Hallojsan

Hej, lovade ju en uppdatering idag oxå, med bilder. Jobbat idag igen då, halv 9 till 5, det sliter rätt mycket på kroppen alltså, men med Malin där så blire grymt mycket roligare. Vi har gjort lite annat än bara plockat papper idag så det var okej. Imorrn slutar jag 12 men börjar 8, lite tidigt men jaja. Ska ju till stallet efter, till Lilla Bärsta och köra ponnyer.:)

Har köpt lösögonfransar idag och ett nagellack som behöver blandas lite för att bli snyggt men men. Och hittade den fina halsduken på H&M som jag ville ha, ni vet den gammelrosa. Men denna var brun, samma fast fel färg, blä. Kanske att man ska vara så duktig och sticka en egen. Asså hur coolt vore inte det liksom.

Lite bilder nu då.



Mova och Joar (som inte riktigt vill vara med på bild) i Askersund.



Mova fick kameran en stund och tog denna på oss. Pappa, Marita och lilla jag förstås.



Ett gulligt litet hus.


Haha, när vi gått förbi Maritas gamla hus som hon bodde i för länge sedan så blev det lövkrig mellan Joar och Mova, som som vanligt retas HELA tiden, haha, Joar fick springa lite, haha.


Snyggaste vi.


En julros, hahaha. Utanför Maritas nya kompis blommaffär. Haha.


Jo men det blev tyvärr inga fler bilder än från Askersund, lite tråkigt, jag tar alldrig bilder längre, suger hårt på det. Blä på mig själv. Men men, när vi åkte i lördas, efter mycket om och men så åkte vi till Anita och Henry(Maritas päron) och åt riktig husmanskost, gott:), sedan till stugan och frös nästan ihjäl innan vi eldat och det blev megavarmt. Kollat massa på TV, käkat goda mat (som Joar lagat:) ), gått promenixar och drukit glögg, haft låsasmorföräldrarna hemma i stugan på middag, träffat lite annat folk oxå oxh handlat en del med. Ojsan hoppsan. Men först och främst haft det riktigt kul, mysigt;)

Tack än en gång för alla fina kommenterer. Love to you all.

Xo Xo Miss Emli


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0