Sova bör man, annars dör man

Var heltrött hela dagen igår. Gick omkring och gäspade hela tiden och på kvällen i stallet somnade jag nästan stående när jag betade med Tanis. Så när jag kom hem och hade käkat slocknade jag bums när jag la mig i sängen. 21.15 snarkade jag! Var väl typ hundra år sedan jag somnade så tidigt, men Gud så skönt det var:) Mums med sömn och sängen!


Hey I just met you

Helgen har verkligen varit hur skön som helst! I fredags blev Stina, jag och Julle hämtade av Mange och skjutsade hela vägen till Stenhamra. Självklart med ett pit stopp på Donken. När vi kom hem klappade vi på Simpeman och spanade in kaninerna, och självklart hälsade vi på Anika och Empa innan vi totaldäckade. I lördags blev det full rulle, fireri av brudarna som fyllt/fyller år stod på schemat denna dag. Kockar blev vi allihopa och även lastbärare, typ:P Sedan kom folket och det blev brännboll för hela slanten, Stinas och mitt lag vann! Efter maten och massa mumsiga tårtor(made by Emelie) drog vi ner till badet och badade järnet. Hur varmt och skönt som helst, visst Rasmus?!:P Igår badade vi igen, hoppade från hopptornet även denna dag, så tuff jag är alltså! Stina frisören kirrade sedan barret på både mig och Julle, så har nu slungor igen, efter att ha pratat om det i typ 2 år(A) Efter en fet lunch, kubbspel och kloklippning av dem små drog vi en repa med bilen, när dem andra dansade. Körde fel, och körde fel och körde rätt. Till Ljomi(rätt stavning?). Äntligen har jag träffat Julles drömman, snygg var han, en riktig lurvmysis:) Sedan blev det partybilen med hela gänget hem till Muppsala igen. Har btw blivit en oduktig tjej, både druckit läsk och käkat hamburgare denna helg, hmmm...:P Är riktigt nöjd att jag följde med redan på fredagen, det var helgött! Julle, prepare på att jag kommer vilja följa med nästa gång med!


Thanks guys

TACK allt folk som gjort denna helg! Jag har haft det amazing:D


Pollarna små

Följde med Emma till banan igår och agerade fotograf/filmare. Brimpa (nya smeknamnet, erkänn att det är fett bra) skötte sig tycker jag, var så duktig så och sprang runt, runt. Tanis stod nöjt och betade bredvid, men tyckte att det här med att vara med på bild med matte var väldigt överskattat:P
 
 

Hallå!

Vem är det som laxar Ridsport till mig? Den har börjat dimpa ner i hallen ett tag nu. Men det är okej, jag gillar Ridsport:D


Men härligt!

Såg nu att inlägget innan har kommit upp typ fem miljoner ggr. Tackar, det stod hela tiden att det inte kunde ladda upp, men tydligen kunde det ju det. Aha, nu har ni med andra ord stenkoll på vad jag gjorde igår:P Har nu städat ett dagis och mammas jobb, käkar frulle nu, innan vi kör klart flyttstädet på portalgatan. Efter jobbet åker jag ut om pussar på hästen innan Julle, Stina och jag pallrar oss till El Stockholmo och Ekerö för firande av tjejen med det sexiga håret:)


Tänk vilken härlig daaag

Haft en helskön dag i goda vänners lag, säger man så?! Emma och jag rattade oss iaf till Hööks där jag hittade mkt fint. Kom hem med bara bra grejer för en gångs skull:) Nytt dressyrspö(använder aldrig mitt egna då jag inte gillar det) glycerintvål och en dammborste. Finfina grejer! Blev ett stopp på IKEA också för käk och minishopping, stallgrejer bara plus en dörrmatta hem. Det kändes super med tjejen som kollade stallplatsen, hoppas på henne:) När jag kom hem blev det middag hos moi. Stina och Julle kom och vi käkade mums på ballefjongen och snackade runt. Mysfaktorn var stor! Har helt enkelt haft en redigt skön sommardag, shorts hela dagen och glajerna på. I morgon blir det work igen, härligt, härligt!:)


Min bästa vän

Jag har haft Tanis i 2,5 år nu i juli. Jag kommer så väl ihåg den där dagen, sista januari 2010 när Marita ringde mig. Satt i Green Room när jag fick samtalet. Med fina klasses runtomkring. Shit, jag skulle få ta hand om en häst.

