Toppendag

Nu ska jag sova så det blir ingen uppdatering, är så trött. Men har iaf haft en helt galet skön dag. Linne och jag har bara haft det sådär megakul, heeeeela dagen, skrattat så att tårarna sprutat flera ggr:D Red Snoddas i dag iaf, och det var så himmla härligt att äntligen få rida ordentligt igen, han var toppenfin idag, älsklingen<3

Drog sedan till stallet och tömmade Bejbin.

Tanis today:


Reflexponnyn på språng:P


Hon var rätt busig idag, men gulligast ändå<3


Slimsan och Bananen.


Söndagskvällen, nu sleepa

Åhhhhh vad jag är trött! Höll på att slockna i bilen hem, fett tröttis. Kollade såklart på en till Beck efter maten, Joppe har oxå lärt sig detdär med Beck, bra där;P

Nu ska man ha praktik i tre veckor. Hos Lotta såklart, med Linne. Det ska bli toppenkul då jag älskar att vara där:) Vi ska nog se till så att Peppe blir lite snygg oxå, det behövs, lilla lurvet. Hoppas han kommer igång med fällningen nu oxå:P

Men vi ska va i skolan och plugga massa oxå, typ på tisdagar kommer vi till Lotta på kvällarna istället och kollar på träningarna, så kan vi va i skolan på dagarna och plugga. Toppenschema om ni frågar moi.

Nu blir det soooooooooooooooooova, upp early tomorrow you know. Natti, natti<3


BECK

Hade en mysig promenad med en övertaggad Gola och en pigg Tanis. Stina och jag hann inte prata så mycket när vi väl var ute för hon kom alltid så långt före mig, haha:P Men iaf, skön dag i stallet, fick skjuts hem av Inger sedan, fett chill:)
...
Blev en dusch och sedan Beck, såklart. Vad jag ÄLSKAR Beckfilmerna, that´s the best ever lixom<3
...
Väntar nu på att käket ska bli klart. Nosar på mitt hår som luktar schampo, gos, gos:)
...

Fix You

Slapparmorgon, vad jag gillar bäst! Mamma fixar frukost, hehe, och så sitter man vid datorn ett tag efter, najs, najs. I dag så är planerna att man ska till stallet med Stina. Jag ska promenera min ponny och hon rider Smari samtidigt, ska bli fett kul, vi träffas alldeles för sällan nu asså.

Pappa hämtar mig i stallet sedan och så har vi söndagsmiddag. Så det blir en chill dag. Mucket trevlans alltså.





Miami 2 Ibiza

Kollade på "Morden i Midsommer" och har suttit vid datorn, en helt galet soft kväll med andra ord. Börjar nu bli trött så det är väll dags att sleepa antar jag. Väntar bara på att mobilen ska ladda ur helt så jag kan ladda den, det gäller att spara på batteriet vetni:P

Blablabla, sova vare, snart iaf:P


Saknar sommaren!



Hissar




Hööks har fått in nya skydd. Typ en kopia på Veredusskydden. Jag gillade dessa mycket, de är snygga och glittrar så fint(A). Men dock får de ett stort minus på de fula kardborrebanden. Alldeles för enkla och drar ner hela utseendet på dem. Synd.


















HV Polo

Hööks har ju en HV Polo-kollektion som de säljer i utvalda butiker och på hemsidan. Jag älskar verkligen deras design och färger, så otroligt smakfulla och snygga! Dock alldeles för dyra för min smak. Här är några plagg jag inte skulle banga på:
































Svarta naglar

Måste måla naglarna, de ser inte så vackra ut för tillfället. Meeen iaf så hade man ju morgonfodringen i morse, så gick upp halv 6. Det var fett mysigt att vara ute i stallet så tidigt och alla hästar skötte sig så bra:) Sedan drog jag hem och sov till 12, hehe(A).

Drog till stallet igen och körde longreining med Bebisen. Hon var så himmla fin! Första gången vi körde på bara raka spår och på vägarna så först var hon lite fundersam, men det släppte och hon fick en superfin form emellanåt och kämpade på bra:) Toppenponny!

Nu har jag käkat lite lurre och ska städa lite, sedan duuuuuuschen!












