemma, sedan hos Britta och sen, seeeen ska jag till stallet. I kväll vet jag inte vad som händer än, kanske ska jag till pappa och sova där, men jag har inte bestämt mig än. Hmmm... plus att jag har sån jäkla festabstinens, hahha, stabilt alltså. Nepp, vi får helt enkelt se hur det blir. Ha en bra dag, tjingeling!




Party, party!






Lördag

God morgon folket! I går i stallet så drog vi till ridhuset, ena sekunden regnade det och den andra var det strålande solsken, jobbigt. Red barbacka, mysigast så, plus att jag inte orkade sadla(A) Hon var pigg! Som en mört alltså. Skrittade på med övertramp på typ en halvmeter. Sammlade sedan upp henne och började träna halter. I början var hon för nipprig och stannade inte alls fint men så började jag koncentrera mig och vi har aldrig gjort så bra halter. Jag behövde bara spänna magen lite grand så stannade hon. Toppenduktig!

Red med Cathrine, som alltid:), Tanis och jag blir så uttråkade i ridhuset, plus att jag inte vill jobba henne så hårt än, så jag hoppade av och hjälpte Cathrine istället. Sedan skrittade vi ut en sväng, där jonbbade jag på att hon skulle släppa igenom ordentligt i sidorna och hon blev jättefin.

På kvällen kom Linne och vi mumsade chirrar och dipp och kollade på film. Myspys att hänga med min lilla groda, saknar henne jue!












Nu stallet

Saknar min prinsessa<3











Favvoritkäk?

Pastasallad four days in a row, I like it!



Schamallaschamalla

Tjaaaaa, sov ju ordentligt igår, gött! Drog sedan till Julle och käkade världens största pastasallad, jag skojjar inte, den var huge:O Gott iaf:) Cyklade sedan till skolan och hade gruppmöte. Sedan drog jag och Cathrine runt Boländerna till Granngården (2 ggr, hehe), Hööks och IKEA. Kom hem med massor med braiga grejer.

När jag kom hem käkade vi middag allihop och sedan chillade jag och mamma i soffan framför något program. Supermysigt! Sedan när Julle slutat drog jag dit och vi kollade Bröllopsfotografen (min favoritfilm<3) och mumsade chirrar. Hoppsan, skulle inte jag bli nyttig?

Har haft en riktigt mysig morgon med frulle a la Julle och mys i sängen, tänk att sängen alltid är så där supergosig på morgonen. Nu är jag hemma och ska klockan 12 ha docsmöte med gruppen. Sedan ska jag till Britta och städa och sedan till stallet. Jag saknar min lilla mysponny, vill dit NU! I kväll kör Linne och jag myskväll med TV och gottis, plus att hon sover över myyyyyys!

Ja, jag har skrivit mys typ tusen gånger i detta inlägg, MYS!










Torsdag

Vaknade halv 11, soft att få sova ut ordentligt, behövdes:P

Igår drog vi till Williams i tankarna att vi skulle dra hem typ 11 och inte dricka något. Eh, var hemma halv 3 och drack typ 4 drinkar, hoppsan(A) Men vi hade en riktigt kul kväll:)

Nu, frukost!

Random pic:P


Rastlös

Ligger i sängen och checkar info om Vadstena. Men jag är så rastlös. Vill bara hitta på något, typ NU! Men vad ska man göra då, regnet vill ju inte upphöra med att hälla ner. Usch, tänker bara på stackars Tanis i hagen, not fun with rain, at all.

I kväll drar Julle och jag en repa till Williams, men det är ju först efter att hon slutat, så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske springa 7 varv i lägenheten? Laga en ybersattsig middag? Damma taken? Sticka ut huvudet genom fönstret och duscha håret? Nope, blir nog till att chilla i sängen hela kvällen, hehe, think soooo:P



Vadstena the hood jao!






Shopping

Efter skolan, där vi höll ett populariserande tal, som vi för övrigt roulade, så drog Julle och jag hem till moi. Vi käkade lunch, tryckte i oss saffranspannkaka, pluggade, hajjade nada av matteuppgifter, pratade i tele i en timme(!) och skrev listor;) Sedan cyklade vi ner på stan i regnet, fuck this weather alltså! Fast de små blommorna blir glada iaf, de har inte fått regn på jättelänge ju:)

Kom hem med detta:


En illgrön tuffing från H&M, kommer slita den med hälsan såfort det blir lite varmare.



Showergel, ny parfym(ALLA mina är slut/borta) plus två prover chokladboddybutter som Linne ska få:P







Mums

Efterrätt med Julle at my place, smarrigt!



Onsdag, redan?

Senaste inlägget skulle upp igår, men det låg på utkast i morse, så here you go.

Vaknade av larmet KVART I 6 i morse:O Ska va i skolan halv 8 today nämligen, jag kommer ju fan ha morgonröst på talet, sexigt:P

After school, som slutar 10, ska Julle och jag hem och hon ska plugga. Får se om vi drar ner tidigare på stan sedan, I need to shop som stuff nämligen.

Nu, fixa mig i rasande fart, hurry curry!



<3












LUUUUUUUUUUUUUUUUNCH

Kom precis hem från skolan, varit där sen 10. Satt i typ 4 timmar med en klasskompis och kirrade redovinsningen vi har till i morgon. Utan att äta:O Hajja att jag typ dör av hunger nu, min mage var väldigt pratglad där ett tag(A) Men det var kul iaf:)

I går drog jag på kvällen iväg på roligheter(A) och kollade även på filmen Play, sjukt obehaglig film, men med grymma skådisar!

Ska nu käka och byta om, sedan drar jag till stallet och rider ut en sväng, ska blir så himmla mysigt:D Jag och min ponnyplutt<3

Nu, ;MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!


