At home

I sängen med stelfrusna ben. Gick hem genom snön och bara njöt av att vintern är här. Men mina ben lever sitt egna liv som isglassar. Kallt, kallt!

Nu är det sova som gäller, tills det i morgon smäller. Eller ja, när jag ska upp iaf, typ. Natti!



Standard


El fredag

Tog bussen i morse, redan igår var Kajsa helt förfrusen, så nu är det buss som gäller. Får gå en bit, men det känns skönt att komma igång ordentligt på morgonen.

Idag är det fredag, veckan har gått i räserfart som vanligt, härligt:) I dag ska Julle och jag förhoppningsvis på stan, hoppas Emma orkar fixa åt ponnyt:)

Har ganska mkt jag vill inhandla idag, massa fint. Sedan ska vi chilla film. Döskönt!

Jag blir så glad varje gång jag tittar ut, snö i mitt <3


Mardrömmar

Okej då Julle, jag sover väl inte bäst varje natt då. Drömde en mardröm nyss. Jag blev jagad, tillsammans med familjen och det var sjukt obehagligt. Om jag drömmer en mardröm så blir jag oftast jagad, och det är så sjukt obehagligt. Men denna gång kunde jag faktiskt väcka mig själv. Skönt det, ville inte se vart drömmen slutade. Huga!



Trötter

Har städat hemma sedan jag kom hem. Nu är det sängen som gäller, soooova! Klockan ringer första gången 04.45 i morgon, kompis det går bra nu...


Brudar, damer, flickor

Dessa bilder fick inte hamna på facebook. Det finns många fler, men dem får inte ens hamna här. Fördem är lite för grova, jag visar lite för mkt och nej, typ for my eyes only, och Julles. Men här har ni ett par iaf, vi bjussar på oss själva, hotties(A)
 
 
 
 
 

Snöööööööö


Christmas time

Jag är typ överlycklig över att det ligger snö på backen. Nu är det jul snart, det bästa på året. Sitter och käkar frukost och snart ska Malin och jag springa in på Lutis och köpa lussebullar. Lovely!

Lyssnar dessutom på julmusik i bilen, skrålade Heliga natt när jag öppnade bildörren, en snubbe gick förbi och tittade lite frågande, hehe:P

Snö vid bussen igår:)


Snowflakes

Det har snöat idag, typ mkt, som ni redan vet iofs, men ändå. Jag blir så glad! Är ju ett riktigt vinterfreak och fullkomligen sprudlar av glädje när den först snön faller. Det är så fint, när det blir vitt på den gråa och tråkiga marken. Snöööööööööööööööööööööö:D
 
 

Jag och min ponny

Jag har lite konstiga saker för mig när jag är i stallet och håller på med ponnyn. Tex:
 
* Är ute och rider och Tanis är jätteduktig, då när jag länger tygeln drar jag henne i högerörat. Vet inte varför men det är väl lite busigt liksom, skrattar, klappar henne och drar henne i örat, my thing.
 
* Jag är världens lataste människa. Mina gummistövlar är så trasiga så att dem läcker in sjuka mängder vatten varje gång jag använder dem. Dem har varit sönder i ett år...
 
* Har ingen piggborste i min rykthink, anväder ryktskrapan när jag ska ta bort leran.
 
* Jag har 9 träns, men bara 7 som jag "använder".
 
* Borstar typ inte svansen, två gånger i veckan typ. Becky tar så fint hand om den:P
 
* Tanis älskar bananer, hon äter iofs allt, men har jag en banan i fickan så blir hon tokig, mums tycker Tanis Bananis.
 
* När jag leder Tanis går hon alltid bakom mig. Började träna henne så när jag fick henne då hon var väldigt dominant och ville gå framför mig. Hon har stenkoll på detta och tar sällan ett enda steg förbi mig. 
 
* Jag ger typ alltid Tanis lite extra middagsmat, bara för att hon är så söt<3
 
 

Gött liv

Brollan och hans brud är rätt bra att ha ibland:)
 
 

What a day

Hade en rätt skruttig dag. Var på lite halvdåligt humör idag. Blir förvånad när jag är det, är typ alltid glad och sprallig, så det var lite omväxling. Men när jag cyklade hem blev det värre. Vi slutade sent, tio minuter så missade första bussen. Sedan slutar framlampan fungera, det regnar som satan, växlarna krånglar, jag är hungrig, tåget kommer och jag är trött. Inte blev det bättre av att Malin och Brollan står i myskläder och bakar hemma, till julmusik. Buhuuuuu!
 
