Gaaaaaah

Vill verkligen blogga! Det är kul ju, men attans att jag inte pallar. Skulle datorn funka så skulle jag springa runt med kameran i högsta hugg hela dagarna(yeah, right) och peppra bilder(med min superavancerade rosa digitalkamera). Då skulle jag skriva inlägg efter inlägg och BYTA UT den fruktansvärda headern som jag haft i typ 5(?) år. 

Vill!


En superduperrandom bild på mitt lååååånga hår, love it!

Badkrukorna deluxe!

Erik, jag och Franco drog till Björklingebadet idag. Eftersom det var tillvarata så måååååste vi ju bada, jag har tjatat hela veckan på Erik. Så nu fick jag som jag ville. Dock kände ingen riktigt för att bada när vi väl lagt oss på stranden(gräset) och käkat. 

Det blåste lite så det blev inget bad. Dock var det riktigt mysigt att hänga lite i solen.

Snygga vi är:P

Löshoppning

Idag byggde Julle och jag fram en kombination med tre galoppsprång emellan. Samt att vi ställde upp två extra stöd som vi band rep mellan. 

Vi hoppade båda hästarna samtidigt. De taggade varandra och bjöd på både fina hopp och några luftsprång. Glada var dem över att få en uppgift samtidigt som de fick bralla loss om de ville. 

Tanis var osäker i början, kom in först men stannade upp tills Ljompa hoppade förbi. Då hoppade hon med. Sista hoppet flöt på riktigt fint då båda hästarna lyfte på benen och tog riktiga språng. 

Tanis valde några gånger att väja åt sidan och springa runt istället men då släppte jag trycket och la focusen på Ljomi istället. 

Tanis var så snygg där hon sprang runt. Olivia kommenterade också att hon såg ut som en arab. När hon travar med lyft svans och nacken höjd. Snygga häst!

Med solen i ögonen och ett försök till att samtidigt driva på hästarna blev bilderna lite sådär:P

RSS 2.0