- Världens finaste ponnyskrutt<3 -


Dum av dig

Alla hästbloggare är på Göteborg Horse Show nu ju, vill oxå! Och shoppa massa snygga grejjer och kolla på alla tävlingar. Har kollat lite på 1.50 hoppningen nu på kvällen, kul:)
...
Poppar Daniel Adams Ray på youtube och sjunger med, najs! Har liiiite tradigt nu!
...
Saknar Jullis Bullis!
...

Finally vid datorn

Är nu hemma hos pappa efter en galen dag. Fört åkte Linne och jag till stallet med 08.40 bussen, på ett lov! Och busskortjävlarna krånglade, APA! Sedan hade vi det sköjj i stallet, även om jag typ gick och sov halva tiden och det blåste storm så att hästarna flög i luften. Sedan gick jag till Britta och städade. Sedan gick jag till stallet, tog in djuren och borstade på Tanisen<3 Efter det hem och städade till kaninerna, in och städa rummet, duscha och NU, äntligen sitter jag vid datorn!
...
Tömmade Bejbin på fältet idag, hon var sprallig pga blåsten och busade omkring, men OJ vad fin hon blev i traven, till och med Linne blev chockad:P SUPERFIN var hon! När jag kom tillbaka till stallet så gjorde jag en riktig genomborstning, först tog jag massageborsten på benen och över ryggen där hon har lång päls, så att det skulle lossna massa. Sedan med rotviskan och efter det grova ryktborsten, sedan den fina. Snacka tjusig ponny man hade sedan asså:)
...
Nu ska jag chillllllllla hela kvällen, najs, najs!
...

Changed plans

Det blev "Gullivers resor" instead. Men den var fett kul så det gjorde ingenting:D Skrattade gott kan ju sägas. Och trevlans att träffa lite folk.



Nu är jag helt uppe i varv för att jag käkat upp Polkachokladen och ingenting, INGENTING händer på face, skamligt måste sägas, åhhhhh!



Men imorgon blir en  helt galet fullspäckad dag, jag kommer få migrän BIG TIME, men I´m used to it soooo...
Ska nämligen till stallet (fett tidigt) med Linne, hem till Britta för STORstädning, till stallet och ta in hästarna, hem för att lämna över hunden, hem till pappa. SOVA och sedan upp typ 5 för att man ska till stallet och ha morgonfodring, jippie!




My best friend tomorrow!



BIO

I kväll blire bio med BP, typ, eller ja, det blir bara Sessan, jag och Bec. Men iaf:D Blir "Love and other drugs" om det finns platser kvar då, men det finns det säkert. Fett najs iaf med bio, love it, gillar dock inte att jag inte har något godis, men vad är väl en film utan godis, den kan ju vara rolig, kul och alldeles, alldeles supertrist! Ska skrapa ihop något förhoppningsvis:P




Massage

Har nu kommit hem från massagen. Det var FETT skönt! Gick igenom hela kroppen och jag upptäckte spänningar där jag typ inte ens visste att det fanns muskler. Men när hon tog axlarna höll jag på att skrikarätt ut, det var pain in hell alltså! Jag är typ steeeeenhård där, så det var inte mys. Hon sa att jag borde göra en massage bara just där i typ en halvtimme, då är man fan spänd asså:P





Torsdag, thats today

Chlalala mornings people. Har gått upp tidig, först ut med hunden i 25 minus, inte helt okej, liiiiiite för kallt för min smak dådå:P Men, jaja, nu ska mamma och jag iväg på thaimassage. Hjälp, jag har aldrig varit på massage förut, lite nervös är jag faktiskt, hahah.

Sedan blir det hem och chilla, sorry Linne, men jag kommer inte idag. För ikväll blire bio med brudarna i BP. Jippie:D Fett mys<3

Nu måste jag fixa mig lite, ska väll iaf ha typ okej kläder ner på stan även om jag dissar sminket såhär på morgonen. Slänger på mig solglajjorna så slipper man se;P

Have a good day<3






Mohahahahaha

Min blogg går uppåt, snart lika känd som Kissies, lätt asså:P Eller oxå inte:P Men statistiken går iaf uppåt, typ.