Men, drog till stallet och fixade till Tanis och Brimpa. Sedan ska Cathrine och jag till ridhuset, ridlektion på g, men då har Chess trampat på skon så att den är helt sne. Där kom hovslagaren i mig fram. Det var skitkul! Älskar att få mecka med hovarna. Drog av skon och broddade sedan min ponny. Sedan åkte jag hem.
 
Har duschat, hjälpt mamma med maten, tvättat och kollat lite TV. Nu väntar jag bara på att tvättmaskinen ska sluta snurra så att jag kan hänga upp kläderna. 
 
Taggar sängen!!!!! Berra and moi, what a couple!
 
 

Känslan när man

Totalt glömmer bort hur man skriver ett snabel-a. Letar över hela tangentbordet utan att hitta det. Måste gå in på Blogg.se-hemsidan och skriva in min mejladress för att komma ihåg hur man gör. Kortslutning i hjärnan kallas det!



Dagens pass

Kom till stallet och fixade allting. Tog in uteboxhästarna också och kom på hur liten Svartur är egentligen, en liten svart isis, gullis:)
 
Plockade in Tanis och drog av den värsta leran. Jag har blivit satans lat när det gäller allt just nu. Hon har ridits väldigt lugnt de senaste veckorna och därmed varken haft sadel eller skydd typ. Vilket innebär att Emilia latmask inte borstar lika noga. Men, men grå är ju en snygg färg, right?!
 
Tänkte rida ut först med Ann-Sofie drog till banan, så då gjorde jag det med. Red barbacka med hacket. Jobbade först halter på ovalbanan. Hon lyssnade väl bra, men ville inte riktigt stå still när vi stannat. Men det blev bättre. Sedan la vi in travövergångar och hon var så fin! Har aldrig gått så fint med hacket förut. Blev rund och fin över ryggen och fick ett skönt gung i traven. 
 
Hon är bra fin min häst:)
 
 

Lite som en mandarin men inte lika klyftig

Hej och hå, AIK, då var det måndag igen. Det kaosade med bilarna i morse så tills nu har vi åkt runt i Malins egna bil, hehe:P

Efter jobbet ska jag till el stable. Får inte glömma att jag ska impregnera täcket. Viktigt, viktigt! Sedan ska Tanis och jag ut en lugn tur. Barbacka, skritt och lite trav.

Sedan är det hem, hem, hem. Till duschen och Berra, mys:)


My new name is miss Fat


New stuff

Köpte faktiskt bara bra grejer idag. Saker som jag faktiskt behöver, är riktigt stolt. Fingrade på ett Anky-schabrak, men tog inte med det hem.

Blev iaf detta:

* Grimma och grimskaft(viktigt att ha något som matchar med nya täcket)

* Skrittäcke(att ha till och från ridhuset när det regnar)

* Rumpvärmare(säger sig självt, mysigt)

* Svansreflex

* Inpregnering

* Nova-bett(äntligen ett till bett)

* Lädertyglar(alltid velat ha)

* KL-stövelstrumpor(okej, enda onödiga köpet, men dem var roooosa)

Love new stuff!


En stel rumpa och en dum dator

Har sådan jädra träningsvärk i rumpan. Aaaaj! Meeeen, det är värt det;)

Min dator är fucked och vill inte få internet att funka, blä!

Har haft en grym dag, Cath och jag åkte i morse till Quinar. Det var så sjukt härligt att träffa honom igen. Han mår så bra och har verkligen den perfekta ägaren, lycka:)

Sedan drog vi ett race till Bro. Dem har öppnat Börjes där, så vi var ju tvugna(A) Sedan åkte vi hem till stallet och red ut. Vi frös och var dahungriga, plus lite småbakis och trötta, men det var kul ändå:)

Nu är jag hemma, chillar framför TV:n med andra chokladkakan för idag... I'm gonna be fat!


https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_50b2624ce087c32e9ffe7dba.jpg" class="image">


Hoppsan(A)


The Killers

Lyssnar på låten som är med i The Holiday och inser hur mycket jag vill se den rullen, min favvo:)

Är at Cathrines place, sweet med hus. Dricker vin, Baileys och mumsar snacks. Middagen på Säva var nice, god mat och kul folk:P

Snart ska vi sova, men först fortsätter vi projektet "fix the globe"!