Först var tanken att jag skulle ha henne till maj månad samma år. Men så blev det ju inte riktigt.

I lasbilen stod en liten lurvig sak. Brun och tråkig och mest lik ett föl. Första dagarna blev det bara korta promenader och mycket borstning. Sedan började jag jobba henne i rundcorallen. Den envisa och helt respektlösa hästen började lyssna och fundera. Helt plötsligt fanns det någon som pratade hennes språk och som faktiskt blev arg som ett bi när hon inte gjorde som hon skulle.

Jag bestämde mig att inte behålla henne, jag skulle absolut inte ha råd, eller tid tyckte jag. Det kom en familj och kollade på henne, men det skulle inte fungera. Då bestämde jag mig, den här hästen ska jag ha, först var det bara tänkt ett år till, men nu ska hon få stanna hos mig tills den dagen hon vandrar till Trappalandas gröna ängar.

Från att ha sprungit med huvudet i vädret, stannat när hon velat och töltat mer än hon travat, har vi kämpat och kämpat och idag fått en fin ridhäst. Det är Tanis och jag som har kämpat tillsammans. Jag hade aldrig ridit in en häst, eller ridit till, men jag har lärt mig. Det vi gjort har vi lärt oss tillsammans.

En häst som ingen ville ha, är nu en häst som många tycker om. En häst som var ful och skruttig är nu vacker och helfin. Tanis och jag är numera ett team, och har varit det ett bra tag. Men det har inte varit lätt, blod och tårar har jag fått smaka på på vägen. Men vänskapen fanns där, den började kännas ganska tidigt. Här var det någon som verkligen ville kämpa för att det skulle bli bra till slut, och det var väl det hon behövde. Någon som verkligen la 100 % fokus på henne och ingen annan.

Folk frågar om jag inte ska ta mig ut på tävlingsbanorna med Tanis. Men nej, det ska vi inte. Visst skulle man vilja visa upp den där traven hon har, få visa upp den fina hästen som hon ändå blivit, men nej. Det är inte vår grej. Galoppen har precis börjat sitta i båda varven,men vi har så mycket kvar innan allt skulle sitta så pass bra att vi skulle kunna ge oss ut på tävling. Men jag är nöjd, är ingen tävlingsmänniska för 5 öre, och det är inte hästar heller. Tanis och jag ska bara ha kul. Vi utvecklas i vår takt och har ingen press på oss. Kommer hon aldrig att lära sig en bra öppna, så gör inte det någonting. Jag tycker precis lika mycket om att rida och pyssla med henne ändå. Tanis är min kompis och huvudsaken när vi är ute är att vi ska ha kul, inte att vänstergaloppen MÅSTE sitta idag. Vi tar det i vår takt helt enkelt, och har kul på vägen.

 Skulle jag fått  vilken häst som helst den där dagen, hade jag valt ett stort halvblod, fux med bläs och strumpor, som jag kunde rida dressyr med. I dag vet jag att jag aldrig skulle ha valt den hästen, det som jag lärt mig och som jag fått uppleva med min lilla bruna varmblodskorsning, skulle jag inte kunna byta bort mot vilken annan häst i världen. Det som Tanis och jag har tillsammans, är något alldeles extra. Något annat än bara en relation till ett djur. Hon är faktiskt min bästa vän. Just nu sitter jag och gråter för att jag är så lycklig, jag har faktiskt en egen helt otrolig häst!