Just nu har jag fullt upp, pratar med varenda nisse som finns och babblar på om allt och inget, Linne och jag har just nu en konversation där vi utvecklar hur otroligt smart jag är, känner mig bright asså:P

Känner mig väldigt spontan och snurrig just nu, typ sisådär som alltid:P





Jaha du, såhär äre va

Hellu folket:D

I går och today har man hängt hos dendär knasiga bruden Linne the Pinne (vem vare som var knäpp nu då). Typ som alltid dådå. Hunden var med och vi hade sleepoverparty:D >Mys, fast inte så kul när hunden bara inte VILL gå och lägga sig när vi vill det, dah:O HAhahahahh.

Men iaf så drog man hem vid typ 3, så stallet sedan. Tömkörde hesten på fältet och det gick rätt bra. Borstade och gosade lääänge, älskade hästen<3


Vaaaar tog de snygga halsmusklerna vägen, hoho, borta. Meeeen det blir ändring på det vill jag lova:P




Hon var helt vit i hala fejjan när vi kom in, men även om jag var supermegasnabb med kameran så hade typ allt försvunnit:P Men hajja kaaaaaaallt det är ute nu asså.


Min nya tröja och sol


Jippie, visst är den fiiiin! Men bilden blev ju knas, den är inte typ lila lixom:P

Nu har jag bråttom till bussen, bloggar när jag är hemma igen, puuuuuuuuss!


Chacha

Seg som man är så har jag inte bloggat ordentligt idag. Kännerr att mina inlägg typ är en halv mentimeter långa lixom(A). Meeeeen, iaf så var man ju in the city och shoppade:D Hade ett presentkort på Gina så det fick bli en jättefin ljusbrun tröja med förstärkning på armbågarna, love that stuff, så jäkla snyggt! Fick sedan lunchkuponger av mamma så det fick bli varsinn subwaymacka:)

Trallade runt i hela stan och Linne stoooorshoppade, fett nice. Jag blir helt galet kär i vårmodet, det är så snyggt!

Nu ska Ellie och jag sova hos Linne så det är käk på g och sedan blire film, mycket najs:D

Have it good!


En suuuuperfin bild på  mig och älskan<3


Now I´m leaving






Duschen nästa

Ska kasta mig in i duschen nu, sedan blir det stan med Linne. Har hurtat ut på en ordentlig promenade med Ellie nu på morgonen, så rört på mig har jag, plus att jag ska gå ner på stan, och till och från stallt sedan. Duktiga jag:P

Näpp, nu är det brådis, see ya<3


Planering

Nu kommer jag att bli bättre på denna blogg då Linne och jag lägger ner våran tills vi pallar med den igen, typ i vår.

Just nu väntar jag bara på att Linne ska logga in på msn så att vi kan planera morgondagen. Ida har blivit sjuk så jag måste ut till stallet i morgon iaf, så måste planera om dagen.

I dag har vi haft det fett nice. Jolle tog hunden och Linne och jag drog till stallet. Chillade fett mycket och tog god tid på oss att gosa med hästarna och mocka och fixa. Stallägarna är på semester så vi får mocka denna vecka, inte mig emot, jag gillar att mocka, haha:) Promenerade med de små djuren idag och det var fett härligt. Vi var påpälsade till tusen, men inga mössor av någon konstig anledning:P, och solen sken så det var toppenmysigt:D

Nu har jag städat och duschat, plus ätit typ så det blir chillerill tonight, fett skönt. En prommis med hunden sedan bara:)

Hoppas ni har det bra en sådanhär sportlovskväll!


Jag och bästis<3


Chalalalaala

Ellie ligger under duntäcket och gossover, och jag mår illa för att jag är så jäkla hungrig! Men vi har nada hemma så det får bli några tråkiga rostmackor med ost på.

Linne och jag ska till stallet vid 12. Fett nice:D

Kvällen ska spenderas framför datorn typ, och TV:n.

Juste, fan ska ju in till stan innan bussen ut och köpa busskort, hurry, hurry!




Chillardagarnas dag

Sitter i sängen hos Linne och chillar, hon är i duschen och Ellie ligger och sover bredvid mig. Snart ska vi till Konsum och köpa pizzagrejjer, hemmagjord pizza is the shit! Köper chirrar och candy oxå. Här ska det festas:D

I morse kom Elliott till moi. Så nu är man hundnisse ett tag:)

Ha det good folket:)


Ellie på bussen idag:P


Partybrudarna

Bullen, jag och Linne har kommit på vårat framtida jobb, vi ska bli partyfixare. Vill man ha party, ring oss. Vi är dj:s och drar igång dansgolvet, eller sofforna eller borden:P Vi drog till Carro i Flogsta och röjjde järnet!








