Strålande väder

Solen verkligen skinskiner ute, det är helt underbart. Blir till att dra på sig glajorna dagen till ära.

Okej, jag erkänner, jag var inte i skolan idag. Jag skäms rätt rejält, men när jag vaknade av larmet kvart i 6 i morse var jag liksom inte så taggad. Dessutom så skulle vi jobba med några sidor ur en bok, vilket jag i princip kan göra hemma, dessotum var lektionen inte obligatorisk, så jag kröp ner under det varma täcket igen och sov till 9. Det var typ hur skönt som helst!

Så nu har jag ätit frukost och kollat på Ponny Akuten. Kollade på söndagens program där det var med ridande poliser, jag typ rös genom hela det inslaget för det var så COOLT! Hästarna gick förbi cementblandare, rök, förbi fladdrande parasoll och över flaxande pressäningar. Så jäkla tufft alltså! Nu är det Tanis och jag som ska börja träna lite miljöträning, går ju lätt att göra hemma (iofs inte riktigt lika avancerat) men iaf, med typ ikeakassar, däck, hinkar vad som helst. Det var riktigt läckert iaf.

Snart ska jag ta och göra mig i ordning och dra till Julle för lunch och lite chillerill. Härligt att gå ut i solen en sväng:) Sedan ska jag till Britta och städa och efter det hem och plugga för att senare i kväll dra till Julle igen poch köra en fet utgång med henne och Isse. Blir la najs!



Superrandom bild från arkivet, men söt varen ju iaf:)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0