Härlig dag

Är nu på väg hem från stallet. Cath och jag tog en tur i solen. Tanis var först trött och seg efter gårdagen men taggade sedan till och galoppade till och med:)

Pratade precis med farmor. Fina, fina farmor. Jag saknar henne så mycket men snart kan vi ses ofta. Hon och farfar flyttar nämligen till Sverige i april. Ska bli helt underbart:D

Nu ska jag hem, hem till duschen, maten och el pirato. Massa pussar och gos, precis så som jag vill avsluta denna braiga dag:)

Ponnyt idag, rosa och sedan grön, viktigt med matchning ska ni veta. Muppen som sitter på ponnyn är ashet, jag vet.


Dagen innan fredag, torsdag

Gomorron, gomorron! Hur är läget? Jag vaknade med ont i halsen, som vanligt numera. Hostade och snorade i morse, woopwoop! Precis som jag vill ha det, eller?!

Aja, jag lever ju iaf, man får vara glad för det:) Idag ska jag rida med Cathrine, ska bli riktigt nice. Hästen gick ordentligt igår så det blir en lugnare tur idag.

Sedan ska jag hem och käka massa choklad och gosa med Erik. Tjiho:D

Nu, macka, apelsin och goooodis!


Mästerkocken i rosa ulltofflor

Jag som skulle hinna skriva i Tanis bok, måla naglarna och chilla framför TV:n. Men icke! Jag var master chef i köket istället. Fläskpannkaka blir det till lunch i morgon, jummi!



Gener

Nog vet jag allt vart mitt shoppingberoende kommer ifrån, min mor. Efter jobbet tog Stina och jag en toppenmysig, och god, fika på Waynes. Sedan gick mamma och jag på stan. När mamma och jag går på stan så kommer jag alltid hem med mer än vad som var tänkt från början. Hehe:P

Men fina grejer blev det, plus lite bra grejer:) I love shopping!

Okej, skjortan är militärgrön, inte svartdaskig:P


Hahaha

Jag typ dör på Eriks inlägg. Hahaha! Vet att ni också gör det, kanske ska be honom blogga oftare, typ varje dag. Nejä, men nästan. Hahaha


Erik Festbloggar

erik gästbloggar. varning för känsliga läsare. barn under 25 bör ej läsa detta. Mippsan tar under inga omständigheter något ansvar för detta inlägg.
 
idag har mippsan hoppat på sin häst minst två gånger. hon hyrde ut den till findus så nu har den bara 3 ben. men det finns ju kryckor. sen städa hon saker och tog bort damm. damm kommer ifrån det grekiska ordet damolipus. Dammolipianerna dog ut år 211 e.kr. 
Hon har även fått ett kår leg så nu ska hon fanimej lära sig supa så det bara smaskar om det. Detta kan behövas. så från och med idag sökes det stabila damer att krökqaa tills skallen springer och gömmer sig i ett mörkthål. 
20 kronorsdrinkar säger jag bara. Då sätter inte plånkmonän stopp, ända häjden är blåsan och den går ju att tömma. 
In this fakin moment så maxar mippe räkningar och sånt shit och leker allmänt vuxen.
Det är dyrt o leka stureplan med 17 hästar ochy 500 par nya skor som är på väg. wooopediwoop. Snart är det madafakin helg! Allt för en bira.
SYNS I TOA KÖN BITCHES AND HITCHES!

Tisdag

God morgon! Känner på mig att den här dagen lär bli ungefär som igår, pigg och sprallig. Det känns bra:)

Tanis och jag ska ta det lugnt idag. Ge oss ut på en skritt/trav-tur i repgrimma. Inga krav utan bara fokus på att få henne lugn och avslappnad.

Sedan ska jag hem och gosa järnet med mannen, jappjappjaaapp. Detta blir en bra tisdag med andra ord, tipptopp!

Kaaaallt ute:


Damn

Något jag har blivit riktigt dålig på är att vara själv hemma. Mitt rum är liksom inte längre komplett utan en sexig musklig man. Och att sova själv, huga! Vilken tur då att han oftast är här med mig:) Erik, the boyfriend, the man!

