Kräftskivis


I like friday

Efter jobbet, härlig dag med Malin, stallmöte, mys, bra kommunikation med hästen blev det middag och fest med mina fina. I like friday!
Göteborg

Har haft en riktigt grym helg. Erik, jag, Lobban och Benny åkte ner i fredags. Det blev ett virrvarr med en dum GPS, tacos, godis, Bert och fint väder. Släppte av de andra två vid ett gym och sedan låg den framför våra fötter, semesterhelgen! Väl på hotellet provade vi sängen innan vi fixade oss och drog ner på stan för en härlig middag i sällskap med Eriks mamma och kompis.

På lördagen shoppade vi först järnet i stan, så nöjd över alla köp, och äntligen fick jag mig min keps! Hem och lämna kassarna och sedan en gammal hederlig spårvagn till Liseberg. Vi hann bara med två karuseller men det räckte, pirrade så in i norden i magen:) Erik spelade lite och vi kom hem med en groda.

På kvällen gick vi ut och käkade tre-rätters. Ljuvlig mat, mums! Sedan hem för att prova de nya grejerna;)

På söndagen var vi trötta, men nöjda efter en härlig helg! Hämtade folket i Trollhättan och hann trycka typ världens godaste pizza, så GOD!We love shopping!

Erik och jag har shoppat massor idag. Kläder, prylar och mysiga grejer;)

Syns det vilken min favoritfärg är kanske?!In Gotenburg


Uppsi, råkade få med mig dessa hem


Världens snällaste häst!

Idag var Sonja med mig ut till stallet, hon hade även sin systerdotter med sig. Anja på 2,5 år. Tanis fick leka gunghäst idag, hon är så snäll! Traskade runt så snällt med båda på ryggen. Sonja red massa själv också och Tanis till och med galopperade hur fint som helst på spåret:) Snällare häst får man leta efter:)Phuuu

Efter tre timmars intensivt städande är det nu fint hemma. Luktar såpa och skiner överallt:)Frukost i hagen

https://cdn3.cdnme.se/1401187/7-3/pic_521337ad9606ee5f2a3c0493.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1401187/7-3/pic_521337b29606ee5e61d3bb32.jpg" class="image">


En tankeställare

Filmen är lång, en timme ungefär men så värd. Se den!


http://m.youtube.com/watch?v=TQUMAJCh1fASöndag

Hej mina fina! Länge sedan jag bloggade ordentligt minsann. Har haft fullt upp. Hängt en hel massa i stallet med min söta lilla häst. Mina fina vänner har även dem blivit nyttjade ordentligt:)

Igår hämtade Olli och Nicki mig och vi drog till torpet och hade kräftskiva. Idag har vi badat och kollat på gruvor. Haft en grym helg!:)

Pics från de senaste dagarna:


Jippie

Nu blir det kräftskiva för hela slanten. Olli, Nicki och jag i helgen. Mys på det!Fezt är bäst!


Hänger med jycken


Lunch i regnet

Standardkäket är intaget. Sushi-brudarna är mätta och glada och hunden ligger och sover på golvet:)Semester in my heart

Jo men hörni, vad har jag haft för mig då när jag var borta onsdag till söndag. Jo, Erik, jag, mamma och Benny har hängt i deras mysiga nyköpta lilla hus i Småland. Vi har ätit massor med gott, druckit vin, badat, handlat, pysslat runt och bara haft det sådär riktigt semesteraktigt. Sjukt skönt.

Jag har även hunnit med att bränna mig utav h-vete när vi var vid havet. Röd på hela baksidan och haft svårt att röra mig. Legat på rygg har nästan varit omöjligt. Snyggt som fan, kräftan!

Denna vecka jobbar Erik i Västerås, vilket gör mig lite ensam. Gillar inte att sova själv, men kramar på kudden istället så ska jag försöka överleva. Även om jag redan andra dagen saknar ihjäl mig...:P

Och eftersom jag är typ sämst på att ta bilder så blev det inga:)


Work out!

Efter ett hårt träningspass på hästen blir det en nyttig middag. Tänka sig vad duktig jag är. Kommer bli en vältränad och slank tjej(som om jag inte redan är det!). WoopwoopSamma spår

Kör samma spår och käkar en nyttig lunch efter powerwalken i 30 graders värma. Pluggar lite teori samtidigt. Duktig tjej idag:)Hej och hå

Ska ta tag i mitt liv. Börja träna och äta bra. Börjar dagen med en powerwalk och sedan en nyttig lunch. Kvällen avslutas antagligen med chips, vem ska jag lura, ingen. Fettobarn for life!God morgon

Börjar andra semesterveckan med en maxad frukost. Vad ska dagen ta vägen med mig tro?!RSS 2.0