Snart party

Jesse har fixat min fin fina design, tackar. Dock är jag inte serri på nån av bilderna men vem bryr sig, det är massa rosa så det räcker, hihi.
Igår så hade vi filmgala, lika kul som alltid och garvade jättemycket åt Julles och deras film, Pascal var så rolig, hahahha. Vår film blev oxå magabra förståss. Sedan satt jag, Linnea och Becky kvar i typ två timmar och kollade på Twilightklipp och dreglade över Edward och Jacob. Jummi, de är såååå snygga. Hehe, sedan var man på stan ett tag med Sass och Becky och sedan handla med mamma. Idol var ju så bra igår, och mina favorites blev kvar, yej. Fast det sög att Mariette åkte. Hon var oxå bra ju. Alla skulle vinna.

Idag var man hos busponnyn. Tömkörde, as usual, först i ridhuset med liten bana och sedan ut en sväng. Han är så go lille ponnyn. Smörjde has grejjer oxå och fixade honom riktigt fin.

Fixar mig nu, snart kommer Hanna och sedan blire till Lisa på PARTY. Ska ha min balklänning, klänningsparty typ. Kul;) Nepp ska kolla ett klipp på youtube nu hur man lockarr håret med ålattång. Måste dra, ha en härlig lördag, pussar<3

XO XO Miss Emli


Snabb vecka

Alltså, igår var det onsdag och jag red Camaro på markarbetet. Det gick bra, gillar den hästen mer och mer för varje gång. Dock hade jag spänt åt västen (som inte sitter så megabra, vill köpa ny) så hårt så att jag knappt kunde andas, flåsade omkring och tuppade nästan av tills jag spände upp den lite. Inte bra. Men men, ska ha Camris på maskeradhoppningen nästa vecka och jag ska vara isprinsessa. Blir kul.

Sedan på kvällen haede vi teori på Säva och käkade massa gott efterson alla rammlade av förra gången, dock var jag inte lika duktig att ta med nått men det gick ändå. Vi pratade om sitsen och det var kul och nyttigt.

Denna dag så har vi klippt ihop alla scener i filmen och fixat och trixat med massa. Tillslut så blev det riktigt bra efter att Rasmus hjälpt oss ganska mycket;)

Lunchade med Sass idag, var mysigt. Göra om helt klart, speciellt när hon fick käka gratis.Hihi.

Efter vi var klara med allt i skolan vilket blev typ vid halv 6 tiden typ så traskade jag, Hanna och Bec till Spegeln för att se New Moon. Jag säger bara oj, oj, oj. Herre min skapare vad de är snygga, har alldrig blivit så exalterad (eller vad man nu säger) över en film. Satt och liksom glodde på duken, blev nästan rädd att ögonen skulle ploppa ut när Jacob gick omkring och bara var såååååå het. OMG asså, det borde fasen vara olagligt att vara sådär snygg. Älskar dessa filmer. Edward och Jacob skulle man ju gärna typ ha i fickan så man kunde plocka upp dem och kolla på dem när man ville det, vilket i och för sig skulle vara hela tiden. Hehe, sååå snygga. Dessa filmer skulle man kunna titta på 10 gånger om dagen i resten av sitt liv och ändå aldrig tröttna. OJ vad bra de är.




Japp nu har jag sagt det, hihi.
Tomorrow äre först engelska, som jag tyvärr tycker är rätt tråkig, tycker inte riktigt att jag utvecklas och sedan matte. Och efter det så är det, tamtatadam...filmgala. Är fett tagg på att se de andra filmerna.Och självklart skratta åt vår egen, hehe.
Ska sedan till Britta och städa och sedan hem igen till mamma och typ försöka att inte softa för mycket, måste hitta på nått. Aja, intressesmurfarna antecknar intresserat. Natti, natti och puss, puss.

XO XO Miss Emli


Dienstag

Tror det stavas så, herregud här har man haft tyska i en massa år och så kan man inte stava till tisdag oj,oj,oj.

