Väntar...

Ojsan hoppsan vad sjukt lång tid det tar att ladda bilder över msn, herregud. Somnar snart. Men det kommer ialla fall bilder från i fredags, i lördas och igår.

Jo igår så tökörde/longerade vi först Esak. Longerade fast med två tömmar, han gick fint men var väldigt nervös, mer än vanligt men hann hade inte gått på nåra dar så. Men sedan gjorde vi samma sak med Doddley. Gick sååå bra efter att Lotta kommit in och sagt lite mer hur vi skulle göra, han var såå duttig:) Sedan tog vi loppan Pressen oxå. Han älskar typ kardborrar, hade hela pannluggen och manen full, precis som förra veckan. Så "gulligt", haha men han är söt med sin tjocka mage.

 Tömkörde honom och gud vad han hade svårt i högervarvet. Men grejjen med honom är att han har så sjukt lätt för att jobba, börjar på en gång, men i höger varvet gick det inte lika bra, men det är bara att jobba på. Hoppas han kan lite mer så vi kan ta med han på julshowen, det vore såå kul. Och Lotta verkar verkligen lita på oss för 100% och det är så kul, trivs bättre och bättre för varje gång. Så det blir nog fredagar efter skola vi är där med.Blir perfa och om vi får rida Doddley och Esak ibland oxå så är det så sjukt bra. Wieeee, fasen vad bra det är.

Jahapp, hoppas bilderna hinner laddas över idag, annars så blire tråkigt. Tjululu, see ya.

XO XO Miss Emli


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0