Natti lovers!


Magen glad säg goddag

Har precis käkat lite youghurt och müsli. Tack sa magen. Har ätit två bananer idag, och en godis, min mage sa till mig både en och två ggr att den var HUNGRIG, FEED ME WOMAN! Så nu fick den lite.

Släppte ut hästarna, Tanis fick ha sitt nya täcke, hett! Skyndade sedan hem och stannade i sängen till 16, hej så mysigt. Jag är glad:)

Nu är jag hos pappa en snabbvisit innan stallgänget ska till Säva på ridvägsföreningsmiddag (lååångt ord). Ska bli sköj, taggad! Sedan ska vi hem till Cath, sweet dude och jag sover över.

Behöver jag säga att denna lördag är awsome!


Pigg tjej, nej

Sitter och väntar på bussen ut till stallet. Trött som ett as! Fick ett samtal halv 4 i natt. Nu är det snabbt ut med hästarna, fixa allt och skynda hem, vill hem till sängen...


Hey you peps

Råkade köpa på mig två feta kanelbullar idag, skoja om att dem var mumsiga eller, nomnom!
 
Drog till el stable efter jobbet och möttes, som vanligt numera, av en megalerig ponny. Hon är ju inte klippt och har bara täcke om det regnar, så hon är numera grå, typ hela tiden:P Började nästan nysa när jag skulle snusa henne på halsen:P
 
Banan var tom iaf, så det blev join up. Kändes bra, hon var lat som vanligt, men ändå duktig. Ja, det var väl typ det i stallet. 
 
Drog sedan hem och mötte en kursare på busshållplatsen, kul:) Nu är jag hemma, duschad, fräsch och har käkat middag som Malin hade med sig. Grymt att ha en brorsa som har en flickvän som jobbar på Martinas. Gött!
 
Nu ligger jag i sängen, har en skål med godis och en med chips. Tack jag klarar mig i kväll, mums!
 

Freeeeedag

Nu är det äntligen fredag, den kom tillslut, även denna vecka, vilken tur vi har. Malin och jag äter frukost och poppar Twilight, precis som vanligt:)

Ska till stallet idag, hade tänkt att kära join up med Bananen men det är ju hoppträning i kväll kom jag på, så det får bli en uteritt i mörkret ist. Typiskt att jag inte fixat nya batterier till pannlampan, det betyder liksom att jag inte kommer att se ett skit. Meeeen, det går nog bra iaf:P

När jag kommer hem ska jag inte göra någonting. Mer taggad på att göra något men icke sa Nicke. Hade ju varit välldans trevligt med sovsällskap dessutom...

Nej, nu kör vi fredag, fest i bilen blire, woopwoop!


Uppfinnarna

Ligger i sängen och kollar på Uppfinnarna, det finns så sköna typer alltså:) Käkar godis också:)

Julle och jag drog till pappa efter jobbet. Hann inte med någon film, men hann med att käka middag, pussa på kaninerna, plocka äpplen till Tanis, sy om det nya täcket och umgås med familjen. Myspys:)


Sjukt bra bild...


Grey thuesday

Jag var verkligen galet hungrig när jag kom in på lunch och så har jag verkligen ingen god lunch och inget knäckebröd finns det heller. Buhuuuu

Japp, men ska trycka en banan och en mandarin i bilen sedan, så jag överlever nog ändå.

Efter jobbet iaf så ska jag och Julle till pappa. Har inte varit där på länge nu så det ska bli galet skönt. Vill pussa på mina kaniner också, snuffisarna<3

Julle dead fish-look?!


Bloggsugen

Vill blogga massa massa, men vad 17 ska jag blogga om, det är frågan. Sitter fortfarande i trapphuset, och försöker sitta på svanskotan för det är så jäkligt kallt om rumpestumpen. Hmmm.. Jo vet ni, har en ny favoritlåt, eller tre egentligen. Det är En apa som liknar dig, med både Darin och Olle och sedan Candy med Robbie Williams, good shit alltså, poppar sönder!

Jaha, ja jo men det var väl det jag tänkte på nu, typ sådär va. Jupp!

Hare bra, det ska ja!


I rock

Precis blivit klar med kontoret, som jag gjorde själv. Hann till och med att diska, moppa och ha ner en tavla. Skillat! Har ju blivit master på att städa själv nu. Tuffing där jag är!