Men jaja, ska denna dag till skolan 12.15. Skulle först dit tidigare och fixa med filmen men så blev deet inte. Aja det löser sig nog endå, hoppas jag.  Stannar kvar efter och fixar och trixar.

Lisa Lakrislus fyller 17 idag, stora tjejen. Hoppas du får god tårta och någon skojjig födelsedagspresent Lisa. Pussar till dig, och grattiskramar förstås.

Hanna Bananen har flyttat i helgen, i lördags för att vara exakt. Saknar dig som fan Hanna, Stina har det nog bra nu, uppe i djurhimmlen. Kollade på en skiva som du gjort, denna:



och vad rolig den var, komm inte ens ihåg att jag hade den men oj vad kul det var och kolla. Vill oxå vara duktig och göra sånna. Kramizar till dig.


Nu måste jag käka lunch och sedan fixa mig, herrå, ha en bra dag.

XO XO miss Emli


Lång helg

Upps förlåt, asså det var inte illa menat med det om att folk inte bloggar så ofta, dessutom kan jag om alla människor inte säga det heller. Är ju apadålig på att uppdatera själv ju.

Men men, här kommer bilder från fredagens shopping:


My beloved pälsväst<3


De råheta lacklegginsen:)


Och min outfit för fredagen.


Kolla på Idol förstås på kvällen och gah jag blev jätterädd när Erik hängde löst. Asså han ska ju vinna förfasen, måste rösta massa nästa vecka. Ojsan hoppsan vad han är bra.


LÖRDAG
Japp, Mova blev då jätteglad för örhängena jag köpte till henne. På eftermiddagen efter jag städat åkte Bec och jag till mamma och handlade lite på Konsum oxå. Hem och åt och sedan lazykväll framför TV:n med lite candy. Kolla på Robinson och sedan Transformers. Och japp Julle den är jättebra.Sedan typ marsh isäng för imorgon äre julshopping med Lisa och Sessan. Men nepp Lisa messade mitt i natten att hon inte kunde. Hepp aja vi blir tre i alla fall.

SÖNDAG
Alarmet går på klockan 8. Nej inte upp nu. Åhh, trötta ju. Sedan fix och don, lite frulle och datakoll. Sedan ett mess till Sessan, men nepp hon kunde inte heller. Äsch då så var vi bara två.
Dagen var i alla fall lyckad. Sprang omkring lite varstans och Bec shoppade massor. Själv köpte jag bara en underbar klänning, denna:



Och en julklapp till mor. Plus en macka. Det blev en lyckad dag och vi fick många skratt och leenden. Sedan när vi skulle åka hem så hade det hänt en olycka på spåret så att tåget kunde typ först inte komma alls. Så de hänvisade till buss och taxi, men hallå, kan vi ha mer otur eller, och där stod jag i mina höga klackar och hade ont i fötterna och var hungrig som en varg.Åhhh, men sedan efter att ha väntat i en timme så kom tåget, jippie och vi fick åka hem.Sedan efter att ha väntat på bussen till mamma i en halvtimme så sjutsade mamma hem oss till Bec och pappa. Tack för att du alltid sjutsar mig mamma<3


MÅNDAG
Började med att man som vanligt tog bussen till Lilla Bärsta. Började fixa täcken och ta ut, det har kommit en ny häst oxå, hette Cabajo. Men kallas från och med nu för Kajjan, Lottas fin fina smeknamn. Mochade som vanligt och fodrade och sopade och så. Sedan hjälpte vi Lotta att fixa stacket och sedan käkade vi lunch. Efter det så fixade vi lite mer staket och sedan red vi i ridhuset. Jag red Kalle och Bec Esse. Kalle va mycket bättre att rida i ridhuset men han var väldigt spänd, han är så känslig och man behöver verkligen lära känna honom innan det går bra. Men det var kul ändå.Sedan efter en lång härlig rykt så tog vi ut det lilla monstret. Argh var togig man blir på honom ibland asså, Pressen den lilla busponnyn. Han blir så sjukt trotsig när vi inte ta honom två gånger i veckan. Var på utebanan igår och han for runt som en kanonkula. Och kronglade som en galning vi grinden. Har nog alldrig blivit så sur på en häst tror jag. Men det bår ju inte att var arg på honom länge man måste till slut gosa in sig i hans pannlugg och pussa lite på honom ändå. Åhh lilla gulleponny.<3