Kör westerngrejerna idag, mumsigt värre:)









Tanis new briddle

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_195626360.jpg" class="image">


Maggiomåndag

Poppar Maggio på högsta, bra måndagsmusik:) Okej, mina helger blir ju lite blogglösa, men festar man så gör man, right;) Så iaf, en update från helgens bravader:

Lördag

Efter en stund hemma ringde Julle och ville ha mig, så jag bikade till bruden och vi chillade godis en stund innan vi cyklade i full rulle, det gick ASFORT, till bussen för vi skulle till stallet och ta in hästarna. När vi kom dit var de redan inne, great att man har kolla alltså, det var Jenny som hade insläppet, inte jag:P Men vi provade Julles rundsydda islandsträns på Tansi och hon blev kanonfin, så det var värt det. Julle och jag satt igång våra hästsnackarknappar och babblade häst tills vi kom hem till mig igen. Hemma gjorde Julle en mastermiddag som vi alla tre(Brollan fick också smaka) slukade med hull och hår, mums var det!

Sedan cyklade bruden och jag till hennes place och snyggade till oss, samt intog lite alkohol, dock var det slut med Turkisk Pepparshots på Systemet så jag köpte en Jäger ist, not good, Jäger is no good shit, iaf inte till att börja kvällen med. Så lite snefylla där, men vi vandrade glatt iväg till Williams i alla fall. Tanken var att vi skulle till Salu men eftersom det blev sommartid(sommartider, hej, hej, sommartider) så skippade vi det, vi hade knappt hunnit iaf. Vilket gjorde att vi var på Williams hela kvällen, och inte fy skam, vi hade skitkul och blev bjudna på shots och drinkar från höger och vänster. Blev sedan efterfest där efter stängning.


Söndag

Kom hem halv 7 typ från Williams och hoppade i säng, dock försov jag mig en timme så 8 drog jag till stallet och släppte ut pollarna. Men egntligen var ju faktiskt klockan 7 då, så det gjorde ju inte så mycket:P Fixade iaf allt på en gång och drog hem och däckade. På eftermiddagen drog vi hela barnaskaran till pappa och hade Våffeldagssöndagsmiddag. Hur mumsigt som helst och supermysigt att hänga med familjen igen:)


I dag

Sov hos pappa så han skujtsade mig till stallet på morgonen. Släppte ut hästarna och sedan begav sig Tanis och jag till Jenny för skoning. ÄNTLIGEN kunde jag rida igen, det var helt underbart härligt:D Supermysigt att skritta iväg sådär tidigt på morgonen på sin egna ponny, lycklig tjej:) Travade lite ochså och hon är helt ren nu, så nice!
Jarko skodde och Tanis(som har lite mer energi än vanligt nu när hon vilat) vägde runt och hoppsan så stod hon på min fot, AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ! SÅ har haltat omkring lite idag:P Men men, annars var hon duktig.

Kom hem sent så var i skolan en kvart, hehe(A) Drog sedan till Julle och käkade lunch och sedan cyklade jag till Lutis och handlade. Nu har jag damsugit, fick ett ryck, och ska nu ta och läsa en text till i morgon. Sedan blir det Ponny Akuten:DDDDDDDD


CRED till dig om du pallade läsa. Här har ni heta pics iaf:P









Julle nykter.


Emme nykter.




Ibland lyckas man med det omöjliga, att få en bild där BÅDA är extremt snygga.






Jag körde på grönt hos Julle, tyckte det var hett:P






Ponnyplutt<3

Tja, drog ut till stallet tidigt i morse med Emma och Cathrine. Vi släppte ut hästarna och sedan körde vi igång, blev en ordentlig vårstädning med sopning all over the place, spindelvävsborttagning, krattning och sådant. Så nu är det så tjusigt så i stallet. Älskar att gå och fixa runt där med friendsen:D Sedan gick jag och Cathrine till ridhuset och jag höll lektion medan Tanis kollade på hopplektionen på andra sidan, haha, hon stod och kollade hela tiden:P

Tanis och jag hade det jättemysigt i går också. Först promenerade vi en bit med Emma och Cathrine och sedan gick vi till utebanan. Solen strålade och Tanis var superpigg:) Först longerade jag henne för att se hur hon rörde sig med hon var prickfri så släppte henne sedan så att hon fick busa av sig. Hon galopperade en massa, och hon galopperar aldrig på banan, hon är för lat(A), så nog var det sprutt i henne allt. Så himmla underbart att se henne busa omkring sådär. Vi har verkliegn haft det jättemysigt på sista tiden och idag kom hon direkt till mig när jag skulle hämta henne i hagen:)

Nu har jag varit på Systemet och duschat, käkat lunch och tårta med Brollan och mamma, för hon fyller år idag:D

Chill hela dagen tills insläppet:)

Pics from the day:



































Tack

Tack Stina för din kommentar:D Jag vet, hon är till och med världens finaste:)



Bild från Stinas och min photoshoot i oktober:)







Myschillkväll

Har haft middag med gäster och ligger nu i sängen och kollar på Spartacus, supermysigt:)


Lycka

Såhär glad och ohalt var min ponny idag:D


Hello cupcakes

Vaknade innan larmet av att jag inte längre var trött, plus att solen sken så mysigt in i rummet. Jag har slutat att dra ner persiennerna när jag går och lägger mig, då blir det mycket skönare att gå upp, man blir mycket miggare av solljuset:) Mycket smart!

Har nu ätit en fet frukost, asså jag äter verkligen sjuka mängde mat, min ämnesomsättning är crazy, jag äter heeeeela tiden. Men, men, jag gillart så:P


Nu ska jag dra igång Spotify och börja städa här hemma, dock städade jag riktigt nogrannt förra veckan, så kör en snabbis idag bara.

Damsugarn, here I come!









Truuuuuue










Sovmorgon

I morgon ska jag äntligen få sova lite, har full rulle hela dagen med städning hemma, hos Britta och sedan stallet, men iaf. Jag kan ju inte börja städa för tidigt liksom:P Så kan ju sova till typ 9, wich feels pretty sweet!

Var och handlade med mamma alldeles nyss. Dock fuckade bilen(som vanligt) så vi fick låna grannens. Gled runt där i värsta streetstilen, kände mig ashet, haha, as usual(A)

I kväll blir det 17 Again, jag HAR inte sett den än, seg I know, så nu får jag ta och dregla lite över Zac Efron, het man!

















