Hej, hej, hej

Haft en bra dag på jobbet idag. Pigg och glad:) Sedan hängde jag med Linne i stallet. Vi gick upp på fältet och betade hästarna. Samt snackade massa, jag insåg verkligen hur mkt jag saknar dig varje dag, min bebis<3

Nu har jag duschat, käkat och ska kirra naglarna. Sedan kommer Erik, jippie:D

Tjingtjing på er:)

Loppan och hästen i höstas, mina fina<3


Sleep mode

Nu är det jag som ska sova. Piggnade till efter chipsen och Colan men nu har ögonlocken slagit ihop några ggr för många för att jag ska kunna ignorera dem. Uppenbarligen vill kroppen sova. Så då ska jag vara snäll och låta den göra det. Krypa ner under täcket och gosa ner sig riktigt ordentligt, så bra som det går utan mannen. Men han kommer i morgon så jag överlever nog. Sleep tight people!
 
 
Fyllebild från i lördags, hett, så fett!

Sleepy

Har varit en riktig segkorv hela dagen, hur trött som helst. Så jag jobbade inte över, behöver piggna på mig. Så nu ligger jag i sängen och vilar upp mig. Med Vampire Diaries, chips och Cola borde det ju gå, right!?

Hoppas på att Erik kommer sedan också, är på goshumör! Så länge får jag nöja mig med mina 10 kuddar som jag har i sängen:P


Lovely weather

Det fullkomligen vräker ner utanför rutan, isch! Tycker synd om min häst som ska ut i det här:(

Idag är det onsdag, blir en tung dag idag då jag ska jobba över. Är verkligen inte taggad då jag redan är helt slut. Känns som om jag skulle kunna sova i två dygn. Aptrött är jag.

Taggar helgen. Erik och jag ska ta det ganska lugnt. Köra lite road trip samt mysa massa framför TV: n. Ska bli sweet!

Nu taggar vi vädret och dagen, onsdag!



Visste du att:

* Jag hatar lila, gillar inte färgen alls, vet ej varför men jag ryser av färgen, usch
 
* Jag har fobi för smutsiga händer. När jag lagar mat tvättar jag händerna typ 20 ggr under tiden. När jag äter chips äter jag endast med två fingrar och måste sedan snabbt gå och tvätta dem när jag är klar. Skulle jag typ klia mig i håret eller någon annanstans så känner jag mig inte fräsch förens jag duschat
 
* Jag älskar chips och äter det typ två ggr i veckan, som just nu:P
 
 
 
 

Måndag

Måndag, härliga måndag. Känslan när larmet ringer 04.45, vad jag saknat det!

Har verkligen haft en toppenhelg! Blir så glad av alla fina människor som jag har runt omkring mig:)

Taggar stallet i eftermiddag, äntligen få pussa på ponnyplutten<3 Ska dessutom prova dem nya reflexerna jag köpte i lördags, schpännande:)




Awesome

Hade ett helskönt kalas igår. Jag och finaste vännerna glassade runt och hade det skojskoj!

Nu är pojkvännen iväg och hämtar pizza. Bakisdag i mitt <3



Nu kör vi!

Dagen har startat och jag är laddad! Har ett fullspäckat schema framför mig. Är nu på bussen ut till stallet. Ska släppa ut hästarna och fixa till Tanis. Sedan ruscha hem och käka frukost. För sedan är det road trip som gäller. Erik och jag ska köra runt halva stan och fixa en massa. Sedan hem, städa det sista och fixa sig inför kvällen då det är kalas at my place. Tagga toppendag!:D



En fetish

Jag måste ha målade naglar, MÅSTE! Med tanke på hur dåligt mina naglar mår av mitt arbete, de utsätts konstant för fukt, så är dem inte särskilt snygga utan lack. Dock tycker jag att korta naglar passar i svart, blir för knasigt annars for some reason. Vilken tur då att svart är min favoritfärg;)

Men seriöst, kan inte gå ut utan lack. Det går inte, tar jag bort det gamla lägger jag på nytt på en gång, måste!

Nagellack i mitt<3


Fredag, underbara fredag

Äntligen är det fredag, fredag, bästa dagen på veckan. Hela helgen ligger framför en, jobbschemat är kanon och ja, det är fredag, fredag!

Ska sluta tjata om fredag, men sweet är det. Känns härligt att vara tillbaka på jobbet och jag känner att jag har massa energi som bara spritter överallt, så ska det vara!