 

 

 

 

 

 


Stallet

Idag har jag planer. Emma och jag ska åka till Hööks. Dem har fått in höstkollektionen och nya katalogen så jag nästan spricker av nyfikenhet. Vill inte kolla hemsidan först utan vill vänta till jag är där och kan klämma och känna på allting:)

I eftermiddag drar vi sedan till stallet och idag ska tanis och jag ta en redig promenad, så matte får röra lite på flärret:P Nej men har mycket tid på oss då runt 17 kommer det en tjej och ska kolla på boxplatsen, hon hade tydligen ett varmblod, sto. Ska bli spännande:)

Ska ta och köpa mig dessa boots. Har alltid haft gummiboots tidigare då jag tycker mdem är bäst. Dem är mjuka, ger inte skav och blir inte tunga om de blir blöta. Har köpt från både Börjes och Hööks. Men båda har lika dålig kvalla, så nu får det bli ett par i nylon/neoprene. SÅ får vi se om dem är bra, i så fall köper jag ett par till så kan hon ha i hagen i vinter.

Dessa, fast svarta såklart:


Morning

Vaknade av ett mess halv nio, annars hade jag snarkat fortfarande. Men jag är så utvilad! Har sovit nästan 10 timmar, det behövdes verkligen, sover för lite i veckorna egentligen, och oftast på helgerna med(A) Men nu är det frukost som gäller, min mage har uppror och vill ha mat nu! Bäst att lyda då.


Myskväll

Solade ju en sväng efter jobbet, sjukt skönt var det, höll nästan på att somna:) Hoppas nu på att det blir lite skillnad iaf från innan. Är ju vit som ett lakan, inte hett när jag brukar var brun hela somrarna. Har aldrig varit så här blek en sommar:/

Sedan åkte jag till stallet och gosade med Tanis, lät henne beta och så kirrade jag hovarna och ögonen på henne. Sedan åkte jag hem med Emma.

Fick mess från chefen om att det inte finns något att göra på jobbet torsdag, fredag. Så no work här:/ No cash, blir lite tvär, men men, då kan jag göra annat. Tid är alltid trevligt:)

Så ska sova ut ordentligt i morgon, kollar nu på Morden i Midsomer, finns det något bättre, knappast. Love it!


Sooooooooolen är min bästa vän

Glassar på gräsmattan med Norlie & KKV i öronen och lite godis nära till hands. Det är varmt, solen strålar och jag mår allmänt supernajs! Lovely life!


Älska!

Vädret är helt underbart! Solen strålar från en somrigt blå himmel och det är varmt som 17:) Cyklade till jobbet i shorts i morse, lovely feeling! Efter jobbet blir det en sväng ner på gräsmattan för lite solintag, hoppas på att iaf kunna få liiite färg, även om solen knappt tar något efter 4. Sedn är det stallet som gäller. Ska nog gå en promenad idag. Kanske förbi Jaana och spana in hennes nya häst, spännande:) Sitter just nu i en helt nymålad och fräsch lägenhet i Fålhagen, dock var inte avloppet rengjort sedan typ tidernas begynnelse, så får jobba på lite, blä! Hörs kanske i kväll igen, puss, puss


Chillerillar

Ligger i sängen och chillar med Stina. Var först där och vi snackade runt och hämtade tvätt. Sedan åkte vi ut och mös lite med Tanis. Dem var så fina, stona stod i en klump och bara sov, med Brimpa en meter ifrån. Pluttisar:D Nu väntar vi på käk, hungriga tjejer, as always:P


Tisdag

Precis käkat lunch, pasta med tomatsås, mozzarella och grönsaker. Mumsig var det, men nu är jag plättmätt! Solen råkar för tillfället faktiskt titta fram och värmer lite, härligt! Är ute på landet, i Dalby och städar en villa. Rent och fint, skulle kunna bo här nästan:) Ska beta Tanis en sväng idag och sedan hem och hitta på något, ska höra med Stina, hann ju inte snacka så mkt igår:P


One more

När gick du upp ur sängen i morse? 05.28

Vad har du ätit idag? Massa mums

Har du städat på ditt rum? När jag har städat, ja:P

Dagens händelser? Cyklade till jobbet, jobbat, cyklade hem från jobbet. Stallet och hoooome!