En puss skickad till mumset<3


Juste, jag hade en blogg

Hej alla mina kära bloggläsare, Kim mfl. Jag har inte glömt er, bara haft en sprallig dag med massor av upptåg. I morse var jag inte pigg alls, ville helst kila ner huvudet under Eriks arm och sova tre dygn till, men jag gick upp.

Sedan piggnade jag till ordentligt. Camilla och jag rejsade runt och gjorde fint. Solen sken hela dagen och såfort vi åkte en meter i bilen var solbrillorna på. Go dag! Kändes kanon att vara tillbaka på jobbet:)

Fick skjuts till stallet och Julle och jag gav oss ut i solen direkt med ponnysarna. Två glada tjejer på två rosa ponnysar, kan knappt bli bättre.

Tanis var så FIN idag. Jobbade på bra i skritten och sedan på hemvägen tränade vi skritt/trav mellan reflexpinnarna och jäklar vad hon tog i! Krullade ihop sig och travade nästan på stället. Sjukt duktig skrutt<3

Nu ska jag göra fetaste pastasalladen och hoppas på att mannen kommer hit.

Snyggot igår:P


Sontag

Drog ut till stallet i förmiddags och red en sväng med mamma och Bodil på marken. Red med sadel och repgrimma, sjukt skönt. Hon var pigg så vi tog en ordentlig galopp. Hon var jätteduktig och kunde samla sig fint.

Nu har jag gosat med kaninerna och snart är det middag hos pappa. Myspys med the family och el pojkvänno!

Soooolen idag:)


Middag

Erik och jag kom precis hem från Eriks pappa där vi var på middag. Hur mysigt som helst plus galet god mat. Nu är det andra Star Wars-rullen som gäller, woopwoop!


Gurkdjuret

Självklart blev det en ridtur, kunde ju inte hålla mig. Tänkte först jobba lite på banan eller i ridhuset men det var för mycket snö plus lektion i ridhuset så vi red ut istället. Galopperade fram och tillbaka en bit på järnvägen och skoja om att hon var taggad. Haha busponny! När jag gjort halt en gång efter en galopp studsade hon och skrapade som en galning i marken för att hon var så taggad. Glad häst!

Men hon var duktig! Fattade rätt varje gång, sjukt duktig:) Travade sedan på en volt, bara rullade på några varv i varje. Fin även om det gick lite för fort:P

Vilken svettig häst jag fick, sjöblöt på hals ben och ansikte. Varmt idag. Så hon fick gå ut i fleecen sedan, myspys:)

Luddkorven idag:


Mot stallet

Det är ljust, redan, lyckan är obeskrivlig:) Väntar på bussen ut till stallet. Ska släppa ut hästarna och är sedan i valet och kvalet om jag ska rida. Kroppen säger nej men hjärnan säger ja. Ut och galoppera i snön, precis vad ponnyn och jag skulle behöva. Äsch vi får se, en liten sväng kan vi ju ta iaf:P


Stajnotime

Hänger med Stina. Vi har käkat middag med familjen och kollat på Taken 2. Plus tryckt massa massa onyttigt, mums!



Pigg och glad, kexchoklad

Fortfarande slemmig och skabbig. Har mått likadant nu i typ en vecka. Varför går det bara inte över? Jag vilar ju hela tiden! Åhhhh!

Har nu ätit frukost och tänkte ta och städa lite. Men väntar nog ett tag till. Orkar inte riktigt nu:P

Tjingtjing!

En pigg och glad Mippe i vårclothes, längtar!


Visste du att jag:

* är en riktig fena på att komma ihåg låttexter. Hör jag en ny låt så kan jag oftast refrängen 3:e gången den kommer

* har ett synfel. Ser dåligt på långt håll

* kan inte höger och vänster men när jag måste veta så tänker jag hur det ser ut i ridhuset

* har haft tandställning, räls både uppe och nere

* hatar vitt skinn, ser jag ett par vita skinnskor så spyr jag nästan!