Efter jobbet ska jag ner på stan och träffa Erik, äntligen få pussa på honom efter uppehåll på 3(!) dagar:O Jag längtar! Ska köpa lite småkrafs och sedan ska vi köpa pizza och dra hem till mig och ha skräckkväll. Just the way I like it!:D

Ha en go fredag pussgurkor:)


Birthday presents


Suck

Som min kära pojkvän så fint förklarade för mig i går så stavas ju inte Wampire med W utan med V. Kan jag någonsin lära mig att stava rätt på någonting?! Suck!



En lirre


Antal ljus på din senaste tårta: Tre på varje, fick två stycken, så hej, jag är 6 år
 
Har du varit kär: Jag ÄR kär

Senaste låt du har lyssnat på: Senaste som spelades på mobilen var någon med Norlie tror jag, poppar den listan nu

Favorit TV-program: Oooooch det blev Wampire Diaries, jag är partisk
 
Favoritblommor: Blåklint, för det växer mycket sådana på Gotland

.Vad gör du när du är uttråkad: Bloggar, uppenbarligen
 
Fras/ord du använder (för) ofta: För tillfället är apa ett skönt ord, typ apskönt

Favoritpålägg: Cheese, eller farmors fikonsylt, jummi!

Är du internetberoende: Skulle inte kunna påstå det va! Bloggar bara typ 3 ggr om dagen, kollar face 20 och alla bloggar typ twice a day...:P
.
Är du långsint: Inte what so ever, en sak som händer i dag är borta i morgon


This starts to get boring

Legat i sängen hela dagen igen. Kollat på två skivor med WD och har nu fått feber igen. Känns kanon! Blir hemma i morgon med så är jag förhoppningsvis fit for fight igen på fredag. Har ju världens helg framför mig och vill inte missa en sekund utav den!
 
Hade nada aptit i går och åt endast pyttelite pasta och glass, på hela dagen. Har ätit mer idag, men har fortfarande inget sug efter mat eller gottis alls. Tänkte bli fit inför lördag då jag ska ha min slimmade klänning...nejdå, den är snyggare med gravidmage till.
 
 Meeeeeen jag har fett tråkigt iaf, så det är okej att tycka jättesynd om mig.
 
Btw, skaffa inte pojkvän, för då kan ni inte ses när man är sjuk, och då blir man typ galen, saknar honom apamycket och det är inte kul, mrrrr:/
 
Okej, ska väl ta och slänga in ett kul inlägg också och sedan blir det WD igen, plus lite chips som jag ska lyckas knapra i mig. 
 
Puss (på foten så ni slipper bli smittade).
 
 
Min TanBanan i somras, älskade lilla skrutten<3
 
 

Ponnysarna i söndags


Sick

Har legat i sängen hela dagen. Bokstavligen! Varit i köket två ggr och på toa en, annars har jag legat här hela tiden. Jo juste, har bytt skivor också. Glott på Vampire Diaries precis hela dagen. Jag är fast! Plus att Stefan och Damon är riktiga kex, nomnom!

Nu ska jag försöka sova. Längtar till fredag, sjukt mkt, gå tiden, gå!


Bifogar en bild på min fina ponny från i söndags, saknar! Men jag har världens bästa kompis som tar hand om henne när jag ligger död i sängen. Tack Julle, du är bäst!


Smittad

När Erik och jag skulle gå och lägga oss igår började jag frysa som tusan. Halvdrömde sedan massa konstigt och yrade. Mitt i natten vaknar vi av att jag är apvarm. Feber, lovely!

Så nu ligger jag i sängen, käkar glass och kollar på Vampire Diaries. Fick två boxar av Julle i present, thank god!

Jag kommer lätt vara hemma i morgon med, hatar att vara sjuk! Men det värsta är att jag inte kan träffa Erik, vill inte smitta honom, men blä, vill vara med honom hela tiden ju. Fuck fever!



Hey lovers

Hej på er, hur är lägonet? Med mig är det typ hur bra som helst. Har haft en apskön helg med vänner, familj och pojkvän. (Trodde inte jag skulle kunna säga det ordet på länge, men det är ju sant, jag har faktiskt en, pojkvän alltså).

I lördag på kvällen kom Erik och sedan blev det middag med Britta och Ove också. Sedan drog Erik och jag på inflyttningsfest hos hans polare. Nice, nice:)

I går drog jag ut och red med Julle. Vi var ute i snön och solen, bara njöt av att vara vi och hästarna:) När jag kom hem drog Erik och jag på middag hos pappa. Sjukt god mat och fina presenter, ni får bild i kväll.

