My day

Var först på Akka, där vi hade hoppning. Bana. Red Robban och det var SÅHÄR jäkla kul! Det var toppenkul att korta lädren och verkligen rida på igen, plus bara grejjen med att få stå i fältsits i galoppen var underbart. Jag hoppade sist på lägret i sommras liksom, okej, det på Tanis räknas inte:P Men åhhhhh vad roligt det var! Och Robban skötte sig riktigt bra, han kämpade på och blev riktigt taggad när vi kom in på banan:)




Sedan drog vi efter dusch och fix till lurren, och vi satt ute på uteserveringen, fatta känslan:D Underbart! I skolan sedan jobbade vi ute på terassen och man fick dra av sig så mycket man kunde, annars blev det för varmt, och man fick ändå skutta till skuggan ibland för att inte kokas:P HÄRLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blev glass oxå, mumma!

Efter drog jag och Julle ett rejs, vi provade kläder, kollade gamla skolkataloger (A), käkade äggmackor, cyklade, spanade på pojkar, körde nästan omkull, solade och chillade på bryggan och drog hem till Bullen och käkade kladdkaka och datorade oss. Jag har dessutom sett VÄRLDENS ROLIGASTE FILMER!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAAAHA

Nice day med andra ord:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0