Vad gjorde du igår? Vaknade på ett hotellrum(A) och chillade sedan resten av dagen med Julle

Den bästa filmen? Paranormal, lätt! Samt MASSOR med andra:P

Hur många fingrar har du? Jag har faktiskt 10, av någon anledning

Flyter golfbollar? Nej, eller?

Var är du just nu? I min säng

Är det någon annan i rummet? Japp, Chickilickis is in the hood!

Hur många signaler innan du svarar? En, två, om jag svarar i över huvud taget:P

Skiter du ibland i att svara? Nej, har typ aldrig hänt typ, dock är jag rätt dålig på att höra när det ringer:P

Har du en bokhylla? Nej, har böckerna på skrivbordet


Vilken årstid är bäst? Sommar, OM det är varmt!!!

Vilken dag är bäst? Fridays, lätt! FESTA!

Vad köpte du senast? Strawberries




Hus eller lägenhet? Nu lägenhet, när jag blir äldre, hus och gård

Vara ihop eller singel? I love beeing single;)

Skid- eller solsemester? Solsemester

Pussar eller kramar? Båda, samtidigt:P

Vill du ha en snigel på ögat? Hahahaha, den där supergammla reklamen, hahah

Tom Cruise är: Knäpp i huvet men pretty damn sexy

Vem är den bästa rapparen? Petter är grym




BOKAT!

Ringde Jocke idag och bokade tid för tatuering till mig och brudarna. Jag taggar typ sönder! Har nu en till liten funderare. Skulle vilja ha en liten pistol under revbenen, vore sjukt sexigt. Men får funda lite. Har lite tid på mig. Den 9:onde september gäller det! TAGGA!


Ännu en lista till samlingen

Klädsel

Vad har du på dig idag:
Just nu, mjukisdressen.

Vad använder du just nu för skor: Skorna som kallas trumpor i vanlig folkmun.

Favoritfärg på kläder: Svart! Har blivit lite av en rockare, but still like color:)


Senaste person som

Sov i din säng:
Moi

Du pratade med: Mamma

Du delade en drink med: Delade, inte riktigt min grej, men säkert en jag snott av Julle:P

Du gick på bio med: Julle, Cockpit

Du gick på stan med: Julle, i går

Skällde på dig: Mamma, vem annars?


Senaste

Låt du hörde:
Någon Twilight-låt som jag lyssnar på på Spotify

Film du såg: Cockpit

Mat du åt:
En grymt god ceasarsallad

Kram: The man

Puss: ML i stallet, haha

Fest: Fredags, lördags, alltid!

Känslan: Sugen på sängen

Ilska: När mamma ringde mig och jag fick träffa Stina i endast tre sekunder:(

Resa:
Till Cap Verde

Glädje:
När jag precis kom på att jag köpte jordgubbar, mumsig frulle det kommer bli:D

Dröm: Bra fråga, kommer faktiskt inte på någon dröm just nu, sover så hårt att jag inte kommer ihåg vad jag drömmer

Personen du träffade: Brollan och Malin

Personen du pratade i telefon med: Mamma, då då...

Personen du fick sms av: Gola Stina

Gången du åt en 7-eleven korv: Never

Gången du var utomhus: När jag kom hem

Gången du sov: I natt

Saken du köpte: En sallad, ett bröd och jordisar


Om dig

Namn: Emilia Anna Marie Westerlund Geidnert

Ålder: 19

Smeknamn: Emme, Milla, Millan, Millis, Puppa...

