Fortfarande sjuk

Usch är fortfarande sjukling,förkyld och mår nu även illa. Och Bec är oxå sjuk, asså är we twins eller vad,vi är alltid sjuka tillsammans,knäppt. Blä, jag som faktiskt ville till skolan idag. Men snälla klasskamrater kan väll berätta vad vi gjorde i skolan idag så att jag slipper komma efter. Tack om ni gör det<3

Jo nu till en ordentlig uppdatering. Jo i fredags så gick Bec och jag hem från bussen,skulle hem till henne en stund innan stallet. När vi nästan är hemma hos henne så ser vi en häst som gallopperar runt på åkern och sedan upp på vägen. Det är en massa bilar som stannat och även en buss står där. Vi slänger cykeln i diket och skyndar oss försiktigt fram mot hästen som nu står mitt på vägen, helt vettskrämd. Det är en valack, mörkbrun,svart, med sadel och träns, fast tyglarna hade han förmodligen fått runt benet och dragit av sig med bettet. Så vi tog tag i nosgrimman på varsin sida och började försiktigt leda honom mot Becky. Precis när vi fått tag på honom vrålar bussen förbi. Asså jävla idiot.Blir galen på sånt folk. Asså såg det ut som vår häst eller vad, här kommer två tjejer i värsta stadsklädseln, klackar och handväskor. Inte direkt pålitligt liksom. Asså jävla pucko.

Sedan ser vi en tjej komma gående, vi tänker oki det är hennes häst. Vi leder in honom(han heter Dialog) på deras gårdsplan och tjejen kommer med sin bil. Det visar sig vara Tove som äger Loosi på Lilla Bärsta. Hon hade försökt få Dialog att springa ut på åkern istället för på vägen och hade ringt Lotta så att hon kunde ringa omkring till närliggande stall och se vems hästen var. Bec sprang in i huset och hämtade grimmskaft,delta och lngeringslina. Jag knöt en provisorisk men bra grimma till honom av longeringslinan och bec satt på deltan och grimmskaftet. Det visade sig att ingen kände igen hästen så Tove ringde polisen. De hade precis fått in en anmälan så ägaren ringde sedan upp. Det visade sig att han sprungit ända från Surmulen och att ägarna var jätteoroliga för honom. Medan vi väntade på ägaren så la vi på en filt på honom och ledde omkring honom ordentligt. Han fick beta och efter mycket om och men så lugnade han ner sig. Men han var ju helt genomsvettig när han kom och hade sår på båda frambenen, dock inget farligt. Han fick sedan komma hem. Ett helt gäng kom och hämtade honom. Hoppas han inte blev förkyld nu bara. Japp det var sagan om Dialog det, haha.

Xo Xo Miss Emli

Kommentarer
Postat av: stina

oj! vad duktiga ni var =) Men då hade hästen sprungit sjukt långt ju! Typ mil???

2009-11-10 @ 14:35:05
Postat av: Anna

jag är också sjuk :´( vi får bilda klubb

2009-11-12 @ 14:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0