Buhuhuhu

Sista dagen i skolan innan en MÅNAD "ledighet". Wallah, wallah, helt glaet ju. Blir värsta sentimental och kommer sakna alla så himmla mycket:( Meeeen Linne och jag kommer ju faktiskt att hänga lite i skolan ändå, och plugga.

Och Amanda och Stina ska till australien, så coolt ju! Och Elin och Sophie ska till Lisen och Peder.

Snart ska Linne och jag till stallet, pappa skjutsar:) Nice, nice. Sedan blir det chilllarkväll at daddys place i kväll. Och i morgon movienight med folk:) Det är bara att dyka upp:)










Skolan igen, finally

Jippie, har äntligen fått socialisera mig igen med folk, så galet härligt. Började med lunch. Garvade så att tårarna sprutade på mig när Linne sa något. Understimulerat garvbehov kanske?! Satt kvar efter och pluggade med Stina och Bullen oxå, nice att äntligen få typ prata med folk igen:) Sjukt skönt!

Men är förståss inte frisk än, dahhhhhh! Blir helt tossig på detta! Men nu skiter jag i det och går i skolan i morn igen, OCH åker ut och jobbar hästen sedan oxå. Så det så!



Hade uppsatt today. Var faktiskt galet nöjd med min look idag, sådär riktigt nöjd, och så ser man säkert egentligen ut som ett sär bara för att man varit sjuk så länge, hahaha, lyckat:P


Titta vem som är här






Icas hund Elliot is in the house:) Jag ska ta hand om honom på lovet så han är och hälsar på lite ikväll. Brollan och jag ska strax ut och gå en sväng med lillknodden.


Sjuk, sjukare, sjukast

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH blir galen på detta! Skulle till skolan i dag egentligen men så vaknar man med värsta febern och ont i hela huvet. Så det fick bli en hemmadag till, blä! Speciellt när jag nu är hos mamma, det är helt värdo att vara sjuk här, man kan ju inte se på film! Uhuuhuh, stackars mig:( Jäkla apasjukdomar, hate it!




Me = very sick

Så blir ingen bloggning. Kollar bara film nu och kurerar mig bäst jag kan, för jag SKA till skolan i morgon! SÅ det så, kommer vara värsta skabbet, men måste plugga så:P

Ha det bäst<3


Hahahaah, Jullis då

Tack för dina gulliga kommentarer, I´ll promise att jag är frille på onsdag igen:)



Happy Valentine Day

Det är alla hjärtans dag idag ju, och så mår man pyton. Hade världens megafeber hela natten och sitter nu hemma hos pappa och ska snart krypa ner i soffan och glo film.

Vad gör man på alla hjärtans dag egentligen? Jag menar, har man ingen kille eller cash så vad sjutton gör man? Har nog inte riktigt fattat det, typ:P







Usch och fy och blä

Mår inte direkt prima ballerina. Gick ner på stan med mamma och kollade lite på isskulpturerna i stadsparken, gick sedan hem. Men jag mår apa, har ont i varenda muskel i kroppen och fryser värsta mycket. HOPPPPPPPPPAS jag inte blir sjuk nu, pallar inte det!

Idag ska jag iaf, eller dagen är snart slut typ, hehe(A), men iaf så hämtar Marita mig snart så ska vi och handla och sedan hämta grabbarna på träningen och sedan hem och fira Joppe. Nice, nice, hoppas det blir en film oxå(A). Vill krypa ner med massa filtar i soffan och bara myyyyyyysa!

Have a good day lovers<3


En totalt supermegarandom pic, på en glad brud:P


Yesterday

Igår drog man till Sessan på födelsedagskalas. Gosigt att träffa folk och smaska på lite god mat. Men blev snabbt hem och kolla film med mamma och sedan soooooooova!







Fridays day

Lite uppdatering från fredagen, som var awsome!