* tycker att det är extremt sexigt med tatueringar

* nästan alltid fryser, är en riktig liten fryslort och måste alltid ha med mig en extra tröja även på sommaren

* aldrig har sett Star Wars-filmerna

Old pic på moi!


Hej hopp

Äntligen har jag skaffat mig ett nytt busskort. Rosa och fint(precis som vanligt men ändå). Träffade Pinnen i stan och sedan hoppade vi på bussen till stallet. Kan ju säga att våra medresenärer vet allt om oss nu, haha vi pratar alltid för högt och om för intima saker:P

Det blev en kort tur, men mysig. Tanis var pigg! Hon hade nog helst velat springa 100 varv runt jorden om hon fick. Pigg ponny!

Nu ska jag nog trycka dem sista chipsen, dem ropar på mig. Jag ska lyda och knapra upp dem, mums!

Ponnyt idag:)


Dagens workout, nu kör vi!


Tors dag

Solen skiner hörni, mys! Jag var på Ekeby idag igen och blev sjukskriven. Lovely! Men på måndag ÄR jag pigg igen, så det så!

På vägen hem gick jag i Stabbyskogen och träffade på pojkvännen som grillade med kidsen, pinnbröd, mums!

Nu har jag käkat lunch och ska chilla lite i sängen innan jag drar till stallet. Ponnyn och Linne:D


Min finaste<3

Jag saknar Tanis såååååå mycket! Jag vill gosa med henne, trycka i henne godis, dra händerna igenom hennes fina svans, mocka hennes box, kirra morötter till henne, fylla hennes höpåsar, till och med fylla på vattnet, rida på henne, busa med henne men mest av allt så vill jag bara se henne, min ponny. Min finaste lilla ponnysnutt!
 
Julle, världens bästa kompis, tar hand om henne igen igen. Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är över att hon hjälper mig så mycket nu när jag är sjuk. Det är så SNÄLLT! 
 
Men i morgon SKA jag ut, gosa med min älskling och busa med Linne. Inte så engagerat kanske då jag typ kommer att gå omkring som en zombie men jag ska dit. Till världens finaste lilla ponny<3
 
 

Läs och lär Julle


Fuck this shit

Efter en helvetespromenad(läs feber i mängder) till och från Konsum ska jag frossa! Sorry Erik but you are totaly alone in this "inteätaskräp"-utmaningen. I cant do it!



Vår

Jag saknar våren något otroligt. Våren är den bästa årstiden enligt mig. Jag blir så lycklig då. Det blir ljust, man kan cykla igen, solglasögonen hänger på näsan hela tiden och man slipper frysa rumpan av sig varje gång man går utanför dörren. Kläderna, älskar vårkläder. Springa runt i jeans, skinnjacka och Converse, en sjal och dem avklippta fingervantarna. Blommorna som spirar upp ur marken och påsken, glöm inte påsken, massa god mat och gottis i mängder, love it!
 
Och stallet. Snön försvinner och grusvägarna blir så där perfekt mjuka och mysiga. Pälsen ryker och man ser äntligen hur ponnyn ser ut igen. Matcha outfits och springa runt i ridkläder istället för overall. Njuta av den där speciella luften på kvällarna när man rider hemmåt igen. Ponnyn som blir sådär extra sprallig av värmen och vinden. Doften av en solvarm hästrumpa och känslan av att kunna leta fram små grässtrån och låta hästen beta. Och motivationen! Äntligen är det kul att träna igen och både banan och ridhuset kan få sig några besök. Men det bästa är ju den efterlängtade galoppen på vägen ner mot sjön, fort, fort och bara kul!
 
 
VÅR<3
 
 

Fest

Är fortfarande sjuk, jippie! Har fått en ny läkartid i morgon. Så det blir till att ligga i sängen hela veckan. Härligt! Verkligen. Är så uttråkad nu att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. VD är snart slut, inga andra filmer, jag har inget att sy och inget mumsigt att äta. Daaaaaaaa!