Syskon:
Jolle, Emil, Joar och Mova

Sysselsättning: Work, work, på Ren Jämt, cleaning lady

Bra egenskaper:
Happy face:D

Dåliga egenskaper: Dåligt tålamod

Linje/klass: No

Hårfärg: Sommar, brun/blond, vinter, brunett

Ögonfärg: Blå

Skostorlek: 38,39 och 40:P

Utkast: Jul. 23, 2012

Fick sluta tidigt idag. Efter Flogsta blev vi klara så åkte hem då.

Åkte direkt ut till stallet. Tanis vilar i två veckor nu, hon får lite sommarlov, känner att det är skönt för henne att bara chilla lite grand också, det är ju faktiskt sommar:)

Mona Lisa åker förmodligen på söndag, så Brimi ska gå med Tanis nu på nätterna. Vi släppte ihop dem idag, men det var bara ML som var intresserad. Tanis och Raggiz känner ju redan honom från ridturer och så, så dem brydde sig inte ens:P

Efter stallet cyklade jag till Stina, men då ringer mamma och säger att hon inte har någon nyckel, så jag fick cykla hem. Och då är ju tydligen Brollan hemma iaf! Jag blev skitsur, speciellt för att jag inte ätit ordentligt. Så nu har jag käkat en sallad och ska kirra lunch till i morgon.


Morning

Vrf är det alltid så jäkla segt att vakna på mornarna? Även när man sovit tillräckligt, hajjar inte grejen. Men vaken är jag, och naken, nästan. . Igår pallrade Jag mig ner på stan igen och käkade på 018 med Julle. Mumsigt vare, men jag orkade inte äta upp, sick! Så Julle fick hjälpa till, det gick så bra så:) . Införskaffade mig även tre par nya trosor, alla rosa av någon anledning:P När vi skulle hem satt vi oss på bryggan först, flummade runt som dem två trötta nissar vi var:P . På kvällen blev det bio, Cockpit. See it! Den var skitkul, hhahaha! .


Snygga brudarna

Två heta brudar ligger på bryggan. Chillar och snackar mums;) I kväll ska dem på bio, komedi blire. Heta brudar fråååån Djursholm...


Hey you

I fredags blev det krök hos mig först med Julle, Mawlin och Jesse. När vi började vingla tillräckligt tog vi bussen ner på stan och drog till BJ. Vilken kväll, dansade järnet med mina flickor och såg en och annan kotte vill jag lova(A) När dansbenen började tröttna drog vi till WIlliams och chillade där.

Vaknade igår av att Malin drog, sedan somnade jag om till 13, sweet! Städade hos Britta och gick till stallet. Tog mig i kragen och mockade ur bädden. 25(!) kärror senare och en helt slut nisse var jag klar. Blev ingen ridning sedan, to tierd! När Jenny, jag och Emma åkte hem betsämde vi att vi skulle ut och käka. En timme senare sågs vi på stan och gick och käkade på Magnussons. Jag är stolt, dricken numera även rödvin, i mängder:P Gott är det! Massa god mat och trevligt sellis, nice kväll med andra ord. Vi drog även till Bullit och sedan försvann jag i väg på andra äventyr...

Nu är jag hemma och bakis och dan. Väntar på pizzan i ugnen, sedan är det ballefjongen som gäller, med en kanna saft och Spotify. Gött liv!


Fredag kväll!

Fredagen är här, jippie:D Har jobbat på bra idag, städat badrum och annat. Hurt, hurt! När jag kom till stallet red jag och Emma en sväng med dem små. Tanis var duktig:) Snuttan fick beta en massa idag med, happy horse! Nu väntar jag på att nagelnlacket ska torka så att jag kan hoppa in i duschen. Ska bli ren och fin, har kalkbort på hela armarna, isch! Snart kommer Julle och det är middag på schemat innan brudarna kommer och vi börjar festa:P Party, party! Linne och jag på studenten i år, har Johannes mössa:P


Shopping!!!