Nu snyltar jag lite trapputrymme och använder som frukostspace. Jäkligt kallt om rumpan dock då det är stentrapp, men men, gött ändå:)


Tankarna snurrar

Vad vill jag egentligen, vad vill andra, vad vill någon? Jag vet nog vad jag vill egentligen, jag är till och med bergsäker på det, tror jag. Men vad vill någon annan, det är frågan...
 
 
 
Me, myself and I, det är precis vad man får, dock är det jäklans bra, så passa på;)

Min älskade vän

Hurtade som en galning till stallet efter jobbet. Slängde in ponnyn och borstade lite innan Heidi kom. Vaccinerade och sprutade i två lugnande. Hon stod så snällt stilla, även om hon tycker det är obehagligt. (I think the same Tanis) När hon somnat till la vi upp huvudet på boxdörren och började kolla munnen. Hon hade en lite vass kant som raspades ner, annars var hon jättefin. Hon trodde till och med att jag red på betlöst för att hon var så fin i munnen. Kredd till mig med mina mjuka händer och till Tanis som är mjuk i munnen:)
 
Sedan somnade Tanis totalt. Jag skulle sprida ut lite ny halm till henne men satt mig på balen istället. Sedan satt jag där i en timme och bara mös med min fina. Hon hade huvudet i min famn eller hakan på min axel. Så sjukt mysigt, älskade skrutt. Dock snarkar hon som en man, hahah, jättehögt men dock väldigt gulligt:)
 
Jag har fortfarande stunder där jag liksom inte förstår att hon är min. Min finaste vän, min älskling<3
 
 

Tredje dagen i veckan

Igår hängde jag och Julle, typ sådär jättemycket. Först en sväng på stan där jag köpte en ny halsduk, den där vinröda som jag hade bort. Blev fett glad att den fortfarande fanns kvar:))) Sedan åkte vi till Willys och handlade för en lax, vad glad jag är som slipper betala alltså(A)

När vi kom hem lagade bruden mat, lasange, sjukligt gött! Godis och kladdkaka på det, sen var det jag som rullade fram, mosade alla i min väg.

Nu är det onsdag och en ny dag. Jobbar på nu och ska sedan till stallet. Idag kommer nämligen veterinären och vaccinerar hästen, plus kollar tänderna på henne. Sedan hem och hinna chilla lite i kväll, sweet!

Hare good, tjing tjing!



How come?

Hur går det till när ens grannar plötsligt har en bebis som gråter varje kväll? Dem har inte ens en bebis, hur kan den då böla varje gång man ska sova, it's a mystery! Big time!


https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_50abeb339606ee705cbaf715.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_50abeb339606ee705cbaf715.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_50abeb339606ee705cbaf715.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_50abeb339606ee705cbaf715.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_50abeb53e087c35c961c4296.jpg" class="image">


Fest är bäst

Jag är så grymt taggad på att festa. Alltså helt galet taggad, typ sådär så att man hoppar runt och inte riktigt vet vart man ska ta vägen, ungefär så. Helgen som var blev ju lugn och helgen som kommer också, bara för att den där tjejen inte hänger i staden. Hon, den där som jag vill skutta runt på dansgolvet med, som jag vill fixa mig hos och cykla ner på stan med. Men nästnästa helg, då ska vi kirra något nytt snyggt att ha på oss, göra oss sådär oemotståndligt snygga och bara köra. Hej och hå, fest hallå!



D d d däckad

Är helt död efter en dag på jobbet, möte där jag typ hajade nada och en lång visit i stallet. Red barbacka igen, my new thing I think. Grymt mysigt. Aja, ligger äntligen i sängen och slocknar om två röda. Natti natti!



En sådan dag igen

Idag är det en helt vanlig måndag. Efter jobbet ska jag till stallet. Blir en skrittur idag med, med lite inslag av trav. Nu lät det som om jag beskrev ett vin. Typ.

Men iaf, längtar efter ponnyn. Hon skulle få bo i mitt rum om det gick, så slapp jag vara utan henne. Eller hon kanske ska bli en städhäst, dra Fido efter sig och så lassar vi på städjoxet på henne ist och rider runt. Hmm... tål att tänkas på.