Pyssel

Jag hade sedan tidigare tre stora kuddar till sängen men med ett ljusblått tyg, vilket inte matchar mitt cerise/svarta rum. Så sydde nya fodral till dem.

Kirrade även ett reflexnosludd och två svansreflexer.

När jag ändå höll på så slängde jag ihop en kuvertväska och en plånbok också.

Jag gillar att sy, så är det:)



Kändisboyfriend

Poppis snubbe i UNT.


Tisdag

Nu har jag varit sjuk i en vecka. Har inte varit sjuk så länge på jag vet inte hur lång tid. Är fortfarande snorig, slemmig i halsen, ont i huvudet och trött i kroppen. Hoppas på att få en magisk energikick under dagen så att jag kan jobba imorgon, men just nu känns det hopplöst. Hade lite feber igår också och känner mig lite varm nu med. Det är totalt värdelöst att vara sjuk. Om jag ändå var liksom jättesjuk så att det verkligen kändes välbehövligt att ligga i sängen dagarna i ända men jag är liksom halvsjuk hela tiden ist. Åhhhhhh, God make me good!
 
Jaha vad har jag roat mig med hittills idag då, jo jag har käkat frukost och kollat på VD. Sweet morning med andra ord. Nu måste jag äta något mer, sjukt hungrig, och sedan ska jag nog plocka fram symaskinen. Köpte en sist jag var på IKEA men har inte invigt den, så det får bli dagens mission. Spännande.
 
Nu, kylskåpsletning!
 
 
Heta brudar!

Känslan när man

vaknar av att tanten som bor längst upp i huset har fått för sig att gå ut. Vilket innebär 5 minuters klonkande med käppen i varje trappsteg och ibland ett slag på järnstaketet så att det ekar ordentligt i hela trappuppgången. Tack, nu är jag vaken!


Give me something to eat!

Jag har varit hungrig hela dagen, heeela dagen. Jag har ätit en ordentlig lunch, en skål fil, ett äpple, en knäckemacka och middag och är FORTFARANDE jättehungrig! Eller är jag bara sugen, fan att Erik inte kommer hit fören i morgon! Damn


Ponnyluddet

Igår red jag för första gången på nästan en vecka. Cath, AnnSofie, Leo, Alica, jag och hästarna tog en mysig promenad. Red barbacka och det kändes vill jag lova. Ont i gumpen fick jag men det var härligt att vara uppe på hästryggen igen:)

Idag åkte jag ut med Cath, så sweet att hänga med frienden:) Blev en kortistur idag med, dock med sadel.

Så skönt att få gosa med luddet igen. Min fina lilla busponny<3


Skrutten Mippe

Jag är sjuk, fortfarande. Fuck this shit alltså! Det suger. Är förkyld och har dagen till ära även fått en sådan satans träningsvärk i magen av allt hostande. Det liksom spänner och gör ont såfort jag andas lite för ordentligt. Isch

Men jag har iaf haft en skön helg. Har hängt med min man enda sedan i torsdags, då har man det bra vill jag lova:)

Nu ligger jag nedkrupen under pälsfilten och kollar på Batman. My name btw, pappa kallade mig för Batman när jag var ett kid, so thats my name. Nu ska jag sno en apelsin och slå på filmen igen, för jag saknar Erik massa och måste tänka på något annat, hej beroende!



Hej på dig

Trött som ett as även om vi bara har tagit det lugnt idag. Sov hos Erik och kollade på Shutter, läskig rulle! I dag har vi chillat, jag har städat hemma och tagit in hästarna. Sedan käkade vi middag hos pappa men nu är vi hemma hos Erik igen och ska snart sova. Chillerillweakend med andra ord, sweet!



Pussgurkan

Erik är också sjuk så vi fick en riktigt chill alla hjärtans dag igår. Han lagade dock lyxmiddag och jag tände massa ljus i mitt rum sedan. Mysdag med andra ord.