Så sant



















Sommarvärme

Det är verkligen sjukt varmt och härligt ute:D Hästarna får gå nakna nu, det är så häääärligt:D Drog till skolan och hade möte och sedan bikade jag till Julle för lunch. När vi var mätta och glada cyklade vi ner till stan och köpte glass. Kulglass för min del, choklad och polka, precis som vanligt:P Vi satt oss på en trappa i solen ch bara njöt och kollade på folk:)

Har haft en riktigt härlig vårdag med andra ord. Drog på min dem gröna baxerna idag med, sweet!



Skitbild, men den vill inte ladda upp den braiga:P







Våååååååår


Hellojsan kojsan

Julle ringde igår efter jobbet och fick med mig till Williams. Riktigt swwet då jag var sjukt rastlös här hemma. Vi glodde fotboll(!), snackade blaj och bara umgicks sådär mysigt:)

Nu är jag på g ut till stallet, jag äter frukost och sedan ska jag ut. Ska fixa till båda hästarna och sedan dra hem och plugga tre sek innan skolan. Vi har gruppmöte idag igen. Vadstena är vår stad, som vi ska göra till årets kulturstad 2020 typ, helt okej:)

Jag saknar Tanis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!










A list

Smeknamn: Emme, Milla, Millan, Emms, Skrutten, FylleNylle m.m

Låt som när du är ledsen sörjer till? jag bölar rätt sällan, och då lyssnar jag inte på musik, typ:P

Beroende av: Eh...alkohol? Nääääärå(A)

Vad tror folk om dig? Hur ska jag kunna veta det, det är ju dem som tror, inte jag:P

Vad får du oftast komplimanger för? Hela jag är sexig, daaah

Hur imponerar man på dig? Be sexy and I will fall, nääärå, men man ska ha naturlig charm typ

Brukar du skratta för dig själv? Jag garvar alltid!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Jag är långsam" Från Julle:P


Har du haft sex idag? Nope:/
 
Hur svarar du i mobilen? Tjabba, tjena hallå! Hallå! Hello bitch (när Linne ringer, hehe)

Brukar du komma i tid? Tidsoptimist.se

Hade du en bra kväll igår? Jupp, Julle, jag och gottis = mumsig kväll!

Är du blyg? Utan alkohol, ja, beror på:P

Vad gör du i morgon:

Vad är det finaste du fått? TANIS<3

Du samlar på? Ringar?

Vill du gifta dig? Nope, tycker det är asfjolligt med bröllop faktiskt, sorjligt nog:P

Vill du ha barn? Jo, men Linne får ta hand om dem, palla, hahaha

Är du musikalisk? Sjunger opera, rappar, spelas bastuba och fiol, I´v got skills!

Vad dricker du helst när du är törstig? Waaaaaaater







These days

Har sedan i måndags endast pluggat och hängt med Julle. Jag har inte gjort nååååågonting annat. Snacka softa sjukdagar. For once liksom. Julle och jag har ätit, massor med mat/kladdkaka/godis/sallad/ja typ det. Men sweet iaf att få bjuda tillbaka lite. Vi har även huserat i mitt kök eller i min säng. Vi har kollat på Bridget Jones Dagbok och Den Sista Dokusåpan, samt annat trams. Vi har hämtat Kajsa, hel och fin hos Leffe och vi har cyklat till Konsum när godissuget inte ville släppa.

Garven för tillfället är åt:

"Man kan överleva jättelänge på annanas!"

""MEN SER DU NÅGON JÄVLA ANNANAS ELLER?!"

Samt:

"Men vad det för jävla skitstad, skaffa asfalt för fan!"



Bruden, vars namn nu är Världens Sexigaste Brud (ödmjuk jag vet)
på min mobil, vem kan ha lagt till det namnet?!







Hemtentan från helvetet

Har hela dagen igår och hela förmiddagen idag suttit med den jävla hemtentan, plus hela måndagen. Jag hade ju planerat att ha hela måndagen och tisdagen på mig och så blir jag ju dundermegasuperförkyld. Just how I like it! Så skickade in den idag i stället för igår, jag blir så slut i huvet när jag är sjuk så det tog mycket längre tid, plus att jag bara skrev en massa blaj, men den är inne nu iaf, skööönt! Julle har hjälpt mig jättemycket så det var bra gött:)

Nu har jag varit i skolan också och kollat på inspelningarna från förra talet. Det gick väll bättre än jag tänkt mig, men jag sägar "Eh" i vartannat ord:O Hahahaahah! Dock är mina klasskompisar helt underbart gulliga och ger mig massa cred, lyckligchey:D










Catch me if yo can

Fins en film med det namnet med Di Caprio kom jag på, helt ur det blå. Aja, gick upp 8 och lämnade in cykeln till Leffe och gick sedan förbi Konsum och köpte mer vindruvor, bara röda denna gång och lite annat. Så nu sitter jag i köket med fetaste frukosten framför mig och mumsar.

Becky tar Tanis idag med, jag höll på att tuppa av när jag gått upp för trapporna så jag ska INTE antsränga mig mer än nödvändigt idag. Jag ska alltså bara vara hemma och plugga hela dagen. Och på kvällen ska jag nog krypa ner i sängen och kolla TV, mys!

Kanelbullen kommer och käkar lunch här idag, så får jag lite sellis, I like that:)




Såhär snygg är jag inte idag vill jag lova:P








Thats me(A)












Hello

Julle är på g hit och jag taggar, känner mig så tråkig när jag inte får socialisera mig när jag är sjuk. Så det blir naaaajs:D Bjuder tillbaka med lite middag till damen och sedan chillar vi runt lite i sängen I guess, kanske går något på TV?!









I´m feeling better

Kanske för att jag drog till Konsum och köpte godis och både röda och gröna vindruvor. Käkade lunch när jag kom hem och ligger nu återigen nerkrupen under täckena och mumsar smaskens och jobbar med tentan.