Började dagen med småföretagande där Andreas körde sin Vanheden-skämt och alla vi girls skrattade oss tokiga, såklart;)  Sedan vare lunch och efter det chillerill i Green Room, Stefan, Mehran och pojkarna plus Julle och jag skämtade järnet. Asså, seriöst, på vilken skola stannar eleverna frivilligt kvar tillsammans med sin mentor och rektor och skojjar och garvar? Men galet skoj hade vi, som vanligt:D

Sedan drog man hem med Julle och hon fixade mellis, stekt ägg på macka, mums! Sedan kom Linne och vi glodde på "Juno" och flammsade.

Sedan drog Julle och jag hem till moi och gjorde middag, Julle fixade, blev lyxmat, med citron, mumma:) Sedan föreri som fan, Bells kom och vi röjjde. Bussen ner till stan och sedan röjjjj på krogen, Linne och Stina kom oxå ofc:D

GALET nice day asså!!!!!!






Dagens outfit i skolan.



Det blev glass til filmen, mumsisch!






Heta brudar:P














Grrrrrr;P


TACK för igår

Blev rööööööööööööööööööj på förkröket och krogen med tha girls, love ya<3







Joppes birthday

Jepp, brorsan blir 19 today, grattis, grattis:D

Alltså, vilken dag, vädret har varit totalt skit! Snöat, blåst och varit blött HELA dagen. Mitt hår såg ut som en risbuske, inte vackert kan jag lova. Meeenvi har haft kul. Efter lunchen (som Stina och jag hann med) så tog vi tåget till, nått ställe:P, iaf till ett Active Stable. Jag säger bara OMG vilken bra hästhållning! Om min häst inte hade behövt blivit klippt och varit en sån frysgris så hade jag lätt velat ha henne på ett sånt "stall". Toppenfin anläggning för övrigt oxå, gillade allt!

Och så självklart hade man galet kul oxå med, hör och häpna, världens bästa klass<3

Pics from the train:


Linn och Linne som äter das berymmte sallat:P


Becce och Jesse.


Attention please?!


HS, Amanda och Lollo, måste väll säga att Amandas bordsskick är lite dåligt:P
Jag menar, tugga med öppen mun, fy på dig!


Stina och Elin, das blondies:)


Dagen idag idag idag

Kom hem för typ en timme sen från Julles place där hon, jag, Linne och Stina kollade på "Kommisarie Späck" och garvade halv ihjäl oss:P Haft en toppendag, pallar inte skriva, vill sooooooova NU!







Jag självtorkar alltid håret, för att det är skonsammare, ger bättre lockar och bara för att:P Men så tvinnade jag det typ i två "slingor" och idag när det var torrt så redde jag ut det lite, så det blev en massa superhärliga korkskruvar:) Fett snyggt:D


Jäkla skit

Allt går så förbaskat dåligt för mig i skolan nu, jag får fan G på allt. I typ ettan hade jag VG i allt, ett MVG och ett G. Nu har jag typ ett MVG, typ några VG och många G. Jag är så jäkla besviken på mig själv att jag inte presterar bättre. Ändå försöker jag verkligen göra mitt bästa på det jag lämnar in, men det känns ju så ovärt när jag ändå bara får G på allt. Sadface big time:(





Dagen i bilder

Vi har haft en galet rolig dag hos Lotta. Tolkning, longering, plastslängande, lunchätande, snöbollskastande och massa garvande:D




Goooodis!


Det blev snyggpressen idag, värsta superdressyrponnyn men massa vitt:D


Tolkning, jag fick börja.


Här har ni världens snyggaste människa!


Zoooom, så snabbt gick det, Linne hann inte ens med:P




Älsklingen<3


Sen var det Linnes tur, upp till bevis nu bruden:P


The gang.


Dressyrponnyn jobbade i Grand-Prix-form hela tiden idag, nästan så att Totilas är avis.


Owaaaaaoooo, Linne ramlade inte en endaste gång, skilladbrud.se




Jadå, Bec fick oxå åka:D

Sedan dubbellongerade vi Snoddas. Han var lite vinglig och det gick inte så bra först men han blev bättre, och galoppen var ju himmla lajbans, hahah, det blev både bocksprång och bakutsparkar:)


Lätt finaste bilden jag någonsinn tagit:P




Jag ÄLSKAR ridhusbilder!


Ett glatt gäng:)


Sedan blev det jobba med Esse, den ponnyn är så galet fiiiiiin! Han är helt underar att arbeta med då han är så himla känslig för rösten. Snyggponny!