XO XO miss Emli


Lördag

Gud vad alla är dåliga på att uppdatera, läser alla i klassens bloggar men på sista tiden har det varit dåligt med uppdatering. Tråkigt för det är alltid kul att läsa.
Gick upp halv 9 i morse och efter en snabb frukost så tog jag en promenad. Härligt väder, solen skiner från en blå himmel, har vi sett solen de senaste typ tre veckorna? Eh nej, imorgon skulle det bli grått igen, apa.
Har kommit på att jag ska försöka att ta flera promenader i veckan, behöver det. Så bra att få röra lite på sig ju.
Ska väll snart till Britta och städa, tråkigt men sånt är livet. Sitter nu vid pappas dator men den vill inte heller samarbeta så bilderna från gårdagens shopping kommer i kväll.
Ha det bra.
XO XO Miss Emli

Fredag Halleluja

Japp så var det entligen fredag,jippie. Hade utvecklingsamal idag med mamma och Mehran och det var riktigt givande, inte en massa tråkigt prat utan massa om personig utveckling. Så massa kul alltså. På lunchen så filmade vi lite och det var kul:)  Orkade inte till stallet efter skolan, det är mörkt, ridhuset är fullt och det är lerigt och blött på utebanan utan belysning så det blev inget. Bec och jag tog en runda på stan instead, träffade massa folk, Sass och Feffer, Hanna och Amanda och sedan även Iza. Måste hitta på nått, typ tjejmiddag nån helg. Det blev massa shopping och jag kom hem med följande:

* Pälsväst

* Lackleggins

* Rosa pärlörhängen

plus födelsedagspresent till Mova.

Bilder kommer imorgon eftersom Movas apadator inte vill sammarbeta. Blä på alla datorjävlar.

Imorgon ska man gratta Mova och sedan till Britta och städa, på efftermiddan kommer Bec och sover över. Nice.

Nu ska man väll typ äta lite och sedan är det ju Idol, yej. Hejjar på Erik och Tove, och Kalle oxå.

Söta drömmar och massa gos för er, ha det bra.



XO XO Miss Emli


Filmdag

Denna dag började med att man var så grymt trött, Bec och jag drog oss en halvtimme, vars sååå trötta.
Igår hade vi sitsträning på Säva. Vi tog med oss Mandy, Indra och Cannon upp till ridhuset och delades sedan upp i grupper så vi turades om att longera varandra och rida. Vi gjorde massa övningar i skritt, trav och galopp. Hahha, rammlade förstås av i traven, han har så stor gång. Skulle göra jorden runt och då hoppsan, så låg man på backen. Hade ridhusspån innanför byxorna till och med, hahah. Alla rammlade av så nästa gång när vi har teori så kommer typ alla ta med tårta. Oj vad vi kommer bli tjocka, haha.

Självklart så höll Bec och jag på att missa bussen i morse. Lyckat som vanligt. Men tillslut så kom vi och Linnea fram till Eke. Det var ett mysigt stall och det var kul att se Maritza lite mer live liksom, hihi. Och Berra, sötisponnyn förstås.

Vi filmade en massa och garvade mycket, roligaste bloopersena vi kommer att ha. Björn var så roligt, haha. Och lunchen var skojj, somnade ju nästan i halmen innan halmbalen attackerade, hahha. Den rosa fullmakten var snyggast och Stinas mosade fötter i Becs klackar. Oj var kul vi har tillsammans, måste lätt hitta på nått mer nån gång.

Här kommer lite pics från dagen:


Ett snyggt gäng med Majken som mittpunkt, hihi.


