Semester, here we come!

Nu roadtripar Erik och jag ner till mamma och Benny. Semester för hela slanten. Redo för en ordentlig bilsväng med massa gott plus min favoritgodisbit framför ratten.

Nu kör vi, woopwoop!



Härligt

Sitter på bussen till Erik nu. Behövde bara gå en bit för att komma till 11:an från stallet. Så sjukt lyxigt!

Har varit i stallet och pysslat med ponnysarna. Ryktat, masserat, oljat hovar och smörjt in dem. Snacka om nöjda pollar.

Det är så mysigt i nya stallet. Folket är så trevliga och hästarna med. Tror detta har blivit en riktig fullträff! Känns kanon:)

Hästisarna idag:


Död

Efter att ha lassat 3,5 ton strå idag är jag rätt mör. Men nu är hela flytten kvar. Hästarna nöjda, höt och halmen på plats och alla dessa grejer. Tanis stod som ett ljus i transporten och lunchen bestod av Donkenkäk. TACK för idag alla inblandade!

Nu ska jag sova efter en varm dusch, dödfisk i sängen i OnePiece och en himmelskt god middag från min man.

Skönt trött! Sover medvetslös inatt, tjing!



Söndag deluxe!

Efter en heldag med bästis, bilar, sushi och flyttande blir det bad! Skynda grabbar, jag vi i!



Sista dagen innan semestern

Jag längtar något galet till att den här dagen är slut. Då är det semester för hela slanten. Blev helt lycklig när jag vaknade i morse och insåg det. Sweet!

Igår skulle jag ut på en skrittur med Tanis. Men det tyckte inte ponnyn passade. Hon har vilat lite till och från nu när hon fått lite sår och grejer så hon är lite pigg. Kan man ju säga. Studsade runt och ville inte lyssna riktigt. Men jäklar vilken galopp och trav vi fick. Påskjut som fan. Fina lilla loppan:)

Nu taggar vi helgen och måndag, flytta<3



Hello, I'm in heaven, were are you?


Ge mig inspiration!

Jag har verkligen ingen lust att blogga längre. Tycker liksom inte att det är kul alls. Känner mig så tråkig i dem få inlägg som jag ändå lägger upp. Trist, grå och ointressant.

Kanske är det för att jag är i en ganska rörig period just nu. Stallet och det faktum att det faktiskt finns en risk att Erik flyttar till Umeå snart. Samt att jag är jobbtrött som fan.

Vad jag behöver är semester, flytten och ny energi. Ska samla på mig en hel massa energi nu, semester i fyra veckor!!! Jag dör vad skönt, taggatagga!!!!


En gamal bild på min finaste, dyraste och ack så underbaraste lilla ponny<3


Mums!

Fiskbullar i dillsås med ris, mumsmimsmums!




The weakend

I fredags kom jag hem efter en toppendag med Stina. Lunchen var sweet! Sushi är det godaste som finns, my new heroin!

När jag kom hem gosade jag ner mig i sängen en stund med Erik. Gosimysmys! På kvällen snyggade vi till oss till tusen och drog och käkade på Taco Bar. När vi mumsat i oss maten gick vi på bio. The Purge kollade vi på. Bra film, som alltid när det är dem bakom Paranormal som gör en rulle. I like!

Sedan gick vi och satt oss på Edenbergs med ett glas rött. Nicki kom och vi drog spökhistorier. Haha gillar att vi sitter och blir rädda mitt i stan med massor av folk runt omkring oss:P När vi frös för mycket gick vi till Palermo och avslutade till slut natten på Williams. Standard:)

Igår vaknade vi av ett samtal, 15.30. Hehe(A) Så resten av dagen, kvällen och natten spenderades med massor av pizza, chips, Cola, filmer och sex. Kan ju bara inte bli bättre;)

Idag har jag städat, plockat bär och käkat paj med Erik och folk. Gott! Nu kollar jag TV och ska snart krypa ner i sängen, trött tjej efter en fartfylld(?!?) helg:P




Mys med favoriten


Peta på domkyrkan

Stina och jag jobbar idag. Kan det bli bättre va?! Har precis tryckt en massa melon och nu spanar vi på Domkyrkan i all sin prakt.

Lunchen blir sushi! Kingking!

Nu blir det chillpill ett tag till, nice!



Bird is the word

Sannerligen! Igår förföljde fåglar Pernilla och mig. Först räddade vi en liten gulsparv, sedan skrek kråkor på oss på ett kontor och sedan flaxade det omkring en fjäder på bilen som helst ville flyga in och gosa ner sig i sätet typ.

Flååååååå! #Bambi har det svårt och försöker säga fågel#




Världens mysigaste helg!

Har verkligen tagit en chill helg, känner att det var precis vad jag behövde. Är helt väck i skallen av alla tankar plus att jag varit totaldöd i både lördags och igår. Gått omkring i en bubbla och knappt orkat någonting. Men har hunnit med en massa iaf.

I lördags gick ju Linne och jag på stan, sjukt nice, massa fynd och kul med kompisen. Sedan träffade jag Erik och vi åkte ut till pappa. Vi badade, varmt och skönt vill jag lova, gjorde mumsmiddag, käkade massor med chips och dipp, kollade filmer och myste. Erik är det bästa som finns<3

Igår kom Marita och pappa hem och vi åkte tillsammans till Stockholm och Tyresö Slott för födelsedagslunch med farmor och farbror med familj. Käkade en bamsetallrik med rökt lax och dillstuvad potatis, plus massor med sallad.