Linne och jag gick på stan idag, det blev några inköp, hehe(A)


Pretty damn nice


All död!

Hade precis skrivit ihop värsta fina inlägge och så fuckar sig fucking fuckinternet, FUCK!

Buhu, men hej, jag lever, hej jag ska sova, hej god natt!


Tisdagen den 17 juli

Jag är nu inne på min fjärde jobbvecka. Det är helt sjukt vad tiden går fort, känns fortfarande som om det var igår jag började. Men det är najs, idag var typ enda dagen som jag var lite seg på eftermiddagen, annars är det kanelbulle fullrulle alltid:D

I dag har jag nada plans, Becky rider hästen och jag PALLAR verkligen inte städa hemma. Jag menar, någon paus från städeriet måste man väl få ha?!

Så vad händer då? No idea yet, vi får la se:) Ska iaf hoppa in i duschen och fuck, måste ju tvätta jobbtröjan, hurry curry!

Hmmm...

Både mitt och Julles nät är sjukt segt, det laddas inte upp bilder på varken face eller bloggar och det är allmänt supersegt. Tradigt! Men iaf, jag jobbar på, hela dagarna tills jag skyndar till stallet. När jag kommer hem igen är det middag och dusch som gäller och sedan dyker(ramlar) jag ner i sängen. Men jag är skönt trött, full rulle i både knopp och kropp hela dagarna. Jag gillart! På helgerna festar jag järnet, dem dagarna man slipper vara så "städad" liksom, så då är deg självklart fest som gäller:) Nu är frukosten slut och jag ska tillbaka till det "fina" badrummet som får känna på min städkraft för tillfället. Bye, bye! Bifogar en bild på mitt finger och min kära brolla på hans student:)


Fest hos mig!


Lördag, fest igen!


Bakisdag at Julles place, nu kör vi!


Shopping


Kämpa!

Hemkommen från stallet och en fet träning med Pascal. Vilken härlig ritt! Tanis och jag fick kämpa tills svetten lackade på oss båda, men resultat fick vi! TACK bästaste Pascal!


Sommarkväll


Hööks, här kommer jag!

Emma och jag ska dra till hööks strax. Hoppas på att det fortfarande finns snygga reavaror för jag BEHÖVER(absolut inte tycker alla andra än jag:P) ett nytt träns. Vill ha ett nytt vardagsträns då det jag nu använder mest är ett fult ihopplock som jag är så trött på. Sen kanske man hittar något annat fint oxå(A)


LYCKA!

Det fuuuuuuuuuungerar!!!!! :D:D:D:D


Loca Peolpe

Skaffade Spotify Premium i lördags, så nu är det popp all the time! Lyssnar på massa gamal partymusic, som typ Loca People. Minnen från förra sommaren alltså:P

Efter jobbet idag, drog jag till stallet i vanlig ordning. Red ut en sväng på min fina ponny. Även idag, fattade hon rätt galopp alla gånger. Tror att det där har släppt helt nu, så jädra härligt. Min fina lilla prinsessa. Tänka sig vad vi åstakommit tillsammans, hon och jag. Från den raggiga lilla skrutten hon var till den snygga häst hon faktiskt är idag. Jag är stolt som tuppen#Tzatsikis pappa#

När jag hoppade av bussen hem drog jag och handlade. Storhandlade, med Kajsa, skojja om att hon fick lite extra vikt idag, duktiga tjejen:)

Nu är det middag på g och sedan ska jag soooova. CHickan skuttar runt och vågade sig till och med ut i korridoren i hallen idag, sicken tuffing va?!

MAAAAAAAAAAAT!

Bild på mig och mitt smul, som jag saknar, beeeeeeebis<3

Snygging i barret!