Maritzis med sin tjusiga rosa grimma.


Maritza och Jesse are fit for fight.


Lille Majken, sötnos.




BEVIS, Bec hade rosa på sig. Haha, de hade sååå bra skor
på sig när vi skulle till skogen, haha, lyckat.










Maritza är så gullig:)


Sweet dreams darlings...

XO XO Miss Emli


Onsdag

Var på Akka idag och red Charlie. Vi hade dressyr och det gick bra. Han var duktig och snäll. SWedan hade vi lunch kort tid och vi fick vänta massa på mackorna. Blä. Sedan hade vi löshoppning med Promise, Sillan och Taminka, min grupp hade Promme och det gick bra. Sedan berättade jag om shettisar och sedan åkte man hem.

Har precis tagit in kaninerna nu och sitter nu här vid den förbannade dataj-veln. Blir så kokande arg på den, är så megaseg som det bara går och vill inte alls lyssna på mig. Skulle med glädje ställa mig på den och hoppa på den för glatta livet. Är SÅ arg. Grrrr.....

Men men, ville lägga upp en bild på Charlie men de har ingen på Akkas hemsida, dåligt tycker jag. Men jaja nu ska jag snart iväg till Säva och rida, är fett tagg.Kuling. Japp, det var min dag det. Juste Bec sover över till imorn, så vi åker med Linnea till Jesse sedan. Ska baka ikväll oxå, kladdkaka ofcourse. Vi kommer blir tjockisar imorrn. Hahaha.

XO XO Miss Emli

Hej folket

Asså jag vet, min uppdatering är SÅ dålig. Tråkigt men så är det. Hoppas på ordentlig uppdatering när jag fått min rosa laptop i julklapp. Då blire data minsann. Hahaha.

Lördagen spenderades först med att megastäda lägenheten.Sedan till Stina i Knutby. Där hade jag, Bec, Stina och Julle "Sagan om Ringen maraton". Så nu är jag grymt sagan om ringen frällst. Älskar Aragorn måste jag väll säga. Och det gjorde alla andra med. Det var- Gud, så snygg han är. och - Men seriöst får man vara sådär snygg. m.m.
Kollade på specialutgåvorna så det blev 10 timmar film. Oj vad kul det var säger bara Lillplutt, Legolassss, snacks i mängder och skrikande TV mellan filmerna, haha. Måste helt klart göras om!


Stina ligger på golvet och pratar med sin pappa om sourrandljudet som krånglade.


Julle (med sin grymt snygga sminkning) goes crazy, hihi.


Vårat snacks, och japp vi käkade upp typ allting. Mums.


Ojsan hoppsan vad snygga vi är, hehehe.

Söndagen blev inte så mycket än att kolla på film och sedan åka hem i mörkret.

Måndagen spenderades såklart på Lilla Bärsta. Vi tömkörde Pressen. Gjorde en bana med koner och bom och hinder och oj vad han tyckte det var kul. Oxå en bombana som ibland var lite svår. Haha. Sedan red vi ut , jag på Kalle, Bec på Esse och Hanna-Doddley, Emma-Råttan och Eva-Majsan. Kalle var pigg som sjutton men det gick hyffsat.

Denna Tisdag har spenderats som vanligt. Sovmorgon och sedan matte, fick G på omprovet, jippie, sååå nöjd. Sitter nu här och ska snart gå och ringa lite folk.


Todays outfit.



XO XO Miss Emli


Tjululu

Todays outfit:

Så snygg jag vet, haha, och så ser ni mitt yber "städade" rum oxå.