Idag har vi legat i sängen hela dagen. Jag hostar och snorar som fan, hoppas verkligen att jag blir frisk i helgen!

Nu ska vi kolla en skräckfilm, när han vaknat vill säga;P



Alla <3 dag

Grattis på alla hjärtans dag mina fina! Fick en chokladask av min kära mor, puss på världens bästa mamma!

Min bror är så gullig! Jag går ut till köket för att kirra frukost och där är han i full fart med att fixa en romantisk frukost till Malin. Han har köpt rosor, massa färska bär och frukt. Tänt ljus och köpt fetaste godisasken. Inte kunde jag väl tro att det gömde sig en sådan romantiker därinne. Gullebrollan:)

Nu taggar jag tills Erik slutar jobbet. Vi ska dra och handla lite och sedan bara ligga i sängen och mysa hela kvällen, sweet<3



Lycka!

Vaknar, slår på TV:n och det är Vintergatan! Lyckan är fullständig!



The man

Den första oktober träffades Erik och jag för första gången. Vi var på Williams, jag var aspackad och han följde med mig hem. Dagen efter kändes bra, jag tog hans nummer och vi hördes dagen efter. En skön typ tänkte jag. Vi kanske ses igen, iaf någon gång till, han var ju snygg så... Vi ses igen och igen, fan han är ju nice, skön humor och riktigt het. Kanske man ska satsa på ett kk-förhållande.

Men ju mer vi träffades insåg jag att jag faktiskt tyckte om honom. Så en kväll sa jag det, jag tycker om dig men om du inte är intresserad kan du dra, för jag vill inte bli ledsen. Och han stannade!

På lördag har vi varit officiella på face i en månad. Jag som trodde att jag skulle vara singel forever och så blev det såhär, helt sjukt. Vi ses nästan varje dag, spenderar hela helgerna tillsammans och har grymt kul. Samma humor, stil och syn på livet samtidigt som vi är hur olika som helst.

Jag är kär, på riktigt och trivs så jäkla bra med det. Hej hopp, livet är på topp!


Ashet bild från i lördags<3


Omg

Jag sov 15 timmar i natt, 15!!!! Helt sjukt ju! Då är kroppen inte riktigt bra alltså. Mår för övrigt typ som igår, apa med andra ord. Så jag blir hemma i morgon med. Förhoppningsvis är jag pigg på fredag, men vi får se.

Har nu ätit frukost, kl.15 liksom:P och ska nu dra en vända VD. Perfaperfa!

Btw blev det ingen semla för mig igår, men min gulliga pojkvän kom med en varsin pannacotta ist:) Vi hann mysa lite men ansåg att det är nog bäst att han inte sover här när jag är sjuk. Och jag som hatar att sova själv:( Men vi ska chilla hela helgen så det känns bra:)


Mitt hjärtegryn som Julle så snällt tar hand om nu, tack bästis!


Me, myself and I

Sitter nu på bussen hem. Jobbade på förmiddagen för jag ville inte acceptera att jag var sjuk, men på sista städet höll jag på att däcka. Så nu åker jag hem, hem, hem! Ska krypa ner i sängen och inte gå upp förens jag verkligen behöver.

Gud vad jag älskar min kropp, den är så snäll hela tiden, verkligen! Ska iaf ta och ha en vit månad nu, försöka att sluta stressa så mkt och ta hand om mig själv.

Jag ska bli frisk, så det så!


I fucking love myself

Hade ont i halsen igår. Vaknar mitt i natten av att jag måste hosta slem för att kunna andas. Vaknar och är fetingförkyld. VAD HAR MIN KROPP EMOT MIG?????????



Kiss me

Stina följde med till stallet idag, riktigt härligt:) Så skoj att vi ses varje dag nu, I love it!

Tanis och jag tog en minitur i snöskruttet. Isch vilket väder, hon hade in i hela manen. Red med bara remont och tyglar. Och tänka sig, prinsessan gick i form. Duktiga tösen:)

Kom hem riktigt tidigt, så jag städade rummet. Det behövdes! Efter en helg med Erik så ser rummet ut som kaos. Kuddar och kläder ööööverallt! Men nu är här fint:)

Nu är det Berra och jag som ska mysa, Erik kommer i morgon, så jag får pussa på kudden ist.