Bästa helgen på länge<3


Busungarna på sina ponnys igår:)


Världens bästa födelsedag<3


Las Vegas baby!

Hela 21 barre har jag hunnit bli av mitt liv. Sjukt, ännu vuxnare än när man fyllde 20, men seriöst, jag kommer typ alltid vara 13 i skallen, så mycket roligare så;P

Har iaf haft en grym födelsedag hittills. Mamma, Brollan och Malin grattade mig när jag kom hem och i paketen fanns detta:

Kortet var även ett presentkort på två ljuslyktor som jag länge velat ha, hurra!:D


Busiga fingrar

Jag kan bara inte hålla fingrarna i styr när jag är på stan. Efter jobbet igår gick mamma och jag på stan och jag fick med mig some stuff. Typ en apskön klänning som jag ska ha nästa helg, samt detta, och DVD:n såklart:)


Födelsedagsfrukost, king!


Livet på en pinne

Släppte ut hästarna i morse, hela 23 minus hade det krupit ner till. Sedan slängde jag på hackamore och skydd på ponnyn och gav oss iväg. Klockan är 9, inte en kotte ute, solen strålar från en klarblå himmel och snön gnistrar som diamanter överallt. Det är jag och min ponny. Det kan bara inte bli bättre, lyckan är fullständig!

Tanis var pigg pga kylan men använde energin helt rätt. Steget och stabiliteten i traven var magisk, hon bara flöt fram! Lite galopp tjingade vi in också, lycklig häst och ryttare.

Min häst är bäst!



Movie night!

Nu bli det fest, massa gott, en thriller och Julle som sellis. Slå detta om ni kan!



Freeeeeedag

Fick springa till bussen i morse igen, är liksom inte så pigg på att dra när Erik är hos mig, vill hellre ligga kvar i sängen och mysa då. Men jag hann som vanligt, kanske blir jag en maratonlöpare en vacker dag...:P

Idag är det kallt, hela 18 minus var det när vi hoppade in i bilen, burr! Men ganska nice ändå, det blir så fint ute liksom, så klar luft.

Efter jobbet ska jag ner på stan. En DVD måste inhandlas, för ikväll då är det jag och Julle som ska ha filmkväll. Hos mig, fett tufft! Taggar!

Puss på er peps!


God morgon

Redan torsdag, härligt! Taggar helgen då jag fyller år och ska spendera massa tid med familjen. Sjukt nice:)

Sitter nu i bilen och käkar frukost, jag åt en dubbelmacka med jordgubbssylt, mums!

Har många städ idag känns det som, även om vi har det precis som vanligt. Men jag är så taggad på att dra till stallet. Ska nog rida med sadel och träns idag, för ovanlighetens skull. Julle och jag drar ut och hoppar i snön.

Sedan ska jag skynda mig hem, för jag saknar min man, vill pussa på honom, så det ska jag göra!


Ha det bra, säg godag!


That's me


Äsch då

Lyckan när man ser senaste numret av Buffé ligga på köksbordet.

Olyckan när man inser att spagetti och köttfärssås inte är riktigt lika gott som champinjonsoppa med timjan...



Mot ponnyt och bästis!

Malin och jag blev sena idag så vi slutade 16.30. Vilket gör att JulleBulle och jag inte åkte samma buss. Jag sitter nu alltså äntligen på en sådan, buss, på väg till stallet. Det snöar tusan så det blir ingen klippning av herr hårfager, men då kan vi ägna tiden åt att busa runt i snön istället. Snöööööö:D


Ät inte gul snö...


Hipp hurra, för här kommer bumbibjörnarna

Idag ska Julle och jag till stallet, typ som alla andra dagar. Men jag längtar något galet! Ska bli så skönt att få borra ner näsan i Tanis päls och pussa på henne, rida ut en sväng, mocka boxen(jag älskar att mocka till min häst) och få se hur Ljompa ser ut under lurvet(han ska nämligen klippas idag).

Blir en sen kväll i stallet hade jag tänkt, fixa lite extra typ. Ska ändå vara ensam hemma i kväll så då kan jag passa på.