Today var man i skolan då, somnade nästan på engelskan, haha, var sååå trött efter allt matteplugg igårkväll. Jippie, imorgon blire party hos Stina,kalle kuling. Åker med Julle dit, hoppas du håller bra koll på bussen, det har inte jag;)  Stack efter skolan till stallet, efter att ha missat bussen och stått och frusit ett tag. Tömkörde Pressen på utebanan med Becksson som vandrande lampa. Oj vad pigg vår lille filur var idag, rejsade på ordentligt:) Tränade med pinnar idag, som skaklar liksom, han var så duttig. Lärde honom nästan att buga oxå. Bebisponnyn, puss på dig<3

Kollade på Idol, asså alla är så sjukt bra ju, Erik, Tove,Mariette och Calle roulade ju tonight. Speciellt duetten mellan Erik och Tove var SÅ bra. Sitter här och sjunger för  hull hals, haha.

Här är mina nya shoes som jag lovat bild på:

Mina gosiga fejk UGGs och...


...mina snygga skoletter.

Ska försöka att lägga upp lite fler outfitbilder här på bloggen, tycker att såna är roliga.

Nepp nu blir det att kolla runt lite och sedan knoppa. Så natti,natti.

XO XO Miss Emli


Dålig uppdatering

Oj vad jag suger på att uppdatera mina dagar. Men har liksom inte riktigt hunnit bli frille och så. Men u är jag typ frisk,typ. Sitter här efter en massa mattework med Marita och Emil och kollar på en fjärill som yrar runt i rummet.

Men jao, igår så hade jag lektion för Elin på Diego,det gick sååå bra,han slappnade av så fint och blev riktigt fin, dessutom var det grymt kul att ha lektion. Elin du var en så duktig elev, haha:) Men efter lunchen försvann synen för mig och jag blev tvungen att åka hem. Men inna hade jag lite betygsnack mmed Karin och jag ligger mellan VG och MVG. Jippie, hon sa att det nu var APU och jobbet med Lollo som avgör. Hoppas,hoppas,hoppas på MVG.

Idag så köpte jag Veckorevyn men har inte hunnit läsa nått än,kanske på bussen imorrn bitti.
Men oj vad alla är sjuka nu, typ alla hemma, mamma har typ blivit sjuk idag och alla i klassen, krya på er hörni, bli friska. Gud vad vi är flummiga nu för tiden, vi i bästa klassen, älskar er hela högen<3

Nina var hos oss idag och hade föreläsning, gud vad bra hon är och jag är så glad över att jag rider på en så otroligt bra klubb som Säva. Det finns inget stall som är bättre, längtar till ridningen nästa vecka...

Imorgon ska Bec och jag till Pressen efter skolan. Blir kul, saknar honom jue, hihi. Gulleponnin<3

Lördag blir det tilll Stockholm för julshopping, hoppas jag, herregud vad vi kronglar me vill ju ha med alla, Bec du och jag måste liksom dit ju. Åh hoppas det löser sig, knasiga vi är, hahha.
Pussar och godnatt.
XO XO Miss Emli

Fortfarande sjuk

Usch är fortfarande sjukling,förkyld och mår nu även illa. Och Bec är oxå sjuk, asså är we twins eller vad,vi är alltid sjuka tillsammans,knäppt. Blä, jag som faktiskt ville till skolan idag. Men snälla klasskamrater kan väll berätta vad vi gjorde i skolan idag så att jag slipper komma efter. Tack om ni gör det<3

Jo nu till en ordentlig uppdatering. Jo i fredags så gick Bec och jag hem från bussen,skulle hem till henne en stund innan stallet. När vi nästan är hemma hos henne så ser vi en häst som gallopperar runt på åkern och sedan upp på vägen. Det är en massa bilar som stannat och även en buss står där. Vi slänger cykeln i diket och skyndar oss försiktigt fram mot hästen som nu står mitt på vägen, helt vettskrämd. Det är en valack, mörkbrun,svart, med sadel och träns, fast tyglarna hade han förmodligen fått runt benet och dragit av sig med bettet. Så vi tog tag i nosgrimman på varsin sida och började försiktigt leda honom mot Becky. Precis när vi fått tag på honom vrålar bussen förbi. Asså jävla idiot.Blir galen på sånt folk. Asså såg det ut som vår häst eller vad, här kommer två tjejer i värsta stadsklädseln, klackar och handväskor. Inte direkt pålitligt liksom. Asså jävla pucko.

