Snart party

Jesse har fixat min fin fina design, tackar. Dock är jag inte serri på nån av bilderna men vem bryr sig, det är massa rosa så det räcker, hihi.
Igår så hade vi filmgala, lika kul som alltid och garvade jättemycket åt Julles och deras film, Pascal var så rolig, hahahha. Vår film blev oxå magabra förståss. Sedan satt jag, Linnea och Becky kvar i typ två timmar och kollade på Twilightklipp och dreglade över Edward och Jacob. Jummi, de är såååå snygga. Hehe, sedan var man på stan ett tag med Sass och Becky och sedan handla med mamma. Idol var ju så bra igår, och mina favorites blev kvar, yej. Fast det sög att Mariette åkte. Hon var oxå bra ju. Alla skulle vinna.

Idag var man hos busponnyn. Tömkörde, as usual, först i ridhuset med liten bana och sedan ut en sväng. Han är så go lille ponnyn. Smörjde has grejjer oxå och fixade honom riktigt fin.

Fixar mig nu, snart kommer Hanna och sedan blire till Lisa på PARTY. Ska ha min balklänning, klänningsparty typ. Kul;) Nepp ska kolla ett klipp på youtube nu hur man lockarr håret med ålattång. Måste dra, ha en härlig lördag, pussar<3

XO XO Miss Emli


Kommentarer
Postat av: Lisa

PARTY HOS LISALICIOUS!

MYSPYS!! <3

2009-11-28 @ 23:05:39
URL: http://arbiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0