God dag! I går blev det röj! Efter att ha snyggat till mig, mums, drog jag till Julle. Det var vaaaarmt ute igår vill jag lova, så det blev klänning och bara ben, lovely! Hos bruden huserade även Rasmus och Emelie med polaren Mathilda. Vi samlade ihop oss i värmen och styrde stegen mot Eriksberg och förkrök. Hade helskoj, men i samma veva bestämde Julle att Salu inte längre var ett alternativ, pga moi, vrf hajjar jag verkligen inte(A) Så det blev Williams för hela slanten, och det blev nice som vanligt:)

I dag, efter att ha vaknat andra gången, drog jag till stallet och red en sväng i ridhuset med Pernilla. Ica skjutsade dit mig så hon fick pussa lite på pollarna också:) Tanis var skitsnygg idag, vitt och dressyrtränset, snygging där! Men jag pallade inte rida ordentligt då jag var lite småhungrig:P så vi travade bara igenom ordentligt.

Nu har jag hämtat Kajsa och snackat en sväng med damerna. För nu är det dinner med familjen som gäller. Mamma och Benny kom hem från Grekland igår, bruna som pepparkakor, så nu myser vi lite:) Mot Basilico!

Moi tonight:

Spana in snyggaste knullrufset ever, hett!


God morgon, god morgon

#Sagt med han från Nile City-röst#

Vaknade innan larmet av att jag var helt utvilad, äntligen! Jag känner mig mycket piggare idag dessutom, grymt nice. Fick ett litet ryck i morse och rengjorde fläkten, dock har vi ju inget grillrent, suck, det är ju bara så bäst ju:O Skadad för livet har jag sannerligen blivit, haha.

Nu har jag tryckt en redig frukost och ska göra mig i ordning för att åka ut till Britta och städa. När jag kommer hem igen ska jag plocka lite hemma innan Linne kommer över med Cickilickis, ska nämligen vara kaninvakt i en vecka, trevligt med lite sellis:) Vi får se om vi kan bli vänner, dem enda gångerna jag petar på henne är nämligen när jag klipper hennes klor, och det gillar hon inte, så vi får se:P Men ska skämma bort henne med massa gottis så blir hon nog glad:)

LÄNGTAR typ ihjäl mig efter min fina ponny nu. Pernilla kollade henne igår och Becky har ridit torsdag och har idag. Men i morgon ska Ica och jag ut till stallet, så då får jag äntligen pussa på min lilla snutt igen:D

Nu, snygga till sig lite och dra till bussen! Love ya<3

Bild på Sonja och Tanis i tisdags:


Fredag

Tja, drog hem från jobbet, fick feber och orkade knappt ställa mig upp ibland när jag torkade lister. Så tänkte att det är bättre att jag åker hem och tar det lugnt, helt slut är jag!

Juste, kom på sedan att jag får byta plats på tatueringarna, kan ju inte ha en pistol riktad mot handen, trevligt när man ska hälsa liksom, killer! Så svalor på handleden och en pickadoll på axeln, snett neråt. Jag vill ha dem nu, måste fan boka tid alltså, bruds, nu kirrar vi detta!

Pernilla kollar Tanis i kväll så jag ska bara vara hemma nu och glo typ TV, gött! Dock är ju chokladen snart sluuuuut, buhu:( Vad ska man göra?

Puss, puss, höres senare säkert:)


HETT!

Jag gillar att blogga i kväll, okeeeeeej! Men måste få ut lite bloggning ur fingrarna, dem vill det! Men iaf, är helt inne på tatueringar just nu. Har skippat citatet jag först ville ha och kommit på två assnygga. Tre svalor på höger axel, lite lagom stora, fett fint. Och en PISTOL på höger handled, typ 10X5. Så jädra snyggt, jag typ smäller av, vill ha!

Dock inte denna, en snyggare, men iaf, hett!