Puss

Loppan i lördags:


Heeeeeeeeey you

Vad är grejen med dem två inläggen innan? Antagligen ett dåligt försök till att blogga i lördags, skills!

Jo i lördags hängde Julle och jag i stallet. Red en supertur i djupsnön och kirrade runt en hel massa i stallet. Grymt nice!

På kvällen blev det fest! Erik hade kalas och det blev röj, lite väl mkt för mig, hehe. Men hade det sjukt nice:)

Igår låg vi i sängen hela förmiddagen innan vi drog till stallet och till pappa.

Myshelg<3

Heta pics!


Feb. 09, 2013


Feb. 09, 2013


Mysfredag

Julle och jag red ut på våra hästar, i djupsnön en slinga med skog. Så mysigt! Hon, jag och dem nöjda hästarna, sjukt skönt!

Sedan har vi myst runt hos pappa och käkat gott, snackat och kollat på en massa gamla bilder på Tanis. Gud vad jag älskar min fina häst. Hon är den finaste på jorden!

Mina häng idag<3


Den där dagen igen

Fredagen, bästa dagen på veckan och blablabla. Men, men, skönt med helg igen iaf.

Idag och i morgon ska jag och Julle hänga. Typ jättemycket, typ hela tiden. Känns kanonbra då det var länge sedan vi hittade på något utanför stall och jobb.

Vi ska åka till stallet efter jobbet och sedan hem till pappa. Krypa ner i våra bebisdräkter och gosa i soffan. Mysinomnom!

Tjingtjing och där var damen glad:)



Min fina ponnyhäst

Tänkte ju rida i ridhuset men näää, inte när det har blivit så mycket snö på fältet. Då är det ju perfekt att rida på. Så det blev ett ordentligt skrittpass. Snön var typ 2 dm djup så hon fick ta i ordentligt.

Skrittade först på lång tygel ett varv, sedan ett i form i båda. Hon var så duktig. Kröp ihop ordentligt och fick med rumpan riktigt fint. Jobbade sedan lite halter i båda varven. Först ville hon inte riktigt stå still men hon ändrade sig snabbt och stod snällt still med alla fötterna under sig.

Hon har ju varit så taggad nu när jag har ridit. Så då var det toppen med djupsnön, då det var för tungt för att hon skulle orka busa. Härligt:)

Skönt att pyssla runt med henne, min fina lilla skruttgurka<3


Hej, jag lever

Igår vaknade jag av migrän. Precis det som jag gillar bäst, så skönt! Sov till 12 och gick sedan till Ekeby, för jag pallar inte det här längre! Fick en läkartid, tipptopp!:)))

På eftermiddagen träffade jag födelsedagsbarnet Erik och vi gick hem till honom. Lagade fetaste middagen som blev såååå god, I love food! Träffade hans family, och det gick ju så bra så, jag blev inte uppäten:P

Sedan drog vi hem och myste framför fotbollen innan vi däckade.

Idag ska Tanis och jag dra en repa i ridhuset är det tänkt, om jag orkar, har fortfarande lite ont i huvudet:/

Puss på er gullrumpor!


Bebisdräkten är här!


Hej, hej Monica, hej på dig Monica

Vad händer och fötter idag då?! Jo jag ska jobba, för ovanlighetens skull, typ. Men det blir en bra dag tror jag:)

Guuuud så svårt det var att ta sig ur sängen i morse. Det måste ju vara det värsta på dagen. Erik ligger ju kvar och börjar senare. Och så måste jag gå upp ur den varma och gosiga sängen, orättvist! Saknar honom redan apamycket!

Efter worket ska jag ner på stan. Lämna in skor, kirra nyckel, Apoteket plus lite birthday present shopping;P

Kvällen ska spenderas all by myself, vilket innebär nagellackering, chipsätande och VD-tittande. Sweet!