Solen skiiiiner nu också, hääärligt! Har kommit på att det är min jäkla ventillucka i kokvrån som låter så fasligt, därför tror jag att det är storm även när det knappt blåser, så ska fixa igen den, typ tejpa lite kanske:P

Nu fortsätter jag pluggandet:D











Måndag

Tja, så, nu vet ni att jag är sjuk så då kan jag ju blogga om lite annat istället:) Gick upp early och tog bussen till stallet. Det fick bli lite uppgradering av täcken idag vill jag lova, inga tunna regntäcken här inte. Tanis var pigg som vanligt, det bästa hon vet är att komma ut på morgonen. Provade ett träns idag med som Cathrine inte använder, ett pullarträns, men käkremmen var typ milslång så det funkar nog inte. Men jag putsade upp det ordentligt iaf:)

Fixade även allt till Tanis även om Becky ska ut senare, men det är så skönt att få gjort allt innan man ska sopa gången, och sen så tycker jag ju att det är väldigt mysig att bara pyssla runt också. Sedan drog jag hem och kröp, efter en varm dusch, ner under täcket igen. Nu har jag ätit lite frukost och kollat massa bloggar. Är ledig i dag och i morgon med en hemtenta, så nu blir det pluggeliplugg, dock verkar uppgifterna skittråkiga, suck:P



Neeeeeesa<3







FML

Det viiiiiner om knuten på mitt rum, är ju fasen snöstorm ute:O Just nu ligger jag fullt påklädd i sängen med två täcken, överkastet och yllefilten. Nej men vaddå, jag är inte alls sjuk, igen. Jag är fan sjuk heeeeeela tiden, vad vill min kropp att jag ska göra egentligen? Dra på en solsemester var fjärde dag eller? Jag blir så jäkla trött! Inte är jag bitter inta, absoluuuut inte. Åhhhhhhh, jag blir galen!











Å vilken härlig dag

Det snöar, mycket, och jag har blivit dunderförkyld, kan man ha det bättre är frågan?!



Next time?

Länge sedan jag körde på denna frilla, kanske något jag kör på fredag?!
















Best friends, right?

Just för tillfället känner jag ett stort begär att placera min dator på golvet OCH SEDAN HOPPA PÅ DEN FÖR GLATTA LIVET, det är nämligen såhär att DEN INTE FUNKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


















Just chillin

In my bed with chips och Linne i lurarna, pretty nice!










So damn true

























Here you go

VILKEN HELG! Okej i fredags efter dagen nästan var slut fick den fortsätta med råge. Drog till Julle igen och kirrade oss och så, heta brudar alltså, men det är ju som vanligt;) Sedan drog vi iväg på förkrök, meeeeeen vi stannade kvar där, så det blev inget BJ(A) Halv 5 kröp Julle och jag ner i sängen och totaldäckade. Kan ju lova er att det var en bakis brud som vaknade i går. Liiite för många vodkashotar resulterade i att jag låg däckad i sängen till typ 2. Men Julle och jag kirrade onlinepizza (our new bakisthing) så det var najs!

Cathrine hämtade mig och vi drog oss en repa i Boländerna. Köpte B-vitamin, fleecetäcket jag snackat om, nya ridstrumpor (välbehövligt), ett ljusgrönt och ett rosa nosludd och ett grepskaft (Cathrine köpte själva grepen). Jag typ gick runt och sov hela tiden så efter ett kladdkakestopp hos Julle drog jag sedan hem och sov en timme. Sedan åkte jag till stallet och tog in hästarna samt broddade av Tanis, så nu äntligen slipper hon dem jävla(!) bootsen i hagen, sköööönt! Plus att hon blev jättesöt i det nya täcket:)

När jag kom hem igen fixade jag mig fort som fan och drog till Julle, sedan drog vi ner på stan och hängde runt lite överallt, Julle och jag alltså, klockrena brudar:P


Just nu ligger jag hemma i sängen och chillar lite, för halv 4 drar jag och Cathrine till stallet. Blir en riktig chillerillsöndag idag, skönt:)


Pics från i fredags:








I´m so damn hot!:P








Hey you people

Tänkte bara upplysa om att jag lever, mkt festande blev det igår(A) Så idag kör vi en lugnare kväll, kanske?!;)


Tanis i mitt <3

Vaknade av mig själv 3kvart innan larmet, hur skönt var inte det. Var helt utvilad och hade sovit så gott bredvid Julle. Myspys:) Vi körde chillmorgon med Juressic Park 3 och smoodies (okej, jag fick Julle också, mums ju). Cyklade till Julle igår, hur vårigt och underbart är inte det? så tog biken till skolan sedan. Hade gruppmöte efter och drog sedan hem och käkade lunch. Then åkte jag till Britta och städade.

Gick sedan i värmen och solen till stallet. Cathrine kirrade mockningen så jag låg lite på latsidan idag:P När vi tog in hästarna för promenaden så bah, vi mååååste borsta dem ute. Så vi stod i solen och njöt, hästarna med kan jag lova. Tanis stod helt still:) Sedan gick vi en sväng, hela tiden i solen och både vi och hästarna var riktigt vårlyckliga, så härligt! Travade en bit med Tanis och hon haltade inte ett skvatt:D Så nu får hon promeneras en vecka till och sedan ska jag sätta igång henne igen. Jag blir så ledsen när det inte går att rida när solen skiner liksom:P

I dag hade Tanis och jag verkligen en härlig dag, vi smågnabbades, som vanligt, men vi njöt också av varandras sällskap och gosade lite extra, det är sådanna här dagar som jag knappt blir klok på hur mycket jag faktiskt älkskar den ponnyn, hon är det bästa i mitt liv<3



Min bästa vän<3








Myskväll

Juressic Park, popcorn, choklad och saft hos Julle. Myspys big time!



Redan torsdag

Snacka om att jag har nada tid längre för bloggen, har fullt upp hela tiden, iofs precis som vanligt, men iaf:P Vaknade halv 11 idag, jag skulle INTE upp halv 11, jag skulle upp halv 8! var så däckad i går kväll att jag glömde sätta mobilen på laddning, vilket då förståss lede till att den inte ringde. Så vaknade i godan ro och såg hur ljust och härligt det var ute, lite väl ljust. Så sminkade mig och drog på mig kläder i räserfart och drog förbi skolan och hämtade min hemtenta.