Lite sådana där måndagsfunderingar. Typ. Äsch, ha en bra dag, det ska jag:)


Loppis får stå för bilden, saknar min min<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_50a9ec7ae087c368cbc88266.jpg" class="image">


I wounder

Hur många Marabou chokladkakor har jag mumsat i mig i mitt liv? Hundratals? Tror det. Halva slukad idag, mums!


Shopping, shopping, shopping

Blev ett besök på IKEA och ett på CityGross. Lite nytt till rummet och some stuff till ponnyn, äntligen ett nytt regntäcke:)



Typical me

Letar förtvivlat efter nyckelknippan. Den finns inte i lådan eller i jackfickan, var ääääär den??? Koller utanför ytterdörren, hej nyckeln i låset...


Boven i dramat.


Morning loves

Somnade efter Sommaren med Göran igår och har nu legat och dragit mig i en timme. Det måste seriöst ha varit flera år sedan jag haft en sådan här helg där jag bara kunnat sovit och gjort vad jag vill. Dödligt skönt!

Har fortfarande lite ont i huvudet men men, det ville väl ha det så då. Ska snart äta frukost och sedan ska jag ut till luddet och rida. I eftermiddag blir det Hööks, IKEA och Chili för mig och mamma. Inhandla lite new stuff:)

Sweet söndag med andra ord. Puss på er!



Härligt slut på lördagen

Åkte till stallet i tron om att ponnyn fortfarande skulle vara svullen och lite varm i benet. Kommer dit och känner på benet och det är precis som vanligt, torrt och fint. Lycka! Så i morgon ska vi ut och skritta en längre tur. Sedan är det nog bara att rida på som vanligt igen. Gud så skönt!

Är nu hemma, nyduschad och har precis käkat födelsedagsmiddag för Benny. Biffar, klyftpotatis och rödvin. Nu blir det sängen och TV:n hela kvällen, gött!

Puss på er:)

Bilden är från i våras när Tanis varit halt. Det var dagen då hon var helt ren igen och var pigg och glad:)


Mot el ponny!


Känslan när man

Vaknar med huvudvärken from hell. Hade lite ont när jag somnade igår men tänkte att det skulle gå över, jo men visst serru, not! Har legat i sängen med dunkande huvud sen 9 i morse, lovely.

Nu har det iaf släppt lite så nu ska TV:n få jobba lite. Stannar här tills jag ska ta in hästarna i kväll. Säger bara, fuck my head!



Break the fucking dawn

Now, I've seen it! Cath och jag pallrade oss ner till Spegeln och kollade filmen. Vilken rulle! Älskar Twilight verkligen och den här filmen var inget undantag, good work!

Sedan drog vi båda hem på varsitt håll och jag tänkte vara hurtig och käka chips och glo TV men när jag kommer innanför dörren så slår ögonen ihop och Berra kallar på mig. Så nu ska jag sova och gå upp när jag vill i morgon, jag dör vad skönt! Hattifnatti små barn!


https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_50a6cafcddf2b31d4d003fdd.jpg" class="image">


It's good to be the king


Are we cute or what!

Ica och jag som typ 5-åringar en midsommar. Minnen:)



Dilemma

Jag funderar på en sak, ska jag städa idag, eller i morgon. Tuf questian.

Fördelar med att göra det idag:

* Jag slipper göra det i morgon

* Hela morgondagen kan spenderas på stan

Fördelar med att göra det i morgon:

* Jag kan chilla när jag kommer hem innan 9 när jag ska vara på stan


Nej vet ni vad, självklart ska jag göra det idag, tvinga kroppen att ta i lite mer denna dag. Med fest i öronen och en godisbit då och då så kommer det gå galant. Kör, bah kör!



Mohahaha


Hej hopp mopp

Hade en lite körig dag på jobbet idag. Blev lite stressigt så kroppen sa att den ville vila. Meeeen nope, drog till stallet:) Tanis har, smart som hon är, lyckats sparka sig själv på höger fram så hon var svullen. Vilket resulterade i en liten promenad och sedan lindor fram. Så nu får hon promeneras i morgon så får vi se hur hon är på lördag.

Blev alltså en kort visit i stallet. Så nu ligger jag faktiskt i sängen och mumsar på en Daim, nomnom!



Mammas moster

Jag blev skraj igår, big time! Vaknade flera gånger i natt av att jag "såg" läskiga monster, faces in windows, händer och en äcklig tant. I am haunted!

