Tappskokompetens

Jajjamensan det har jag det, fett coolt. Men gud vad läskigt egentligen att jag nu får slå på skor alldeles själv utan nån Bosse som kollar att allt står rätt till när man är klar. Kommer sakna måndagarna med Bosse och Rogge (hehe, Amandas smeknamn på Roger). Det har varit grymt kul. MVG fick man allt, duktig här.

Har ridit Tanis eller Bejbi som hon för tillfället kallas, haha. Hon har varit så jäkla duttig och vi har galopperat massa oxå. Men idag var hon dryg, hon har verkligen sina dagarden hästen. Men gull är hon ju ändå. 

Blir massa party denna vecka då man på onsdag ska till VIP och på torsdag på Studentskiva och sedan i helgen, lördag, förhoppningsvis ska ha fest hemma. Men ska kolla upp först om det funkar. Partey för hela slanten med andrta ord, me like it!

Japp, i morgon ska man till stallet tidigt då hovis kommer, hoppas Bejbi står stilla och är duktig. Med mat funkar nog allt, hehe. Så blir en lite stressig morgon, men jag får då tid över på eftermiddan, får se om man hittar på nått med nån då, förslag?

Nepp, ska kolla face en gång till och sedan läsa lite. 



Pussar<3

XOXO Miss Emli  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0