Sedan ser vi en tjej komma gående, vi tänker oki det är hennes häst. Vi leder in honom(han heter Dialog) på deras gårdsplan och tjejen kommer med sin bil. Det visar sig vara Tove som äger Loosi på Lilla Bärsta. Hon hade försökt få Dialog att springa ut på åkern istället för på vägen och hade ringt Lotta så att hon kunde ringa omkring till närliggande stall och se vems hästen var. Bec sprang in i huset och hämtade grimmskaft,delta och lngeringslina. Jag knöt en provisorisk men bra grimma till honom av longeringslinan och bec satt på deltan och grimmskaftet. Det visade sig att ingen kände igen hästen så Tove ringde polisen. De hade precis fått in en anmälan så ägaren ringde sedan upp. Det visade sig att han sprungit ända från Surmulen och att ägarna var jätteoroliga för honom. Medan vi väntade på ägaren så la vi på en filt på honom och ledde omkring honom ordentligt. Han fick beta och efter mycket om och men så lugnade han ner sig. Men han var ju helt genomsvettig när han kom och hade sår på båda frambenen, dock inget farligt. Han fick sedan komma hem. Ett helt gäng kom och hämtade honom. Hoppas han inte blev förkyld nu bara. Japp det var sagan om Dialog det, haha.

Xo Xo Miss Emli

Stackars mig

Usch jag är jättesjuk. Har typ feber, är megaförkyld och har ont i hela kroppen. Stackars mig, mår uruselt. Så denna dag har spenderats med filmer och tidningar. Är helt slut. Blir ingen praktik imorrn alltså, tråkigt, vi som skulle rida. Det är sååå värdelöst att vara sjuk,men har känt på mig i typ ett par veckor att nått var på gång så, mamma tror typ att det är svininfluensan. Hoppas verkligen inte det. Så orkar inte skriva nått mycket. Nepp, lite bloggtittande nu då och sen sova lääänge. Höres, pussar.
Älskade Bassie, saknar dig så<3
XO XO Miss Emli

Hejsan hoppsan

Orkar inte skriva ordentligt men Ingrid är nu så. Köpte mina beloved shoes today, lägger upp bild nån dag. Firade Emil idag med en apacool tårta a la' Mova. Nepp måste dra nu. Tell you more tomorrow, t.ex om en förrymd häst och en gullig Pressen.

Snö och mörker

Det har typ snöat hela dan idag ju. Och usch vad mörkt det är ute nu, man vill ju verkligen inte gå ut liksom även om man skulle behöva en ordentlig promenix om dan liksom:O Skulle ju skriva igår men pallade faktiskt inte, men nu gör jag, typ. Så i söndags kom Hanna, Bec och jag på bästa ide'en att de skulkle sleepa över en natt till hos pappa denna gång. Vi vaknade av mamma 12.10 så vi hann inte med så mycket denna dag, typ en underbar prommis med Tonsan bara:


Vi. Fin bild, tack Bec.


Becky goes cute med klackar i leran.


Och självklart var älskling med oxå i nya snyggtäcket.


Finaste bilden Bec tog på älskling<3



Efter promenaden, ett stopp i wik och käka pepparkakor och sedan hem i mörkret, så satt vi oss och kollade på "Benjamin Buttons otroliga liv". Älskar den movien, såg ju den på bio med Bec förut men hade glöm hur otroligt megahet han är i den filmen, Brad Pitt altså, och när han är ung inte gammling, hahah. Har DU inte sett den så måste du fan göra det, den äger hårt. Sedan lagade vi en godkänd middag med kokt falukorv i korvstroganof med ris, haha, men det var helt klart godkännt. Sedan blev det data och sedan sleep.