Det drygaste med att kolla på skräck och sedan dra hem är att man sover själv, och har ingen som kan jaga bort spökena, it sucks. Ska ta och skaffa mig en spökjägare tror jag bestämt. Japp, så får det bli.



Eller?

Åkte jag hem och storstädade, såklart jag gjorde, eller?! Nej, duschade och cyklade sedan till Julle såklart. Köpte pizza, äntligen fick jag min pizza som jag saknade i söndags:P Mums!

Sedan blev det, tamtatataaaaam skräckfilm! The woman in black, med Daniel Radcliffe. Sjukt scary, var halvt begravd i Julles filt, tittade genom ett litet litet hål. Huga!

Nu, choklad och sedan hem till sängen:)


Helt klart jag


Haha


True story


Träningsvärken from hell

Om ni ser en ung tjej gå som en tant, bredbent och knackigt idag så är det jag. Efter ett hårt barbackapass i måndags, fallet med Julle, Vera och Kajsa igår( jo, illa nog så ramlade vi) och efter att ha ridit två hästar igår så har jag ont, i hela kroppen. Ömma muskler av träningsvärken och ont i arm och nacke av fallet. I feel good today...



Duktig chey

Har gjort ett hemstäd själv, helt själv. Malin stackarn blev sjuk så jag fick skjuts till ett städ och har gjort det själv. Poppat musik och röjt runt och är nu klar riktigt tidigt, så hann käka min mandarin nu. Man Darin, haha, kul ord:P



En annan dag i veckan

Solen skiner, älskar solen. Är typ lite halv vinterdeppig nu har jag märkt. När det bara är mörkt när man drar från jobbet så försvinner liksom lite av energin. Men idag känns det bra:)

Efter jobbet ska jag köpa nytt busskort. Fasen att man inte tagit det där kortet som gör att man får köra bil, hmm... Ska till stallet sedan iaf och rida med Cath, tagga:D Ska bli bra gött, vi missar så mkt av varann nu när vi typ bara ses en gång i veckan. Så ska ta och snacka av mig ordentligt;)


Tuffaste tuffingen in tha hood

Vet ni, vet ni, vet ni??? Jag galopperade barbacka på min ponny idag, på ovalbanan, i hack, utan säkerhetsväst, i form. OMG jag är nog världens tuffaste:D 
 
Emma och jag red ut en sväng, trodde att vi bara skulle skritta typ så red barbacka med hacket. Men det blev en sväng på banan också. Tanis var skitfin, jobbade lite serpentiner i skritten och hon gick som om hon hade bett, skitfin:) TTravade runt lite sedan och duktig där med. Sedan så tyckte jag att min lilla larvfjant som jag är, minsann skulle galoppera lite också. Sagt och gjort så blev det. Hon tramsade först men sedan rullade hon på i fina form i en härligt mjuk galopp. 
 
Har sagt det förut, men bara så att ni kommer ihåg liksom, MIN HÄST ÄR BÄST!
 
 

FML

Har tydligen blivit av med nya halsduken, ett örhänge(det lilla, som typ satt fast i örat, inte det stora som plingade runt) och min mobilväska. Men mobil, plånbok och nycklar har jag ju iaf. Men ändå, min älskade halsis, och älskade mobilväska OCH älskade örhänge, just saying, FML!
 
 
 
 

Thirsty

Har redan druckit en och en halv flarra vatten. Stabilt?



Måndag

Vaknar, sliten och törstig. Typ som varje måndag, lite så det fungerar. Idag ska jag hämta mina grejor hos Linne och sedan dra till stallet. Blir en sen kväll då jag ska fixa massa på ett staket som ponnyskruttet sabbade igår, knasfibbla.

Meeeen nu, mot jobbet!

Julle, i egen hög person:


Wtf happend?

Shit vilken natt, drog till Linne och förkrökade med alla brudar och sen tar det typ slut. Kommer inte ihåg mkt alls, endast vissa små glimtar. Men måste ha haft jävligt kul tror jag iaf:P

Har myst runt i sängen tills för typ två timmar sedan då jag hämtade Kajsa som jag glömt, samt massa grejer, hos Linne.

Fick sedan en sådan jävla magont att jag nu ligger i sängen igen en sväng innan vi ska till pappa och fira honom och Emil. Standardsöndag!



Http://stjarnfallet.devote.se

Malin och linnea är bääääääst!!!!!!