Sedan gled jag till Julle i solen, underbart väder vare, hade klänning till och med, och de blommiga legginsen, lovely:) Hos Julle vare lunch minsann med tända ljus och mys, lyxigt! Blev kladdkaka också, jag gillart. Chillade där och drog sedan ner till stan och köpte strumpbyxor, det blir klänning igår på festeriet;) Sedan bokade jag in cykeln på fix på tisdag, får inte glömmat bara.

Hemma har jag storstädat, nu är här fräscht och snyggt vill jag lova, sjukt skönt! Nu chillar jag resten av kvällen, blir skönt:)

Btw så spikade jag upp lite spikar i garderoben som jag hängde alla halsband på, därför vare lite snickarvarning:P



















Hantverkarn är i farten


Hallojsan folket på onsdagskvällen

Hej, igår drog jag till Julle efter skolan. Vi åt ju pastasallad och hade det gött, glodde en sväng på Clash of the titans också innan vi drog ner till staden. Jag köpte en assnygg kavaj, hittade en snygg lång också, men det fick bli en kort, nu ÄNTLIGEN har jag en svart kavve, som ag har längtat. Blev även en kuvertväska, som ni kan se i inlägget innan, mums på den!

Sedan träffade vi upp Rasmus och gick och fikade på 018. Och jag som ska sluta med sötsaker, hmm... kanske nästa vecka(A) Then tog vi bussen hem till moi och käkade middag och jag bytte outfit, för nu skulle det supas:P VVi drog till Julle och flaskade vin, mums med hallonen i, jag blev rätt så full, eheheheeh(A) Men jag gillar ju alkohol, Cathrine kallade mig för hobbyalkis i dag, hoppsan(A) Sedan styrde vi våra vingliga ben mot Williams och chillade där med lite cider. Hade en riktigt härlig kväll, kul med spontankrök:) Sedan skildes våra vägar och Rasmus och jag gick hem och sov.

I dag mådde jag toppen när jag vaknade, vin = huvudvärk för min del, så har varit rätt bakis idag, plus trött! Men var i skolan en snabbis och drog sedan till Julle för lunch, mitt lunchhak you know;) Sedan hem och till stallet med Cathrine. Tanis är mycket bättre, så härligt:) Min lilla princess<3

Nu ska jag googla lite på en bok som jag ska ha läst ut till i morgon (hej jag har läst ett kapitel) och paya en bill, sedan är det sängen som gäller, my beloved one.











My new lover


Bananbenen

Körde såklart på mina nya gula braxer idag, så sitter här på Julles soffa och spanar n mina bananer. Rysligt snyggt måste jag ju säga! Nya brillsen och ringen hängde på idag med. I liks new stuff:)
...
...
...
Har käkat pastasallad a la Julle, wich means that it´s good! Nu är det vi som chillar järnet och sedan drar vi ner på stan, ska spana efter en kavaj. Hahaha, jag bara shoppar loss här alltså, men det var typ 3 (?) år sedan som jag köpte liksom många saker till mig själv, så nu unnar jag mig faktiskt:P
...
...
...
Jaowsaaaaaaaaaa!








God morgon, god morgon

Hellu, hella och god morgon! Hoppas ni sovit sött, det har iaf jag:)

Sitter nu och har precis käkat frulle och pluggat inför redovisningen vi har idag. Ska snacka om Barnens Ö, en bok som vi jobbat med i original och lättläst version. Så ska nu göra mig redå för skolan. Men vet ännu inte vad jag ska ha på mig, vill så gärna ha mina blommiga leggins, men vad ska jag ha till? Min svarta klänning såklart, the problem is solved:D

Efter skolan har jag en lunchdejt hos Julle, jag älskar mina luncher där, det är grymt lyxigt att bara dra dit när det börjar pratas i magen:) Ska nog sedan städa när jag kommer hem, eller så gör jag det i morgon, är ledig då, vi får se vad dagen vill göra med mig idag.

Nu är det jag som ska fixas, min morgonfrilla är inte den hetaste i stan nämligen(A)





Guess what my favorite color is?!






Sexy mamas

Julle och jag i fredags, japp, vi är läckrast i stan!
































Papapaya cocconut

Vem har inte den låten på huvet liksom, sjukt bra, eller?! HAhahah, iaf så höll jag ju tal iad igen. Infotal om stress och det gick tydligen bra denna gång med. Jag tyckte jag var tomatröd i fejset och kollade på pappret all the time, men jag är tydligen bättre på det där än jag tror, jag blir så lycklig när mina kära klasskamrater säger att jag är duktig, glad tjej:D

Sedan träffade man på Linne i stormen som ägde rum ute i solen (utomhus, kan man äga ett rum då?) och traskade med brillsen ner på stan. Sedan blev det shopping vill jag lova. Herregud vad jag har köpt grejer, men så fiiiina sådanna också, jag gillart!



Införskaffade detta:


* Svarta jeans, mina är så slitna nu så det behövdes

* Gula jeans, alltid velat ha, så nu jäklarns:D

* Pilotbrillor, nu är det jag som är lika het som Tompa i Top Gun, morr

* Nya lack, ett svart(in my heart, the hottest ever!) och ett korall

* En ny korsring, guld med träkors, mums! Ringen från Tyras fick jag ju fint på mig, men det var ett HELVETE att få av sig den efter, sååååå, behöööövde ju en ny(A)

* Värmeskyddssprej




Sprang förbi JulletGullet en svängsing också och kollade in katten som har hår svart som natten, hett, hett!

Here you go, my new things:

















Julle goes happy

För ny jäklar ryker bootsen, bye bye lovers...


Mååååååååndagen

Tjenare soffråttor. Jag har precis käkat en rejäl lunch, klockan halv 10 en måndag. Det ni! Kan även sägas att jag har varit riktigt hurtig i dag. Åkte ju från pappa klockan 6 i morse, så hästarna fick komma ut halv 7:) Superduper:D Sedasn fixade jag allt och grejade lite extra i stallet innan jag åkte hem, med kvart över 8-bussen:O Hajja hurt!