Nykterist javisst!


Jag är en vampyr, jag suger och spyr

Blev en uteritt med Världens Sexigaste Brud iaf. Hade westernprylarna på och busade runt. Finridning, nja, snarare virrhoppbus, typ:P

Fick skritta en bit på Ljompa sedan också, i nya sadeln. Den som Julle SKA köpa, sjukt skön var den. Plus piffig:)

Nu sitter jag själv på bussen hem, damen ville putsa sadel men jag vill duscha, så då åkte jag hem:P

Poppar Krubegård och tänker på sommaren, I miss it, jag erkänner. Vill ha sol, värme och massa blommor. Kirra snygga slappa outfits och bara njuta av sommaren. Sommar i mitt <3


Måndagen

Sitter på lunch nu, haft mkt på morgonen men har nu bara ett städ kvar. Fett skönt:)

Sedan ska Julle och jag till stallet. Får se vad vi hittar på, borde dra till ridhuset och trava igenom henne ordentligt, men det ääääär ju så tråkigt att rida där, iaf när man inte är själv. Så jag rider nog ut ned Julle ist:P

Sedan ska jag hem och mysa ned Erik, sweet dude!

Ha det bra:)


Hahaha

Jo men min man är en brud egentligen, verkligen! Skillat att skriva Erika istället för Erik, hahaha!


Sliten tjej

Shit vilken helg, Erik och jag har rejsat järnet och inte vilat en sekund, typ:P
 
I fredags käkade vi på Allstar tillsammans med hans polare. Sedan drog vi vidare på drinkrunda som (ofc) slutade på Williams. Packad som en säl var jag när vi kom hem och jag däckade i sängen, men vilken kväll, sweet!
 
Vaknar av att Linne ringer på lördagmorgonen. Jag har lyckats stänga av larmet. Så kastar mig upp ur sängen, vinglar till bussen och släpper ut hästarna med Linne. Fortfarande full, kul i jul! Men vi hann med en supermysig ridtur i skogen och en liten busgalopp på ängen:)
 
Drog sedan hem och Erika och jag körde the city! Shoppade massor, på stan och i Boländerna. Privatchaför och kassbärare är fan bra att ha;P Sedan blev det myskväll hemma framför massa filmer. 
 
I dag har vi haft främmande på brunch innan Erik skjutsade ut mig till stallet. Där stallgänget kirrade hagen, njöt av solen och grillade korv. När Linne sedan kom blev det en ridtur också, mys!
 
Nu är jag hemma, sjukt sliten efter en intensiv helg. Ska slockna snart. Min kropp säger upp sig och hjärnan är frånvarande, så sängen och dess nya lakan ska få sig en vän.
 
Puss på er!
 
 

Tjatja bloggen

Har hängt packad i stallet, shoppat massor, kirrat om mitt rum plus pussat massor på mannen. Plus hunnit bli fett bakis, nu filmkväll med min pirat! Festispuss



Love life

Hänger runt med Erik och hans friends, drinkar järnet och I like it! My life is fucking perfect!!!!



Fredag!!!

Fixar mig, dricker ett glas rött och taggar kvällen, snart drar jag!



Tiden går så fort!

Det är redan fredag igen. Veckan har gått i ett naffs, månaden, halvåret som jag jobbat. Det känns fortfarande som om det var typ en månad sedan jag började jobba, för tiden har gått så fort! Men det är nice:)

Sitter nu på favoritstädet och käkar frukost. Efter jobbet ska jag kasta mig på bussen till stan och köpa lite stuff, nödvändiga grejer typ. Sedan hem fort som fan, snabbstäda, snabbduscha och fixa mig för att sedan dra ner på stan för middag med boyfrienden och hans friends. Spännande! Samt lite nervöst:P

Taggar helgen!!!!


Nu ska jag döda apelsinen, mohaha!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2013/pic_510b80ceddf2b30a2fdfdfd8.jpg" class="image">


RSS 2.0