Lörredagen

Igår blev det inget festande, iaf inte ett sådant där man gör sig snygg och intar alkohol. Det blev i stället en sådan fest där Julle och kröp ner i sängen och käkade godis ooooooch glodde skräckfilm. Standard.

Sov över och vi drog en till rulle i morse. Riktigt bra faktiskt, till skillnad från den vi såg igår. Drog sedan till stallet, så nu är min ponny uppvärmd inför morgondagens pass:)

Nu hem för middag och käk sedan krök och en FET utgång, lördag i mitt hjärta!



I feel good, dododododododoooo

God morgon mina kära vänner. Idag är det äntligen fredag igen, bästa dagen på veckan, agree?! Dock har jag gått och blivit förkyld, inte så smart med tanke på att jag ska ut i kväll, och i morgon. Hur tänkte jag nu liksom?

Meeeen, jag kör ändå, lite sprit lindrar faktiskt;) Hoppas på en riktigt döfestlig helg då jag är sjukt taggad! Jag ska poppa runt med mina brudar och bara kööööra, feeeeest!



Middag med el brudo

Sitter på Årummet och får strax in vår mat. Mums! Sedan biiiioo:D



Mot staden!


Tjo tjena

Har nu jobbat halva dagen och har nu ett kul och ett mindre kul städ kvar. Men det är chill, har med mig massa frukt och en lussebulle så jag överlever, lätt!

Efter jobbet ska jag hurrycurra mig hem och duscha och dra på mig kläder för sedan ska jag ner på stan. Lite småhandling innan bion. Dock har vi inte bestämt oss för vilken rulle det ska bli, Julle och jag alltså:P Juste, middag då, måste ju hinna med att käka något också, hmmm...



Montana


Krusidull

Idag har Julle och jag bakat lussebullar. Snacka julfeeling när man får knapra russin(som egentligen väl är det mest oknaprigaste ever?) och tugga gula bullar. Sedan har min mor blivit en tuffing och skaffat iPhone så Julle och jag har fått vara teachers i den svåra skolan att förstå en ny telefon. Galet skön kväll med frienden och morsan. Nu kallar Berra på mig, sova is the shit!



Fina fotar

Nu har ponnyn nya pjucks igen. Känns alltid så bra när Jarkko varit ute, nu vet jag att fötterna håller ett tag till. Sedan har ju Tanis typ megabra fötter iofs så håller, det gör dem ändå:) men iaf, det känns bra!

Red på fältet innan, men det fanns ingen riktig energi i henne. Hon segade sig och travade bara när det skulle vara galopp. Men hon har gått ordentligt två dagar nu så på fredag ger sig hon och jag ut på en barbackatur i skritt med repgrimman. Bara chilla lite:)

Nu är jag hos pappa och käkar lite mellis. Har fixat till kaninerna och plockat en hink full med äpplen till Tanis. Nomnom


Sötponnyn idag<3


Lovely morning

Vaknar, helt utvilad efter en god natts sömn. Det är ljust ute och jag sitter i köket och väntar på att mackorna ska hoppa upp ur rosten. Hade en helmysig kväll med Julle igår, skräckfilm såklart:)

Är ledig idag eftersom Jarkko kommer, hinner inte jobba varken innan eller efter. Sjukt skönt, speciellt när det verkar bli fint väder idag.

Efter stallet ska jag till pappa och gosa med kaninerna. Skönt att få komma dit, alltför länge sedan jag var där nu. Och ikväll ska Julle och jag baka lussebullar, mums!

Bra dag:)



Tisdagen den 6 november

Vilket innebär att Emil fyller år idag, grattis, grattis:)

Efter jobbet idag ska jag hämta Kajsa. Dubbdäck kommer hon ha, så nu jädrans ska det cyklas, crazy, crazy! Sedan ska jag hem och städa. kvällen spenderas all by myself hemma, tror jag, hoppas inte;P

Nananana, vill blogga om något kul men har totalt hjärnsläpp, surt sa räven!



