Usch, usch och usch

Jag vet inte vad det har tagit åt mig. Jag är sjuk. Från och med att jag började gymnasiet har jag blivit sjuk  jätteofta, när jag var yngre kanske jag var sjuk typ 2 gånger om året. Nu får jag dunderförkulningar varannan vecka känns det som. Åhhhh, blir galen, jag orkar ju ingenting när jag är förkyld, blir typ anfådd av att gå upp för trapporna till lägenheten. Usch, blir så le på det. Så från att gå till skolan i fin outfit ser jag nu ut såhär:



Gosekläder och äter faktiskt nu mitt godis. Jag skiter i att jag inte får, i alla fall idag när jag känner mig så ynklig. Jaana tar Tanis idag så jag behöver inte bekymmra mig om henne, så snällt!
Hoppas som fasen att jag är pigg i morgon, vill ju rida på Akka och sedan på ponnyn. Men vi slutar tidigt i alla fall så det är ju bra.

Det var toppen att träffa alla idag, känns så bra, trivs som fisken i vattnet på skolan. Efter lite snack i Green Room stack vi (guidade av moi) till Biotopia och hade en uppstart till nya projektet. Kul, även om det var lite krongligt att hajja vad det egentligen var vi skulle göra först. Men gud vad vi är få, asså idag var vi 10 pers, Julle, Amanda och Jesse var inte där. Fatta att vi är 13 pers i klassen, helt galet. Men äsch vi överlever nog, hahah.

Nu ska jag bara chilla hela kvällen och inte anstränga mig mer än att typ gå till köket och så.

Hoppas ni är friska:)

XOXO Miss Emli


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0