Så nu har jag ju ätit och ska ta och skriva ner mitt tal, som ju ska handla om stress. Hittade inte alls en gammal pp som jag gjort förut och som jag kommer typ skriva av, nänä(A)

Har checkat in bilder från i fredags, Julle, vi är fan inte nyktra någonstans, även om var så övertygade om det. Men, men, her you go some pics på min outfit i lördags:




















Bloggkväll?

Tja, tja! Jag bah, vad i hel-vete ska jag snacka om, snurrar runt blicken på en massa sidor och bara kan inte koncentrera mig. "Shit vad ska jag snacka om, jag dör, måste fixa detta nu!" Hej! Jag ska snacka om stress. It my thing for fuck sake. Klart det blir det. Kom ju på att jag snackat om det på gymnasiet, hade actually ett tal om det, så så får det bli.

Nu är det säääääääääääängen som längtar effter mig, what a coincidence, jag vill nämligen ha den jag med!

Upp lite lagom tidigt i morgon, larmet ringer halv 6, INTE okej alltså, inte okej! Meeeeeeeeeeeeen I will survive, I will survive, as long as i know how to love, I know I will stay alive, I've got all my life to live, I've got all my love, to give, and I'll survive, I will survive...

Speeeeeeeeeedad chey:D Natti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Crazy, but I know you love me:P









Panik big time

Hallåååååååååååååååååååå, jag ska ju hålla infotal i skolan i morgon och jag har INGEN aning och vad 17 jag ska snacka om!, Gaaaaaahhh! Men hallå, vad ska man prata om då? Typ om Polen, eller gelehallon, eller kanske cyckelsemestrar? Jag har ingen aning, hahaah, kom precis att tänka på Mr Napkin, i The Holiday, hahahaahah, jag dööööööör! HAHAHAHAHAH!










Hello bitches

Sitter nu vid Maritas dator och tänkte blogge en sväng innan jag sätter igång och pluggar.

I går när jag skulle skynda mig till bussen i nya lackpjucksen halkar jag och vipps så har klacken hoppat iväg på egna ben och liggern på trappsteget under mig. FML! Så det fick bli leoklacksen igår iaf. Skitskor!

Drog då till Williams och körde med mina kära brudar Julle, Linne, Bella och Elin. Vi sjöng (lätt högst på hela stället), drack drinkar (iaf jag, en P22, med mangojuice, mums), suktade efter Svartis (hetman.se!) och hade det bara allmänt nice:D Och tänka sig, utan knappt en droppe alkohol i kroppen betedde jag mig som om jag vore aspackad, tänk vad kroppen luras ibland, hahaha, hade sjukt kul iaf!

Fick skjuts av Bellsi home, heeeeelt okej för mej:) Så sov faktiskt 4 timmar i natt, bra jobbat:P Drog till stalllet med Emma och släppte ut pollarna, kirrade till hästarna och så gick vi en promenix i solen, häääärligt!

Sedan traskade jag till Britta och städade, blev hämtad av pappa och kröp ner i sängen framför Cowboys and Aliens, hahaha skön rulle, men Daniels Craigs as alltså, snyggt!

Nu har jag käkat, slängde ihop en sallad av allt jag hittade i kylen, varietion is the shit(A) och nu ska jag plugga innan jag däckar totalt.

Soooooooooooooooo, hare bra, puss, puss!











Gör det jag är bäst på

Wich means kollar film, äter musli och gosar på landet:D


Hello and good eavning

Jo men hejsan. I går blev det röj vill jag lova. Julle och jag dansade järnet och shotade som smurfar. Jag är fan mer lättpåverkad än någonsinn:O Hoppsan(A) Var på BJ och drog sedan en sväng till Williams. Hade kuuuuuuuuuuuul!

Vaknade 12 av larmet idag, sweet att få sleepa lite. Sedan drog jag ner på stan och träffade Filip och Linne. Vi fikade på Cafe´Linne och gick sedan en promenad i solen, typ ungefär hur mysigt som helst!!!!! Sedan gick Filip och jag och handlade och jag hämtade ut mitt paket från Tyra;)

När jag kom hem drog jag till stallet och kirrade allt och släppte in hästarna, det började spöregna så Tanis och jag sket i ridhuset idag.

Nu är jag hemma och kirrar mumsig pastasallad, med skinka Julle, duktig, huh?!

Sedan ska jag fixa mig för en kväll på stan med bruttorna:D











I am a boat


Its good to be the king

Sitter i trosor och bh och käkar middag, pommes med chickenbits och Sweet cili-sås, mumma! Är typ helt klar med arbetet, ska bara läsa igenom det. SÅ snart blir det ett skutt in i duschen och sedan blir det till att svida om till partydressen och fixa mejket. Mot Julle it is!!!!!!!!!!!!!!



Julle och jag nyår, ages ago:P









Hejsan fredagen

Sitter i köket och har precis käkat lunch. Mumsigt vare med kycklingfile, klyftpotatis och Tzatsiki, my favorite! Nu ska jag sätta igång med plugget igen och det känns faktiskt lite bättre, vi skulle nämligen skriva 2-3 sidor och jag har snart skrivit 3, vilket gör att jag kan dra ner en massa på allt så att det blir klart:)

Så det blir nog utgång iaf to night, precis vad jag vill;) Fessssssta med min kanelbulle, thats what I want!

Pluggelilupp vare, tjolahopp babes<3



Jag och skäggiga damen drar ut i kväll;)








Pluggdag

Har lektion nu, ska sedan hem och råplugga några timmar, sedan back to school. Till stallet och hem och plugga klart skiten. Och om jag blir klar, feeeeeeeeesta med Julle i kväll! Jag VIIIIIIILLLLLLLLLLL!


Fuck

Hata svåra uppgifter, jag hajjar ju typ ett ord i hela boken! Helvetesskruttblä!