Ett städ kvar, så snart går bussen:D Sweet dag men jag längtar till i morgon, för då kommer Erik på kvällen. Mys:)



Onsdag

Måste bara säga det men jag var fett duktig igår. Gjorde massa som jag skulle. Dock var jag inte kanonpigg under dagen. Fick sådanadär dipps när jag somnar i bilen. Sjukt wierd är det, men sant. Iaf så tänkte jag typ gå och lägga mig när jag kom hem men istället så: storstädade jag lägenheten, plockade bort alla julgrejer, tvättade två tvättar, gick upp på vinden med massor av grejer, kirrade lunchlåda till idag, betalade grejer, pratade i teleflon, kollade på PA OCH käkade chips och drack Cola. Erkänn att jag har skills! Fett tuff.


Men nu är jag jättehungrig och vill bara slänga i mig frukost, så då ska jag göra det, hej hopp!


Crazy morning look, hot!


My favorite program

Is back!!!! Ponnyakuten har börjat igen och ingen är lyckligare än jag. Rös genom hela programmet plus att dem typ bara hade min musik i klippen. Lycka!!!!!



Det är sant

Jag är ingen snigel längre! <3
 
 
 
 

Pollarna plutt 1 och 2

Red först ut en sväng med Tanis. Barbacka och med hacket, kanske ska sälja mina sadlar?! Nejdå! Men hon var pigg och glad iaf. Blev ganska mycket trav och hon jobbade på så fint:) Min stjärna<3

Sedan var det grabbens tur. Han skötte sig hur bra som helst, en riktig guldhäst Julle har skaffat sig vill jag lova!

Dagens små troll:


Längtar!

Jag har längtat hela dagen tills jag kommer ut till stallet och kan krypa ner i min overall. Den är så sjukt skön, typ det bästa jag köpt, myyyys!

Julle ska tvätta idag så jag har två pollar idag. Vilket innebär att jag ska prova på att rida en sväng på Ljomi, sjukt spännande:) Men det blir bara en skrittur, annars vet jag inte vilken gångart jag får. Julle får vara king och hjälpa mig en annan dag:)

Tagga stallet!!!!!


Mina ponnysar idag!


Hey lovers

Igår blev det röj! Först en riktigt god middag som Emma knåpat ihop. Hon är duktig på det där med käk hon. Sedan massa krök och taxi ner på stan. Flustret blev sedan intaget av en massa brudar.

Vilken kväll! Hade supernice med tjejerna. Plus att man ju har världens bästa man som kom och hämtade och skjutsade hem alla. Så fick en het man att sova med igen, as allways;)


Haha, lånade Emmas brillor, hett!


Min kväll är räddad!


Fest är bäst


Dagens work

Har hängt hela förmiddagen med Julle och Stina. Vi har kört runt halva stan och shoppat hästprylar. Massa fint! Självklart blev det ett stopp på Donken också, nomnom! Härligt att hänga med mina fina:)

Jag köpte faktiskt en overall idag, typ det bästa plagget som finns, så sjukt skön! Julle har också en så nu är det jättebebisarna som kommer att skutta runt i snön med sina ponnysar:D



Den där tuffa

Igår hade Julle och jag en helkväll, sjukt skönt. Vi käkade på Basilico, riktigt bra mat, och gott vin. Sedan var vi på Williams en snabbis och sedan Interpool. En härlig kväll med bästisen, precis vad vi behövde:)




Klassisk fredag

Vilket innebär att jag efter jobbet ska städa hemma, men det vill jag aldrig. Så då sitter jag med datorn i köket och kollar alla bloggar som finns. Bara för att slippa. Men det är ju så oliiiidligt tråkigt att städa hemma, hos andra fine, men hemma, nej! Åhhhhhhhhhhhh vad trött jag blir, vrf kan damsugaren, trasorna och moppen sköta sitt själva, vispa runt i hela placet och göra fint. Men ikke, de behöver mänsklig hjälp, utav mig, ingen annan. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!
 
 
Meeeeen i kväll så blir det till att leva loppan med Julle. Vi ska snygga till oss, love it, och dra ner på stan för middag och kanske mer, vem vet vad benen för oss. Spännande!
 
 
Mumsi chicas, men nu återstår bara kvällens i-landsproblem. VAD SKA MAN HA PÅ SIG????? Wish me luck, annars kör jag väl på naket, alltid en hit.
 
 
 

Happy New Year

Har totalt glömt bort att slänga upp nyårspicsen här, dem är inte så många, men ni får några stycken iaf:) Ooooch vi är sjukt sexiga, we know:P
 
 

Hej mina kära vänner

Som ni märker så blir det inte så mkt bloggning just nu, men det är bara för att jag springer runt och lever loppan hela dagarna. Först jobbar jag (Malin och jag skojar runt som vanligt), sedan åker Julle och jag till stallet( jag gosar med min ponny och fjollar runt med min kompis) och sedan åker jag hem(och pussar på mannen). Så det hinns liksom inte riktigt med, men ni vet ju att jag mår jäkla bra iaf:D




I've got skills

Jag ramlade av min häst för första gånger igår:D Visst, vi har gått omkull en gång tidigare men jag har aldrig ramlat av.