Happ, nu snöar det

Flingorna hoppar ner på marken igen. Hmm, jag vet inte vad jag tycker om det, men så länge det är bra underlag så är jag nöjd, typ:D

Bilder från flummiga brudarna:P


Hooooppsan, hon däcka:P


Sexy look asså.


Jo men visst, varför inte, fötter är ju alltid fina Linne.


Herregud asså.


Dansar aldrig nykter

Diggar musik nu, Magnus Uggla för tillfället, galet skön dude detdär.

Idag har man varit i skolan, japp, och typ varit rätt seg, inte jobbat så mycket, hehe(A). Men nice iaf:P Drog till stallet sedan, hade sköj, as usual.

Linne och jag misstolkar ALLT! Vi har fan världens sämsta humor, tänka sig:P

Neeeeeeej, inget att skriva, min blogg suger röv för tillfället, stackars er, och mej, hahahhaahah:P


Tycker du som jag så rider vi...

...för då känn, för då känn för då känner jag mig, jag mig fri!

Jesse har gått och sjungit på den värsta länge nu, och vi andra stämmer in. Emil i Lönneberga in my <3

I dag var jag ute och traskade med Bäbisen, sedan hem till pappa och fixade med kaninerna. Sedan blev det en iskall dusch, pappa och Marita har varit i Laxå så det var inte eldat. Efter det blev det såklart film. Emil och jag slängde oss i soffan och glodde. Blev "I am legend" och "Alice i underlandet". Sen hem hit. Nu blire "Ponnyakuten", jippie:D

XOXO Miss Emli (för att bilduppladdningen fuckar sig!)

Lördagen

Today kom Linne, alias Bertil, till moi på kvällen. Vi var väll båda rätt griniga så vi förskte peppa varan med den bästa frasen ever "Allt löser sig!". Det blev hemmagjord pizza och godis.

Melodifestivalen, asså seriöst, jag gillar inte den musiken, allt låter ju för sjutton likadant. BOOOOOORING! Men, hehe (A), Dannys låt var ju faktiskt galet bra! Och framträdandet var ju supergrymt. Älskade dansen, spexigt;P




Hola

I´m hera again. Bloggar knappt här längre, tradigt, men så går det. Dock hoppas jag på mer uppdatering här så småningom (finns ens det ordet?). Iaf så har ma haft härliga dagar. Gårdagen var helsköj med Akka, håltimme och en massa Lagga. Boxningen i onsdags var ju oxå helt okej, även om man inte var med, hehe(A).

I dag så var man ju i skolan först och körde där, sedan stallet, städning och filmkväll at Linnes place. Blev, tamtatadam... BECK! För ovanlighetens skull. Traskade sedan hem i den härliga kvällen, typ. Lyssnade på musik och bara traksade på. Men hallå, nu när det är så halt så spänner man ju fötterna som sjutton när man går. Så har värsta träningsvärken in mt feets! Buhu:(

Dagens bilder:






Dagens flummiga busstur, vi har alltid de mest pinsamma konversationerna
när vi åker till stallet, stackars medresenärer säger jag bara(A).


Mitt lilla fjortisbarn Bertil.


En gul buss och ett relativt smutsigt fönster:P


Dagens andra nära döden upplevelse. Först skulle vi gå över vägen och blev nästan mosade av en långtradare. Men här så försöker vi ta oss ner för backen till ån. Vi fick gå som skidåkare med ett stadigt grepp i varandras armar för att inte falla och dödens dö.



Nu är jag bara så galet trött så jag vet inte vad jag ska göra, så det blir väll sängen I guess, eller vaddå, klart det blir, vill sova nu!


Uppsi



Jag vet inte hur detta gick till, och jag som ska vara nyttig. Näää, det går ju bara inte:P

Har haft en sjukt nice skoldag, klassen i mitt<3

Aktiva jag

Men har faktiskt inte haft tid, som vanligt. Men har iaf haft braiga dagar. Just nu är klockan typ APAmycket för much så jag ska sleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepa. Akka tomorrow ju, måste fan skynda mig. Blir till Lagga på em i morn med, me love studiebesök:) Och städning hos moster, jippie:D Jaja, what ever, nu är det sängen som ska få sig en polare, me like my bed, it´s cosy!




RSS 2.0