På eftermiddagen åkte vi hem igen och käkade middag hos pappa. Innan Erik och jag åkte hem och sov drog vi till Tanis och fyllde på vatten. Nöjd häst vill jag lova, gräs och kompisar, bättre kan det inte bli.

Bästa helgen på länge, älskade pojkvännen<3


I love sale!


Stanmys med bästis!


I like my job


Mys på hög nivå

Var så myssugen och Stinasugen efter jobbet att det blev precis så. En pizza på balkongen, chips och dipp och en helbra rulle hann vi med. Ego, ett måste tycker jag helt klart, bra rulle! En myspyskväll med andra ord!


..."och där går en storörad råtta i ett snöre!" Mias liknelse av en Chiahuahua. Hahaha


Heeeeeej

Vad händer och fötter mina små rötter? Jag har lunch och ska precis hämta en macka, eller ska jag äta den stenhårda nektarinen ist, hmm...

Idag ska jag nog hänga med mig själv, ska hjälpa mamma med lite grejer. Förhoppningsvis slutar Erik tidigt, för då drar vi på middag, annars köper jag chips och chillar i sängen ikväll.

Nu äter jag nektarinen, den är stenhård men god:)



Snurrisnurr

Hjärnan går på högvarv just nu, som fan. Älskar att jag har min fina Julle, hon är den där toppenbruden som jag andas för, typ, plus att hon andas för mig. Vi har varandras respiratorer you know...typ:P

Idag har jag kollat på bilar. Rasmus hämtade upp mig i sin lilla tuffingbil och vi for iväg till Ulva och kollade på veteranbilar och käkade räkmackor. Mys på det!

Nu har jag gjort mat till en hel armé och inväntar mannen, myten, legenden. Erik!

Lev livet loppor!



Update

Hey you peanuts! Jag är ju världens tråkigaste bloggerska, alla kategorier, men så sitter jag nu och svettas på en varm buss, täppt i båda näsborrarna samt mår illa för att jag är så hungrig. Hade jag varit av den intelligenta sorten så kanske jag hade satt i mig en av de fyra bananerna jag har i väska samt Jappen som skriker efter mig. Men som sagt, jag hör till den andra sorten, latmaskarna!

Men nu ska jag skriva ner vad jag roar mig med när ni inte är med.

I fredags efter jobbet snyggade jag till mig och drog till Erik och Franco. Blev ett gött krök med lekar och dricka innan vi pallrade oss sjungande(jag iaf) ner på stan. Röjde runt och jag var lättklädd som fan:P

I går ringde inte mobilen så vi gick upp 13 och käkade pizza. Sedan drog jag till stallet och motionerade trollen. Red Ljompa och hade Tanis som handhäst. Red i skogen och det gick så bra, galopperade till och med på grässtigen hem. Kuligt!!!!!!

När jag som bäst stod och putsade upp Julles grejor kom det tjejor. Massa fina saker hade dem med till mig, jippie! På kvällen käkade Erik och jag mumsmiddag innan vi åkte hem till honom och myste med film och massa chips, nomnom!!!

Nu är jag på väg till stallet, saknar ponnysarna! Idag är det hagbygge med stallbrudarna som gäller, woopwoop nu kör vi!



Om sanningen ska fram

Så tycker jag att Julle ska pallra sig hit fort som fan, jag vill hänga!!!!!!!!




Älskade djur

På sista städet dog jag totalt. Blev sådär dödstrött, orkar knappt resa mig och vill bara lägga mig och sova. Den där känslan jag får ibland, helt värdelöst!

Försöker få tid att vila hela kvällen men ger upp, måste lassa hö. Får typ frossa på vägen till bussen, känner att sängen är det ända rätta.

Men jag åker ut till stallet iaf och tur är väl det, för så fort jag ser hästarna i hagen blir jag pigg igen. Går in och klappar på Tanis och jag känner energin liksom flöda in i mig. Kollar upp och där kommer hölasset. Hej och hå och jag och pappa lassar 170 balar hö.

Helt otroligt hur man kan liksom från att ha varit dödstrött bara genom att klappa på en häst kan få all energi i världen. Det kallar jag kärlek!



Katastrof!

Skulle bara skriva en uppseendeväckande rubrik, I've got you!

Igår var Becky och jag ute och red på ponnysarna. Jag red Ljompa, hej vad det gick. Det var riktigt klurigt, men fick tillslut lite trav. Tölten var super och galoppen var jättekul, skrattade massa, haha!

Idag är det jag som har hand om odjuren, blir till att busa lite med dem på banan. Ljompa kommer galoppera och Tanis travar, som vanligt:)

Nu, jobb!



Världens bästa!

Erik lagade middag, hur gott och lyxigt som helst. Mums!



Måndag

Har jobbat i värmen idag, såklart men ändå, det var varmt. Åkte sedan till stallet och gick en promenad med Ljompa, vi käkade smultron, sjukt somrigt och gott:)

Sedan red jag och Ann-Sofie ut en sväng, mysigt trotts en seg ponny. Hon fick gå lös hem som de tre senaste dagarna, sjukt mysigt och bra.

Nu ska jag sova, har tagit migräntabletterna och ska sova bort det onda i huvudet, självklart ska jag få ont i huvudet idag liksom. Det var ju ett tag sedan så nu var det tydligen dags igen. Nej jag är inte bitter...


Dem fina djuren<3


RSS 2.0