Aouch

Red ett kort men ordentligt dressyrpass igår. Var själv på min sida av ridhuset så fick plats att göra vad jag ville. Ställde igenom ordentligt i skritt och trav. Hon blev mjuk och fin. Jobbade mkt på att få henne att spåra och fick sitta till ordentligt. Vilket resulterar i träningsvärk. Har haft träningsverk ganska mkt nu faktiskt, av ridningen de senaste veckorna. Antingen har jag blivit svagare i musklerna så att dem skriker på mig, eeeeller så tar jag faktiskt i mer än vanligt. Hoppas på det senare:P

Tanis var iaf riktigt fin:) Min bebisponny<3



Däckad brud

Ibland är jag lite för snäll, och sällskapssjuk. Vilket resulterar i att jag strax ska gå av bussen, från stallet. Klockan 21 en måndag, no good! Är galet trött, ska dessutom laga mat och duscha när jag kommer hem, yeaj!



Kajsa

Nu ska Kajsa the evil one ääääntligen få komma till doktorn. Vill ha en hel cykel faktiskt, så att jag kan cykla med Julle, så det så!



El weakend

Tja! Vilken helg jag haft, en riktigt härlig sådan. I lördags efter stallet och fix hemma drog vi ner på stan, sprang snabbt in och köpte en fåtölj på Åhléns innan vi gick till stationen. Sedan åkte vi runt halva Stockholm. Tåg, pendel och bussar. Vet inte hur många ggr vi bytte färdmedel.

Åkte till Alex och fick snygga fejs, sminkmästaren! Kände knappt igen mig själv, blev assnygg:) Sedan drog vi till Stenhamra och käkade grillat, mums! På kvällen blev det fest, maskerad. Grymt kul, roliga utklädnader, god bål, kul folk och jacuzzibadande:) Grymt kul!

Igår gick Julle och jag runt som zombies. Bakis och grymt trötta. Men en skön slapp dag. Jippie:D



Sängen is the shit

Kom hem till Uppsala. Käkade på Donken, hungriga tjejer. Handlade mums och ligger nu i sängen. Redan kollat Sunes Sommar och nu är det Drömkåken som rullar. Gosar med godis, ljus och julmust. Nomnom på kvällen!



Mot Muppsala

Julle och jag sitter nu på pendeln mot Upptåget. Fett bakis. Haft en grym helg med tuffingen her self.



Hey you people

Igår blev det en uteritt med Emma och Ann-Sofie. Vi hade skitkul och Tanis gick som en Gud, fick ett sådant jäkla tryck i traven. Fin häst!

La mig tidigt igår eftersom jag gäspat som en tok hela dagen. Malin sa att hon inte kände någon annan som gäspar så mkt som jag:P

Åkte ut i morse och släppte it djuren. Fixade allt och red sedan ut en sväng med hacket. Körde lite kravlöst i alla gångarter och hon skötte sig så fint så:)

Nu, bussen hem och duuuuschen! Sedan slänga ihop allt och mot El Stockholmo!


Lurvtuss, i egen hög person!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1401187/images/2012/pic_5094dca3e087c36987e964de.jpg" class="image">


Jealous at myself

Kommer hem och mamma har lagat fetaste middagen. Sitter vid finbordet och kollar på Diggiloo med mamma och Benny. Till efterrätt blir det hemmagjord glass. Nu sitter jag i sängen i mitt städade rum. En skål chips, tända ljus och yllefilten på. Inget slår det här, så sjuuuukt mysigt! Nu, Skavlan!



Its good to be the king


Fredag

Alltid lika kul med fyndiga rubriker, eller?!

Blir hemma i kväll. Tanis måste verkligen ridas. Så åker ut efter jobbet och kör en härlig uteritt:) Bara jag och ponnyn. Grymt härligt. Ska jobba på galoppen, det behövs.

Så i kväll blir det chillerill hemma i sängen. Har utsläppet i morgon och måste sedan skynda mig massa! Åker till Stenhamra där Julle redan kommer att befinna sig och så blir det fest på kvällen. Party, party!


No migrän

Jippie jag är pigg! Eller så pigg man nu kan vara halv 6 på morgonen. Men iaf. Har en kaosig helg framför mig som ännu inte har löst sig till det bästa än, vilket jag hoppas att den gör. Blablabla, pallar inte skriva något mer, frukosten kallar!




Mitt huvud har gått i tu, mitt huvud har gått i tusen bitar

Vaknade även idag med fetaste migränen. Så jag blir hemma idag med. Suck! Men i morgon då jäklar är det jag som pallra mig till jobbet, om jag så ska proppa i mig Alvedon. Nu blir det chips, choklad och TV. Chilllllllla!
 
 
 
 
Min ponnyplutt<3

RSS 2.0