Sommar

Har nog inte riktigt fattat att det faktiskt är sommar nu, har liksom inte haft tid för det än. Men i kväll ska jag göra något jättesomrigt, kolla på Sommar med Ernst. Hahaha, men det är bara så somrigt som det kan bli, sjukt mysigt! Nu kollar jag ut genom fönstret i köket och ser solen som lyser på huset mittemot. Plus att jag hör svalorna sjunga genom musiken(förra sommarens spellista som Julle och jag gjorde). Har btw kommit på att jag vill tatuera in svalor, dock vet jag inte vart och hur, men det vore så fint. Älskar verkligen svalor, dem ger så många härliga sommarminnen:)

Okej, sommar är det, ska kanske se till att sola någon sekund i helgen, när tid hittas, vore nice. Är lika blek som ett papper, ett vitt papper alltså, mums!

Nu, sommarfeeling med Ernst!


Feeeest vare

Är som sagt förkyld, blev det idag, lovely feeling I promise you. Skulle ha lastat hö i dag med orkade knappt gå ner för sista trappan på jobbet idag, så blir ej så. Chillar järnet i stället framför TV:n heeeeeela kvällen och försöker kurera mig som bäst med nässprej, Sinova och choklad, lite chirrar har jag ju också förresten, sweet!

I morgon efter jobbet ska jag ut och rida, om jag orkar, annars försöker jag flörta lite med Becky;) På kvällen vet jag ej än vad som händer, är sugen till tusen att dra till Williams, men Julle ska hänga med syrran så det blir ej på det sättet, hmmm... vad göra?!

Nu är det nagelmålning som gäller så det smäller, poff!

Just a reminder

Tänkte bara upplysa om att det är ett perfekt tillfälle att bli förkyld nu. Näst sista dagen på veckan, när man längtar som en galning efter helgen och dess bravader, då slår den till. Sjukdomen som skakar folket minst en gång i månaden. Den där härliga känslan när man vaknar med nästäppa, börjar virra och tröttheten som lägger sig som ett täcke över hela kroppen. Nu är den hääääääär!

Händer och fötter

Jo men hej på er, jag är för tillfället så förbannad på Blogg.se att jag knappt vet vars jag ska ta vägen, då jag viiiiiiiiiiiiill blogga hela tiden, you know me. Men det funkar ju inte!!!!!!!!!!!!!!

Iaf så har sköna böna fyllt år, Linne the Pinne är numera 20 barre, i pinnår, vilket betyder att hon är typ 13 egentligen, beeeeebis<3 Det här med födelsedagar brukar ju resultera i9 festande, och det blev det, på hög nivå. Länge sedan jag var så tankad som i fredags(A) Men massa folk rullade runt till O´Connors, Terassen och vårat beloved Williams:) Röjde runt och firade min älsklign:)

I lördags blev det lite mer fest, först kalas och teparty hos Linnes mamma och på kvällen när den värsta bakfyllan hade lagt sig körde vi på´t igen. ;)

I söndags var jag på konfirmation, huuuur mysigt som helst, Icas brorsa Niklas som sprang runt i kyrkan föreställande Jesus i skägg. Livat var det, myspys!

Veckan består av jobb och mer jobb, och Tanis förståss. Hon btw är typ bäst i världen. Hon har tre(!) dagar på raken fattat både vänster och höger galopp utan problem, mitt älsk börjar bli riktigt duktig nu:D

Och idag, mina kära vänner hängde Sonja med till stallet:D Bollen liksom, sweeeeet! Hon och en polare till henne fick rida och jag lovar att det var OS-nivå på det, duktigaq tjejer! Jag red lite på ML också, skitkul, men känner inte varandra alls så det blev lite stopp ibland, lilla bebisen:)

Nu har jag poppar festmusik och taggar tusan till helgen då det är fet utgång som händer, as usual(A)

Love you lovers!

XOXO Miss Emli

Hej, hallå, tja!

EEftersom Blogg.se alltid fuckar, så kan jag tydligen bara skriva på snabbinlägg, vilket inkluderar endast en bild per inlägg, vad lycklig man blir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, jag lackar, har inte käkat på länge och är trött, FUCK!

RSS 2.0