Happyface

Eller? Jooooodå, nu är jag glad igen, eller inte på att min lilla prinsessa inte mår 100:( men annars, eller vaddå, inte är jag väll glad för att Linne är sjuk och vi inte kunde gå på stan, men ni fattar. Jag är helt enkelt på bättre humör(kan det ha att göra med att jag precis tryckte i mig resterande bit av kladdkakan?).

Jag blev hux flux jättetrött när jag satt i sängen och pluggade så jag la mig ner och sov en timme:O Hoppsan alltså, men bra gött var det, för nu har jag energi igen:)

Så har nu käkat och pluggat och så ett tag. Men det blir plugg heeeeela kvällen, för i morgon ska jag stressa runt som en galning för att hinna med allt så något sittande vid datorn med plugg hinns inte med i morgon.

Thats it, en helspännande kväll har jag framför mig alltså, fine! :P



Gammal bild på Zino:)







Bad day

Buhu, är inte på hejhoppsanroligt humör idag. Julle och jag åkte till stallet och skulle köra ett thjusigt dressyrpass i ridhuset, men se då är ponnyn halt. Är superfin i skritten men traven vill hon inte ta alls. Så det fick bli lindning och ut i hagen för henne igen. Min älskade lilla häst:( I morgon ska vi till ridhuset och longera för att se hur hon ser ut och sedan en promenad.

På bussen hem plingar mobilen att Linne är sjuk, så det blir inget stan för oss idag, skulle shoppa massor nämligen. Så inget där heller och så fick jag the week of the mouth idag också, vilket flyt jag har alltså.

Näääää, usch och fy och blä! SÅ nu ska jag plugga en massa och sedan dra ihop något att äta, deppobarnet har talat:(









Taxsafari


Kom hem

vi börjar om igen, vi glömmer allt, där ute är det så kallt, kom hem....

Jag vill att Julle ska infinna sig bredvid mig här i sängen nu! Men snart slutar hon nog och då är det hon som kommer hit, sweet, sweet!

Nu SKA jag sätta igårng att plugga, jag SKA!


The one and only, the Cow Master!






Tja tja bloggeeen

Sitter här i min säng med Linne i lurarna och pratar/lyssnar på hennes fjollerier. "Ahaaaaa" stönade hon just ut, undrar vad hon har för sig?

Men iaf, så igår kväll blev man hämtad av Bella the Taxi Driver i vilkens bil det även husterade en Julle och en Frida (gökul att träffa bruttan igen som varit i London). Vi styrde hjulen mot staden och mötte upp Rasmus för en middag på 018. Blev en mumsig laxpasta som slank ner, rysligt härligt ställe dessutom. Myspys på hög nivå med garv:P

Sedan tog jag mig en busstur till Salabacke för lite skoj(A) I morse tog jag bussen till Julle och vi kirrade mysfrukost med färskt bröd, förlåt nyyybakat bröd var det ja. Gick hem och fixade mig och drog till skolan. Så nu har jag kommit hem och ätit lite, och sitter nu här då, och ska strax sätta igång och plugga.

Dagens med Linne bobbon, vilket resulterar i konstiga miner:P




En "ny" skjorta jag snott av mamma, superhärligi typ sammetsmaterial fast tunnt, skön och snygg iaf:)












Spring sign


Pik?

Fick denna av mamma, tycker hon att jag är dålig på att blanda drinkar?:P



Tisdag

Hello! Lovely weather today to, wonderful! Aja, jo angående mitt träns som hängde på atthyllan i hallen. Jag hade med mig det till skolan. Höll nämligen tal, och snackade då om träns, och det gick skitbra! Var kul även om jag var nervösare än Tanis när hon är som nervigast:P Men det syntes tydligen inte för resten av klassen tyckte jag var duktig:D Doch var det så var det jäkligt snyggt med tränset hängandes sådär hemma, kanske ska ha det hemma ibland:P
Aja, drog till Julle efter skolan, så jäkla nice, var hundra år sedan jag hängde här:O Så snart blire lunch, vi har det naaaaajs:)

Mums hos Julle:)


Hmmm?

Varför är mitt dressyrträns hemma?



Well

Went to the stable och "red" i ridhuset med Cathrine och Jenny. Det var kaos därinne så satt av till slut och stod och kollade på dem andra i stället. Jag blir ofokuserad och då kan ju inte Tanis heller koncentrera sig, så då gav jag upp. Synd då hon verkligen behövde gå, var en riktigt liten piggelinponny hela dagen:)

Vi var hela gänget i stallet idag, vilket resulterade i ett stopp på Maxi där Cathrine och jag bara går runt och flummar och det slutar med att mina tårar sprutar för att jag garvar så mycket, hahahahahahah!

Nu är jag hemma och ska fila på en uppgift till i morgon, för jag ska upp halv 7 i morgon, jag SKA upp då!

Natti fantti bebisungar:D


Tanis i höstas:)







Tröjan du hatar

Hej jag försov mig i morse, vilken tajming alltså. Skulle upp halv 7, inte okej! Och självklart har jag tajmat in att jag är i A:gruppen i skolan, vilket innebär att när vi har halvklass börajar jag typ alltid 08.15, fyfan vad gött! Men jag e int bitter. Ville vara i den gruppen iaf, för då har jag alltid hela dagen på mig efter liksom, så icke najs men najs ändå:)

Har då iaf varit i skolan då och sedan på Stadsbibblan en sväng. Sedan tog jag bussen hem, latmask, men det var fan kallt idag. SÅ jag unnade mig det:P

Nu sitter jag i köket och käkar, var dödshungrig! Sedan ska jag plugga en massa och then go to the stable. Känner att jag typ har nada intresting to write, så, japp.

Dagens outfit iaf:





















Yesterdays makeup

Hade ju min kornblåa blus, så då körde jag samma färg på ögonskuggan. Det blev riktigt snyggt tycker jag;)
















Söndag vare ja

Vilken dag alltså, jag har varit heltrött heeeela dagen, typ gått omkring och sovit, pigg chey. Meeen helt okej, ha dock verkligen inte gjort någonting idag. Drog ut med Cathrine och Emma till Granngården och Max men näår vi kom till Hööks var det stängt, vi kom 2 min för sent, vilket flyt alltså:P Men det var skoj att hänga lite med brudarna iaf.