Julle och jag var ute och red, barbacka med hacket såklart, jag är världens lataste. Sedan skulle vi ta en galopp och då tyckte Tanis att nu jävlar skulle vi springa, så hon kastar sig framåt i fattningen och börjar bocka som en galning. Hon hade askul och jag bara skrek som en galning. Tills jag åker fram på halsen, har nada stöd framför mig och vipps så ligger jag i mjölet.

Men Gud så roligt det var, höll på att garva ihjäl mig. Julle med. Tanis bara stod där så jag kunde ta tyglarna direkt. Hahaha, busponny!

Gårdagens drama och garv, Emme i snön!

En snäll och lugn Tanis:


Taggar!

I morgon ska jag äntligen få träffa Cath igen, FINALLY! Hon är ju en sådan där som åker till Irland över nyår men nu är hon hemma igen, och kommer till stallet i morgon, jippie:D



It's good to be the king

Tror ni inte att baslådan gick att koppla in i TV:n också, jo. Ligger ni i sängen med en film på, nyduschad, chips och gosekläder. King!



Free

Idag ska jag inte till stallet, Becky ska dit, vilket betyder att jag har absolut nada att göra från klockan 17.00 och framåt. Meeen jag ska försöka flirta in mig så att det blir en fet filmkväll. Nu när jag har min heta TV. Blir glad såfort jag öppnar ögonen på morgonen och ser den, min nya bebis<3



Tisdag

Fick ruscha som en galning till bussen i morse. Tänk hur det kan gå när man är upptagen med annat(A) men har haft det mysigt med mannen iaf.

Idag ska Julle och jag till stallet. Det blir en liten ridtur, första tillsammans. Ska bli helt otroligt kul:)

Nu är mina inlägg typ bara superglada och peppande, men det är ju bara för att jag mår så jäkla bra. Jag älskar livet!


Sådana här kvällar skippar vi nu och gosar runt i stallet istället:)


Loppdjuren

Idag skoddes Julles och min hästar(ej grammatiskt rätt). Fatta, jag och Julle har egna hästar, det är liksom barndrömmen som gått i uppfyllelse, ha egen häst i samma stall som bästisen har sin. Jag tror jag drömmer!

Sedan släpptes odjuren ihop, och det gick bra. Men tjejerna sprang förstås runt och fjollade sig, ston alltså. Men det funkar bra, härligt!

Kollade igenom alla när jag tog in dem för att se om dem lyckats göra sig illa, men det var såklart ingen fara. Kan nu skriva upp en till bananälskare på listan, Ljomi slukade bananbiten i ett naffs.

Julle och jag har egna hästar, våra egna bananälskande hästar:)


Jarkko och Tanis in action today:)


Måndag

Så var det måndag igen. Idag är Malin tillbaka på jobbet så nu blir det som vanligt igen, skönt! Tillbaka till dem vanliga rutinerna, så som jag vill ha det.

Efter jobbet pallrar jag mig till stallet och kikar på hästarna. Julle är master och tar hand om dem när Jarkko kommer idag, lovely!

Sedan skyndar jag hem och hänger med mannen. Sweet måndag med andra ord!:)



Bee Movie

#Pressen# "-Barry, vad har du på dig?"

#Barry# "-Tröjan är hemstickad och jag har inga brallor"

Hahaha, bihumor, stickande roligt!


My new best friend

En 32 tummare från Samsung. Plus brollans gamla DVD. My life is saved!



Kompis det går bra nu

Jag trivs så jädra bra just nu, med livet liksom. Gillar mitt jobb, trivs bra hemma, har världens finaste häst, en riktigt trevlig grabb och sist men inte minst så flyttade Julle in med Ljomi idag. Kan det bli bättre, nope! I love life:)



Hey peps

Har spenderat hela gårkvällen plus hela dagen med mannen, inte mig emot. Kollade på Sinister igår, sjukt bra film, är väldigt kräsen när det gäller skräck då det typ är det ända jag ser, men den var sjukt läskig. Missade typ alla läskiga scener dock för att jag inte vågade kolla:P

Är nu på g till stallet för att kirra och släppa in djuren. Sedan blir det häng med mannen i kväll med, han ligger kvar i sängen därhemma:P

Puss på er!