Men om Bec och jag var trötta sedan alltså. Men hos Lotta hade Snoddas, Doddley och Kalle fått flytta in i nya stallet och Pressen och Bamse flyttar dit nu med. Lyxigt med shettis i nytt stall, haha. Men dedt är de värda, gulleponnyerna<3 Jo vi longerade Tajpas och Pressen, båda gick bra även om Tajpen gick bättre.

Jo och nu kommer bilderna på skorna som jag vill köpa.
FUCK IT det funkar inte att lägga upp deras bilder, argh vad sur jag  blir. Åhhhh, äsch.

Aja läste slut "När jag hör din röst" idag, ÄLSKAR dessa böcker, de är så underbara. Längtar tills New Moon kommer.
 Nepp, nu ska jag kolla runt lite på lite bloggisar och sedan dega framför TV:n med min hemmagjorda hallonglass, mims.

Älskar er som läser, pussar<3

XO XO Miss Emli


Hello my beloved

Hejsan mina små älsklingar, haha, det var ett tag sen nu, asså det är lite svårt att ha tid att blogga när man har värsta partyhelgen.Haha, Halloweenparty, yej.








FREDAG

Men nu till fredagen, jag och Bec åkte ju efter skolan ut till våran lilla shettis, hihi, Pressen och tömkörde honom och tog sedan ut Tajpas oxå, dock dog min kamera då så det blev bara bilder på Pressen menm men vi överlever, här kommer nåra på honom:


Pressen in action, säger vi, hahah, finast.

Peppe och Bec i boxen, Bec ser dock lite hög ut, hahahah.







LÖRDAG
Denna dag kom Bec vid typ 11 nån gång och då gjorde vi glass. Hallonglass, underbart.
Sedan stack vi till Lutis för dagens inhandling av mat och partysnacks. Efter typ två timmar irrande runt efter grejjer, kexen, ägg och massa annat så skulle vi hem igen. Det gick på 700kr. Lite mycket eller vad, men är det party så är det, hahaha. Sedan blev det städning. Och sedan kom Hanna, de fixade lite med spindelnät och typ annat  medans jag städade klart och tog en dusch. Sedan blev det fix av oss själva. Är det Halloween så ska man väll för sjutton klä ut sig, så jag fick bli megafjortis men långa lösögonfransar, en hel massa fondation och fina läppar.
Innan folket kom kom jag på att ljusen var slut så Bec och jag fick dra till Konsum och köpa.
Vi var ju klara då utseendemässigt så Hanna vågade inte följa med, men Bec och jag gick, hahaha, alla vi gick förbi kollade snett på Bec. En tant såg nästan rädd ut, hahahahah. Såg en snygg kille oxå men Bec vågade inte riktigt kolla ordentligt i fall han skulle tycka hon såg knäpp ut, hahaha.

Sedan kom folket, vi var faktiskt klara, eller ja maten var ju nte klar än och inga ljus var tända men vem bryr sig, Partytime.Vad vi hade kul! Och tack Manda att du kom sedan oxå och berättade läskigaste om den därr filmen.


Haha, megaemo. Gullis.


Jättesnygg, jag vet, hahahah.


Älskade folket. Minus hanna (som tog bilden) och Manda som kom senare.


Sass var cute docka. Så fin med sina rosenlockar.


Vaddå fjortis, nepp denna var tillgjord.


Nea var Harry Potter med glitrigt scar och Sessan var läskig medeltidsdam

.
Manda var "Jag får inte klia mig i ansiket"-psyco. Haha, skönast.

När lite folk åkt hem så gick vi hem med Cecilia, haha.

När vi gick utanför Sessans hus så sa Hanna.
-Tysta, de i fönstret där kollar.
jag -Men vem bryr sig!
hanna -Ja men ellerhur, töntar.
Hahahahaah.




Snyggaste vi, as usual, liksom.<3


Sedan gick vi hem och hede en lite seans (stavning), haha, nej men satt på golvet med ljus och käökade snacks. Nice.


Hinner inte mer nu, laddar upp mer tomorrow.

Pussar, natti natti.

Xo Xo Miss Emli


RSS 2.0