Sedan drog jag till stallet och tog in pollarna. Tanis fick gå naken från typ 2 tills jag tog in henne, hur härligt är inte det:) Var alltför tierd för att rida, men det var mysigt att bara vara där, även om det var en kortis. Jag älskar stallet, det är det bästa stället som finns:D

När jag kom hem käkade jag och däckade totalt i sängen och har legat här sedan dess:P Så nu blir det till att borsta tänderna och krypa ner här igen, sooooooooooova<3








Hahahahh

I går alltså! Malin och Linne och jag, shit vilket team, jag dööööööör!










Heeeeeeeeej

Vilken kväll igår alltså. Vågade nästan inte kolla på bilderna från kröket(A) Nu ligger jag i sängen och chillar tre sek innan Emma och jag drar till Hööks. Vaknade 1, gillart:P

I går iaf så förade Malin, jag och Linne. Kan ju säga att det minsta sagt märktes att det var två veckor sedan jag söp för jag blev full på första drinken(A) Vi hade iaf skitkul och poppade järnet samt körde "jag har aldrig" all night.

Sedan tog vi oss ner till bussen, we made it, haha, och tog oss till stan och White. Och Malin hittade sin moil, sicken tur, hahaaha! Så röjde vi runt där i våra snygga klackar;)

THen gick vi till Terassen och jag, var dum som fan och sa "Jag är 20" och gick in. Dålig stil alltså! Chillade där sedan med Bella, Julle och lite folk. Och sedan fick man skjuts hem, hur sköööööööööööööööööönt som helst! Fortfarande bra packad när jag somnade så är redigt seg in huvet idag(A)


Some pics, vågar inte lägga upp resten, hehe:






































Och avslutar med kvällens mest passande bild(A):













Feeeeeezzzt

Nu är det försetts med Malin och Linne, party, party!!!!!


All day, all night

Var i stallet från 8 till halv 5, utan att äta något mer än två mackor, det ni! Jag har precis tryckt lite sallad men längtar efter middan som infinner sig om någon timme.

Släppte ut hästarna, kirrade allt till Tanis och Qinne och sopade fint. Sedan hämtade jag Tanis i hagen och gick till fältet och skuttade lite hinder. Sedan tog jag av henne täcket och jag satt på det i solen och hade det gött medans Tanis gick omkring och betade, i en timme! Hur härligt som helst!

Sedan kom Brimi. Den lille gulleponnin:) Gick toppenbra att släppa honom och han blev polare med Svartur och Qvicken över stängslet på en gång. Älskar islänningar! Sedan red vi ut, jag & Tanis, Emma & Svartur och Cathrine & Qinne. Dock red jag och Emma en längre sväng. Red i skogen och travade korta bitar och bara jobbade på, hon var så himmla läcker, skitfin verkligen:D Älskar ponnin<3 Sedan rejsade vi en kortis också och då taggade Tanis järnet, hahaha, tokunge:P

Sedan fixade Emma och jag till Brimi och gullade massa med honom i hagen, och jag hade ponnyridning, hahaha:P

Pics from the day, och FUCK A DUCK så har jag lyckats ställa in att datumet står på bilderna, pajjar ju allt!






















Brimi:
























Lördag den tredje Mars

God morgon, god morgon och hur mår ni idag då? Bakis som fan? Not me, hade en lugn filmkväll med Linne igår, skönt, men idag blir det andra bullar. FESTA ska det bli, precis vad jag vill göra:) Malin, jag och Linne kör all in to night, woop, woop!

Nu ska jag och Emma till stallet, hon ska hämta Brimi idag, jag är så nyfiken så jag tror jag spricker:D Så har med mig kameran så får ni se den lille gulleponnin sen.

Tanis och jag ska köra en massa markövningar idag. Blir lite jobb på utebanan och sedan en promenad. Ska även försöka mig på att få henne att ta något steg i spansk skritt, får se hur det går:P Men med morötter och beröm borde det kanske funka.


Hästarna i hagen i onsdags:























































On my way

Till Linne och vidareeeeeeee (till Konsum och sedan till hennes pappa) Wieeeeeee:D



Robin Hood och Lille John, springer genom skogen

Hello and good morning!

Det blåser idag, typ mycket, så vi får väll se om jag kommer till skolan, jag kanske hamnar i typ Danmark istället, who knows. Men iaf så ska jag till skolan och sedan handla, hem och käka och sedan till Britta och städa.

I kväll är planerna hemmafest, om vi hittar någon, och annars blir det något annat kul, den som lever får se:)

Nu ska jag dra igång musiken och poppa järnet! Tjingeling!











I need help

Jag ska köpa ett nytt fleecetäcke till Tanis, hon beöver verkligen ett nytt, och har hittat detta som kostar 250;-.
Men just nu på Hööks så har dem om man köper över 500 så får man 100 kronor rabatt. Så nu behöver jag hitta något för det övriga 250 kronorna, hjälp mig, vad ska jag köpa?














Hello you people

Har varit i stallet värsta länge idag. Drog ut vid 7 och kom hem först för typ en halvtimme sedan, det ni! Men chillade runt en massa, red i typ två timmar, gosade med hästarna i hagen jättelänge och putsade dagens utrustning. Så det tog ju tid liksom.

Nu har jag ätit, kan ju säga att jag var lite smått hungrig när jag kom hem, och ska nu ta och damsuga lägenheten. Sedan blir det duschen och fix och ner på stan. Ska shoppa lite småprylar och kanske ett par brallor. Dock tycker jag att det är så oliiiidligt tråkigt att gå på stan själv, så vi får se vad jag pallar med:P

Sedan ska jag till Linne och chillerilla och äta choklad, jag är så galet sugen på en fet marabou, så nu ska jag käkat!



Linne in action last year, tolkning efter Pressen:)








RSS 2.0