Denna helgen

Nu är huvudet bra, jag sa till det på skarpen och det lydde tillsist. Har ju en superhelg framför mig och vill inte missa en sekund!

Vid 17 åker jag till stallet med Emma, för sista gången:( När jag är klar där ruschar jag hem och käkar samt snoffsar upp mig lite. För ikväll är det bio som gäller, skräck, I like:)

I morgon ska jag kirra stallet och sedan chilla hos pappa, förhoppningsvis klippa mig, mitt hår ser ut som fan och hans moster.

På söndag gäller det, då kommer han, mannen med den vita manen. Som vi längtat! Taggar satan!


Hattifnatt


It sucks to be me

Så fort jag tänker för mycket, stressar, så får jag migrän. Helfestligt är det inte. Hade redan lite ont i går kväll men tvingade mig själv att strunta i det, jag hade sovit dåligt och det var väl därför. Men ikke, vaknade med sprängande huvudvärk. Jippie! Men har sovit länge, inte för att det hjälpte så mkt iofs men iaf, och ska nu inta köket. Hungrig var förnamnet. Frukosten, here I come!
 
 
 
Längtar tills ponnyn är i form igen och vi kan rida ordentliga dressyrpass, tagga!
 
 
 
 

Galopp, galopp, galopp

Hejsan, jag har varit duktig idag. Jag har nämligen varit hos Polisen. Lämnat in mig själv för den där gången då jag stal en vindruva från Ica. Nääää då (skulle aldrig erkänna det) men jag kirrade nytt leg. Dock blev bilden typ lika dålig som på mitt förra, sexy mama!

Sedan traskade jag runt på stan en sväng med Linne i lurarna. Köpte nitar och två par trosor, älskar att köpa nya trosor, nice!

Nu har Julle och jag käkat pizza, vi blev så sugna, och snackat häst, precis som vi gör 24/7 just nu:D


I am miss bright!

Helt sjukt vad smart jag är. Har börjat putsa upp mina kängor(asså dem jag använder hela tiden, inte stallkängorna, har förresten inga) i stallet! Där har jag ju alla smörjgrejer. Så galet smart, you are allowed to touch me;)



Mot murveldjuret!

Sitter äntligen på bussen till stallet. Hade en lätt kaosartad dag kan man ju säga, så är lite trött men nu blir det ny energi. Kirra stallet och gosa med min fina lilla ponny.

Det kommer bli helt perfekt när Ljomi kommer, för då kan Julle och jag sätta igång dem samtidigt, båda har ju vilat mkt nu så det blir så bra så! Tajming.


Morning

Första jobbdagen på ett tag nu. Ledigheten har gått rasande fort, men det blir skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Så man vet hur allt fungerar liksom. Nu, mot jobbet!:)


Crocodile Dundee i mitt hjärta


Gårkvällen

Det blev ett fett skön nyårsafton med mina sköna vänner. Middagen blev awesome, fett med god, även om vi(jag) gjorde så att det inte blev någon efterrätt. Men vi var lika nöjda iaf. Körde musikleken, Julles speciala! Jag är ingen tävlingsmänniska what so ever, men igår, då gick jag in för fullt! Vann första ronden och kom trea på andra. Taggad brud!

Vi gjorde mumsigt bål också, alla ville ha:P Efter tolvslaget drog vi ner på stan men sket i allt och chillade en sväng hos Julle innan jag gick hem och städade.

Tack för igår folket!



Tröttmössa

Har kollat en film, blev Taken. Sjukt bra, men sjukt obehaglig rulle. Skulle sedan "sluta ögonen en stund", vilket resulterade i en powernap på en timme, uppsi. Men det var precis vad jag behövde. Nu har jag massor med energi(zero) till att gå ut och städa till kaninerna. Woopwoop!

Sedan blir det mer film, och mer choklad. Sucks to be me;P



Bakis som ett as

Somnade full, sov 3 timmar och mår nu skit! Men jag är ju hurtgubben så åkte ut till stallet och släppte ut hästarna. Standard!

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli lite mer så att jag kan ringa pappa och be honom komma och hämta mig(okej Marita, pappa kommer sova till 1:P). Tänkte slänga mig framför TV:n och inhalera film idag nämligen. Typ det ända man jan göra när man är bakis.

Kommer lätt däcka i soffan, lätt!


RSS 2.0